Feeeeest

När första gästen kom satt jag i morronrock å turban!!! Så jag rusade in i sovrummet å tog på mej mjukiskläder.. Erik hade inte ens duschat..=P Sen gjorde jag mej iordning å nu är jag redo, redo för att festa!! Så jag hoppas att de kommer lite fler.. Men Jenny kommer iaf, så vi blir minst 4!! =)

Hoppas att ni har en bra kväll!!

//Angelica


Inför

Börjar känna mej lite stressad nu.. Fast egentligen varför? De ända jag ska göra är att dammsuga å torka golv.. Å de går ju fort.. Sen ska jag iofs hinna göra midda å göra mej iordning.. Men det går nog bra.. Folk börjar inte komma förns vid 19.. Så jag har ett par timmar på mej..

När nu måste jag köra ut Erik med mattorna.. Så jag kan fixa golven.. Sen ere dags för mat, jag är hungrig..

//Angelica

Usch

Jag hatar när människor spelar musik högt ur sin mobiltelefoner, på tex bussen.
Speciellt när musiken är fruktansvärt dålig!!


//Angelica

28 feb 09

Jag var uppe ganska så länge igår för jag försökte vända på dygnet lite.. Men det hjälpte inte så mkt.. För jag vaknade runt 9, 10 ändå.. Vilket betyder att jag bara har sovit 6 timmar.. Men jag är pigg så jag hoppas att det räcker.. Tror att jag ska sova lite middag senare eller nåt.. För jag kan inte bli trött ikväll.. För den här kvällen har jag längtat efter i 5 veckor!!

Vad står på schemat idag?
¤ Plocka undan från skrivbordet, golvet
¤ Dammsuga
¤ Skura golv
¤ Kolla ny tvättid
¤ Vattna blommorna - tror iofs att hoppet är ute för en av dom..

Sen e jag redo för fest!! =)
Eller ja, måste ju:
¤ Duscha
¤ Fixa håret
¤ Sminka mej
¤ Leta kläder
Sen e jag redo!

//Angelica

28 dagar i februari inte 29! (I år)

När vi tvättade förra veckan bokade jag en ny tvättid å va glad att jag fick en så fort på en så bra tid.. Nu när jag låg i soffan började jag tänka lite.. Satt jag verkligen upp mej på den 1 mars..? Jag hade inget minne av att jag hade bytt rad så jag misstänkte att jag tänkt lite fel å satt upp mej på den 29 februari.. Vilket inte finns i år..

Å nu vare bokat en vecka framöver på en bra tid.. Så jag tog den, men jag ska kolla mitt schema å se om jag kan tvätta nån tidigare gång, behövs verkligen!! Jaja, ett senare problem.. Vad ska jag göra åt de nu lix?

Försöker hålla mej vaken å vända lite på dygnet så jag orkar hålla igång i morron.. Men det går tungt, fast jag tror att jag börjar piggna på lite nu..

//Angelica

Akta!

Så då har vi varit på en liten runda.. Först åkte vi å slängde våra tv-apparater som har stått å samlat damm alldeles för länge.. Men det har kommit så mkt annat ivägen att det inte blivit av.. Det kändes lite jobbigt att slänga dom.. För de kom en kille å hjälpte oss å han var lite brutal.. "Akta farmors tv!" Höll de på å slinka ur mej.. Men varför?! Vi skulle ju slänga den ändå, så de spelade ingen roll om den gick sönder.. Men ändå.. Att se den krossas, de va jobbigt.. =P

Sen gick jag in på H&M å köpte nåra nya baslinnen, ska slänga nåra gamla som är små å urtvättade.. Sen blev de en snabbis in på SB för att ha något till i morron.. Å sist in på MAXI. Skulle bara ha nåra saker, men det blev mer än så.. =P

Nu ska jag fylla mitt nystädade badkar med vatten å ta ett långt å skönt bad, eller långt kanske de inte blir, för jag brukar tröttna rätt fort.. =P

//Angelica

Mysko

De va lite skumt igår.. Jag satt i vardagsrummet å knappade på datorn å tittade på tv.. Tyckte att det lät lite om min dator, nåt ljud som jag inte hade hört förut.. Försökte lyssna vart de kom ifrån, men jag kunde inte riktigt.. Sen vart de tyst å jag tänkte att datorn levde sitt eget liv..

Men efter ett tag så kom det igen.. Å jag satt örat mot datorn igen, å då hörde jag att det spelade musik.. Höjde volymen å kom på att jag hade glömt stänga av musiken då M hade ringt (2 timmar tidigare).. =P

Så den här gången vare inge fel på datorn..

//Angelica

På A

1. Vad heter du? Angelica
2. Ett ord på fyra bokstäver: Alla
3. Flicknamn: Astrid
4. Pojknamn: Alexander
5. Yrke: Arkitekt
6. Färg: Askgrå
7. Klädesplagg: Anorak
8. Mat: Aprikos med choklad
9. Sak i badrummet: Anka
10. Plats/stad: Arvika
11. En orsak att vara sen: Andnöd
12. Något man skriker: Ahhhhh
13. Film: About a boy
14. Något man dricker: Avslagen cola
15. Band: ABBA
16. Djur: Apa
17. Gatunamn: Ankdammsgatan
18. Bil: Audi
19. Sång: Apologize
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Amerikansk fotboll

Kopiera, klistra in och ändra alla svaren till något som börjar på den första bokstaven i ditt namn.

//Angelica

27 feb 09

Fortsatte min städning nu på morronen.. Har tagit mej an badrummet, tog väl drygt en timma eller så, men jag gjorde det ganska så grundligt.. För golvet var väldigt smutsigt å så.. Sen har jag gått runt å dammat lite granna..

Dammade runt Erik men han verkade inte vakna uav de.. Var tvungen å lyfta på hans täcke lite för att komma åt sängkanten men ha sov bara vidare.. När jag var klar så började han morra lite åt mej.. Undra vad han drömde?!?

Nu ere typ bara dammsugning å torkning av golv kvar, men de väntar jag med tills han har vaknat.. För det är saker som kommer å låta lite granna..

Ha en bra dag!

//Angelica

Städning

Fick nåt infall att rensa i vår byrå i sovrummet(har funderat påre i veckor).. För det var fullståndigt kaos där i.. Nu har jag gjort så att vi har en varsin låda å en gemensam.. =P Undra hur länge de kommer å va fint.. Jag tippar på nån vecka eller så.. =P

Slängde dock inte så mkt.. Eller jag tog bort de som jag inte fattade att jag hade sparat, typ massa kvitton, kataloger å tidningar!! Hallå?!?

Va ska jag hitta på nu då? Är inte direkt trött å jag är ledig i morron så jag måste inte sova tidigt..

//Angelica

Vilken ändring!

Jag blev chockad idag på föreläsningen.. Det var lungt, pedagogiskt å helt, helt fantastiskt!!! Det var sån skillnad att jag vat inte vad jag trodde.. Men det var så skönt.. Att förstå grunden, nu kan jag ju jobba själv å kanske lyckas klura ut något..

Jag å C satt å gjorde nåra uppgifter som nästan klarade på egen hand.. Var tvugna att få lite hjälp å förståelse.. Å jag var så lycklig när jag gick därifrån!! Så det här kommer att bli en bra helg.. =)

//Angelica

26 feb 09

Har vaknat flera gånger i natt å varit beredd på att gå upp, men klockan var då inte riktigt dags..När klockan ringde var ja inte lika pigg längre.. Så typiskt.. Man ska gå upp då man vaknar, eller det beror väl på när man vaknar.. Inte om klockan bara är strax innan 4, det känns lite för tidigt.. =P

Jag hoppas på att dagens lektion blir lite bättre än vad det har varit hittills.. Men jag ska nog inte hoppas för mkt.. Okej, det är kanske fel att inte ha rätt inställning.. Men han som tappat mitt förtroende..

//Angelica

Tur eller otur?

Idag när Erik kom hem tryckte han ner dörrhandtaget å ringde sen på dörren.. Blev så rädd/glad, att jag snabbt sköt ifrån mej bordet, så att mitt vattenglas välte omkull. Som tur var precis brevid datorn iofs lite på batteriet, men de torkade jag fort bort.. Fick även en del på min OC-box, den är iofs inte så ömtålig..

Eller det kanske inte var tur, snarare otur att jag missade datorn.. För om jag hade "råkat" pajjat datorn hade jag kunna ringa till LF å säga att det hände en olycka å kanske fått ut en ny.. =)

Snart dags att sova

//Angelica


Goodie

Dagens middag blev lite annorlunda.. Varma mackor med skinka, ost, tomat, majs, banan.. Erik skippade bananen å tog champinjoner istället.. Det var faktiskt gott, blev ju typ som en pizza.. =P Men de kändes lite konsigt för i vanliga fall brukar jag bara ha skinka å ost på.. =P Men det här skulle jag kunna göra flera gånger, enkelt å gott =)

Sen försökte jag läsa lite i boken, kom väl en bit, men jag kan inte påstå att jag blev så mkt klokare.. =/ Ska läsa lite flera gånger så kanske de fastnar nån gång..

Nu ska jag fortsätta titta på Grey's

//Angelica 


Gahhhhh

Blev riktigt arg å frustrerad å jag vet inte vad idag.. De va nära att jag tänkte skälla ut läraren, kanske jag gjorde lite, vet inte.. Men jag var så arg att jag inte kunde kontrollera mej själv.. Det var nära till psykbryt å en massa tårar i all frustration.
Det går inte, han pratar i 200, för han har så mkt att säga på så lite tid.. Jag förstår inte hur det kan bli bättre, tror han att vi hinner uppfatta något när det går så fort?! =S Det är en omöjlighet.. Känner mej så sjukt dum att jag inte vet vad..

Men vi sa iaf till honom, så vi får se om det blir bättre i morron annars så skickar jag mitt färdigskrivna mail till kåren. För jag tänker inte acceptera de här!!

Känner mej inte lika slut idag som igår, så nu ska jag försöka att läsa lite i boken å se o jag kan bli nå klokare..

//Angelica

25 feb 09

Jag är lite imponerad av mej själv, jag har nu flera dagar i rad somnat på en gång.. Det kanske inte låter så imponerande, men i vanliga fall när jag är ensam hemma så tar det en till två timmar att somna.. Å nu tar kanske fem eller tio minuter..

Å i natt så vaknade jag inget heller, fast däremot så vaknade jag 20 över 7.. Tänkte gå upp då, men jag orkade.. Så jag låg kvar 20 minuter innan jag klev upp.. Det jobbiga var att jag vaknade med huvudvärk.. Men jag hoppas att det försvinner snart, inge kul å med sej det till skolan..

//Angelica

Slutmattad

Har varit helt knäckt sen ja kom hem från skolan idag.. Har ont orkat mej upp ur soffan.. Å en huvudvärk på de är ju inte bättre precis.. Hoppas att det blir bättre i morron.. Måste försöka att plugga lite när ja kommer hem från skolan i morron, vill inte komma för mkt efter..

Nu ska jag ta å bege mej mot sängen, läsa lite innan det är dags att släcka lampan..

//Angelica


Andra Avenyn?

Sitter här i soffan å är helt förstörd!! Andra Avenyn har inte börjat än!!! Det är ju tisdag å då ere AA-dags!! Men varför e de inte de idag?!?! =S De står ju i TV-tablån att det ska vara, men de är nåt annat istället.. Förstår inte vad det är som har hänt.. Jag som har väntat i en hel vecka!!

//AngelicaKollade in på text-tv å såg att de hade skjutit på de 30 minuter..

Fettisdag

Jag tappade mitt semmelsällis, så jag fick köpa på ICA å sitta ensam å äta ist.. Menmen, det går bra de med.. Så nu ska jag hugga in i min semla med varm mjölk!! Mumsfillibabba!!

//Angelica


Det va inte lika gott som jag hade förväntat mej.. =/ Vet inte varför.. Eller jo, det var lite för mkt mandelmassa, jag som trodde att jag gillade de.. Inte i en klump kanske..

Frustrerad!

Okej, en föreläsning ska inte var helt klockren, det är inte meningen att man ska hänga med på allt.. Men det är svårt om man inte hänger med på NÅT!! För man måste ändå ha en liten grund att stå på för att kunna utvecklas.. Men det har ja inte fått idag.. För idag var hastigheten uppe i 200!! Det var omöjligt att lyssna, skriva å förstå.. Det gick bara inte.. Blir så frustrerad.. Charlotta tyckte att jag såg chockad ut när vi gick på lunch.. =P

Sen efter lunch så vare räkneövning, å det gick till en början bra.. Sen gjorde han en uppgift på tavlan.. Å det gick inte att hänga med i hans resonemang, det var inte klara.. Vi bad han att gå igenom en gång till.. Vilket han iofs gjorde, men han hoppade bara in i sina uträkningar å fortsatte babbla.. Sen kom han till vårt bord å gick igenom en tredje gång..

Han började att förklara, men vi tappade honom från början.. Kunde inte se nåt logiskt samband.. Han sa en sak å räknade på ett annat sätt.. =S Å hela tiden påpekade han att tiden gick.. Så tillslut gick han.. =/

Då samlade jag å Jenny mod å gick till vår programansvarige.. Vad problemet var, hon greppade inte riktigt utan trodde att vi hade förutfattade meningar om han redan från början, jag skulle kalla det erfarenhet. Vi har ju haft han i en kurs å vet hur han fungerar.. Sen hjälpte hon oss att räkna uppgiften han hade gått igenom tre gånger å då, då började det att klarna lite..

Grejen var den att när hon hade kursen förra året så sa hon till sina elever att inte göra den uppgiften för den var för svår.. Men vi ska göra den i år.. Lite lika borde det väl ändå vara.. Problemet med vår lärare är att han tror att vi är überduktiga, vilket vi (jag) inte är..

//Angelica

24 feb 09

Sov ganska bra inatt, vaknade bara en gång.. Sen vaknade jag 20 i 7, men jag orkade inte ta mej upp utan låg kvar till klockan ringde 8..

Sitter här i soffan å ska snart gå å borsta tänderna å håret.. Måste packa ihop mina saker också, får inte glömma papprena till Charlotta.. Men de ligger synligt så jag borde komma ihåg dom.. =P

//Angelica

Planer för morrondagen

Nu har jag nog tittat klart på OC för idag.. Ska inte säga hur många jag har sett.. =P

Ska tare lite lugnt nu, snart gå å lägga mej å läsa.. Känner mej så sjukt trött..

I morron blire först föreläsning å sen ska jag ner på stan.. Ska kolla om jag hittar något till festen på lördag.. =) Samt att vi ska äta SEMLA!!! Mums, blev ju "övergiven" av mitt tänkta semelsällis, så jag va tvungen å leta upp nåt nytt å fick napp =)

Tur det, för om jag skulle ha köpt färdiga på ICA så finns det bara tvåpack å om jag skulle ha gjort halvegna så måste jag köpa åtta bullar.. Nu behöver jag bara köpa en!!! =) Å gott ska de bli, har väntat i ett år gu' va jag längtar!!

//Angelica

Maraton

Har nu under en tid haft ett OC-maraton =D Åhh, vad jag älskar den serien!! Synd bara att jag inte har sett sista säsongen.. =/ Ska försöka att få tag i den..

Just nu har jag tagit en paus å tittar på Innebandy (AIK - Storvreta) Min bror är tydligen där å jag sitter å spanar efter honom, men de är svårt att hitta han..

Gjorde en baconsås till middag idag, den kunde ju ha vart godare.. =S Råkade tippa lite för mkt på pepparkaret.. =P Fast det kunde ha vart värre.. Den va ju iaf inte salt som min skinksås var första gången jag gjorde det..

Nu ska jag kika vidare efter bror, hörs

//Angelica

Vad ska jag hitta på?

Det var ganska mkt papper som jag inte hade satt in i pärmen.. Senaste var analys-kursen (2.a kursen).. Fick börja på en ny pärm, det är så sjukt mkt papper som jag har samlat på mej, å jag vågar inte slänga de än.. Kan va bra å ha i de andra kurserna.. Som i den här så ska jag nog gå tillbaka till mekaniken lite..

I mitt sorterande kom jag på att jag saknar en tenta å en dugga, undra vart de har tagit vägen.. De va ju inte i den stora röran med saker.. Men de dyker väl upp så småningom..

Sen satte jag mej å försökte läsa boken, men det var stört omöjligt, fattar ändå inte.. Så jag bläddrade å tittade på bilder å läste bildtexten.. =P Hehe, de borde ha bildböcker till undervisningen..

Frågan är: vad ska jag hitta på nu?!? Är lite sugen på å titta på OC för 100 gången.. Men boxen under teven ser så lockande ut!! Å nu vare faktistk ett bra ta sen sist, höstas kanske.. Så jag kanske inte kommer ihåg allt.. =P Eller så kan jag ju läsa min bok.. Äh, den spar jag till ikväll.. Nu ere dags för OC..

//Angelica

Ny kurs

Dagens föreläsning? Hmm, det var tur att det inte var nåt nytt, för då hade jag varit helt lost!! Jag tror att den hör kursen kommer att bli svår, typ 70% kuggade förra året.. Å dom hade ingen bra lärare, men de hade en bättre än vad vi nu har!! Jag förstår inte vad han säger; tyst, fort, ljust å brytning är ingen bra kombo...

Det är samma lärare som vi hade i husbyggnadsteknik i höstas, då jag gick på tre föreläsningar å sen tröttnade.. Vi får väl se hure går den här gången, känns ändå lite viktigt att hänga med för annars ere kört.. Så idag ska jag läsa i boken, efter att jag har sorterat alla mina papper från tidigare kurser..

Jag har ju inte direkt något att skylla på eftersom jag är "övergiven" ett par dagar.. Måste iofs passa på då, då det är lite lugn å ro här hemma.. ;)

//Angelica

23 feb 09

Läste ett kapitel igår å efter att jag lagt ifrån mej boken och släckt lampan så slocknade jag på en gång.. Så skönt att slippa ligga å vrida på sej.. För har man väl börjat så går det inte att sluta..

Dock har jag vaknat ett par gånger under natten, men lyckats somna om.. Sen ringde klockan vid åtta å då kröp jag upp och tog en dusch.. Har nu ätit klart min frukost å det är dags att borsta tänderna å fixa lite annat.

Ha en bra dag!

//Angelica

Fel kort

Haha, klant-Agge tog med sej fel busskort från Umeå i fredags.. Trodde att det var kortet som jag har ner jag åker mellan Erik å Umeå.. Men jag hade visst fått med mej kortet för lokalbussarna, å de gick inte så bra att använda.. =P

Så jag fick åka gratis.. =) Mycket snällt, men jag förstår inte varför för jag erbjöd mej att betala kontant.. =/ Men jag gråter inte för de.. Det jobbiga är att mina två busskort ser likadana ut.. Bara det att de är märkta med Umeå å MM.. Men jag läste inte så noga utan tog det bara eftersom det var blått.. =P

Nu ska jag sova, gonatt

//Angelica

Resa vs familj/kompisar

Macke å jag har under en tid planerat att åka utomlands.. Å när jag såg att jag hade påsklov så tyckte jag att det var väldigt passande att åka då, eftersom broder har lov samma vecka..

Sen började Eriks familj fundera på att åka utomlands, så vi tänkte att vi kunde åka tillsammans.. Men det var svårt att hitta ett resemål samt ett datum.. E's familj struntade i de.. Men jag var fortfarande på, lyckades få Erik att också vilja..

Men nu när jag har suttit på bussen i 2,5 timma så har jag funderat.. För det kostar ju en slant att åka samt att leva.. Sen ska vi ju ner till Sthlm den 25 mars upp den 30.. Å sen ner igen den 3 april.. Det blir lite tajt.. Å jag vill så gärna åka ner till Sthlm, vill lixom inte byta ut de..

Jag känner att familjen å mina BB's betyder så mkt mer än en utomlands-resa, så jag skippar resan, eller inte skippar, skjuter upp den på obestämd tid..

//Angelica


Slappisdag

Har varit en slödag idag.. Men det har vare skönt.. Knappat lite på datorn å läst lite i boken, som jag har håliit på med i ett par veckor nu.. Det går lite trögt, men framåt.. =P

Ska snart ta å packa ihop mej för att ta bussen upp..

//Angelica

Melodifestivalen del 3

Final
EMD
Molly Sandén

Andra Chansen
BWO
Rigo & The Topaz Sound feat. red Fox

Ute
Velvet
Mikael Rickfors
Maja Gullstrand
Sofia

Tyckte då att EMD å Velvet var dom bästa.. Mollys låt var väl okej..  De som gick till andra chansen gillade jag inte alls.. På tok för konstiga låtar!!

//Angelica

22 feb 09

Igår åkte vi till H-sand, lämnade Angelica å gänget i backen å sen åkte vi till S&M å T&S.. Fick fika å så lekte vi lite.. =) Mot eftermiddan ville skidgänget hem så vi åkte å hämtade dom å åkte hem..

Fick middag å sen spelade Angelica x2 å Erik "Galen Panna".. Spelade inte klart, för melodifestivalen började.. Tittade klart på de (knappt, för Erik va så otålig) å sen åkte vi ut en sväng å Erik skruvade sin bil.. Inte så roande för min del..

Hem, började titta på "Den där Mary" men jag somna efter 5 minuter.. Efter 1,5 timme så väckte Erik mej å vi gick å la oss..

Nu vet jag inte vad vi ska hitta på.. Eller jag ska bege mej uppåt Ume senare ikväll..

//Angelica

Fredagkväll

Har nu tittat lite på Let's dance, hämtat Angelica.. Å nu ska jag nog ta å krypa till sängs.. Har lite ont i huvudet.. Å i morron blire ingen sovmorron, eller jo lite.. Men jag måste ändå ställa klockan, ska åka till H-sand kl10 i morron..

Gonatt

//Angelica

Tenta

Hmm, tentan? Det var en del där som jag inte hade pluggat på, tyckte inte att den var så viktig.. Gå man igenom den under två stycken halvlektioner av fem veckor, så kan dte ju inte vara en så stor del.. Men det var 1/3 av tentan.. Så vi får se hure blir..

Nu ska jag titta på Let's Dance..

//Angelica

20 feb 09

Jag förstår inte varför jag gick upp så tidigt..!! Tentan börjar inte förns om drygt en timme, å de ändå jag behöver göra är att byta tröja, sen är jag klar för att gå.. Nu sitter jag ju bara här å blir nervös, försöker iofs inte tänka på det så mkt..

Började att rabbla lite saker för mej själv, men jag kom inte ihåg nåt, så jag fick lite panik!! Ska jag våga öppna boken, eller ere bara dumt?!? Kanske går om jag bara tittar på en grej.. Hmm..

Ska försöka att göra annat så tankarna också kommer på annat..

//Angelica

Torkning

Då har vi tvättat, blev ganska så mkt.. För vi har inte tvättat på ett tag å sist så tog jag bara det viktigast.. Kändes som om Erik hade tömt hela sin garderob å lagt den i tvättkorgen, för det var ju hur mkt som helst!!

Var tvungen att använda torktumlaren, var lite nervöst, men det gick bra.. Mkt smidigare, ska använda den i fortsättningen.. För er som undrar så vare första gången jag använde den.. Är lite rädd för sånna.. =P

Ska läsa lite till i boken å sen krypa till kojs..

Önska mej lycka till i morron.

//Angelica

Väntan

Min planering i morseva att jag skulle vara på VD när de öppnade, 8.00.. Kom lite senare för ja var tvungen att panikduscha.. Men iaf var där kanske 7 över ellerr nåt.. Det var inte en människa där, tog en lapp å väntade till receptionisten hade tid.. Gick fram å sa vad det gällde å hon bad mej vänta för hon skulle kolla med läkaren..

En timma satt jag å väntade på att läkaren hade tid.. Å då skulle hon inte ens göra något med mej utan bara skicka mej vidare till nån distriktsköterska.. Å sen tog det fem minuter..

Kunde hon inte ha bokat in mej på en tid när jag var där i måndags så had ejag sluppit vänta så mkt.. Eller skrivit nånstans att jag skulle tillbaka och kunnat fått hjälp tidigare.. Men nej, så verkar det inte funka..

Sen skyndade jag mej hem plockade ihop mina saker å gick till skolan.. Kom dit, Charlotta hade varit där ett tag.. Satte oss å gick igenom lite.. Efter lunchen gick vi å kopierade flera tentor.. Å sen var jag tvungen att gå därifrån.. Klarade inte av att sitta inne på skolan, för det luktade rök.. Anledningen till röklukten var att de utanför huset hade en grillkåta å det kom in via ventilationen..

Dags å fortsätta plugga..

//Angelica

19 feb 09

Vaknade tre minuter innan klockan ringde i morse, tog mej upp då å åt frulle.. Vilket jag har gjort till nu.. Ska gå å borsta tänder å hår nu samt puffa näsan..

Sedan ska jag trippa iväg till VC å se om de har tid för mej å efter det till skolan, eller ja, jag ska hem däremellan..

//Angelica

Återbesök

Har försökt att plugga lite här hemma.. Men det är svårt, för jag är så trött att jag inte tar in något.. Så frågan är om det ens är värt de.. Kanske lite, kollar ju bara lite lätt, det ör inte jättedjup, bara ett par saker som jag försöker lägga på minnet.. Ska nog göra en ramsa som jag gjorde i kemin.. =P

I morronbitti ska jag försöka komma upp tidigt å va på VC närom öppnar kl 8, för att sen komma till skolan i bra tid.. För jag måste hem i tid sen för jag ska tvätta på kvällen..

Nu ska jag läsa lite i min bok å sen ere Greys å efter det ropar sängen..

//Angelica

Pluggande

Våran träff blev lite senarelagd då Charlotta hade försvoit sej.. Men det gjorde inget, fick bara vila lite extra.. =) Gick det faktiskt bra i skolan.. Vi gick till våra lärare å frågade dom om det vi inte kunde.. Sen satte vi oss å gick igenom allt material vi har fått.. Jag satt å bläddrade ltie i boken å läste det som verkade intressant..

Vid halv fyra kände jag mej trött, bokstäverna flöt ihop.. Tittade på Charlotta å sa att jag var otroligt trött, lika så vare för henne, så vi kastade in handduken å gick hem..

Fick en chokladkaka av Charlotta idag.. =) För att jag delade med mej av mina anteckningar..

Nu ska vi kila iväg till ÅC..

//Angelica

18 feb 09

Läste lite igår innan jag släckte lampan för att sova.. Å då somnade jag nog en gång.. Märkte inte ens när Erik gick å la sej..

Gick upp lite tidigare än vad jag behövde.. Men jag tycker att det är skönare, för då kan jag ta de lugnt och göra massa saker på morronen, typ blogga.. =P

Ska väl fortsätta å göra mej iordning om ett litet tag, ska bara kika in på aftonbladet först..

//Angelica


Sovasovasova

Charlotta tyckte att vi skulle träffas tidigt i morron, kl 9.. Så jag ska nog gå å göra mej iordning för sängen nu så att det blir ett par timmars sömn..

//Angelica


Plugg

Suttit i skolan 4 timmar å pluggat idag.. Väldigt bra av oss tyckte jag.. Fast ibland så blev det kanske lite för mkt prat, mest från Jennys sida då.. =P Å så hakade jag väl på.. Stackars Charlotta..

När vi var klaar stannade jag kvar å underhöll Jenny tills hon skulle åka.. Det var svinig kallt när vi kom utanför dörren.. Det var -17,5 ute, kollade när jag kom hem..

Nu ere dags att äta middag..

//Angelica

Mot skolan

Har suttit å pluggat nu på morronen.. Var även tvungen å duscha å då var jag tvungen å föna håret så att det inte skulle frysa på vägen till skolan.. =P Lite obehagligt..

Ska snart ta mitt pick å pack å gå till skolan..

//Angelica

17 feb 09

Tog mej lite sovmorron i morse på en timma.. =) När jag kom ut i köket så visade termometern -21,8!!! =O Helt sjukt.. Just nu ere nere på -20 å jag hoppas att det sjunker ännu mer, för jag vill inte gå till skolan om det är så kallt..

Ska försöka att plugga lite nu

//Angelica

Sov gott

Jag tror att jag ska börja göra mej iordning för sängen.. Även fast jag inte ska befinna mej i skolan förän vid 13 så ska jag försöka att komma upp tidigt å plugga..

Godnatt

//Angelica

Vinst

Vi köpte oss en varsin triss-lott idag, för jag kände att det var vår dag.. Erik började å skrapa sin, men det var en nitlott.. =( Sen skrapade jag min å vann 50:- sen skrapade jag den lilla rutan(INTE kontrollrutan), å då vare x2.. =D Så fyra nya lotter, kanske.. =)

//Angelica

Ett år <3

Nu har jag å Erik varit tillsammans i ett år.. Kan inte riktigt fatta det, känns lite overkligt..
Minns den här dagen för ett år sen, det var en lördag.. Jag var hemma hos M&M å var sjuk; feber och halsont.. Kraxade som en kråka när jag pratade.. =P

Erik kom och hämtade mej på kvällen, hade precis hunnit slänga i mej middan.. Sen åkte vi iväg, han skulle visa mej hans områden.. Men jag såg absolut ingenting, det var ju kolsvart ute!! Men han pratade på å verkade inte bry sej att det var mörkt ute.. =P

Mina händer var sjöblöta å jag var så nervös att jag skakade när vi var på väg hem till honom. Fick en rundvisning i hans hus å träffade hans föräldrar, syster, bror å kompis för första gången.. Fick väl fram nåt fint leende å försökte säga nåt.. Sen visade han mej lite bilder å förklarade dem.. =P

Pratade om allt och inget.. Sen blev klockan mycket å jag stannade kvar. Dagen efter så vare ljust å jag såg hure såg ut. =P Satt å solad på en bänk invid huset innan det var dags för mej att åka..

Även fast jag var sjukt nervös så vare härligt.. Men det finns en sak jag stör mej på.. Min klädsel..! Jag hade nämligen på mej ett par slappa mjukisar å mjukis tröja.. HALLÅ?!? Kunde jag inte ha tänkt lite mer? Typ ett par jenas å en snyggare tröja eller nåt.. Iofs så tror jag inte att det var nån som brydde sej å ingen kommer ihåg.. Men ändå!! Jag får väl skylla på min feber, för jag var inte riktigt mej själv just då.. =P

Kommer aldrig att glömma den helgen <3//Angelica

Ärenden

Ojojoj, mina ärenden tog lite längre tid än vad jag hade planerat.. Va på VC i 1,5 timma!! Det var mycket som skulle kollas å så.. Blev stucken i armen, men jag var duktig sa hon =D Hehe =P Sen vare mycket väntetid.. Suck, för det är inge kul..

Sen kom Erik å hämtade mej å vi for ner på stan.. Där gick det lite fortare som tur va.. Orkade inte med mer väntetid.. Sen blev det lite shopping av tråkiga saker, men jag var tvungen att ha de.. =P

Nu äre kaffe å plugg..

//Angelica

Lugn å ro?

Hade tänkt mej en lugn måndag eftermiddag, med lite plugga å vila.. Men sen kom jag på att jag ska ju till VC å sen ner på stan.. Så det blir inge lugn förän jag kommer hem typ vid 4 eller 5 nånting.. jaja sånt är livet ibland..

Nu måste jag rusa

//Angelica

LK-programmet sa du?

Från hösten 04 till våren 07 gick ett ledarskaps- och kommunikationsprogram, där jag bla fick lära mej att tala inför folk. Jag kan säga att det märktes inte idag...

"Öh... Aaa, Ergonomi betyder.. öhm... (titta ner i pappret) kunskap om arbete.. Det handlar om.. ehhh.. (tittar ner i pappret) samspel... samspel mellan människa, uppgifter ååååå miljö..Öhm..Öhm... Inom byggbranschen så, så, så(tittar ner i pappret, tänker: VA FAN ÄR JAG?!?!) så är det mycket belastningar. Att gå å stå på armering är inte bra för ryggen och nedre delen av kroppen. Att armera en vägg är slitsamt för man ska hålla upp järnet samtidigt som det ska fästas. (ultrarapid och darrig röst!)."

Sen vare klart.. Jag hade lixom ett A4 som jag skulle säga, å sa typ bara de där.. =P Blev en aning nervös.. Men det är jobbigt när människor man känner ska sitta å lyssna på en.. Å som tur var så va det inte bara jag som inte kunde kontrollera mina nerver.. =P

//Angelica

16 feb 09

Jag hade tänkt att titta på Beck igår, men eftersom Erik var tvungen att sova så skippade jag det, ville inte se den själv!! =P Så jag gick också å la mej tidigt, skönt vare.. Sen vaknade jag i morse av Eriks väckarklocka, han verkade inte bry sej så mkt.. Så jag knuffade lite på han innan han reagerade..

Å sen har jag legat vaken sen halv fem.. Å eftersom jag inte kunde somna om efter att han hade åkt å va superhungrig så gick jag upp kl6, en halvtimma innan jag egentligen skulle upp.. Måste traska iväg lite tidigare till skolan idag å fixa det sista med rapporten..

Nu ska jag fortsätta göra mej iordning

//Angelica

Söndag

Idag åt vi pizza till middag, hemmagjord!! Å så gott de va.. Mums.. Så mkt annat har inte hänt idag, skrubba lite till i ugnen.. Pluggat, men det verkar inte sätta sej så redovisningen får gå som den går..

Nu skajag fixa lite å sen gå å sova.. Ska upp lite tidigare i morron för att skriva ut arbetet..

//Angelica

Nya saker

Då har vi vare nere på Strömpilen.. Köpte lite nya saker till köket; stekpanna, muggar, bestickhållare.. Samt svinto, har skrubbat ugnen, men jag vet inte om det händer något.. Sen blev det lite mat också..

Nu ere dags å plugga..

//Angelica

15 feb 09

Gomorron!! Har sovit jättebra inatt, vaknade dock av en hostattack, varpå Erik kläcker ur sej: Vad du kraxar gumman.. Precis vad man vill höra, då man typ inte får nån luft.. Har fortfarande ont i halsen.. =/ Hoppas att det inte blir värre, för jag måste vara frisk nästa vecka för att orka plugga till tentan..

Idag ska vi åka ner på strömpilen, promenera mot stan å sen tillbaka för att handla på MAXI.. Det var en del som jag inte fick med mej i fredags.. Erik ska bara dricka upp kaffet först..

//Angelica

Mot sängen

Nu kastar jag in handduken å tackar för mej denna kväll.. =P Men jag kan omöjligt hålla upp ögonen längre..!

Så god natt å sov gott!!

//Angelica

Hes

Erik tycker att jag låter hes, han påstår att jag är fyllehes!! Hallå, ett glas vin, skulle inte tro de va.. Jag är ju halv sjuk!! Å inget annat..!

//Angelica

Tofflor

Juste, har glömt å säga de, men jag fick ett par supersköna fårskinnstofflor av Erik idag =)

Hur sköna som helst, men väldigt varma, men det gör inte för mina fötter brukar frysa..

//Angelica

Melodifestival del 2

Final
H.E.A.T
Måns Zelmerlöw

Andra Chansen
Amy Diamond
Lili och Susie

Ute
Markoolio
Lasse Lindh och bandet
Jennifer Brown

Tyckte det var synd att Markoolio åkte ut tidigt.. Hans låt var ändå lite söt, dock passar den inte riktigt i melodifestivalen kanske.. Tyckte att Amy å Zemlan var bäst!! Synd att Amy inte gick direkt till final..

//Angelica

Plankstek, rök, brandvarnare..

Dagens middag var Plankstek.. Mums.. Men det blev inte riktigt som vi hade räknat.. Eftersom det var första gången vi använda plankorna så var vi tvunga att pensla in dom i matolja ett par gånger å grilla de i ugnen.. Under tiden stekte vi fläskfilén, gjorde potatismos å beasås.. Å eftersom vi har en kass fläkt så blev det osigt i hela lägenheten..

När plankorna var klara tog vi ut dom, å började lassa på våran mat.. Då såg jag att det kom rök från ventilen i spisen.. Trodde först att det var för att stekpannan stod på en varm platta, men sen öppnade jag ungsluckan å då vällde det ut rök!! Fick en hostattack å såg typ inget.. Brandvarnaren började tjuta, Erik fick plocka ner den å gömma undan den, öppna alla fönster..

Anledningen till denna "olycka" var att vi hade glömt kvar foliet vi haft plankorna på samt att det runnit olja i ugnen.. Inte så bra.. Jag sänkte värmen å fortsatte å lassa upp mat på plankorna.. Sen in i ugnen å vänta på att det blev färg på moset..

Sen fick vi sätta oss inne i vardagsrummet å äta, för det gick inte att vara i köket.. Å så gott de va!! Vi åt å drack gott!!

Sen kom det jobbiga; göra rent ugnsgallret å ugnen.. Gallret blev rent, men ugnen är omöjlig.. Ska ringa M å fråga efter lite husmorstips..

//Angelica

Promenad

Har nu varit ute å promenerat i drygt en timma.. Mysigt, det var så skönt ute, äntligenen behaglig temperatur!! Ett par minus är helt okej..

Å jag fick leka som ett barn!! Kan ni förstå hur nöjd jag var!?! Helt sinnes.. =P Kände mej som ett litet barn, tror att Erik tyckte att jag var lite pinsam.. =P Menmen, jag har iaf barnet kvar i mej å kommer alltid att ha, men han verkar ha vuxit upp =( Hehe

Vill ni se bilder så kika in: http://baggeboo.bilddagboken.se För det är lite tjorvigt att lägga upp bilder på bloggen..

//Angelica

Inte som vanligt

Den här helgen är lite annorlunda mot andra plugg-helger.. För den här helgen så får Erik stanna kvar.. Ville inte köra ut han när det är alla hjärtans dag, å så.. Kändes lite dumt å sitta ensam den dan nu när jag har sällskap.. =P

Idag blir det nog inte mkt plugg, men jag ska försöka i morron, kanske.. Sen blire stenhård plugg i veckan..

//Angelica

Fastnat

Nu har foten fastnat så där som den gjorde en natt när Erik försökte vrida på den.. Sjukt ont göre!! Fösöker å inte röra på den å får se om det går över.. Kan nog inte ställa mej upp nu iaf..

Det är precis som om den låser sej å inte kan gå tillbaka...

//Angelica

14 feb 09 - ALLA HJÄRTANS DAG!!

Jag tror inte att ALLA HJÄRTANS DAG är min dag.. Har lix inge tur just den dagen om året..
2006 - Foxy lämnade oss

2007 - Var sjuk

2008 - Hes som en kråka, feber

Å i morse när jag vaknade var jag jättetäppt i näsan, ont i halsen och i lungorna.. Trodde att jag hade feber också, för det kändes som så till en början, men sen tog jag på pannan å den va iskall.. Skönt..

Jag vet att jag förra året sa att jag tyckte att det var onödigt att "fira" denna dag å att man borde göra det lite då och då.. Men nu har jag fått erfara å det blir bara inte så.. Det kommer så mkt annat emellan.. =S

Fast vi har bestämt att vi inte ska fira Alla Hjärtans Dag, utan vår 1-årsdag, fast nåra dagar för tidigt.. Men det känns bäst så eftersom det är lördag.. Å nästa vecka är på tok för stressig för min del..

Nu ska jag dricka upp mitt honungsvatten
Hoppas att ni får en mysig dag!!//Angelica


Gott?

Det är konstigt, man står där med påsen i handen och skopan i andra.. Funderar på vad som är gott och som man vill ha.. Plockar de.. Lägger ifrån sej skopan betalar å kommer hem..

Häller upp det i en skål å tittar, hmm vad ska jag ta? Inget där i ser ju frestande ut!!

Så är det varje gång jag handlar godis, förstår inte varför!?! Jag plockar ju bara sånt jag gillar.. De äckliga hoppar jag ju över, men ändå så ere bara äckliga saker när jag kommer hem..

//Angelica

Ryggont

Jag har fortfarande ont i ryggen, inge vidare.. Å det hjälper ju inte heller att jag sitter med böjd rygg här i soffan.. Jag måste börja tänka lite på min hållning.. Försökte verkligen göra det idag när jag cyklade, men jag var så slut i kroppen att det inte gick.. Men jag hoppas att det går över under natten då jag ska ligga i min supersköna säng..

Ska kanske lägga mej på golvet å räta ut ryggen, jag vet det låter oskönt, men det är faktiskt skönt, eller skönt å skönt, det känns bra för ryggen..

//Angelica

Till Strömpilen

Vi blev klara med projektet idag!! =) Skönt att ha de över.. Nu ska vi bara skriva ut det, vilket vi gör på måndag morron..

Sen cyklade jag ner på Strömpilen.. Det var sjukt kallt, fast jag hade masse kläder på mej.. Men det var lite kaxigt att ta ett par tunna fingervantar när det är 10 minus ut.. =P Kom iaf fram tillslut, in på MAXI å blev varm igen.. Snurrade runt där inne, jag som bara skulle handla lite saker, fick med mej mycket mer.. =P Så jag var tvungen att bara ta en kasse extra, trodde att jag skulle klara mej med ryggsäck bara..

När jag stod i kassan höll jag på att svettas ihjäl, det vart sjukt varmt i alla kläder.. Ville ut så fort som möjligt, men blev stoppad i utgången av nån från Teila, som skulle visa mej nåt.. Men deras internet hängde sej så de gick inte så bra för henne.. =P Hon fick veta att jag hade Telia Student å då va jag inte intressant för henne längre..

Kom ut till cykeln, å började trampa hemåt.. Gu' så tungt de va, växeln va på typ 3 eller 4.. Å de var trögt..Fick så sjukt ont i ryggen, det var lite för tunga saker i ryggsäcken.. Nästa gång jag åker ner å handlar så ska jag ta lite lättare saker..

När jag kommit en bit så var jag så skakis i benen att det var svårt att trampa.. I uppförsbackarna så gick myrorna fortare än vad jag cyklade!! =P Efter en bit så värkte det så mkt i ryggen att jag höll på dö!!

När jag kom in, var jag skakis i varenda kroppsdel och jag mådde så fruktansvärt illa!!

//Angelica

Vad är du?

Häromkvällen så sa jag till Erik att om han var ett djur så skulle han vara en blandning mellan; en vrålapa, sengångare å golden retriver..
Med motiveringen: Han hörs överallt, är långsam/seg och tar dagarna som de kommer..

Han tyckte att jag var en blandning mellan; en chihuahua och en porslinsdocka..
Varför? Har jag ingen aning om.. =P Eller jo, kanske för att när jag väl pratar så kommer det mycket och fort, samt att jag är väldigt ömtålig..

//Angelica

Jobba hemifrån

Markus va inte så mkt bättre idag, så vi bestämde att vi skulle sitta hemma hos honom å jobba.. Det är ju alltid skönare att slippa förflytta sej när man är sjuk, men man kanske kan tillföra lite ändå.

Så jag ska ta å gå över dit vid 11-tiden..

//Angelica

13 feb 09

Idag är det FREDAG DEN 13!! Jag är nog lite skrockfull, så allt som kommer att gå fel idag kommer jag skylla på datumet.. Fast det hade säkert gått fel annas också..

Om 1,5 timma får jag veta om Markus fortfarande är så pass sjuk att han inte orkar ta sej nånstans.. Hoppas att han är bättre, för vi måste bli klara.. Annars kanske han är tillräckligt kry att vi kan sitta hos honom.. För det är så lite kvar nu.. Vi får se, hure blir.. Annars måste vi fixa det på söndag..

Jaja, nu ska jag gå å renskriva mina anteckningar..

//Angelica

Ångest på hög nivå!

Jag fick nyss världens supermega ÅNGEST!! De e ju en vecka kvar till tentan, å hur mkt har jag kollat igenom allt material?!?! Har inte ens vågat titta igenom övningstentorna, för det lilla jag såg av dem gjorde mej livrädd!!
¤ De såg svåra ut..
¤ Boken var tråkig att läsa, så jag måste komma på nåt bättre system..
¤ De sista föreläsningarna har jag inte renskrivit än, vilket jag skulle ha gjort till i morron..
¤ Projektet är inte klart å Markus ligger hemma med feber =S

Ahhhh, jag som lovar mej själv vid varje kursstart att verkligen hänga med från början!! Men av nån anledning så blir det aldrig så.. Men jag bör nog göra de till nästa kurs, för vi ska ha en kass föreläsare så det blir nog mkt tid hemma då istället..

Jaja, nu ska jag gå å sova så jag slipper tänka på allt det här..

Det blir tidig uppgång i morron, 7, äta frukost, plugga, klä på mej, till skolan (förhoppningsvis)

Ciao

Utmaning

Blev utmanad av Jenny, men min blogg vill inte funka som den ska, så jag får vänta med utmaningen..

Ciao


Bygge

Då har jag varit på studiebesök.. Klädde mej nog lite för varmt, men jag trodde att vi skulle vara ute, men det var rundvandring inomhus, för de hade hunnit så passa långt.. Där vi var idag ska bli onkolog och kvinno- och barnklinik, typ.. Det är ett stort bygge, 36 000 kvm golvyta..

Ska skriva rent mina anteckning å skriva rapporten nu på en gång, lägger upp lite bilder sen..

Ciao

Studiebesök

Nu är det dags att gå till studiebesöket.. Ska bara ta en kvart att gå dit, men jag la på 15 min till, för jag vet inte exakt vart de ligger å så vill jag inte bli sen.. Vår vädjade om att INTE bli sena, samt att vi inte skulle springa iväg från gruppen (låter som om vi är en dagisgrupp )

Ciao

Pinocchio

Idag köpte jag mej en sån här:

Tyckte att den va så fin å så gick den till nåt som är bra, Hjärt Lungfonden.

Ciao

Förberedd

Nu känner jag mej inte lika stressad inför lördag å måndag.. Skönt, har hittat lite olika roliga å fina saker, som jag tycker är bra.. Om de passar, de vette tusan.. Men vad gör de? De är ju tanken som räknas..

Ciao

Hehe

Roslagsbanan till Täby centrum

Två tjejer ~15 sitter och pratar.
Tjej 1: Va? är Stockholm en ö?
Tjej 2: Nej, var har du fått det ifrån?
Tjej 1: Kolla det står Stockholm Ö.
Tjej 2: Aha, är Stockholm en ö?
Tjej 1: Då har man lärt sig något nytt idag!

http://www.tjuvlyssnat.se/

Ciao


Skrämmande

Jag va helt inne i mina tankar när jag kom fram till porten.. Tog tag i handtaget å öppnade.. När jag öppnade stod det något helsvart framför mej.. Blev så rädd att jag ryckte till.. Då såg jag vad de, en granne med en stor vinterjacka.. =P
Hon sa ojdå, å fnissa lite.. Jag fnissa tillbaka å gick in å låste upp.. =P

Ciao

Stan

Det blir inge projekt-arbete idag, då han inte kände sej bättre.. Jag har suttit lite å funderar här hemma själv.. Men nu ska jag ner på stan.. Måste fixa lite.. Men det blir bara en snabbis för jag måste hem, äta lunch, ta på varma kläder å gå till NUS.. Det är studiebesök idag kl14... Ska bli intressant, men det är så kallt ute!!

Ciao

12 Feb 09

Vaknade i natt å såg att jag hade fått ett sms av Markus.. Han var lite krasslig å visste inte om han skulle kunna jobba idag.. Vi sköt upp vårt möte till tio, så vi får se om han kommer eller inte.. Annars får jag väl sitta själv, eller nåt..

Även fast jag inte börjar förns 10 så gick jag upp sju.. Men jag hade sovit mina timmar å orkade inte ligga kvar i sängen längre.. Så jag kan ju plugga lite nu kanske, så att det blir nåt gjort..

Ciao

Bra gjort!

Jag är lite imponerad av mej själv, jag lyckades att få in ett youtube-klipp =D hehe, men de va inte så svårt, fick bara göra lite annorlunda än vad det står i alla beskrivningar.. =P

Ciao

Jag vill ha en egen måne


Knäckt

Det här kommer att låta lite girly, men det var så idag när jag drog upp jeansen så fastnade jag med nageln på nått sätt å den gick av!! Det gjorde inte så ont, när den knäcktes, men det känns så konstigt nu!! Det lix saknas något.. Jag som hade sparat å va så nöjd att de inte hade börjat bli sprickor i den, så händer detta!!

Så nu ere bara att spara ut, funderar på om jag ska fila ner resten så att det ser lite snyggare ut.. För just nu sere rätt illa ut..

De i klassen som såg att jag var förstörd när jag kom in i datasalen bara fnissade åt mej, inget medlidande där inte.. Eller jo utav en, å de va en tjej.. Hon förstår nog hure känns.. Men inte killarna!!

Ciao

Projekt, projekt, projekt

Jag är lite stolt över mej själv, jag höll mej vaken även på denna lektion!! =P Men läraren pratar så långsamt å har för långa konstpauser så man hinner tappa koncentrationen..

Efter det så vare lunch å sen började jag lite på egen hand med proj2, då Markus höll på med det andra projektet.. Vid ett så kom min andra projektgrupp å vi slängde ihop en PP-presentation..

Sen fortsatte jag med det andra projektet, å så småningom kom även Markus.. Vi letade efter det sista, jag ringde P å frågade lite, å så gick vi till vår handledare å frågade lite som vi inte fattade..

Vi blev nästan klara idag, nu ska vi bara göra en tidplan å sen ere klart!!

Ciao

-18!

Jag tycker att vi de senaste dagarna har haft kallt här i Ume.. Men idag när jag ska ut så ska jag få känna på kallt.. Det är nämligen -18 här!! Så jag tror att det bli långkalsonger på idag! Annars kommer jag att frysa ihjäl på väg till skolan, å de vore synd..

Först blir de föreläsning idag å sen projekt.. Får se hur mkt vi hinner göra, för Markus ska göra det andra projektet först.. Så jag får väl sitta själv i nån timma eller så..

Nu ere dags att klä på sej..

CIao


Heltid

Det blev en lång dag i skolan idag.. Men vi var tvugna att jobba på, för det ska vara klart på måndag kl 8.30.. Helst så skulle vi vilja bli klara i morron, hoppas på de, men vi får se.. Fast iofs så har vi inte så mkt kvar, så det är inte helt omöjligt..

Eller lång å lång, det blev från 9-17.. Å de e väl en normal arbetsdag, eller? Jag pluggar ju faktiskt heltid ju.. Men jag ör van med lite kortare dagar.. =P

Ska läsa lite tidningar å kataloger som jag fick med posten idag..

Ciao

I skolan

Proj1 gick faktiskt bra, vi blev klara med rapporten, nu återstår det bara en redovisning på måndag.. Sen vare lunch, mkt gott..

Å nu ere dags för Proj2.. Sitter å väntar på markus.. Vi skulle träffas kl 12 så han är lite sen, men snart så..

Ciao

Morron

Orkade inte läsa så mkt igår.. Så jag släckte lampan ganska så fort.. Vilket resulterar i att jag i natt har sovit typ 9 timmar.. =P Så nu borde jag vara pigg heeeela dan.. Men det tvivlar jag på..

Gjorde iordning en sallad nu på morronen, för jag va så trött på pasta å korv, vill inte ha de  min matlåda igen!! Så idag blire paj.. =)

Dags å fortsätta å göra mej iordning..

Ciao

Tider

Först va jag inställd på att jag skulle börja halv 10!! =) Sen bestämde jag å Markus att vi skulle köra em, för han skulle på SB på fm.. Sen bestämde den andra projektgruppen att vi skulle köra fm.. Så nu börjar jag 9.. Jaja, det är fortfarande lite sovmorron, 30 minuter.. =P Hehe, men de e alltid nåt..

Nu ere dags att gå å läsa

Ciao

Pigg?

Jag är faktiskt riktigt förvånad, jag lyckades hålla mej vaken under dagens föreläsning, men det var bara för att jag antecknade så flitigt.. =P Det var inte bara jag som blev förvånad, utan Charlotta också.. Hehe..

Idag var det en från kommunen som var där å pratade.. Typ vad de gör å hur de vill bygga.. Efter den föreläsningen gick vi å arbetade med projektarbete 1, dvs Umeå Östra.. Vi tjejer hann klart, men inte killarna.. Men vi ska träffas i morron igen å färdigställa..

Sedan kom Erik å hämtade mej på skolan =) Hehe, men vi skulle åka å handla, så de var ju på vägen.. Nu har vi precis ätit middag å nu ere dags för kaffe..

Ciao

Ny dag, nya tag

Så då va man upp å tassa runt.. Är nästan helt klar, ska bara klä på mej, fixa matlådan å vattenflaskan.. Men sen så =)

Vaknade i natt av en hostattack, jag va alldeles torr i munnen så jag var tvungen att gå upp å dricka vatten.. Å de kändes så skönt att klockan visade 03.57, för då hade jag tre timmar kvar att sova!! =)

Känner mej faktiskt hyfsat pigg just nu, men det finns inga garantier att jag kommer känna mej pigg på föreläsningen.. Eller det ska vara en gästföreläsare idag, det gör det kanske lite roligare..

Ha en bra dag!

Ciao

Film

Har suttit å tittat på Beck, så jag är lite halvrädd just nu.. Tur att Erik är här.. För det är alltid jobbigt att sova själv efter att ha sett de filmerna.. =P

Nu ere dags att sova, har föreläsning i morronbitti å jag ska försöka att inte somna på den, df ska jag lägga mej nu...

Ciao

Norrland

Öhm, läste en blogg med rubriken "Norrlänning is the way to go" läste vidare å såg att personen skulle till Dalarna.. Hmm, blev lite fundersam.. Tillhör Dalarna Norrland?!?


Så jag var tvungen å kolla upp de.. Men nee, Dalarna tillhör Svealand.. Bara för att det ligger ovanför Uppsala så är det inte Norrland.. =P

Ciao


Insynsskydd

Nu har vi fått upp insynsskydden i vardagsrummet.. Eller vi saknar på ett av småfönstrena, för de räckte inte.. Men det gör inte så mkt, för gardinen hänger i för.. Men vi får köpa mer å sätta upp..

Det kanske inte ser så jättesnyggt ut, men det är iaf nåt.. Men det är så svårt att fåre bra, för det kommer bara massa bubblor å skrapan har sönder plasten..

Ciao

Oväder

Jag vet inte om det snöar eller om det blåser så mkt att snön yr.. Men det var ett oväder utanför iaf.. Sprang till tvättstugan de handöar om typ 20 meter eller nåt.. Å jag var alldeles snöig när jag kom in.. Hade iofs förberätt mej dåligt, för jag hade stoppat nyckeln tillbaka i fickan å i stressen vare svårt att få upp den..

Det var tur att jag inte tog på mej gympaskor, men det såg inte så sexigt ut med mjukisbyxor instoppade i stövlarna.. =P Men skit samma, jag var torr om fötter å ben när jag kom in iaf, å de var huvudsaken.. =)

Ciao

Vaken

Strax efter ett åkte Eriks kompis hem.. Så vi kröp i sängs vid halv två typ å jag somnade nästan så fort jag la huvudet på kudden.. Sov faktiskt hela natten utan att vakna!! Men sen vaknade jag halv nio å kunde inte somna om.. Så jag klev upp, ska ju ändå börja tvätta om en timma, så de e väl lika bra..

Dagen idag blir det tvättning, sen lite plugg, städning och kanske ett nytt försök med insynsskydden (fick lite tips igår)..

Ciao

Sova?

Känner mej jättetrött, men jag kan inte krypa till sängs för vi har besök.. Å det vore väldigt otrevligt.. Men jag borde sova så att det blir många timmar innan jag ska upp å tvätta i morron..

Vi får se när det blir sängdags..

Ciao

Melodifestivalen del 1

Final
Alcazar
Emilia

Andra Chansen
Scotts
Caroline af Ugglas

Ute
Nina Söderquist
Jonathan Fagerlund
Shirley Clamp
Marie Serneholt

Om jag får säga mitt så va Caroline kass! Jag tyckte att Alcazar och Marie skulle till final å Shirley och Emila till andra chansen.. Men så blev det inte..

Ciao

Kärlek

När vi satt i bilen idag på väg hem, så höjde Erik volymen när dessa toner började spelas:

Du kan ta min Lambourghini, du kan få min GTI
Allt det där är bara plåt och läder och det struntar jag blankt i
Men en sak ska du veta att jag inte tänker ge dig

Jag talar om min största skatt
Det är en vän med träpanel och hjärta

Nej du tar inte min Mercedes
Mercedes är min bäste vän
Du tar inte min Mercedes
Nej då kan du hälsa hem


å sedan satt han å bläddrade å bläddrade till denna kom:
I'd like to do a song of a great social and poetical import. It goes like this-
Oh Lord, won't you buy me a Mercedes Benz?
My friends all drive Porches, I must make amends.
Worked hard all my lifetime, no help from my friends.
So oh Lord, won't you buy me a Mercedes Benz?


Hmm, jag tror att det är nån som är en aning kär i sin bil..

Ciao


Hemmakväll - igen

Samma middag idag som igår, men det var lättast så.. Å det är ju så gott!!

Funderade på om det skulle bli en utekväll ikväll, men jag är verkligen inte sugen.. De skulle ner på stan å det lät drygt, hade iofs ordnat en chaufför till mej.. Men det är roligare på campus-området.. Så det blir nog inte det.. I slutet av månaden ska det bli fest, det har jag lovat Jenny.. Så jag väntar till dess.. =)

Nu äre dags för kaffe..

Ciao

Shoesisar =)

Köpte nya gympaskor idag.. Okej, det kanske känns lite långt borta nu när det är så mkt snö ute, men jag har varit kär i dom länge nu å de va rea.. Om jag väntar ännu längre, så kanske de tar slut..


=)

Ciao

Lördag

Sov ut i morse, väldigt skönt.. Sen blev de frukost å nu ska vi snart åka till Ersboda.. Bara Erik kan dricka upp kaffet nångång!!

Ciao

Träning

Skulle vilja ha de här två.. Istället för att köpa kort på IKSU så kan jag göra mitt eget gym här hemma.. Väntar även på min boll, som Erik glömde hemma hos sina föräldrar..

Får se, ska fundera påre.. Vill även ha ett par gympaskor, hittade ett par snygga på Stadium idag, men jag kunde bara inte köpa dom (typiskt mej).. Problemet är att jag inte kommer att få in inläggen i dom.. Men det finns inga snygga skor som är tillräckligt breda.. Så nu struntar jag i de.. Behöver kanske inte ha de skorna vare dag.. Kan ju ha de andra då å då också..

Ciao

Frusen

Det är helt sjukt, jag sitter här i myskläder under en filt å fryser som %"¤%#@!! Likdant vare i morse, trodde att jag då hade feber, för jag kände mej lite hängig å varm.. Men jag hade bara 37,8.. Så inge feber där inte..

De jobbiga är att det spelar ingen roll hur mkt jag klär på mej, för jag fryser ändå.. Skulle kunna sitta med vinterjackan inne å huttra..

Kanske att jag ska värma vetekudden, den brukar hjälpa lite.. =) Nu är det dags för kaffe, det kanske häjlper..

Ciao

Hemmakväll

Det blev en enkel middag idag, grillad kyckling med baguette å vitlöksås.. Det var jättemumsigt!! =) 

Ikväll blir det en lugn hemmakväll med Let's Dance..

Ciao


Byggmätning

Idag på föreläsningen fick vi hålla på med lite mätinstrument.. Det var faktistk kul, men lite nervöst, för en totalstation kostar runt 300 000 kr!! Så jag vågade typ i ta i den eller gå nära.. Å så ber han mej att ställa upp den, lite skakis?!? Men det gick faktiskt bra..

Sen fortsatte jag å Markus med projektet.. Gick hem tidigare eftersom det är fredag, men bestämde att vi skulle jobba lite under helgen.. Så jag får verkligen ta mej i kragen å göra det då.. Samt börja plugga inför tentan som kommer snart..

Ciao


Strömavbrott

Vaknade i natt av nån anledning.. Öppnade ögonen, å såg ingenting. Det var kolsvart!! Radion var tyst, kylskåpet lät inte, routern blinkade inte, lampan utanför fönstret lös inte in.. Letade mej fram till sänglampan, rev ner allt på bordet.. Sen lyckades jag hitta lampan, tröck på knappen men inget hände.. Det var fortfarande lika svart!! Då förstod jag att det måste vara strömavbrott..

Lyckades få tag i mobilen, öppnade luckan så att jag fick lite ljus, den visade 05.10.. Låg där i tystnaden å försökte somna om, men de var svårt.. Efter en stund kom ljuset tillbaka.. Då kändes det bra så då kunde jag somna.. Undra hur länge det var strömavbrott?

Ciao

Natt

Jag hade sååå fel, de va inte alls flygande jakob.. =P Vi fick nåt som hette Bombay Curry eller likande.. Så sjukt gott!! Mmmmm.. Å till efterrätt blev det hallonpaj med vaniljglass..

Ska snart kila till sängen, måste bara kolla vart å när jag ska vara på skolan i morron..

Ciao

Middag

Nu ska jag ta å byta kläder å gå till Sandra via ÅC.. Ska handla lite till henne.. På den listan jag fick så misstänker jag flygande jakob, vi får se vad det blir.. =P

Tar nog på mej stövlarna nu när jag går, för gympaskor är ingen bra idé just nu.. Å så sköna jackan å mössa å vantar, ska klä mej riktigt mkt, för snön letar sej in i kläderna!!

Ciao

Mera snö

Vi slutade lite tidigare idag.. Vi tog bara en 10 minuters lunch å sen kände jag att vi började bli trötta å okoncentrerade.. Men vi ska fortsätta i morron, för byggmätningen är bara till kl 12, typ.. Så vi har en hel eftermidda på oss..

Sen gick vi hem i snöovädret.. Vågade inte cykla för det var ännu mer snö.. De var ju tungt att bara gå med cykeln..

Det kommer att bli jobbigt att gå till Sandra sen ikväll.. Kommer se ut som en snögubbe när jag kommer fram.. =P

Ciao

Snö

Kul att Umeå är så duktiga på att ploga gångvägarna.. Det var ju nästintill omöjligt att ta sej till skolan.. Fatta att jag var rädd!! Flera centimeter snö å spårigt, då ere inge kul att cykla.. Men bilvägarna de va så gott som fria från snö.. Orättvist.. Det är ju lättare att köra bil på en massa snö, än att cykla..

Jag hoppas att det är borta då jag ska hem..

Nu sitter jag å väntar på att Markus ska komma hit å vi ska börja arbeta..

Ciao

Ny dag

Vaknade innan klockan idag igen, å gick upp å duschade.. Inge kul, för det var kallt och det är fortfarande kallt!! Burr, ogillar dusch på morronen..

Ska snart göra mej iordning.. Ska iofs inte gå förns om 1 timma å 20 minuter.. Men jag vill inte stressa, för de blir ju alltid massa sista-minuten-grejer ändå..

Ciao

Nattinatt

Känder mej lite trött, gick å borstade tänderna å tvättade ansiktet.. När jag kom ut ur badrummet, så var jag pigg igen.. Hmm, jag tror nog att det är nåt i tandkrämen som gör att man blir pigg.. För det är samma sak varje gång man har borstat tänderna..

Jaja, nu ska jag gå å lägga mej i sängen å läsa lite.. Tills jag somnar..

Ciao


Bravo

Köpte en Bravo-juice idag som såg väldigt god ut, men nu när jag smakade den så smakade det fruktansvärt!! Men jag kanske vänjer mej vid smaken, har två liter å dricka upp.. =P

Ciao

Hmm

"Jag har inget kontrollbehov. Jag vill bara veta vad som händer i familjen, hemmet å på jobbet. Jag vill bara ha koll."

Kanske att det är ett litet kontrollbehov?

Ciao

Längtan

Jag förstår inte hur man kan sakna en person så fruktansvärt mycket.. Det spelar ingen roll om man är ifrån varandra en dag eller två veckor.. Längtan är alltid lika stor!!

I vanliga fall så brukar de första dagarna vara jobbiga, den här gången gick det bra.. Värre vart det igår, då kom längtan krypandes.. Men det försvann ganska så fort, för jag tillät mej inte att längta å hoppas..

Från och med nu så ska jag sluta å längta å hoppas, för det hjälper mej ändå inte.. Ju mer jag tänker påre, ju jobbigare blire.. Å jag känner att jag inte orkar, vill inte lägga massa energi påre.. För jag vet ju inte när den är över..

Ciao

Drömtårta

Så nu har jag gjort min drömtårta!! Ser riktigt god ut, så jag hoppas att den är det också..

Här finns ett recept likande det som jag använder: http://www.recepten.se/recept/droemrulltaarta.html


Inte min tårta, för den är fortfarande på kylning..

Ciao

Bläää

Jag kan inte påstå att jag älskar att diska, men ibland så är det faktiskt lite kul, eller kul å kul.. Det funkar.. Speciellt om det är tallrikar eller nåt som är enkelt.. Inte massa sönderbrända kastruller, de är för jobbigt..

Men nu så har jag verkligen tröttna på att diska, det är så sjukt tråkigt!! Men jag tvingar mej varje kväll att ändå göra de, för om jag får ett berg av disk blir jag ännu mindre motiverad till att diska..

Anledningen till att jag har tröttnat rejält är för att min diskare har tagit semester på obestämd tid (helt utan mitt godkännande!! ) Så nu måste jag diska allt själv!!

Ciao

Med eller utan

När jag drog på mej stövlarna när jag skulle till ICA, så kändes det så konstigt om fötterna.. Skorna var alldeles förstora å benen lutade innåt.. Blev lite fundersam, för så hare inte känts förut..

Sen slog det mej, jag hade ju tagit ut sulorna ur de skorna för att he dom i byggskorna.. Att ett par sulor kan göra så stoooor skillnad..

Ciao

Köket

Det vart 6,5 timma i skolan idag..Puhh!! Å fortfarande så är vi inte helt klar med prissättningen av allt!! Fatta att det tar lång tid!! Men i morron så kommer vi att bli klar med det, samt att vi ska börja med enhetstider då hoppas jag.. Det kommer också att ta tid har jag hört..

Ska gå till ICA nu, sen laga mat å sen göra en drömtårta!! Får se hur mkt det blir, kanske tar med den på middan i morron.. Annars åker den in i frysen, för jag hoppas att det funkar.. Måste nämligen göra slut på mina ägg.. Å jag är inge sugen på att äta äggen som dom är.. Är inte så förtjust i de.. Köpte dom till Erik, men han har bara ätit 2 st typ.. Buuuu!

Ciao

Mot skolan

Då vare snart dags att bege sej mot skolan.. Hade tänkt att jag skulle försöka mej på å cykla idag.. Det ska bli spännande.. Men jag tror att det ska gå bra, för det är inte så halt ute nu näre e kallt..

Hörs sen!

Ciao

Goooo morron!!

Har nu suttit bänkad framför Vakna med The Voice, då Kenza var med där!! =)

Vaknade kvart i sju i morse, tänkte gå upp då, men ombestämde mej.. Sen ringde klockan 7 å då orkade jag inte gå upp så jag snoozade 9 minuter.. Å sen tog jag mej upp, åt frulle å tittade på tv..

Idag äre bara projektarbete, får se hur länge vi kommer att hålla på.. Hoppas att vi kan börja med arbetstiderna iaf, men prissättningen tar sin lilla tid.. Jag vill bli av med det här nu!! Iofs så har vi en heldag med projekt i morron också..

Nu ska jag gå å borsta tänderna, å håret å kladda på lite smink..

Ciao

Dags att krypa till sängs

Efter den här dagen känner jag mej helt färdig!! Funderar på om jag ska bege mej mot sängen.. Kanske läsa lite innan jag släcker lampan..

Fast inte så mkt, för jag vill ha mina åtta timmar annars funkar jag inte alls i morron.. =P

God natt å sov så gott!

Ciao

Blött hår

Har nu läst lite i Byggstyrning... Men det är så svårt att bara läsa å ta in.. För jag hamnar i massa andra tankar.. =P Ska väl kanske ta å skriva ut övningstentan å kolla lite på den, för det brukar hjälpa till..

Har precis kommit ut ur duschen, va så skönt.. Tänkte ta det i morron, men jag hatar att duscha på mornarna.. I måndags när jag gjorde det så gick jag till skolan med blött hår, ingen bra idé, för det blev is i håret.. Gillar iofs inte att duscha på kvällarna heller, för då måste man sova med blött hår å de är obehagligt.. =P

Ska ta fram min andra bok, som är ltie roligare å läsa.. Innan det är dags för Andra Avenyn!!! =D

Ciao

Kostsamt

Seriöst, det här bygget kommer att kosta hur mkt som helst!! =O Tänkte inte på att saker å ting kostade en slant.. Samt att bygget är ganska så stort.. Vi har prissatt grunden nu, typ klara med det.. I morron fortsätter vi med stommen..

Efter lunchen så vare dags för föreläsning, även idag blev jag uttråkad å trött.. Men jag började att anteckna lite å då piggnade jag till.. Sedan tittade vi på en film. Väldigt intressant, men en otroligt tråkig berättarröst!! Den var sövande..

Ska fortsätta läsa lite i boken nu..

Ciao

Tid

Så, då har jag äntligen fått en tid till VC! Undra om de har mkt att göra, för jag ska inte dit förns om två veckor.. Så jag måste stå ut ett tag till, men det ska jag väl klara.. Har ju gått så här i typ fyra månader, så två veckor är ju ingenting då..

Läsa lite vare jag

Ciao

Ny dag

Go morron!

Gcik upp lite tidigare idag, vaknade ändå innan klockan ringde så varför inte? De är ju då man ska upp, för då har man sovit klart..

Ska se om jag hinner läsa lite i boken, eller iaf bläddra en del.. Dags för frukost nu kanske?

Ciao

Ny bok

Har nu börjat läsa på en ny bok, PS Jag älskar dig! Har inte kommit så långt, men jag hoppas att den är bra, har hört det iaf.. Men den är lite sorglig..

Nu ska jag göra mej iordning för sängen, ska försöka att ta mej upp lite tidigare i morron, ska plugga lite, ringa VC å gå till KV..

Ciao

Mina hemligheter


Läste ut den här igår. Faktiskt väldigt rolig å bra!


Ciao


Batteribyte

I brist på annat så öppnade jag min batterilucka på miniräknaren idag å såg nåt vitt pulver.. Insåg att det var batterisyra, så jag stängde igen den, å använde den inte mer.. När jag kom hem så tog jag fram den igen å öppnade luckan.. Petade bort batterierna, städade ut pulvret.. Å så bytte jag ut de två trasiga batterierna..

Är lite förvånad att det hade blivit så, för batterierna satte jag i för typ 3 månader sen.. Så de har inte suttit i så länge.. Mer än så ska de ju kunna sitta i..

Ciao

Kaffe + kiwi + banan

Va lite frussen så jag kokade vatten å gjorde iordning lite Cappuccino med Toblerone.. Tog även en kiwi å en banan.. Mkt gott!Ciao

snark

Jag var faktistk pigg å alert i morse, vaknade innan klockan ringde =) Gick upp tog en dusch.. Åt frulle.. Ringde till VC, fick inte tag i dom.. Det var upptaget i 45 minuter.. Ska göra ett nytt försök i morron igen..

Sen traskade jag iväg till skolan.. Fick vänta lite innan min projekt-kamrat var på plats.. Gjorde klart mängd-arbetet, sen vare dags för lunch å efter lunchen en föreläsning.. Jag klarade första halvan, men sen blev jag otroligt trött.. Tror att jag tom råkade somna.. =P Men läraren var så tråkig å lyssna på, samma ton å opedagogisk!!

Gick hem tillsammans med Charlotta.. Kom hem började med maten på en gång, för jag var utsvulten.. Det blev köttisar å potatismos.. Mums!! =)

Dags å plugga lite, men jag känner mej väldigt omotiverad för de.. Får se..

Ciao

Skarpt läge

Sitter å tittarpå Beck å är ganska så rädd.. =P Förstår inte ens att jag sitter här å tittar på de, för jag skrämmer bara upp mej själv..! Fast det går ganska så bra, för jag gör massa annat samtidigt..

Har lite sovmorron i morron.. Ska bli skönt.. Så då behöver jag inte gå å sova så tidigt..

Ciao

Trasiga maskiner =/

Jag började nästan gråta nu när jag kom in i tvättstugan. På alla maskiner låg det en lapp som talade om att de var trasiga!!! Okej, om en hade varit trasig, men inte alla tre.. Jag har väntat i 2 veckor på min tvättid, å nu när jag väl har den så går det inte.. Så nu måste jag vänta en vecka till..

Eftersom det är kris i garderoben så var jag tvungen att tvätta upp lite i handfatet, men jag kan inte tvätta för mkt, för jag har ju ingen plats att hare på.. Så jag kommer att få tvätta lite i morron också.. Suck, jag som åkte hem tidigare bara för tvättiden!!

Ciao

Mercedes Benz.

Nu sitter jag här med E och funderar över livets frågor, just nu e frågan, Ska vi gå å sova? har nyss kommit från M&M+Moster&T. Vi åt gott och hade allmänt trevligt =) men nu e jag slutmattad, men E vill väl vara uppe ett tag till, får se hur jag gör som... 

Ciao

PS. E gästbloggar


RSS 2.0