Tiden går

Ojojoj, nu har de gått lång tid sen sist..

Men jag har varit mellan två datorer.. Virusskyddet på min dator gick ut å jag kände inte för å förlänga de eftersom den va så seg, kändes inte värt de.. Sen tog de tid innan jag skaffa en ny, men nu är den här så nu ska allt vara som vanligt..

Vecka 32
¤ Jobbade
¤ Åkte buss hem efter jobbet
¤ Regnet resulterade i att jag fick massa duschar av bilarna som åkte förbi busshållplatsen
¤ Åkte till norrut
¤ Firade MM
¤ Erik å P var på Status Quo
¤ Jag å M hade filmkväll, men jag somnade

Vecka 33
¤ Jobbade
¤ Lämnade in Passaten
¤ Hämtade Passaten
¤ Erik ramla på jobbet
¤ Ammi kom på besök

Vecka 34
¤ Jobbade
¤ Första helgen hemma på länge

//Angelica

9 aug 11

Vaknade upp med panik 03.44..

Jag var på väg till bussen med Erik. Såg på mobilen att jag hade fått ett röstmeddelande så jag lyssnade av det.. Det var polisen som hade ringt och de ville att jag skulle ringa upp. Jag ringde upp med det samma, polisen (som nu var en läkare(?)) berättade för mej att min lillebror hade varit med om en bilolycka och att det var allvarligt, de visste inte om han skulle klara sig.. Jag började springa till sjukhuset (NUS), genom korridorerna fram till akutmottagningens reception. Pratade med en sjuksköterska som skulle leta reda på min lillebror. Satt i väntrummet å då kom Erik å nåra andra med mat, så vi satt å åt.. Sen såg jag sjuksköterskan å då haffade jag henne å frågade om hon hade hittat min lillebror. Vilket hon hade, tog min mobil å jacka å följde efter henne.. Kom in i lillebrors rum och han låg nersövd på sängen, gick fram till honom å helt plötsligt så satt han upp å var klarvaken.. Han hade brutit höger knäskål å smalbenet på vänster.. Han berättade att olyckan hade skett i S-vall, när han var påväg till Piteå (va han skulle dit å göra fick jag aldrig grepp om), med honom var en tjej (okänd) som var helt oskadd, men som hade varit med i bilen.. Lillebror var mest orolig för att mamma å pappa skulle bli upprörda över att bilen va kvaddad.. Mamma å pappa var utomlands å ingen hade fått tag i dom.. Men jag å tjejen lugnade honom med att det inte var hans fel eftersom han blev påkörd bakifrån å smällde in i något..

Sen vaknade jag, så skönt.. Väldigt luddigt, men det är svårt att beskriva en dröm.. Tror drömmen kom för att lillebror åkte till Grekland idag, å jag var väl orolig för hans resa.. =P Tycker det är jobbigt när folk som står nära är ute å reser..


Annars idag då?
Har haft fullt upp på jobbet; plastat å stämplat.. Åskan gick å jag var själv inne å blev livrädd!

//Angelica

8 aug 11

Idag var första dan på jobbet efter semestern.. Gick bra, bjöd på bullar så nu hoppas jag att de e tysta ett tag.. Men de tyckte att jag kunde göra om de.. ;)

Nu är de dags för sängen

//Angelica

Helgen v 31

Fredag
Klockan ringde å jag sov 2 timmar extra till å från.. Sen var jag tvungen å ta mej upp för å hinna duscha å äta frulle.. Sen gjorde jag mej i ordning och gick på ICA för å köpa bussbiljett.. Tog bussen ner till Uppsala, strosade omkring på stan en stund å när jag var less gick jag till Eriks jobb å hämtade bilen å handlade lite.. När han var klar åkte jag å plocka upp honom å vi for ner till MoP.. Fick grillat =) Pratade å åt gottis =)

Lördag
Gick upp, åkte till moster å kolla in huset, sen hem å frisera Erik å P. Duschade å gjorde oss i ordning för att åka.. Åkte in till stan å åt på en mongolisk restaurang å sen Stockholm cruising.. Hoppade i säng direkt när vi kom hem, var sjukt trött å så skulle vi upp tidigt dan efter..

Söndag
Gick upp, fick besök av våran katt som har levt sitt eget lite i alla år.. Sen packade vi ihop oss å åkte norrut. Mötte upp Macke efter vägen å passade på att handla där.. När vi kom hem så började vi städa å fixa å sen fick vi gäster..
Gick å la oss tidigt eftersom de var dags för jobb..//Angelica

=O

Meh, de som va så fina ihop..Men nu har jag min chans, Erik får passa sig ;)

//Angelica


4 aug 11

Onsdag
Åkte till Gävle med M å shoppade. På kvällen inveg/invigde(?) nya grillen med massa gomat =) Tog en promenad i området med M.

Torsdag
Städade, plockade å fixade. Pelle kom på besök. Tog en promenad på kvällen med M.

Fredag
Plockade det sista, handlade, sen åkte M. Jag sydde gardiner, packade å väntade på Erik. Erik kom hem, packade in de sista i bilen å sen drog vi upp. Pratade lite innan vi gick å la oss.

Lördag
Vaknade, gick upp, åkte å bada, träffade grannarna, middag, träffade grannarna.

Söndag
Vaknade, gick upp, packade in i bilen, åkte till MM. Erik åkte hem å jag var kvar. Åkte å bada.

Måndag
Åkte en tur å kikade lite granna.

Tisdag
Åkte till Bispgården, för att titta på Döda Fallet å Thailändska paviljongen.. Såg även vart M&M hade stuga när M var liten.

Onsdag
Tog de lugnt, åkte å handlade åt M. Packade väskan.

Torsdag
Gick upp, packade ner lite till. Åt frulle. Packade ner de sista. Hoppade in i bilen. Åkte till bussen. Väntade på bussen (30 min sen). Satte mej på bussen å åkte ner. Erik jobbade över så jag fick gå till hans jobb. Var slut när jag kom fram.

//Angelica


RSS 2.0