Bilen

Snart klar.. Det går lite långsamt, men det är mycket å göra.. Har ju drygt en timma på mej så jag ska nog hinna..

Jag ska ju börja å köra ner! Tror Erik bara utbyttjarfinger för han vill att jag ska köra bilen =P Hehe, nej, men det är lugnt, är faktiskt lite sugen på å köra. Vill vet hur långt jag klarar av.. Problemet är bara att det är automat å jag har inte kört med det tidigare.. Eller jo, jag körde fram bilen på parkeringen härom dan å de gick inte så bra.. För jag gasade med höger å bromsade med vänster.. =P Man ska ju göra allt med höger..

Så i början kommer det nog inte å bli så skönt när jag ska bromsa å gasa för jag komme rå leta efter kopplingen.. =P

Nej nu måste jag fortsätta..

//Angelica

31 mars 10

Både i måndags å i tisdags så hade jag klockan ställd på 7.30 å vaknade utav att klockan ringde.. Idag så stod klockan på 8.30, men jag vaknade 7.30 av men själv!! Varför är det så?

Ska ta å fixa här hemma nu, vi ska till sjukhuset sen för Erik ska ta bort stygnen å sen drar vi =)

//Angelica


Wihooo

Tentan är rättad å klar å jag slipper omtenta!! =)

//Angelica

Parkering 2

Vad tycks om denna parkering?Fyra rutor står han i..

//Angelica

Parkering 1

När vi va på polisstationen i fredags så såg jag den här mattan..Har en fundering: Hur ska man komma in på parkeringsplatserna i den röda cirkeln?

//Angelica

Fika på Göteborg

Nu har jag nog fixat allt inför resan, skönt, så jag slipper åka ner på stan i morron igen.. Efter stanbesöket skjussade Erik mej till Göteborg för de e sååå långt å gå.. =P Nej, men jag var lat.. =P Fick vänta fem minuter innan tjejerna kom..

Åt en kycklingtoast, jag som var bergssäker på en avocado å banansallad, men när jag stod där så ombestämde jag mej.. Å kycklingtoasten är fantastiskt god =) Sen blev det glass med krossad kladdkaka. Jag skulle ha smartiesglass, men den va slut.. =( Men det gick bra ändå..

Sandra å Johanna gick lite tidigare för de skulle på salsa.. Jag å Emma å Emelie gick en halvtimma efter dom, för Emma skulle med bussen.. Men när vi kom fram till busstation så åkte hennes buss!! Som tur var så kom Erik precis då, så han körde upp Emma till sjukhuset där bussen skulle hämta upp nåra fler.. Å hon hann nog precis.. =) Sen körde vi hem Emelie också..

Har slagit in lite paket å sånt nu, ska kanske ta å packa också.. Har inte hunnit så långt än.. Undra om de va nå mer jag skulle göra?

//Angelica


Tvätt

Så nu har vi massa rena kläder, dock är väldigt mkt blött, men de hinner nog torka till i morron. Vi ska snart dra ner på stan, har lite som jag måste fixa innan vi åker..  Så jag borde kanske ta å klä på mej nå andra kläder, mjukisar är inte så hett.. =P

Å sen ska jag fika med mina basårare på Göteborg!! De ska bli kul, har inte sett dom på väldigt länge..

//Angelica

30 mars 10

Sitter här och försöker få i mej frullen, men jag är inte lika hungrig längre som jag var för en stund sen, så de går trögt. Men snart så kanske hungern slår till.. =P

Dagens planer:
¤ Tvätta
¤ Packa
¤ Plugga
¤ Stan
¤ Göteborg
¤ Klippa Erik

//Angelica

Försvunnet papper

Haha, min lillebror skulle börja plugga körkortsteori häromdan med programmet som han köpte när vi var nere i E-tuna. Problemet var bara att han inte hittade pappret med koderna på.. Så han vart lite irriterad att nån hade städat undan hans saker.. Så de gick igenom hela huset utan resultat.

Mamma ringde å berättade det här för mej så jag började leta bland mina papper.. Å vad fann jag där? Jo ett A4a med hans koder.. =P  Jag hade råka få med mej det när jag var nere, de låg väl antagligen bland mina skolsaker å när jag plockade ihop mina papper så följde det med.. =P Så nu har jag skickat pappret åt han så han kan börja plugga.. =)

Vilken tur att det kom fram! Kommer dock att få massa skit när jag träffar honom, men det kan jag ta.. Jag var iaf den som hittade pappret.

//Angelica

Måndag

Jag har hunnit med mina planer för idag, dock inte packlistan, men jag har en färdig från sist jag åkte så jag ska bara fila lite på den..

Annars har det inte hänt så mycket spännande idag, har mest bara vilat ut efter helgen.. Men dte behövdes kan jag ju säga =P

//Angelica

29 mars 10

Jag var så inne i mina drömmar så jag fattade inte riktigt att mitt alarm ringde.. Speciellt inte när radion också var igång så jag hade ju redan bakgrundsmusik =P Men tillslut så kopplade det och jag stängde av mitt alarm å kröp upp ur sängen.. Är lite avis på Erik som fick ligga kvar..

Sitter här och äter frulle å tittar på Nyhetsmorgon ;) Så har mina mornar sett ut ett tag, tycker att det är en skön start på morronen..

Dagens planer:
¤ Plugg
¤ Posten
¤ Skriva packlista
¤ IKSU

Hmm, igår rabblade jag upp massa saker jag skulle göra idag.. Undra om jag verkligen fick med allt nu?

//Angelica

28 mars 10

Jag gillar inte när man måste ställa fram klockan till sommartid för man missar ju en timmas sömn då. =S Men iofs så får jag gå å lägga mej en timma tidigare ikväll istället =)

Har lite ångest idag, för jag ligger efter i plugget en aning, men jag ska sätta mej idag när vårat besök åker.. De kommer nog att gå bra ändå..

//Angelica

27 mars 10

Nångång mellan sex å halv sju vaknade jag i morse, för då börja tjejerna låta inne i sovrummet.. =P Sen sova jag lite till å från till åtta, halv nio..

Jag började dagen med att diska, sen blev det frukost och därefter gjorde vi oss iordning.. Sen drog vi ner på stan för lite shopping.. Tillslut var vi trötta i benen så vi åkte hem. Drack lite kaffe å tjejerna gick på skattjakt.. Å i slutet så hittade de ett varsitt påskägg ;)

//Angelica


Fullspäckad dag!

Nu kan jag fylla på min lista med

¤ matlagning - blev tacos =)
¤ diskning - kan ju lova att det bli mycket disk med 6 pers å ingen diskmaskin =P

Övriga dan då:
¤ Intervju - gick väl okej, allt svårt att veta.. Jag kanske va jättedålig
¤ Sjukhuset - följde med Erik, fingret såg inge mysigt ut
¤ Eriks jobb - han skulle lämna nå papper
¤ Städning - började plocka lite smått
¤ Polishuset - bilen hade blivit knölad, så vi va tvugna å åka å visa upp den
¤ Städning - fick börja panikstäda

Nu har barnen gått å lagt sej å nu ska jag pusta ut lite granna =)

//Angelica


Stress!

De blev lite andra planer idag..

¤ Intervju
¤ Sjukhuset
¤ Eriks jobb
¤ Städning
¤ Polishuset
¤ Städning

Jag är fortfarande inne i städningen, har bara 40 min kvar å jag har masor att fixa!!

//Angelica

26 mars 10

Idag har jag mycket att göra, vet inte ens om jag kommer å hinna med allt..

¤ Intervju
¤ Sjukhuset med "Pekis"
¤ Tvätta
¤ Plugga
¤ Städa
¤ Laga middag
¤ Besök

Måste gå nu, så jag inte ser ut som ett troll på intervjun.. =P

//Angelica

Full dag

De har vare mkt å göra idag..

¤ MAXI
¤ Plugg
¤ Bibblan
¤ Lektion
¤ Handling med Jenny
¤ Middag
¤ Klädletning

Nu måste jag ta tag i lite annat innan jag ska sova.. Ska upp tidigt i morron, typ halv sju.. =P

//Angelica

25 mars 10

Hade lite svårt å somna igår, men ändå så vaknade jag strax efter åtta i morse. Men jag känner mej ganska så pigg ändå.. Ska ta å äta upp frukosten å sen ska vi åka å handla..

Å idag har jag lektion! =) Ska bli kul å få se skolan å komma hemifrån.. Ska även till bibblan så jag måste komma ihåg å gå lite tidigare. Ska be Erik påminna mej.. Men de kommer säkert hanockås å glömma. =P

//Angelica


Tentan - AVKLARAD!

Så då va tentan gjord.. Skönt! Halva kunde jag halva chansade jag på.. =P Vi får se hure går.. Blev så glad när jag lyckades få ut en uppgift så jag dansade in i vardagsrummet till Erik å pussade honom av lycka =) Sen när jag gick igenom den uppgiften igen så hittatade jag ett fel så jag var tvungen å ändra om.. Jag hittade fyra fel till.. Blev så arg, men tillslut så fick jag till allt.. De kändes rätt, men jag vet inte.. Vi får se..

Jaja, den är iaf gjord nu är de bekymret över.. På onsdag får jag svar, men då kommer jag nog att sitta i bilen på väg till Sthlm så jag får kolla på torsdag, eller så får nån annan logga in åt mej..

//Angelica


Måste faktiskt berömma Erik lite, så tyst som han har vare idag så tyst har han aldrig vare =D Han viskade typ när hans mamma ringde, i vanliga fall brukar han leva om bra mkt.. =P

Snart dags

Jag börjar bli trött, de bådar inte gott.. Men det kommer nog å gå bra ändå.. De kommer kännas konstigt att inte skriva tentan på ÖP, men väldigt skönt. För jag blir bara stressad när jag är där. Å jag slipper höra alla andra runt omkring mej å jag slipper se hur de skriver som bara den..

Så hemtenta är inte så pjåkigt.. De jobbiga just nu är ett köksfläkten tjuter å Erik tittar på teve.. Han får sänka sen när jag får tentan, men fläkten kan jag inte göra nåe åt.. Jag får försöka ignorera den.. Å så luktar de ju inge gott här i köket, men där jag sitter är det ändå ganska så okej..

//Angelica

24 mars 10

Jag vaknade halv fem, halv sex, halv sju, halv åtta vid halv nio gav jag upp.. Då märkte jag att Erik också var vaken..

Å jag har så ont i kroppen, varenda muskel värker, borde kanske ha stretchat lite igår efter gymmet.. De knackar även i hälsenan när jag går, fett skumt.. De går inte ont, men det är obehagligt..

Tenta idag å för första gången jag vaknar upp på en tentadag så e jag inte nervös.. Men de kanske kommer sen när det närmar sej. Vi får se hure går, behöver bara 17/60 p för att bli godkänd.. De e ju knappt 30% å de borde jag väl klara.. Nån poäng på varje uppgift så..

//angelica

Vilse på Liljans..

Så nu har jag vare å köpt min bok, skönt då behöver jag inte bekymra mej om den.. Jag kom fram till en sak:

Jag ska aldrig flytta till Liljansberget, de va ju värsta djungeln å hitta rätt hus..
Först var jag på 105, sedan gick jag upp för en backe å då var jag på 110.. Gick upp lite till å då kom jag till en korsning där det stod 128-130 på en skylt till vänster..

Chansade att gå till vänster å så var jag helt plötsligt på 136.. Sedan kom 132 å sen 138.. Började gå ner för backen jag gått upp för. Då kom jag till 144 å sen 146.. Kollade på husen runtekring å då var jag på 150.. Gick upp för ena backen, var då åter på 138 å sen 134.. Tillslut så kom jag till 140..

I 15-20 minuter höll jag på å irra runt!! Usch, sånt gillas inte! Skulle jag bo där så skulle jag aldrig hitta hem =S

//Angelica

Vad ska jag äta till middag?

Nu är han på väg hem.. Det har gått bra å han har alla kroppsdelar med sej hem =) Jag gissar att han kommer å placera sej i soffan å sen inte röra en fena.. Så jag får väl passa upp han lite mer än vanligt idag..

Har fortfarande inte kommit på vad jag ska äta till middag.. Ska kanske ta å göra de, har ju vart hungrig i flera timmar nu, fast jag åt lunch..

Måste sticka till ÅC å ta ut pengar, ska ta å köpa en bok idag.. Å på torsdag måste jag till bibblan å låna en annan bok.. Måste nog skriva upp de på en lapp, annars glömmer jag bort de..

//Angelica

Olycka

Fick ett sms av Erik idag att han var "på väg till akuten å skulle höra av sej sen" å sen inge mer.. Först trodde jag han skämta med mej, eftersom det va så knapert med information, men nej, de va helt sant.. Jag ringde upp prata en kortis så att jag iaf fick veta vad som hänt..

Eriks pappa ringde nyss, hörde typ bara vartannat ord, men jag fick mej iaf en uppfattning. När jag la på luren ringde det igen å de från Eriks jobb. De ville bara berätta vad som hänt..

Skönt med ett företag som bryr sej om sina anställda och deras familjer =)

Erik kommer iaf att överleva, frågan är om hans fingertopp gör det? Men det tror jag, läkarna brukar vara bra på å laga saker å ting..

//Angelica


När han mår bättre, ska jag skälla ut honom, för man smsar inte om sånna här saker! Antingen ringer man upp å berättar eller så låter man bli å berätta tills efteråt..
Hade en kompis som ringde å sa: "hej, jag är på väg till akuten, vi hörs sen" *klick* 12 timmar senare fick jag veta vad som hade hänt, tror nu jag sov bra den natten?

Sömn

Insåg nyss att jag kommer å få sova en timma mindre på söndag, eftersom vi ska ställa fram klockan natten mellan lördag och söndag.. Å min sömn kommer å minskas ännu mer än normalt eftersom vi kommer att ha två små morronpigga barn hemma hos oss i helgen..

Jag får väl ta å vila ut på måndagen istället.

//Angelica

23 mars 10

Jag mådde så sjukt illa igår när jag skulle sova, inte alls kul.. Å i morse när jag vaknade (5.40!) så mådde jag fortfarande illa.. Å varje gång jag tänker på fiskbullarna känns det som om magen vänder sej utåin.. Usch, jag kan nog inte äta de där till middag idag igen..

Hmm, vad ska jag hitta på nu då till middag?

Sista dagen å plugga idag, ska köra järnet!!

//Angelica


Grattis på födelsedagen P! =)

Godnatt

Middagen var inte så god som jag hade hoppats på.. Lite besviken blev jag faktiskt.. Men det gick ner, men jag kommer nog inte äta de så snart igen..

Nu ska jag krypa till sängs, Erik ska släpa upp mej tidigt i morron med..

//Angelica

Mot steg nummer två! =D

Dom ringde nyss från P3, gaaahh, ska dit på intervju på fredag.. Blev skitnervös!! Å de kommer jag å va fram till på fredag! Nu måste jag börja plugga saker om Skanska.. Men det får jag ta efter tentan..

Blev osäker nu, sa hon fredag eller sa hon en annan dag?? Nää, men hon sa den 26e å de e ju på fredag.. De vore ju pinsamt om jag missade pga att jag hör dåligt!!

Vad ska man ha på sig?? Måste ju göra ett bra intryck. Vanliga vardagskläder eller lite finare? Måste checka med M.

Hoppas att Erik inte hinner sälja bilen till dess, vilket jag iofs inte tror, för jag vill inte gå eller cykla dit, kommer ju å bli dygnsur av svett då..

//Angelica

Middagstips?

Hittade nåt i skafferiet som jag hade glömt bort, de har sått där väldigt länge å har utgångsdatum om nåra månader så jag måste äta upp de.

Erik var inte så sugen på mitt middagstips så han ska få nåt annat.. Jag ska iaf äta fiskbullar å ris.. Guuuuu så gott!! De va så sjukt länge sen, tänk om jag inte gillar det längre..?

//Angelica

Usch

Under mitt första år här uppe så promenerade jag ganska så flitigt. Jag hade en runda som jag gick flera gånger i veckan. Dock var jag tvungen att planera min promenad, för man gick som igenom en skog å de tycker jag är obehagligt.. Så jag vågade inte gå när det var mörkt, samt att det pratades om att en björn hade setts i området..
Så för det mesta gick jag på förmiddagen eller på eftermiddagen. Men det hände att jag gick när det var mörkt också, de finns ju faktiskt lampor. Men om det var mörkt så håll jag telefonen hårt i handen å blev rädd för allt som lät å rörde sej.. Ofta inbillade jag mej saker så jag skrämde upp mej själv å började springa..

Nu har jag inte gått där på länge, då jag har hittat en annan sväng..

I morse hittades en livlös man i den skogen där jag brukade gå.. Så nu kommer jag att vara extra rädd å gå där..

//Angelica


Lukten

Nu har jag hittat vart lukten kommer ifrån, lillskåpet+lådan under diskbänken.. Frågan är bara vad som kan lukta? För det finns inge mat där inne.. Utan typ bara papperstallrikar, plastservice, termosar, plankor, påsar, folie, mm..

Så nu har jag skurat i det skåpet också, men det luktar fortfarande.. =S Fattar inte vad det är som luktar..

//Angelica


M tipsade om en citron, så nu har jag hällt lite citronsaft i tre skålar å ställt in i skåpen å lådan.. Hoppas att det blir bättre.. De va ett tips från Rent Hus, de känns lite illa att ta tips därifrån.. =P

22 mars 10

Gick upp kvart i sex i morse för att vi hade bestämt att vi skulle va på IKSU strax efter sex.. De va lite jobbigt å kliva upp, men rätt så skönt för nu har jag redan tränat idag å behöver inte tänka på sen.. =) Ska förska å komma upp tidigt imorron med.

Nu ere dags att börja plugga..

//Angelica

Vart kommer lukten ifrån?

Jag blir snart tokig.. Ända sen jag kom hem från Stockholm så har det luktat illa i köket. Först trodde jag det var brunnen, eftersom Erik inte har spolat så mkt vatten under de två veckorna.. Så jag hällde i massa diskmedel och satte på kranen.. Den lukten försvann.. Men det är nåt annat som luktar.. Har inte brytt mej så mkt eftersom man bara känner det i köket, men nu känner man även det i vardagsrummet..

Jag tog ut soporna, skurade under diskbänken, skrubbade sophinken.. Hinken luktar fortfarande lite illa (men inte samma illa som i köket), men den ligger just nu dränkt i tvål å vatten.. Men det luktar fortfarande i lägenheten.. Å jag kan inte hitta källan..

De luktar typ sopor, men jag har inga sopor som kan lukta!! Så vad är det? Känns lite ofräscht eftersom vi får gäster till helgen.. Måste fortsätta å leta efter lukten..

//Angelica

21 mars 10

Jag undrar om jag håller på å bli förskyld.. Jag hoppas att det bara är inbildning, har verkligen inte tid med en förkylning nu.. Igår nös jag hundramiljarder gånger, idag är jag täppt i näsan å torr i halsen..

Ska snart ta å börja plugga lite, det går mkt lättare nu, när jag klurat ut den där jobbiga uppgiften.. Kom på en sak, klarar jag en sån så behöver jag bara klara en halv uppgift till sen är tentan godkänd! Det känns skönt. Jag behöver bara skrapa ihop 17p av 60p på tentan eftersom jag har poäng med mej från min KF:ar..

Fast jag ska nog försöka klara så många poäng som möjligt, vill ju inte ligga på gränsen.. Men jag känner mej lugnare nu.. Bara för de så kommer de inte å komma en sån uppgift..

//Angelica

Yippi!

Nej, nu ere dags att göra kväll..!! Har suttit med en uppgift jag vet inte hur länge å med lite hjälp från läraren har jag nu lyckas lösa den!! =D De va första gången under hela kursen som jag fick ut en sån.. Så nu är jag nöjd, kan sova med gott samvete i natt. För nu vet jag (förhoppningsvis) hur jag ska lösa dessa uppgifter i fortsättningen..

Ska ta å äta nåt, magen kurrar, de har den iofs gjort i ett par timmar nu.. Men jag satte upp som mål; klara uppgiften sedan middag.. Kanske inte så smart tänkt av mej, för nu fick jag ont i huvudet istället..

//Angelica

20 mars 10

Stannade lite längre hos Petra än vad jag hade planerat, men det kändes elakt å gå, å varje gång jag var på bäg så kom de massa folk å pratade så de passade inte.. Sen skulle Jenny ha choklad så jag fick följa med henne å leta efter nåt som var öppet, å sen skjussade hon hem mej..

Gick å la mej ganska direkt efter att jag kom hem, var ju dödstrött redan innan jag åkte till Petra.. Så jag somnade ganska så fort.. =)

Dags å börja plugga snart, usch är inte pepp på de precis..

//Angelica


TV-krock

De krockade lite tv-program idag.. "Så ska det låta" på SVT1 och "Let's Dance" på TV4.. De fick bli "Så ska de låta" för min del.. Lite pensionärsvarning kanske, men jag tycker det är mycket bättre..

Jag hinner iaf å se slutet på "Let's Dance" så jag ser ju snabbreprisen.. Fast de beror på, Jenny kanske ringer mej innan dess.. Å då måste jag dra..

//Angelica


Fredagkväll

Nu har jag pluggat klart för idag, orkar inge mer nu.. Ska nog ta å göra mej iordning om en stund, ska kila över till Petra en sväng tror jag.. Är dock väldigt otaggad, men jag känner att jag borde.. Så det får väl bli en timma eller så..

Undra när Erik tänkte komma hem idag? Ska ringa å höra hure går för han..

//Angelica

Äldre - Yngre

Kom till insikt med en sak i helgen; jag kommer bara att bli faster!! Jag har alltid tyckt att faster låter så gammalt, moster är ju faktiskt lite coolare, eller? Jag kommer bara å bli ingift moster, men det är inte lika coolt..

Jag hoppas att jag inte bara får söner får då kommer jag bara att bli farmor, å farmor låter lastgammalt! Typ en darrig, rynkig tant i 90 års åldern eller så, inte som en ung å fräsch dam på 50 år. Haha, nej, men jag blir glad för de barn jag får.. Håller bara tummarna för att jag får chansen å bli mormor.. ;)

//Angelica


ZzzZzzZzz

Å va trött jag är!! Den här boken tröttar ut mej!! Har sutte å läst boken sen i morse å nu har jag läst klart den, bara kompendiet kvar.. Ska ta tag i de nu så jag har kommit igenom allt material innan helgen börjar, för då tänkte jag gå igenom lite gamla tentor..

Men först måste jag springa ut till tvättstugan en sväng.

//Angelica

19 mars 10

Äntligen fredag!! Fast iofs så har jag "måndag" ända till på onsdag.. Blir inge vila den helgen för mej inte.. Måste tokplugga, vill verkligen inte. Erik är inte hemma så jag har inge annat bättre för mej ändå.. Eller jo, för det kommer säkert å va superfint väder i helgen, som alltid när jag har nörd-helger..

Ska ta å börja nu..

//Angelica

Core-lösning

Har lite bekymmer under core-passen;

¤ Skor - klumpiga

¤ Strumpor - hala

¤ Barfota - äckligt

Idag sa hon till å med att hon inte rekommenderade strumpor, men jag behöll mina ändå, å de gick ganska så bra, men det blir lite extra ansträngande.. Skorna tycker jag bara är i vägen, å barfota är äckligt! (har lite fotfobi, nakna fötter äre värsta jag vet)

Nu har jag kommit på en lösning - SOCKIPLAST!  Vill inte ha riktiga sockiplast, utan sånna med gummipluppar på fotsulan. Vart hittar man sånna? Måste börja söka..

//Angelica

Snurrigt

Dagens föreläsning var hemsk.. Föreläsraren var så sjukt nervös att det var jobbigt att lyssna å titta på henne.. Förstår inte att hon stod ut i två timmar, rösten skar sej, hon bytte snabbt till nästa bild.. Nej, de va en riktig katastrof!

Efteråt dorg jag till IKSU, gick på löpbandet i 45 minuter å sen gick jag på core.. Trodde seriöst att jag skulle falla ihop inne på gymmet.. För när jag klev av bandet kändes de jättekontigt i benen, de kändes som om bandet fortfarande rullade under mina fötter å de gick inte riktigt att gå normalt.. När jag gick till core-salen så blev det suddigt för ögonen å jag blev yr.. Var tvungen å stanna till å hålla i mej i väggen..

Usch, de va inte nån kul upplevelse..

//Angelica

18 mars 10

Jag är uppe tidigt idag, kände att jag var tvungen; hann inte riktigt läsa klart allt som jag tänkt igår å så har jag lektion idag å så ska jag träffa Petra lite innan min lektion. Så mycket tid försvinner idag..

Nej, dags att ta fram boken och börja läsa.. =(

//Angelica

Vad väger tyngst?

Sitter här med mina vågskålar, har fyra olika alternativ för den 27 mars.

Alternativ 1.
Eriks kusin med familj kommer.
(Vi bokade med dom i januari, så dom ska gå först, men om dom inte kommer så ere bra å ha ett alternativ 2.)

Alternativ 2.
Byggarnas återspark på Origo - Sittningen lockar inte, tycker att de senaste har varit så sjukt tråkiga. Jag hamnar ju alltid så isolerad, längst ut i hörnet tsm Jenny å massa ettor.. De e inge fel på Jenny, men de tråkiga är att resten av klassen sitter i en klump tsm.. Så nej, jag tror jag satsar på utsparken i maj istället.

eller

Maskerad i Timrå - får alltid ångest när det är "klädkod", VAD SKA JAG HA PÅ MEJ?!? Å speciellt maskerad, tänk om ingen annan klär ut sej så kommer jag där helt utsmyckad!! Vill ju inte klä ut mej till nåt avancerat för så mkt orkar jag inte tänka. Jag får väl klä ut mej till Erik i värsta fall; dra på mej ett par jumpaskor, reflexbyxor, Milles-jacka å mössa - KLART! Å inte så svårt, allt finns hemma =P

eller

Lugn å skön hemmakväll - låter otroligt mysigt. De väger tyngst just nu..


Jaja, ska fortsätta med mina vågskålar..

//Angelica

Bör jag bli orolig?

I måndags:
I telefon
Blablablabla
Erik: Va ska vi äta till middag?
Jag: Kycklinggryta
Blablablabla

30 minuter senare ringer han upp igen
Blablablabla
Erik: Va ska vi äta till middag?
Jag: Jag sa ju de till dej sist vi pratade!
Erik: Va frågade jag det då?
Jag: Ja?
Erik: Jaha, men vad ska vi äta då?
Jag: Kyckling?
Erik: Ja juste...
Blablablabla

I tisdags:
Vid middagsbordet
Blablablabla
Erik: NN är sjuk (+ lite detaljer)
Jag: Jaha, ojdå.
Blablablabla
3 minuter senare:
Erik: NN är sjuk
Jag: Jag vet, du sa de
Erik: Va gjorde jag? När då?
Jag: För typ 3 minuter sen!
Erik: Jasså?
Blablablabla

Vanligtvis brukar man komma på att man har frågat, när man blir påmind. Men han har inget minne av att han har frågat.. Det är ju skrämmande!!
BÖR JAG BLI OROLIG?!?!

//Angelica

Tvättider

Erik: När ska du tvätta?
Jag: På fredag.
Erik: VA!? Man kan ju inte tvätta en fredag!
Jag: Klart man kan. Varför inte?
Erik: Det är ju fredag.

Varför skulle man inte kunna tvätta på en fredag?? De e ju en vanlig dag. Å jag ska faktiskt tvätta mellan 12-15, jag förstår om han hade reagerat så om jag skulle tvätta mellan 20-22..

Å de fanns faktiskt inga lediga tider innan fredag så jag hade inge val..

//Angelica

Aouch

Aaaaaaaaajjjjjjjjj, slog knät i hörnet på bordet..!! Tusan så ont de gör, de strålar i hela knät!!!

//Angelica

17 mars 10

Jag har faktiskt inte så ont från igår, inte än iaf.. De kanske kommer senare, jag får se.. Tog iofs inte i så jättemycket eftersom jag är väldigt otränad nu.. Å så skippade jag coren, kände att spinning räckte gott å väl..

Idag blir till å fortsätta med tentaplugget, bara en vecka kvar nu.. =S De har gått otroligt fort, jag tyckte nyss att kursen började.. Dock är det skönt att tenta av en del efter halva terminen så att man slipper monstertentor i slutet, ska ju ha monstertenta i JÖKen i juni, ser inte fram emot de..

//Angelica


Nu har det gått en månad =)

Nu har det gått en månad sedan jag fick en ring på mitt finger =) Å de känns fortfarande kanon! Ringen har inte kliat eller irriterat nångång, så titan funkar verkligen. Tur det, för annars hade jag fått problem.


Den här parvanten fick vi av min familj i förlovningspresent =) Det är en ganska så dålig bild. Men det är iaf två tumvantar å en gemensam vante så man kan hålla handen när man är ute å går. =)


Det här bäddsetet fick vi av Eriks familj i förlovningspresent. Supertjusigt å rött var perfekt till vårt sovrum. Dock känns det att det är nytt.. Är lite strävt, men efter ett par tvättningar blir det nog mjukt å skönt! =)

//Angelica

Så här länge ska jag arbeta

De här läste jag på Aftonbladet idag:

Född 1985

Du blir 65 år 2050. Du borde arbeta tills du är 68 år och 2 månader. Då får du 19 år och 4 månader som pensionär. Det är 1 år och 11 månader mer än den som är född 1930 och som gick i pension vid 65 år. Du förväntas leva tills du är 87 år.

Född 1990

Du blir 65 år 2055. Du borde arbeta tills du är 68 år och 2 månader. Då får du 19 år och 5 månader som pensionär. Det är 2 år mer än den som är född 1930. Du förväntas leva tills du är 87 år och 1 månader.


Så 1988 måste va samma som de ovan. Det betyder att när jag är färdigpluggad måste jag jobba i 45 år och 4 månader.. Usch så demprimerande..

//Angelica


IKSU

Nu är det dags att masa sej upp å gå till IKSU, är inte direkt taggad, men jag kan bli.. Måste ta å leta reda på kläder, skor, lås å kort..

Pluggandet går framåt, dock väldigt långsamt, men nångång ska jag väl ta mej igenom boken.. Får lägga JÖKen åt sidan lite nu å ta tag i den på onsdag nästa vecka, å då blire panikplugg till den å sem5 ska in den 29.. Jaja, de löser sej, har ju en hel helg på mej =)

//Angelica

Dags att börja plugga

Pluggandet går trögt, eller ja, lite har jag då gjort.. Men nu måste jag sätta igång med tentaplugget, har iaf skrivt upp vilka sidor jag ska läsa å vilka uppgifter jag ska göra.. =) Så en liten bit på vägen är jag..

Juste, har bokat in ett spinningpass idag, måste kolla upp när de va å sätta alarm så att jag inte glömmer bort de när jag är inne i mitt pluggande.. =P

//Angelica

16 mars 10

Erik slet upp mej tidigt ur sängen i morse, 06.40!! För vi skulle lämna in bilen strax efter 7 å han behövde skjuss därifrån..

Blev chockad när jag kom utanför porten då de såg ut så här:

 
VILL INTE HA NÅ MER SNÖ!!!

Idag måste jag börja tentaplugga, har ju tenta nästa onsdag!!

//Angelica

Förvirring

Blev lite förvirrad när jag skulle lämna in JÖKuppgiften, för det brukar alltid stå vilken av uppgifterna vi ska lämna in samt att man kan bifoga vissa dokument.. Men nu stod det inte vilken uppgift som skulle in å de gick inte å bifoga.. Så jag klistrade in allt i rutan, såg inte så supertjusigt ut, men vad ska man göra??

Missade familjen Annorlunda, trodde de va klockan 21, men det var visst 20.. Så jag ska se om man kan se det på play nu när det är slut, annars får jag ta det i morron..

//Angelica

Det måste alltid klagas

Varför kan inte folk bara vara nöjd med hur det blev?? Har inte hört en människa säga något positivt om Annas vinst i lördags, eller jo två stycken, men det är alldeles för få..

Anna gick inte hem bland jurygrupperna men hon gick hem hos det svenska folket å knep där den högsta poängen. Å de visar väl att svenska folket gillade henne å att vi ville skicka henne till Oslo..

Så snälla; ni som inte har nåt positivt å säga om Anna - KNIP!
VI röstade fram henne, VI vill att hon representerar Sverige i ESC!

Själv tycker jag faktiskt att låten är riktigt bra nu! Fast Ola å Erik var ändå mina två favoriter!

//Angelica

15 mars 10

Vi lämnade Angelica på busstation igår eftermiddag, sjukt mkt folk som skulle åka buss, men hon klev på bland de första å fick en plats. Vissa fick inte plats å fick byta till en annan buss..

Sen åkte jag å Erik hem å tittade klart på Walk The Line, den överraskade mej faktiskt. Först så var jag inte så imponerad men sen blev jag fast.. =P Fick göra en paus för att titta på Grey's å Gossip Girl.

Under tiden satt jag även med sem4, det tog oss tre timmar innan vi blev klara, å när vi var klara så hörde en femte tjej av sej å ville vara med.. Hur gör man då?! =S

Idag måste jag plugga järnet, har en KF idag å tenta nästa vecka!!

//Angelica

14 mars 10

Va så fruktansvärt trött igår, varför vet jag inte. För jag gick å la mej tidigt i fredags å sov länge igår.. Å jag var inte uppe sålänge igår heller..

Efter Melodifestivalen blåste vi upp madrassen å sen tittade vi på "Bruce den allsmäktige", å sen gick vi å la oss.. Å idag sov jag länge igen, de andra klev upp typ 2 timmar tidigare än mej.. =P Men jag var trött.. ;)

Ska försöka å ta en promenad nu, men Erik är lite tvär.. Men jag ska nog övertala honom.

//Angelica

Melodifestivalen 2010 FINAL!

Å vinnaren är ANNA BERGENDAHL!!!

Hon var inte min favorit, men hennes låt är faktiskt bra, men växer i mina öron.. =) Å de e bra med lite unga människor, för de senaste vi har skickat har vare så gamla.. =P

Jag tror å hoppas att den går bra i Norge..

//Angelica

Dag på stan

Hann inte riktigt klart så det blev lite stressigt i slutet för Erik tyckte jag kunde komma ner på stan.. Så jag fick kasta på mej kläderna å rusa till bussen.. De plockade upp mej å vi for ut med släpvagnen som de hade med sej upp.

Sen blev det en runda på stan, såg massa fint jag ville ha, men jag har shoppingstopp den här månaden å jag tror att det har gått bra hittills.. =)

Sen åkte vi hem spelade Cluedo å lagade mat.. Nu sitter vi å tittar på film, nån tecknad med fiskar.. Å snart är de MELODIFESTIVAL!!! =D

//Angelica

13 mars 10

Klockan 7 vaknade jag i morse!! Tur att jag lyckades somna om, annars hade jag börja gråta, för jag behövde verkligen sova ut.. Sen vaknade jag 10 igen å de kändes mkt bättre.

Gick upp å började plocka lite här hemma. Tog även fram dammsugaren å dammtrasan, så nu sere lite finare ut.. Ska bara diska å bädda sängen sen är allt på sin plats!

Erik å Angelica är på väg upp nu, så jag har typ 1,5 timma på mej, men de ska jag väl hinna på?! Ska kanske skura golvet också, iaf i köket, får nog ta å fortsätta nu..

//Angelica

Jag å fjärren

De e så skönt att bara vara hemma en fredagkväll å slapp.. Inga bekymmer, bara jag å fjärren!! Eller jo, det finns ett bekymmer, jag är ensam hemma.. Erik var tvungen å jobba ikväll/natt.. Är lite bekymrad å oroad så jag kommer inte å kunna sova gott förns jag vet att Erik är hemma igen.. Uppskattar inte att han jobbar kväll å speciellt inte när han har jobbat dag också.. Jaja, de ska väl gå bra..

Har tittat på Let's Dance, mina favoriter är Molly, Claudia å Mattias.. Nu ere dags för Solsidan =D

//Angelica

Vinnarskalle

Andreas Johnson är på RIX FM å fick denna fråga:

Hur viktigt är det att vinna?
Det blev inget riktigt svar, mer att han redan hade vunnit eftersom han har gått vidare..

Bullshit! Man ställer inte upp i en tävling om man inte har för avsikt att vinna! Att vinna är allt!  

//Angelica

Mycket å göra

Är så fruktansvärt frustrerad, fattar ingenting av FEK-uppgiften å förklarar massa annat istället. I JÖKen är det omöjligt att samla alla för en MSN-konfrerens.. 

IKSU skippade jag för det hinns inte, Erik har bjudit in en gäst, men han har inte städat, den lotten fick jag! Så nångång innan i morron kl11 kommer de å bli en snabbstädning.. De viktigaste är badrummet å där hon ska sova, resten hoppas jag hon inte ser..!!

//Angelica

12 mars 10

Gick å la mej tidigt igår å då lyckades jag komma upp tidigt idag, fast jag är väldigt trött, men uppe e jag!

Dagens planer:
¤ Plugg
¤ IKSU?
¤ Ta-hand-om-mej-själv-kväll
¤ Städa

//Angelica

Vädring

Vi har haft så fruktansvärt varmt här inne så jag stängde av alla element och öppnade våra vädringsfönster, för att få in lite fräsch luft i lägenheten samt att så ut värmen. Erik kommer inte bli glad när han kommer hem, för han gillar när det är varmt..

Försöker å bli av med den hemska lukten som kommer från avloppet i köket, men det går inte.. Blir väl bättre snart när kranen har spoltas mer, för det har nog stått stilla i två veckor då Erik typ inte vare hemma..

//Angelica

Klick

Fick en liten chock då datorn sa klick å sen tystnade radion.. Förstod ganska så fort att det blev strömavbrott, tur att det var ljust ute, annars hade jag dött!! Men det gick bara tre minuter å sen var strömmen tillbaka.. Synd för då var jag tvungen å fortsätta plugga.. =P Orkar verkligen inte, är inge kul!! För jag fattar noll.. Å de e tenta om två veckor samt en KF på måndag..

Ska snart ta å plocka ihop lite tvätt, vilken kul eftermiddag jag kommer å ha då..

//Angelica

11 mars 10

Skulle egentligen vela haft sovmorron, men jag ligger efter så mkt så jag får vänta till helgen med min sovmorron..

Har drömt massa konstigt den senaste tiden, varför vet jag inte.. Å ibland känns det så verkligt, så när jag vaknar har jag svårt å skilja på dröm å verklighet.. =P

Dagens:
¤ PLUGG

//Angelica

Hemma!

Kom hem för en stund sedan å de e så skönt.. Borta bra, men hemma BÄST!! Flygningen gick bra, de sa att de skulle ta 55 minuter men det tog 70.. Gjorde inte så mkt, hade ändå inte bråttom..

Ska ta å sova nu för jag måste upp å plugga i morron, måste börja få lite rutiner i mitt liv..

//Angelica

10 mars 10

Sista dagen här i Sthlm, ikväll bär det av till Umeå. Ska bli väldigt skönt att komma hem =) Men ändå tråkigt å lämna familjen.. =(

Va å fikade med Emma igår, väldigt mysigt sen skjussade jag hem henne eftersom det nästan är på vägen, liten omväg, men de gjorde inget.

Dagens planer:
¤ Plugga
¤ Packa

//Angelica

9 mars 10

Åkte in till stan å träffade Sandra igår.. Vi fikade å gick på bio, såg Snabba Cash. Jag blev inte så imponerad, mest förvirrad.. De va en massa människor å alla såg likadana ut, så nej kommer inte å se den igen.

Efter de åkte jag hem, missade bussen med 20 sek, surt, men det kom en ny 15 min senare..

Gick upp kl 8 idag för jag skulle plugga innan jag ska in till stan å träffa Emma, har dock inte öppnat boken än, dags å göra de kanske..

//Angelica

8 mars 10

Lördag
¤ Mrs å jag va ute å gick
¤ Rev choklad
¤ Kusiner på besök

Söndag
¤ Kikade på Vasaloppet
¤ Jag å Mrs va ute å gick - eller jag bar henne
¤ Åkte till moster

Dagens
¤ Plugga
¤ Träffa Sandra
¤ Gå på bio

//Angelica

Melodifestivalen 2010 Andra Chansen

Tittade inte så noga idag, lyssnade på några, men va inte så imponerad direkt.

Men det var väl tur att Pernilla gick vidare så hon inte missade sin bror bröllop för ingenting..

Final
Pernilla Wahlgren
Jessica Andersson

Ute
Alcazar
Crucified Barbara
Kalle Moraeus och Orsas Spelmän
Neo
Pain of Salvation
Pauline

//Angelica


På lördag ska jag vara hemma i Umeå i min egen lägenhet å se finalen, ska inte röra mej en meter då.. Vill inte missa..

Melodifestivalen 2010 deltävling 4

Haha glömde bort å skriva nåt förra veckan så jag göre nu, varför vet jag inte.. Men annars kommer jag å ha ont i magen för att jag inte har skrivit något.. =P

Jag tyckte att Sibel var bäst, synd att hon åkte ut.. =( Jöback gillade jag inte alls..

Final
Anna Bergendahl
Peter Jöback

Andra Chansen
Pernilla Wahlgren
Neo

Ute
Lovestoned
Noll Disciplin
Py Bäckman
Sibel

//Angelica

6 mars 10

Äntligen tillbaka i Stockholm.. Kom hem efter 23 igår eftersom Macke hade träning.. De gick bra å köra, fick köra på en 120-väg, lite coolt.. Fast lite läskigt!!

Ska ta å städa lite nu då kusinerna kommer ikväll.. =)

//Angelica

5 mars 10

Så dåligt som jag sov i natt så dåligt har jag nog aldrig sovit!! Jag somnade iofs ganska så fort, låg å smsa med Erik å sen svarade inte han på 5 minuter å då han jag somna.. Sen vaknade jag kvart i fem å då låg jag på telefonen.. Sen låg jag vaken till efter sex.. Å så ringde klockan halv nio.. Så jag är väldigt trött just nu..!!

Kanske ska gå å sova middag sedan när Macke har risk-ettan, för det kommer å bli sent ikväll..

//Angelica

Sista kvällen

Tog en prommis ner på stan, kom ju på att vi ska fira pappa i helgen så då kan de va bra å ha en present.. Hade lite svårt att hitta nåt bra, men nu har jag iaf en present, så jag slipper oroa mej.. =)

Idag har vi vare ute å ätit tillsammans med de andra som bor på skolan, det var faktiskt trevligt för jag har inte pratade med folket så jättemkt.. Typiskt att man börjar prata när man typ ska åka hem.. =/ Jaja, ska ta å gå upp till de andra nu..

Ciao

//Angelica


4 mars 10

Macke är just nu å kör halkbana, lite avis jag är då!! Vill också, för de va så sjukt kul!! Idag kommer jag å bli ensam en del, för i em ska de ut å köra landsväg.. Vad ska jag hitta på då?

Tänkte att jag skulle ta en promenad, vad ska man se när man är i E-tuna??

Jaja, på nåt sätt får jag väl dagen å gå, har ju fått tre dagar å gå hittills..

//Angelica

Solsken

Tog en promenad idag, å jag ska erkänna; ett tag hade jag ingen aning om vart jag var.. =P Men jag kom iaf tillbaka =) De va riktigt skönt ute! Å till en början vare soligt också.. De kanske blir en prommis i morrn me, åt andra hållet..

//Angelica

3 mars 10

Dagens planer:
¤ Plugga

Sen vet jag inte vad jag ska hitta på.. Kanske gå ut en sväng i de fina vädret..

//Angelica

Kväll

Idag gick jag å macke till badhuset för att motionera, men framförallt för att duscha.. De finns nämligen ingen dusch på skolan.. =P Sen var vi å åt buffé på en Mongolisk restaurang, mkt gott å jag är fortfarande proppis..

Sen har han bara sutte å pluggat nu på kvällen, känner mej lite utsött bland alla här.. För alla som är här har en sak gemensamt utom jag.. Å de e jobbigt när de frågar mej, för jag vågar inte svara iaf det är fel.. =P

Ska snart sova tror jag, men vill inte lägga mej för tidigt, för då vaknar jag så tidigt i morron å de vill jag inte!

//Angelica


2 mars 10

Hmm, måste fundera när jag skrev något sist.. =P

Lördag
¤ Nåra kompisar till pappa kom
¤ Vi gick ut en sväng, de va meningen att vi skulle ta en promenad på isen, men planerna blev ändrade då det var för mkt vatten på isen.
¤ Fikade nere vid bryggan i regnet/snöovädret
¤ Hem duschade
¤ Åt middag
¤ Skjussade hem kompisarna

Söndag
¤ Pluggade
¤ Åkte till Sandra! =D
¤ Åkte hem
¤ Packade ihop mej
¤ Gick å la mej

Måndag
¤ Gick upp tidigt
¤ Duschade
¤ Åt frulle
¤ Klädde på mej
¤ Packade ner det sista
¤ Packade in i bilen
¤ Satte mej vid ratten å styrde mot Eskilstuna
¤ Kom fram
¤ Pluggade i 11 timmar
¤ Handlade mat
¤ Sov

Usch, de va inge kul alls å köra bil igår.. Körde 80 km/h från Södertälje till E-tuna!! De va ingen som vågade köra om heller så alla låg på en rad, eller jag 5 bilar körde om, men det kändes obehagligt, för det var så sjukt mkt snö i de andra körfältet.

//Angelica

1 mars 10

Jag lever! Det har bara vare väldigt mkt att göra.. Drar till Eskilstuna nu, uppdaterar där.

//Angelica

RSS 2.0