Full dag

8.15 loggade jag in på Cambro i morse å jag är fortfarande inloggad å har böckerna i högsta hugg.. Dock börjar jag känna mej sliten nu, har bara haft en rast på en timma sammanlagt idag..

Jag hoppas att Erik kan komma hem snart så jag har skäl att sluta plugga..

//Angelica

Bra start på dagen

Blev nyss väldigt glad =) Ringde till Antagningen och blev så trevligt bemött.. Det är inte varje gång jag blir det. Hon var jättehjälpsam och berättade för mej precis hur jag skulle göra.

//Angelica

31 maj 10

Jag gick igenom massa gamla JÖK-tentor igår, vissa frågor känns väldigt kluriga, andra är simpla.. Så vi få väl se hur vår tenta blir.. Lite svårare, eftersom vi har tillgång till mer material än vad man får ha om man skriver på ÖP.

Erik for iväg på kvällskvisten för å hjälpa en kompis, å jag hann gå å lägga mej innan han kom hem å jag hann somna också.. Jag somnade på hans plats å med hans täcke å jag ville tydligen inte ge ifrån mej det sen när han kom hem.. Så han har haft lite snålt med täcke i natt.. =P Men så går det om man försvinner innan det är läggdags.

Nej, nu måste jag ta å plugga..

//Angelica

30 maj 10 - Morsdag

Tittade på filmen igår, urusel var den.. Blev faktiskt besviken.. Efter de så pratade jag med M en stund å sen gick jag å la mej..

Jag hann lägga ner huvudet på kudden i 5 minuter å sen ringde Erik så de va bara å he upp sig å fara iväg.. Jag gjorde lite kaffe så att jag kunde dricka om jag blev trött.. Sen for jag först å hämtade upp en väska å sen ut å hämta Erik å nåra till.. På vägen hem var det ju inte bara raka spåret utan jag fick ta mej nåra avstickare för å släppa av folk..

Halv fyra kom vi hem, kvart i tror jag att jag sov.. Sjukt trött..

Planen var att gå upp 9 idag, men jag förlängde de lite, hade inte ork att gå upp då inte.. Är fortfarande trött, men jag måste plugga..

//Angelica


ESC

Medan jag väntade på att min film skulle börja så kikade jag lite på ESC, jag gillade inte alls vad jag såg.. Jag hann bara se 4 stycken;

Spanien - jag tyckte bara att han sjöng "Algo Pequeñito" hela tiden, konstiga bakgrundsdansare

Norge - höll nästan på å somna

Moldavien - tycker inte framträdandet passar i en sån här tävling

Cypern - kunde de inte fixa en hel gitarr, en tejpad gitarr känns lite trashigt

Den bästa av dessa fyra var nog Cypern, men den var inte specillt bra..

//Angelica

Känns lite väl mycket, eller?

Varför har sångaren i Apollo Drive på sej både jeansjacka å skinnjacka, så kallt kan de ju inte va i Stockholm, för i så fall borde inte Lazee springa runt i t-shirt..

Hmm, skumt..

//Angelilca

Vem där?

Nu börjar jag bli rädd..

¤ i morse så började skrivaren att låta, jag satt 5 meter ifrån den så de fanns ingen möjlighet att jag kunde få den att låta, samt att den inte är kopplad till min dator på nå sätt..

¤ i eftermiddags så lät det ute i hallen, det var verktygen i hallen som skramlade å då satt jag i soffan i vardagsrummet så jag kunde inte påverka det..

¤ nu i kväll så small det i hallen, gick ut å kollade å då låg temperaturälgen på golvet, även denna gång befann jag mej i vardagsrummet så jag var helt oskyldig..

Jag är rädd för att jag kanske inte är ensam hemma ändå.. =S

//Angelica

TV-kväll

Slutpluggat för idag, ska ta tag i de i morron igen.. Å då blire nog mycket juridik tror jag, eller de borde då bli de iaf.. Vi får se om de blir så.. =P

Nu blir de tv-tittande;
först ska jag kryssa med Måns Möller
å
sen ska jag kika på The last kiss =)

Skippar ESC idag, Sverige är ju ändå inte med, så va ere för mening å se de då?

Nej, nu måste jag göra en kryssplan innan det börjar..

//Angelica

Kurs eller inte?

Jag är faktiskt lite orolig att jag inte är antagen till min sommarkurs.. För nån vecka sen så fick jag mail av den som är kursansvarig där hon hälsade mej välkommen.

Men på studera står det fortfarande att jag är reserv och det har inte kommit några papper från CSN än.. Å kursstarten är om en vecka..

Jag ska ta å ringa till Antagningen på måndag å se om jag är antagen eller inte å sen ska jag skälla på antingen CSN som inte har skickat ut mina papper eller kursansvarig för att hon har gett mej falska förhoppningar..

De vore ju surt om jag inte är antagen, för nu är jag faktiskt peppad att gå den kursen...

//Angelica

Plugg

Från början kändes 5 sidor lite, men just nu så känns det lagom. Men tillslut så kommer det att kännas tajt.. Jag får väl klämma ihop texten som jag gjorde i förra arbetet.. Ska ta å fortsätta skriva så att jag iaf får ihop ett utkast idag som jag sedan kan fortsätta att jobba vidare med..

Måste ta tag i juridiken också, funderar på att pallra mej iväg till UB i veckan å låna de böcker som man behöver, kan va bra å ha till tentan, hoppas att de finns, iaf de flesta av dem..

//Angelica

29 maj 10

Gousch, jag har så ont i kroppen.. Kunde inte greppa frukosten i morse utan att de gjorde ont.. Å spänner jag mej för mycket så känns det i axlarna.. Men det är väl så å jobba.. Blir nog bättre med tiden, min kropp är inte van att använda dessa muskler..

Vi ska snart åka å köpa ett par byxor å sen ska jag lämna Erik på jobbet, de ska har "firmatrevligheter". Sen ska jag hem å plugga..

//Angelica

Rix FM Festival i bilder


Innan det börjar


Titti Schultz inleder kvällen


Ramsells


Linda och Velvet


Broken Door


Love Generation


Apollo Drive


Darin


OLA!


Sluuuuuuuuuuuuuut

//Angelica

Nu är det helg

Jag är helt död i kroppen, kan inte röra mej mer.. Tur att det är helg.. =P Har kämpat som en tok idag, men ändå så kom jag sist varje gång, måste va lite, lite snabbare i fortsättningen.. Men det är svårt, men ska va snabb å de ska bli fint..

Ni vet trappan jag tuggade om förra veckan, jag har lyckats ta mej upp ett steg till =) Skrev på ett avtal idag å de känns bra =) Så nu känns inte sommaren lika tung längre.. Jag ska jobba då jag får chansen å samtidigt så ska jag gå min sommarkurs, men den blir lite på sidan om, jag tar den då jag har tid..

Nu måste jag försöka å komma upp ur soffan å pallra mej iväg till ICA.. Måste ringa Erik också å fråga när han kommer hem, måst veta om han ska ta sin disk eller inte..

//Angelica


28 maj 10

20 minuter innan jag skulle gå till bussen kom jag på att jag var tvungen å tvätta håret.. Så jag tippade huvudet ner i badkaret, tröck ut det sista ut schampoflaskan å gnuggade noga, men snabbt.. Sen snabbt ut, leta fram kläder å därefter kladda på lite smink..

Innan jag for så tog jag av mej turbanen å borstade håret å satte upp de i en knut, vill inte ha de hängandes i nacken när det var blött.. Sen sprang jag ut till bussen, var lite tidig - självklart! Så varför stressade jag..?

När jag kom till Vasaplan så promenerade jag ner mot kajen å de va jag inte direkt ensam om, de som flockades neråt.. =P

Efter att de hade hållit igång ett tag så kom Erik med maten, vi satte oss å åt å sen gick vi in igen.. Jag försökte å gå långt fram, men Erik hindrade mej.. =P

Strax efter nio var det slut å då for vi hem, å då blev det tandborstning å sen sängen.. Men jag kunde inte riktigt somna utan låg vaken ett tag, sjukt jobbigt.. Sen vaknade jag tre i natt också, varför då?

Men nu är jag iaf upp, har fått i mej frulle å kaffe, behövde en extra kick för att vakna till, är inte direkt superpigg..

Nu måste jag dra, klockan tickar!!

//Angelica

Problem i hushållet ;)

Jag blir arg på Erik för att han inte diskar å han blir arg på mej för att jag snor hans disk..

Den här gången ska jag försöka å va snäll å inte sno Eriks disk utan han ska få ta det själv..

Problemet är bara att när jag ska laga middag i morron så vill jag ha en ren bänk..

Chansen att Erik tar tag i det ikväll när vi kommer hem 21-22 är ganska liten så jag måste nog sno hans disk i morron..

Sorry ;)

//Angelica

1 steg närmre sommarlov

En av tre tentor avklarade.. Ska ta å kika buss nu å sen skriva lite mer på FEK-tentan.. Vill göra så mycket som möjligt innan lördag så att jag kan börja med JÖKen också..

Det blir stressigt nu den sista veckan, men sen är det över..

Nej nu måste jag plugga om de ska bli nå Rix för mej =)

//Angelica

Tentadags

Har börjat skriva på FEK-tentan, det var lite klurigare än vad jag hade trott.. Men det ska nog gå å lösa.. Ska ta tag i den i morron eftermiddag/kväll igen för nu ere E&M-tenta som gäller å sen ere Rix..

Borde egentligen skippa Rix, men jag kan inte för min älskling ska uppträda ikväll å jag kan bara inte missa han.. Har ju väntat i flera veckor nu!! Erik ska försöka å möta upp mej, men troligtvis så kommer han att jobba över, jävla tåg! Så de blir väl jag å massa småtjejer som också är småkär i Darin å Ola..

Är lite besviken, för de senaste gångerna jag har sett Ola så har P varit med, men nu dissar han mej =( Han har överlåtit det där till Erik nu säger han, men Erik sviker mej också.. Måste hitta nåt nytt sällskap..

Nej, nu måste jag ta å göra mej redo för tenta..

//Angelica

27 maj 10

Sovmorgon, sure.. Vakande halv åtta när Eriks klocka ringde å sen kunde jag inte riktigt somna om så jag gick upp klockan åtta..

Men jag hoppas att jag är pigg till eftermiddagen ändå, har köpt dextrosol så om jag blir trött så får jag väl leva på sockerkickar..

Dagens planer:
¤ FEK-tenta
¤ E&M-tenta
¤ Rix FM festival
¤ Bums i säng!

//Angelica

Nattinatti

Ögonlocken håller på att falla igen, då kanske det är dags att sova?

Ska ta å borsta tänderna å sen krypa ner under täcket, eller ja, påslakandet för det är allt jag sover med just nu, lite för kallt, men täcket är för varmt, ska ta fram sommartäcket i helgen.

//Angelica

Udda tanke

Jag skrev ner mitt namn lite tidigare;

A N G E L I C A

å tyckte att det såg konstigt ut, var 100% säker att jag hade stavat det fel!! Vart felet satt visste jag inte riktigt, men det kändes bara inte bra..

Seriöst, jag har skivit mitt namn i typ 20 år å aldrig funderat över att det ser konstigt ut, inte förns idag.. Tycker fortfarande inte att det stämmer, men det är väl så det ska stå, det är ju så jag har skrivit i alla år, så varför ska jag ändra på mej nu..

Jag är fan sjuk i huvudet!! Hur fick jag ens den här tanken?!?

//Angelica


Sommarfräscht


3 år för sent..

Såg en annons idag som inte riktigt gick ihop..

Bilden är lite liten, men i det röda står det iaf:
Publicerad: 2010-05-19
Sista ansökningsdag: 2007-05-07

Det blir lite svårt då..

//Angelica

Slutmattad

Jag är slutkörd!! Men det är bara att samla nya krafter å börja plugga nu, tenta i morron.. Så de e sista dan att plugga på E&M nu, för i morron förmiddag så blir nog FEK, känns som om jag borde ta tag i den.. Kanske börjar titta på den i kväll redan, de beror på hur död jag är.. =P

Måste kila iväg till posten också, börjar nog med det..

//Angelica

26 maj 10

05.20 ringde klockan i morse å jag är något trött!! Har iofs gått upp den här tiden måndag å tisdag den här veckan för att gå till IKSU, men då har jag typ gått dit sovandes å väl där borta så har jag gäspat så jag fåt ont i käken.. =P

Kan inte riktigt göra så idag, men nu har jag ätit frulle å hällt i mej kaffe så de kanske går ändå.. =)

Måste rusa..

//Angelica

Dagen

Har vare fullt upp idag..

¤ träning
¤ plugg
¤ tvättning
¤ "plugg" med Jenny
¤ middag

Ska snart gå å sova, ska upp tidigt i morron, vet inte hur jag ska orka det!! Har inte vare uppe så tidigt på länge.. Måste gå å kika på kläder till i morron...

//Angelica

25 maj 10

Det regnar idag å jag är faktiskt lite glad över det, tycker det är så himla mysigt att sitta på insidan å höra hur de smattrar på fönsterblecket... Det är svalare nu, bara 8 grader ute vilket betyder att det är lite kyligare här inne också, vilket är skönt.. För nu kan jag sitta i myskläder och filt utan att dö..

Det omysiga är att jag måste springa ut i regnet lite senare för att tvätta å ytterligare lite senare för att cykla till Jenny.. Men jag har ju regnkläder ;)

//Angelica

Plugg

Har sutte med E&M hela förmiddagen å gått igenom frågor, en del kan jag en del kan jag inte.. Fick lite panik nu för 50% är från boken (som vi får ha med oss på tentan) å 50% är från föreläsningarna, jag som trodde de va 70% resp 30%.. Grejen är den att mina antecknigar från föreläsningarna kanske inte är de bästa å jag inte ihåg så mycket av vad de så, så de blir nog en del gissningar från min sida..

Sen kommer FEK-tentan ut i eftermiddag, den har jag inte ägnat nå tid åt alls, men det är nog ganska så lugnt, för den ska inte in förns den 4 juni.. Så det ska nog gå å lösa, har många dagar på mej å fnula..

Å så har jag JÖKen som sista innan sommarlov, den 5 juni.. Den har jag inte kikat nå på heller, tänkte ta tag i det på fredag då E&M-tentan är avlarad.. Sen har jag ju en plugg-nördar-helg i helgen igen!

Jisses va den här terminen gick fort, jag som tyckte att den nyss startade.. Jag längtar faktiskt till hösten då jag ska börja plugga i skolbänken igen, det ska bli så skönt.. Få träffa människor varje dag, har faktiskt saknat det den här våren..

//Angelica

24 maj 10

Hade jättesvårt å somna igår, låg å vred å vände på mej i två timmar.. Jag somnade till i ett par minuter å sen vaknade jag för att jag höll på å dö av svett.. Hur jag än gjorde så vare för varmt, ändå va fönstret öppet!! Tillslut så tog jag ut täcket ur påslakanet å sov med bara lakanet, det blev genast mycket svalare.. Efter det så tror jag att jag somnade ganska så fort å sov hela natten..

Men det var tungt å kliva upp i morse 20 i 6, men det var bara att ta upp sig å gå till IKSU.. De gick bra på IKSU, kände mej duktig med mina "tunga" vikter..

Nu är det dags att plugga..

//Angelica


(In)Om 10 år kommer 1 milj människor att gå i pension, de betyder att det kommer å finnas 1,3 milj lediga jobb =)


Knapert i kassan

Hörde på Nyheterna igår att var tredje student är fattig å jag är inte ett dugg förvånad. Som heltidsstudent får man 8140:-, (bor man i Stockholm och har en inkomst på mindre än 8204 så lever man under fattigdomsgränsen..)

Bilden nedan visar hur mycket man i snitt gör av med som kvinna respekive man.. Bara de grundliga sakerna uppgår till en summa på 7 700 (K) och 8 060 (M). Då är inte lunchen inräknad!! Totalt räknar konsumentverket att man gör av med 11 820 (K) och 12 120 (M), det är 3000-4000 mer än vad man får i studiemedel..

I den här tabellen står det inget om skolböcker, det är en jobbig utgift, den utgiften kan variera, men det är minst 300:- i månaden å kan vara över 1000:-.

Många jobbar extra, men är man heltidsstudent så "jobbar" man ju 100% med sina skoluppgifter å ibland mer än så.. Så det är faktiskt tufft att ha ett extrajobb också, inte alla som klarar av det utan att det påverkar studierna..

Så de kanske inte är så konstigt att vi studenter är så fattiga?


(Det var en väldigt liten bild, för större bild klicka HÄR och scrolla ner lite.)

Ibland så låter de så snällt när de säger att de höjer studiemedlet, men vad är det egentligen som höjs jo, det är lånet.. Bidraget höjs väldigt, väldigt lite i jämförelse.. Å hur kul är det att spendera lånade pengar? Det är ju nåt som jag ska betala tillbaka så småningom så jag vill inte att de ska gå till vad som helst..

//Angelica

23 maj 10

Igår när jag skulle sova så vare livat utanför oss, jag hade planer på att stänga fönstret men då hade jag dött.. Tillslut lyckades jag att somna, dock vaknade jag till när de blev för högljudda igen.. Men jag kunde somna om..

Sen sova jag bra hela natten, när klockan ringde så blev jag inte glad.. Ville sova mer!! Men det är en plugg-nördar-helg så det blir inga långa sovmornar..

Ska ta å börja plugga nu..

//Angelica

Sova säkert


Så här ser det ut när jag sover ensam hemma.. Jag kan bara inte sova utan säkerhetskedjan, dock tror jag inte att den hjälper så mycket om nätterna egentligen, men det känns lite tryggare iaf.. Samt att jag måste ha på radion om nätterna, för hör jag nå konstiga ljud så kan jag inte sova!! Badrumsdörren måste vara stängd, för annars kan jag se jobbiga skuggor eller nåt i spegeln..

Haha, jag är fan knäpp!!

//Angelica

B&T Show

Tittade på ytterligare ett avsnitt av B&T Show, avsnittet där Kissie var med.. Eller var det Alexandra? Jag vet inte, riktigt vem som var med, har aldrig lyckats förstå skillnaden..

Men iaf, va dryg å otrevlig hon var!! Fick en chock, för vanligtvis när hon är med i TV så brukar hon behärska sej, men det här, det här var....jag vet inte riktigt, finner inga ord..

Jag förstår inte varför hon inte gillar Bella å Tyra, för de verkar inte ha träffats jättemycket.. Men hon dömde de tydligen efter bloggen.. Hur man nu kan göra det?? Sen vare nåt gammal groll med Bella, hallå, så långtjurig kan man inte va!! Växt upp!

Nej, de här avsnittet var bara pinsamt å jobbigt å titta på..

//Angelica

22 maj 10

Jag läste ut min bok igår, Fråga Alice. Det känns fel att säga att den är bra då den är så hemsk, men den ger verkligen en tankeställare å är ett avskräckande exempel.. Nu måste jag hitta nåt annat å läsa, ska kika lite bland mina böcker om det finns nåt spännande..

Vaknade 45 minuter tidigare än vad jag hade planerat, men jag gick upp, kunde inte ligga kvar under täcket, för jag höll på å dö.. Ändå har jag sovit med fönsret öppet hela natten, men det blir aldrig svalt.. Å idag ska det tydligen också bli varmt..

Måste plugga, men jag skulle vilja gå å kika på utspraks-aktiviteterna, vet dock inte när det börjar eller vart det är.. Ska försöka å ta reda på det..

//Angelica

En ny upptäckt

Kikade lite på B&T Show idag, avsnittet där Egoina var med.. Å jag är helt kär, kan inte sluta å läsa hennes blogg!! Så sjukt bra, varför har jag inte insett det tidigare?? Har ju läst hennes blogg nångång ibland, men aldrig riktigt fastnat, men nu är jag fast, ska lägga in den i mina favoriter..!

//Angelica

Värme

Det är helt sjukt, klockan är 22.42 å det är 10 grader ute inte nog med de så har jag 21 grader inne.. För typ sex timmar sen så hade jag 24 grader inne.. Jag har haft mina minifönster (vädringsfönster kanske dte heter) öppna sen klockan ett idag, men de verkar inte hjälpa, för det blir ju inte svalare..

Har haft det lite kämpigt nu på eftermiddagen å kvällen, jag sitter här med t-shirt å shorts. Jag fryser så jag måste ta på mej filten, men då börjar jag svettas så att jag måste ta av mej filten.. Sen börjar jag att frysa å då åker filten på å sen så svettas jag å då åker filten av.. Det blir som en ond cirkel..

Jag gillar sommaren för jag mår så mycket bättre då, är piggare å har mer motivation.. Men nu är jag less på den här värmen, den tar död på mej!! Det jobbiga är att det bara är början på värmen..

Erik har fått stränga order av mej att hålla sej på sin kant i sängen, för så fort han kommer i närheten så blir det för varmt, har flera gånger seriöst funderat på att lägga mej på golvet, för där är det iaf svalt. Jag ska byta lakan i veckan å då ska jag ta fram mitt sommartäcke, kommer dock bara kunna sova i det en stund, senare i sommar kommer jag bara att sova med ett lakan..

Jag är inte gjord för att leva under sommartid, blir det mer än 15 grader å jag rör på mej så svettas jag som en gris.. Just nu så längtar jag efter en snöhög!! Jag gillar inte när folk tar i mej på sommartid för jag är svettig 24/7 typ å de e äckligt.. Jag skulle behöva duscha tre gånger om dan minst för att hålla mej hyfsat fräsch.. Men vem har ork till det?!?

Värmen är till å med så illa att mina fingrar har svällt!! Tillslut var jag tvungen att ta av mej min f-ring (sorry Erik), men jag trodde att jag skulle få blodstopp, nu ska jag gå å skölja mina fingrar så kan jag förhoppningsvis få på ringen igen =)

//Angelica

Bara bara 4,5 månad kvar till oktober entrar å de förhoppningsvis blir svalare, jag måste härda!!

Helgmiddag

När jag är ensam hemma om helgerna så är jag inte så noga med måltiderna, jag äter då jag är hungrig, typ frulle å middag..

Jag brukar köpa;
¤ en baguette, till det har jag smör, ost, skinka, gurka å paprika - baguetten brukar inte va så god på söndagen, men det är bara att trycka ner den i rosten så är den ätbar.

eller

¤ färsk tortellini med kyckling å en creme fraiche; franska örter - när pastan är färdigkokat så häller jag av vattnet å blandar pastan med såsen.

eller

¤ en grillad kyckling, keso, en rödlök å majs - blanda ihop allt å krydda med örtsalt, min sk Kesokyckling, mycket gott.

Jag borde kanske komma på nåt annat å äta om helgerna, för de här maträtterna börjar bli tjatiga.. Eller kesokycklingen har jag inte ätit på länge, men jag gillar inte å rensa kycklingen..

Den här helgen kör jag på tortellini, fast jag ditschade de franska örterna å tog vitlök istället, lyxade till med minibaguette å grönsaker.. Mums..//Angelica

Trappan

Efter dagens lilla ärende så hade jag en väldigt negativ inställning.. Grejen är att jag kommit så långt varje gång, men aldrig längre än så, så varför skulle jag lyckas den här gången..?? Jag står lixom å stampar på första trappsteget..

Efter ett par timmar så ändrades inställningen till det bättre, för första gången i mitt liv så har jag kommit upp till steg två!! Jag har inte kommit ända fram än, det återstår att se.. Men att komma så här långt känns mycket bra..

Dock så spar jag lite på glädjen, man ska aldrig ropa hej innan man är riktigt säker.. Jag vågar inte chansa, för jag blir bara besviken om det inte blir enligt mina förhoppningar.

Snälla låt mej få kliva upp ytterligare ett steg, det skulle kännas så bra då, för då har jag äntligen lyckats.. Jag behöver det här, för det känns som om att jag är så nertryckt att jag inte vet om jag kan kommer längre ner..
Det gör faktiskt ont att ramla ner för trappan, och jag tror inte att jag klarar av fler smällar nu, det gör alldeles för ont..

//Angelica


Cykling

Efter mitt ärende på stan så gick jag runt å kikade lite på stan.. Jag vill ha en sommarkjol, men jag hittar ingen snygg. Vill ha en som går strax under knäna, lite fladdrig å med färger. Skulle gärna vilja ha ett par stadsshorts, för nu har jag bara fotbollsshorts å de e inte så snygga, men även där så hittar jag inga efter mina krav.. Jakten går vidare.

När jag kom hem bytte jag om å cyklade ner på MAXI å handlade lite, fick precis plats med allt i ryggan, tur de för jag hade ingen cykelkorg med mej å de e jobbigt å cykla med kassar på styret, speciellt på min rangelcykel =P

//Angelica

21 maj 10

Har sovit sjukt bra inatt, gick till å med upp lite tidigare än vad jag hade tänkt mej, inte för att jag var pigg utan för att jag inte vill stressa. Ska iväg på en grej kl10 å jag var tvungen å duscha innan och för att håret ska hinna torka så behövde jag duscha tidigt..

Ska ta å dricka upp mitt te å sen göra mej iordning..

//Angelica

Klibbigt

Jag är helt slut, typ död! Va uppe å träna i morse å sen hann jag plugga lite innan det var dags för studiebesök. Först en bussresa på drygt en timma å sen en föreläsning å fika på typ en timma å sen en gudiatur.. Å så varmt det var, vore jag en chokladbild så hade jag inte levt vid det här laget..

De va så fruktansvärt varmt å inne i fabriken var det inte direkt svalare å då va ändå mycket avstängt idag, tänk hur varmt det hade varit om allt hade varit i bruk!! Nej, det var en plåga att gå runt där. Mina ben mår inte så bra just nu, landade i soffan när jag kom hem, men jag har inte lyckats å ta mej upp än..

Borde ta mej upp å göra lunch eller middag kanske det klassas som den här tiden på dygnet.. Dock känner jag mej inte hungrig, men äter jag inte så blir Erik arg på mej.. Å försöker jag ljuga för han så genomskådar han mej..!! Så de e väl lika bra att stoppa i sej nåt..

//Angelica

20 maj 10

Gick å la mej lite för sent igår med tanke på att jag gick upp 05.45 i morse.. Så jag kanske somnar nu på förmiddagen, men egentligen har jag inte tid med det för jag måste skriva rent JÖK-seminariet å så måste jag springa till ICA å så måste jag göra mej iordning för studiebesök.

//Angelica

Något så långt borta, men ändå så nära

När något som är så pass nära sker så är det inte längre bara en notis i tidningen som man bläddrar förbi, utan det blir verklighet. Även fast jag inte är drabbad på något vis så känns det lite jobbigt. Jag kunde ha känt någon som var där, det kunde ha varit någon i min gamla skola eller en bekant eller ännu värre min bror..

Usch, inte alls nå kul. Stackars alla inblandade å stackars de anhöriga till kvinnan som omkom.. Hoppas att de bli bra omhändertagna nu, för det här är nog en stor grej och många är nog väldigt chockade. Det tar nog tid att glömma en sådan sak.

//Angelica

19 maj 10

jag fattar inte hur jag kan vara så här trött. Jag brukar ju bli piggare nu på våren, men tydligen inte denna vår.. Jag har typ sovit i 8-9 timmar men ändå så sitter jag är gäspar å ögonen rinner å jag skulle kunna gå å lägga mej i flera timmar till..

Det är ingen sol idag =( Men den kanske kommer fram, för det skulle bli fint väder enligt TV4..

Dagens planer:
¤ Borsta tänderna
¤ Ringa ang bostad
¤ Ringa ang ######
¤ Plugga

//Angelica

Lägenhetsjakt + fika

Efter middagen så tog vi bilen å åkte runt lite i stan å kollade vart vi kunde tänka oss att bo.. Vi hittade ett område som var väldigt lockade, vi ska nog försöka å satsa på det..

Sen åkte vi till Göteborg å fikade, mycket mysigt.. Det fick bli Eriks namnsdagspresent ;) Han var lite tveksam först, men jag tror han blev nöjd med sin kaka =)

//Angelica

  


Sol

Jag fick dåligt samvete av att sitta inne när solen sken utanför mitt fönster så jag plockade fram solstolen å gick ut.. Dock hade jag inte ro att sitta så länge, men det räckte, får inte sitta så mycket i solen nu i början, måste vänja min kropp sakta..

Sen gick jag in för jag tänkte att jag skulle plugga, men jag orkar inte.. Men lite kanske jag kan göra..

//Angelica

18 maj 10

Upp tidigt i morse med, åh så trött jag var.. Men de var skönt med lite träning. Fast sängen lockade väldigt mycket när vi var på väg mot IKSU, men jag fick inte vända om för Erik =P

Är fortfarande väldigt trött, så det finns en risk att jag kommer å somna på soffan nu snart..

//Angelica

Blommor

MM fixade lite blomskott åt mej så när vi var där i lördags så planterade jag dem i krukorna som Erik hade med sej. Tre stycken krukor blev det.. Under resan hem så välte två av krukorna, men jag hoppas att de klarade sej.. När vi kom hem så vattnade jag dem..

Just nu står dom i köket, men jag är lite orolig, för det är inte så mycket sol där, bäst skulle de va om jag hade dem i vardagsrummet.. Problemet är bara att vi har insynsskydd där, men de kanske får sol på sej ändå.. För här inne har vi sol hela dagen.. Vill ju inte döda mina nya blommor, de kan väl få leva några dagar iaf..

//Angelica

Måndag

Klev upp alldeles för tidigt i morse, 05.45, för att gå till IKSU!! Det är inte klokt.. Men det var skönt, nu har jag gjort min träning för idag.. Ska försöka å komma upp i tid i morron med.. Måste nog gå å lägga mej ännu tidigare, för jag var sjukt trött idag efter frullen.. Råkade tippa på soffan å somna till =P

Ska ta å fortsätta plugga nu en stund innan det är dags för mellis..

//Angelica

17 maj 10

Onsdag
¤ Irrade runt i sista stund å kollade så att jag hade med mej allt
¤ Gick till bussen
¤ Hörde att bussen stod där när jag var i "tunneln" så jag småsprang lite
¤ När jag satt på bussen såg jag att jag tagit en buss för tidigt
¤ Kom fram till NUS, letade efter en bankomat
¤ Gick ut å ställde mej vid busshållplatsen
¤ Solade lite
¤ Bussen kom
¤ Hoppade på en väldigt full buss
¤ Satt trångt så killen bredvid mej inte tog nån hänsyn till att de satt nån bredvid honom
¤ Strax innan Övik skulle han av, å han sa inte till utan började klättra över mej
¤ Jag blev stressad å reste mej snabbt upp
¤ När jag satte mej ner igen så slog jag huvudet i taket å spräckte mina solisar =(
¤ Kom fram till Övik bytte buss å åkte mot Östersund
¤ När jag var i Skogen började jag å plocka ihop mej
¤ Satt å spanade vart jag skulle plinga, så att jag plingade i tid
¤ Blev rätt bra plingning
¤ Steg av och plockade ut mitt bagage
¤ M hämtade mej vid bussen
¤ Inspekterade det P höll på med
¤ Åt middag
¤ M&M kom å fikade
¤ Satt uppe å pratade

Torsdag
¤ Klockan ringde 9, låg å väntade på att nån annan skulle vakna å kliva upp
¤ Sen var klockan 11, gick upp å åt frulle
¤ Gick ut å hjälpte P
¤ Höll på med det större delen av dan
¤ På kvällen spelade vi kort, Plump å jag vann =)
¤ Det blev tidig sänggång

Fredag
¤ Upp tidigt för att åka å handla virke
¤ Kom tillbaka å började snickra
¤ Jag hjälpte till, pekade väldigt mycket, men spikade också
¤ Tog lite pauser (när P inte såg) å låg å solade på taket, mycket skönt, det var sjukt varmt
¤ Fick ta bilen å åka till M&M å hämta en grej åt P
¤ När jag kom tillbaka så vare middag
¤ Sen kom M&M å fikade
¤ Sen kom även Erik
¤ När alla hade åkt så gick vi å la oss

Lördag
¤ Klev upp först av alla, släppte ut Jissa
¤ Fixade frulle å gick ut å åt, vamt å skönt
¤ Promenerade i skogen
¤ Duschade
¤ Erik kom å hämtade oss
¤ Vi åkte till M&M å åt middag
¤ Efteråt lämde vi MoP å sa hejdå
¤ Erik å jag åkte till Daniel å co
¤ De grillade, men vi kom lite sent
¤ Åkte hem till Daniel en stund
¤ Sen hem till Eriks föräldrar
¤ Gick å la oss

Söndag
¤ Vaknade efter 9, de händer inte ofta där
¤ Åt frulle
¤ Spelade kort
¤ Åt lunch
¤ Styrde mot Umeå
¤ Åkte på MAXI
¤ Kom hem
¤ Packade ur bilen
¤ Erik lagade middag å jag tittade på Grey's å sen Gossip, en höjdarkväll
¤ Gick å la oss tidigt//Angelica

Hittade

Jag höll seriöst nästan på att börja gråta.. Har letat som en tok efter min två älsklingsarmband, men jag kunde inte hitta dom.. Letade i badrummet i smycketsskrinet i byrån på nattduksbordet, men de fanns ingenstans.. Men tillslut så dök de upp, de låg i min neccesär.. Vände ut å in på den å fann de.. Tur, hade varit jobbigt å förklara för Erik att jag tappat bort armbandet jag fick av honom i julklapp..Men nu behöver jag inte det =D

//Angelica

Färdig?

Satte äpplet i halsen så jag började hosta som en tok å tårarna började spruta!! Men nu har jag repat mej.. Är typ klar nu, eller inte.. Sitter ju fortfarande i morronrock å turban på huvudet, ska kanske göra något åt det.. Men alt annat jag skulle göra är klart =)

Kommer å ha dålig uppdatering nu när jag inte har nå internet, men jag loggar in så fort internet kommer i min närhet... ;)

//Angelica 

12 maj 10

Vaknade 05.45 å skulle egentligen gå upp då, men jag ombestämde mej och ställde om klockan till 07.30.. Å när jag vaknade då så kändes det som om jag hade sovit ett helt dygn extra, såååå skönt =) Dock missade jag träning, men det gör inte så mycket, jag gissar att jag kommer å få gå en del prommisar nu med M.. =P

Ska ta å plugga lite nu å sen packa, hann inte göra de igår, samt skriva en lista till Erik =)

//Angelica


Godkänt

Haha, fick godkänt på uppgiften jag lämnade in igår, hade tydligen hittat rätt lagar.. =P Är inte så dum ändå, men det var kämpigt att få ihop det på nåra timmar, till nästa gång ska jag börja lite tidigare, de måste jag för de e ett grupparbete..

Har städat skrivbordet idag å även bytt gardiner i vardagsrummet, behövde lite ljusare gardiner då de e sommar snart.. Såg även att det var lite tussar på golvet i badrummet så en dammsugning skulle inte sitta fel, eller så överlämnar jag det till Erik, han är ju hemma hela torsdagen, lite ska han väl få å göra.. Jag ska nog ta å skriva ihop en lista =)

//Angelica

Snigelfart

Börjar bli lite irriterad på FEKen nu.. Killen han skulle lämna in sin text mellan 15-16 igår, de lovade han - den kom in 19.. Efter att vi pratat igår kväll så skulle han göra lite ändringar och lämna in den så fort som möjligt på kvällen - den är inte inne än...

De går sååååååååå låååååååååååångsamt!

//Angelica

11 maj 10

De blev lite körigt igår, hann precis klart till 19.30, men de va väl inge supersvar som jag lämnade in så jag förväntar mej inga poäng.. FEK-gruppen är fortfarande tröga, kommer ingenstans å vi har deadline i morron kväll.. Å jag kommer å bli utan internet antingen i morron förmiddag eller i morron eftermiddag.. Jaja, nångång ska vi väl bli klara..

Idag ska jag:
¤ Plugga
¤ Tvätta
¤ Gå till ÅC - handla å hämta paket
¤ Slå in paket
¤ Packa

//Angelica

Myror

Räknas myror som ohyra? Sen i morse så har jag dödat typ 16 stycken myror å i mitt kök PÅ KÖKSBÄNKEN!! Det är jätteäcklig när de kryper omkring där jag lagar min mat..

Blir det för mkt så går jag snart till KV, för så här vill jag inte ha det. Hade myror förra året vid den här tidpunkten också, men då höll de sej i hallen å så vare nån i veckan..

Jaja, ska leta vidare.

//Angelica

Aj

Så vare klart! 4,5 dl blod tog de, men jag mår bra ändå.. Man får tydligen nån gåva, men jag skänkte min till Barncancerfonden.. Man kunde typ få strumpor eller ett presentkort på 30 kr, känns inte värt det. Det känns bättre å göra en god gärning, jag kan gott skänka 90 kr/år, de har jag råd med.//Angelica

Sommarjobbsletning

Nu är jag faktiskt less på att hålla på och söka sommarjobb.. Att få nej efter nej efter nej efter nej efter nej höjer inte direkt lusten till å söka nå mer. Hittar jag nåt intressant jobb så ska jag självklart söka de, men jag kommer inte å va så superaktiv sökande längre å nu har jag inte längre nån positiv inställning till att få nå jobb.. Så jag håller alla mina tummar för sommarkursen istället..

Har sökt ungefär 100 sommarjobb per år sen 07 å jag har haft 0 sommarjobb under de åren. Hur kul är det? För överallt kräver de erfarenhet, men hur ska jag nånsin kunna få erfarenhet om jag aldrig får in foten?!?

//Angelica

10 maj 10

Den här dagen är ingen bra dag..

Kl13 ska jag lämna blod - skitnervös!!
Kl19.30 ska jag lämna in JÖK-uppgiften - jag har inte börjat än
Kl20.30 ska jag sitta med FEK-gruppen - orkar inte med dom längre


Söndag: Gick upp tidigt för å duscha, äta frulle, sminka mej å fixa håret.. Det tar typ 1 timma å platta mitt hår, tur att jag inte gör det varje dag, fatta vad tidigt jag hade behövt gå upp då!! När vi alla var klara så for vi till kyrkan, satte oss näst längst fram, men dte var bra, för då såg vi allt..

De hade en musikal som var superfin å de va så duktiga. Jag satt å fotade som en galning med vår kamera å med Angelicas kamera, fick in tekniken tillslut.. Efteråt blev det lite mer fotografering utomhus å sen åkte vi hem å åt lunch, var väldigt hungrig då..

Efter allt fika så var det dags å åka hem till Umeå, efter den här helgen så var det väldigt skönt att komma hem. =)


Nej, nu kan jag inte sitta här länge, måste plugga..

//Angelica


8 maj 10

Erik kom hem i tid igår =) Medan han duschade så packade jag bilen å sen for vi å åt.. Å när vi köpt mat bar det av ner.. När vi kom fram så, andades vi i en timma å sen hämtade vi Angelica + kompis. Sen blev det lite kortspel innan det var dags att sova..

I morse gick vi upp kl8, för det var Birsta-dag idag =) Vid 10 for vi mot Birsta via H-sand.. Blev lite shopping å kändis-spaning; Anna Bergendahl ;)//Angelica

Lackade naglar

Hur duktig är jag egentligen.. I morse så målade jag naglarna å nu så fortsatte jag mitt målande, var det så smart?!? Jag som ska diska, städa badrummet och packa.. Nu sitter jag här å kan inte göra nånting för jag är rädd att förstöra naglarna.. =P Ska egentligen måla ett till lager, får väl göra de å sen he händerna under kallt vatten så att lacket torkar..

Ska ringa Erik för att se hur lång tid jag har på mej. =)

//Angelica

Intervju

Intervjun gick bra, blev lite nervös när bussen inte kom i tid å när den kom till Vasaplan senare än planerat, men det gick bra.. Själva intervjun tog bara 20 minuter, den kortaste jag har vare på!! Men det va skönt, han pratade mest om företaget och ställde bara ett fåtal frågor..

Jag kanske inte var helt ärlig, men jag har inte råd å va ärlig.. Skulle jag säga att jag får klåda av klor å har benhinneinflammation så skulle det bara vara tack å hej.. Han frågade även om nickel å där var jag ärlig har ju inga direkta problem om det inte sitter på kroppen hela tiden.. Å jag ska väl inte bada i klor, bara skölja händerna å så.. Å benhinnorna går hyfsat bra, bara jag har rätt skor.. Å jag ska ha ett par svarta heltäckande å de är mina jumpaskor, så de går nog.. Ska ju inte springa marathon i 8 timmar per dygn..

Jaja, jag har ju inte fått jobbet än.. Ska få veta på måndag, skönt att det går så fort..

//Angelica

7 maj 10

Det var tänkt att det skulle bli ett spinningpass i morse, men så blev det inte. För när jag kom till IKSU så var alla 75 platser upptagna.. Så det fick bli ett pass på gymmet istället.. Det gick bra ändå, körde lite mage å ben.. Så vi får väl se hur jag mår i morron.. =P

Ska ta å göra mej iordning för dagens intervju, ska se vad jag ska ha på mej å så..

//Angelica

Hundklubben

Lektionen var väldigt kort, handlade väl inte så mycket om energi å miljö, men det var intressant.. Har lite funderingar på mitt EX-jobb, jag å Jenny ska klura..

Efter lektionen så följde jag med Jenny till hundklubben å kolla när hon träna hundarna, fick också köra lite, hade inte riktigt samma pli.. =P

Sen kom Erik å hämtade mej, han stuvade in cykeln i bilen för jag orkade inte cykla.. När vi kom hem kilade vi ner i källaren, tog upp en klänning som jag funderar på å ha i helgen, måste bara prova den, men det får bli senare. Nu ska jag baka å sen har jag en dejt med min FEK-grupp..

//Angelica


Juste, va ju å lämna in CV på förmiddagen, precis när lektionen började så ringde telefonen, jag sprang ut å svarade å de ville att jag skulle komma på intervju i morron.. Najs!

Stan-runda

Stan-ärendena gick bra. Lämnade till de fyra jag hade planerat plus två till som jag bara chansade på.. Så vi får se.. Jag hoppas på ett jobb, men jag är lite tveksam.. Men vi får se..

Fällde nyss nåra tårar när jag såg sista avsnittet på OC säs1.. Det är lite sorgligt, å jag klarar inte av å se folk gråta.. =P Men nu är ögonen torra.. Men de blir nog fler tårar innan jag har hunnit igenom alla avsnitt.. =P

Ska till skolan om en dryg timma, hoppas att det blir en bra föreläsning..

//Angelica

6 maj 10

Dagens planer:
¤ Ringa
¤ Lämna ut CV
¤ Skolan
¤ Baka
¤ Ner i förrådet

Det här läste jag i morse.. Klart jag ska dit!!

//Angelica

Titta vad jag hitta!!

Jag är så lycklig!!Jag var tvungen å smaka direkt å båda två smakar ljuvligt gott!!

De kanske blir mina nya favoriter, får se..

//Angelica

Jobbsökning

Nu har jag fått tillbaka lite hopp iaf, har fått maila in en del CV å i morron ska jag ut och lämna in i pappersform. Å ifall de inte blir nåt så har jag en backup, känns lite tryggt iaf.. Men jag hoppas självklart på ett jobb där jag lämnat CV, för då kan de bli extra under terminen å de vore ju najs. =)

Nu lite mellis, sen IKSU.

//Angelica

Marabou

För ett tag sen skrev jag om Marabou kokos som fanns förut, idag såg jag på en tjejs blogg att den har kommit tillbaka, fast på rulle.. MÅSTE TESTA DEN!! Fanns lite andra nya sorter också.. Såg även att det ska finnas polka.. Jag måste till affären å leta..

//Angelica

Glöm dina bekymmer, i morron kommer nya

Så va sista avsnittet av Andra Avenyn avklarat.. Vad ska jag nu ta å titta på?? Har ju följt den serien sen hösten 07 å nu ere bara över.. Blev lite besviken på en grej faktiskt men en sak gjorde mej väldigt glad..

Synd att det inte går å titta från början igen, hade gärna gjort det. Men nångång går den kanske i repris..

//Angelica

Luktfritt?

Bostaden kom förbi precis när jag var inne i mitt prov.. Så jag släpte in dom å sen rusade jag till datorn å de fick göra sitt.. Vet inte riktigt vad de gjorde, men nu ska de inte lukta nå mer förhoppningsvis.. Blev lite orolig till en början då de började riva ut skåpet å hackade lite å så.. Men de är ju kunniga så de vet va som ska göras.. Sen fixade snickarn handtaget till ena köksluckan, jag tror att han snart har fixat alla.. Men de e ju värdelösa..

Nu ska jag ta å sortera tvätt.

//Angelica

5 maj 10

Känner mej lite stressad ska lämna in en uppgift idag som jag inte riktigt får till, eller nu ere precis två sidor, men hur bra är texten egentligen?

Dagens planer:
¤ Plugg
¤ Tvätt
¤ IKSU
¤ Plugg

//Angelica

Ge mej ett jobb!

Jag vet att jag inte ska ge upp, men just nu känns det rätt tungt..

67 jobb har jag sökt
29 har sagt nej

Resten har inte svarat än, minst 30 av dom kommer nog aldrig att svara heller.. Hur ska man kunna komma in på arbetsmarknaden när man inte ens får in en liten tå?

Ska fortsätta å ringa i morron..

//Angelica

Jag önskar att jag vore 10 år igen, då kunde jag leka varje dag under sommaren, behövde inte oroa mej för min ekonomi, det skötte mamma så bra =)

4 maj 10

Samtalet med Emma sköts upp till idag, så vi får hoppas att det blir av idag, för nu har vi skjutit på det 2 ggr =P Ska ta och plugga lite nu å sen ska jag sätta mej med mobilen och ringa lite granna..

Har inga direkta planer idag förutom plugg, men dte behövs inte så mycket mer kanske..

//Angelica

Planer för sommaren

Vad ska jag nu göra i sommar? Ligga på soffan å stirra upp i taket?

Skanska har sagt nej, NCC har sagt nej, alla andra jag har frågat har också sagt nej, är reserv på sommarkursen.. Ser inte så lovande ut just nu..

Ska ta å ringa lite i morron. Får jag inge napp så blir soffan å så får jag leva på mina sparpengar. Vilken kanonsommar de kommer å bli!

//Angelica

IKSU

Ska ta å bege mej mot IKSU nu snart, är inte alls sugen på spinning, ska kika om det inte finns nåt annat som är lite roligare.. Känner mej inte riktigt pepp, men det måste göras ändå. Fast när känner jag mej pepp på IKSU egentligen? Typ aldrig..

Jaja, dags att dra.

//Angelica

3 maj 10

Dagens planer:
¤ Plugg
¤ IKSU
¤ Prata med Emma

Hmm, sen vet jag inte vad jag mer ska hitta på.. Kanske inte behövs så mycket mer.. Kan nog ta å fylla upp min dag..

//Angelica

Humorgalan

Sitter å tittar på Humorgalan.. Tycker att det är riktigt hemskt att se på så de e tur att de har lite humor också, de göre lite lättare..

När jag gått ut skolan å tjänar mina egna pengar då ska jag bli världsförälder. De e något som jag har sagt i flera år å de e nåt som jag kommer å hålla..//Angelica

Pics


Valborg


Lunch + Fika


Erik å Lillas =)

//Angelica

2 maj 10

Fredag
¤ Erik kom hem i bra tid =)
¤ Han duschade, jag packade in i bilen
¤ Vi åkte ner till Nordingrå
¤ Kom fram
¤ Jag tog ÅRETS FÖRSTA DOPP
¤ Tittade på en brasa
¤ Åkte hem
¤ Gick å la oss

Lördag
¤ Vaknade
¤ Duschade
¤ Åt frulle
¤ Bytte om
¤ Fick besök
¤ Åt lunch
¤ Killarna öppnade/visade upp paket
¤ Fikade
¤ Besöket åkte
¤ Spelade kort
¤ Nytt besök kom
¤ Sjöng
¤ Killarna öppnade paket
¤ Åt middag
¤ Fikade
¤ Besöket åkte
¤ Tittade på TV
¤ Spelade kort
¤ Tittade på TV
¤ Gick å sov

Söndag
¤ Gick upp
¤ Åt frulle
¤ Spelade kort
¤ Packade
¤ Åt lunch
¤ Fikade
¤ Åkte hem
¤ Åkte på MAXI

Nu ska jag ta å leta reda på kamera å kamerasladd å fixa lite bilder...

//Angelica

RSS 2.0