Klippa eller ej?

Funderar på om jag ska ta å klippa mej.. Jag vet, jag är inte den som klipper mej ofta.. Men håret har börja bli tjockt å luggen är jobbigt lång just nu!! Så kanske, men jag vene, ska fundera påre..

Ciao

Pic

Såg en fin bild på mej å Frida idag från studiebesöket för nåra veckor sen..


Lite snygga vi är i vår skyddsutrustning.. ;) Huh?

Ciao

Ihopsamling

De kom en annan person å kolla på handfatet idag.. Väldigt trevlig faktiskt. Han tittade och sa: tyvärr, men jag tror inte att det är något vi kan göra åt saken..

Men han skulle kolla med KV lite mer, för å se.. Men de va inte så troligt att de skulle kunna stryka de här, eftersom de är väldigt noga närom besiktar.. Fast där håller jag inte riktigt med, för så noga va inte den som besiktade mitt korridorsrum..

Men han sa att jag kunde göra upp en plan redan nu för hur jag skulle ha råd å betala de..  =P Så om jag lägger undan 37,5 den 1a varje månad så har jag 1200 sen när jag ska flytta.. Då behöver jag inte bekymra mej för å få fram den stora summan på en gång.. Ska gå å fixa ett kuvert nu med "HANDFATET"..

Ciao


<, >, ≤, ≥

Idag, äntligen så lärde jag mej hur man räknar ut olikheter!! Nu vart allt så mkt lättare, varför har han inte visat de förut?! Så nu kanske jag kan räkna med 1 till poäng på tentan som jag har chans på också.. Klarade även nåra andra som har varit kluriga.. Så nu ser det iaf positivt ut, de jobbiga är bara att motivationen fortfarande inte är på topp.. =/

Ska försöka å plugga matte nu, men de e lite svårt när jag har en gräsklippare dundrandes utanför mitt fönster!! De lyckas allti klippa gräset här när jag har något viktigt å göra!!

Ciao

Midda för två

Gjorde en romantisk midda för två idag.. Tände lite ljus å gjorde det lite mysigt så där i höstmörkret.. =)
Till huvudrätt blev det makaroner och korv och till efterrätt blev det en egendesignad kladdkaka..


Fin?

Ciao

Motivationen?

I hela mitt liv så har jag älskat matte å allt vad siffror innebär, typ iaf.. Men nu så har jag hamnat i en jobbig situation.. =/

Jag sitter med matteböckerna framför mej å stirrar.. Har försökt flera gånger å verkligen få nåt gjort, men jag vene vad jag ska ta för uppgifter.. Eller jag vet ju precis vad de e jag kan å inte kan.. Bara de; att de lätta uppgifterna hoppar jag över för jag vet att jag verkligen kan dom, å de svåra uppgifterna hoppar jag också över, bara för att de är för svåra..!!

Motivationen har försvunnit å det oroar mej så här tre dagar innan tentan.. =/ Jag hoppas på att motivationen snart dyker upp, så att jag kan få nåt vettigt gjort..

Ciao

Panik!

Panikens panik!! Mitt internet sluta fungera natten mellan tisdag å onsdag!! Jag hade uppfattat de som om att jag skulle få ha kvar mitt gamla, men ha möjlighet att välja nåe annat om jag vill de iställe.. Men så vare tydligen inte..

Så nu måste jag sätta mej å leta efter nåt nytt.. Men de ska nog gå bra, hoppas att jag får de nya internetet samma dag som jag beställer så att jag slipper vara utan.. Ett par dagar klara jag mej äl, men jag vill ändå att det ska gå fort..

Ciao

Go morron!

Gick upp samidigt som Erik idag så att jag skulle kunna fixa det sista på fackverket samt gå till KV.. Men KV var inte där, så jag får försöka igen lite senare.. De verkar som om hon alltid är borta när jag kommer..

Fackverket är nu klart, ska bara läsa igenom så se så att det ser bra ut.. Sen ska jag cykla iväg till skolan..

Kanske att jag ska försöka mej på en pomenad idag, var ett tag sen sist.. Å nu mår benen bra igen, de vore ju skönt.. Ska leta reda på Eriks kamera också, så att jag får nåra fina bilder på denna fina, men kalla höstdag..

Ciao

Bakning

Blev sugen på å baka lite, så jag gick igenom alla kokböcker jag har för å se om de fanns nåt som föll mej i smaken.. Å de vare också, men jag hade inte allt hemma, men de hindrade mej inte från å fixa de.. Trippade iväg till ÅC för att köpa de som saknades..

Sen hem, fixa å dona å tillslut så va den klar - drömtårtan!! Okej, den kanske inte är så jättevacker å så vare lite tunt med kräm, men den är absolut ätbar!! =)

De jobbiga vara bara att när jag vände den så for de ner massa socker på mitt nydammsugna golv..!! =/ men de  e sånt man får ta..

Ciao

Lampbyte

Började morron med att städa lite grann, okej, kanske lite mer än vanligt, men jag var inte alls sugen på å plugga.. =S Torkade bort alla svarta märken som Erik har gjort!! Så nu äre vitt å fint igen! =) Tog en dusch å frascha till mej lite, trippade till ICA för å handla lite, bla en ny lampa..

När jag kom utanför dörren så möttes jag av ett blåsväder å de ruffsade till mitt hår.. Okej, jag vet det brukar vara ruffsigt, men nu vare ju nyborstat å så blev de tuffsigt.. Hmm, inge bra, men de gör inte så mkt..

Iaf, när jag kom hem så monterade jag dit lampan, å nu ere inte längre mörk!! =D

Ciao

Rapport

Blev precis klar med fackverksrapporten!! Jag vet att jag sa att jag skulle spara de till i morron, men jag blev så sugen.. =P Tog 2,5 timma å sen var allt klart, hade ändå inget annat bättre för mej. Så varför bara sitta å slöa när man kan producera nåe.. ;) Ska bara finjustera framsidan lite granna. Så nu kan jag lämna in min rapport på måndag, skönt å ha den ur vägen!!

Rapporten blev:
1 sida framsida
2 sidor innehållsförteckning
12 sidor uträkningar och figurer
6 sidor löpande text

Så de e en del papper, plus alla papper som jag har haft som kladdpapper!! Har typ gjrot slut på ett block bara för fackverket!!! =O

Självsäkerhet

Jag känner mej lite tradig som sitter ensam hemm en fredag och en lördag.. Men är det tenta-period så är det.. Har bara blivit fackverk idag, kunde inte tro att det skulle ta så lång tid å renskriva, men de är ju jättejobbigt.. Måste anstränga mej så mycket för att hon ska se vad jag har skrivit, då min handstil inte är den finaste.. Jo, jag skriver för hand, tyckte att de verkade lättast, då det ska med massa figurer och uträkningar..

Så i morron ska jag väl fortsätta med det, samt att plocka upp matteboken.. Men den är jag inte så orolig för, känns som om jag har rätt bra koll på de.. Har läst de för inte så länge sen så de sitter kvar en del.. Nu låter jag väldigt självsäker, vilket jag egentligen inte borde vara då jag inte har nån aning om hur tentan kommer å bli..

Men jag måste tro på mej själv för annars kommer det aldrig att gå.. Fick ju 90% på duggorna, så då borde jag ju kunna nåt iaf.. Å jag måste bara ha 3 poäng för att bli godkänd.. Och det lär jag klara utan problem, så därför är jag inte orolig.. =P

Ciao

Tända ljus

Nu har jag varit inne på toan säkert 100 gånger sen lampan gick sönder, å varje gång blir jag lika förvånad att lampan inte tänds när jag trycker på knappen!! Antingen är jag senil eller så hoppas jag på att den ska börja funka snart igen.. Fast jag lixom vet att en trasig lampa inte kan laga sej själv, utan behöver lite hjälp..

Å jag som hade tänkt å ta ett bad ikväll, men sitta där i mörkret å plaska, mje de verkar inte så jättekul.. Men, jag kom på en grej, har väldigt mycket ljus, om man ställer in dem i badrummet (å tänder dem förstås) så blir det ju lite mysigt också.. Får väl göra de bästa av situationen..

Ciao

Handbyte

Min rapport består nu av 10 sidor(!) och då har jag inte med innehållsförteckning, inledning eller avslutning... Men jag tror inte att det kommer att bli så mkt.. Eller jag hoppas inte det iaf.. För jag orkar inte skriva så mkt.. Sjukt jobbigt å skriva för hand.. Får ju kramp handen..

Jag ska lära mej att skriva med både höger och vänster.. Det måste var väldigt praktiskt, iaf man får skrivkramp så ere bara å byta hand! Jises, ibland är jag lite för smart för mej själv också.. =P

Ciao 

Trasig lampa

Vaknade väldigt tidigt i morse, men de kanske inte var så konstigt eftersom jag gick å la mej ganska så tidigt också.. Samlade ihop alla smutsigakläder å sorterade tvätten.. Sen började jag å plugga.. Har kommit på att jag gjort lite fel här å var, men de e sånt som händer å nu ere fixat..

Var nere i förådet också - SJÄLV!! Sjukt rädd jag var, men jag hade inge val, var tvungen å ha upp en grej.. Sen vare bara att springa upp fort!

Lampan på toan har gått sönder, så nu kommer de å va mörk vaje gång manska in dit, för jag ha rinte orkat palla mej iväg till ICA å köpa en ny.. Å så vet jag inte om jag orkar byta heller.. Kanske ska vänta till på söndag..

Ciao

Aldrig ska jag sluta älska dig

Tittar på Sing A Long å hörde nyss en väldigt fin låt:

Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
om du lämnar mig kan jag väl det förstå
för vad har jag ge dig som ingen annan har
jag är ingen särskild medans du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där för mig som jag är där för dig
ge inte upp

Livet är en gåta du är gåtans svar
allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
för också när jag tvivlar det känns som allt är slut
jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ge inte upp

När jag klantar mig
när jag sviker dig
när jag sabbar och förstör
var kvar ändå
tro för oss två för du vet vad jag än gör
ja vad jag än gör

Så aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ja jag är där för dig

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ge inte upp

Ge aldrig upp
Älskar dig så


Ciao

Angelica vill ha:

¤ En plats i solen av Liza Marklund
¤ Emma, Mias dotter av Maria Eriksson
¤ Jeans
¤ Miniräknare
¤ En lampa som står på golvet

Ciao


Fina minnen!

Satt nyss å tittade på lite bilder å fick tankarna tillbaka..

¤ Kompis flyttar 1997 - när jag, Ammi å Annina sitter i hytten med våra nyinköpta leksaker
¤ Turkiet med familjen 2000 - den varma sanden, turkist afton, värmen
¤ Sommar 2002 i K-fors - fiske i Icktjärn med Pelle å familjen, badning på Lo-badet, vattenstrålarna vid HK-bron
¤ Sommar 2002 hemma - kalas då "Ricky" sköt sönder fönstret på lekstugan
¤ Jul 2002 - jag håller i en jätteliten å jättesöt kusse!
¤ Spanien med M&M 2002 - flätorna, hopborgen, ballongerna, silvermannen, jag å Macke nergrävda i sanden
¤ Piteå summer games 2002 - en tjej dansade så alla dog av skratt, det brasilanska killaget
¤ Frankrike 2004 - Åsas lekplatser längs vägen, ansiktsbehandlingarna på hotellet, utsikten från Eiffeltornet, avmålningarna, Åsas ilska då de var söndag när hon fått sin shoppingdag, hur besviken jag blev på Mona-Lisa, när Åsas pappa tog sej upp för trappan till kyrkan på berget, Åsas fasters lyxiga hus, poolen, den läskiga hunden, krokodilfarmen, gamberget, Grotte de la Madeleine, paddlingen i L'ardeche, lavendelplockning i Alperna, hur lyckliga vi var på flygplatsen då vi hörde svenska röster
¤ Chamonix 2005 - hur vi missade den första pistvisningen pga att vi glömde ställa om klockorna till sommartid, de sjukt läskiga backarna, borttappad stav å kompis, systrarna Fluff, bussresan

Ciao

Jeans

Såg ett par sjukt snygga jeans igår.. Eller jag såg flera par, men de var bara ett par som jag bev riktigt kär i!! Skulle precis prova dom så Erik ringde, så jag hann inte..

Jag är lite orolig att de kommer å bli för långa, å så blire inte så snyggt, men jag får se.. Ska ner nästa vecka å kolla på dom igen.. =D

Klar med fackverk! =D

Gick till skolan å hade den sista matteföreläsningen för den här kurser, inte lika rörigt som vanligt, men de va svårt.. Sen vare dags å räkna.. Efter lunch så fortsatte jag med fackverket, å de gick verkligen inte ihop!! Efter 2 timmars räkning packade jag ihop mina saker, pissförbanade som bara den!!!

Kom hem å satte mej innanför dörrn, sen brast allt!! Samlade ihop mej å räkna lite till, men de blev inge bättre av de.. Tog mej ner på stan..

Leta presenter till de små söta tjejorna.. Hittade lite granna som jag hoppas kommer att uppskattas..

När jag kom hem från stan rusade jag iväg till skolan, där de satt nåra å räknade, fick hjälp av dom.. Men de gick ändå inte ihop.. Sen kom jag på felet, började om å så vart de RÄTT!!! =D Å jag blev så glad, å jag kommer vara evigt tacksam de killarna som hjälpte mej!! TACK!!!!! Finns inga ord just nu.. Å jag är så glad..

Nu ska jag gå å sova, är lite körd i huvudet just nu..

Ciao

Fackverket :@

Vaknade i morse när Eriks klocka ringde å sen måste jag ha somnat om, för nästa gång jag vaknade for han ur sängen å sa: "shit, nu har jag försovit mej!" Jag hajjade inte va han snackade om, för jag trodde klockan bara var kvart i åtta.. men icke de, den va kvart över.. Jag gick också upp då, satte mej i soffan å nörda framför datorn..

Gick sen till skolan å jobbade med fackverket, hittade nåra å jobba med, så då kom jag igång på riktigt iaf.. Sen tog vi lunch å så fortsatte vi efter de.. Sen vare dags för redovisning av studiebesöket.. Vi satt i smågrupper.. Gick väl bra, förutom att ledar-trean i min grupp va sjukt jobbig!!

Han tog typ över min redovisning, sa massa saker som jag sa tvärtemot.. Bad mej om en APD-plan, fast jag hade visat den 5 sekunder innan.. Nee, honom gillade jag inte speciellt mkt..

Efter redovisiningen fortsatte jag med fackverket.. Å de går åt h******!!! Jag har räknat påre 5 gånger, å jag fåre inte å stämma!! De går bara inte ihop.. Måste be nån att hjälpa mej, för nu står jag bara å stampar, kan inte gå vidare..

Ciao

Mjölkmakaroner

De här var första å typ sista gången som jag gjorde mjölkmakaroner!!! De va inge svårt å göra, men de blev bränt som bara den!!!

Skrubbade jag vene hur länge, de försvann ju lite, men de tog så grymt lååång tid!!! Å nu har jag grymt ont i tummen, lite svårt å skriva på tangenterna.. Men nu e de brända iaf bort, Erik gjorde en bra insats.. =) Så om han kommer å göra de i fortsättningen så kanske, kanske de blir mjölkmakaroner nå fler gånger.. =P

Men jag känner stanken av brända saker i hela lägenheten just nu, inge vidare trevlig doft precis.. Menmen, går över om ett tag..

Ciao

Dugga 2

Igår va jag så sjukt orolig inför dagens dugga å hela förmiddag också.. Blandade ihop siffror och tecken, inget gick min väg precis..

Men va var det att oroa sej för egentligen?! Jag fick över hälften vilket är mitt mål, så de var ju bra.. Ska se hur många poäng jag får med mej till tentan, typ 8,5 eller 9.. De beror på hur snäll han är med rättningen.. =P

Nu ska jag försöka mej på å laga mjölkmakaroner till Erik (och mej), har aldrig gjort det förut, så de kommer å bli spännande.. =P

Ciao

Handfatet forts.

P loggade in på MSN idag, de är inte varje dag de händer.. Å de  va så skönt å prata av sej med honom.. Vi diskuterade handfatet lite granna.. Å han tror inte att vi kan ha gjort de.. Han såg hure såg ut 19 dagar efter att vi hade flyttat in.. Å han sa också att de inte hinner bli brunt på så kort tid.. Å om man ska ha sönder de, så ska man tappa nåe riktigt tungt i handfatet.. Å vi har inte ens nåra tunga saker där..

De kändes bara så skönt att han var på min sida! Så nu ska jag se vad vi ska göra med handfatet, vill ju att de ordnar sej, å nu har jag folk bakom mej så då känns allt genast mkt bättre..! =D (L)

Ciao

Min E. <3

Sitter å lyssnar på The Pretender med Foo Fighters å kan inte låta bli att tänka på min E.. Som i vanliga fall skulle ha kommit hem om två timmar, men idag kommer han hem ännu senare.. =/ Fast de kanske bara är bra, för då kan jag plugga mer.. =P


Pratar han inte bilar så läser han om dom.. =P

Ciao

Handfatet

Nu har hon varit här, å hon påstår att de är vi själva som har gjort sprickan i handfatet.. Men jag förstår inte ur vi skulle kunna ha gjort de? Vi måste nån gång under de första dagarna i lägenheten ha tappat nåt i handfatet om orsakade sprickan.. För första eller andra gången jag städade så upptäckte jag sprickan.. Å jag städar en gång i veckan..
 
Hon sa att de räckte med att vår tandborstmugg hade åkt ner, å de har den säkert gjort.. Men den är ju gjord i plast!! De har ju åkt ner lite saker då och då.. Men de är efteråt å de e också plastsaker..

Hemma hos MoP har man ju rivit ner en hel del under sina 19 år, å aldrig har det gått sönder nåt.. Å då hare inte bara vari platsaker, utan även lite hårdare grejer.. Men de e fortfarande helt..

Jaja, de e väl bara att acceptera att det är så här, å så får vi ta den smällen när vi flyttar, vilkt iofs är tråkigt, men såär livet..

Angelica x 2

Åkte å hämta Eriks syster igår kväll, eller de va Erik som körde, jag å Linkan bara åkte med.. Lämnade av en kompis till henne på vägen å sen vare Angelica x 2 i baksätet.. =P Fast de tog lång tid för Erik å förstå de.. =P

Åkte hem till dom å spelade spel; galenpanna.. Ett sjukt kul spel å gissa vem som vann?? AGGE!!!!! Så klart, vad annars lixom =P

I morse gick vi upp tidigt igen, vi var ute lite på förmiddagen, Angelica x 2 å spelade lite fotboll, medan Erik låg i bilen å gjorde nåe..

Sen blevre lite plugg å så packade vi ihop oss å åke tillbaka till Umeå..

Ciao

Klippning

Gick upp ganska så tidigt i morse, åt frulle å sen gick jag å satte mej å plugga ett par timmar.. Erik var ute å klippte gräset.. Blev förvånad när jag hörde hans röst samtidigt som gräsklipparen.. Eller så förvånad kanske jag inte är, för de är inge ovanligt.. Han hörs å syns jämt.. =P

Linkan kom förbi på eftermiddan, de for å tvätta bilen å hämta hans dator.. Sen blevre klippning, av Linkan.. Å de blev så snyggt! =) Kan knappt tro att de e jag som har gjort de.. =P

Å nu sitter vi här alla tre vid varsin dator, de ser sjukt nördigt ut!!! =O

Ciao

Nemas problemas

Det gick bra å köra igår.. Inga problem alls.. Eller jo, jag å kopplingen var inte riktigt överens.. Känner inte riktigt den där bilen, men jag fick inge kärringstopp iaf å de e huvudsaken.. =P Jag tror att jag missade en 90-skylt för folk blev lite irriterade på mej när jag bara körde 70.. Fast jag vet inte, folk brukar ofta bli irriterade på mej.. Men vadå? Jag är bara laglig!! Å de ere inge fel med..

Å när jag kom in på Eriks jobb så mötte jag en stor lastbil, då kom paniken, jag visste inte vart den skulle å jag visste inte vart skulle!! Så jag slank in å parkera på ett ställe som jag tyckte var bra..

Sen for vi nedåt.. De vart ju mörkt när vi åkte, är inte riktigt van vid de.. Men de är bara å vänja sej för mörkare blire.. =/ Kom ner pratade, tittade på teve å sen gick jag å la mej, var ganska så jättetrött..

Ciao

Nervös?

Jag tror att jag börjar bli nervös.. För vad? Jag ska om ett tag köra Eriks bil - själv!! Sist jag körde den så va den inte snällt mot mej, nej, jag hade inte gjort nåt mot den.. Den ville bara inte ge mej nån fart när jag gasade, lite tjurig så där..

Så händer nåt nu så får jag panik, eftersom jag är själv.. Sist kunde ju ändå Erik ta över å lösa de.. Men de ska nog gå bra..

Ciao

Redo

Sitter här färdigpackad å färdigstädad å är redo att åka.. De e bara ett problem, Erik har inte sluta jobba än.. =S Så jag måste vänta in honom.. Eller de e ju jag som har bilen, så jag skulle iofs kunna åka ner själv å så får han ta bussen.. =P Men de vågar jag inte..

Vet inte ens om jag vågar åka dit överhuvetaget, sen mitt uttalande.. De kommer å mobba mej så stenhårt!! Kanske jag ska sova hos M&M istället.. =P

Ciao

De klarnar

Idag efter meka-lektionen så klarnade hemtentan lite.. Nu vet jag iaf hur jag ska gå tillväga.. Å de e alltid en början!! Var på aka.bok. å köpte nya block då de höll på å ta slut.. Tittade även på boken vi ska ha i nästa kurs..

Sen for jag hem, städade å packade, vilket jag fortfarande håller på med..

Väntar också på att de ska komma å kolla handfatet.. Hon skulle ha kommit igår, men de gjorde hon inte, å hon slutar jobba om 1 timma, så vi får se hure blir med de.. Vore skönt om hon kom, för jag vågar typ inte duscha, ifall hon skulle komma då.. Känner att de bli lite jobbigt =P =/

Jaja, vo får väl se..

Ciao

Äntligen

Efter två timmars slit så är Eriks bil öppen.. Men de var två väldigt jobbiga timmar, hade hellre gjort nåt annat.. Men nu kan jag iaf sova gott..

ciao

Psykbryt

De här går inte!! Försökte å göra uppgifterna i boken, med de är omöjliga!! Letade efter exempel som kunde hjälpa mej på vägen, men de fanns inga!! Tittade i den grön, den lila å i D-boken.. I alla mina anteckningar, de från i somras, men ingenstans!!!

De är ju bra om läraren går igenom de vi verkligens ska räkna på lektionerna istället för massa annat!!

Antingen är jag helt kass, eller så ere läraren som är.. Jag lägger min röst på läraren då vi är ungefär 50 stycken i klassen som inte fattar.. =/

Har ägnat hela eftermiddan till matten å jag har fått flera psykbryt, tårarna har sprutat (nästan iaf.. =P ), de här går inte..

Agge behöver en matte-geek.. Men vem e de?

Ciao

Dålig dag

Kånkade iväg till skolan med min übertunga väska, gick in å satte mej i föreläsningssalen å tog upp mina saker.. La blocket framför mej på ett ryggstöd, å när jag tog ner väskan så stötte jag till blocket.. Så de for iväg till plasten framför mej.. Som tur var så hade ingen satt sej där än..

Kröp ner på golvet å plockade upp de, skulle satte mej på sätet å råkade då vända jackan åt fel håll.. Så alla småmynt åkte ner på govlet.. Å de va inte bara en krona, tror att jag har typ 40 kronor i småmynt i jackan!!!

Sen gick inte så mkt så jättefel.. Föreläsningen var som vanligt, han yrade iväg lite i rymden å så.. =P

När jag kom hem så gjorde jag iordning lunch till Erik.. Hörde när han kom in på gården, men sen kom han inte in i lägenheten förns ett par minuter senare..

Då kommer han in å säger:
"Min bil är låst, å mina nycklar är i skuffen.."

Å de finns inga reservnycklar till bilen å den andra bilen är på jobbet.. Å de bilnycklarna ligger i den bilen som är låst.. Men jag tror att de finns ett par i den andra också, frågan är om den bilen är låst, de vet jag inte.. =S Så de blev en spännadne å jobbig lunch..

Trodde att de bara var jag som hade en dålig dag idag, men så vare inte..

Ciao

En misslyckade dag

Dagen idag har inte varit min dag.. =/

¤ Haft hemlängtan
¤ Misslyckats med middan
¤ Knäckt fingret
¤ Inte blivit trodd
¤ Bränt ärtor i micron

Ciao

korvgryta --> korvsoppa

Hade hittat ett recept som jag tänkte att jag kunde prova.. De var inte så avancerat så de skulle nog gå bra..

Redan från början så strulade de, sved å kliade på händerna, kanske inte så smart av mej å skala potatisen, men vem skulle annars ha gjort de? Så de var bara att bita ihop.. När potatisen skulle ner i vattnet så blev de översvämning! Å de började aldrig å koka.. Men tillslut gjorde de iaf de.. La efter en stund i korven, å då vart de översvämning på nytt.. Tog fram även den lilla kastrullen så då vart de bra.. Tog lång tid innan de började å koka..

Efter drygt en timma så vare klart.. Enligt receptet så skulle de bara ta ca 25 minuter.. Å enligt receptet så skulle de vara korvgryta, de som var i min kastrull var korvsoppa.. =P Men de var ätbart, så jag ska inte klaga.. =)

Ciao


Finger ur led..

Mitt finger har gått ur led!! Kanske inte men de gör så fruktansvärt ont!! Vad jag har gjort? Torka av spisen, men de va när jag vred ur trasan som de knäppte till..

Men fingret ser normalt ut iaf, så de e ju bra.. =P

Ciao

Tapetkatalog

Dagen har gått till å plugga, tagit de lugnt å så.. Matten känns hyffsat lätt, förutom "rymd-uppgifterna".. =P

Va nyss hos Bostaden å hämtade tapetkatalogen å färgkartan.. Färgerna är väl redan bestämda, de är tapeten som är klurig.. Hittade inte nån som jag riktigt gillade.. =/ Men jag får väl bläddra vidare å hoppas att vi hittar nån som vi båda fastnar för..

Sa även till omsprickan i handfatet.. Eftersom de inte stod med på besiktningspappret tror hon att de är nåt vi själv har gjort.. Men hur ska vi kunna ha gjort de?!? =S Hon ska komma hit i morron å kolla, men de e tveksamt att hon kommer å tro mej, å då får vi själva stå före om de blir värre..

De lät lite som om tyckte att jag fick skylla mej själv eftersom jag inte kommit tidigare.. Men de var ju 100 andra saker i början som inte funka, så handfatet var inte prio 1 då.. Å sen hare varit ett par intensiva veckor i skolan..

Jaja, vi får väl se vad hon säger..

Ciao 

Handling

Va å handla idag, tog bussen dit å så vare meningen att Erik skulle plocka upp mej med bilen.. Men planerna blev ändrade..

Gick runt i affärn å plocka på mej allt som jag behövde, tog de ganska så lungt.. När jag var klar, var inte Erik klar på jobbet.. Så jag gick å satte mej vid busshållplatsen å vänta på en buss istället.. Men de va en lång väg dit, kassarna vägde ju ton!!

När jag var på ÅC så kom Erik å plocka upp mej, så jag slapp gå med kassarna hem.. Men ahd ejag vetat att de skulle bli så, så hade jag aldrig handlat så mkt..

Urspårad..

Seriös, men vår matteföreläsare har spårat totalt! För nån vecka sen så lärde han oss att räkna människor på Mars! =S Då vare inte bara å skriva att de var 42 stycken utan man skulle skriva lg1,62324929 stycken, då 10^(1,62324929) = 42... För människorna på Mars kanske inte räknade på samma sätt som vi gör här på Jorden.. =S

Å idag så började han å prata om rymden, å om planeter, kometer å annat grejs banor.. De kunde vara elliptiska, eller nåra andra (som jag inte la på minnet, men de är uppskrivna).. Å så reflekterade ljuset på ett visst sett beroende på hure kom in i banan..

Helt sjukt, en sak förstår jag inte varför är han mattelärare?!?! Jag tycker att han borde ägna sej mer åt fysik å astronomi.. De vore nog hans grej, då han är så fascinerad av rymden!!

Ciao

Fel hus!

Klockan ringde i morse å jag gick upp ur sängen nästan på en gång.. In i duschen, väldigt skönt.. Men sen när man ska ur så äre svinkallt!!! Hatar å duscha så tidigt på mornarna, typ bland de värsta jag vet..
¤ För de första så blir man blöt
¤ För de andra så ere svårt å få upp värmen sen igen

Men jag hade inge val, gjorde de inte igår, men de hade inte vart bra heller, för då hade jag behövt sova med blött hår å de e obehagligt..

Åt sen frulle i min ensamhet vid köksbordet(!), de händer inte ofta.. Sen kröp jag ner under täcket igen, å de skulle jag inte ha gjort!! För de var sjukt svårt å ta sej upp sen när jag behövde!! Tog mej tio minuter, å de är nästan försent.. Nu var håret iofs nuduscha, så då behövde jag inte göra nåt åt ruffset.. ;) De löste sej själv.. =P

Packade ner böcker å en extratröja i väskan å cyklade iväg.. Parkerade cykeln utanför KBC-huset, såg Johanna å då slog de mej att vi inte skulle va i KBC utan nånstans i Humanisthuset.. Vart låg de lixom?!? De enda jag visste var att de låg på "andra sidan bäcken", där man inte bör vara om man är teknikare.. =P

Hade föreläsning, å jag frös som en gris!! Hade lixom ett linne, en långärmad tröja, en tjocktröja å en jacka!! Å hade gåshud ändå!! De borde inte få vara så.. Man kan inte koncentrera sej riktigt bra då.. Å de kan behövas lite koncentration, speciellt under matteföreläsningarna, annars ärom omöjliga!!

Sen vare egen räkning å de gick ganska så bra..

Ciao

Dåligt minne

Hela kvällen igår å hela förmiddagen idag har jag suttit å klurat på en sak som jag skulle skriva här på bloggen.. Å nu när jag väl sitter här framför datorn så har jag inget minne av de jag skulle skriva om.. Minns inte ens vad de skulle handla om!!!

Seriöst, men jag ska börja ta mej mej ett litet block som ska heta "blogg-idéer".. =P Haha, de låter lite dumt, men de e på dagarna som jag kommer på de mesta, å när jag är hemma så har jag glömt de.. Ibland brukar jag faktiskt ta å skriva upp i matteblocket för att komma ihåg..

Ciao

Studiebesök på ett bygge

De gick faktiskt bra idag på mekaniken.. Lyckades med 4 uppgifter på 2 timmar.. =P Varav den ena satt jag med 1,5 timma förra lektionen.. Sen fick vi bygga upp våra broar som vi har hållt på å räknat på å sågat..

När vi ställde upp den förra veckan så va den inte så stabil.. Efter att man hade släpt den så stod den typ 1 sekund.. Men idag så stog den i flera minuter.. Å den rasade inte, utan vi plockade tillslut ner den.. Å så gav vi den till Annika så hon kan visa upp den för andra om hon skulle vilja..

Bron visste att det verkligen gällde idag därför stod den upp hela tiden för oss.. =P De va en till grupp som hade byggt en lika hög som vi, men de hade problem å få den att stå.. Jag tror att de hade för få bitar.. Så de blev inga bra skarvar för dom.. Resten av de i klassen hade bara en hälften så hög bro, de vågade inte riktigt ge sej på en så hög.. =P

Sen for jag hem bytte kläder, leta kamera å snörade på mej de snygga skyddsskorna.. For tillbaka till skolan, pumpa i lite luft i däcket eftersom de va lite halvdåligt.. Kände de i fredags när Charlie skjussade mej, åkte ju på fälgen.. =P
Mötte upp Frida å Viktor på skolan, de höll på å jaga ett nummer till en i klassen, för Viktor hade gett han fel tid då vi skulle samlas..

När de fått tag i killen så cyklade vi ner till bygget där vi skulle göra studiebesöket.. Viktor skjussade Frida på hennes cykel då hans egen har punka.. Vilket den har haft i nåra veckor nu... =P Jag är glad att de inte var jag som satt där bak när han for ner för Svingen, för de såg läskigt ut..

Väl på plats så gick vi runt, jag fotade, ritade å skrev de som sas.. Va lite intressant att få komma ut å titta.. De var treorna som ledde oss runt å alla fyra var jättetrevliga! =) Sen cyklade vi tillbaka, Viktor orkade inte skjussa Frida upp för Svingen så de gick upp.. Å sen vinglade han på.. Har åkte in i ett träd, ner på gräsmattan, höll på å klippa nåra människor.. =P Å jag har inte skrattat så mkt på en å samma gång på länge!!

Ciao


Snygg?


Är de inte vackert?!?

Garderobs byte

Dagen idag har mest gått åt till att plugga, städa, lite OC.. Å så har jag bytt garderob.. Så nu är de varma kläder i garderoben.. Skönt, för de börjar faktiskt bli lite kallt ut nu..

Erik kom hem å vi har ätit midda..

Mer än då har inte hänt idag..

Ciao

Figurer

Det har varit en spännande dag vid köksfönstret.. Har pluggat en del samtidigt som jag har tvättat å fixat.. De roligaste har varit å tittat på allt folk som går utanför..

Idag så såg jag MAX-monstret samt Nalle Puh.. Båda två irrade runt med lila påsar, som jag gissar klirrade lite... ;)

Ska om ett tag gå å dra för alla persienner, för ikväll ska de tittas Beck, å iaf nån skulle stå i fönstret då, så skulle jag dö av skräck.. Förstår inte ritkigt varför jag tittar på filmen själv, men just nu så har jag inge val..

Ciao

Byggs insparkssittning med oväntade inslag

Igår upplevde jag något som jag aldrig har varit med om förut, å jag hoppas att jag slipper i framtiden..

Kvällen började kanonbra!! Stressade iväg till Frida, hämtade upp dom å så gick vi till Corona tillsammans.. Vi var typ först.. =/ Menmen, nån måste ju vara de också... Då hade vi tid på oss å byta skor å sånt.. Vakten gick igenom våra väskor å jag var tvungen å hälla ut vattnet från min vattenflaska =S Även fast den skulle in i garderoben..

Sen gick vi upp å mingla me dom andra (2st) som var där.. =P Men de kom flera tillslut.. Vi hämtade dricka å så gick vi till bordet.. Jag fick en ganska kass plats, längst ut å hörnet.. Men de gick bra, jag hade trevliga bordsgrannar så jag ska inte klaga..

Till förrätt blev de en toast med skagenröra.. Kanske inte min favorit, men jag åt upp brödet å de lökbitar som fanns i röran.. Resten fick vara.. Till varmrätt blev de kycklingfilé inlindad i bacon med potatis.. Lite torrt, men de gick ner.. Sen kom de bästa av allt - efterrätten!! Då blev de kladdkaka med grädde å hallonsås.. Å va gott de va!!

Blomman å Charlie gjorde lite uppträdande, men de blev tillsagda å sluta annars skulle de bli utslängda.. Sen vare inte så mycket mer spex, mest låtar bara.. Charlie blev årets n0lla också, men de var ganska så väntat.. =P

Jag har nog aldrig frysit så mycket under en middag som jag gjorde igår!! De va lixom ingen annan som frös, så jag måste ha varit konstig.. Efter middagen gick vi å satte oss i sofforna å väntade på att folket skulle fyllas upp på Corona.. Då fick jag Kims kavaj å jag slapp då frysa.. =) Det blev lite dans varvat med snack i sofforna..

Mot slutet av kvällen när jag var på dansgolvet med Kim å hans kompis så kom de en kille å ville dansa.. Jag sa att jag inte ville å då drog han mej åt sidan å fråga varför jag var så defensiv å otrevlig.. Kim kom emellan å hjälpte mej därifrån.. Efter lite snack killarna emellan så fick Kim en knytnäve på kinden av den andre, helt utan förvarning..

Jag blev otroligt chockad, var inte beredd på att de skulle hända.. De va lixom inget otrevligt samtal de emellan, Kim bara bad honom å ge sej å gå därifrån.. En lite obehaglig upplevelse, kvällen blev lixom lite jobbig efteråt. De gick iofs bra, men de sänkte stämningen en aning..

Vid två-tiden så gick vi hem, fick sällskap av nåra som skulle åt mitt håll.. Jag skjussade Charlie på cykeln, gick inte så kanonbra precis.. Va väldigt svårt å cykla så långsamt, blev lite vingligt å så massa folk ivägen.. Men sen bytte vi å Charlie fick trampa isället.. Då gick de bättre.. =P

Förljde med honom till Baloo, å så mycket folk de var där!! Sen gick jag hem å när jag kom hem så satt jag i soffan å skakade, frös jättemycket fast jag var fullt påklädd.. Sen gick jag å la mej, eftersom jag är ensam så tog jag båda täckena.. Å de va skönt!!

Ciao

På rätt plats istället!

När jag var nere på stan idag så såg jag en stor polisbil på torget.. Sen såg jag att de va tre poliser som pratade med en tjej med cykel.. Först trodde jag att de var kompisar å bara stod å snacka med varandra.. Men när jag kom närmre hörde jag att de inte va nåe kompissnack..

De pratade om cykelförbudet som är på torget.. Så jag gissar att tjejen med cykeln hade cyklat där, å blivit tagen på bar gärning..

Visst regler är regler å man får inte cykla där, men måste tre poliser stå å prata med henne?? Finns de inge allvarligare å ta rätt på? Här där jag bor åker bilarna fort på gårdarna å utanför gårdarna så håller de inte den hastighetsbegränsning som gäller.. Här är ingen polis å kollar!!

En cykel på torget på stan kan omöjligt komma upp i en hastighet som gör att personer blir allvarligt skadade.. Men här där bilarna kör mer än 50 där kan de bli allvarligt om en gångare eller cyklist skulle råka komma emellan..

Noooo...

Igår när jag kom hem så kände jag att de rann lite från näsan.. Men jag brukar ofta bli snorig när jag cyklar.. Så de va inge annorlunda.. Men efter ett tag tyckte jag att de borde ha gått över, fast de hade de inte gjort.. =/ Sen fick jag lite ont i halsen, å då förstod jag att jag håller på å bli förskyld.. Men jag hoppades på att de var ett falskalarm..

Idag vaknade jag upp å kunde inte andas ur näsan, å den svider å irriterar.. Hade en grym huvudvärk också, som tillslut gick över(som tur var!).. Satt på föreläsningen å frös som en gris!! Fingrarna var vita å naglarna blåa!!

Drog hem bytte väska å sen for jag ner på stan, när jag kom hem så vart de väldigt varmt.. Å jag kan omöjligt bli svettig när jag går från bussen, de är typ 20 meter.. Men iallafall, sen började jag å frysa.. Var då tvungen å ta fram tempen, den visade 37,8..

Så feber har jag inte, men de kanske kommer, men de hindrar mej absolut inte å festa!! =) Har längtat efter den här sittningen länge nu..

Ciao

Samtalet?

För två veckor sen så var jag på en arbetsintervju här i Ume.. Tjejen som hade intervjuen sa att hon skulle höra av sej om hure de blev.. Å sa att hon skulle höra av sej till alla som hade sökt, så att man skulle få veta..

Jag vet att jag inte har fått jobbet, för de hade jag inte ens förväntat mej, då alla i min intervjugrupp var arbetslösa å kunde jobba när som, medan jag pluggade å inte kan jobba alla tider.. De som gör mej lite irriterad å besviken är att hon inte har hört av sej som hon lovade.. =/ Tycker att de är lite dålig stil..

Hoppas att hon hör av sej snart, vore skönt å se om hon verkligen kan hålla de hon lovade oss..

Ciao

Bron!

Vi är färdig med vår bro!!! Ni anar inte hur skönt de ä att allt stämde!?!?!

De är en grej bara, den står inte så länge.. Nån sekund så där.. Eller de beror på hur man bygger upp den, bara vi får luta den mot nåt från början så blire mkt lättare.. Vi får väl se vad han säger.. Jag lovar att han kommer å säga att den är för hög.. För han har sagt till nån annan grupp att den bara får vara 8 dm hög.. Å våran är 10.. =/

Men de är inte vårt fel att han inte tar de i helklass.. Va ska vi göra åt saken? Räkna om allt å såg på nytt? Skulle inte tro de, för bara sågandet tog typ två timmar!!!

Vi får se på måndag va han har å säga..

Ciao

Dammplasket! =)

Idag så vare de årliga dammplasket i den mysiga å trevliga dammen på universitetsområdet.. =P Kanske inte riktigt så. Den är ganska så väldigt jättemycket jätteäcklig!! Skulle aldrig våga stoppa i en tå där i!! Fast de hindrade inte andra från å göra de.. Nåra verkligen slängde sej i, å andra låg kvar länge!! =O

Först vare flottrejs, tror vi kom trea.. Jag tror att vi hade den minsta å mest oseriösa flotten av alla som var med.. Men de gjorde inget, eftersom våran var snabb!! Men den var inte så hel efteråt för de va folk som kom å ryckte bort våra flytgrejer..

Sen vare dags å hämta bollar i dammen, vi hade 4 tappra killar till de.. Därefter vare norsk fylla typ 1 meter från dammen.. En av våra åkte i, men resten klarade sej.. Sen vare dragkamp där de inte gick så bra för oss.. Å sist så vare stocken, när man sitter med en kudde å ska slå ner motståndaren..

Sen vare slut å de va dags att gå hem..

Ciao

Flottbygge

Va nyss å byggde flotten vi ska ha i morron.. Vi var ganska dålgit förberedda å hade inge material.. Men de löste sej.. Vi fick tag i lite å fixa ihopett..

Kände mej ganska överflödig i början, men sen fick jag börja såg å fixa, å då kände jag mej bra!! =D

Vi får väl se hure går i morron.. Tror ju att de andra programmen krossar vår stackars lilla flotte.. =P Men vi kan vinna tävlingarna iställe.. =D


Ciao

Dugga

Hade den första duggan på bygg idag.. Va lite nervös då jag inte hade lärt mej olikheter så bra.. =/ Men de e faktiskt klurigt.. Gjorde sånt när jag gick i 5an å den hare typ inte vari nåe mer.. Så då har jag lagt de bakom mej..

Men jag tror att jag iaf fick 4,5p av 5, eller 4 av 5 om läraren är elak när han rättar.. De va den sista uppgiften som jag glömde ett svar i, men annars så va resten rätt!! Vilket gör mej lycklig, för de hade jag aldrig trott..

Ciao.

Konkurrens

De e hårt, men jag har fått konkurrens!!! Detta på grund av min bror.. Han lurade nämligen Erik till å börja titta på en serie.. Å sen han börja titta så har han inte kunnat sluta!! De e jobbigt, men jag får väl vänja mej vid att "vi" är två vid hans sida just nu.. =P

Jag hoppas bara att den andra försvinner snart, men de e ett par säsonger kvar.. =/ Så de kommer nog å ta tid, eller kanske inte.. För han tittade på en säsong under helgen!! =O

Ciao

2 år tillsammans! <3

Idag firar jag å "det rosa kortet i plånboken" 2 år!! Lite coolt.. Så nu har jag inte de längre på prov, vilket känns bra!! Fast egentligen så har jag inte fattat de här med prövotid i två år.. För alla säger olika om vilka regler de e som gäller.. =/

Jag kommer aldrig att glömma den dagen, var sjukt nerövs på morronen, å så överlycklig när jag åkte hem från Eskilstuna!! =D

Men de är även en sorglig dag, de är nämligen detta datum som Michelle dog, för fyra år sen.. =(

Ciao

För er som inte fatta så är "det rosa kortet i plånboken" mitt körkort.. =P

Ospännnande dag

Igår va en otroligt ospännande dag... Gick upp å plugga ett par timmar.. Sen tog jag en promenad å sprang lite.. När jag kom hem så bakade jag å sen vare kväll..

Satt i soffan å slöa.. Nåra skulle ut, men jag kände inte att jag orkade, man blir så seg när dygnet vänds..

Nu sitter jag å taggar inför NTK-brännbollen.. Hoppas att de kommer mycket folk å jag slipper spela.. Kan va hejjarklack.. De skulle jag ha vart förra året, men då vare för få som kom så jag fick spela ändå.. =P

Får se hure blir idag,

Ciao

Preppsittning

Gick till Maria där de va ganska så många redan.. Tjejorna höll på å göra sej fina å killarna satt å drack.. =P När alla var klara promenerade vi till Språkgränd där phösarn hade sittning för oss... Vi kom lite sent, så de började ringa efter oss.. =P Men vadå? Fint folk kommer alltid sent.. Huh?

De gick igenom lite regler å sånt för en sittning, som många i klassen hade svårt med.. Så vi får se hure blir nästa fredag.. =P Alla var tvugna å göra ett spex.. Som tur var så var vi i grupp.. Vår grupp hette morotsslukaren.. Varför? De går jag inte in på.. =P Men iaf, vi sjöng en sång

Till midda blev de en morot.. De har lite med å göra med vårt namn.. =P Sen vare inte så mycket mer.. Vi satt å prata å hade mest trevligt.. Å så gjorde vi en quiz också där vinnarna var.. just de - Morotsslukaren!!! =P

Sen for jag hem å bytte kläder.. Ville inte se ut som en lodare.. Erik blev lite stött när jag sa de, eftersom jag hade hans kläder på mej.. =P Kanske inte allt, men jag hade sånt som han brukar ha.. =P

Sen ut på Corona, där jag träffade Ems å David, å självklart de från klassen.. När vi skulle gå så kom vi lite sent till garderoben så att de hade hunnit blivit kö, men de gick ganska fort ändå.. Som tur va..

Nu ska jag snart sova, ögonen håller på å falla igen på mej.. =P

Ciao


Var har jag hamnat?!?

Va ere för program jag har börjat på egentligen?!?
¤ De har inga overaller, vilket jag iofs inte störtgråter över, för de är oranga!!! Men ändå, de e ju lite coolt med overaller..
¤ Å så gårom inte på superJÄNS heller.. De e de jag har sett framemot i över ett år nu!!

Okej, de e klart, man får beställa en overall å gå på superJÄNS om man vill.. Men jag vill inte nörda runt där själv.. =S

Fult skoköp!

Idag har jag köpt de fulaste skorna nånsin!! De känns om om jag har världens största fötter!! Iofs har jag en ganska så stor storlek, men annars slog tårna i.. Skorna jag köpte är ett par skyddsskor, å de kanske inte ska vara så snygga.. =P Där går faktiskt säkerheten först..

Anledningen att jag köpte dom var för att vi är tvugna å ha sånna om vi ska på studiebesök på byggen.. Inte så passande å tassa omkring med ballerinaskor då.. =P

Vi åkte dit flera stycken, så alla köpte lika.. =P

Ciao

Panik!!!

I förrgår vare en i klassen som sa att vi skulle ha en mattebok på engelska.. Blev lite orolig, för så hade inte jag fattat de.. Så när jag kom hem så kollade jag upp de.. Å de var en bok på svenska.. Så jag pustade ut.. =P

Idag på mattelektionen så säger läraren vilken bok de vi ska ha under nästa mattekurs.. Å den har en engelsk titel så jag gissar att innehållet också är på engelska.. Vilket ja inte uppskattar..

De jag hade sett var från förra året.. Men eftersom de inte var nåt nytt så trodde jag att de skulle vara samma.. Tycker att de borde uppdatera sidorna lite bättre..

Blir även lite besviken på vår programansvarige. För jag har frågat henne minst två gånger om de e nåt som är på engelska. Å hon sa att om jag börjar i höst så blire bara på svenska.. De var en stor del att jag valde den här utbildningen, har ju valt bort massa utbildningar just för engelskan..

Men va ska jag göra nu? Kan ju inte byta nu, bara för att 5 veckor av 120 är på engelska.. =S

Jag hoppas att föreläsningarna är på svenska iaf, för då kanske de går å lyckas klura ut de ändå.. Men jag är rädd att jag kör i den kursen, å de vore inge vidare bra.. =/

Ciao

Mot förkylning?

Hade sån värk i kroppen när jag vaknade upp i morse!! Jag misstänker att jag fick träningsvärk från gårdagens brännboll, om fallet är så, så ere illa å lite pinsamt.. =P Men sånt e livet de e bara å ta..

Känner också att jag är lite tjock i halsen, men jag hoppas att de inte blir mer än så.. Vill verkligen inte bli sjuk.. Fast de kanske är svårt å undvika när en stor del i klassen sitter å snörvlar i klassrummet.. =/ Jag ska äta mycket C-vitamin.. Va mer kan man göra för att hindra en förkylning??

Ciao

Brännboll

Brännbollen gick inge vidare igår.. =P Vi var sex lag varav tre från bygg... Vi förlorade båda våra matchen å därav var det slut för vår del.. Vi fick inte ens spela om nåt pris...  Finalen gick mellan byggphösare å bygg grupp2 (jag var bygg grupp1).. Där phösarna vann..

Efteråt cyklade jag hem, hade funderingar på å gå ut på kvällen.. Men nördAgge tog över min kropp å sa att jag var tvungen å sova för att jag skulle plugga nu på morronen.. Därför ska jag nu äta upp frullen å sen ta fram böckerna..

Ciao

Senil?

Gick till ICA för å handla grädde å lök.. När jag stod i kassan så hade jag fem saker i korgen, men ingen grädde.. = / De va j den jag lixom var tvungen å ha, resten kvittade.. För hade de inte varit för grädden så hade jag inte ens pallat mej till ÅC.. Så kan de gå.. Men jag kom iaf hem med min grädde å de va bra..

Ska snart börja laga mat, jag ska iväg ikväll så de måste börjas lite tidigare..

Ciao

Tema Norrland

Ska på sittning på fredag å de e tema Norrland.. =S Frågan är: Vad ska man ha på sej??

Har fått en del förslag:
¤ Foppatofflor
¤ Gummistövlar
¤ Blåställ
¤ Slitna jeans
¤ Flanellskjorta
¤ Keps

Men jag vene riktigt vad jag ska ha.. För jag har ingen skjorta å inet blåställ.. Så va ska man ha på överkroppen då?

Prommis

Tog en promenad nu på kvällen. De va kyligt, men friskt!! =P


Bjuder på en bild, iofs från i somras, men ändå.. =D

Ciao

Utskämd för familjen G.

Erik har skämt ut mej för all framtid!! Han har berättat för typ hela sin familj att jag har sagt: "Ibland är jag för snygg för mitt eget bästa!". Vilket jag i och för sej sa en gång, när jag tittade på ett kort på mej själv.. Men ändå, de va lixom inte riktigt meningen att hans familj skulle få veta de!!!

De måste tro att jag är världens mest egoistiska människa som finns!! Så nu kan jag inte åka tillbaka till dom.. Inte på ett tag i alla fall.. Jag måste få smälta de här å de kan ta tid!! Aaahhhh..

Inledande kurs

Låg å prata med Erik så att han somna å jag blev tvärpigg!! Jag måste ha varit väldigt tråkig å lyssna på eftersom han blev så sövande.. =P Upp i morse å till skolan, gick lite tidigare eftersom jag inte visste vars jag skulle.. Men de va inte så svårt, för de va ett gäng utanför redan.. Så de var inte bara jag som var tidig å leta..

Började kursen idag, på riktigt.. Kanske inte så roligt, men jag måste klara av den bara, så ere.. Sen vare inskrivning i kåren, men eftersom jag redan är inskriven så behövde jag inte.. Gick hem å åt lunch med Erik..

Har nu bokat tvättid, kände att de va på tiden.. Börjar bli lite tomt i garderoben.. Sen måste jag ta mej till Västerslätt å köpa ett par skyddsskor, måste ha de när vi är på studiebesök.. Kanske inte så passande å gå med ballerinaskor på en byggnadsarbetsplats..

Ska kanske vara lite duktig å plugga..

Ciao

RSS 2.0