Fall

Jag stöp i trappen i lördags..

Vanligtvis så brukar jag ta den lugnt när jag går i trappor, går aldrig på de smalaste, springer aldrig, håller alltid i räcket. Det för att jag har en bekant som spräckte mjälten (eller njuren) när han sprang uppför en trappa med 2 trappsteg å föll..

Men iaf, i lördags så tänkte jag de går ju fortare om jag tar vart annat steg. Men jag missbedömde lite å jag föll, å sen kom jag inte riktigt på fötter när jag hade rest mej så jag föll igen..

Fick en bula på knät å en väldigt öm pektå. Nu har bulan lagt sej, men det är rött å runt så är det blått..

Så, man ska inte springa i trappor, utan man ska ha respekt för dom!!

//Angelica

Helgen

Fredag
Tänkte skippa BoBa, för den va så sent å de skulle bli så stressigt. Men jag gick ändå, å de va tur, för Erik slutade ändå 2 timmar senare. Han kom hem, vi packade bilen, åt middag å drog ner..

När vi kom fram tittade vi på tv innan vi gick å la oss.

Lördag
Erik gick upp, men lät mej ligga kvar å sova.. Han gick ut å skottade snö å när jag klev upp så kom han in å vi åt frulle. Sen gick han ut igen å jag tog fram pluggsaker å satte mej ner med de.. Va ute å fotade Erik lite, hämtade Angelica, åt middag, spelade spel, tittade på tv.. Egentligen skulle vi till H-sand, men de va sjuka..

Söndag
Åt frulle, tog bort lite snö, spelade spel, åt lunch å åkte till Umeå. Kom hem, packade ut bilen, åkte på MAXI, gick på Yoga (sjukt tråkigt), åt middag, tittade på tv, sov.

//Angelica


Batteri

72% kvar (39 minuter)

1 minut senare blir skärmen svart å allt börjar blinka å sen dör datorn..

Bra batteri, huh?

//Angelica

Smitare

Erik igår; jag hinner inte ut å springa, för jag måste smälta maten lite å sen måste jag fixa massa här hemma..

Idag fick JAG ta hand om disken som stod kvar från igår.. De e hans diskvecka, å jag åt inte ens hemma..

Så jag tycker att de va en dålig ursäkt för å slippa motion..

//Angelica

Ex-jobb

De va nåra som hade Ex-jobbsredovisning idag. Först tänkte jag gå för de kan va bra å veta hur de går till, men sen struntade jag i de, för jag vill inte att nån kommer på min redovisning, så därför uppmuntrar jag inte till det..

Va å pratade med Annika om Ex-jobbet, hon sa att det var som en vanlig kurs, fast man skrev en rapport istället för en tenta. Typ ingen skillnad..

Men jag håller inte riktigt med..
1. den är på 15hp, så en ganska stor kurs
2. slutexamen, här ska jag visa de jag lärt mej under tre år, ej godkänt = ej examen!
3. jag ska få ihop en hyfsat stor å bra rapport
4. jag ska opponera på nån annan
5. JAG SKA REDOVISA MUNTLIGT FÖR DE SOM ÄR INTRESSERAD!!!

Jag är inte så jätteorolig för p1-3, men p4-5. Jag är jättedålig på å opponera, kommer verkligen inte på nåt smart å säga! Men p5 är ändå värst, hatar, hatar, verkligen hatar att redovisa.. Undra om man kan få en specialgrupp? Typ; jag, Annika, min handledare, min opponent å en gäst?? Eller är de typ som å faila hela kursen??

Hade varit bra om man fick göra de två å två, för då hade de varit lättare å redovisa..

Usch, ser verkligen inte framemot de..

//Angelica

28 jan 11

Mådde fruktansvärt illa igår när jag gick å la mej, men nu har det gått över.. Men jag mår illa så fort jag tänker på köttbiten..

Fredag idag, inte för att jag har de så kämpigt i skolan, men de är alltid skönt med helg =)

//Angelica

Låter lovande ;)//Angelica

Lägenheten

Lägenheten var fin;
* balkong
* klk
* 3a
* stor
* 2 våningar upp
* trevligt område
* kikhål

men vi ska nog inte ha den;
* för stor
* lite dyr
* för litet badrum

Ska kika ett tag till innan vi bestämmer oss.. Vem vet, vi kanske inte ens stannar i Umeå?

//Angelica

Middag + bowling

När vi kom till bowling-hallen så fick vi sätta oss vid bords, de berättade lite om sitt företag, vi fick presentera oss å säga vad vi ville jobba med (typ alla sa produktion!!! De trodde jag inte, eller hoppades inte)..

Sen blev de middag, å jag höll på å kräkas efter första tuggan, men tvingade i mej nåra fler tuggor.. De va entrecote med BBQ-potatisar.. Å den maten måste totalsågas.. Köttet var stekt i typ 1 minut på varje sida, för de va bara färg på ytan å inuti va den röd(/rosa) å potatisen va för stark.. Mådde illa efteråt, men de va bara att tugga å se glad ut, inte vara oförskämd..

Sen vare bowling, första matchen kom jag 3/4, andra 4/4, å sista hann vi inte köra klar, men jag tror jag låg på 3/4..

Så jag va inte riktigt sämst, men nästan..

//Angelica

27 jan 11

Idag ska jag kika på lägenheten, tror inte vi ska ta den, men jag vill bara se hure ser ut.. Sen ere skola å efter de bowling + mat.. Ogillar egentligen bowling starkt, men jag blev bjuden, dumt å tacka nej.. ;) Samt att jag får visa upp mej för företaget..

Nej, nu ska jag kika vart jag ska..

//Angelica

Sand

Förra veckan när den där kvinnan ramlade å bröt foten (visst skrev jag om det?) så mailade jag kommunen å frågade vem det var som var ansvarig för vägen.. Fcik då till svar att kommunen skulle se över sina gångvägar, så dan efter när jag gick till skolan så va det sandat hela vägen =)

Blev supernöjd, kul att de händer något när man säger till.. Fast egentligen ska jag inte behöva säga till, utan de ska ju fixa de ändå..

Jag hade mina förhoppningar om att vägen skulle skötas även i fortsättningen, men där hoppades jag på för mycket..

I måndags så fanns de inte en gnutta sand, inte i igår heller.. Idag vet jag inte.. Men jag tvivlar på det..

Tråkigt..

De måste va billigare å sanda än å ha sina invånare på sjukhuset..

//Angelica

26 jan 11

Ska börja slipa på ett Cv å personligt brev nu på morronen, måste ju ha nåt som fångar uppmärksamheten.. Det är svårt, men jag får försöka..

Ska även ringa på en lägenhet, fick ett erbjudande igår, är dock bara på 5e plats, men jag vill åka å titta å se hure ser ut..

Ska även hinna med skolan å IKSU.. Blir mycket, men det ska nog gå =)

//Angelica

Huvudvärk

Jag borde verkligen göra något åt huvudvärken, för att ha huvudvärk dagligen är inte normalt.. De flesta dagar går det att härda ut, men dagar som dessa då även illamåendet kryper fram är inte roliga..

Jag har funderat på om jag ska äta var tredje timma, för då kanske blodsockret inte sjunker så lågt, men det har jag typ gjort idag å ändå sitter jag är med huvudvärk..

En annan idé är att dricka 2 liter vatten om dagen, för i nuläget kanske jag dricker 5 dl vatten/dag.. Jag tror att det är på tok för lite..

Ytterligare en idé är att gå på en synundersökning, för jag tror jag anstränger mej lite väl mycket när jag läser å de kan nog va en orsak..

Annars vet jag inte riktigt vad jag kan göra.. Huvudvärken hindrar mej från att plugga å träna å de e inte bra.. För det är två viktiga saker som måste göras..

//Angelica

Jobb

Det skrämmer mej att jag om 131 dagar är klar med skolan! Då ska jag ut å fajtas med alla andra på arbetsmarknaden.. HJÄLP! Vill inte!

Eller det är klart att jag vill ut å jobba, men skolan är min trygga zon å jag känner mej inte redo å lämna den..

Det värsta är att jag måste söka jobb, å jag brukar inte ha nån direkt framgång där..

2007 - sökte 100 jobb, 2 intervjuer, 0 jobb (för att jag skulle flytta)
2008 - sökte 100 jobb, 0 intervjuer, 0 jobb
2009 - sökte 100 jobb, 0 intervjuer, 0 jobb
2010 - sökte 100 jobb, 4 intervjuer, 1 jobb

Nu kan jag inte söka lika många jobb, för nu vill jag ju ha jobb inom de jag är utbildad till.. Fast jag kanske måste ta vad som helst i början, för att få in något på CV å komma in i systemet..

Men jag är redo att packa mina väskor å åka dit där jobben finns..

Vi får väl se hure går.. Kanske ska bli hemmafru, verkar kul, men väldigt jobbigt.. Så mycket som man ska hinna med; massage, yoga, manikyr, pedikyr, fika, hålla koll på städerskan ;)

Nej, usch, verkligen inte något för mej.. Dags å ge sej in i jobb-djungeln, för snart är det dags!!

//Angelica

25 jan 11

Igår: skola, jobb
Idag: Uniaden, tvätt, BoBa

Mer spännande än så blir det inte..

//Angelica


Helgen

De va meningen att jag skulle gå å lägga mej tidigt i fredags, men som vanligt så kom de annat emellan, men vid tio låg jag i sängen å va redo å sova.. Vaknade typ varje timma, men somnade om väldigt fort. Men sen vaknade jag tjugo över fyra å låg vaken, så då ringde jag Erik kvart i å frågade om de va nån idé att jag somnade om.. Men det var det inte, för han var nästan i stan..

Så jag gick upp å diskade, packade det sista å väntade på Erik.. Han kom hem vid fem å halv sex va vi ute på E4 på väg ner.. Erik sov hela vägen, så de va lugnt å skönt i bilen ;) Nej, men det är ganska tråkigt att åka så långt när det är tyst..

När vi kom ner så gick vi å la oss nåra timmar, för vi båda var trötta.. Sen blev de frukost å iordningfixning för kalas.. MF fyllde 65 på fredagen, så vi skulle dit å fira honom.. Åt mat å fikade å sen åkte vi hem, för jag fick ont i magen att jag trodde jag skulle dö..

Kvällen va inge vidare, ville bara hem, men man kan ju inte åka hem mitt i natten, så de va bara att härda ut.. Åt lite yougurt å tittade på film innan jag somnade..

Söndagen var lugn, spelade Buzz, fotade, packade, åt lunch å åkte hem..

När vi kom hem så tog Erik en promenad å jag gick på ICA, sen fikade vi å tittade på Solsidan =)

//Angelica

Hollywood-diet?Trodde Erik skulle bli förskräckt idag när han klev upp å såg att de stod en barnmatsburk på diskbänken.. Men han har faktiskt inte sagt något, jag tror inte han har reflekterat över vad det är..

Nej, jag kör inte på den så kallade Hollywood-dieten, utan det var Emma som kom med den igår.. Hon ville ha torkad mango igår under filmen, men det fanns inte så hon köpte denna för att få mango-smak.. ;) Den var faktiskt riktigt god!! Måste kolla på affären om den finns i "vuxen-förpackning", för de smakade som mango-kräm, mums!

//Angelica

Marianne i rund form =)

Köpte mina favoritgodisar på båten.. Å nu börjar de ta slut, har verkligen snålat, men nu ere bara nåra enstaka kvar.. Måste åka båt igen!! Eller så får jag hoppas att de kommer till Sverige nångång, har faktiskt aldrig sett dom..


Marianne-kulor!! MUMS!!!

//Angelica

21 jan 11

Basåret var här igår, de va väldigt trevligt! Vid elva gick alla å jag blev ensam.. Plockade undan lite å sen började jag titta på OC.. Usch, inte bra att jag vänder på dygnet sådär.. Men det är iaf tur att jag ställer klockan på morronen, annars sover jag nog längre..

Skola i eftermiddag å sen även IKSU.. Har fortfarande inte fått nån träningsvärk, skumt, jag trodde jag skule va halvdöd.. Speciellt i armarna, för jag orkade knappt hålla upp dom under BoBa..

//Angelica


Dagens goda gärning

Jag gick fem minuter tidigare till skolan igår, för jag skulle prata med Fredrik, men jag kom tre minuter försent.

Anledningen till de va att de hände en olycka på vägen.

Jag hade hunnit typ 200 meter då jag ser att en kvinna framför mej halkar å far i backen.. Vanligtvis brukar folk va snabb upp igen när de halkar, men hon låg kvar.. En annan person gick till VC för att hämta kryckor, men de kom med en rullstol istället.

Fast då hade hon som halkat redan ringt ambulansen, för hon såg att foten var sne. De kom lite personal från VC å sen kom amulansen, å då kunde jag gå..

Fick beröm av VC-personalen, att jag hade stannat. Men hallå?? De är väl självklart, men går väl inte bara förbi om man ser att nån gör illa sej!! Jag gjorde iofs inte så mycket, mer å höll henne sällskap, men de fanns inte så mycket som jag kunde göra heller.

Sen fick jag bråttom till skolan, gick de fortaste jag kunde, men hann ändå inte i tid.. Men det gör inget, klart man offrar lektionen för en sån sak..

Var dock livrädd när jag gick den sträckan hem, för den är snorhal! Erik kom å mötte mej å han halkade till på samma ställa som kvinnan.. Jag har halkat till flera gånger den här vintern å även de ändra vintrarna som jag gått där.. Förstår inte varför de inte sandar!!

//Angelica

Serier 2

Funderade på Entourage, men jag ångrade mej i sista sekund, har sett lite grann, men de har inte riktigt fångat mitt intresse.. Känns inte som en serie för mej.. Lite för killig tror jag.. ;)

Tänkte sedan OC, men jag känner mej trött på den, har typ tittat sönder den.. Sen hade jag funderingar på å titta på Grey's igen, men de kändes fel.. Vill inte titta sönder den också.. Så de fick bli OC.. Men så fort jag stoppade i skivan å började titta så kändes de bra..

OC är ändå en av mina favoritserier, har tre stycken favoriter; OC, Grey's å Solsidan ;) De tråkiga är bara att jag kan scenerna innan å utan.. Menmen, den är bra ändå, fast den är söndertittad..

       

//Angelica

Kallt

Min datyor säger -20 å i köket står de -14. BURR!! Idag blir det nog dunjackan, första gången jag plockar fram den i år, de ska bli sååå skönt.. Slipper jag frysa, dock är jag rädd för att jag kommer å svettas ihjäl, men jag kanske inte måste plocka på mej så mycket annat..

Ska ta å äta lite lunch nu innan skolan, frågan är bara vad jag ska äta? Finns nåra köttbitar i kylen som borde ätas upp, men bara kött? Lite snabbisar kanske?

//Angelica

20 jan 11

Jag tänkte igår att jag skulle vilja byta bort mina armar å min mage med någon, för jag trodde att de skulle värka nå så fruktansvärt idag.. Men de gör det faktiskt inte, inte än iaf ;) Dock har jag lie ont i ryggen.. Men de går nog över, bara jag börjar träna lite så blir de nog bra.. De första passen efter ett långt uppehåll är alltid värst..

Ska ta å städa lite innan det blir skola, ska nämligen få gäster ikväll så jag måste fräscha upp stället lite..

//Angelica

Serier

Nu har jag sett klart alla Grey's-avsnitt, va ska jag nu roa mej med?? Kan ju inte börja titta om igen.. Å nästa säsong är ju den som går nu, så den kommer säkert inte ut förns i november nångång..

Iaf, ävan fast det inte va så länge sen jag såg de sista avsnitten så var det ändå sjuk spännande.. Fanns även en längre version av sista avsnittet, som var mycket bättre än den kortare..

Antingen så börjar jag plöja OC igen, för typ 100e gången, eller så börjar jag med Entourage (Erik har lånat 6 säsonger), dom säger att den är bra.. Ska kanske ge den en chans..

Borde straffa mej själv som är uppe så här dags, jag försöker ju få en normal dygnsrytm..

//Angelica

Jag känner mej lyckligt lottad!

På Gerts värld igår så pratade de om pinsamheter.. Det var en tjej som ringde in, hon var 17 när incidenten hände, vet inte hur gammal hon var nu.. Grejen var den att hon var på en fest som hon egentligen inte fick gå på, men på något sätt så hade hon lurat sina föräldrar.. På något sätt hade hennes pappa fått reda på det och åkt till festen. Jag uppfattade inte att han gjorde något mer än att kontrollera hur det gick till..

Tjejen tyckte att detta var fruktansvärt pinsamt, alla "kompisar" hade pratat om det hela terminen, några hade till å med slutat umgås med henne (!) pga av detta..

Tjejen blev lite besviken för hon fick inget medhåll från Gert, vilket jag förstår, för han har själv barn i den åldern, så han vet hur det är..

Min första tanke var: Hon är lyckligt lottad som har föräldrar som bryr sig om henne!

Det kanske man inte tänker där å då. Men han kom nog inte dit för att förstöra festen, utan han ville veta vad hans dotter gjorde så hon inte for illa..


Mamma berättade en grej som hände under mitt första år på ML, som jag helt har glömt bort..
Jag skulle på en fest hos en klasskompis i Vaxholm (eller Österskär) å mamma ville ha adressen dit jag skulle, annars fick jag inte åka dit.

Jag va skitsur å vägrade ge henne adressen, för vad skulle hon med den till? Spionera? Men tillslut gav jag med mej å skrev ner adressen på en lapp å gav till henne, å sen va de inga bekymmer, jag fick åka..

Anledningen till att mamma ville ha adressen var självklart inte för att hon skulle spionera, hon ville ha den ifall något skulle hända. För jag skulle sova hos Sandra, å mamma hade aldrig träffat henne eller hennes föräldrar, så hon visste inte vilka de va.. Men nu e de så att Sandra är världens snällaste och har världens snällaste föräldrar! =D (Så hon hade inte behövt oroa sig..)

Men ändå, de kunde ha skurit sej mellan mej å Sandra, de vet man ju inte å då e de inte så kul å ringa polisen å säga att "min dotter är borta, men jag har ingen aning om var hon har varit.." (Det känns oansvarigt som förälder).

Idag förstår jag att mamma bara ville väl, hon ville ju inte att det skulle hända hennes favoritdotter något. Men det var svårt att förstå när jag var 16år..


Väldigt luddigt inlägg, men det jag ville få fram var att föräldrar bryr sig, det är därför de lägger sig i. Inte för att förstöra eller försvåra barnens liv.

Jag känner mej lyckligt lottad som har de föräldrar som jag har, för de bryr sig faktiskt om mej! Eftersom de bryr sig och oroar sig så måste jag ju betyda något för dom <3

//Angelica


Ny

Den här klassen har bra uppslutning på sina föreläsningar, de va till å me en kille som blev utan bord.. Vår klass brukar aldrig fylla upp den salen..! Men jag kan förstå att det är mycket folk, för det är en bra föreläsare och det inget som vår klass har..

Ämnet är inte superkul, men det går att förstå å jag hänger med.. Det tråkiga är att jag är ny i klassen å de e inte så lätt.. För de här har gått tillsammans i 1,5 år, de känns som de stirrar på mej å stänger ute mej =( Men det handlar bara om tio veckor, så jag ska nog klara av det..

Pratade med Annika i måndag om Ex-jobbet å idag har jag skrivit ner lite mer tankar å mailat min Ex-kontakt.. Kändes att det var dags för det var tre veckor sen jag var där.. =P Men han var på semester till månadsskiftet så jag får vänta på svar..

//Angelica

19 jan 11

Va e de för fel? Jag är svintrött, går å lägger mej å då plötsligt blir jag pigg!! Eller kanske inte pigg, men jag kan iaf inte sova..

Ska gå å lägga mej tidigare idag, så kanske jag somnar i normal tid iaf.. Men vi får se hur det blir med det, de brukar alltid komma massa saker i mellan.

Så de finns en risk att jag somnar på föreläsningen, men jag ska göra mitt bästa ;)

//Angelica

Namnbyte = jobb?

Hörde en skrämmande sak idag på rasten..

Det var en kille som satt å pratade med några andra lite allmänt å sen säger han:
"Jag måste byta namn, men jag kommer inte på något bra."

Min första tanke var att han skulle byta namn på mailen, FB, eller nåt sånt.. Men sen fortsatte han:
"Det är lättare att ha ett svenskt namn när man söker jobb."

Det riktigt stack i hjärtat på mej! Det är helt sjukt egentligen.. Han går en utbildning på ett svenskt universitet som är tre år lång, han går på samma föreläsningar, gör samma labbar, skriver samma tentor, men ändå så är han inte lika kvalificerad som mej, för att han har ett iranskt namn!

Det är inte i namnet som kunskapen och erfarenheten sitter utan i honom.. Jag tycker det är synd, riktigt synd att de ska behöva gå så långt att han måste byta namn för att ha samma chans och förutsättningar som vi andra, när vi har gått samma utbilning..

Mår illa när jag tänker på hur det faktiskt går till där ute.. För jag tror honom, det har varit på tapeten länge att det är svårare att få ett jobb när man har ett utländskt namn.. Varför? Han borde ju få spela i samma liga som sina kursare.. Men nej, han hamnar nåra divisioner ner för han har inte det rätt namnet..

//Angelica


Parmiddag?

Jag skrev ett inlägg på FB i lördags:

"Först parmiddag på Harry's å sen mysig parhemmakväll hemma med musik, dricka å gottis ;)"

Tror att de blev lite missförstånd där, för det var några som trodde att det bara var jag å Erik.. Men för en parmiddag tycker jag att de bör vara minst två par inblandade, annars är det ju en vanlig middag med sambo/make/pojkvän.. Eller?

Om inte annat så har vi ju parmiddag varje dag hos oss, eftersom vi äter middag med varanda varje dag..

//Angelica

Tvättning

Eriks fin-väst låg i "mus-påsen" så jag kände att jag ville tvätta upp den lite, för det kändes ofräscht.. Kollade på tvättlappen å där stod det att den endast fick kemtvättas.. Men att lämna in den på kemtvätt kändes onödigt, för jag ville ju bara fräscha upp den, å de är nästan billigare å köpa en ny istället för att lämna in den..

Så jag chansade, å de blev katastrof.. Vad är det för plagg som inte tål vanligt vatten!?! Jag hade inget medel, utan det var rent vatten.. De ser ut som den har tappat färgen på vissa ställen, så det är väl bara å kassera den nu.

Men hur kan ett plagg inte tåla vatten? Vad hade hänt om han hade gått ut i regn? De va ju inte så att den låg i utan, jag doppade den bara. Visst att den blev dränkt, men det handlade om sekunder..

Skumt!

Från å med nu ska jag kika noga på tvättlappar innan jag köper plagg, orka lämna in på kemtvätt..

//Angelica

18 jan 11

Tog inte lång tid innan jag somnade igår, å jag sov tills klockan ringde, hade den inte ringt hade jag nog kunnat sova 1-2 timmar till.. Men nej, ingen omställning av dygnet..

Funderar på om jag ska till IKSU idag, ska se om jag hittar nåt pass som passar.. Känner att det är dags nu.. Men det blir svårt eftersom det är så mycket eftermiddagspass i skolan å sen vill jag ju hinna träffa Erik innan han åker iväg å jag vill inte träna för sent på kvällen heller..

Har ont i armen idag.. Men jag tror att det är plåstret som gör de, för när jag böjer fram å tillbaka så flyttas ju plåstret, å de gör ont.. De konstiga är att jag på sidan om stickhålet har fått två små blåmärken.. Vet inte hur de kom dit.. Men jag ska nog ta bort plåstret så kanske de inte gör så ont..

//Angelica


Sova

Börjar bli rätt trött nu faktiskt, tror inte att de blir nå problem å somna inatt inte.. Ska gå å lägga mej alldeles snart, även fast jag har en lång å skön sovmorron i morron.. Men jag vill inte vända på dygnet, för sen kommer de tidiga lektioner å då e de jobbigt..

//Angelica

Linus

Erik tycker jag är knäpp som ALDRIG har sett Linus på Linjen.. Så han visade mej på youtube, men jag tappade intresset fort..

Men han sitter fortfarande å nördar å asgarvar emellanåt..

Men jag förstår inte varför? =S Känner inte att jag saknar det programmet i mitt liv, har klarat mej alldeles bra utan..//Angelica

17 jan 11

Gårdagen var trevlig. Först va jag å fikade med basårs-tjejorna å sen sålde jag ekonomiboken..

Efter de åkte vi till Eriks kollega.. Lagade mat å åt, drack kaffe/te å tittade på film.. En till kollega trillade in mot slutet. De va en väldigt trevlig kväll, lättsamma personer..

Dock blev de sent, vi var nog inte hemma förns vid halv tolv, tolv, å jag kunder inte sova! Halv två tror jag att jag lyckades somna.. Å sen vaknade jag vid fem å låg vaken en stund. Så när klockan ringde vid sju var jag halvdöd!

Men det var bara att kravla sig upp, äta frulle å gå till skolan..

De gick bra i skolan, det är faktiskt kul å va där när Fredrik föreläser, för det går att förstå å hänga med..!! Känns lyxigt.

Sen va jag å pratade Ex-jobb med Annika, nu har jag fått en idé, måste bara formulera mej lite.

Sen var det dags att lämna blod.. Fick sticka en gång i fingret först, för jag hade 126 i blodvärde förra gången, å man får inte ligga under 125.. Så de va på gränsen, därför ville de kolla den här gången.. Men det var grönt! Tömdes på lite blod, åt ett äpple, drack saft å sen gick vi hem (vi=jag å Erik, tvingade han å följa med mej;) )

Åka å jobba ikväll, inte taggad, men de ska nog gå bra..Ska ta det lite lugnt idag å dricka massa vatten, med tanke på att de har tömt mej på blod..

//Angelica

Mysdag ;)

Jag har städat å plockat hela dan, men nu e de fint här hemma ;) Känns riktigt bra, har inte varit så här fint på länge nu..

Sen kom Erik hem å berätta att han bjudit hem folk (arbetskollega + tjej) på fika, så då fick vi städa lite till, de som är viktigast å som jag inte hade hunnit med..

Sen drog vi ner på stan å mötte upp de andra paret på Allstar, men där var det fullt så vi gick till Harry's istället, väldigt mysigt ställe faktiskt. Åt en ljuvligt god fläskfilé, blev dock lite förvånad för den var alldeles platt å jag trodde fläskfilé va rund.. Men gott va de iaf.

Sen åkte vi upp till oss å pratade å lyssnade på musik..

Det har vare en riktigt trevlig kväll! =)

Nu är det bara sova kvar, i morron blir de mer socialisering, ytterligare en kollega till Erik ;)

//Angelica

15 jan 11

Vi försov oss i morse.. Erik hade ställt klockan på halv tio, men ingen av oss har hört klockan!! Konstigt, för jag brukar alltid höra hans hemska signal.. Så tjugo över tio vaknde Erik å då väckte han mej.. Ingen fara, då Erik inte ska åka förns vid halv tolv..

Vad ska jag hitta på idag? Solen skiner så jag skulle vilja gå ut å fota, men det är -20 ute, så jag håller mej inne idag..
¤ Städa
¤ Spela min spel-lista på Spotify!!
¤ Plocka tvätt

De finns nog mycket som jag kan hitta på..

//Angelica

Smycken

Åkte till Guldfynd å lämnade tillbaka armbandet som gick sönder.. Va lite lessen först, för jag hade kikat på deras hemsida å då fanns inte armbandet kvar, de fanns inte heller i butiken.. =(

Men hon gick ut å kikade på lagret å där fanns det en =)

Så jag gick från =( till =D

Så jag får hoppas att det är bättre kvalitet på det här.. För jag tror den är utgående, så den finns nog inte alls snart..

Har även letat efter en ring en längre tid å idag hittade jag en =) Den är i rent silver, men jag tror inte att jag kan ha den ändå.. Ska testa, å funkar de inte så blir de nagellack på.. Ska komma ihåg å fota den nångång (i framtiden).. Ingen speciell, men fin =)

//Angelica

Walk The Line

Jag valde film idag också, men det var en film som jag VET att Erik gillar.. När han ville se den för nåra månader sedan så var jag lite emot den, Cash är inte riktigt min grej.. Men efter att ha skummat lite så gillade jag faktiskt den.. Å jag måste säga att det faktiskt är en av de bättre filmer som jag har sett. Inte för att jag är nå Cash-fan, men jag har faktiskt börja gilla nåra låtar ;)Åt en supergo middag idag! De såg så gott å fint ut så jag va tvungen å fota ;)

Fast på bild såg de inte så gott ut =P

//Angelica

14 jan 11

Följde med Erik till Gnarp och tillbaka igår.. De e drygt å åka, men eftersom vi inte har träffats så mycket i veckan så var det ett bra sätt att umgås på.. =P

Somnade efter Högs Kusten-bron å sov tillåfrån två timmar.. Hade bly-tyngder i mina ögonlock, de gick bara inte å hålla upp dom.

De va så skönt å komma hem å få sova i sängen.. Sova i lastbilen är ingen hitt, väldigt oskönt måste jag säga..

//Angelica

Element

Igår kväll så dog vårat element.. Jag provade ett annat uttag, jag tog bort skarvsladden, men de va fortfarande död..

Men idag när jag provade så levde den =) Tur de, för de va ingen garanti kvar på den.. Även fast det är 3 år, så är det svårt efter ett år å hävda att det är ett fabrikationsfel..

//Angelica

Nyårslöften eller ej

I år så skiter jag i de här med nyårslöften..

Jag skulle kunna ha löften som:
1 inga sötsaker
2 äta lite nyttigare
3 träna mer
4 plugga lite hårdare sista terminen
5 bli snällare
6 inte omboka alla blod-tider

Men varför?
1 kommer aldrig sluta med sötsaker, Choklad är min bästa vän!
2 kan inte ta bort pastan å bara äta kött, då kräks jag
3 kommer alltid komma på ursäkter till att jag inte kan träna, plugg, huvudvärk, snorig, mm
4 inför varje kursstart så kommer jag att bestämma mej för att jag ska plugga jämnt hela kursen, men ändå kommer jag sitta å panikplugga sista veckan för att jag inte har tagit tag i det tidigare..
5 de kommer jag aldrig å bli =P
6 tycker fortfarande att det är för läskigt, så jag måste göra det när jag känner mej redo

De e ju bara tråkigt att sitta här om ett år när jag ska utvärdera mina löften att inse att jag inte höll ett ändå.. Bara deprimerande, så därför är de bättre utan..

//Angelica

Julklapp: Armband

Fick två jättefina armband och två jättefina berlocker i julklapp!!


Den var inte lika snygg på bild som i verkligheten.. Har använt den 1,5 dag och den har redan gått sönder =( Erik trodde kvittot låg i N-rå, men jag hittade det här hemma igår när jag rensade lite.. Så jag ska ner på stan nån dag å byta.


Kenza-armbandet ;) Blev jätteglad när jag fick det här.. Hade verkligen önskat mej det armbandet =D


Fick nr 2 och 4 från vänster.. Valde själv, så de blev ingen överraskning, men jag tycker de är sjukt fina! =)

//Angelica

13 jan 11

Jag måste seriöst börja tänka lite på matintaget.. Igår när jag kom hem så var blodsockret på nivå noll.. Va inte alls kul, för jag va lite snurrig å huvudet dunkade som bara den.. Men efter en macka, lite frukt å sötsaker så blev det bra..

Men när jag skulle sova så kändes de som om sängen vaggades.. Jätteobehagligt!! Veckan ut kommer väl matrutinerna vara lite sisådär.. Men nästa vecka när skolan börjar blir de nog bättre..

Annars? Var hos Jenny igår, hon pluggade å jag tittade på TV, hjälpte henne lite med matten, eller mer försökte.. Fast de ända jag kom fram till var "de bara är så", kanske inte så bra, men jag fattade verkligen inte..

Sen spelade vi lite WII, å nu har jag träningsvärk i armarna från boxningen, i ryggen från baseballen. Helt sjukt, träningsvärk av TV-spel!!

Ska alldeles strax ut å tvätt, yeey! Eller? Nästan så att jag ska väcka Erik så han också ska få plågas i tvättstugan!!

//Angelica

12 jan 11

Fick panik igår när jag skulle sova - JAG HAR INTE SKICKAT IN MINA PAPPER TILL CSN!! Fick dom innan jul å då tänkte jag att jag hinner efter nyår, men nu har jag glömt bort det helt.. Vet inte ens vart papprena ligger.. De som brukar ta 1-2 veckor å skolan börjar på måndag.. =S

Jag överlever nog, men det är så dumt, det är likadant varje terminsstart.. Men då brukar jag komma på de lite tidigare iaf..

Ska ta å röja lite nu, reparatören kommer i eftermiddag å jag måste fixa fri väg åt honom..

//Angelica

Krull+shopping

Igår när jag tittade på filmen så började jag å fläta håret, sen gick jag å hämtade toffsar, för jag tänkte att de kan va fint med lite vågit hår i morron i skolan.. Sagt å gjort, när jag skulle lägga mej hade jag typ 100 flätor..

Å resultatet blev inte riktigt som jag hade tänkt mej.. De blev världens afrokrull!! Så jag har haft uppsatt hela dan, tills nu på kvällen då jag började få ont i huvudet..


På bilden har de ändå lagt sej, men de är fortfarande krulligt!!

Tröjan på bilden är förresten ny, superskön!! Såg dock att de va två fläckar på den =( Den ena i luvan så den syns inte å den andra på armen.. Ska se om Vanish kan hjälpa mej.. Det är därför jag sällan köper vita (ljusa) kläder..

Lite annat nytt:

Var asnöjd när jag provade den.. Men efter att jag hade provat den så bytte jag för de hängde en lös tråd.. När jag kom hem så såg jag att den jag bytte till inte hade med några axelband å kroken ovenför dragkedjan hängde lös =( Men det går bra, vill ändå inte ha banden å vill jag ha de så finns de säkert svarta glansiga band att köpa.. Å kroken är bara å sätta nåra stygn i..


Impulsköp, men jag tyckte den blommiga va så söt, å så fick de följa med en svart också, så nu längtar jag till sommaren =)

//Angelica

11 jan 11

Jag ångrar nu att jag satt uppe å tittade på filmen..

1. Den sluta olyckligt - eller inte som jag hade väntat mej
2. Jag är supertrött nu

Jaja, är ledig veckan ut nu, så jag överlever nog..

Måste göra mej i ordning nu,

ciao

//Angelica

Kväll

När jag gick hem idag så såg jag att det rasade snö från taket från huset jag just skulle passera.. Blev lite rädd, å tänkte först att jag skulle gå över gatan å gå på andra sidan istället.. Men det var jag för lat för, så jag gick tätt intill väggen, eller gick å gick, småsprang, för jag var rädd.. Ville inte få de där klumparna i huvudet..

Men jag överlevde iaf..

På bussen så var det en kille som frågade om jag visste var ICA XXX låg.. Jag med mina braiga beskrivningar försökte förklara för honom.. Haha.. Undra om han hittade?? De tror jag, även fast jag gav en kass förklaring så går de bara inte å missa..


Alldeles strax är det sängen som gäller, ska bara titta klart på filmen, The Break-Up.. Sen ere bums i säng, för jag ska upp kl7, för i morron är det skola igen..

//Angelica

Kom på varför redovisningen gick skit, jag glömde mitt halsband i morse!! Katastrof!

Redovisning

Jag dog inte, men det var inte långt ifrån.. Gick lite bättre när läraren ville att jag skulle berätta lite om min braiga diskussion.. Då lättade de lite å då gick de bra.. Men i övrigt, skitdåligt..

Såg inte hur lång tid det tog, men jag gissar på 2-3 minuter..

Nu är de lite bråttom, bussen går ju om 20 minuter, måste byta om å leta upp nycklarna..

//Angelica

10 jan 11

Idag är dagen här, dagen jag har bävat för en längre tid.. Usch! Idag är det redovisning av H3 inför helklass.. Trodde vi skulle sitta i seminariegrupper, men tydligen inte. Så idag ångrar jag mej att jag gjorde H3 själv, för det är alltid lättare att redovisa när man är fler.. Jag vet inte om det är själva redovisningen som kommer å va värst eller om det är den "kritiska vännen". Gillar inte när folk kritiserar mej å speciellt inte inför en massa folk..

Idag är dagen då jag kommer att:
¤ Svimma
¤ Ha världens handsvett å de största lökarna under armarna (extra mycket deo idag kanske?)
¤ Darra så mycket på rösten att jag inte kommer kunna prata normalt
¤ Prata så tyst att ingen kommer höra vad jag säger
¤ Bli knallröd i ansiktet

Med andra ord, jag kommer å dö, eller jag kommer åtminstonne önska de när jag står där framme..

Kan man inte komma på nån annan redovisningsform för oss som verkligen hatar redovisningar..??

//Angelica

Hälsa, hälsa inte

Sålde just en bok till en kille i klassens tjej.. Blev lite chockad när han åkte förbi i bilen å hon hoppa ut.. Inte för att vi är bästisar, men kan man inte komma ut å hälsa?! Tyckte de va lite otrevligt, eller de kanske va en diss.. För jag tror inte att han gillar mej, å varför vet jag inte.. Han har ingen anledning för jag har inte gjort nå..

Minns under nolleperioden när han kom fram:
H: Får jag fråga en personlig sak?
A: Ehh, visst..
(Mitt motto är att man alltid får fråga, men sen om man får ett svar är en annan femma å dumma frågor får dumma svar)
H: Hur träffades du å din kille?
(Jag blev lite chockad, hade inte väntat mej det)
A: Öhm, genom en gemensam kompis, blablabla

Sen minns jag en lab vi gjorde ihop, där jag å J ägde han hårt, jag tror att det är sen dess som han inte gillar mej.. Men vadå? Jag kan inte rå för att jag (och J) är lite bättre??!

Men fortfarande, man kan komma ut å hälsa. De hade jag gjort om Erik skulle köpa en bok av mina klasskamrater (inte för att de skulle hända, men ifall).

//Angelica

"LövLövLöv"//Angelica

The Ugly Truth & Flickvänner Från Förr

Ikväll fick jag välja å då vart de amerikanska mysfilmer med lite kärlek ;)

Först ut; The Ugly Truth med underbart vackra Katherine Heigl
Å sen; Flickvänner Från Förr med otroligt snygga Matthew McConaughey ;9//Angelica

8 jan 11

Dagen började med en skön sovmorron ;) Gick upp tog duschade, fixade frulle, har fortfarande inte fått i mej allt. Frullen brukar ta ungefär en timma varje dag.. =P

Ska snart gå å klä på mej å sen ska vi ner på stan.. Ska på MeMa också, för jag ska lämna tillbaka objektivet..

Va som händer ikväll återstår å ser. Jag ska iaf välja film, måste fundera på vad det ska bli..

//Angelica


Cars

Erik fick välja film ikväll

The Cast of Disney/Pixar Cars

I morron väljer jag ;)

//Angelica

Min dag

Idag har jag:
¤ Tittat på Solsidan
¤ Tittat på Grey's
¤ Plockat upp från golvet
¤ Slängt lite papper
¤ Fixat en ljusanordning
¤ Mätt i ett skåp
¤ Skrivit en inköpslista
¤ Diskat
¤ Ätit upp min chokladkalender
¤ Lagt lite väskor under sängen
¤ Lagt madrassen under sängen
¤ Läst igenom två personers H3 - skrivit lite kommentarer
¤ Läst igenom min egen H3 - funderat på vad jag ska säga
¤ Gömt lite prylar i byrån
¤ Spelat Tetris
¤ Spelat Mario
¤ Spelat Sonic

Sen kom Erik hem å då har jag
¤ Fixat mat
¤ Ätit
¤ Tänt ljus
¤ Skurit frukt
¤ Ätit chokladfondue
¤ Tittar på Let's Dance

//Angelica

7 jan 11

Erik var ledig igår, så vi tog en lång sovmorron.. Sen blev de frulle å efter frullen en shoppingtur; Kronans, Jula, MeMa.. Köpte ett objektiv, var sjukt nöjd, men när jag kom hem så såg jag att de inte va nån bildstabilisator, så bilderna blir sjukt suddiga då.. Så jag ska lämna tillbaka det..

Sen var vi på Eriks jobb å fixade lill-bilen.. Hon mullrade väldigt mycket, det för att avgassystemet höll på å lossna (?).. Å nu låter det bra, inge muller..


Känner mej friskare nu, är dock väldigt trött fortfarande, men jag pratar normalt å snorar inte lika mycket..

//Angelica

2011

De e jobbigt nu i början av året, jag glömmer att vi har bytt nummer på året.. Det är ju 2011 nu å inte 2010.. Så de kommer nog å stå lite fel i början i rubriken, har redan hittat ett.. =P

//Angelica

5 jan 11

Sov typ 11 timmar i natt, väldigt skönt.. Men det var bra att jag vaknade upp för jag hade massa konstiga drömmar.

Har ont i varje kroppsdel å är helt slut i kroppen, fast jag inte gjort nå knop idag.. Eller jo, jag har skruvat lite, varit på posten (sålt en bok!), plockat jackor, pluggat å lagat mat..

Ska fara i väg å handla sen, för de e rätt tomt här hemma.. Å hämta bilen för den är halvklar.. Ska in en sväng till, men vi kunde ta den nu så länge..

//Angelica

Steg 1

Dagens möte gick faktiskt bra (förutom att jag snörvlade å hostade som tusan), nu måste jag bara komma på frågor å sen ere bara att köra igång.. Måste dock klura ut nåt riktigt bra, vill inte bara ha vad som helst..

De känns lite konstigt, första svaret å jag fick napp.. Så brukar de inte va.. Är både glad å nervös över det, kanske de inte går ihop i slutet??


Nej, nu ere dags för sängen..

//Angelica

4 jan 11

I lördags gick jag å la mej kring kl 00-01.. I söndags vaknade jag vid 11, efter frullen gick jag å la mej igen å sov 1,5 timme.. Jag gick å la mej kl 22. Å på måndagen vaknade jag av alarmet kl 8 (hade inte klockan ringt gade jag sovit vidare), efter att jag hade varit på stan gick jag å sov 1 timma.. På kvällen gick jag å la mej kl 22. I morse väckte Erik mej kl 8, åt frulle å sen sov jag en timma till.. Nu har jag sen kl 16 legat å slappat i soffan å jag känner att jag skulle kunna gå å sova nu med de samma..

I söndags när jag sov så gungade sängen(!), idag blev det suddigt å svart för ögonen när jag satt på mötet..

Just nu fryser jag att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Borde stoppa i extra elementet, men tanken att resa mej upp gör mej bara mer frusen..

Iprenen jag tog för nåra timmar sen har inte hjälpt, huvudet bankar fortfarande..

Jag tror inte att jag mår okej..

//Angelica

Agge sammanfattar året 2010

Januari


Februari
¤ 2 år + förlovning <3
¤ Stockholm

Mars
¤ Eskilstuna
¤ Stockholm

April


Maj
¤ Fick sommarjobb!!

Juni
¤ Jobbade å pluggade

Juli
¤ Jobbade å pluggade

Augusti
¤ Stockholm - Västervik - Kalmar - Västervik - Vingåker - Stockholm - N-rå - Oulo - Umeå på en vecka!

September


Oktober


November
¤ Stockholm

December
¤ Julfest
¤ Stockholm

De va inte ett så spännande år..

//Angelica

Året som gick 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Inte vad jag vet

Höll du några av dina nyårslöften?

¤ Träna lite mer
¤ Bli lite snällare - enligt Erik nej
¤ Säga "nej" lite mindre
¤ Bli blodgivare
¤ Läsk endast fredag och lördag

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, inte vad jag vet.

Dog någon som stod dig nära?

Min älskade lilla bäbis/"lillasyster" Jissa å min Gudfar =(

Vilka länder besökte du?

Finland, två gånger

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?

Nej

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

16 februari <3

Vad var din största framgång 2010?

Skola

Största misstaget?

Plugga å jobba samtidigt

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Förskyld, benhinnor

Bästa köpet?

Canon EOS 500D !!!

Vad spenderade du mest pengar på?

Mat =(

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Erik <3

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Många

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare

Vad önskar du att du gjort mer?

Tagit hand om mej själv

Vad önskar du att du gjort mindre?

Skolstressat

Hur tillbringade du julen?

24; Hemma i Sthlm med familj
25; På Lidingö med Eriks familj å kusiner å Rindö med faster å kusiner

Blev du kär i år?

Kärare

Hur många one night stands?

0

Favoritprogram på TV?

Gossip Girl, Grey's

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Nej

Bästa boken du läste i år?

Shopaholic-serien

Största musikaliska upptäckten?

...

Något du önskade dig & fick?

Snö på julafton

Något du önskade dig men inte fick?

...

Årets bästa film?

Har du hört ryktet om Morgans

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Jobbade

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Nej

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Skön

Vad fick dig att må bra?

Familjen

Vilken kändis var du mest sugen på?

C.Ronaldo

Vem saknade du?

Familjen


Borta bra, men hemma bäst!

Fredag - Julafton
¤ Sov länge
¤ Åt frulle
¤ Fixade julmaten
¤ Tittade på Kalle
¤ Åt middag
¤ Vilade
¤ Öppnade paket
¤ Fikade

Lördag - Juldagen
¤ Upp tidigt
¤ Dusch
¤ Frulle
¤ Lidingö - jullunch
¤ Rindö - julmiddag
¤ Hem

Söndag - Annandag jul
¤ Frulle
¤ Stan
¤ Träffade Ammi å Annina
¤ Hem
¤ Middag

Måndag
¤ Frulle
¤ Mys med Mrs
¤ Storvreta-cup
¤ Mys med Mrs

Tisdag
¤ Musjakt
¤ Packning
¤ Stan
¤ Kryss

Onsdag
¤ Kryss forts
¤ Hem
¤ Packa upp
¤ Packa ner

Torsdag
¤ Dusch
¤ Frulle
¤ Packa de sista
¤ Packa in i bilen
¤ Sa hejdå
¤ Åkte förbi pappa
¤ Mot N-rå
¤ Sänggång 00.30

Fredag - Nyår
¤ Telefonen ringde 01.45 - Älgkrock!
¤ Upp
¤ Klä på sig
¤ In i bilen
¤ Ut till U-er
¤ Lassa om bilen
¤ Vänta på bärgarn
¤ Hem
¤ Sänggång 03.15
¤ Upp 12, utvilad
¤ Frulle
¤ Dusch
¤ Packa
¤ H-sand
¤ Middag
¤ Raketer
¤ Efterrätt
¤ Raketer
¤ Vickning
¤ Sänggång

Lördag
¤ Frulle
¤ Packa ihop
¤ M&M
¤ Pelle
¤ Middag
¤ TV

Söndag
¤ Frulle
¤ Power Nap
¤ Julklappsöppning
¤ Middag
¤ Packa in i bilen
¤ Mot Umeå
¤ Plocka in
¤ Sänggång

//Angelica


RSS 2.0