Senil

Satt här framför datorn och kom något jättesmart som jag kunde skriva... Men när jag hade loggat in och skulle börja trycka på tangenterna hade jag glömt vad jag skulle skriva.. Jag har suttit flera minuter och funderat på vad det var. Men jag kommer inte på det. Lite surt.

Ikväll är det skiva som gäller. Det är Emmas skiva och det ska bli kul. Ska på hennes middag. Temat är huvudbonad, men jag tänker inte avslöja vad jag ska ha.. Det får bli en överraskning... Kommer nog lägga upp en del bilder i morron från kvällen.

Men jag kan bjuda på några gamla bilder nu..


Michelle och Lillen
Erom inte lika varandra? Mamma och son.

Nä, nu ska jag gå och fundera vad det smarta jag tänkte på i början var...
Hasta la vista


Visste du?

För snart en vecka sedan hade jag och tre killar i klassen en föreläsning om social status för att på LK. Det var väldigt intressant.

Jag hittade lite roliga fakta på en sida:
Visste du att...
¤ En person som vann Nobelpriset levde ett och ett halvt år längre än den som bara blev nominerad!
¤ En person som vann en Oscars levde fyra år längre än den som bara blev nominerad!
¤ En person som vinner en Oscars reducerar risken till att drabbas att hjärtsjukdomar.
Ni ska veta att det bara är prestigen till priset som gör att de lever längre och mår bättre.

Självklart att det är roligt att vinna dessa priser, men blir man så lycklig så att man lever längre. Om man vinner flera priser förlängs livet då? Hmm... Det var faktiskt rätt intressant att jobba om det ämnet, även fast det tog lång tid..


Över till en annan grej.
En sak kan jag förstå. Hur kan vissa personer som ser trevliga ut vara raka motsatsen? Det går inte ihop. Jag vet att utseendet inte är personligheten, men man kan ju ändå se på personen som det är trevlig eller inte.

När jag var hemma hos en kompis för ett tag sedan träffade jag en person som var speciell. Personen hade ett ansikte som utstrålade trevlighet. Jag började prata med personen och det visade sig att denna var väldigt trevlig. Men vi har inte pratat sen dess. Och nu fick jag veta av min kompis att personen är en komplett idiot! Jag får inte ihop det.
Fast det är inte den första som jag har mött som är så.
Sen finns det ju människor som inte har det där utstrålandet men kan ändå vara trevliga eller i värsta fall kompletta idioter...

För mig är:
snygg = trevlig
Men det verkar nog inte vara så i verkliga livet. Vilket är synd, Får då kan man aldrig plocka någon med ett bra utseende och tro att den är snäll...

Det kanske är dags för mig att öppna ögonen och se vad som finns bakom fasaden innan jag hoppas på för mycket om jag ska lyckas här i livet. Det är iallafall vad min mamma tycker.
"Agge, utseendet spelar inte så stor roll."
Kanske inte för henne, men för mig göre! Jag har vissa krav och så ere bara, de e inget jag kan göra åt... Sorry!


Ciao <3


Lediga dagar

Vaknade klockan fem i morsre(!). Jag frös som en gris. Det var väldigt kallt utan täcke... Passade på att göra ett toalettbesök, sedan somnade jag om.. Men vaknade vid åtta av att Macke lät för mycket. Så då gick jag upp, kunde inte ligga kvar i sängen, har inte det tålamodet...

Tittade på TV och åt frukost..
Sedan gick jag till datorn och fixade lite grejer.. Hittade massa gamla bilder.. Lite från seglingen, på Jissa, från landet, bla..

Är ledig nu fram till studenten. Eller nja, jag ska till skolan några gånger till, men det är inte lektioner utan bara avslutningen med lärarna... Egentligen så har vi ML-dag idag, men de brukar vara tråkiga så jag stannade hemma.. Känns lite onödigt att åka på sånna dagar då man kan vara hemma och ta det lugnt istället.

Ska träffa Ammi lite senare... Har inte sett henne på väldigt länge. Så det ska bli kul..

I morron ska jag träffa Åsa en stund på fm innan jag måste till skolan och utvärdera vissa kurser.. Segt, men man kan väl hjälpa skolan så att den blir bättre...Bilder från seglingen
Bara på mig, jag vet att jag är ego, men om jag ska vara ärlig så gillar jag det.


Min lilla snuffs
Visst e hon söt??


RÅsa min maskot får också vara med..


Det får räcka med bilder fär den här gången, men det kommer fler senare...

Ciao

Citat: "Kom igen grabbar, de har också en dålig målvakt!" Haha

PIRAT KVÄLL!!!

Just de, ska snart åka hem till Emma och titta på alla Pirates of the Carribean-filmer... Det ska bli kul!! De va ett tag sen jag såg dem..

Va i skolan idag (ja vet att det är lördag) men vi hade öppet hus.. Det var trevligt, vi sålde vårt sista lager från företagen.. Så nu är det slut och över. Hade sista skolgrejen igår, så nu har jag inget att göra i två veckor innan studenten.. Fast det är lite skönt att vara ledig innan.. Men det hade varit skönare att sluta nu...

Nu ska jag göra mej iordning..

Ciao.


Citat:
"Vad är motsatsen till osäker" - Säger inte vem som sa de...

Wheeee!!

Vi hade massa föreläsningar i skolan idag, rätt segt, men några var faktiskt intressanta.. Och i morron ska jag föreläsa för dem.. Får se hur det kommer att sluta.. Hmm, jo, men det kommer npg att gå bra.. Vi har fått ihop vår redovisning nu..

Har fixat det sista till UF idag och var inne och pratade med Anna (handledaren)... Hon tyckte att jag hade varit super duktig under året och berömde mig för min resa!! Det avr faktiskt kul att höra!


Ord från Macke:
Kvala = Koala
Gepard = (Steven) Gerrard
Förenta Arabdemokraterna = Förenta Arabemiraten

Hahaha. Så de kan gå!

Mammas kommentarer under CL-finalen:
Ere inte Totte-tröja du har? --> Totte = Totti
Varför spelar Kaká i Milan och inte för Brasilien, då han är brasse?


Ja, de e inte smarta de... Att vi är släkt!!!

Jaja,
Ciao!

Detta har hänt

Ja, de va ju ett ta sen... Vad har egentligen hänt under den tiden?

Hemma:
¤ Varit på ett seminarium om rattfylla. Det var faktiskt väldigt intressant och lärorikt.
¤ Pluggat UF och lämnat in årsredovisningen. Skönt att det är över nu.

Landet:
¤ Åkte till landet i mormor och morfars bil. Det tog 8 timmar att komma upp!! Vi fastnade i lite trafik och morfar hade släpkärra.
¤ När vi stannade på vägen upp för att äta fick jag en ostburgare utan ost(!). Jag hade inte beställt utan, de hade glömt att lägga på osten.
¤ Firat mammas och pappas bröllopsdag, de firade 21 år! De e inte klokt! Till midda blev det tacos som jag hade beställt.
¤ Fick nattbesök av Sandra och hennes familj. De var på väg till Luleå. Vi åkte och hämtade dem vid E4:an och lämnade sedan dem på rätt väg.
¤ Sprungit in i pyjamasöverdel och trosor in i lillebrors rum när han och kompisen låg och sov. Lillebror klagade senare på att jag hade glömt byxorna.. Hahaha..
¤ Blivit slagen av lillebror... Men det kanske var välförtjänt.. Ja vet inte...
¤ Spelat kort med Macke och hans kompis
¤ Duschat. Ja det är värt att ha med. Då vi inte har en egen dusch känner man sig väldigt ofräsch efter ett par dagar och det är dags att åka till mormor och göra sig fräsch.
¤ Tittat på fotboll, både på TV och live.
¤ Dansat till Markoolios nya låt: "Ingen sommar utan reagge"
¤ Promenerat ner till affären tillsammans med mamma.
¤ Träffat lite släktingar som vanligt.
¤ Pluggat
¤ Åkte hem med mamma, pappa, Macke och kompis. Det var väldigt varmt och trångt.
¤ Blev jättekissnödig mitt på E4:an och det fanns inga rastplatser i närheten. det tog 30 minuter innan vi fann en.
¤ Vi stå i toakö! Tanten innan mig lät mig inte gå före henne!!
¤ Missade alla köer som kom pga en olycka mellan enånger och njutånger. (Där mormor och morfar för övrigt fastnade)

Hemma igen:
¤ Skriv ner allt plugg på dator
¤ Lämnat in UF-loggen
¤ Haft krissamtal med psykologigruppen, en hoppade av och vi hade ingen redovisning.
¤ Fixat en redovisning i psykologi till på fredag.
¤ Haft klimatdebatt på geografin. Jag var sekreterare väldigt värdelöst. Öppnade inte munnen på två timmar typ. Men vi fick en bra lösning.
¤ Skrivit klart mitt svensktal som ja ska hålla i morron.
¤ Skrivit en analys om social status.

Ja det är väl det som har hänt sedan sist jag skrev.. Det var en hel del.. Haha..

Hade!
Ciao.

Skiva igår!!

Gick upp ganska tidigt igår det var ju Spring Fair på IESB, Mackes skola!! Det är eleverna som har fixat öppet hus för föräldrar, syskon och andra som vill komma. Jag och pappa ställde uppi fyra tävlingar/lotterier och vann 3!! De tycker jag är bra!! Hahaha... Sedan fick jag skynda mej hem, det var väldigt mycket trafik vid Brommaplan.. Men jag kom hem. Väl hemma fick jag stressa, fixa talet, duscha, plocka ihop mina grejer..

Sedan var jag tvungen att kasta mej i bilen och åka till en tjej som skulle fixa mitt hår..
Det blev väldigt fint! Hon sminkade mej också, såg riktigt snygg ut!! Hahaha.. Ego.. Sedan hämtade pappa mej och körde mej, Ebba och Emma till Åsas skiva som var på Rest. April!!

Det var en jättelyckad kväll! Jag hade trevligt även fast jag kände mej utanför.. Det var bara Blackebergsmänniskor där... Men det gick bra ändå..

Ciao

Mkt i slutet

Nu vare ett ta sen, men det har inte hänt så mkt.. Första maj var jag inne i stan med Elice och vandrade runt lite grann. Sen åkte jag hem till Åsa och pratade lite med henne och Emma. Najs!

Sen har det blivit otroligt mkt plugg, jag har nu insett hur mkt det är!! Det är sjukt och alla projekt kommer nu i slutet!!
Har suttit med årsredovisningen, den är asjobbig att göra och mina medarbetare verkar inte vilja hjälpa mig så mkt.. Jag tror att jag måste bossa med dem lite mer.. Och sen psykologin, jag ska hålla en lektion om sociogram och det finns inte så mkt att säga!! Men, men det ska nog gå bra.. Har massa killar i gruppen som är bra på att blajja bort massa tid... Hahaha...

Idag har jag diskirerat en vit mus på NkB-lektionen.. Jag trodde att jag skulle spy, men det var inte så farligt förutom att det luktade sååå illa!! Så jag var tvungen att hämta luft några gånger...

Men nu ska jag gå och plugga..

Hare!
Ciao.

RSS 2.0