29 sep 11

Oj, va kass jag är...

Men de händer inget spännande i mitt liv..
Går upp - åker till jobbet - jobbar - åker hem - fixar här hemma - sover

Å så nåra träningar, dom är dock slut nu, eller ett litet uppehåll.. Idag va första gången som benhinnorna inte värkte.. =)

Nej, nu ere dags å sova..

//Angelica

AW

Har hittat min nya idol.. Jag hoppas att han kommer spela in fler låtar, för jag gillar verkligen hans röst.. Sjunger sjuk bra!!


//Angelica

Inte bara jag...//Angelica

LuringBlir tokig.. Igår fick jag fyra sånna här mail plus ett annat konstigt.. I morse så hade det kommit ett till.. Jag har inte ens Swedbank!!! Men om jag hade haft de så hade jag nog gått på de.. Fast om de skulle va så, skulle banken skicka ut mail då? Borde de inte ringa?

//Angelica

18 sep 11

Fixade lite i min garderob igår, så nu är de ordning.. Frågan är bara, hur länge? Kommer nog va stökigt innan helgen igen.. Men jag ska försöka göra mitt bästa..

Idag ska vi städa här hemma å tvätta.. Å så tråkigt, men nödvändigt... Sen får vi se vad som händer resten av dagen =)

//Angelica

17 sep 11

Veckan har rullat på, jobb å fotbollsträning.. Tuzzen lämnade oss också, Erik gråter lite, men jag pustar mest ut ;) Okej, hon va fin, men de va så mycket fel nu, så de va lika bra.. Så nu e bara Lill-Ann kvar.. Men de kommer en ny till veckan =)

I helgen ska jag städa lite i garderoberna.. De e så konstigt, för de ligger fullt med kläder, men ändå har jag inga plagg å ta på mej på mornarna..

Sen måste de städas igen, för på måndag får vi gäster..

//Angelica

12 sep 11

Regn, regn, regn.. Så fruktansvärt tråkigt.. De blir så blött.. Även fast jag hade regnkläder i galon så blev jag blöt.. De rann in i halsöppningen, ner för bröstet å magen.. Tog hela arbetsdan innan jag var torr igen.. Hade ombyte till alla kroppsdelar förutom överkroppen.. Ska ta med mej det i morron å lägga i hyllan så att det finns..

Idag har jag bokat tid hos tandis.. Kände att det var dags nu, var 2,5 år sen sist.. Tandis i Umeå strulade till de så jag fick ingen tid i våras å sen har jag inte orkat ta tag i de.. Så om fem veckor gäller de, är lite nervös att jag har fått hål..

//Angelica

Ticktack

Skäms, skäms, skäms.. Men jag glömmer helt enkelt bort å skriva..

Vecka 35
¤ Jag började spela fotboll, var helt död efteråt, men det var kul (å spela inte va död..) Fast jag var ju sjukt dålig.. Inte tekniskt, men konditionsmessigt, hängde inte alls med.. Men det kommer väl..

¤ Jobbade

¤ Var på Kick-off med jobbet, åkte till nya arenan i Solna, sjukt häftigt!!

¤ Åkte till Orsa över helgen.. Vi packade bilen å drog, sov på ett mysigt hotell strax utanför Orsa.. På lördagen var vi på Orsa Björnpark, i Gustav Vasas spår å åkte runt.. På söndagen åkte vi förbi Eriks kusin på vägen hem..


Jag å världens största björn, inget man vill möta i skogen.


Pusspuss


Björnungarna blev matade


Utsikt från Tiger Mountain


Sibirisk tiger


Vasaloppsstoppet Eldris


Vasaloppets målgång i Mora

Helvetsfallet

Vecka 36
¤ Jobbade
¤ Chaufför, den årliga fotbollscupen "hemma" gick av stapeln.. Fotboll + musikfest!

//Angelica

RSS 2.0