27 juli 11

Igår gick jag ut å solade sen försvann solen bakom ett träd så jag gick in å gick på ICA, när jag kom hem så öppnade sej himlen å de braka loss.. Sprang å drog ut allt, ifall blixten skulle slå ner.. Sen blev de fint igen...

Idag har jag plockat å städat lite här hemma.. M kommer å hälsar på idag så de måste se fint ut då =)

Nej, nu måste jag fortsätta fixandet..

//Angelica

25 juli 11

Har fortsatt dagen idag och uppdaterat mej om vad som händer i Norge. Tycker att det är så fruktansvärt och jag har inte riktigt förstått det än.. Det är hemskt det som har hänt och att mannen som har utfört det inte verkar ångra sig.. Hur kan man som människa skada så många andra, känna att man gjort rätt??


Annars idag;
plockat iordning lite, solat, knappat på nya mobilen =)

//Angelica

Norge-katastrofen

I fredags när vi väntade på Erik va jag inne på FB, så gatt folk hade skrivit om en bomb i Norge.. Kollade på aftonbladet å läste lite snabbt.. I lördags när jag gick upp var teven på.. Såg massakerna från ön.. Satt å kollade i nån timma å alla strån på kroppen resten sej. Riktigt hemskt att se..

På kvällen läste jag aftonbladet lite till.. Å idag har jag kollat på nyheterna, en bit av minnesgudtjänsten å olika tidningar i Sverige å Norge..

Får rysningar i hela kroppen, tycker det är fruktansvärt det som har hänt, kan nog inte riktigt förstå att det har hänt.. Vart extra jobbigt nu när de hände så pass nära..

//Angelica

24 juli 11 - Helgen

Torsdag
Efter bull-baket gick jag å hämtade ett paket på ICA.. Sedan gick jag hem å sov en timma =) Gick upp, Erik kom hem, vi åt middag.. Sen gick vi å la oss, men jag kunde inte somna.. Halv elva gick jag upp å diskade, gick å la mej igen.. Kunde fortfarande inte sova, så kvart i tolv gick jag upp.. Kollade när MoP's flyg skulle komma, softade lite, packa in i bilen å satte kurs mot Arlanda. Körde lite vilse på Arlanda, men tillslut så hittade jag en parkering, gick in väntade dom, gick till bilen å åkte hem.. Pratade å fikade å halv fem gick jag å la mej, ganska så jättetrött!!

Fredag
Vaknade 10 av klockan, drog mej, gick upp.. Åt frulle, åkte å handlade, kom hem fikade, väntade på Erik, lagade mat, åt middag, spelade Yatzy, sov..

Lördag
Gick upp, åt frulle, åkte till mosters nya hus, åkte hem å började fixa kalas-middagen.. Moster å man kom på kalas, åt middag å tårta.. Fick paket =) Presentkort på Cervera, apelsinskalsöppnare, en grill, 2 parfymer.. Sen fick jag även reda på att jag ska bli gudmor åt min framtida kusin Tingeling =D

Söndag
Vaknade av att lillebror kom å hoppade på madrassen å kittlade mej.. Gick upp åt frulle, packade å åkte hem. Stannade å handlade efter vägen..

//Angelica

21 juli 11

Ingen bra natt i natt heller.. Vaknade å så ligger jag vaken, somnar om, vaknar å ligger vaken.. Sen när jag sover som bäst så ringer klockan å jag måste kliva upp =@

Gårdagen:
Åkte ner till Uppsala, testade Gränby Centrum, å jag är så lycklig! De finns massa bra affärer utan att man behöver åka in till stadskärnan!!! Nu mer Gränby =D Sen vart de MeMa, där jag införskaffade mej en ny mobil å lite färg till skrivaren.. Å sen IKEA där de blev en strykbräda.. Sen blev de Citygross å mathandling.. Efter de va jag slut å åkte hem..

När jag kom hem så bakade jag en kladdkaka, å fixade middagen, kycklingsallad =)

Vi åt middag å sen kom SMTS, vi fikade å gick å la oss..

Idag gick jag upp, gav gästerna frulle å sen for de å jag blev ensam.. Diskade, pratade med Ammi <3 å nu håller jag på å bakar bullar.. Råkade äta lite deg så nu har jag ont i magen..

//Angelica

20 juli 11

Har sovit jättedåligt inatt, halv sju gick jag upp för då va jag less på å ligga å vrida på mej å magen kurrade.. Men solen skiner å jag firar födelsedag idag så de e en bra dag ändå.. =)

Har massor med saker att göra idag, så jag ska nog ta å börja snart..//Angelica

Ordning

Nu har alla bokhyllor och dörrar kommit på plats =) Ser snyggt ut ;) Har börja fylla en idag, ska fortsätta med de andra i morron.. Känns bra, för nu försvinner lite lådor från golvet =)

Har fullt upp i morron, frågan är om jag kommer å hinna allt.. Ska ju inte gå upp jättetidigt heller för när man fyller år får man sova länge, men jag kan nog inte sova allt för länge..

Hinner jag inte klart med allt så slänger jag in allt i lilla rummet å stänger dörren så att mina gäster slipper se eländet ;)

//Angelica

19 juli 11

Igår fick vi upp två av dörrarna till bokhyllorna. Så idag kan jag börja diska upp å börja fylla =) Ska fortsätta med stolarna också, sen äre väl lite småplock så där...

//Angelica

18 juli 11

Igår for vi till IKEA å införskaffade oss bokhyllor.. De va knappt att vi fick en dom i bilen.. Jag fick dra fram mitt säte längst fram å vika upp ryggstödet, jätteoskönt, men vad hade vi för val?

Skruvade ihop två av dom igår, å de resulterade i två blodiga fingrar.. IKEA-möbler är farliga.. Undra hur mycket blod de blir idag eftersom vi har några kvar att montera.

Idag ska jag ta å fortsätta plocka lite här hemma, så att de blir nån ordning nångång..

//Angelica

17 juli 11

De va så skönt när saker å ting hade försvunnit.. Lägenheten blev så mycket större, å man kunde röra sej fritt.. Vi är ju inte helt klara, men vi kom en bra bit på vägen iaf.. Jag har tid i veckan å plocka. Så lagom tills vi ska flytta igen så är vi nog klara =P

På kvällen åkte vi å badade, vi tänkte att vi skulle till en sjö här i närheten, men vi åkte till Gysinge å badade i Dalälven(?).. De va ganska så kallt i vattnet, men de va varmare än sist vi badade (1/5).. Fast när man väl hade kommit i så va de skönt.. Efter badet åkte vi runt å tittade lite.. Över 12 mil blev de.. =P

När vi kom hem så gjorde jag en hårinpackning.. Tappade bort min borsta under dagarna i Umeå, så håret var inte borstat på väldigt länge å de gick inte å reda ut.. Men efter massa hårinpackning å lite slit så är de nu mjukt å skönt.. =)

//Angelica

16 juli 11

I helgen är första helgen då vi bara ska vara hemma.. Eller ja, vi kanske inte blir hemma hela helgen, de blir kanske nån tur med bilen.. Men mestadels hemma.. För vi måste verkligen ta å plocka upp här nu..

Annars blir de nog inte så spännande här..

//Angelica

Inför min stora dag

Snart kommer den dagen som man (som barn) längtar mest efter hela året, födelsedagen..

Gick runt på stan å reka lite i veckan..

Jag vill ha:
¤ En liten kaffebryggare - typ 4-6 koppar
¤ En muggtermos
¤ Grytvante i silkon
¤ Dl-mått - specialare från Cervera
¤ Serveringsskålar - från Önska
¤ Vännerboxen (av Erik)
¤ Wii
¤ DVD med hemmabiosystem
¤ Dator
¤ Mobil

Hinner nog fylla ut listan

//Angelica

15 juli 11

Erik hade röjt upp lite är hemma, å igår kom jag hem med ännu mera saker å de blev kaos igen.. Men jag ska ta tag i det idag..

Tänkte att jag skulle ut å springa, men jag har gett min MP3 till M å min mobil har gått sönder, så jag har ingen musik, å så regnar det, så jag är inte speciellt taggad..

Men eftersom det regnar är de väl en perfekt dag å röja upp här hemma..

//Angelica

Detta har hänt

Oj vad dålig jag har blivit på bloggandet.. En vecka å två dagar sen sist..

Så vad har hänt?
8/7 - gick på semester
9/7 - åkte upp till Umeå, grillade hos Emelie
10/7 - städade lägenheten
11/7 - M&M kom upp å hjälpte mej å städa å packa bilen
12/7 - städade
13/7 - städade, åt middag å såg på film med Emelie, Emma å Micke
14/7 - städade, låst lägenheten, lämnade in nycklarna å lämna Umeå, åt lunch hos M&M

//Angelica

6 juli 11

Körde shorts idag, tänkte att jag kunde ge mina bleka ben lite färg när jag är ute om dagarna.. När jag kom hem såg jag nåt fult, en strumprand... =S Inte så skarp, men lite fler shortsdagar så kommer den inte att va snygg =P Men snart semester så då kan jag sola bort randen..

Annars händer de inte så mycket spännande i mitt liv.. Jobbar, pysslar hemma, sover..

//Angelica

Vecka 26

Måndag - Fredag 27 juni - 1 juli
Veckan rullar på, jag är ute å tittar när de jobbar, sitter på kontoret å knappar på dator å miniräknare..

Lördag 2 juli
Monterade skrivbord, råkade klanta till mej lite å slog handen.. Inte speciellt begåvat å de gjorde ont som tusan!!! Sen åkte till MoP, åt middag med lillebror å tjej =)

Söndag 3 juli
Åkte hem igen, handlade lite, lagade mat å softade.

//Angelica

RSS 2.0