25 augusti 13

De har varit en stressig vecka å de va väldigt skönt när helgen väl kom.. Fick mycket å göra på jobbet.. samt nyheten att 100 pers ska sägas upp.. Stressigt till träningarna... Men till veckan blir de som vanligt igen =)
 
Månkis-dagen igår, vi vann med 9-0 i vår match =) laget åt middag ihop å tittade på herrarnas match å så stannade jag en stund å titta på veteran-matchen..
 
Har städat å fixat här hemma i helgen, passar på när jag är ensam hemma, finns inget som hindrar mej då ;)
 
//Angelica

18 aug 13

Fotbollsskorna var supersköna, använde dom förra helgen när jag var med på matchen, men sen har jag avstått träning den här veckan så jag har inte kunna använda dom.. Men nästa vecka då är det dags igen.. Benskydden va inte bra, lämna tillbaka dom å tog ett par andra, men jag ska lämna tillbaka dom också.. Kör på mina gamla karriären ut..
 
Den här veckan så var alla tillbaka på jobbet, så de va full fart, dock hann jag bara med tre dagar innan jag blev sjuk.. Kom hem i torsdags, tyckte de va lite kallt inne (22grader) så jag tog på mej mjukisar å fleecetröja.. Gick ut i förrådet å höll på å frysa ihjäl (23 grader ute) på vägen dit..
 
Kom in, började laga mat, fick ont i kroppen å mot slutet orkade jag inte stå längre, kollade tempen å såg att jag hade 39,3... Inte så konstigt.. Satte mej i soffan å vilade, gick å la mej halv åtta för de gjorde för ont å sitta i soffan, hade då 39,5..
 
Vaknade under natten å hade fortfarande 39,3, likaså när klockan ringde å de va dags att gå till jobbet.. De blev till å somna om å sjukanmäla sig.. Under dagen kände jag mej bra, lite seg, men kanske inte så konstigt, hade lite feber mitt i dan... Mot kvällen kände jag mej pigg, inställd på å åka till jobbet.. Men jag vaknade på fredagen med världens huvudvärk å 39 grader igen... Så de blev till å stanna hemma igen.. Men mot kvällen var jag pigg å nu har jag vilat hela helgen så nu är jag frisk =)
 
Jobb å fotboll står på schemat i veckan å till helgen är det Månkis-dagen..
 
//Angelica

8 aug 13

I lördags stod det "rensning av skrivbord" på schemat... Ångrade med (som vanligt) precis när jag rivit ut allt... Är inte riktigt klar än, va tvungen å ta mej till Ikea å köpa lite lådor å de har jag inte monterat ihop än, men i helgen.. Så då tror jag att det blir bra i lilla sovrummet =)
 
Plockade upp, ställde undan resväskor å gjorde fint här hemma, städade några köksskåp, har dock nåra kvar ;)
 
På söndagen gick jag ner till fotbollsplan för jag skulle titta på matchen, de slutade med att jag fick va med å spela.. Blev lite stressigt då jag blev kallad 15 min innan matchstart!! Fick spela 30 min iaf, hade fått spela mer, men jag orkade inte.. Å eftersom jag inte var förberedd så slutade kvällen med världens huvudvärk!!
 
Som tur var så gick huvudvärken över till första arbetsdagen.. De va inte så tungt som jag var förberedd på att komma tillbaka.. Va faktiskt lite skönt, äntligen är rutinerna på plats =)
 
Träning på kvällen, slutade inge vidare... Ett svullet knä efter att jag ramlat när jag räddade målet.. Först kändes det inte så farligt, typ som ett brännmärke, men sen kunde jag inte springa... Blev kylpåse å bandage! Kändes obehagligt på kvällen, typ som om det rann nåt kallt på knät, men det var helt torrt, så de va väl nåt på insidan..
Va lite svårt å sova, hatar å sova på rygg, men jag hade inge val direkt..
 
Tisdagmorgonen var jobbig.. Kändes bra till en början.. Stod i badrummet å borstade håret när de vart suddigt för ögonen.. Jag var tvungen å sätta mej ner för jag blev så yr å illamående.. Troligtvis pga knät, för de gjorde ont.. Men sen gick de över å jag kunde åka till jobbet =)
 
Har mest blivit kontorsarbete nu, för jag kryper ogärna omkring på knät, men än så länge så finns de å göra =)
 
Köpte nya fotbollsskor idag å benskydd, tror de blir mycket bättre för mina tår å ben =)
 
Nej, nu ska jag ta å ringa ett samtal. Tjing!
 
//Angelica

2 augusti 13

Sista semesterdagen, på måndag äre dags igen... Tar det bara lugnt här hemma, men ska snart iväg å handla, ganska så tomt i kylen nu...
 
Förra veckan drog vi norrut.. Vi åkte båt, kollade på utsikten, åt middag på Fiskarfänget =) Erik åkte hem å började jobba å jag stannade kvar hos MoP.
 
Pappa å jag vandrade en bit av Högakusten-leden två dagar.. Va inte så jobbigt som jag trodde. På söndagen var det fint väder, men när vi vaknade på måndagen så ösregnade det.. Vi sprang in i stugan som stod bredvid å åt frulle.. Sen sprang pappa å hämtade allt från tältet å så packade vi ihop det i stugan.. Vi väntade till den värsta skuren skulle sluta innan vi fortsatte vår vandring.. Kom fram å mamma kom å hämtade oss..
 
Sen har det varit lugna dagar på landet å igår tog jag tåget hem.. Hur smidigt å skönt som helst! Varför har jag inte åkt tåg tidigare?!?
 
Ska se om jag får igång bilen, den har inte rört på sig så mycket under semestern.. Men det är nog ingen fara =)
 
//Angelica

RSS 2.0