Detta har hänt:

Hänt sen sist då?
Jag har:
¤ Varit barnvakt åt Bro' tillsammans med E, L å P... =P 
¤ Åkt bil, E va bara tvungen å köra.. 
¤ Kört bil till E å till Bjästa.. Jises va duktig jag är.. =P
¤ Åkt skidor i Bjästa. ramla inte en ända gång!! Men Macke gjorde en fin vurpa som kändes..
¤ Promenerat med Jissa
¤ Fotat, kan bjuda på nåra bilder lite senare..

De e väl de som har hänt, typ..

Idag äre 1 år sen jag var hos Åsa å fixa bloggen!!! Men de e inte förän i morron som jag skrev de första inlägget.. =P

Jaja,

Ciao

Påskdagen

Bussen blidde ganska full från NUS, men sen klev de av å så fick jag fönsterplats.. Fast en person breve mej men de gjorde inge.. Blev lite orlig ett tag då hon somna, för jag trodde att hon skulle lägga sej på min axel.. Va ska man göra då lixom?? "Öhm, ursäkta, men kan du flytta på dej?" =P Kanske inte.. Men tur att det inte hände..

Va tvungen å göra ett bussbyte, men de va väldigt skönt ute så de gjorde inge.. Sen kom bussen å jag lassa in alla min packning, va lite jobbigt.. Men de gick.. Sen kom mamma å Macke å hämta mej vid bussen å vi åkte å handla mat.. Sen fick jag köra hem!!! =P=P

Hem börja laga mat medan pappa å Mackie fick städa.. Eller pappa fick städa, för Macke gick igenom med trasan väldigt fort.. =P=P De fråga hela tin hur nog de behövde vara om en speciell person skulle kolla där å där.. =P=P Bara för att de skulle gå så fort som möjligt..

Sen blevre midda å så gick vi å la oss väldigt tidigt.. Bara för att jag gick å la mej så tidigt så vakna jag klockan 7!! Fats jag ville inte krypa upp ur sängen för de va så kallt, så jag låg kvar till 9.. Då blevre frulle å sen hjälpte jag pappa me å fixa kranen, jises va händig jag är!!! Sen gick jag å Jissa ut å satte upp fjädrar i träden..

In duscha, eller jag så gott de gick.. De e lite knepigt å gö de utan vatten, men nu har man lärt sej hur man gör..=P=P Bråka lite med Macke, eller han bråka med mej, för att jag tog en torr handduk.. Å han trodde inte att de fanns nån kvar till honom.. Men de gjorde de..

Sen kom E, å jag trodde att hela familjen skulle stå i fönstret, men jag tror inte att de gjorde de.. Eller jag hoppas inte de iaf.. För man behöver lix inte skrämma bort folk redan från början.. Haha..

Blev rundvisning å sen mat, mmm va gott de va!! Mina egna köttisar, kan de bli bättre?!? Efterrätt å kaffe på de.. E va lite skeptisk när mamma duka fram memman, men han smaka de iaf, men jag tror inte att han gilla de.. Haha, å de e förståeligt.. För de e verkligen inte gott!! De e typ bara pappa som gillar de...

Sen fick vi leta påskägg, eller jag behövde inte leta, för Macke hittade mitt, skönt!! Haha.. Sen va jag tvungen å pack iordning lite grejor för att åka hem till E. Kom innanför dörren så möttes vi av hans små kusinbarn.. Sen gick de inte till deras mamma å sa: "Mamma titta vad E har med sej!!" Haha.. Hmm, de lät typ som: "Mamma titta va katten har släpa in!!"

Va lite social, å sen tv-tittande.. Va tvungen å hålla mej vaken till 00 för då skulle jag skicka ett sms till pappa som har födelsedag idag.. Men han läste de inte ens då.. =S

Jaja, ska gå nu..

Ciao 

Melodifestivalen 2008

Jag vet att Melodifestivalen är över för den här gången, men jag är bara tvungen..

De va nämligen så att jag inte gillade Sibles låt då hon sjöng den första gången, vet inte riktigt varför.. Å sen att hon slog ut Ola i 2a chansen gjorde ju inte saken bättre.. De va nästan så att jag skulle börja gråta.. Hade jag inte haft sällskap då, så hade jag blitt arg å lessen på riktigt.. =P

Å i finalen varen väl så där..Men nu närom har spelat den på radion så är jag KÄR, den är ju hur bra som helst.. Grymt fin å de e så att man får tårar i ögonen.. Likadant äre med Sannas låt, den var också sådär i början, men nu kommer tårarna nästan varje gång..

Nån annan som jag också gillar är Nordman, låten är så skön.. Sen är väl texten som den är.. Jag är lite besviken på radiokanalen som jag lyssnar på.. För under de här veckorna har de spelat alla låtar som gick vidare till final utom två.. Å de e Amys å Fridas låtar.. Jag är mycket besviken för jag tyckte att de var bra.. Men samtidigt så spelar de låtar som åkte ut i delfinalerna å 2a chansen..

De är möjligt att de spelar dom, men då har jag missat de helt..

Skärtorsdag

De har inte hänt så mycket sen sist.. Jag gick till ÅC å posta mitt brev, dammsög, damma.. Sen tog jag en paus å åt lunch(!) eller midda kanske jag ska kalla de.. Började packa ner allt som låg i fåtöljen.. Å de blir så mycket packning, förstår inte varför?? Eller de e bara 1 väska med kläder, en med hemliga grejor, å så datorn plus en handväska.. Men då har jag inte packat ner allt än, så de kan hända att jag packar ner handväskan i en annan väska... Får se hure blir med den saken..


Pratade med Ammi idag!!! Å jag har inte pratat i telefon med henne på jag vene hur länge!!! De va jättekul å få höra hennes röst.. Vi prata i hela 1,5 timma!! Sen va vi tvugna å lägga på.. Men jag hoppas att vi snart hörs igen..


Måste städa å packa klart nu.. Funderar på om jag ska dammsuga i morron, ere elakt å plocka fram dammsugarn klockan 8?!? Fast den låter ju inte så mye å så tror jag att de flesta redan har åkt hem, så de e nog inga problem.. De kommer ju bara å låta lite granna i nån minut.. Har ju inte så mye å dammsuga..


Får se hure blir med bloggen nu.. Kommer å va på landet där jag knappt har el, jo de har jag.. Men inge internet.. Men jag ska nog få tag i de å försöka uppdatera lite grann.. =P


Annars så önskar jag

 GLAD PÅSK

Ciao

Btw, bloggen kommer å fylla ett år under påsken, undra hur jag ska fira de.. =P


Promenad

De va tur att jag vakna tidigt i morse.. För halv 10 så kom hon från bostaden å bytte min persienn.. De va lite pinsamt å släppa in henne till kaoset, men vad hade jag för val? Vill ju kunna dra upp persiennen å få in lite ljus..

Sen promenerade jag ner till Strömpilen å passa på å hanlda lite på Maxi, å sen gick jag hem.. De va faktiskt inte så långt som jag trodde, men det är bara för att när jag har gått dit så har jag gått världens omväg.. Men inte den här gången..

Hem påsk-fixade lite granna, städa, lagt fram grejor.. Nu måste jag bara leta väskor å slänga ner allt.. Sen ska jag slutstäda.. Måste till ÅC å posta en grej också.. Kanske ska ta de nu innan jag glömmer de..

Ciao

Tentafest

Det blev inte NH som de va tänkt, för de va så mycket folk att vi inte ens kom in.. Tillslut vare 1 ut, 1 in.. Å vi stog inte längst fram i kön... Så de som va där inne kom ut å så gick vi till Rött ist.. De va trevligt, för där kunde vi iaf prata med varandra..

Kom hem vid två å så somna jag väl innan 3 nån gång.. Å så vakna jag 9 å var pigg, men jag lyckades somna om till 8 iaf.. Så jag kanske ska gå å lägga mej tidigt idag..

Ska äta frulle å sen ska jag pyssla lite granna..

Ciao

Btw, under påsken äter vi 4000 ton godis!!!

Över

Så då va den sista tentan för den här perioden över.. Den va riktigt svår, så jag har ingen aning om hure kommer å gå.. Satt i 4 timmar å försökte lösare.. Så vi får se, kommer å få svar nästa vecka förhoppningsvis.. Skrivvakten gilla inte att jag skrev min mailadress på tentan. Men de e väl upp till mej?

Hem, ringde mamma, å nu pratar jag med E.. Måste snart gå å leta kläder å sminka mej för de e tentafest ikväll å de vill man inte missa..

Ciao

De närmar sej

Nu äre bara drygt 1 timma kvar innan jag sitter på ÖP å har min tenta, den sista för den här gången.. Jag börjar bli lite nervös nu faktiskt.. Tror att den kan bli antingen jättesvår eller jättelätt.. De e så svårt å veta, för de har varit så blandat på övningstentorna vi har fått.. De e bara å hoppas att det inte blir nåra monsterfrågor (sånna med mycket poäng).. Fast ändå så känner jag att jag har koll på de mesta, eller jag kan inte plugga på mer nu iaf..

Jaja, vif år se hure går.. I morron ska jag sova ut, å sååå skönt!!

Ciao

För tidigt

Jag kanske gick å la mej lite för tidigt igår, för nu sitter jag här halv nio på morronen å är pigg.. Men jag var ju så trött igår.. Jaja, de ska väl gå bra, bara jag inte somna på tentan.. =P

Ska plocka iordning lite i mitt rum sen blire frulle å sen plugga på de.. Frågan är: Hur mycket kommer jag å lära mej nu egentligen? Menmen, ett senare problem..

Ciao

Födelsedag

Grattis Jissa!!!

Hallon-passion eller äpple?

Har plugga typ nästan hela kvällen.. Nu har jag gått igenom de gamla tentorna 1 miljard ggr!! Så nu kan jag de utantill typ.. Men jag ska snart lägga böckerna under kudden å sova på saken.. Fast jag vill inte gå å lägga mej för tidigt, för då kommer jag å vakna tidigt.. Å eftersom jag har tenta mellan 16 å 22 i morron så ere bra om jag är pigg på kvällen, vilket jag inte brukar vara så de kommer å bli svårt..

Funderade på en sak idag.. Jag hade lite tråkgit förut så jag satt å läste på drickan jag köpte igår.. De var en mer med hallon och passionsfrukt.. Grejen är den att drickan innehåller 1,5% hallon och 1,5 % passionsfrukt OCH den innehåller 12% äpple... Borde de inte vara äppelmer då?? eller? Jag tycker att det är lite fuskigt..

Ciao

Kemi-tenta

Jag vet inte vad som hände igår, men datorn började leva sitt eget liv.. Stängde man en sida så öppnade den 4 nya.. =S Så jag blev aldrig av med de.. Så de sluta med att jag stängde av datorn å gick å sov istället.. Eller jag låg å läste lite först..

Sen la jag böckerna under kudden å släckte lampan, somna typ nästan på en gång!! Å då va klockan halv 10 kanske.. haha.. =P=P

Upp i morse fixa frulle å matsäck, sen plugga lite till innan de va dags att gå till ÖP.. Hade kemi-tenta, å till en början trodde jag att de va lätt, men sen hade han lagt in uppgifter som jag inte alls kunde å inte hade sett innan!! Så de gick inte kanonbra, men jag vill verkligen att jag ska ha klarat den, för en omtenta vore inte bra.. Vill göra annat under den helgen istället.. Men jag får se.. Hoppas få svar så snart som möjligt..

Nu ere dags å ta en promenad, kan behövas efter 5 timmars skrivande..

Ciao

Uppdrag - lampbyte

Kände mej inte så trött i morse när jag klev upp.. Tog mej in i badrummet för å duscha, men de va inte så lätt.. För de kom typ inge varmvatten, å sen näre kom så blevre väldigt varmt, det resulterade i att jag inte ville lämna duschen då de va kallt utanför..

Men jag lyckades komma därifrån å sen ut i köket för att göra frukost.. Blev de gamla vanliga.. Tittade lite på tv innan jag gick å la mej igen samtidigt som jag lyssnade på rix.. Sen klev jag upp, ut i hallen för å leta kläder..
Tände lampan å då början den å spraka å blixtra, blev rädd å stängde av den.. När jag sedan gjorde ett nytt försök så gick den inte å tända alls.. Så jag fick stå i mörkret å leta kläder, men de gick de me..

Gick till skolan å plugga FyA, frågade PN om vissa grejor.. Jag tycker att han har varit bra i hela kursen, men idag var han sjukt dryg!!! De gillade jag inte, så jag vågade knappt fråga mer efter de.. Sen vare lunch å den var efterlägtad, för jag hade vari hungrig i 1,5 timma!!

Efter lunchen gick jag till ABH å köpte böckerna till nästa period, de va inge kul.. =S Gick till klassrummet å började med KeA, väntade på DGL:s akademiska kvart, men de blev lite mer än en kvart.. Sen kom han å hjälpte mej med halva tentan.. =P Men nu förstår jag lite mer iaf..

Sen promenerade jag till ÅC å köpte matsäck till i morron å två lampor.. Gick till bostaden å sa till om min persienn å lite annat... Kom hem å började skruva ner lampan, men de gick inge vidare, jag fick inte loss den.. Så jag fick ringa P.. Å han kunde hjälpa mej iofs via tfn, men jag fick ner den.. Sen bytte jag, men jag tappa den nya lampan i golvet, så den gick sönder.. =S Men som tur var så fick jag två lampor i packetet, så de gick bra.. Va lite knepigt å få tillbaka allt.. Så nu vågar jag inte slå i dörren å jag vågar inte stå i halle heller..

Jaja, ska fortsätta mitt pluggande nu..

Ciao

Hur gör man nu?

De är svårast nu på slutet å plugga.. Har gått igenom alla papper, övningstentor, boken å sånt 100 ggr å nu känns de inte som om de går framåt när jag göre längre.. Kan ju typ svaren utantill.. Å då kan jag inte allt än, det finns mycket som jag kan lära mej, men när jag läser de blir jag bara förvirrad å så ger jag upp..

Har mina sista lektioner i morron så jag måste komma på massa frågor till dess.. Har redan nåra på lager som jag måste få svar på.. Vill så gärna klara dessa tentor för jag vill hem till Sthlm!!! Även fast jag har pluggat som bara den så är jag nervös..

Har varit ute på en söndagspromenad i de härliga vädret.. Fast de va isigt så jag va tvungen å tare lugnt, vill inte göra mej illa nu när jag ska tenta 6 timmar två dagar i rad, ingen höjdare, för stolarna är inte alltför bekväma heller..

Ciao

Härligt

Det var skönt att äntligen få sova ut, så de va tur att jag gick å la mej tidigt igår.. Fast jag har iofs vaknat flera gånger i natt, vilket inte är så kul.. Menmen.. När jag hade piggnat till så gick jag ut i köket.. Det var fortfarande inte diskat, så nu gjorde jag det.. Orkar inte se de bara stå där hela tin... Å den som är ansvarig för disken han har åkt hem å kommer tillbaka om 2 veckor typ, så då läre inte bli gjrot..

Sen vare dags å sortera tvätten, hoppas att de e rätt färger i maskinen nu, annars blire jobbigt, för den här gången har jag ingen å skylla på.. =P Men de ska nog bli bra

Jag undrar om jag håller på å bli sjuk, de vore väldigt dåligt tajmat isf.. Men jag har ont i huvudet (nä, jag festade inte igår!), täppt i näsan, nyser 24/7, har lite kämpigt å andas.. Fast jag hoppas att de bara är nån tillfällighet, för sjuk kan jag inte bli nu.. För de kommer å bli jobbigt på tentorna då..

Nu ere bara 2 dagar kvar till kemitentan å 3 dagar till fysiktentan, jag börjar bli lite nervös.. Ska plugga vidare nu..

Ciao


Middag

Jag städade upp lite granna, inte så otroligt noga, det får bli nästa vecka.. Sen gick jag till ÅC där jag skulle möta upp Sandra, Emma å Emelie.. Fick sitta där i 15 minuter innan de kom.. Då kom de stora problemet; vad skulle vi äta?? Gick in på ICA å kolla vad som fanns, tillslut beslöt vi oss om att de skulle bli färskpasta med sås..

Sen skulle vi ha nåe gott till Melodifestivalen, men de va inte lätt å välja, ingen ville ha samma sak så de sluta med att vi tog tre påsar.. =P=P Gick hem å började laga.. Okej, jag var inte så delaktig där, men de gjorde inge. =P De skötte de sååå bra.. Å de blev så otroligt gott!! Att pasta kan vara så gott, de visste jag inte..

Sen fick vi skynda oss å diska, eller Emma fick skynda sej å diska.. Hon tog på sej de frivilligt.. Jag började möblera om i rummet så att alla skulle kunna se teven.. Å så satt vi där å kommentera å så.. Näre var klart så titta vi på lite bilder å så, innan de gick hem..

Borde kanske gå å sova snart, för de ska bli pluggande i morron, plus att jag ska tvätta.. Så nu ska allt i tvätten så jag får med mej nåra rena kläder till landet.. Iofs så har jag en del där, men ändå..

Ciao

Melodifestivalen, FINAL!!

Klockan 20.00 satt vi alla fyra bänkade.. Eller inte riktigt, Emma stod å diska.. =P Men sen kom hon också.. Vi tittade på Melodifestivalen, kommenterade kläder (sepciellt BWO:s), å hurom sjöng..

Mina favoriter var Linda, Perrelli, å Amy..

1 Charlotte Perrelli
Sanna Nielsen
Rongedal
BWO
Linda Bengtzing
Sibel
Amy Diamond
Frida
Nordman
Christer Sjögren

Så himla skönt att de va nån jag gillade som vann!! hade Christer gått vidare så vet jag inte vad jag hade gjort.. För det hade varit otorligt pinsamt å skicka han till Belgrad..

Ciao

De går framåt..

Efter 4,5 timma i skolan så blev jag less.. Jag började med kemin, gjorde en tenta som vi har fått av DGL... Jag lyckades få ihop 29,5 p + mina 3 duggapoäng.. De vill säga 32,5 p... Å man måste ha 31 för att få godkänt.. Så de e ju inte kanonbra precis.. Eller jag ligger ju över gränsen, men de vore skönt om jag hade en större marginal.. Å då fanns de uppgifter på tentan som jag inte ens försökte på, för de såg så svåra ut.. Så jag måste fråga DGL eller Emma om dom..

Men de e skönt att de går framåt i kemin iaf.. Jag förstår många fler uppgifter nu när Emma har förklarat lite för mej.. Sen gjorde jag lite på fysiken också.. Gjorde om tentorna för att se om jag fortfaradne förstod å kunde uppgifterna.. De va väl lite blandat.. Men jag hoppas att de bli bättre..

Kom hem för ett tag sen, jag var tvungen å städa.. För vi ska nämligen vara här ikväll å titta på melodifestivalen.. Så då kan jag inte låta mina dammisar visa sej.. Fast de blev ingen storstädning för de orkar jag inte, de ska ju bli på torsdag iställe innan jag åker till MPM å E!!

Ska väl fortsätta plugga lite till nu..

Ciao

Skola

Okej, de va ingen som hade slagi i huvudet.. Det var Sanna som hade varit duktigt å städat.. Det för att hon hade blivit irriterad över att det var så äckligt i köket.. Men när jag kom ut i köket så vare nån som hade stökat ner!! Blir så less.. Förstår inte att de e så svårt att hålla rent..

Vi som bor här är ju över 20 (inte jag då) å då borde man förstå att de inte går å stöka ner så mye.. Men jag tror inte att killarna ser hur skitigt de är.. Ska skriva en regellapp å göra ett nytt städschema..

Jag å Sanna stod i köket i 1 timma igår å klagade på allt.. =P=P Så vi hoppas att det ska bli bättre, för de e lite dålgti stämning här i korridoren just nu.. De för att vi inte pratar med varadna å bara irriterar oss..

Har precis varit ute å promenerat.. Vaknade tidigt så jag tänkte varför inte? Nu ska jag äta frukost å sen ska jag till skolan.. Jag vet, de e lördag idag.. Men om jag inte sitter i skolan å pluggar så läre inte bli så mye..

Sen ska tjejorna å jag titta på Melodifestivalen tillsammans.. Kalle kunde inte förstå hur jag kunde titta på de, å han kunde absolut inte förstå att jag erkände att jag tittade på de!!! =P=P Jag borde skämmas enligt honom.. Haha, men inte de..


Vad hände?

Jag tror att nån i min korridor har slagit i huvudet!!! De e sant, de e inte så att nån har gjort sej illa eller så (vad jag vet iaf).. Men när jag kom ut i köket förut så vare städat!! Å då menar jag STÄDAT.. Jag trodde inte att jag såg rätt först.. Men nån har alltså vari duktig nu på kvällen å tömt diskstället, torkat spis å bänkar.. Å det va inte jag som hade gjort de.. Undra vem som va så duktig för en gångs skull... Haha

Ciao

Toalettbesök

För några veckor sen upptäckte jag en sak.. Okej, det kanske inte är så spännande, men ändå..

Jag var i skolan å skulle åka till M&M eller rättare sagt till E, kanske jag ska säga.. Men iaf, de är så att jag ogillar att åka långa sträckor i tajta jeans, det bästa man kan ha under sånna resor är mjukisar.. Så jag tog min packning, gick till en toalett för att göra ett ombyte..

Släpade in allt på toaletten, hängde upp jackan på kroken.. Sen började jag rota runt i väskan efter mjukiskläderna, möblerade om lite i väskan.. Helt plötsligt blev det väldigt mörkt inne på toaletten, så jag blev lite rädd..

Det är nämligen så att vi på universtetstoaletterna har sånna där automatiska lampor som tänds när man rör sej.. Så jag rörde mej, men de blev inte ljust för de.. Då slog det mej: min jacka hängde ju över saken man måste röra sej för.. Så jag lyfte på jackan å så blevre ljust igen..

Jag tycker att det är lite otaktiskt att ha kroken över den där saken, för tänk om man skulle vilja göra ett längre besök, då kan man ju inte hänga upp sin jacka, för då kommer de att bli mörkt efter ett tag..

De e så att jag blev lite nyfiken å ta reda på hur länge de lyser.. Kanske ska gå in å klocka nån gång, bara för at.. =P=P

Ciao

Skrik å panik!!

Igår när jag skulle gå å sova så fick jag stora problem.. Jag skulle dra ner persiennen, men de gick inte.. Den fastnade halvvägs.. Men jag skruva lite på (vad de nu heter) å då föll den ner tillslut.. Sen drog jag upp den igen för å testa om de gick bättre.. Men den fastna igen.. Fick panik!! För jag kan inte sova med den uppdragen.. Så jag skicka ett sms till P.. Efter ett tag så ringde han upp å hjälpte mej..

P sa att en tråd kanske hade gått av, men det såg jag inte.. Men sen såg jag att tråden hade delat sej å att den snart skulle gå av.. Jag fick ner den å så kunde jag iaf gå å sova.. Men det var inte lätt att sova, för det var väldigt kallt.. Det var nån i helgen som drog ut täcket ur lakanet å jag har inte orka sätta i det igen.. Men jag borde göra de snart..

Upp tidigt till skolan, räknade på massa, men övningstentan jag gjorde var väldigt svår!! Så får jag en sån på onsdag så gåre inte.. Sen hjälpte Emma mej med kemin, å nu börjar jag förstå...!! Äntligen.. Varför kunde inte DGL säga de här på lektionerna.. Det har han iofs gjort, men inte på ett pedagogiskt sätt.. Så man har tillslut stängt av öronen å bara antecknat..

Åkte ner på stan å fixa lite grejor.. Vad? De är hemligstämplat.. =P=P haha.. Sen hem igen.. Har varit sugen på att baka.. Så jag tog fram en av sockerkaksmixen jaf fått av M å hällde i vatten å sen in i ugnen.. Å de såg såååå gott ut när jag tog ur den ur ugnen.. Sen skulle jag vända på den å då gick den sönder!!! Så den var inte lika snygg längre.. =( Så jag var tvungen å ta in den i rummet så ingen i korridoren skulle se min misslyckade sockerkaka!!! För jag kan ju inte visa att jag är så dålig på nåt som är så enkelt.. =P Men den var god iaf å tur va de!!

Sen gjorde jag lite på kemitentan, inte alla uppgifter, men av de jag gjorde så fick jag ihop 29 p å jag behövde bara 27 p.. Så de va ju bra at jag äntligen låg över G å inte under.. Nu känner jag mej bra.. Höll på å säga igen, men jag ombestämde mej, för jag har aldrig känt mej bra i kemin.. Men det gör jag nu! =)

Ciao

Är det så svårt?!?

Har inte hänt så mye spännande idag.. Tog en promenad förut å sen har jag bara pluggat.. Kom ut i köket förut å såg att min ena sked var borta.. De verkar som folk i den här korridoren är otroligt tröga!! De låg lix på min handduk å sen varen borta!! Fast jag hittade den i diskkhon - smutsig!!!

Såg att det var nån som hade kokat ris å jag förstår inte hur personen har kokat!! För det är ris överallt!!! Fastbränt kladdigt.. Å så har man inte tatt bort de.. De e ju äckligt!! Vill bort härifrån!!! Tur att det bara är 7 dar kvar å sen slipper jag serom på 10 dar.. Då ska jag bara träffa människor jag gillar å jag hoppas att de kommer å städa efter sej, annars blir jag lessen..

Tittar just nu på Superligen däre e match mellan AIK å Falun.. Ma å Ax är med.. De ser till att sargen är hel å fin.. De e ju typ med hela tin i TV, lite coolt tycker jag.. =P=D Just nu har nåt hänt, förstår inte riktigt vad, för jag har inte tittat så noga..

Ciao

Potatis

Gjorde nyss en upptäckt i mitt skafferi.. Längst in så hittade jag en plastpåse.. Okej, de kanske inte låter så spännande.. Men plastpåsen var inte tom utan det låg något i den.. Nämligen potatis...!! Å jag minns inte ens när jag köpte den potatisen... Tog fram den å kände lite, den va mjuk.. Inge som jag vill stoppa i munnen, så de åkte i soporna..

Tur att de inte hade börjat ändra färg å typ krypa iväg än, för det hade varit lite äckligt..

Ciao

Drömmar

De senaste nätterna har jag haft världens skumaste drömmar... Inga mardrömmar (som tur är) men jag får inte ihop det riktigt.. I morse när klockan ringde så tröck jag på snooze, somna om å hamna i samma dröm, klockan ringde igen, snooza, drömmen fortsatte, klockan ringde, snoozade, kom in i drömmen igen, klockan ringde å jag var tvungen å gå upp.. Å 5 minuter senare så kom jag inte ihåg vad jag drömt om..

Det tycker jag är lite lustigt.. Hur kan jag komma in i samma dröm fast jag har vaknat? Men jag kommer inte ihåg den efteråt.. =S

Gick till skolan å frågade PN om de uppgifter jag hade räknat.. Alla var inte riktigt rätt, men nu ärom så nu vet jag (förhoppningsvis) hur jag ska göra om de uppgifterna skulle komma på tentan.. Sen gick han för han skulle ha nån uppvisning, så de kom en annan lärare.. Han va väldigt bra, gick runt å fråga om vi behövde hjälp å förklarade på ett väldigt bra sätt.. Mycket pedagogisk! Sånt gillar jag!!

Efter att ha suttit i 2,5 timma i sträck så vare dags å gå hem.. Träffade utbytesstudenten när jag var på väg hem.. Har nog inte sett han sen jag var på Skogis tillsammans, vilket var dan efter Sandras inflyttningsfest, å de va i början av november eller nåt.. Fast de konstiga är att vi borde ha träffat varandra för han bor ju i huset breve mitt.. Menmen, vi kanske springer om varandra..

De va trevligt å prata med honom, han förklarade vad de va han höll på med, men jag förstod bara att det var nåe om proteiner, sen var jag lost.. Men jag nickade å log.. =P Han sa att han skulle åka hem i slutet av månaden så jag gissar att de va sista gången jag såg honom nu då.. Om jag inte träffar honom nåt nu den sista veckan innan jag åker till landet..

Jaja, nu måste jag diska å sen ere plugg som gäller..

Ciao

Kaffe

När Macke var hos mej i typ november eller näre nu va så blev han besviken på mej för att jag inte hade någe kaffe åt honom.. Så jag va snäll å köpte snabbkaffe så han blev tyst.. Men han tyckte att de smaka hemskt!! Så då blev jag lessen, för här hade jag varit snäll å fixat kaffe till honom å så dög de inte.. Men han fick inge annat kaffe utan fick ta det om han ville ha nåt.. Fast han vägra dricka de..

För nån vecka sen så testade jag det där kaffet å jag förstår att han inte ville dricka det.. För det vare värsta som jag har druckit!! Drack bara en klunk å sen va jag tvungen å hinka vatten!!! De va så illa..

Så de där ska åka i soporna eller så blire bjudkaffe.. =P haha

Ciao

Hur gör man?

Har pluggat hur mycket som helst idag.. Men hur mycket jag än pluggar så fastnar det inte!!! Jag förstår inte varför?? =S Så frågan är hur man ska plugga för att det ska fastna?? Måste klura på de.. Vill ju gärna klara tentan, för en omtenta har jag inte tid med..

Hoppas att det löser sej till på tisdag..

Ciao

Äntligen!

Jag fick inte lägenheten som jag ställde upp mej på, jag var inte ens bland de 8 som får chansen å säga ja.. Så jag får leta vidare.. Men jag ska nog hitta nåt nån gång, för jag vägrar å bo kvar här i korridoren i höst.. Då tar jag mitt pick å pack å flyttar hem.. Okej, inte riktigt, men de e nästan så att det är så.. Så jag hoppas att det löser sej..

ställde klockan på 6 i morse, kvart i sju kröp jag upp ur sängen.. In i duschen, ut, på med kläder, ut till köket, äta frukost, borsta håret, byta kläder, iväg till skolan..

Vi hade KeA, det tog ett tag innan vår lärare kom, jag tror inte han visste vart vi skulle vara nånstans, för vi skulle byta sal.. Sen kom han å hade lite föreläsning.. De var lite luddigt, men det klarna tillslut.. Sen fick vi räkna själva.. Å det gick så bra!!! Nu känns det bra iaf på räkningsuppgifterna.. Eller okej, jag fick fråga DGL lite, men de va bara för att komma vidare på rätt spår.. Å så vare olika siffror på olika ställen.. Jag som precis har lärt mej att hitta i tabell-boken å så skulle man inte ens använda den.. =S Menmen..

Såg personen som jag berätta om för ett tag sen.. Han som jag känner igen så otroligt mycket, men inte kan placera.. Å det börjar störa mej, vill ju vet vart jag har träffat honom.. Kanske skulle gå fram å fråga nästa gång.. Fast det skulle jag aldrig våga.. =P Så vi skippar de.. =P

Ringde E när jag gick hem från skolan.. Han hade slutat typ halv elva å nu chillade han typ bara.. Å jag blir så avundsjuk!!! Det vill jag också kunna göra.. Jag kunde iofs gått hem halv tio, men då hade jag inte kunnat slappna av..

Ska prata vidare nu å sen ska jag fortsätta pluggandet..

Ciao

Frissa? Hmm..

Har varit en kanonhelg den här helgen också!!! Hämtade E vid NUS (den här gången också) på eftermidda kvällen.. Han hittade faktiskt tillbaka, fast han glömde den sista svängen, så tur att jag var med.. Hade han kommit vilse så vet jag inte vad jag skulle ha gjort.. Har varit med om att en person har åkt vilse när denne skulle till mej, å jag skippar gärna det igen..

Gick till ICA å handla då jag hade glömt bort hur mycket mjölk min gäst sveper.. =P=P Sen blevre matlagning å det serverades spaghetti å köttfärssås.. Mums..

Sen blev det Melodifestivalen å andra chansen, E va väl inte så intresserad.. Menmen, sen blev de How to lose a guy in 10 days.. En väldigt bra å fin film..

Gick upp å åt frulle å sedan blev det klippning, å så fint det blev.. Jag kanske ska bli frissör.. Eller inte, tror inte att det är min grej ritkgit.. Tänk om kunde blir besviken, de e ju inte så att det går å limma tillbaka håret.. Då ere bättre å jobba i kassan på ICA, för då kan man iaf ge kunden de den vill ha å inget är förstort.. Så nä, frissa är inget för mej..

Sen tog vi en sväng med bilen till Ersboda å kolla runt å handla lite.. Då E va tvungen(!) å köra bil.. Men de va trevligt..

Sen blev det matlagning igen, å denna gång pitabröd med fyllining, mycket gott de också.. På kvällen vare lugnt, med Wallander å den va sjukt läskig!!! Hade jag inte haft sällskap så hade jag stängt av å gått å lagt mej..

Upp tidigt idag, till skolan.. Inge kul.. Nu är repetionen på FyA slut, å den har inte ens börjat på KeA.. KeA börjar oroa mej en aning, men de måste lösa sej.. Får se vad han går igenom för nåt i morron..

Sen gick jag förbi ett bostadsområde där ja ska söka en lägenhet.. Får se vad de blir.. Låg väldigt bra till, nära till mycket.. Hoppas, hoppas..

Ciao

Melodifestivalen 2008, Andra Chansen

Tittade inte så noga på den delen..

Omgång 1
E-type och The Poodles
Sibel

Ola
Caracola

Johnson & Häggkvist
Nordman

Thérése Andersson
Suzzie Tapper

Omgång 2
Sibel

Ola

Nordman
Suzzie tapper

Så vidare till finalen gick Sibel å Nordman..


Dammigt

Vart kommer allt damm ifrån?!?! Okej, nu vare iofs två veckor sen ja städade sist, men ändå 2 veckor!! De e ju inte så lång tid.. Eller? Kan det verkligen komma så här mycket damm på den korta tiden..?? Jag tror att mitt rum måste dra åt sej en massa damm, för annars vet ja inte va som är problemet..

Måste snart suga upp alla mina dammisar, för E får absolut INTE serom.. =P=P Sen måste jag vattna blomman, men ja vene om ja är så sugen, för den stack mej igår när jag tänkte göra de.. Fast de kan va på tiden, denhar nog inte fått vatten sen innan jul, å de va ett tag sen.. Men den lever.. Jag har bara vattnat den 2 ggr sen jag flytta upp å jag flyttade upp i mitten av augusti.. =P=P Så den måste vara väldigt tålig..

Kom å fundera på vart jag har fått blomkrukan ifrån..?? Hmm, de e nån figur med en kotte på huvudet som håller i en korg.. Jag undrar om jag inte fick den i julklapp av Sandra.. Jag tror att det var så, annars har jag absolut ingen aning.. Om det är från nån annan så är jag lessen att jag inte kom ihåg de.. =P=P

Ska städa klart nu å sen ere duschen som väntar.. Å sen måste jag ta mej till NUS, för E tror inte att han hittar tillbaka.. =P=P Dåligt minne?? Kanske de.. haha..

Ciao

Okej??

Anledningen till att ja inte kunde logga in på IKSU var för att mitt 30-dagarskort hade gått ut i torsdags, dvs efter 28 dagar(!?!)... Jag undrar vart mina 2 sista dagar tog vägen?? Menmen, va ska jag göra åt saken.. De va ju ba å gå till receptionen å avboka passen så att kortet inte spärras för att ja itne plockar ut biljetten.. Sen vare bara å traska hem.. Gick i rask takt å när ja kom hem så gjorde jag lite styrka, ja de va lite.. För de va för tråkigt..

Va ska jag göra nu lixom?? Kanske plugga lite å sen börja städa.. Ja de låter bra..

Ciao

Ojojoj!!

Jag har haft min mobil i typ 65 dagar eller nåe sånt. Under de dagarna har samtalslängden blivit 48 h, 51 min, 40 sek.. Å av dess så är utgående 5 h, 3 min å 44 sek.. Fatta va mycket folk har ringt till mej då!!! Kan knappt tro att det är sant.. De blir ju 41 minuter per dag.. De kanske inte är så mye egentligen, men de känns bara som de är mycket, iaf jämfört med vad jag har ringt..För jag har bara ringt typ 4 minuter per dag.. Så de e lite skillnad där..

Medan den andra mobilen som jag köpte september 2006, vilket är 18 månader sen, så har jag bara ringt 23 h, 22 min å 23 sek.. Å blivit uppringd å pratat i 67 h, 49 min å 19 sek..

Jaja, de kanske inte är så intressant, men ändå..

Försökte logga in på IKSU, men ja kommer inte in.. Å då kom jag på att mitt kort kanske redan har gått ut.. Trodde att det gick ut på måndag men sen när ja kolla så gåre ut på lördag, vilket är idag faktiskt, men de borde ju fortfarande gälla idag.. Måste gå till IKSU idag å kolla.. För ja har ju bokat på måndag å ja vill inte att de låser mitt kort för att ja inte hade så bra koll..

Hände inte så mye spännande igår.. Lektion, räkna, ner på stan, kolla, hem, prata med E, städa, prata med E, prata med P, prata med M.. Typ så...

Ciao


10 orsaker varför jag inte gillar de i korridoren:

¤ De tar (lånar(?)) min mat
¤ De tar (lånar(?)) mina köksredskap
¤ De brände sönder min kastrull
¤ De har mat i kylen som luktar illa
¤ De spelar hög musik
¤ De spelar dålig musik
¤ De pratar för högt i köket på kvällarna
¤ De städar inte efter sej
¤ De sätter spisen på off
¤ De är omöjliga att bestämma saker med

Så ere!!

Inte hennes fel!!

Läste i tidningen idag om en 9-årig tjej från Australien (?) som spelade tennis.. Nu får hon inte längre tävla (eller de kanske heter spela match).. Anledningen till de va för att hon stönade för mycket när hon slog iväg bollen, å motståndarna blev störda av det..

De är väl inte tjejens fel att motståndarna inte kan koncentrera sej.. Va ska hon göra åt saken lixom? Hon fick mer kraft om hon gav ifrån sej ett läte vid slagen.. Man måste ju få ha sin stil..


På topp!!

Åh va bra JAG är!!! (tycker jag iaf). Kom hem vid tolv å har typ pluggat sen 13, dvs i 5 timmar, med nåra småraster.. Aldrig har jag typ varit så duktig.. Jo, det har jag, men jag har inte förstått så mye då å gett upp ganska lätt..

Har gjort FyA-tentorna å de gick bra, en va riktigt lätt.. Hoppas att vi får en sån sen näre e dags.. För då behöver jag inte oroa mej.. Hade typ rätt på varenda uppgift som jag gav mej på.. De där med optik var försvårt för att jag skulle förstå.. Men de löser sej snart så fort PN har förklarat..

Sen började jag med KeA-tentan, å jag klara de första uppgifterna utan problem.. Sen lät jag de vara för det såg svårt ut och jag vill ju sluta på topp!!! =P

Kanske dags å fixa nån midda, ska se va jag hittar för smarrigt..

Ciao

Intressant!!

Vakna faktiskt av klockan i morse!! Skuttade upp pigg som en nötkärna ut till köket å gjorde frulle.. Okej, de kanske inte va ritkgit sant, men nästan.. När ja sedan va klar så vare 30 minuter innan ja skulle gå, så ja kröp under täcket å sov i 25 minuter, skönt.. Eller ja sov inte utan mer vila..

Sen trippa ja till skolan, kallt som tusan vare!! Typ -11 eller nåe sånt.. Nu kommer vintern, hur ska jag överleva?? De löser sej nog.. =P=P

Hade kemi-lab, Emelie va inte där, så ja fick en ny labpartner.. Å de gick riktigt bra.. Va faktiskt kul å spännande.. Vu blev klara först å de har nog aldrig hänt!! Å nåe annat som inte heller har hänt förut var att hag förstod vad vi höll på med!!! Blev lite förvånad, jag trodde att jag skulle behöva va jättepassiv, visste inte hur duktig han var.. Men ja tror att vi va typ lika.. De kändes så iaf.. Sen gick vi å skrev rapport påre också, å de gick väldigt fort..

Sen trippa jag hem å åt lunch bestående av risgrynsgröt, å såå gott de va!!!

Å sen vare dags att öppna böckerna

Ciao

Sover djupt?

Ja vakna inte av klockan idag heller, eller jo, men av reserven, å då blev ja stressad.. Fast ja hade massa tid på mej.. Jag förstår inte hur jag inte kan komma ihåg att jag har vaknat å stängt av klockan.. De brukar man ju göra, men ja göre inte..

Tog mej till skolan, hade en luddig kemi-lektion, men de börja klarana lite nu iaf.. Sen skrev ja å emelie rapporten från förra veckan, då det kommer en ny den här veckan..

Sen vare lunch å därefter fysik, han gick igenom lite från kursen... Å sen fick vi räkna själva.. Jag hitta ett fel i facit, jag är sååå nöjd.. För det är nämligen en lärare som har skrivit facit.. haha.. Räkna på hela lektionen sen gick jag hem å packa ihop min simkläder å begav mej till IKSU å gympa..

Kunde inte ta i allt idag, var lite svårt å spänna magen för ja va å sjukt hungrig!! Så idag vann tanterna, Attans!!! Inte bra, men ja kommer igen på torsdag.. =P Hahaha..

Kom hem för en stund sen å gjorde snabbmidda för vi skulle ha koridorsmöte klockan 20.00, men de va bara ja å en till.. så ja gick in i mitt rum, å ja har inte hört nåra dörrar öppnas än, så ja gissar att vi skippar de.. Men inte göre mej nåe, för jag ska inte äta midda merom ändå.. Så de e ba synd om de själva..

Ciao

Misslyckande

Jag lyckades få bort tuggummit från byxorna igår, i morse såg jag att de va mer än så som hade försvunnit.. Färgen på byxorna var också borta!!! Så nu äre en störrre vit fläck än vare va innan..

Å innan den upptäckten så hade jag försovit mej, vakna när E skicka ett morron-sms.. Å tur va de, annars hade jag sovit vidare, men de hade inte gjrot nåe.. För i skolan gick de inte mye bättre heller..

Hade dugga i morse, å den gick inge bra, 1 p ifrån.. Men jag får klara mej med det poänget ja fick från förra, å hoppas att de inte diffar 1 poäng från G, för de vore surt.. Men den va grymt svår.. Å PN sa att vi skulle sänka oss med 2 poäng jämfört med förra..

Sen gjorde jag en gammal tenta å då förstod jag hur mye de va ja inte förstod!! Så nu ä ja orolig för både kemin å fysiken, så nu blire hårdplugg i 2 veckor!!!

Ska börja redan nu,

Ciao

Min kanonhelg!! =D

Fredag:
Va lite slitet å ta sej upp å så blevre superstressigt i slutet för jag gick upp försent.. Hade fysiklektion, PN prata om optik å sånt, ganska häftigt faktiskt, å sen fick vi räkna själva på de, men ja övade på duggan ist.. Sen drog jag mej till NUS å tog bussen ner.. M&M hämta mej å vi möttte upp E, för jag insåg att jag inte skulle hinna..

Fick göra mej iordning mej där.. De va no bäst så, för hade jag åkt till M&M så hade jag ba fått stressa, fick ja göra nu också typ.. Men de gick bra.. Åkte till Ö-vik å käka midda å sen till nån kompis åt E.. Blev lite rädd när ja kom innanför dörren.. Nåra av killarna där kom ut i klänning!!! Sen berätta E att de va tema "ombytta roller" eller nåe sånt.. Å då kändes de bättre.. Hahaha.. =P=P Killarna va så söta om tjejor, å de hade ritkigt kul också.. Fast ja undrar om tjejer verkligen beter sej så..

Sen gick vi till nåe ställe i Ö-vik, "plattan" kanske, eller nåe sånt.. Ja hade inte så bra koll, ja bara följde med.. Å de va trevligt, fick träffa lite kompisar till E å så.. Lyckades sitta sönder min fina nya mobil lite.. Men den fick bara ett litet skrubbsår.. =P=P Sen fick jag tuggummi på byxorna också..

Lördag:
Drog från Ö-vik efter 1 nån gång å kom hem vid 2.. Va skönt, va verkligen trött.. Tror ja somna ifrån E, å de va inte snällt av mej.. Men va ska man göra? Eller, jag kunde iaf sagt "go natt", menmen..

Vakna tidigt morronen efter men låg kvar i sängen ett bra tag, sen tog vi oss upp å åt frulle å så blev ja skjussad till M&M för jag skulle plugga.. hann typ ba plugga i 40 minuter, sen va ja tvunge å duscha å så skjussa M&M mej tillbaka till E..

Tittade på film å sen laga E mt åt mej!!! Wheee!!! Blev tacos, mye gott faktiskt.. Jag lyckades få han å titta på Melodifestivalen med mej också.. Å va ba jag är på å övertala.. Haha.. Sen vare massa annat på tv som vi titta på..

Söndag:
Gick å la oss inte allt för sent, å även denna gång somna jag no ifrån han.. Hadere vari tvärtom så hade ja blitt sur.. Gillar inte när folk bara somnar så där.. Haha..

Vakna lite senare idag, L ringde typ å väckte oss, inte riktigt men nästan.. Sen tog vi oss upp å åt frulle.. Å så kom grannarna som bodde typ flera kilometer bort!! Å de e grannar!!! De förstår jag inte riktigt.. Menmen, om de nu vill de så..

Satt med datorn å kolla lite, sen kom L förbi å nörda sej med sin dator också.. Sen gick vi ut å fixa bilen(bilarna) eller vi å vi, de va väl mer E å L som höll på, ja stod vid sidan om, men de e bäst så näre gäller saker på hjul med motor..

Sen fick vi mat av E:s mamma å sen va vi tvugna å stressa till bussen... Å vi hann precis, chaffisen stängde luckorna när vi kom, fast de va kö, så jag gjorde inte att vi fick vänta längre.. Sen fick jag byta i Ö-vik, å de va lite jobbigt, för min packning låg kvar i den andra bussen, men de gick bra..

Kom hem, såg att portdörrens glas var trasigt, de va lite svårt å undvika all glas på backen.. De har visst hänt nåe här i helgen, undra vad.. Tur att jag missa de..

Ska sova nu,

Ciao


Melodifestivalen 2008, del 4

Dags för melodifestivalen igår igen.. Lyckades få se den, men ja fick kämpa.. =P=P Gillade faktiskt inte nån särskilt mye.. Va lite besviken på nåra av bidragen..

Linda Bengtzing - Final
Charlotte Perrelli - Final
Nordman - 2a chansen
Sibel - 2a chansen

Ute
Niklas Strömstedt
Calaisa
Daniel Mitsogiannis
Fronda

Så nu ere ba å vänta på 2a chansen å se vilka två som går till final.. Å sen ere den stora finalen..

RSS 2.0