Förstått?

Kilade iväg till skolan å hade fysiklab.. Den va rolig, men grym svår.. Vi fick leka med sladdar å sånt, å de va rätt spännande.. =P Men vi va inte så duktiga så vi va tvugna å fråga AS flera ggr innan de löste sej.. Tillslut vare ba ja å Emelie kvar å då satte han sej breve oss å typ sa alla svaren å så.. eller vi hjälpte till lite.. ja försökte säga nåe smart å han gillade de ibland iaf.. Å han sa att jag förstod uppgiften, när jag i slutet ändrade på hans svar å ändå fick rätt..

Men jag vet inte hur mye jag egentligen förstod.. Å den helt plötsligt tog han fram lappen å sa att vi kunde pricka av oss å gå.. Antingen så va vi klara eller så ville han bli av med oss..=P=P

Har öppna fysikboken nu när ja kom hem.. Men de e ju sjukt svårt.. Förstår inte när jag ba läser, så jag måste komma på nåe annat sätt å lära mej på.. Men de ska no lösa sej.. Jag har ju hela helgen på mej.. eller inte direkt, men nästan..

Ska sitta med de lite till..

Ciao

Musik

Jag vaknade 2,5 timma innan klockan skulle ringa!! Första gången vakna jag iofs lite efter sju, men ja lyckades somna om nån timma...

Har tittat på 2a avenyn nu på morronen.. Å så sorgligt de va.. Fällde en liten tår i slutet... Hade tänkt å öppna böckerna, men de blev inte så mye av de.. Får göra de ikväll ist.. inte bara får, utan jag MÅSTE!!! Annars kommer ju inte duggan att gå bra.. Å jag vill ha med mej mitt poäng..

Har hört massa bra låtar på Aquan, men jag har ingen aning om vad de heter, å jag kan inte hitta dom heller.. Sångtexterna finns ingenstans.. Sen har jag hört en annan grym låt på radion också.. Nämligen Takida med Curly Sue.. Höjer volymen varje gång den spelas!!!

Ska gå å leta kläder nu..

Ciao

Vinnare!!

Å segraren är..... AGGE!!!!! Jej, äntligen så vann jag över de hurtiga tanterna på gympan... Kämpade hårt för att komma förbi alla strömmar som de ger mej å idag lyckades jag.. Satsade allt jag hade så nu är ja alldeles slut i kroppen.. Att tanterna inte visste att jag tävla mot dom gör inge.. För jag tror no att de innerst inne också tävlade mot mej.. =P=P

Annars hare vari en rätt soft dag, sovmorron till 13, sen traska jag till skolan å hade kemilab.. Den första labben var rätt skoj, de för att jag förstod vad vi gjorde.. Iaf till i slutet, när vi skulle lyckas kolla vad de va vi fått fram..

Andra labben va lite läskig.. Vi handskades med HCl (saltsyra) å de vill man inte ha på sej.. Å den va också ganska rolig.. Men DGL fick förklara för oss ett par ggr innan vi förstod, eller rättare sagt jag förstod.. De andra satt fortfarande som frågetecken.. Men då tog jag fram min pedagogiska sida å förklarade.. =P=P Fast jag har ingen aning om de förstod, men de e inte mitt bekymmer..

Hem softa lite med böckerna å sen till IKSU på A2... Å nu ska ja ba tare lugnt.. Avbokade morrondagens pass, då jag måste städa å packa då ist.. Menmen, jag får ta igen de på måndag ist..

Ciao

Tur?

Vilken tur jag har!! Va precis i tvättstugan å bytte tvätt i maskinen.. När jag sedan hängde upp den rena vita tvätten så upptäckte jag att det var ett svart plagg med!!! Men den har inte färgat nåe, som tur va.. Annars hade de vari lite illa.. Förstår inte huren har hamnat där.. =S De måste ha vart för att ja prata i tfn samtidigt som jag sorterade mina högar..

För självklart, de e ju inte mitt fel att den hamna där!! =P

Så de e ba happas att ja inte har lagt nåe vitt i den svarta högen.. Får väl se, för jag tror att de finns saker i den maskinen som kommer å färga, eller jag vet att det finns..

Håller på å pluggar lite till duggan på måndag så ja kan åkta till M&M å E i helgen.. eller jag har redan bestämt att jag ska åka..

Ska plugga lite till sen ska jag fixa tvätten innan det är dags att laga midda..

Besök =D

Tog mej till NUS framåt 18-tiden igår, för att möta upp E å guida honom hem till mej.. Va inte så bra på de.. Då höger å vänster inte är min grej, utan jag kör pekningar istället.. Haha..

Laga midda åt han, å ja hoppas att de smakade bra, jag tyckte de iaf.. de blev kyckling me sötsursås å ris.. Vilket va lite avancerat för att va lagat av mej.. =P=P haha

Upp tidigt i morse för att gå till skolan, eller jag fick skjuss.. =P en liten bit.. va tvungen å  visa han vägen ut ur mitt bostadsområde.. =P=P Hade inte vari bra om ja låtit honom köra vilse..

Va en ganska seg dag i skolan idag.. Fast jag lyckades iaf hålla mej vaken å tur va väl de.. Jag å emelie srev våra labrapporter idag, så nu ere gjort.. Å ja hoppas att vi slipper få tillbaka dom..

Kom hem tog de lugnt å sen gick jag till IKSU.. De va ett tag sen jag va där å träna nu.. å de kändes lite konstigt att va tillbaka.. Men å så skönt de va!! de känns i hela kroppen att man har tränat.. Men ja vene om de va så bra, för ja tror ja har sträckt höger sida av kroppen igår när ja for i backen.. Men jag hoppas att de blir bättre.. ska tare lite lugnt nu i början..

ska chilla lite nu,

Ciao

Aoutch!

Prata me M förut å hon sa att de hade köpi katt... Agge är så avis!!! Vill också ha en katt.. Prata me E som sa att han va på väg!! =D Fast då behövde ja börja städa igen.. Hmm, men de gick ganska fort.. Tog mej sen till ICA för å handla midda, då han vill att ja ska laga mat.. Undra hure ska gå, är ju ingen mästerkock precis.. Menmen, de blir no bra..

Å på vägen hem så va olyckan framme.. ja hade vari jätteförsiktig hela vägen, men så helt plötsligt så va bena i luften å ja satt på backen!!! Å de va ju massa människor runt omkring, vilket gjorde de vääääldigt pinsamt... Å ont gjorde de också, mitt knä ä alldeles rött å lite svullet tror ja.. Å ryggen fick sej en smäll lika så armen ja tog emot med...

Men ja överlever ska ni se.. =P Måste gå å göra mej iordning snart å promenera till NUS..

Ciao

Sorry

I don't wanna hear, I don't wanna know
Please don't say you're sorry
I've heard it all before
And I can take care of myself
I don't wanna hear, I don't wanna know
Please don't say 'forgive me'
I've seen it all before
And I can't take it anymore

You're not half the man you think you are
Save your words because you've gone too far
I've listened to your lies and all your stories
You're not half the man you'd like to be

Inflyttningsfest hos Björn

Vart lite stressigt igår.. Var väldigt seg.. Prata lite med M å sen med E å då gick allt ännu saktare.. Men jag kom tillslut iväg, å de va inge kul å gå, för de va halt som bara den.. Å att ja hade klackar gjorde ju inte saken bättre.. Fick vänta ett tag på bussen, men sen kom den...

När jag hoppade av blev ja väldigt osäker, så ja va tvungen å ringa emelie å fråga vart ja skulle.. men de va som ja trodde, tur de.. Inte kul å gå vilse.. Va en del människor där när ja kom, de hade träffats typ 2 timmar innan!!! de skulle jag egentligen ha gjort också, men ja inte vari å seg..

Blev väldigt trevligt, tog bussen hem vid 1, för då började folk se lite trötta å slitna ut.. Å då ere lika bra å åka hem.. Fick sällskap till Vasaplan, å de va skönt.. De e alltid lite läskigt å ta sej hem själv i mörkret.. Bussarna klaffa väldigt bra, så ja slapp vänta så mye.. Sen när ja klev av bussen å skulle promenera hem så ringde ja E, så ja fick pratsällskap den biten..

Kom hem satte mej på golvet å vila benen, sen gick jag å la mej.. Va väldigt trött, hadere inte vari för att ja hade så ont i benen hade ja somnat med de samma..

Idag hare inte hänt nåe spännande.. har städat lite i köket igen.. Fast nu gick jag med alla sopor å sånt, men ja måste torka av spisarna å bänkarna idag igen.. samt dra fram dammsugarn å moppen, men de får bli ett senare problem.. Nu ska ja kolla bidler från igår..

ciao

Melodifestivalen 2008, del 3

Igår var det då dags igen.. Lyckades missa även denna delfinal, men jag gråter inte för det.. Hade bättre saker för mej å jag har ändå ingen favorit med...

BWO - Final
Frida feat Headline - Final
Thérése Andersson - 2a chansen
Caracola - 2a chansen

Ute
Partik Isaksson och bandet
Ainbusk
Mickey Huskic
Eskobar

Jag får väl se om jag får se nästa delfinal, eller om ja är upptagen då med..

Förberedelser

De ringde på mobilen igår när ja låg i sängen.. Jag kände inte igen numret så jag tänkte inte svara först, för ja var rädd för att det var X. Fast ja svara ändå.. Å de va en felringning.. Nån som sökte efter Patrik.. Men jag kände igen rösten, men inte numret, så ja va tvungen å kolla upp de.. Å då såg ja att det va Ante..

Vakna 7 i morse, men ja lyckades somna om till 10.. Då gick ja å bytte glödlampa i badrummet - igen.. den gick sönder igår, men ja orka inte byta den då, hade ingen lust å klättra på stolen.. Men ja förstår inte hur den kunde ha gått sönder, för de va samma lampa som ja bytte i november..

Jaja, sen kröp ja ner under sängen igen å titta ja på Miami Ink innan drog ja ner på stan.. Hitta en jättefin tröja som ja ba va tvungen å ha, så nu har ja nåe å ha på mej ikväll.. Sen åkte ja hem å börja städa, både i köket å i mitt rum.. Så nu glänser de typ här, inte riktigt, men man kan låssas..

Borde göra mej iordning snart.. Har inte kommi långt alls, egentligen borde ja stå i badrummet med sminket, men icke de.. Ska göra nåe åt de nu..

Ciao

Vilse på MAXI

Åkte ner till strömpilen efter skolan för å kolla lite, men ja hitta inge speciellt.. passa på å handla mat på maxi, å de va inte de lättaste.. gick ju vilse bland hyllorna!! de va ju hemskt, hade verkligen ingen koll på var ja va.. men ja kom ut tillslut, å så hann ja me bussen hem så ja slapp en promenad..

Hemma så tog ja de va lugnt.. Laga lite mat å så... Va riktigt avancerat.. Kycklingwok, men problemet va att ja hde ju typ inga grönskaer.. För sist ja gjorde wok så vare nån som la in en påse me typ 3 wokgrönsaker kvar,  i frysen.. Så de va lite synd.. Men de va gott iaf..

Har leta lite kläder till i morron också, men ja hittar inge, så ja vene va ja ska ha på mej!!! Å de e katastrof.. Men ja får hoppas att de löser sej till i morron..

Ciao

Flytta på er!

Jag verkligen hatar (jag vet att hatar är ett starkt ord, men ogillar låter för mesigt!), jag hatar att handla.. De spelar ingen roll vare e för nåe.. Kläder som mat.. Det ligger inte på min favoritlista iaf..
Anledningen att ja hatar de är för att folk står i vägen å de vägrar å flytta på sej!! Folk går för långsamt å släpar fötterna efter sej.. Jag har inte hela dan på mej å vara i affären..!! Men de verkar itne folk förstå..

Så spanar vi in varandra..

Män
Kollar 11 kvinnor per dag. 2 minuter på varje. Det blir ungefär 1 års tittade under deras livstid.

Kvinnor
Kollar 2 män per dag. 1,5 minut på varje. Det blir ungefär 2 månaders tittande under deras livstid.

Vilken dag..

Pubkväll för alla basårare igår då.. Va bara en intressant där, nämligen byggteknik.. Sen vare massa konstiga saker som ja aldrig i hela mitt liv skulle välja!!! Blev mat å så lite snack innan ja promenerade hemåt.. Hade lab på morronen i kemi, den va inte så svår, men otroligt tråkig!! Vi skulle bygga olika föreningar... Drog ner på stan tillsammans med emelie å luncha samtidigt som ja fixa mitt abonnemang.. Så nu ere bra igen..

Jag vaknade 2 i natt.. Inte utav mej själv utan för att tfn:en ringde!!! Vem ringer nån klockan 2 en torsdag morron?!?! Å så vare dessutom en felringning vilket gör mej ännu mer irriterad.. När ja vakna nästa gång vare dags å gå upp, hade fysik-lab, väldigt krånglig, de va inte mye som ja förstod inte resten av min grupp heller för den delen.. Men vi blev tillslut godkända, fast våra svar va ju lite långt ifrån än vad de ska vara..

Vi fick tillbaka lab-rapporten från förra veckan.. Vi va tvugna å kompletera den lite.. Men hon som hade skrivit den hade sparat den på datorn, å den datorn var upptagen.. Men vi lyckades få låna den iaf, men arbetet fanns inte kvar.. Så de va ba å börja om från 0.. Skrev å sen hängde sej datorn å de gick inte å göra nåe alls..

Försöker å få ihop vår korridorsfest, men de går inge vidare... 3 ville på fredan, 3 på lördan å en kunde inte.. Sen vare en till som hoppa av.. Så nu har ja bytt helg å få se om de går bättre då.. Annars ger jag upp.. Å om de blir helgen efter så hoppas ja fortfarande på lördagen.. Ja ska kämpa för att få den.. =P=P haha..

Ciao


Vänner

En människa har:
396 vänner, 33 av dem har man kontakt med och 6 står en nära..

Russin

Ja satt på golvet å stirra in i bokhyllan.. Fick syn på min russinburk å kravlade dit för ja blev sugen.. Öppnade burken å fick en chock!! Det fanns ju bara nåra russin kvar på botten!!! Vart har alla mina russin tatt vägen?? När ja lämna den sist för väldigt länge sen så vare typ inge ätet..

Å nu så varom borta.. Så ja måste ja haft besökare som har äti upp dom.. Frågan är: Vem är besökaren?? Har ju inte haft nån här på länge.. De där va skumt.. Men iaf, bestämde mej för å äta upp de sista.. Men till min stora besvikelse så varom stenhårda..

Min helg

Hade lite feber på lördags förmiddan, men ja var faktiskt pigg, så ja trodde inte på tempen riktigt.. De hände inte så mye, tog de mest lugnt.. Titta på TV å så.. Sen var dags å duscha, men då va duschen under ombyggnad, så ja fick vänta i typ 30 minuter..

Sen blevre duschen å klädbyte.. Satte mej i soffan å kolla på ännu mer TV.. M&M åkte å fiska å ja satt själv me Sture i mörkret.. Sen kom de hem, å ja fick mat. Sen kom E å hämta mej.. Visa mej Nordingrå å så.. Fast ja kommer no inte ihåg så mye.. Haha.. Men de va ju faktiskt mörkt, å de e bra ursäkt.. =P=P Kanske inte, men ändå..

Sen åkte vi hem till E å typ snacka hela kvällen å så, sluta me att de blev övernattning där.. Sen morronen efter såg ja ju mye mer, för då vare ju ljust!! Så då vare ju mye bättre.. =P=P

Åkte till MF:s syster, där M&M sedan hämta mej.. Åkte hem till dom å titta på film; "Inte utan min dotter" Men ja hann inte se hela filmen, får ta de nästa gång ja kommer..Gillar boken väldigt mye å ja vill gärna se hela filmen..

Åkte sedan tillbaka till Umeå, gick väldigt bra å komma hem, kom precis lagom till Wallander-filmen..

Upp tidigare än vanligt i morse då ja va tvungen å duscha, å de va inge skönt.. För de va för kallt!! Sen gick ja till skolan.. Va hyfsat pigg, men sen hände nåe å ja blev jättetrött!! Skrev en labrapport i slutet av fysik-lektionen.. Så den blev klar.. Sen vare kemi, lite knepigt.. Men de funka..

Ciao

Melidofestivalen 2008, del 2

Då va de dags för Melodifestivalen igen då.. Såg dock inte MF igår, vilket va tråkigt, iofs hade ja roligare.. Men ja har hört att Sverige är i chock då de inte gick som väntat.. Jag skulle gärna vilja höra de här låtarna, men jag får vänta..

Sanna Nielsen - Final
Rongedal - Final
Ola - 2a chansen
Johnson & Häggkvist - 2a chansen

Ute
Lasse Lindh
The Nicole
Alexander Schöld
Andra Generationen

Ciao

Fröken hes

De va en jobbig kväll igår; frös, vart varm, frös, vart varm, frös.. Ja, å så hölle på..

Satt å titta på Let's Dance, Cicci å Richard va de som fick lämna.. Vene om de va bra eller dåligt, har inte så bra koll pårom.. Men ja tror att ja hejjar på Tina å Karl Petter!! De e ju bäst.. =P=P

Gick å la mej vid ett eller nåe, då sved de riktigt bra i halsen, lite jobbigt... Hade gett mej pratförbud 3 timmar innan, för att hoppas på att rösten skulle bli bättre..

Vaknade 4 i morse, då behövde ja gå å snyta mej.. Å så sken hela rummet upp, blidde lite skraj först, men sen hörde ja att de kom en bil.. Sen vakna ja 5 av att ja fick en hostattack.. Trodde ett tag att ja skulle dö, då ja inte fick nån luft, men de gick bra..

Sen vakna ja 9, å då fick ja sällskap av katten, men han skulle ba klösa mej när ja skulle klappa honom.. Å de gillar ja inte.. Så ja gömde mej under täcket..

Sen blevre te, gott å skönt för halsen.. Tror no att ja ska fortsätta me mitt pratförbud, för MM ba skrattar åt mej när ja pratar.. Vene riktigt va ja ska göra för att de ska bli bra.. Ja hoppas att de ska bli bättre..

Ciao

Bussresa..

Upp lite tidigare i morse för å packa de sista å stänga ner rummet.. Tog mitt pick å pack å tog mej till skolan.. Va lite kallt å gå, för ja hade packa ner min tjocktröja, för på termometern hemma stod det att de va 8 plusgrader.. Men de va ju typ 6 minus!! Så de e lite skillnad..

Hade en lite knepig men roliga lektion.. Han bli klar me alla uppgifter väldigt tidigt.. Sen visa ja emelie funktionerna på min miniräknare, då hon ska använda den i morron.. De va lite knepig, men hon förstod till slut, hoppas jag iaf.. =P=P

Tog mej till NUS för å ta bussen till MM.. Kom lite tidigt, så ja fick sitta å vänta ett tag i vänthallen.. Men de va inga problem.. Satte mej på bussen å börja resan ner.. Jag såg tre älgar längst vägen, de va lite coolt!! Haha..

Sen kom MF:s syster å hämta mej vid bussen, å körde mej till M&M.. Fick lite fika å så.. Kunde så småningom typ inte prata.. Å så frös ja som ja vene vad.. Å helt plötsligt så blev de väldigt varmt så ja va tvungen å ta av mej alla varma kläder..

Så nu sitter ja här å ska titta på Let's Dance..

Ciao

Alla hjärtansdag!

Har nu öppnat paketet som kom skickat me posten.. De va en penna å 3 reflexer som de stod Angelica på.. Min mamma tycker inte att jag är tillräckligt egoistisk, så ja behövde fler Angelica-saker.. Men de va fina, å ja ska fästa dem på väskan å jackan..

Jag vene hur många de e som ser framemot den här dan.. Well, ja tycker inte att de e nån jättespeciell dag.. Då inte för att ja har sutti ensam å bitter, utan för att jag förstår inte varför vi måste ha en specill dag då vi uppvaktar vår kärlek.. Varför kan man inte göra de lite spontant annars istället..

De senaste åren har inte den här dagen vari min dag..
Förra året var jag sjuk, så jag var hemma från skolan.. Tog mej till en affär å köpte ett hjärta fyllt med godis åt en person.. Men de va ett stort projekt att ta sej dit.. Men de vare värt.. För jag fick nåe tillbaka.. Sedan fick jag en godisskål av mamma.. Den va vädligt fin..

Året innan dess, kommer jag väl ihåg.. De var en tisdag, ¨jag åkte iväg till skolan.. Men de var en jobbigt dag, för när jag skulle komma hem så skulle inte min bästa vän/lillebror (hund) vara kvar... Å veta det hela dan var vädligt tungt.. Men jag hade många runt mej som gjorde det lättare.. Det var meningen att jag å elin skulle se på film tillsammans den dan, men ja orkade inte det.. Ville bara va hemma där ja kände mej trygg.. Minns också att pappa kom å hämta mej på skolan..


Men jag hoppas att den 14/2 kommer att bli bättre för mej nu.. Fast de kommer alltid att vara en sorglig dag, men förhoppningsvis med lite solsken å lycka också..

Ciao

Flytande kväve

Traskade tillbaka till skolan till 13.. Å tur va väl de.. För de va en spännande å rolig labb.. De kanske inte låter kul, men vi skulle mäta trycket i olika temperaturer..

Vi fick stoppa ner handen i -196°C flytande kväve... De va lte läskigt att stoppa ner handen.. Men de var inte så farligt.. De va blött i burken, men när man tog upp handen så blev den torr..

Sen for ja ner på stan å fixa lite saker till i morron..

Fick föresten med mej 3 poäng till Kemi-tentan.. Lyckades pricka 122 av 124!! Så bra har ja nog inte fått på länge!! Så ja är grymt nöjd..

Ciao

Sjukling

Jises, ja tror att ja har hosta sönder min hals i natt.. Känns inte alls bra.. Fast de gör inte så ont, bara när man hostar lite.. Fast då göre ont överallt!!

Traska iväg till skolan, däre va dags för Kemi-lab.. Vi skulle kolla lite granna me olika alkoholer å CuO.. Å de luktade inge vidare, när vi höll på mere.. Så den huvudvärken ja hade från morronen blev ju ba värre.. I slutet av lektionen, så va väl rösten lite halvknackig.. Låter ju inte klok när ja öppnar munnen å pratar.. Kanske ska sluta prata för ett tag..

Vi slutade ganska tidigt, så jag gick hem för å äta lunch, eller ja har inte kommi så långt än, men ja har 1 timma på mej.. Ja la mej iställe i sängen å tyckte synd om mej själv.. Å de har ja en anledning till.. Hade nämligen feber när jag kom hem.. Men de va ba å ta febernedsättande för ja måste tillbaka till skolan till 13.. För då ere Fysik-lab, å den vill ja inte missa...

Ciao

Pratsugen

Va tvungen å prata me nån förut så ja skicka ett sms till M å bad henne ringa upp mej.. Så vi prata ett tag om lite allt möjligt..

Sen ringde MM.. Så nu har ja bestämt mej för å komma ner till henne i MF i helgen.. Ska bli skönt å få slappna av lite granna nu efter duggorna..

Nu ska ja sova,

Ciao

Fröken otur

Den här kvällen har inte varit på min sida..

¤ Höll på å göra en fin vurpa på vägen till ÅC
¤ Kassen med mina matvaror gick sönder i centrum, å näre slog i backen så eka de fint, å ja hade massa ögon på mej... *pinsamt*
¤ Min lök som jag så fint skulle hacka föll ba isär..
¤ Jag tappa baconpacketet i den hackde löken så löken for åt alla håll

Okej, de kanske inte ä nåra världsliga problem, men de hände inom loppet av 1 timma typ..

Ciao

Kor

Fick idag reda på att 20% av metanutsläppen kommer från kor.. En ko släpper ut 600 liter metangas om dan!!!
I bara Sverige finns det cirka 1,5 miljoner kor.. Å i Danmark cirka 1 miljon.. Hur många finns det inte i resten av världen?!?! De blir alltså en hel del liter metangaser om dan..

Men va skulle vi göra utan våra söta kor?? Så problemet får lösas på annat håll..Basårsdag

Vakna i morse av att de typ storma utanför mitt fönster!! Å jag kände mej ganska pigg så jag gick upp.. Hann tom å äta hela frukosten, å fixa håret å en del smink hann ja me också.. De brukar inte vara så vanligt..

Sen gick jag till skolan å mötte upp de andra å vi gick till MIT-huset för att gå till salen däre skulle va föreläsningar för oss basårare.. Va ba lite allmänt om alla program som finns på teknat.. Sen vare lunch å mingel.. Jag gick å åt å sen gick jag å prata me massa olika program.. Så nu ä ja sugen på massa saker..

Sen gick jag å hjälpte tjejorna med matten, de va lite knepigt.. Men jag hoppas att de förstod nåt iaf.. Sen kom Torbjörn å hjläpte de lite mer.. Han är lite mer pedagigisk än vad jag är.. =P=P Men jag jobbar påre..

Gick till Ma, å ändrade mitt kursval.. Så nu ska jag läsa Matte E ist för Kemi B.. De ska bli sååå kul!! Ser lite framemot de, jises, vilken mattenörd jag är!! =P=P

Kom hem å kolla brevlådan, å den innehöll faktiskt två brev!!! VIlket inte hör till vanligheten.. Ett från radiotjänst, jag tycker att jag får räkning därifrån hela tin!!! Å ett från familjen.. Ett gullit kort å ett paket, som ja inte får öppna förän i morron, å ja ska försöka hålla mina nyfikna fingrar ifrån de.. =P=P

Ciao

Korridorsstädning

Sov ett par timmar på dan idag, å efter de kände jag mej lite bättre iaf.. Åt mat å då försvann illamåendet.. Så ja åt ett rån, å så försvann de igen.. Å så hare hålli på.. Så de bästa när man är illamående ä alltså å äta hela tin!! Men de klarar man ju inte av.. Inte jag iaf.. Va ju inte hungri tillslut..

Sov lite till... Sen har ja väl mest lega i sängen å stirrat!! Blev inte så mye gjort faktiskt, men ja va sjuk å de e en bra anledning..

20.30 gick ja ut i köket för då skulle vi ha fika, men de va helt tomt.. Väntade 15 minuter, å då kom 1 person, men han hade ingen aning om att vi skulle ha de.. Fast de stod ju på dörren man passerar när man går in i köket.. Å den lappen har sutti där i 1 vecka..

Så jag gick tillbaka till mitt rum å vek tvätt ist, inte så roande kanske.. Sen började folk öppna sina dörrar å komma ut.. Så då fikade vi nåra st.. Efter ett tag gick tandläkarn, han va ba tvungen å prata me sin flickvän.. Å de gick inte å skjuta lite pårå, nop.. Sen kom den nyaste av oss i korridoren, å då börja vi städa.. Vi va 4 tappra själar som städa hela köket å matrummet å städskåpet.. Möblerade om lite också, så vi hoppas att de blir bättre nu..

Å så har vi planerat att ha korridorsfest, å den här gången hoppas ja att de kommer lite folk jag känner, annars blir jag besviken, isf rymmer jag härifrån då..

Såg att MM hade ringt, så jag måste ringa henne i morron, ska no skriva upp de, annars ere glömt..

Dags å sova nu.

Ciao

Dö eller levande?

Trodde på allvar att ja skulle dö i morse!! Vakna ett par minuter efter 6 av världens kramp i magen, trodde då att nåe hade gått sönder!! Va illmående å dyngsur.. Tog mej in till badrummet å de va ingen trevlig syn ja såg i spegeln, kände inte igen personen som stirra på mej.. Hon va kritvit i ansiktet å såg inte alls snygg ut!!

Lade mej på badrumsgolvet i fosterställing, dåre va mye svalare än va sängen va.. När kramperna va över å ja börja frysa så kröp ja tillbaka till sängen, där låga ja till klockan hade ringt ett par ggr å ja va tvungen å gå upp å duscha..

Ville inte stänga av vattnet, för de blev så kallt då, men ja va tvungen, kunde ju inte stå där hela dan.. Drog på mej en stor handduk å sen morronrocken å gick å satte mej i sängen.. Där ja försökte å plugga, men ja stirra no mer bara i papprena.. Sen drog ja på mej kläder å gick till skolan...

Hade Kemi-dugga.. Va klar efter 5 minuter, men ja tvinga mej å sitta kvar.. Får se hure går, kan va nåra slarvfel, men ja hoppas påre bästa.. Sen satt vi å vänta i 45 minuter innan lektionen skulle börja.. Va me påren, dåre blir jobbit om man missar.. Är inte så lätt å läsa in kemin.. Men efter den så gick jag hem.. Ville inte plåga mej själv me å sitta där..

Kom hem tog tempen å såg att ja hade feber, så de kanske va ett smart drag å gå hem... Ska krypa ner under min filt nu å försöka läsa fysikboken å kanske svara på nåra frågor..

Hadere inte vari för duggan så hade ja inte dratt av täcket i morse å klivi upp ur sängen, då hade ja ba stängt av klockan å stängt ögonen å sovi vidare iställe..

Ciao

8 av 12

Upp snabbt i morse så ja hann plugga lite innan ja gick till skolan.. Gick väl så där, va no för trött för å lära mej nåe..

Fick duggan på 12 p, tur att de ba va alternativfrågor annars hade ja vari körd.. Lyckades nu å få 8 rätt å man va tvungen å ha minst 6.. Så de va ju bra.. Fick me mej 1 p till tentan nu, å de tackar man inte nej till..

Sen gjorde ja å Emelie färdig vår lab-rapport.. Får se va han tycker om den.. Ja råka skriva fel mailadress så den kom tillbaka, men ja tror att han har fått den nu iaf..

Sen vare kemi, inte allt för luddigt idag.. Eller de gick iaf å hänga me.. Gick hem, fick sällskap av många idag, å de va trevligt..

Sen vare dags å börja plugga till kemi-duggan.. P.S. sitter iaf nu, men jonerna å syrorna ä lite osäkra.. Kan de lix i ordning nu ba.. Å de ä no inte de som är meningen.. fast de spelar iofs ingen roll till duggan, för där ja kan sitta å rabbla för mej själv.. =P=P

Ska läsa de sista nu innan de ä dags å sova..

Ciao

Fobier

Läste på aftonbladet.se idag om fobier, de va en kille som hade fobi mot tanter.. Han va tvungen å gå me hängslen för han va rädd å slå nerom.. =S

Här är lite andra fobier:

Aerofobi - Flygning

Aikmofobi - Knivar

Ailurofobi - Katter

Akrofobi - Höjder

Algofobi - Smärta

Androfobi - Män

Anthropofobi - Människor

Araknofobi - Spindlar

Astrafobi - Blixtar, himlen, stjärnor

Autofobi - Ensamhet

Bacillofobi - Mikrorganismer

Bakteriofobi - Bakterier

Batrachofobi - Kräldjur

Bibliofobi - Böcker

Carcinomatofobi - Cancer

Coulrofobi - Clowner

Cynofobi - Hundar

Cyprianofobi - Prostituerade

Dendrofobi - Träd

Dentofobi - Tandläkare

Emetofobi - Kräkning

Entomofobi - Insekter

Equinofobi - Hästar

Ergasiofobi - Arbete

Erotofobi - Fysisk kärlek

Erytrofobi - Röd färg, rodnad

Etnofobi - Människor av en viss etnicitet

Fobofobi - Fobier

Fonofobi - Ljud

Fotofobi - Ljus

Gerontofobi - Åldringsskräck

Grafofobi - Skrivningar

Gymnofobi - Nakenhet

Gynofobi - Kvinnor

Harpaxofobi - Rånare

Hedonofobi - Nöje

Hematofobi - Blod

Hodofobi - Resor

Homofobi - Homosexualitet

Hoplofobi - Vapen

Hydrofobi - Vatten

Hypnofobi - Sömn

Iktyfobi - Fiskar

Kainofobi - Nya ting, situationsångest

Kakorrafiafobi - Misslyckande

Kardiofobi - Hjärtsjukdom

Keraunofobi - Åska

Klaustrofobi - Slutna utrymmen

Koprofobi - Avföring

Kromofobi - Färger

Linonofobi - Snören

Logofobi - Ord

Mekanofobi - Maskiner

Mykofobi - Svampar

Mysofobi - Smuts

Mytofobi - Lögner

Nekrofobi - Döden, döda saker

Nosofobi - Sjukdomar

Nyctofobi - Mörker

Ornitofobi - Fåglar

Osfresiofobi - Kroppslukt

Paraskevidekatriafobi - Datumet fredagen den trettonde

Phallofobi - Rädsla för en penis

Pedofobi - Rädsla för barn

Peniafobi - Fattigdom

Podofobi - Fötter

Poinefobi - Bestraffning

Pyrofobi - Eld

Sesquippedaliofobi - Långa ord

Scholionofobi - Skolor

Sitofobi - Mat

Skopofobi - Bli iakttagen

Skotofobi - Mörker

Spermofobi - Spermier

Tafofobi - Bli levande begravd

Teknofobi - Teknologi och vetenskap

Thanatofobi - Döden, att dö

Triskaidekafobi - Talet tretton

Xenofobi - Främlingar

Xyrofobi - Rakblad

Zoofobi - Djur


Byfånen

Va duktig å laga riktig mat idag igen..!! Blev väldigt gott också, förstår inte va som har hänt me mej...?! Men nu ere lix helt okej att stå i köket.. Fast ja har kommi på en grej, de går ju mye fortare å koka ris å potatismos än pasta!! Att ja inte har tänkt på de förut!!

Sen blevre lite plugg, är inte så nervös inför duggan i morron som ja borde va.. Känns inte riktigt helt okej.. Men jag blandar ihop en del formler, så ja hoppas verkligen på tabellsamlingen i morron, annars läre inte bli 1 extra poäng till tentan för min del.. Fast de är ganska osäkert ändå, för de e så mye grejer man ska räkna me som ja inte har så bra koll på.. Tur att de e kryssfrågor, då kan man ju alltid försöka å pricka in nåra rätt..

Har precis tittat på Wallander - Byfånen.. De är inte den bästa Wallander-filmen, men den är helt okej.. Den är ju inte lika läskig som de andra är, å tur ä väl de!! För annars hade de bleve svårt å sova nu.. Hahaha.. =P=P

Ska läsa lite till i FyA-boken, sen ska ja lägga allt under kudde å sova!!

Ciao

Konstigt de här..

Det är alltid lika kul att dagen efter nån omröstning att läsa i tidningarna.. Kollade på aftonbladet.se, å enligt deras läsare så vare fel bidrag som gick vidare igår i MF2008... Mye skumt, för de som röstade igår va ju svenska folket å de som har röstat på aftonbladet.se, är........ precis, svenska folket... =S

Så jag får inte riktigt ihop de.. Eller så vare de i MM:s å M:s ålder som rösta igår, å på aftonbladet.se så vare de yngre.. Ja vene, men de e märkligt!!!

Å jag tycker precis som läsarna, Amy å Velvet skulle ha gått vidare.. De va ju deras låtar som fassna å så vare lite go irom å.. Menmen, de går inte gö nåe åt de.. Får vänta till nästa vecka, då Ola ska va me.. Håller redan nu på han!! =P=P

Ciao

Spänning

Så då va den första maskinen klar.. De ä alltid lite spännande å gå till tvättstugen när man har tvättat vit tvätt.. Eller jag tycker det iaf, för man vet aldrig om den kommer å va vit när mankommer tillbaka.. Den här gången va extra spännande, för när ja hade stängt luckan, hällt i tvättmedel å tryckt på start-knappen kom jag på att ja inte hade kollat om de låg kvar nåe..

Men nu när ja kom dit så vare fortfarande vitt!! Tur de.. =P=P Hängde in de i torkskåpet, å ja hoppas att så mye som möjligt torkar, för annars vet jag inte vart ja ska hänga allt!! De brukar bli trångt när man har kört 2 maskiner, å idag blire 3... Hmm, men de ska no lösa sej, tur att ja inte kommer å få besök de närmsta dagarna iaf.. =P=P

Dags å plugga vidare..

Ciao

Tvätt

Jises, ja sov väldigt länge i morse.. Eller, ja, jag har ju bara sovit i 9 timmar.. Men ändå.. Jag trodde att jag skulle vakna tidigare, men inte de inte.. Tur att jag ställde klockan, annars hade ja nog fortsatt sova ännu längre.. Skönt!!.=P =)

Nu måste jag klä på mej och sen måste jag sortera tvätten, har nämligen tvätttid idag klockan 12.. Å de va på tiden, för nu är allt, å då menar jag verkligen allt i garderoben slut!!!! Så de ska bli skönt med lite kläder igen, vill ju helst inte gå utan.. De blir ju så fruktansvärt kallt!! Å så skulle nog folk stirra.. =P=P Haha...

Nä, nu ere dags...

Ciao

Titanic

Kvällens film blev, Titanic.. De va ett bra tag sen jag såg den.. Å tur va väl de.. Hade ja sett den under gymnasietiden så hade ja aldrig våga följa me på seglingen..


Titanic är en väldigt fin, men hemsk film.. Den ligger väldigt bra till på min topplista.. Speciellt me söta Kate Winslet och Leonardo DiCaprio!! De är verkligen fina!! Tycker egentligen inte att DiCaprio ser nåe vidare ut, men i den här filmen, ojojoj!!!


Jag skulle nog kunna se den här filmen om å om igen.. Synd ba att den är så lång...

Ciao

Melidofestivalen 2008, del 1

Så då är Melodifestivalen igång.. Gillar Kristian Luuk som programledare.. Bidragen va väl sådär.. Inga höjdare kanske.. Bäst på scenen måste ändå ha varit Björn Gustavsson.. han ä ju ba klockren!!! haha...

Christer Sjögren - Final
Amy Diamond - Final
Suzzie Tapper - 2a chansen
E-type & The Poodles - 2a chansen

Velvet
Michael Michailoff
Brandur
Face-84

Jag förstår inte riktigt hur svenska folket röstar?? Hade ja fått bestämma helt själv så hade Amy å Velvet gått direkt till Final å E-type & The Poodles och Michael Michailoff till 2a chansen... Men de blir aldrig som jag vill.. =P=P

Ciao

De eller de?

Jag förstår mej inte på de här vädret.. Jag tittar ut; det regnar.. Tittar ner i boken, tittar ut igen; det snöar.. Ner i boken, ut; de regnar... Boken, ut; det snöar... Blir lix lite tokig!! Kan de inte va antingen eller, helst snö dårå..

Gick i väg till IKSU, å ja tror att de regna då.. Hoppa mellan slaskhögarna å vattenpölarna.. Va väldigt svårt å självklart så lyckades ja pricka nåra.. Gick längs trottoaren, vänta på att gå över.. Då kommer de en bil som splaschar upp massa slask på mej!!! Arg som ett bi går ja över gatan å går me raska steg mot IKSU...!! Han kunde lix ha svängt ut lite till vänster å missat pölana.. För de va ingen annan bil i närheten eller nåe sånt.. Men inte de...

Va lite halt vid Tvsiteparkeringen, men ja lyckades.. Hade riktigt bra koll, för ja såg att V va bakom mej så då vill ja helst inte ramla.. =P=P haha.. Hade blitt lite jobbigt då, kanske.. Kom till IKSU, hämta ut min biljett å satte mej å vänta på Emelie..

Gympade å tog de ganska lungt, så nu blire inge mer träning på ett tag.. inte förän på tisdag iaf.. Men då blire 2 dagars vila.. =P=P

Ska vila i kväll å titta på Melodifestivalen 2008.. Undra hure kommer å va.. Efter de blire lite problem.. Vene om ja ska se "Grabben i graven bredvid" eller "Titanic" hmm, svårt val.. Både 4an å 3an är smarta å startar filmerna 21.35 då MF2008 precis tar slut.. =P=P Får se va ja väljer..

Ciao

Gröna bananer å P.S.

Okej, ja gillar när bananerna är gröna.. Men de bananer som ja köpte igår de va extremt gröna!!! Jag skulle äta en nu innan träningen, men ja fick INTE av skalet!!! Då ä den för grön..

Hur ska jag göra för att den ska mogna lite mer?!?! =S

Vill ju inte vänta i en evighet innan ja får äta mina bananer...

För övrigt så har ja sutti me P.S å de verkar som de sitter nu.. Å de e bra. Har kollat på jonerna å syrorna också.. De ä lite knepigare men de går framåt.. De ä fysiken som ja börjar oroa mej för nu.. ja undrar om vi får ha me oss tabellsamlingen på duggan, för de kommer å va svårt å lära sej allt utantill.. De måste ja kolla upp..

Bjuder på nåra av mina P.S.-ramsor:
Cobran - Kol
Sigrid - Kisel
Ger - Germanium
Snart - Tenn
Problem - Bly

Hasse - Väte
Limmar - Litium
Nallar - Natrium
Kring - Kalium
Rubens - Rubidium
Citrus - Cesium
Frukt - Francium

Yees, de va 2 av 8 st som jag har.. =P=P

Ciao

Go morron!

Vakna 7 i morse!!! De va min inbyggda klocka som sa att ja skulle upp då.. Eftersom de ä då ja brukar gå upp.. Men ja lyckades somna om.. Men ja vakna typ varje timma, så tillslut orka ja inte länge å gick upp ist..

Måste börja plugga nu innan ja ska å gympa me Emelie.. Får se hure går.. Ska no itne ta i allt för mye idag tror ja..

Ciao

Sällskapssjuk...

De börjar bli tradigt å sitta ensam hemma i mitt studentrum varje helg nu... De finns säkert roligare saker å hitta på.. Folk går ut å festar, men ja känner mej inte på festhumör.. Vill lix va hemma, men INTE själv.. Vill ha lite sällskap, men de e inte så många som e på å ha typ filmkväll å lite mys ba..

Ser de som en bättre grej, man kan prata me varandra i normalt tonläge, slipper svänga sina lurvigaben en hel kväll å man slipper "dagen efter"...!! Men de kanske ba e ja som tycker så..

Men jag hoppas på å få sällskap snart.. Annars får ja söka upp nån å sällskapa med.. =P=P Har tröttna på å sitta här, men ja kan ju åka ner till MM nångång.. Får se..

Nu ere dags å dra ner persiennen, tvätta bort mitt (fina) smink å borsta tänderna, för snart somnar jag.. Ja vet nån som snart ska upp å ja e inte ett duga avis!! För nu ska ja sova såååå gott!!! =P=P

Ciao

Kommentarer

Ja loggar inte, skriver ett inlägg, kollar så att de publicerades, kollar statistik å om de har kommi nån kommentar.. När jag ser att nån har kommenterat blir jag överlycklig!!! För då vet ja att de e nån som har läst iaf, å de e ju bra..

Gillar de kommentarer som svara på de ja har skrivit!!! Men de kommentarer däre står typ: fin blogg, kolla min eller gå med i det här, alla andra bloggare är redan med eller kolla min blogg å få chansen å vinna de här de kommentarerna gillar jag inte...!!

kollar typ inte på de bloggar som kommentarena tipsar om, för de intresserar mej inte... Å ja är inte sugen å gå med i nåe, bara för att alla andra är de.. jag vill inte va som alla andra!!! Å vinna nå, har ju inte en chans!! Vinner ju inte ens om ja köper en trisslott, å då e chansen 1 på 4 att man vinner... Å ja vill inte ha nåra rosa pumps...

Så ni som har nåe intressant å kommentera me, gö gärna de..!!! För de gör mej så otroligt glad!! =) Ni andra, ni kan också fortsätta, men ja kommer inte å läsa era bloggar för att ni vill de, jag kommer inte å va me å tävla heller.. Men om ni kan ju gö en bra kommentar å göra smygreklam för er blogg, då, kanske ja tar mej tid å läsa den..

För det är dere handlar om.. har lix inte tid å bläddra igenom å förlja massa bloggar.. Jag har ett liv utanför bloggandet, även fast ja tvivlar påre själv ibland.. =P

Mys

Så nu har ja lagat en till go midda den här veckan!! Nu ä ja verkligen imponerad av mej själv... =P=P De blidde kyckling å ris å bea-sås åsså lite grönsaker.. Äntligen så blev inte kycklingen seg!! Men de va ba för ja som chock-stekte den.. De va väldigt bra, tror ja iaf..

Har tänt lite ljus nu, väldigt mysigt.. Men ja tror att ja måste ha världens mest barnsäkra tändare!!! Den ä ju nästan omöjlig å tända med!! Men de e iofs bra, ifall nån liten unge skulle få tag i den.. För ja har svårt att tro att den skulle klura ut hur man ska gö.. De tog lix mej flera minuter å lista ut de!! Ja trodde den va trasig först.. Haha.. Men ja kanske inte så smart.. =P=P

Ciao

Agges kaviar

Kolla in denna:

http://www.kalles.se/tub.html?tubid=1121965173

Stilla

Vaknade 06.58 i morse å fick panik.. Ja trodde ja hade försovit mej, men inte de.. Ja ska ju upp klockan 07, så de va ju precis lagom.. Hade stängt av klockan i sömnen, så de va tur att ja vakna där..

Tog mej upp ur sängen, inte så farligt trött faktiskt. Men ja hade fått sova hela natten!!! Andra natten på väldigt länge.. Så de va skönt.. Har tatt på mej täcket på en gång nu, så ja slipper vakna som en isbit mitt i nätterna..

Hade föreläsning, me PN.. De va väldigt ludigt, tror inte att jaförstod många ord han sa.. Han blev lite besviken att vi inte hade tittat på han i tisdags när han va me på TV.. =P=P men nu har ja sett de på webb-tv.. Va väl sådär.. Förstod inte så mye, de va lite för avancerat för mej..

Sen räkna ja lite innan ja gick hem.. Skulle ha åki ner på stan, men ja klarar inte å stå upp längre!! Förstår inte, för ja har ju inte gjort nåe speciellt me benen lix.. Men de e väl A.gympan som spökar.. Kanske inte ska ta i så mye me benen.. =S Ska avboka ett pass nästa vecka så att de inte blir så mye.. Så nu ska ja ba tare lugnt hela helgen, ska inte rör mej så mye.. Eller jo, men inte idag iaf.. Fast ja måste ta mej till ÅC å köpa en gurka å mjölk.. Så ja måste röra mej lite idag, men ja får ta en långsam promenad, så skare no bli bra..

Ciao

Svårt..

Så då har man vari på gympan då.. Va ett rolit pass, men lite klurigt.. Har svårt att göra situps me de stora hantlarna, ja flyter bara upp!! orkar inte hålla emot.. Så ja böjde på ryggen ist å fick ont.. De va inte så bra, mend e går no över snart..

Emelie undra om ja vill följa me på core i morron, men ja hoppar de, för ja måste få vila nån dag nu å.. Annars klarar inte kroppen av så mye mer.. Å ja vill gärna spara på den, då ja ba är 19 år!! Har lix ett tag kvar..

Tittar just nu på QX-galan.. Zemlan vann just för årets låt, eller nåt.. Jej.. Men "Cara Mia" ä ju bra, så de förstår ja..

Ciao

Skola å betyg

Såg på Go morron Sverige i morse att man har funderat på å göra om betygsskalan, nämligen från A-F.. Tycker att de kanvara bra, för de ä ett jättehopp mellan betygen idag.. Om de blir så här så blire ett extra steg mellan varje, vilket ja tror kan va bra.. Både för elever å lärare... För de finns vissa saker i dagens betygssystem som kan störa mej.. Tex, en person som har VG+ skiljer sej mye från en me VG-.. Men i betyget ståre bara VG.. Så de blir lite fel.. Då blire bättre nu, då den ena kanske får B å den andra D.. Å då skiljer de sej mye mer å bättre.. Iaf för den me pluset..

Sen hörde ja också att de ska bli svårare att få A än vare e å få MVG idag.. Å de kan ja inte förstå, för ja tycker att de e rätt svårt å få MVG i dagens läge.. Kankse inte i alla ämnen, men i många.. Ja slet som ett djur å jobbade hårt för mina MVG:n!!! Å ja hade no inte pallat å slita ännu mer, för ibland blev man ju knäckt!!! Hur många elever kommer inte å gå in i väggen då??? Många kommer no att få prestationsångest!! Å de e ju inte så vi ska hare..

Sen finns de en del ändringar som ja inte kan hålla me om, som att ta bort komvux... De stackarna som kanske inte orkade ge gärnet på gymnasiet kommer då de är runt 30 inte kunna börja plugga på univ för de har inte behörigheten.. Å de som går en linje me yrkesinriktning, de e ju också körda!! Man kanske inte vet vad man vill göra resten av sitt liv, när man är 15 år!!!

När ja va 15 år ville ja bli bla kock, förskolelärare, fotbollsproffs.. Men om ja hade gått en sån linje så hade ja inte kunna plugga på Univ nu, för ja tror inte att de prog. ger mej den behörig ja behöver... Jag fick iofs inte min behörighet under gymnasiet heller, men ja har tur att de finns ett tekniskt basår.. Värre för de som går natur å vill sedan läsa nåe humanistiskt eller samhälls... För dem finns inge basår..

Nä, så ja tycker att:
Byt betygssystemet, men behåll komvux till de som behöver..

Ciao

NaHCO3

Va ovanligt pigg idag... Vakna först vid 3-tiden för att ja frös, så ja drog på mej täcket... Elementet är inte så varmt, fast nu har ja iaf fått igång de.. Sen vakna ja igen vid 7 å då vare dags å gå upp.. Titta på tv å gick sen å duscha.. På me kläder å ytterjacka å promenera till univ.

Dagens lektion va kemi-lab.. Först skulle vi upphetta NaHCO3 (natriumvätekarbonat el. bakpulver) å så skulle man kolla va de blev kvar.. Å väga å grejsa.. Sen skulle vi upphetta Cu å S å se va de blev kvar å väga å grejsa...

De va lite knepigt.. Hade svårt å räkna ut substansmängden å molmassan, så DGL fick förklara många ggr innan ja å Emelie förstod va han mena.. Men idag va han riktigt snäll, han hjälpte oss mye, å såg inte irriterad ut när vi frågade om å om igen.. Å så kom han å kolla hure gick för oss..

Sen gick vi å skrev labrapport.. Vi började med NaHCO3-labben, satt å diskutera hure va å så.. Sen titta vi i pappret å såg att vi inte behövde skriva nån rapport på den.. Så de va ba å hoppa över till den andra.. Men vi fick öva lite iaf.. =P=P Fast de hade ju vari bättre om vi hade tittat i pappret innan, så hade vi inte förlorat tid.. Menmen, sånt händer.. Nu har vi lärt oss de iaf..

Typ sprang hem för ja va sååå hungrig, trodde nästan att ja skulle dö på vägen.. =P=P Tog en matlåda ur kylen så att ja fick mat fort.. De va min goa köttfärssås.. Njammi!!

Ciao

Maaaat

Gjorde no världens goaste köttfärssås idag!! Jag blev riktigt nöjd meren faktiskt!! Va lite orolig för de såg ut som den skar sej, men de va gott ändå.. =P=P Ja säger ba: Stackars dej som inte fick smaka den.. =P=P

Prata lite me spanjorerna när ja laga mat.. De prata om surströmming, för nån av dem skulle bli bjuden på de, men han va inte så sugen.. Sen sa han att han kanske skulle köpa hem å testa eller nåe.. Jag hoppas VERKLIGEN att jag hörde FEL!!! För om han öppnar en burk här i korridoren så flyr jag!!! Men jag vet inte riktigt vart, men de löser sej.. Bara ja kommer långt härifrån...

Kom in i köket lite senare för å diska å göra te.. Då hade spanjorerna samlat sina kompisar å satt å de gemensamma rumme å prata.. Spanjor1 sa att han hade me sej massa speciallitéer från Spanien, å att han hade tänkt å bjuda mej, men han trodde inte att ja gilla de... Hahaha... Undra va han har fått de ifrån?!?! =P=P Haha, nä, men de han har bjudi på hittills har ju inte vart nån höjdare.. Är lite kräsen så där.. Men ba lite..

Titta under sängen å hitta riskakor, ja undra va de kommer ifrån, för de e inte ja som har köpt dom... Men ja tror att de kommer från M, de måste göra de.. Hon hade en period då hon köpte massa mat åt mej.. Men de tackar man ju inte nej till.. =P=P

Tittar på fotboll just nu, Turkiet - Sverige.. De va nån i de svenska laget som fick kramp å de kom me båren å hämta honom!!! Jises, hadere vare ja som hade fått kramp under min fotbollstid så hade ja fått ställa mej upp å promenera ut från plan så fort som möjligt!!! Orättvist... Men som BL säger: de finns ingen rättvisa..


Kan inte:

¤ Kan inte ligga - då somnar jag
¤ Kan inte sitta då kryper det i bena
¤ Kan inte stå - då skakar bena å jag känner mej yr

Stackars mej asså...

Vila

Har pluggat vidare idag.. P.S. satt fortfarande kvar, tur de.. Å nu har ja även börja lära mej alla joner å syror.. Kan de inte riktigt än, men snart så.. Hoppas jag iaf.. Så nu ere kanske dags å börja lära sej även fysiken.. Vene om ja tycker den ä lättare eller svårare.. För de e ba kryssfrågor, men ja har ingen aning på vad.. =S

Skulle egentligen ha gårr på A.power me Emma idag, men jag avbokade mitt pass, för ja kände att min kropp behövde vila lite.. Har varit lite tungt å stå på benen idag.. Å ta sig till köket va ett spännande projekt.. Men man behöver vila från träning nån dag i veckan iaf.. Å de får bli idag.. Synd att de va passet me Emma, för ja har inte tränat me henne än.. Men de e viktigare å lyssna på kroppen..

Får väl gå å simma i morron ist.. Sjukt tråkigt, men de käns bra efteråt iaf.. Sen måste ja fixa mitt IKSU-kort också, för de går ut i morron, så ja måste fylla påre.. kommer å känns lite tungt, men de blir nog bra ändå..

Ciao

Fettisdag, igår

Sprang iväg till IKSU igår, blev lite stressigt, men ja kom tom före Emelie!! Hon hade bokat till A2, men de va fullt så vi satte oss å vänta till 20 över då platser släpps om ingen har hämtat ut sin biljett.. Men de fanns ingen då heller, så vi satt kvar lite till... Å 5 i halv fick jag en plats.. Men då blevre stressigt då passet började halv.. Ner, leta skåp, byta om, duscha, till bassängen, ta handskar å hantlar, ner i bassängen... Men vi hann..!!

Efteråt gick vi hem till mej å lämna mina grejor å ja tog me mej skolböckerna ist.. Gick till ICA å handla lunch å semelgrojor.. Gick hem till Emelie, hon bodde ju inte så långt bort... =P=P Åt lunchen vi hade köpt me oss.. Jises va de INTE smaka gott!!! De va typ pannbiff me tärnad potatis å grönsaker.. Såg jättego ut på förpackningen, men inte innanför.. Pannbiffen va blek, undra om de ens hade stekt den.. Potatisen va rå, å ja fick två grönsaker..!!

Sen blevre lite plugg.. Å ja har lyckats lära mej periodiska systemet!!! Eller ja kunde de igår iaf.. Måste fortsätta öva idag så ja inte tappar de.. Har gjort massa fina ramsor.. =P=P Men de va de ända sättet.. Annars fastna de inte..

Sen gjorde vi semlorna, å så kul de va.. När vi stod där insåg vi att vi hade för lite grädde å mandelmassa, så Emelie cykla till Maxi å handla mer.. När hon kom tillbaka så fortsatte vi.. Sen gick vi å hämta Johanna å Sandra vid bussen.. Snacka lite sen svulla vi semlor å titta på TV.. De va otroligt goa!!


Spela kort, men de gick inge bra för mej.. eller jo, ja vann 1 gång, sen kom ja typ trea resten eller förlora..!! Sen körde Emelie hem oss, skönt å åka bil.. Annars hade vi fått gå, å de va ja inte så sugen på.. Va hemma 1.30, stupa i sängen 1.35, somna 1.40... Så trött va ja..

Fundera på en sak igår.. Heter de Fet-tisdag eller Fettis-dag??

Ciao

Brådis

De tog lite tid å somna igår.. Å de tog ett tag innan ja kom på varför.. Anledningen va att ja frös... Så jag drog på mej täcket å somna på en gång, typ.. Sov väldigt bra, vakna klockan 6.. Vene riktigt varför, men ja somna om igen väldigt snabbt.. Sen sov ja till fem i halv 10 då mobilen börja föra liv av sej!! De va Emelie som skicka sms om dagens simning.. Å 5 minuter senare så ringde alarmet...

Just nu sitter jag i min sovtröja å sockor å ja ska gå om 10 minuter!!! Ja tror att ja har lite bråttom!! Kanske ska göra nåe åt de, så hon slipper vänta på mej..

Ciao

Vem är du?

Idag när vi va å eftermiddasfika i Mitum så såg ja en person, okej, jag ser många personer varje dag... Men den här personen såg så himla bekant ut, å ja kunde inte placera in honom i nåe fack.. Å ja tror att han kände igen mej å, för han vände sej om i trappen å stirra så mye!!!

Sen kom ja på att han va lik en ja träffa under "Student för en dag" i våras.. Men han va också väldigt lik en person ja träffa i höstas också.. Men redan då trodde ja att de va samma person.. Men ja vene..

Väntar på att min dator ska söka klart.. Men de verkar ta lång tid, för den har hållt på sen ja kom hem..

Nu är alla i korridoren tillbaka å på plats.. De e första gången vi är fulla i vår korridor.. Å de e kul.. För vi har bara vart typ hälften.. Så nu skare bli midda eller fika nån dag så vi kan prata med varandra, å så alla kan lära sej REGLERNA som finns här...!!!

Ciao

Gårom å lita på?

Så nu ä ja tillbaka efter gympapasset men tanterna.. De va faktiskt når yngre ida!!! Jej, de e inte bara ja.. =P=P Men de va trångt, ja tror vi va 25 eller nåe, å man fick verkligen passa sej så man inte kicka till nån annan..

Har börja använda mina isbroddar lite mera nu, har förstått hure funkar.. Frågan är hur bra de e egentligen? För nu när ja gick till IKSU så litade ja så mye pårom så ja inte tänkte på om de va halt eller inte.. Å de funkar inte på alla ställen.. För även om man harom så äre ju fortfarande halt.. Så risken finns ju att bena flyger i luften å man krossar svanskotan.. Å de vill man gärna inte..

Men de va helt okej idag, fast de låter så mye när man går merom inne... De va ingen höjdare å går merom inne på ICA, de blev ju livsfarligt!! Deras golv var ju blankt å de blev sjukt halt!! Så ja trodde ja skulle ramla där.. De hade vari pinsamt.. =P=P

Jaja..

Ciao

Kursbyte

Jag bäddade in mitt täcke i påslakanet igår kväll för ja skulle testa, men de gick inte å sova då.. Så ja va tvungen å dra ut de.. Å självklart så vakna ja 4 av att ja frös.. Så ja drog på mej täcket då.. Sov till sju då ja gick upp å gjorde frulle, men de va inge vidare gott.. Hörde sen att mobilen ringde från rummet, ganska högt, så ja tror hela korridoren vakna.. =P=P De va ett morron-sms.. =P=P

Titta på termometern å såg att den visa -14!! Trodde ja såg fel först, men de gjrode jag inte.. Så deva dunjackan som åkte på idag.. Annars hade ja frysit ihjäl...!!

Kom till skolan hade FyA-lektion, väldigt kul.. Lite klurig, men när ja väl förstod så gick de.. Fråga om hjälp på typ varje fråga, menmen.. Sen vare dags för lunch, hitta ett nytt matrum idag, väldigt fräscht!!! På rasten gick ja å prata med BW, SYO eller nåe sånt.. Fråga henne om ja kunde ändra mitt kursval inför sista perioden.. Vill läsa MaE istället för KeB.. Å de va inga problem.. Så nu ska ja ba prata me nån annan så äre fixat..

Sen vare KeA, inte så svårt idag.. Men de va mye räknande, så de kanske inte va så konstigt.. =P=P å idag gillade ja läraren, vene va som har hänt me han.. Men han är på bättringsvägen iaf..

Kom hem, stod å diska hörde att tfn ringde, tänkte skippa de, för ja trodde ja visste vem de va.. Men tur att ja inte gjorde de..!! För de va pappa som ringde!!! Prata lite grann.. Å sen ringde mamma å prata.. Hon ville veta hure hade gått me kursbytet.. Å så prata vi om lite allt möjligt..

Dags å packa ner baddräkten nu, å dra mej till IKSU å mina tanter.. =P=P Haha, nä, men de e inte ba tanter, som tur är!! De pinsamma ä att tanterna ä mye stakrare än va ja e.. Så när man springer fram å tillbaka i bassängen så står ja ba stillla då de ger mej massa vågor.. Kanske ska äta upp mej lite så ja orkar så emot.. Eller inte, får bygga mer muskler så ja orkar iställe...

Ciao


Söndagspromenad

Att lära sej P.S ä verkligen inte lätt!! Förstår inte hur ja ska lyckas göra de.. Plus att de e FyA-dugga också.. Jises, ja måste verkligen börja plugga igen.. Men ja är inge sugen på de..

Prata me Sandra idag, hon va lite sjuk, stackarn.. Hoppas hon snart blir frisk..!!

Tog lite bilder under min promenad idag, men de va lite pinsamt å dra upp kameran så ja va tvungen å gö de då ingen såg.. =P=PTittar just nupå Wallander - Innan frosten.. Väldigt bra, men väldigt läskig.. Måste ha alla lampor i rummet tända, annars funkar de inte.. =P=P

Ciao

Ska vi gå hem till dig?

Ska vi gå hem till dig 
eller hem till mig
eller var och en hem till sitt?

Ska vi göra som dom andra
och ängna oss åt varandra
eller ska var och en sköta sitt?


Betyder glansen i ditt öga
att du trånar o längtar,
eller är det ett rop efter ömhet
kanske är den helt enkelt en hinna av
rädsla av ensamhet och av trötthet


Ska vi gå hem till dig
eller hem till mig
eller var och en hem till sitt?
Vill du att vi går gemensamt
eller vill du gå ensamt?
Tala om vilka planer du smitt.

Kan vi inte försöka att strunta i dom andra?
Måste allting va så förfärligt besvärligt
Om du tar det som det kommer
Kanske vi hittar varandra utan
onödiga löften om kärlek
Ska vi gå hem till dig
eller hem till mig
eller var och en hem till sitt?
Ska vi göra som dom andra
och ängna oss åt varandra
eller ska var och en sköta sitt?


Du tycker om mig nu
men tycker du om mig sen
när morronens sol obarmhärtiga
ljus avslöjar alla detaljer?
Jag tycker om dig nu
men tycker jag om dig nu sen
när natten har gått nyfikenheten är stillad
och man letar efter nånting att säga?

Ska vi gå hem till dig
eller hem till mig
eller var och en hem till sitt?
Ska vi göra som dom andra
och ägna oss åt varandra
eller ska var och en sköta sitt?

Ska vi gå hem till dig
eller hem till mig
eller var och en hem till sitt?
Vill du att vi går gemensamt
eller vill du gå ensam?
Tala om vilka planer du smitt.

Vart tar de vägen

När ja flytta upp så hade jag 1 gaffel, 1 kniv, 1 stor sked å 1 tesked.. tre veckor senare så va min gaffel borta, så ja fick äta med sked i två veckor innan Pelle kom upp me nya bestick till mej, från mormor.. Hon gav mej tre av varje...

Jag har kvar alla gafflar, knivar å stora skedar.. Men teskedarna har en förmåga att rymma.. Nu har ja bara kvar 1!! Av fyra.. Fast en har åkt i soporna då ja råka knäcka den, fråga mej inte hur, men ja lyckades.. De andra två har ja ingen aning om vare e.. Inte nån i min korridor vet heller.. Mye skumt.. Så nu diskar ja min sista sked, torkar den å låser in den.. För ingen ska få ta den, för då blire skrik å panik här!!!

Ingen bättring

De blidde inge bättre av å flytta sängen.. Vakna ändå 2 ggr i natt.. =P Menmen, de får va så här nu.. De vart ju bra ändå.. Anledningen att ja inte va trött när ja skulle sova va att ja prata i tfn 5 min innan ja la mej i sängen, å då hade ja blivi pigg igen.. men sånt får man ta.. haha

öppna persiennen i morse å titta ut, de såg riktigt kallt ute, men de va ba -4, men man kanske ska ta en promenad för solen lyste ju.. Kanske ska ta me kameran å fota lite, så att de blir nåra ritkigt snöbilder, inte bara genom fönstret.. =P=P

Åt frukosten fel idag.. : /  haha, ja kommer no inte å dö för de, men de kändes lite konstigt.... =P=P

Jaja, ska väl titta på P.S nu innan ja ska ta min söndagspromenad.. eller så skippar ja P.S å gör de sen.. får se hur planen blir..

Ciao

Städning å möblering

Så då har ja rört lite på mej idag.. Va på AP, jises va jobbigt de va..!! Fast ja tror iofs att de e den jobbigaste av alla Aqua-former som finns... Man skulle cykla me hantlarna under vattnet, men de va ju skitsvårt, då ja flöt upp hela tin.. =P=P Ledaren va faktiskt bra, mye peppande så hennes pass kan ja gå på flera ggr..

Kom hem å va väldigt skakis i bena!! Så ja höll på å ramla framlänges.. Ja va ba tvungen å sätta mej ner på golvet å vila, så att ja inte skulle falla på ritkigt, för de hade gjort ont isf, å ja tror att en person hade skratta åt mej då..

Började städa lite, medan ja prata i tfn, sen gick ja å gjrode iordning midda.. Potatis, nån köttbit å sås.. De blev mye gott faktiskt!! Riktigt impoerad att ja kunde laga så go mat!!

Sen fortsatte ja me min städning... Möblerade om i rummet också.. För jag har hört att man inte ska ha sängen nära förnstret å de kanske ä df ja har svårt å sova om nätterna, så nu ståren så långt ifrån fönstret som de går, typ..  Så ja hoppas att de blir bättre nu...

Ja bytte tom gardiner, de e avancerat, så nu har ja jätterosa saker som hänger ner i fönstret!! =P=P Men de e finr.. Matchar nästan mitt rosa lakan..

Är snäll å bjuder på nåra bilder..Sen hare inte hänt så mye mer spännande..

Ciao

Idé

Kom nyss på en bra grej.. Något som gör att jag kanske kan sova bättre om nätterna å slipper vakna hela tiden.. Ska prova de, men de får ja fixa efter simningen för de kommer å ta tid.. Jag hoppas att de blir bättre för ja ä trött på å vakna om nätterna då ja ska sova.. Å så kanske ja somna lite lättare också..

Fast anledningen att ja inte somna snabbt tror ja beror på nåe helt annat.. Men ja får se, hoppas bara på de bästa..

Ska snart på AP, men varken emelie eller sandra kommer me.. för de hade bokat annat.. sjysst, de va de som sa att ja skulle boka upp mej på AP idag.. Annars hade ja tatt den tid jag hade i morse.. menmen, va ska man göra åt saken..

Ciao

13 timmar!!

De hände inge spännande igår så ja gick å la mej ist.. De va pinsamt tidigt, men ja blidde ju aldrig av me huvevärken.. Så de va lika bra.. De tog ett tag å somna.. Å så ringde mamma mej halv tolv å sa att hon hade skickat ett mail till mej som ja ba va tvungen å läsa.. Men ja orka inte starta datorn.. Hon va lite förvånad att ja sov.. =P=P

Sen vakna ja fyra å frös, drog på mej täcket å somna om.. Sen vakna ja halv 9 för då vare nån som banka nånstans i huset.. Å så vakna ja 11 å va utvilad.. Då hade ja sovi i 13 timmar, å sååå skönt!! =P=P

Har boka upp mej på ett A.power-pass idag tillsammans med sandra å emelie, får se om de e kul å man vill gå tillbaka.. Sen måste ja börja plugga till duggorna som kommer snart, eller ja, de e ju ett tag kvar, men de e mye som ska läras. Så de e lika bra å börja..

Ciao

Huvevärk

De var no var en väldigt ospännande dag.. Typ inge har hänt.. Fast de e rätt skönt de me.. Har haft ont i huve hela dan så ja har försökt vila å äta bort den, men de har inte funkat.. Så nu vet ja inte va ja ska göra för att få bort den.. Men de löser sej väl.. kanske beror på sömnbrist, ja vene.. kanske ska skippa träningen i morron bitti å hoppas att ja hittar en senare tid..

Tittar på 2900 Happiness, önskar att den skulle kunna gå en tid då de passar mej, men inte de.. Så ja får väl titta lite då å då å hoppas att de kommer en box lite senare..

Ciao

Ingen fara

Va på A2:an igår, de va inge vidare.. Fast de kan ha varit för att ja inte stod på den djupa delen som ja brukar.. Efter passet vare mind, väldigt skönt å ba flyta omkring.. Ringde Erik när ja gick från IKSU så ja hade pratsällskap, de e inge vidare å gå helt själv, inte näre e mörkt iaf.. Fast ja hade iofs musik, men de e inte samma sak..

Kom då på att ja inte hade prata med mamma på hela dan!!! Vilket ä väldigt ovanligt.. Hon va inte ens inne på MSN, inte pappa helelr för den delen.. De va nästan så att ja vart orolig.. Fast ja hade trevligt ändå.. Kanske ska börja släppa taget om min mamma..=P=P haha...

Fast när ja kom hem idag så börja hon prata me mej på MSN, så då blev ja lugn.. De hade vari på ÖH på Solna Gymn... Så de kan ju förklara en del..De verkar som om lillebror ska börja där, men vi får se, mye kan hända..

De va typ storm när ja gick till Univ, i morse, sjukt läskigt, för vinden kom från sidan å så vare halt så de va nära att bena for i luften.. Men ja lyckades hålla mej uppe.. Å de va inte mye bättre när ja gick hem.. Då vare nästan värre!! Skrev ut mina kemigrejor idag, så nu ere ba å börja plugga..

Skulle egentligen plugga idag, men ja har ingen ork alls... Har för ont i huvudet för de å i ryggen å!! Vene va ja har gjort med den.. Skulle behöva lite massage, de vore väldigt skönt..

Jaja.. Ska försöka hålla mej inne hela kvällen, de e inte så lockande å gå ut i de här vädret..

Ciao

Jag kan klara mej själv

Går du omkring och tror jag är förtvivlad
Och bara tänker på dig?
Och ångrar mig, hah, det kan du glömma
Om du vill veta om jag har slutat drömma
Och sover lugnt i min säng
Jag önskar du var här nu så att du kunde se
Jag överlever utan dig

Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll
Komma hem när jag vill
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen
Utan dig tätt intill
Har min tidning ifred och en säng som är bred
Så bättre kan ingenting va'
Jag har allt jag vill ha
Som jag sa, när du ringde idag

Du kanske tror jag ligger här och gråter
Men baby där har du fel
Mm, man mister en så står där tusen åter
Jag går och shoppar och dricker dyra drinkar
Och jag tänker bara på mig

Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll
Komma hem när jag vill
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen
Utan dig tätt intill
Har min tidning ifred och en säng som är bred
Så bättre kan ingenting va'

Men ibland är det svårt att va' stark, inte följa sitt hjärta
Och inte skicka nå't dumt sms, att jag saknar dig så

RSS 2.0