Melodifestivalen 2013 Deltävling 4

Inte så bra idag heller.. Ulrik va bra likaså Ralf. Robin va okej. Lucia va faktiskt bra också. Army's låt va bra, men jag gillar inte å se dom..

Final
Ulrik Munther
Ralf Gyllenhammar

Andra Chansen
Behrang Miri
Robin Stjernberg

Ute
Terese Fredenwall
Army of Lovers
Sylvia Vrethammar
Lucia Pinera

//Angelica

16 februri 2013

Idag har vi firat 5 år tillsammans och 3 år som förlovade.. Inte så stort, men vi har ju inget annat att fira så de är lite kul =)

Överraskade Erik med Fish Spa och middag på Texas Longhorn!

Fiskarna va lite obehagliga i början, de killades väldigt mycket, men de va skönt å fötterna blev mycket finare! Maten va lite smaklös, men de va gott! Dock glömde de bort oss, så vi fick vänta länge..

Å så hann vi precis hem till Mellon..

De har varit en bra dag.. Dock lit jobbigt med Eriks tjat, men de va jag beredd på.. Han gillar inte när han inte får veta vad som ska göras.. ;)

//Angelica

Melodifestivalen 2013 Deltävling 3

Hmm, vet inte riktigt vad jag ska säga.. Gubbarna å Janet va väl bäst ikväll.. Martin va ok likaså Eddie, men sen mja..State of Drama var bra, men jag väntade på att den skulle komma igång, men de gjorde den inte...
 
Final
State of Drama
Ravaillacz
 
Andra Chansen
Martin Rolinski
Caroline Af Ugglas
 
Ute
Janet Leon
Eddie Razaz
Amanda Fondell
Elin Petersson
 
//Angelica

14 februari 13

Kanske det vänder, kanske 14 februari kan bli en bra dag tillslut... De senaste åren så har det varit en tråk-dag pga lite olika grejer.. Men idag, idag har de varit en superdag!! Eller den har väl typ varit som alla andra dagar, men det finns en liten detalj som gör dagen speciell... Det här är första dagen sedan 2/3-12, alltså 349 dagar, som jag inte har ont i foten nu på kvällen och jag har inte känt nån smärta under hela dagen.. Jag har varit lycklig hela dagen över att jag har kunnat jobba utan att behöva stanna upp å avlasta foten..
 
Jag hoppas att det kommer att hålla i sej och att det inte bara var idag eller inte bara dagen efter behandling utan varje dag!
 
Det känns som om de vänder nu, som jag har längtat!
 
Anledningen till vändningen? Akupunktur.
 
Började igår, å ska behandlas ett par gånger i veckan i några veckors tid och jag hoppas verkligen att det kommer att bli bra, orkar inte med den här foten längre!
 
Dock känns de som om de kommer å bli en plågsam behandling.. Igår fick jag 4 små nålar och nästa gång kommer jag få flera och större..!! Da va inte direkt skönt när hon stackin dom å ännu mindre skönt när hon vred runt dom.. Men om de hjälper foten så är de bara att stå ut!
 
I natt ska jag somna med ett stort leende på läpparna =)
 
//Angelica
 

Melodifestivalen 2013 deltävling 2

Anton och Sean Banan var bäst! Louise hade en bra låt. Erik å Tone blev jag lite besviken på... Felicia va också bra, men tråkig..

Final
Sean Banan
Louise Hoffsten

Andra Chansen
Anton Ewald
Erik Segerstedt & Tone Damli

Ute
Felicia Olsson
Swedish House Wives
Rikard Wolff
Joacim Cans

//Angelica

Melodifestivalen 2013 Deltävling 1

David, Michael&Caisa va de som va bra ikväll.. Yohio's låt va bra, men han såg inte bra ut..  Eric gadd va ok, men resten, mja...
 
Final
David Lindgren
Yohio
 
Andra Chansen
Cookies N Beans
Eric Gadd
 
Ute
Mary N'diaye
Michael Feiner & Caisa
Anna Järvinen
Jay-Jay Johanson
 
//Angelica

Mello

Idag så är de äntligen dags - Mello-premiär!!! Tv-höjdpunkten på året ;)

Ser framemot kommande lördagar, de enda som drar ner de är programledarna, samt väl av arena för ESC... Men de ska väl gå ändå...

Måste fortsätta med maten å sen ladda upp :)

//Angelica

RSS 2.0