Senaste från Umeå

Fredag
¤ Hämtade nycklar
¤ Gick på stan, är fortfarande på jakt efter en halsduk, men jag hittar ingen..
¤ Åkte hem
¤ Erik vaknade till liv
¤ Vi for på Dina å MAXI
¤ Åt middag
¤ Erik for å jobba å jag hade kvällen för mej själv
¤ Tänkte gå å lägga mej tidigt, men det blev lite senare

Lördag
¤ Vaknade
¤ Åt frulle
¤ For å jobba
¤ Fynda två sällskapsspel
¤ Åkte hem
¤ Erik vaknade till liv
¤ Tvättade
¤ For på Stadium å Intersport
¤ Hem
¤ Lagade mat
¤ Titta på film, Millenium 2 å 3

Lite bilder

Min snögubbe =)


Minns inte varför jag blev sur, men Erik gjorde väl nåt ;)

Å igen..

För sju månader sen så var jag på en jobb-intervju, när jag kom hem såg jag att det var en buckla på höger passagerardörr.. Jag väntade med att berätta för Erik, för han var på sjukhuset å jag skulle dit å möta honom. Vi satt i väntrummet ett tag å då släppte jag bomben..

Han blev självklart upprörd, vem blir inte de när ens bil blir bucklad? Eftersom de bara var trafikförsäkring och ingen gav sig till känna så fick han inget för det..

I morse kom Erik hem å såg dyster ut å kläckte ur sig: "Varför ska de gå bra?" Jag scannade igenom honom lite snabbt, men jag såg inget blod å han stod upp så benen var hela.. Så jag frågade vad han hade gjort.. Han berättade att någon hade backat in i bilen..

Så han var mindre nöjd, och det förstår jag för som sagt de e inte kul å få bilden bucklad.. De braiga den här gången var att det faktiskt var en person som erkände, hon hade lämnat en lapp på rutan..

De båda bilarna har gemensamt; de är/var till salu.. Första bilen blev såld även fast det var en buckla på dörren, men det var inte så farligt. På bil nummer 2 så måste mer fixas så de är en större skada.

De verkar inte som om bil nummer 2 har nå vidare tur då den precis har vare på verkstaden i typ 2 veckor..

Men som sagt; tur att hon hörde av sig. Hon kunde lika gärna ha skitit i de å då hade Erik fått stå för allt själv..

//Angelica

29 okt 10

Tog ut höstlovet lite för tidigt, har ju möte med projektgruppen idag, hoppas att det går fort, för jag måste ner på stan också å hämta nycklar till i helgen. Men sen så, fast jag går nog på föreläsningen på tisdag, annars börjar jag å krypa på väggarna!! Blir så sjukt rastlös av att bara vara hemma..

Va på Univ igår, de va inte många människor där, mötte en som gick hem å så satt de nån/nåra i salen brevid mej. Var bara där i en halvtimma å sen va jag klar med det jag måste göra i skolan. Har nu lämnat in papperskopian, hoppas att det blir bra utskrifter =)

//Angelica

28 okt 10

Det blev ett ganska lätt val, AltB å tur de för de va tydligen inte så kul å leka med GPS:en.. Fixade en del med PS, inget superarbete, men det är för svårt för att vara basgrunder.. Är iaf klar med två av labbarna, funderar på att skippa den tredje, för jag måste ladda ner nåt program på min egen dator å den mår verkligen inte bra av att jag fyller den mer.. Å de e bara 8 av 100 så jag klara mej nog, får se, jag kanske ombestämmer mej sen.

Har tagit en del bilder till papperskopian som jag är nöjd med, måste bara finjustera dem å sen skicka in dem.. Men jag måste göra de i skolan å datasalarna är fulla hela tiden, funderar på å åka dit ikväll å fixa de..

Annars då?

Hade ventilationsmöte med den programansvarige i tisdags.. Gick väl sådär, hon tog nog inte in så mkt. Hade möte med projektgruppen igår, sen åkte jag hem en sväng å sen tillbaka till skolan för att leka med PS. Å idag vare redovisning å kursavslut i BP..

Så nu är jag typ ledig till måndag den 8.. Har en föreläsning på tisdag, tror att jag ska gå å sen tenta å inlämningsuppgifter, men jag ska försöka å göra bort de nu innan tisdag =)

//Angelica

Svåra val här i livet

Måste plocka fram min vågskål..

Alt A - upp klockan 7, vara ute i kylan i 3 timmar å leka med en GPS

Alt B - upp klockan 8, vara inomhus å leka med PS

Jag har ett svårt val att göra.. De vore iofs kul å leka med GPS:en, men just nu har jag ingen nytta utav de, å jag måste hinna klart med PS i veckan, är tre uppgifter som ska göras.. Så jag skippar nog GPS:en å kör på PS.. SÅ då har jag vägt klart detta..

//Angelica

Tidsinställning

Ganska coolt att man nu kan tidsinställa sina inlägg på blogg.se.. Inte för att jag är i jättebehov av det, men ändå =)

Måste testa om det funkar.

//Angelica

24 okt 10

Blev stan igår med, vill ha en halsduk till nya jackan, men jag hittar ingen som jag verkligen vill ha. Skulle vilja ha en knallrosa, men det finns typ bara mörklila. Å jag vet inte, marinblå jacka å mörklila halsduk, bra combo?? Så jakten går vidare =)

Sen åkte vi till MAXI för å handla middag å sen vart de bråttom hem för de va nån som skulle komma å titta på bilen så vi va tvugna å fixa ordning den lite.

Sen blev det bara en myslördag med go mat å gottis =)

//Angelica

23 okt 10

De blev en kort dag i skolan igår, vi hade bara avslutning på mätningsveckan.. Tur de för mer orkade jag inte, var sjukt trött.. Sitta på föreläsningar är verkligen inte min grej, de e som ett sömnmedel.. Tappar lätt koncentrationen, speciellt när jag inte måste sitta å anteckna..

Efter skolan drog jag hem å knappa lite på datorn å sen vakna Erik till liv. Han åt frulle å jag åt lunch. Sen drog vi ner på stan.

Köpte:
Ringklocka - för jag upptäckte att plingflärpen på min var borta.. Å man måste ha en plingklocka här för folk flyttar inte på sej annars..

Underställ - kan va bra å ha två

Jacka - har letat ett tag nu, men jag har inte hittat nån jag vill ha, men igår fann jag den. Jättenöjd faktiskt =)

Måste ut å fota nu, glädje, vad fotar man då?

//Angelica


21 okt 10

Sov 10,5 i natt =) Sen gick jag upp å gick ut på en promjogg.. Åt frulle å sen gick jag till skolan.. Idag vare praktisk mätning igen.. De va drygt, jag fick ett psykbryt på mätinstrumentet.. Men sen gick de bra, eller hyfsat bra iaf.. Vi hamna en meter ifrån.. Men det va godkänt, eller de tror jag iaf..

Nu ere dags för tvätt, kul kväll jag ska ha..

//Angelica

20 okt 10

Vaknade halv sju i morse av att alarmet ringde, gick upp å klädde på mej å åt frulle.. Sen åkte vi till bildoktorn med Lill-Ann, för hon behövde göra ett litet ingrepp, en motorvärmare. Sedan åkte vi hem, jag bytte om å gjorde mej redo för skolan.

Cyklade dit i regnet med underställ, regnställ, mössa, vantar och gummistövlar. Första tiden så vare uppehåll, men sen började de å regna å sen började de å snöa å tillslut så snöade de en massa..

De va skönt med stövlarna eftersom vi gick i de blöta gräset, men stövlar blir väldigt kalla å mitt regnställ tog in vatten..

Mätningen var kul, men jag var jättekall mot slutet å höll på å frysa ihjäl.. Efter mätningen cyklade jag hem å bytte kläder å hämtade lunch å sen cyklade jag tillbaka till skolan.

Lunchade med Jenny å Lisa, å guuu som jag frös då.. Jag borde ha tagit på mej mer kläder. Frös sjuke mkt under föreläsningen också, satt med vantar på..

Sen cyklade jag hem, Erik va vaken å då for vi å hämta Lill-Ann.. Kom hem, bytte om å cykla till IKSU å gick på BodyBal.

Kom hem, diskade, duschade, åt middag, tittade på Greys.. Nu sitter jag å tittar på Bonde Söker Fru.. Väntar på att Greys ska börja, spännande =)

//Angelica

19 okt 10

Håller på med mätning i skolan just nu, ganska så intressant.. I morron ska vi va utomhus å få köra praktiskt. Hoppas att det blir bra väder.

Ikväll är det dags för foto å jag är lika taggad som vanligt. Får se hur länge jag orkar va me.. Beror på om det är intressant eller inte..

//Angelica

Realisten

Gjorde ett test på Marabou å detta blev resultatet:

Du låter dig inte luras av det senaste skriket eller medias skräckrapporteringar. Du har koll på läget och har ett sinne för detaljer.

Du är typen som sparar i fonder istället för i aktier. Mest troligt är, eller var, du klassens plugghäst och du har alltid velat göra bra ifrån dig. På Facebook är du noga med din integritet och har stenkoll på vem som får se vad på din profil.

Daim - 68% - äts ofta av viljestarka karriärister
Twist - 17% - Ingenting för kvinnor och barn
Polka - 15% - Chokladen för mobil- och gymbruden

Kan inte säga emot =P

//Angelica

18 okt 10

Vaknade kvart i sex i morse å va pigg, men efter ett tag somnade jag om. Sen vaknade jag av klockan kvart i sju å va seg.. Trött som tusan klev jag in i duschen, vamrt och skönt. Men sen blev det kallt.. Men nu e jag varm igen, vilket är konstigt för de brukar jag inte va.. Men de e varmt här inne idag =)

Ska ta å göra mej iordning, idag äre dags för mätning..

//Angelica

Söndag

Den här dan har vare så himla lång..

Vi lämnade Angelica på NUS å sen gjorde vi Ersboda. Jag köpte en joggingdress, ska se om de blir lättre med promjoggen.. Mjukiskläder är så tungt å de blåser rakt igenom, jag hoppas att den här dressen står emot lite iaf.. Till våren blir det nog nya joggingskor, för mina börjar ta slut nu, men de får hålla året ut..

Sen har jag fotat och nästan gjort klart fotouppgiften, ska finjustera den i morron.

Återstår bara att sova nu, har lektion i morron, så jag ska sova tidigt så jag får många timmars sömn, så jag slipper somna på föreläsningen..

//Angelica

17 okt 10

Fredag
¤ Ner på MAXI
¤ Hem igen
¤ Började med maten
¤ Erik å Angelica kom
¤ Vi åt
¤ Tittade på Idol
¤ Åkte bilen en sväng
¤ Tittade på Idol
¤ Gick å sov

Lördag
¤ Vaknade
¤ Gick upp
¤ Åt frulle
¤ Tog på mej arbetskkläder
¤ Fick skjuss ner på stan
¤ Jobbade
¤ Fick skjuss hem
¤ Duschade å bytte kläder
¤ Åkte ner på stan
¤ Fikade
¤ Åkte till Sävar å titta på handboll
¤ Åkte till MAXI
¤ Lagade mat
¤ Åt
¤ Tittade på TV
¤ Gick å sov

Söndag
¤ Vaknade
¤ Gick upp
¤ Åt frulle

Nu sitter vi alla i soffan med varsin dator. Ska snart skjussa Angelica till bussen.. Sen måste jag ut å fota, ska lämna in en uppgift i morron å jag har inte börjat, upps =P

//Angelica

Nystädat

Nu är de fint här inne, så nu får hon komma =)

//Angelica

Stress

De gick över förväntan på BodyBal. Men jag har så fruktansvärt ont nu så jag tror jag dör!! De tog aplång tid innan jag kunde sätta mej i badkaret å när jag skulle upp så orkade jag knappt.

Har lite panik nu, får gäster vid 18 å innan dess måste jag åka å handla lite eller de e inte hela världen om jag inte hinner, då får hon följa med på MAXI.. Men grejen är den att jag inte har hunnit städa klart än!!

Måste börja på riktigt nu.. Ska dansa lite till Mamma Mia soundtracket, de kanske underlättar..

//Angelica

Stelare än stelast

Varför gör jag så här mot mej själv??

Jag har ju sån träningsvärk att jag inte ens kan sätta mej på en stol!! Jag undrar hur de här kommer å gå =P

Hoppas att jag blir lite mjuk under träningen.. Kommer ju va jobbigt i morron då jag ska jobba, men jag ska nog inte springa i nåra trappor då..

//Angelica

15 okt 10

Jag har bokat in ett BodyBal-pass nu på förmiddagen, men jag är sååå nära å avboka de, för jag har träningsvärk att jag kanppt kan röra mej!!

Vart träningsvärken kommer ifrån är oklart.. Men jag tror att det är från onsdagens jobbande å gårdagens prommis.. Jag spände mej nog så mkt för att jag var rädd å halka.. Plus att Jenny tvingade mej å göra utfall å höga knän.. Dum idé!

Men jag ska va stark, jag ska gå på BodyBal, om 30 minuter kan jag inte längre avboka.. Ska nog hålla mej borta från datorn så länge..

//Angelica

Leker med min ögonsten


Så här kul kan man ha med kameran.. Lite coolt faktiskt =P

//Angelica

Läget just nu


Snöigt, blött å kallt..

//Angelica

14 okt 10

Har tjatat på Jenny ett tag nu att vi skulle ta en promjogg nu på morronen, hon har varit lite motståndare till de, men sen lyckades jag få med henne..

Jag vaknade i morse av att Erik skicka ett sms: "ja se de snöar", så jag hoppade upp ur sängen å sprang fram till fönstret, men jag såg inge snö =(

Klädde på mej promjogg-kläder å gick ut, då såg jag att de snöade, inte så mkt, men lagom.. När jag kom till Jenny var det fortfarande lagom. Men när vi gick från Jenny så va flingorna sjukt stora!!

De va ingen mysig prommenad, frös som bara den å va sjukt blöt. Sprang hem den sista biten för jag längtade så till duschen.. Men jag var tvungen å duscha kallt för varmvattnet sved så fruktansvärt..

Å nu sitter jag å typ fryser ihjäl, ska klä på mej nå varmt idag så jag slipper frysa i skolan..

//Angelica

13 okt 10

De blev inge BodyBal. idag, fick hoppa in å jobba efter studiebesöket å de fick räknas som ett pass. De blir väl gymmet i morron å sen ska jag springa med jenny också, hoppas att hon inte har glömt det.. Bör kanske påminna henne =P

Var ner på MAXI å handlade idag, va ju tvungen å skjuta på de, då vi va på Akuteni måndags å igår vare foto.. Men nu ere då fullt i kyl å frys, eller typ nästan..

//Angelica

PS

Satt å lekte med Photoshop idag, sjukt kul, men jag är så sjukt dålig! Skulle vilja ha de hemma, synd att de kostar så mycket.. =S Jag får köra med Picasa. Men jag funderade på om jag skulle ladda ner GIMP å Photoscape, kan va kul å fixa lite bilder..

Dags å sova nu, studiebesök i morron =)

//Angelica

12 okt 10

Fredag
Var ledig hela dan. Var på BodyBalance på förmiddagen å när jag kom hem så hade Jenny ringt så jag följde med henne ut i skogen å gömde mej för hundarna =)

Kom hem, packade, städade, diskade å väntade på Erik.. Han kom hem i hyffsad tid om jag inte minns fel. Vi packade in i bilen å for å handla mat å sen drog vi ner.

Plockade upp Angelica på vägen, tittade på slutet av Idol å sen vart de sängen.

Lördag
Klev upp i tid å åt frulle. Sen gick jag å duscha å gjorde mej iordning. For ner till Birsta, de blev City, IKEA, Stadium för min del, å så lite annat för de andra.

Sen åkte vi å tittade på en bil som Erik beslöt sig för å köpa. Så vi tog den upp. Fick prova å köra, den var liten men kul å köra.

Kom hem, fikade, tittade på film å sen blev det sängen.

Söndag
Klev upp å åt frulle. Slingde håret på Angelica. Gick lite fortare den här gången för nu visste jag hur jag skulle plocka, dock var vi nog lite för snabb med å skölja ur de, blev inte så ljust.. Eller de kanske blev det när de väl var torrt, men de hann jag aldrig se..

Sen åkte vi till M&M å fick lunch, KÖTTBULLAR!! Hennes köttbullar är de bästa!! Fikade lite innan det var dags att åka till Umeå.

Kom hem, tittade på GG å sen lite annat innan vi gick å la oss.

Måndag
Började dagen med ett pass på IKSU. Sen var det dags för skolan, ny kurs. En väldigt intressant kurs å de går å hänga med, typ första gången sen jag började bygg.

Va i skolan mellan 9-17, väldigt långt för att vara mej.. Å när jag kom hem hann jag inte pusta länge innan jag var tvungen å åka till Akuten med Erik.. De va inte så allvarligt som tur var, men vi ville få det snyggt. Tre timmar satt vi där å väntade å så tog det bara 5 min å limma ihop han..

Kom hem å åt en sen middag, halv tio.. Å vi gick typ å la oss efter de..

Tisdag
Upp idag, frulle, klädval. Sen bar det av till bildoktorn för å hämta Storen. Jag fick ta Lillan hem, tur de, för den kan jag iaf parkera utan problem.

Sen bar det av till skolan, 8.30-16..

Nu har jag precis ätit middag å ska snart fara tillbaka till skolan, fotokurs.. Är inte alls taggad, men det är photoshop å de e intressant.

//Angelica

Krämen

I flera veckor har jag tänkt, jag måste smörja in mina händer, för de e snustorra. Men jag har hela tiden glömt bort det..

Idag tog jag tag i saken, problemet är bara att jag har tappat bort min braiga handkräm.. Jag letade i badrummet å i neccesären, men den finns inte där.. Så jag fick ta en annan, inte lika bra.. Måste leta igen efter den braiga..

Jag ska ta å börja smörja in mina händer varje kväll, de kan behöva de för de e väldigt omysiga..

//Angelica

Sling-problem

I fredags var jag sjukt nöjd, kände mej typ "för snygg för mitt eget bästa" ;) Men nu är jag så missnöjd att jag nästan börjar gråta när jag ser mej i spegeln... =(

Det är just en hårslinga; hon klippte så att benan börjar rak, men blir sne ju längre fram man kommer.. Den slingan vill inte ligga på höger sida utan den vill till vänster och jag vill också ha den till vänster, för jag gillar inte att den faller i ansiktet å så "kapar" den luggen, ser inte alls bra ut.

Problemet är att om jag lägger den på vänster sida så blir håret ojämnt, när man drar så där proffsigt som frisörer gör för att kolla längdens jämnhet..

Ska boka en ny tid i jul hos min favorit - Anso, det är iofs 10,5 vecka dit, men jag får överleva.. Just nu kör jag på uppsatt för att slippa ben-problemet å får väl fortsätta med det..

//Angelica

7 okt 10

Först tänkte jag skippa min motion för idag - DE REGNAR JU!!

Men sen så ekade det i mitt huvud DET FINNS INGA DÅLIGA VÄDER, BARA DÅLIGA KLÄDER!!

Så då vare bara å klä på sig å ge sig ut.. Kollade på en bil åt Erik samtidigt, men den va inget å ha.. Måste hitta en annan liten å söt för annars blir de en MB, vill inte..

Har faktiskt pluggat lite idag! =O Hade först lite ångest eftersom jag inte har gått på de senaste föreläsningarna, men nu har jag inte de längre, för jag läste igenom de två föreläsningarna som jag faktiskt gick på å jag mindes ingenting av de han hade gått igenom, fick inte ens en "jajuste"-upplevelse!! Ska de verkligen va så?? Något borde jag ju ha mints, men nej, de va helt blankt där.. Varför??

//Angelica

Grey's

Idag började Grey's igen!! Som jag har väntat..!

Sjuuuukt bra!! De jobbiga är att jag måste vänta en vecka innan jag får se fortsättningen.. Men det ska nog gå ;)

Vi firade säsongsstarten med flygande Jakob och glass =)

//Angelica

Förkortad ledighet

Jag insåg en sak idag som gjorde mej lite lessen.. Jag är inte alls ledig i en vecka, min nya kurs börjar ju på måndag, hade helt glömt bort den..

Men sen så tänkte jag att det kanske är bra, för jag kommer å bli galen å va ledig så mycket!! Men sen blir det ganska många lediga dagar igen..

//Angelica


Dålig kondis

Det blev promjogg, vart så himla sugen för de va så sjukt länge sen.. De pinsamma är att jag bara kan springa 10 meter sen håller jag på å dö av utmattning! =O Riktigt illa..

När jag gick i nian å sprang Cooper, 2km, så blev jag sjukt nöjd över mej själv som klarade det på 8.30 eller var det 9.30, skitsamma, 30 sek från MVG var det iaf.. När jag lite senare sprang 5km (för att få MVG) så gjorde jag det på 25-30 min eller nåt..

Å jag sprang hela tiden, eller ja på 5km så stannade jag efter halva för jag var så slut så jag kunde spy, men min lärare tvingade mej å fortsätta..

Å nu orkar jag inte ens 10 meter!!! Det är en sträcka på 2km nu som jag skulle vilja springa hela, för jag går ju de andra 3km.. Det borde va ganska så lätt å fixa.. Jag undrar bara hur jag ska få motivationen? Då va ju motivationen ett MVG, de kan jag inte locka med nu.. Måste hitta nåt annat belöningssystem.

Jag kanske ska sätta upp delmål för mej själv.. Ska fundera på de.. För jag vill verkligen öva upp min kondis, för den suger för tillfället..

//Angelica


Lat

Känner mej otroligt lat.. Eller lite produktiv har jag vare, tog tag i berget som stod på diskbänken å så rensade jag medicinskåpet.. Men nu då?

¤ Packa ner sommargarderoben - ska tvätta den idag
¤ Packa upp vintergarderoben - plocka upp den i veckan å tvätta den nästa vecka
¤ Städa medicinskåpet
¤ Fota
¤ Läsa lite böcker
¤ Börja tentaplugga - inge lockande
¤ Titta på Grey's - redan gjort
¤ Träna - för mycket blåst för cykel, men kanske en prommis
¤ Rensa papper - orkar bara inte ta tag i de
¤ Gå på stan
¤ Sy
¤ Baka - frysen är full med bullar
¤ Laga mat - ska göra de senare
¤ Städa - vet inget som behövs storstädas

Ska plocka ihop smutstvätten nu å sen prommis, vart ska jag gå då?

//Angelica

Kanelbullens dag (igår)

å de firade vi flitigt här hemma =)

    


    Mums!!

//Angelica

Vad gör man på sin lediga tid?

Ledig till nästa torsdag, va ska jag nu göra för att fylla dagarna??

¤ Packa ner sommargarderoben - Erik måste följa med ner i förrådet
¤ Packa upp vintergarderoben - samma här
¤ Städa medicinskåpet - det är en röra
¤ Fota - ska göra klart lite fotouppgifter
¤ Läsa lite böcker - vill läsa Gömda-serien
¤ Börja tentaplugga - känns lite överambisiöst å börja med de 2 månader innan
¤ Titta på Grey's - går alltid å fördriva tid med
¤ Träna - funderar på å börja cykla varje dag då jag inte tränar, men de blåser så mycket
¤ Rensa papper - finns massa skolpapper som jag inte behöver
¤ Gå på stan - där kan jag fördriva tid
¤ Sy - måste laga en tröja
¤ Baka - det är alltid kul
¤ Laga mat - kan vara bra
¤ Städa - där kan jag fördriva tid

Räcker det för en vecka?

//Angelica

4 okt 10

Fredagen var lite kaos. Jag skulle egentligen ha gått upp åtta, men jag bestämde mej för att gå upp halv åtta å tur var väl de..

Det började lugnt, duschade, åt frulle, packade.. Kvart över nio ringde Jenny mej å frågade var natur-huset låg.. Gav henne en beskrivning å sen fortsatte jag å packa.. Sen ringde hon igen, halv tio å frågade om jag kunde komma med boken till henne då hon glömt sin egen hemma.. Jag slängde på mej kläder å tog boken å slängde mej på cykeln å cyklade som en tok.. Sprang in i natur-huset letade reda på salen å lämnade boken till skrivvakten.. Cyklade hem å tog tag i disken..

Kände mej lite stressad för klockan var kvart i tio å vi skulle åka tio.. Kvart över kom vi iväg, så de va inte så farligt.. Men då skulle vi åka å hämta en grej å sen fastnade i världens kö på E4an, så vi vände å tog en annan väg.. Så strax innan elva kom vi från stan..

¤ Drog ner
¤ Gjorde ett ärende
¤ Klippte mej
¤ Åkte till Sture
¤ Åt middag
¤ Träffade Linkan
¤ Målade naglarna
¤ Tittade på Idol
¤ Hämtade Angelica
¤ Åkte till Sture å sov där

Lördag

¤ Vaknade
¤ Åt frulle hos Eriks föräldrar
¤ Åkte till Sture
¤ Tillbaka
¤ Duschade å gjorde mej i ordning
¤ Åkte till H-sand
¤ Firade T
¤ Åkte tillbaka
¤ Åkte till Sture å sov där

Söndag

¤ Vakande
¤ Åt frulle hos Eriks föräldrar
¤ Gick ner till grannarna å fikade
¤ Kom tillbaka åt middag
¤ Åkte till Sture gav han mat
¤ Åkte till Umeå

De va helgen..

//Angelica

1 okt 10

Den här dagen är inte så olik den här dagen för ett år sen.

¤ Byggfysiktentan - jag ska iofs inte skriva den i år
¤ Erik är ledig sin fredagnatt
¤ Jag ska till frissan
¤ Vi ska till N.

//Angelica

RSS 2.0