23 dec 10

Igår åkte jag å träffade Sandra, det var mysigt.. Har inte setts på nio månader kanske(?).. Vi åt lunch å kika i lite butiker.. Sen var jag tvungen å dra om jag skulle få skjuss hem.. Vi åkte å handlade all julmat å sen bar det av hemmåt..

Fick pizza till middag - lyx!

Idag blev det en rejäl sovmorron.. Vaknade halv tio, men ingen annan var vaken så jag låg kvar, efter en timma råkade jag slumra till.. Sedan vaknade jag upp klockan 12 igen.. Då blev det samling i rummet å sen frulle..

Efter frullen var det dags att börja fixa inför i morron, skinkan griljerades, köttisarna rullades, knäcken kokades, Janson tillagades, jordnötsbräcken kokades, pepparkakan bakades..

Det tog hela dan!

Till middag blev det risgrynsgröt å nygriljerad skinka! Tradition i vår familj den 23 dec.. De ända som är kvar nu är att ställa ut en tallrik till tomten... ;)

Snart kommer Erik, ska bli mysigt =)

//Angelica

21 dec 10

De har vare full rulle den senaste tiden..

Fredag
¤ Allt gick som de skulle
¤ Kikade på Mackes match - VINST!

Lördag
¤ Hundmässan - massa söta
¤ Julshopping
¤ Kalas
¤ Chaffis

Söndag
¤ Promenad

Måndag
¤ Julshopping
¤ Emma

Tisdag
¤ Klipp

Skulle ha träffat Ammi idag, men hon va sjuk =( Så vi sköt på de..

//Angelica

JULLOV

Fick redovisa först idag, var inte alls beredd på de, så de vart ingen superredovisning direkt.. Jag behöver förbereda mej lite mentalt innan jag kan redovisa, men det fanns inte tid till det.. Men jag blev godkänd.. Klarade även tentan, har skickat in H2, H3 och modellen.. Så nu ere verkligen lov på riktigt..

Så skönt, sist jag hade ett riktigt jullov (helt pluggfritt) var nog i sexan, typ.. Riktigt illa, för det var för 10 år sen..!!

Så de här lovet ska jag bara njuta utav =)

//Angelica

17 dec 10

De va inte så tungt å gå upp, men jag hade gärna sovit vidare, men det hinner jag inte nu..

Usch är inte alls redo för redovisning, men jag tror inte att det är så avancerat så de kommer nog att gå bra.. Grejen är den att läraren har så höga tankar om oss, men vi gör inte riktigt de han vill.. Lite kommunikationsbrist..

//Angelica

Tentan

Just, han la upp resultatet på tentan idag, men jag kommer inte ihåg min kod! Undra när jag ska lära mej å skriva upp den, för det är samma sak varje gång =P

Så jag får vänta till i morron efter redovisningen..

//Angelica

1 dag kvar

Det har varit så fruktansvärt mycket tid till i morron, i två veckor har jag bara gått hemma, men nu är det äntligen den 17 å i morron får jag jullov =)

Men det känns som om jag har så mycket kvar att göra; H2,H3 måste jag läsa igenom, modellen måste jag finslipa, jag måste läsa igenom vad jag ska redovisa i morron, jag måste röja upp i lägenheten för den ser för jävlig ut, det ligger ton med kläder på sängen..

De ända som jag faktiskt är klar med är julklapparna, å de tackar jag för, såååå skönt! =D

Nej nu ska jag ta å läsa igenom inför redovisningen i morron, börjar 8.30, känns väldigt tidigt, med tanke på att jag har varit ledig i två veckor.. Men det ska nog gå, har ju en liten "morot" JULLOV!! =D =D

//Angelica

Är det ett skämt?!-31!! =O Måste man gå utanför dörren då??

//Angelica

16 dec 10

Jag skulle ha gått å lagt mej tidgare igår, för jag är sjukt trött nu.. Jaja, jag piggnar väl till snart hoppas jag. Måste traska till skolan, killarna ville ha rapporten och det är jag som har den.

Sen måste jag plugga också, röja upp lite här hemma.. Å kanske träffa Jenny, om hon har tid =)

//Angelica

Blåmärken

Jag har ett runt blåmärke på båda mina handleder och är väldigt öm.. Nog för att åksjukebandet gjorde ont igår, men jag trodde inte att de skulle bli såhär, de brukar de ju inte bli..

I morron är nog de blåa borta, men de kommer nog fortfarande vara ömt, men det kan jag leva med..

//Angelica

Andan i halsen

Vart fruktansvärt rädd i morse när vi åkte hem för jag höll på å mosa en cyklist..

Kom till ett rödljus som alltid blir rött för mej, men den här gången så var det grönt, så jag höll kvar gasen.. Strax innan jag skulle passera så såg jag att en cyklist var på väg över vägen.. Fick lite panik (eller ganska mycket) å släppte gasen å tröck ner broms å koppling..

Hjulen låst sej å bakändan for ut i andra filen (som tur var så var den filen tom).. Fick inte riktigt stopp innan övergångsstället, men som tur var så stannade han upp..

Jag hade nog inte fått så ont om det hade smällt, men cyklisten hade nog fått väldigt ont, det är något man bör tänka på som cyklist, att man faktiskt är väldigt oskyddad.. Tycker att man ska tänka på bilisten, för även om bilisten inte gör sig illa fysiskt, så gör det nog ont psykiskt..

Snälla, stå still och titta en extra gång innan du kliver ut i gatan, oavsett om du har företräde eller inte. Bilar gör ont!

//Angelica


Tvätt

Så, nu har jag massa rena kläder igen =) De kom in en kille å tvättade på min tid å sen tog han ut mina saker ur torkskåpet för han ville ha skåpet.. Man bah HALLÅ, det är min tid.. Mina kläder var iofs torra, men det är en principsak, det var min tid..

Men jag börjar bli van, för det händer typ varannan gång att nån kommer in på min tid, eller drar över på min tid..

//Angelica

15 dec 10

Jag for runt i stan igår å julshoppade lite, kändes som om jag var borta typ hela dan!! Runt halv fyra kom jag hem.. Slog inte lite paket å sen åt vi middag..

Efter middagen drog vi ut till till Eriks jobb och han fixade i ordning lastbilen, jag stod å tittade på å låssades lära mej allt han sa.. ;) Innan han var klar med kontrollen så hade mina tår frysit till is.. De va sjukt kallt ute!

San packade vi in oss i bilen å satte kurs mot Gnarp.. Söder om Sundsvall blev jag akut trött, slumrade till en stund å sen va vi framme.. Fikade lite å sen bytte vi lastbil å drog upp igen.. Då hade jag fått lite frisk luft å piggnade till.. Men efter Övik gick de inte längre å mina ögon föll ihop..

Vaknade upp igen strax innan stan, men det var tungt å öppna ögonen, inte förns jag kom ut i kylen så piggna jag till.. Vi lämnade lastbilen å for hem å sov.. De va superskönt att komma hem å lägga sig =) Trodde de skulle va tungt när väckarn ringde, men jag vaknade innan den idag å än så länge så är jag vaken..

//Angelica

Irritation

Jag blir tokig på folk som inte kan köra i rondeller. Är det en dubbelfilig rondell så ligger man i höger om man ska höger eller rakt fram å man ligger i vänster om man ska vänster eller rakt fram.. MEN MAN LIGGER INTE I HÖGER OM MAN SKA VÄNSTER!! De e ju som en vanlig korsning å man ligger ju inte i höger fil när man ska svänga vänster, för då blire ju en krock..


Så, och ingenting annat!

Sen blir jag tokig på människor som saknar respekt för bilar. Bilar är hårda å tunga å man bör vara försiktig.. MAN GÅR INTE BAKOM EN BIL SOM BACKAR!! Å eftersom de e vita lysen som tänds när man backar så kan man inte missa det..

Å dessa cyklister å gångare SOM BARA KASTAR SIG UT VID ÖVERGÅNGSSTÄLLET.. Gångarna har iofs företräde, men man är ju idiotisk när man kastar sig ut, är man inte mer rädd om sitt liv? Det är inte alltid som man som bilist hinner upptäcka gångarna, speciellt inte nu med alla snöhögar.. Å cyklisterna verkar tro att de har företräde, men de är skyldiga å stanna..

Sen har vi ju DE REFLEXLÖSA SJÄLARNA, också dumma i huvudet, de e skitsvårt å se dom, jag brukar inte se dom förns det är typ 10-20 meter kvar, å jag hinner omöjligt stanna på de..

Folk i den här stan behöver lite trafikvett..

1. Kör rätt i rondellerna
2. Gå ej bakom ett backande fordon
3. Stanna upp vid övergångsstället
4. ANVÄND REFLEX!!

//Angelica

14 dec 10

-16 står det i köket, -24 på datorn!! Vet inte vilken jag ska tro på.. Usch vill inte gå ut i den här kylan.. Tänkte jag skulle ta bilen å åka iväg en sväng, hoppas den startar i kylan..

Ska försök å plugga lite idag, jullovet närmar sig på riktigt nu så de e bäst å göra klart de nu.. Ska kanske städa lite också, men de kan vänta till i morron..

//Angelica

Bort med håret!

Tittade på K&T-show.. De va å bakade på ett konditori (de skulle jag också vilja göra), såg asnajs ut. Men en sak upprörde mej, Tyra å "dröm-tjejen" hade deras långa hår utsläppt!!

Jag tycker att det är fruktansvärt ohygieniskt att ha utsläppt hår när man lagar mat/bakar.. Jag sätter alltid upp mitt hår i en knut, spelar ingen roll vad jag lagar å till vem, håret ska bort!!

Får jag ett hårstrå i munnen när jag äter något så får jag kväljningar å sen tappar jag aptiten, i värsta fall kan jag inte äta maträtten på länge, för jag förknippar den med hår i munnen, å hår i munnen är äckligt..

Å medans jag är inne på äckelheter med maten så kan jag ta upp en till sak.. Folk som tar en sked provsmakar, kryddar lite å så provsmakar de med samma sked som sist - U S C H !

Man sköljer faktiskt skeden, jag vill inte äta nån annans slem..

Så bort med håret å slemmet!

//Angelica

Drömmar

Hade en jobbig natt

¤ Drömde att pappa ratade butiken där jag köpt hans julklapp!

¤ Drömde att jag kuggade tentan!

Mådde dåligt när jag vaknade upp i morse

//Angelica

Borttappad

Vilken morron.. Allt gick jättebra tills jag skulle gå till bussen.. Jag skulle plocka ner allt (nycklar, korthållare, mobiel) i jackan, problemet var att jag inte kunde hitta korthållaren.. Sprang runt, runt, runt, men den var spårlöst borta..

Jag visste att den var hemma, för jag hade gjort i ordningen den bara några minuter tidigare, men nu fanns den inte mer.. Jag brukar ju va virrig å tappa bort mobilen, men den kan man iaf ringa efter.. Men hur ringer man efter en korthållare!!??

Jag missade två bussar, men efter att ha vänt uppåner på hela lägenheten i 20 minuter så hittade jag korthållaren - i morronrocken!!! VARFÖR la jag den där!?!?

Tur att bussarna går ofta..

//Angelica

13 dec 10 - Lucia

Somnade strax innan tolv igår, klockan ett vaknade jag å trodde att det var dags att gå upp.. =P Kände mej faktiskt pigg, men när jag la ner huvudet på kudden så slockna jag.. Så jag va nog inte så pigg som jag trodde =P

Sen vaknade jag vid tre å då gick ja gå väckte Erik som hade somnat på soffan, han yra lite innan han ville följa med mej..

Ska ta å göra mej klar om en stund för att fara ner på kontoret..

//Angelica

12 dec 10

Det har vare en lång dag, gick upp kl7 för å åka å jobba.. Lite krångel idag också, men tillslut så.. Erik kom å hämtade mej å sen packade vi väskan å for mot Åsele, för på dagens schema stod det RENSAFARI..

I början var det spännande, men sen va de bara jobbiga, för de stog mitt på vägen å de va otäckt när man kom med bilen.. Men det var en upplevelse, nu har jag iaf sett en riktig ren ;) Eller 40 stycken rättare sagt.. =PDags å sova snart så jag kommer upp i tid i morron, ska ner på kontoret å prata lite med dom..

//Angelica

Vinter

 

//Angelica

Jul i vårt hus

            

//Angelica


Ego-pics ;)

//Angelica

Säkrast/osäkrast

I Aftonbladet har de listat de säkraste å osäkraste kommunerna i Sverige.. På listan är det bara 284 kommun, jag som trodde att det fanns 290.. Jaja..

Umeå ligger på plats 117.

Härnösand, (dit jag kan tänka mej å flytta) ligger på plats 273.

Så jag stannar nog i Umeå eller till nån annan kommun som ligger i topp.

//Angelica

11 dec 10

Vaknade sju i morse av alarmet, ville inte alls gå upp, så jag ställde om klockan till en senare tid.. Halv åtta kravlade jag upp å åt frulle, sen for jag ner på jobbet.. Jobbade lite å sen hem..

Duschade, åt lunch å sen for jag å Erik ner på stan för å julhandla.. De va inte kul, åkte till tre olika parkeringar, som var fulla.. Sen åkte vi till en fjärde, som också var full, men vi hade tur att det var en bil som åkte.. Sen kändes de som om hela Umeås befolkning fanns i stan tillsammans med oss.. Sjukt mycket människor, gillar inte å handla när det är fullt.. Får typ lite panik =P

Sen åkte vi hem, lassade ut bilen å sen till stan igen för å köpa mat.. Blev Kina-mat, mycket gott =)

//Angelica

Kom förresten ihåg soppåsen i morse ;)

Soppåsen

Jälva soppåse!!

Den blev full i tisdags.. Så jag hoppades på att Erik skulle ta den på onsdagmorron när han åkte till jobbet, men nej.. Sen tänkte jag att jag tar den när jag går till Jenny, men nej..

Så då satte jag mitt hopp på torsdagen, Erik åkte till jobbet, utan påsen, jag gick till IKSU, utan påsen..

Så då blev hoppet fredagen, Erik gick till jobbet, återigen utan påsen, jag gick till ÅC, utan påsen.. Så då tänkte jag att jag tar den när jag går till IKSU, när jag stod i omklädningsrummet kom jag på att jag glömmde påsen..

Så påsen är fortfarande kvar.. Å nu börjar påsen som vi började fylla i tisdags bli full.. Så ikväll innan jag går å lägger mej så ska jag ställa påsen framför dörren, då kan jag omöjligt glömma den när jag ska till jobbet.. Men jag skulle inte bli förvånad om jag skulle glömma =P

//Angelica

Idol-final

Ikväll är det dags för den stora finalen i Idol, det står mellan Minnah å Jay (som tydligen är ett par också =S)..

Jag hoppas på Minnah, för jag tycker hon är bäst.. Men redan förra fredagen när Jay gick vidare, så gav jag upp hoppet för en vinst för Minnah.. För folk verkar verkligen gilla honom.. De e typ bara jag som inte gör de..

Men jag ska ändå hålla mina tummar för henne.

//Angelica

Julklappstips

Jag har ett bekymmer.. Vi har det väldigt kallt hemma å då är det mysigt å krypa ner under en filt.. Problemet är bara att om jag lägger filten på överkroppen så fryser jag om underkroppen. Å lägger jag filten om underkroppen så fryser jag om överkroppen.. Så jag brukar alltid sitta med två filtar, en för överkroppen å en för underkroppen.. För då har man ändå händerna fria och är inte helt fast under filten..

Men nu har jag hittat en lösning Hugz Deluxe.. En supersmart filt som täcker kroppen, men som samtidigt har händerna fria!


Hugz Deluxe - Bluebox.se

Sån vill jag ha i julklapp *blinkblink*

//Angelica

Sjuk Angelica eller sjukt hus?

Är så fruktansvärt less på min ständiga förkylning nu..

¤ Näsan rinner
¤ Har ont i huvudet flera gånger i veckan (för att jag inte snyter mej?)
¤ Jag nyser 100 gånger om dan
¤ Jag flåsar (som om jag har springit ett maraton) när jag är ute å går
¤ Är ständigt trött

Har hållt på i 2,5 år nu, dvs sen vi flyttade in.. Nu ska vi flytta om typ ett halvår å då hoppas jag att det går över. Gör det inte det ska jag åka till VC å så får de gå igenom mej grundligt.. För då kanske jag är sjuk på riktigt å de kanske inte beror på lägenheten alls.. Men jag tror att det är huset, för de har varit två fuktskador (vad jag vet om) å så ere väldigt oregelbunden temperatur å ventilationen är inte på topp.

//Angelica

10 dec 10

Hmm, vad ska jag hitta på idag då? Ska nog plugga lite så att jag blir av med uppgifterna..

Miljö2 - en uppgift kvar
Miljö3 - ska fundera ut vad jag vill skriva
BK&L - jag tycker jag är klar, har fått ihop 7 punktrader å man ska ha 1-2 sidor.. Kanske inte okej, men jag kan ju inte ljuga ihop något..
Ex-jobb - har mailat, så nu ere bara å vänta

Jag ska nog gå till IKSU, ska se vad jag hittar för roligt pass..

Annars så ska jag bara vänta på att Erik kommer hem, vilket tidigast är 18.30, men med tanke på att det är fredag så skulle jag gissa på nångång mellan 19-21...

Så jag har ju nåra timmar själv..

//Angelica

BoBa

Idag kom jag iaf ihåg kortet, så idag kom jag in.. =) Idag var sista gången med den här koreografin, nu kommer de å komma en ny.. Jag som precis har lärt mej den gamla.. Men jag har ju tre månader på mej å lära mej den nya, innan det kommer ytterligare en ny..

Vilka bekymmer jag har.. =P De kommer nog å gå bra tillslut. ;)

//Angelica

9 dec 10

Nu börjar jag bli lite stressad.. De är ju massa som jag ska hinna med nu när jag är "ledig"..

¤ Miljö 2 - började på den igår, inte så mycket kvar.
¤ Miljö 3 - fattar typ ingenting..
¤ BK&L - man ska tydligen skriva en egen modell
¤ Ex-jobb - måste komma på lite frågor å maila..

Bara att börja, så att jag blir LEDIG under jullovet!

//Angelica

Kortlös

Jag hade packat väskan å allt å va supertaggad för lite BoBa, men innan jag skulle gå från Jenny så kom jag på att mitt kort låg i min skidjacka å jag hade HH-jackan på mej.. Då kom jag på idén att jag kunde ta kortet som låg i väskan, men det hade gått ut för en månad sen..

Då gav jag upp å traskade hem istället.. Tar en vilodag idag, eller jag jag har iofs gått 20x20min.. Det är då något.. Men jag ska ta nåt pass i morron istället å då ska jag komma ihåg kortet..

//Angelica

8 dec 10

Gårdagskvällen spenderade jag hos Jenny.. De blev inte så mycket plugg, ingenting alls faktiskt, utan Wii för hela slanten.. Å va sämst jag var.. =P Jag dog typ 7 gånger, men jag fick fem nya liv så vi kunde fortsätta.. =P Men kul va de iaf.. Ska dit idag igen, men nu ska det bli plugg..

Sen ska jag hinna med lite BoBa idag också.. Tänkte testa ett nytt pass, men jag har skämt ut mej nog den här veckan.. =P Så jag ska ta det en annan gång. Kanske nästa vecka.

//Angelica

Angelica-dagen

Vaknade av ett sms 06.59 igår från Angelica, å samma veva så ringde alarmet.. Så det blev lite mycket för mej som var yrvaken.. Men jag tror att jag lyckades svara.. Sen vare lugnt.. Erik hade glömt bort det, men vid halv fyra så ringde han.. Då hade han kommit på det.. =P

Sen kom det lite sms från Eriks familj.. Blev lite besviken på min egen, för jag trodde att de hade glömt mej.. Men sen smsade pappa å mamma ringde =D

//Angelica

Gympa

Va på Gympa2 idag, sjukt kul, men svårt också.. Jag skrattade passet igenom för jag va så dålig å inte alls hängde med.. =P Men om jag går nåra gånger så kanske jag lära mej programmet å då blire ju lättare å lättare..

Men jag ska se hur mina benhinnor mår i morron, för det var en del studs, å det trodde jag inte att det skulle va för det stod "Passar utmärkt för dig som vill undvika hopp".. Jaja, de va inte överdrivet mycket, så de kan ju gå.. Men jag väntar å ser..

Ska till Jenny ikväll.. Jag ska spela Wii å hon ska plugga.. Men jag är tveksam att det blir nå mkt plugg för hennes del.. =P Men lite kanske?

//Angelica

Dumt gjort

I fredags när vi åkte så sänkte jag elementen lite, tänkte "de inte behövde stå å gassa hela helgen, vi är ju ändå inte hemma." När vi kom hem i söndags så vare 16,3 grader inne!! Inte alls skönt.. Så nu kommer jag aldrig å sänka värmen nå mer när jag åker iväg.. Även fast vi hade extra-elementet på hela natten så vare bara 19 grader på måndagmorronen..

//Angelica

7 dec 10

Hann med allt jag skulle igår.. Eller inte riktigt, för Gossip ville inte hela vägen, så jag ska ta det senare.. Idag äre dags för skola, Byggnadsnämnden kommer å de vill jag lyssna på, men jag är rädd att jag kommer å sitta där själv.. =P

Sen ska jag försöka hinna med IKSU idag.. Å så måste jag plocka upp väskorna å IKEA-sakerna..

//Angelica

Helgen

Fredag
Erik sa att han ev skulle kunna komma hem lite tidigare, han kom hem 1,5 timma senare..  Att jag lurar mej själv å hoppas varje gång.. =P Vi åt på Subway innan vi drog ner.. Kom fram strax efter 22.. Tittade på Idol å sen gick vi å la oss.

Lördag
07.00 ringde klockan, upp å duscha å sen ner å äta frulle.. Upp å byta om till lite finare kläder å sen bar det av till Birsta.. Kom lagom till de öppnade å de va skönt, för de va inte så mycket folk då. Blev bla IKEA, MeMa, Biltema, MAX.. Å sen blev det 20min i Birstahuset.. Blev lite julklappar, saker till hemmet å julaftonsklädsel..

Klockan tre var vi tvugna å bege oss hemåt.. När vi kom hem så hann jag andas i en minut å sen kom det gäster.. Mat, fika, prat å Twister bestod kvällen utav.. Slocknade av utmattning 23.. =P

Söndag
Blev lite sovmorron, upp äta frulle.. Sen var det av till M&M, fick lunch å fika.. Å som vanligt pracka de på oss massa saker.. Åkte "hem" fick middag å så började vi packa bilen.. Blåste våra datorer, jag inbillar mej iaf att min går bättre.. Ska blåsa den med jämna mellanrum, så att den håller sig skoltiden ut..

Sen bar det av till Umeå, packade ut bilen, tittade på teve å sen blev det sängen.. Somnade fort..

//Angelica


6 dec 10

Hade jag inte ställt klockan idag så hade jag nog fortfarande sovit.. =P Kanske inte riktigt, men nästan..  Sov så gott när klockan ringde, men jag tänkte att jag borde gå upp, kan ju inte sova hur länge som helst..

Dagens planer:
¤ Julkalender-maraton
¤ Gossip Girl
¤ Tvätt
¤ Stanärende
¤ MAXI

Fullt upp =P

//Angelica

Sönder

Jag blev lite lessen för en vecka sen - upptäckte att min ena danssko hade gått sönder =( Å jag hittar inget kvitto, så jag gissar att jag har slängt det.. Tycker att det är lite tråkigt för jag har bara haft dom i 2 månader, å så mycket har jag inte använt dom..

Ska börja spara mina kvitton i tre år nu, ifall att något händer.. Man vet lixom aldrig..

//Angelica

Usch

Jag har nog sagt det förr, men jag säger det igen, jag hatar att ringa till VC, BB2, Telia, CSN, osv.. Folket som jag får prata med är så fruktansvärt otrevliga, okej kanske inte alla, men alldeles för många.. Varför? Jag är aldrig otrevlig när jag ringer, men jag blir arg när de är otrevliga å jävliga.. Men jag är ju så beroende av dom, så jag kan ju inte snäsa av dom hur som helst..

Usch..

Ringde till BM först, hon va jättesnäll mot mej, hjälpte mej med det jag ville ha hjälp med.. Sen ringde jag DS å de va en riktig surkärring! Hon tror inte hon riktigt fattade min fråga så hela samtalet blev stört.. Hon gjorde mej på fruktansvärt dåligt humör..

Fick inte riktigt svar på det jag ville ha, så nu måste jag ringa M.. Men det tar jag senare..

//Angelica

3 dec 10

Ska ta å träna idag, inte så jättepepp, men jag måste.. Eller måste å måste.. Jag vill, för det är kul..

Måste ta å leka med kameran, för jag vill få slut på batteriet så jag kan ladda den.. Det blir tredje laddningen sen jag köpte den, snacka om bra batteritid..

Nej, dags att fota =)

//Angelica

2 dec 10

De känns som om jag har stått i köket hela dan idag.. Började med å diska å sen började bakandet.. Först blev det lussebullar å sen knäck å sen kola.. De luktade så sjukt gott när lussebullarna gräddades, bara de gör att man typ blir lyckligt ;)

Men det är drygt, fruktansvärt drygt.. Bullarna ska jäsa å godiset måste man röra för att de inte ska brännas fast.. Men resultatet blir ju bra ;)

Sen var vi å hämtade Angelica å Julia på station, de ska på studiebesök i morron.. De fick lite fika när de kom å nu sitter vi bara å slappar i soffan..//Angelica


Utpumpad

De va meningen att jag skulle baka å julpynta nu, men jag orkar inte.. Finns inte en gnutta kraft kvar i mej just nu.. Så jag tar det i morron istället.. Då ska jag ha en riktig bakdag =D

Har en del grejer som jag ska plocka också, men det orkar jag inte heller.. Men jag är ju nästan ledig fram till jul nu, så jag hinner.. ;)

//Angelica

1 dec 10

Har inte sovit särskilt skönt i natt.. Eller jo, men det va inte så skönt när jag vaknade, hade fruktansvärt ont i nacken.. Men jag känner mej ändå inte riktigt redo för tentan.. Funderar på om jag bara ska repetera nåra saker, för de e lite som jag har glömt..

Skönt att det snart är över..

//Angelica


RSS 2.0