Klockan går

OMG det är 1 december i morron!! Tiden har gått sjukt fort, känns som jag nyss firade jul..!! I morron efter tentan så ska jag julpynta! Äntligen =)

Ska även på MAXI å även baka.. Får se hur mkt tid det blir över, kanske tar bakandet på torsdag.. Får se hur mkt jag hinner..

Nu ska jag gå å lägga mej så jag är pigg inför i morron.. Måste bara samla ihop alla skolsaker å lägga de under kudden..

//Angelica

Andersdagen

"Om Anders braskar, julen slaskar".

Känns ju inte så bra att snön ligger vit på backen nu, för om det stämmer så betyder det att det blir en slaskig jul =(

Hoppas, hoppas, hoppas att det inte stämmer!! För jag vill ha en viiiiiiiiiiiit jul!!!

//Angelica

Plugg

Dan innan tenta så brukar jag sluta å plugga vid 12-13, för att sedan bara ladda upp inför skrivningen.. Tror dock inte att det blir så idag, har massa kvar å lära mej.. En del börjar sätta sig, men för mycket har fortfarande inte fastnat, är osäker om det kommer att fastna idag, men jag ska göra ett försök iaf..

Kan ju säga att jag är riktigt less på det här nu.. Längtar så fruktansvärt mycket till i morron kl13!! Vilken befrielse..

//Angelica

29 nov 10

BURRRRRRR, sjukt kallt här inne ju!! Tur att Erik va snäll å stoppa i elementet när han gick upp, för annars ahde de varit ännu kallare..

Ska gå å ta på mej understället å fleecetröjan å mjukisar, mysigt..

Idag blire plugg för hela slanten.. Ska även försöka å ta mej till IKSU, om det inte är allt för kallt!!

//Angelica

Glöggmys

Pluggade lite grann, sen lessna jag.. Gick ut i tvättstugan boka en tvättid, gick på ICA, åkte till Stor-En å försökte få liv i den.. Efter drygt en timma å x antal försök så hosta hon igång.. Erik körde runt lite, sen när han skulle låta en annan köra så va växelspaken helt lös..

Åkte hem, åt middag å satte på oss de varmaste kläderna vi kunde hitta.. For tillbaka till bilen å satte fast spaken så att vi kunde rulla in den på en bättre parkering.. Erik hjälpte nåra å jobba, medan jag stod å beundrade deras arbete.. Tycker att det är sjukt coolt!! De e så små å kör såååå stoooora saker!! =O ;)

Sen åkte vi hem, har haft glöggmys.. Men det blir inte nå pyntning idag. Skjuter lite på de.. Känns jobbigt å rubba traditionerna, men jag måste ägna lite tid åt skolan nu..

//Angelica

Julfest

Igår var det julfest på Eriks jobb.. De va på Hotell Vännäs i Vännäs.. Började med lite glögg å mingel, jag fuskade å drack glögg igår, men det va ju typ 1a advent.. Sen var det buffé.. De va väldigt mycket olika saker, men min tallrik blir aldrig riktigt full..

Min tallrik innehåller bara: potatis, köttisar, ägg, prinskorv, röbetssallad, äppelmos...

Men det går det också, mycket gott var det iaf..

Sen ställde jag in mej på efterrätten.. Massa godis fyllde upp min tallrik ;)

Vid 22 åkte vi hem, fick ett lass med oss som vi dumpade på stan.. Kom hem å så rakt ner i sängen..

//Angelica

28 nov 10 - 1a Advent

Klockan 7 gick jag upp idag, det är inte mänsligt att gå upp klockan 7 en söndag!! Men va skulle jag göra, va ju tvungen å jobba.. De gick bra, men först kom jag inte in, men det löste sig..

Idag ska jag plugga å julpynta..

//Angelica

Sovning

Det här med sovandet har alltid varit lite svårt för mej..

¤ Jag har jättesvårt för att sova själv.. Tycker att det är obehagligt.. När jag bodde hemma hos mamma å pappa å skulle sova själv så sov jag alltid på soffan eller inne i mammas å pappas sovrum, de kändes tryggare att sova på nedervåningen.. När Erik jobbar natt å jag måste sova själv, så kan jag inte öppna ögonen efter att jag har stängt dem, är rädd att det ska stå nån över mej..

¤ Jag kan inte ligga med någon kroppsdel (förutom huvudet) utanför täcket, å absolut inte fötterna.. Såg en film när jag var liten, Nötknäpparen, där prinsessas blev biten i tårna av en rätta å blev förvandlad till en jätteful prinsessa.. En kille va tvungen å knäcka en nöt med tänderna.. Vill inte riskera de..

¤ Jag kan inte har garderober öppna, de känns som om någon kikar på mej.. Badrumsdörren får inte heller va öppen, för då ser jag skuggor utifrån..

¤ Jag kan inte sova (själv) utan radio, för då hör jag bara massa konstiga ljud å då brusar jag upp mej så hemskt..

¤ Jag kan inte sova utan att ha känt på ytterdörren, de vore en mardröm om någon kom in när jag sov..

De brukar alltid ta sån tid för mej å somna när jag är själv.. Men det är något som jag har börjat räkna med nu när jag går å lägger mej..

Va sån skillnad nu när Angelica å Julia var här, somnade på några minuter.. Även fast de sov i ett annat rum, så fick jag den tryggheten jag behöver när jag ska sova =)

Jag vet att jag är 22 å borde ha kommit ifrån det här, men det går bara inte.. Är livrädd när jag ska krypa ner..

//Angelica


Snö

Det bästa med vintern är att det är snö.. Men nu är jag så fruktansvärt less på att det snöar så att jag snart kräks!! Kan det inte sluta snöa!!

Det är lagom temp å lagom mycket snö, så nu ere dags att stänga av.. Annars går jag snart i ide..

//Angelica


27 nov 10

När jag gick å la mej igår kl23, så pratade jag med Erik.. Då hade han precis kommit ner till Gnarp.. Kl7 i morse när jag gick upp så va han inte hemma än, så jag ringde, för jag skulle ju ha bilen kl8.. Då va han fortfarande kvar i Gnarp.. Kl10 fick han åka därifrån, så han är väl hemma vid kl15 om inget annat inträffar längst vägen.. Kl15 ska vi egentligen va på stan, men vi skippar nog de.. Han får vila lite å så drar vi på julbordet direkt..

Allt detta på grund av en olycka som intraffade lunchtid igår(?).. Så det har vare totalstopp på E4an vid Huddik..

Så jag fick det lite stressigt i morse, för jag var ju tvungen å ändra mina planer.. De fanns ju ingen bil hemma, så jag va tvungen å åka buss.. Det gick iofs bra, men jag kom ner så tidigt..

Jaja, nu måste jag ta å plugga lite..

//Angelica

Idol

Snart dags för Idol, inte så många kvar nu..

Jag hejar då på tjejerna, vill att nån av de ska vinna.. För jag tycker att de är de som kan anpassa sig bäst efter olika stilar..

Jag gillar Olle också, men han har inte kraften i rösten.. Jay gillar jag inte alls, tycker han är fruktansvärt dålig.. Eller inte dålig, men han kan bara en genre å de e rock.. En idol måste kunna mer än så.. Gillade inte när han dödade Madonnas låt förra veckan.. Å så har han dålig publik-kontakt, typ som Idol-Kalle förra året.. Å håret ser sliskigt ut, ser ut som han inte har tvättat det på länge.. Så jag hoppas att han åker ut snart, men jag tror inte de, för alla andra verkar gilla honom, varför??

Å iom skandalen som kom ut förra veckan så sjönk han ännu mer hos mej.. Jag minns förra året när de va nåra som drack alkohol under Idol-tiden å då blev det ett riktigt ramaskri, de va nästan så att deras Idol-tid var över.. Det här tycker jag är 1000 gånger värre, så ja, jag tycker att han borde ha fått lämna Idol.. För en sån grej tycker jag inte är något som man ska stötta å acceptera..

Han gjorde nåt dumt, han visste att det var fel, så han borde få stå sitt kasst.. Men tydligen inte..

//Angelica

PS, tur att jag inte har så många läsare, för då hade det nog blivit ett jäkla liv här, för jag tror att det är många som inte håller med mej..

Borta

Våran bil är borta.. =P

Eller jag, den står på parkeringen nånstans, men den syns inte för den är övertäckt av snö... De blir kul å sopa fram den i eftermidda.. =P

Skulle vilja gå ut å fota, men jag vill inte utsätta min stackars kamera för det här vädret...

//Angelica

26 nov 10

Spenderade gårdagskvällen för mej själv, Erik jobbade å tjejorna var på bio..

Tjejerna lade mat igår, Enchiladas(?), det va mycket gott faktiskt! =) Sen tog de även hand om disken, kändes väldigt lyxigt att inte behöva göra något..

Klev upp i morse å gick till IKSU för lite BoBa, kände mej fruktansvärt stel, de har jag inte gjort förut.. De e snöoväder ute så de va inge kul å gå till IKSU för jag fick all snö i ansiktet, men hem gick bra för då fick jag snön i ryggen..

Ska ta å börja plugga nu..

//Angelica

Lön+jul

Löning idag, å de här pengarna ska man köpa julklappar för.. Så nu måste man lägga upp en budget eller sno lite från sparkontot =P Sen får jag ju lite lön den 15 också, så jag klarar mej nog..

Jag tycker det är jobbigt med julklapper, har alltid så dålig inspiration.. Men nu har jag fått några julklappslistor så nu har jag nåt å gå efter iaf.. Så nästa vecka blir det julklappsshopping å även helgen efter det.. Sen läre väl bli lite sista-minuten grejer också.. Fast jag ska försöka å va klar långt innan..

//Angelica

25 nov 10

Sitter här å försöker plugga, men motivationen är som bortblåst.. Sitter bara å stirrar in i skärmen å suktar å längtar till i morron, då jag ska gå till ICA å köpa mej en godispåse med allt som jag tycker om!!


Inte så konstigt kanske??

//Angelica

Läsning

När jag var liten var de värsta jag visste när mina kompisar läste mina olästa tidningar.. Kanske inte de värsta jag visste, men jag ogillade det starkt.. Det var inte själva läsandet som störde mej utan det var att mina kompisar berättade vad de läste.. Hur kul va de sen å läsa när kompisarna hade berättat vad som stod??!

Jag gillar fortfarande inte när folk läser saker för mej, de sabbar lixom grejen, jag vill ju kolla själv.. Jag vet att de låter jättetöntigt, men sån är jag.. =P

Nu ska jag ta min nya tidning å läsa den innan jag får konkurrens.. Inte för att jag tror de men man vet aldrig ;)

//Angelica


Zzzz

Så fruktansvärt trött.. Ska se Grey's å sen ska jag sova.. Ska upp 7 i morron å försöka å komma igång å plugga.. Kanske inte hinner nå mkt, för jag tänkte gå på Gympa vid 10.. Å sen ska jag tvätta kl12.. Så pluggandet blir hattigt.. Men jag är ev själv på kvällen så då kan jag också passa på.. =)

//Angelica

24 nov 10

Genomgång inför tentan idag, han sa lite vad som va viktigt å så.. Sen åkte jag hem å pluggade å sedan blev de en sväng ner på stan.. Va tvungen å hämta nycklarna å lära mej larmet.. Å så blev de lite shopping, hittade äntligen en bolero å en halsduk, å lite fina strumpbyxor =)

Erik å jag har stått å lagat mat nu å den va tajmad å klar tills de skulle komma hem.. Men då ringde de nu å va tillbaka på Ersboda.. Bussen hade tydligen bytt nummer nere på Vasaplan =S De har jag inte varit med om, jag har ju ändå åkt den bussen x antal gånger till å från Ersboda.. Å när jag åker den från Vasaplan så brukar det oftast sitta folk i den.. Skumt.. Men det är inte lätt så å veta när det är tredje gången man åker buss i den här stan, å dessutom bytt bussrutt..
 
Så nu fick Erik fara å hämta dom.. Tur att han fortfarande var hemma!!

//Angelica


Kalvar

Jag tror seriöst att jag bor med 3 kalvar!!

I söndags kväll köpte vi 4 liter mjölk och idag var vi tvugna att köpa 4 liter till!! Å jag är osäker att de räcker veckan ut =P

Tror dock att tjejorna har fått 1 liter var medan Erik har fått 2 liter.. Han brukar sluka väldigt mycket mjölk ;)

//Angelica

Vila?

Satte slemmet i halsen igår..

De va två tjejer som diskuterade sin träning..

A: Jag ska nog inte träna i veckan, hinner inte,
B: Det ska nog inte jag heller, tror min kropp behöver vila.
A: Jo, de tror jag med.
B: Ska vi ha en vilovecka?
A: Ja, å även måndag å tisdag.
B: De låter bra.
A: Ja.
B: Vi kan ju ta det lugnt å bara köra 3-4 pass den här veckan.
A: Ja, det blir lagom.

Om 3-4 pass är vilovecka, då hårdtränar jag aldrig. Knappt tränar.. Vilovecka för mej är o pass!!

//Angelica

23 nov 10

Vaknade i natt/morse av att jag rullade på Eriks dator.. Försökte väcka honom å få bort datorn från sängen, men han var så yr så de gick inte.. Så jag slet ur sladden å la den nedanför mej, sen tog jag bort lurarna från huvudet på han.. Å så somnade jag om..

Sen vaknade jag när klockan ringde, astrött, men de va bara å kliva upp.. Åt frulle, tog fram kläder å sen gick jag å la mej igen.. ;) Klockan ringde igen å jag klev upp å klädde på mej å sen gick jag till Tomtebohuset.. Väldigt mysigt faktiskt, men jag skulle aldrig kunna bo där..

Hem, pluggade, lagade lunch å skjussade tjejorna till prao:n, hem, prata med Erik, plugga, diskade, lagade middag, åt middag.. Å nu sitter jag här..

Ska plugga lite till å sen ska jag på BoBa.

//Angelica

Okej?

Jag fick komplettering på min miljö-tenta strax efter att jag hade lämnat in den så jag fixade de uppgifterna å lämnade in den igen..

Idag fick vi tillbaka tentan å då visade det sig att jag hade 50.75p/58p innan kompletteringen, å man behövde 85% för att klara sig (vilket är 47,3p)... Varför behövde jag då komplettera om jag redan var godkänd? =S

//Angelica

22 nov 10

Datumet känns bekant, jag känner nån som fyller år idag, men jag kommer inte riktigt på vem.. Jag har mina aningar.. Hoppas att de e den jag tror, för då göre inge om jag glömmer gratta ;)

Föreläsning idag, föreläsaren är ju helknäpp.. De jag hör är; "vi har förstört vår jord, vi är dumma i huvudet, vi kan inte rädda den.."

Lärde mej iofs varför Zebran har ränder, onödigt, men det va de som fastna.. I morron äre studiebesök på Tomtebohuset, ska bli intressant..

Tjejorna diskade medan jag å Erik fixade middagen.. Sedan visade vi dom vars bussen gick ifrån.. Så nu hittar de nog.. Hoppas inte att de går vilse.. Speciellt inte i vårt område, för då e är dom verkligen LOST! Superlätt å gå vilse här..

Nej, nu ska jag nog ta å diska upp de sista, så de e rent i morron när jag kliver upp..

//Angelica

Helgen

Fredag
¤ Va hos M&M
¤ Tacomiddag hos G
¤ Idol
¤ Zzzz

Lördag
¤ Plugg
¤ Smörgåstårta i H-sand
¤ Körde upp - LIVRÄDD!!!
¤ Film
¤ Zzzz

Söndag
¤ Pluggade
¤ Packade
¤ Skrapade bil
¤ Åkte hem - trångt

//Angelica


Letning

Innan jag for till Sthlm så bytte jag tandborste (vågade inte visa mamma hur min såg ut), å de va två veckor sen.. Så såg jag nu i veckan att Erik inte hade bytt än, så jag frågade varför..

Först hade han inget svar.. Men sedan sa han att det berodde på att han inte hittade den nya tandborsten.. Jag sa att den låg i den översta lådan å han påstod att han hade tittat där, men inte hittat nån för det var för mycket saker i lådan och på locket..

Så jag gick in i badrummet, lyfte på locket å en necessär å vad låg där? Jo, en tandborste..

Sen hade han inget mer att säga.. =P

//Angelica

19 nov 10

Jag tänkte att jag skulle plugga nu på morronen, men jag orkar inte.. Så sjukt tråkigt å bara läsa, lär mej ju inget.. Måste komma på nån annan metod än å nöta, för de går inte på mej..

Egentligen förstår jag inte varför inte inriktade mej på konstruktion, för det är dte jag kan.. Jag älskar siffror, sånt kan jag lära mej utantill å man får ha en formelsamling.. Men i produktion och förvaltning så är det mycket utantill kunskaper å min hjärna är inte byggd på de sättet..

Men konstruktion känns som för mycket ansvar, jag vill inte va den som dödar massa människor för att gallerian rasar samman för jag dimensionerade fel..

Fast jag skulle iofs vilja ha ett kontorsjobb, tycker de verkar häftigt.. Ha mitt egna bord, egna telefon å så.. Kanske i framtiden.. De e lite av en dröm ;)

//Angelica

Gaaah

Mailade läraren angående poängen.. Nu sa han att den var bra, men det va dom som hade bättre.. Så kan man ju inte säga till sin elev!!

Han kan ju inte jämföra mej med de andra!

//Angelica

Kryss

Nu är kryssen bokad å betald!! Ska bli så sjukt kul =D Jag längtar =D

Taxfree-shoping ;)

//Angelica

Hjälm

Jag komma å tänka på en sak härom dan.. Egentligen så är jag ju riktigt dum i huvudet!!

Det är snöigt och halt på vägarna å jag cyklar utan hjälm.. Jag har en hjälm, men den ligger i förrådet.. Det är ju typ som å åka moppe med hjälmen på styret, idiotiskt!

Problemet är att jag är så barnslig å tycker att det är töntigt med hjälm.. Men varför egentligen? Det är ju som en mössa, fast den skyddar.

Jag borde ju va mån om mitt huvud, för hela min karriär sitter ju i mitt huvud! Vad gör jag utan mitt huvud?

Så tills vidare så får cykeln stå när det är snö å is.. Men snart kanske även jag växer upp å knäpper på mej hjälmen.

Jag vet att jag borde ha hjälm även under sommaren, men då är inte ramlingsrisken lika stor, men ändå.. Jag borde..

//Angelica

Längd

Har känt mej riktigt stolt över mitt hår för det har blivit så "långt"! Sen träffade jag mina basårstjejor å då blev de "långa" håret genast mycket kortare..

Så fort spräcktes min lycka.. Nu måste jag fortsätta spara..

//Angelica

17 nov 10

-18 grader sin min dator att det är ute!! Om så är fallet så går jag inte utanför dörren idag!! Fast jag tror inte att det är sant för den i köket sa 10 grader för nån timma sen.. Å de kan jag väl stå ut med, men det är på gränsen..

Ska borsta tänderna å plugga lite å sen ere grupparbete på Uni.

//Angelica

Jaha? =(

"Provet gick ju bra, men det var ju inte så superbra."

Nähä? Fick ju 80-100% å de stod Mycket bra resultat, är inte det superbra?!?

Det kändes som en smäll på käften när han sa så.. Säger man verkligen så till sin elev?!

För mej var det superbra för det var i något som inte är mitt huvudämne, utan bara en hobby..

//Angelica

Skumt

Hur kan persiennerna röra på sig själv? Jag hade inte rört dom på minst 5 timmar!!

Dom rör sig nu också.. Måste ju komma in luft nånstans.. Superfönster man har..

//Angelica

16 nov 10

Usch, usch, usch.. Dras fortfarande med huvudvärk.. Nu är det inte den här "förkylningshuvudvärken" utan bara den vanliga. Jag som hade tänkt å träna nu på förmiddan.. Får bli i morron å på torsdag istället.. Å sen som vanligt nästa vecka..

Ska fixa lite skolsaker nu på förmiddagen å sen ere studiebesök.. Känner mej inte alls förberedd, kommer inte ihåg nåra frågor.. Men det kommer nog att gå bra..

//Angelica

Love The Way You Lie 2

Bättre version =)



Nu gillar jag den verkligen =)

//Angelica

Klick!

sa min dator å dog.. =S

Ska ta å blåsa den i helgen, så kanske den blir bättre..

//Angelica

Love The Way You Lie

När jag tittade på Gossip igår så hörde jag en låt å blev kär!!



Gillar mest Rihannas del, men efter lite lyssnade kanske jag gillar Eminems också ;)

//Angelica

Måndag

Idag måste jag faktiskt säga att lektionen var lärorik.. Vi fick göra massa övningar där vi skulle bläddra i 9000, 14000 å PBL.. Å de e bra å kunna eftersom de kommer på tentan.. Men kommunikationen funkar fortfarande inte..

Var nere på stan en snabbis också, fixade en grej, som nu är klar! =)

Ska titta på "Ung och bortskämd" om en halvtimme.. Va lite jobbigt å se de, men jag vill se om de kommer å utvecklas nåt..

//Angelica

15 nov 10

Ingen bra start på morgonen.. Huvudvärk å en täppt näsa (täpptare än vad den brukar vara!).. Å så ska jag på föreläsning, varför gör jag så mot mej själv?? Den kommer ju å va värdelös ändå.. Men tentan närmar sej å han kan säga nåt viktigt.. Ska ge det ett försök iaf..

Lite bråttom nu..

//Angelica

Pappa, Farsa, Far i plural...

En pappa, flera pappor

En farsa, flera farsor

En far, flera farar eller faror?? FÄDER

Hmmm

//Angelica

14 nov 10

Glömde min mobil i bilen efter att jag hade hämtat Erik.. Å de kom jag på typ 1,5 timma efter han hade åkt.. =P Men de löste sej, jag tog min gamla telefon..

Jag var lite sen till David, men de va lugnt, de andra va ännu senare.. De va trevligt å träffa alla.. Vissa hade jag inte träffat på väldigt länge..

Fick så fruktansvärt ont i ryggen mot slutet så jag trodde att jag skulle dööö!! Gick hem efter två tillsammans med Emma å CO.

Vaknade 12 idag, de va skönt å sova så länge.. Har städat i lite lådor idag.. En påse som ska slängas, varför spar man på sånt!?!

Nu ere dags för mat, har längtat hela dan!!

13 nov 10

Idag är jag människa igen! =D Eller ingen får röra min rygg, men jag kan iaf vara uppe å gå som en normal människa!! ;)

Gick upp 7 å åt frulle å sen for jag på jobbet, lämnade Erik på Scandic också.. Kom jättetidigt, så jag satt i bilen å väntade till halv 9, då gick jag till K-passagen.. Kom nog ganska så precis 8.40.. Stod å väntade på J, minutrarna började springa iväg å 47 slängde jag iväg ett sms.. Inget svar.. 52 ringde jag.. Inget svar. 53 smsade jag å sa att jag gick in, höll ju på å frysa ihjäl.. 59 fick jag ett sms att han va på G. 9.15 kom han.. Jag tror att han försov sig lite =P Men det gick bra ändå, vi hann klart i tid..

M-ringen var det dags att åka hem.. Va lite nervös, för jag hade parkerat på ett ställe som jag inte vet om jag fick stå på.. Men jag tänkte att de borde gå bra, M-ringen är ju stängd idag.. Å de gick bra, ingen lapp i rutan ;)

Hem, duscha, plocka tvätta å tvätta.. Vilket jag fortfarande håller på med.. Usch såååå tråkigt.. Å Erik smet från det.. Måste hitta på nåt annat åt honom.. Ska fara å hämta honom om nåra timmar å sen måste jag fixa mej..

Ska på Basårsfest ikväll ska bli kul.. Ska kanske kolla om de finns batteri i kameran, annars måste den laddas, men jag tror att de e lugnt, jag laddade den till sist jag använde den å då använde jag den inte så mkt..

Borde egentligen plugga, men idag är en bra dag å jag vill inte förstöra den med plugg.. De kommer en dag i morron med. ;)

//Angelica

Fredag

Har betat av 3 uppgifter idag.. 2 är jag helt klar med, ska bara läsa igenom de senare i helgen.. Den 3 ska jag fortsätta med lite..

Nu ska jag vila lite, är helt slut i huvud å kropp.. De va smärtsamt å ta sej ner på stan.. Så de blir buss ner på Strömpilen.. Inge mer gående här inte..

Nej, men nu tar jag helg! =)

//Angelica

12 nov 10

Blev just lite stressad.. Kom så mycket nu, Online-tenta, hemuppgifter, komplettering, tenta..

Ska försöka å beta av lite idag, för i morron läre inte bli nå mkt för då ere jobb, tvätt å basårsfest.. Å på söndag så kommer jag å bli påmind om lördagen. ;)

Sen måste jag ner på stan å hämta nycklar å sen till Strömpilen..

//Angelica

Knäckt

Skämms nästan lite att jag inte har vare ute idag..  Men jag orkar inte, just nu känns det som om någon har slagit mej i ryggen med ett brännbollsträ, alternativt hoppat på min rygg.. Så jag har har gått soffa - badrum - kök idag.. De e bra jobbat..

Sandra frågade om jag ville följa med på bio ikväll, men jag skippar de för jag klarar inte av å sitta upp under en längre tid.. De e sängläge som gäller..

Förstår ni då hur bruten min rygg är?!?

Hoppas att de blir bättre i morron, för då måste jag gå utanför dörren.. Å verkligen på lördag för då ska jag jobba å festa så då vill jag vara fräsch!

//Angelica

11 nov 10

Kroppen är fortfarande död.. Kan bara ligga i vissa lägen.. Kan inte ha nåt knögligt i ryggen å kuddens nederkant måste ligga precis i nacken..

Hoppas att de blir bättre under dagen.. =)

Nej, nu ere dags å plugga =(

//Angelica

Gonatt

Nu ska jag ta min arma kropp å lägga mej i sängen.. Just nu göre fruktansvärt ont, typ lite träningsvärk fast värre..

Jag tror jag har för låg smärttröskel för massage.. Jag typ får ont så fort nån tar i mej.. =P

Hoppas att det är bättre i morron..

//Angelica

Besvikelse

Dåligt avsnitt på Grey's.. Jag tror de går utför för den serien nu..

//Angelica

Dålig planering

Jag har vare hemma hela dan å nu ska jag gå på ICA.. Varför?? Kunde jag inte ha gjort det tidigare så jag slipper trängas med alla som kommer hem från skola/jobb..

//Angelica

Årstider - fundering

Skulle lägga upp lite bilder på FB, men jag vet inte om jag ska lägga de i höst- eller vintermappen.. Vart går gränsen för årstiderna? Vissa månader är solklara, medan andra är lite luddiga..

Vår: April, Maj
Sommar: Juni, Juli, Augusti
Höst: September, Oktober
Vinter: December, Januari, Februari

Men vart sätter jag in Mars och November??

Beror nog på vart jag bor, i Umeå är det ju typ vinter i Mars och November, men det kan lika gärna vara vårfint eller höstrusk..

Måste fundera vidare..

//Angelica

Bilder från Sthlm


På promenad runt huset


Nåt intressant?


Kattmynta ;)


Mys


De nya firrarna


Gubben


De nya firrarna "fria"


Bäverhajk


Boet?

//Angelica

10 nov 10

Var på massage i morse.. Jag trodde hon skulle döda mej!! Höll på å få nåra skrattattacker (får de när det gör ont å jag inte vet hur jag ska hantera det).. Men det var skönt också.. De va värt pengarna å den tidiga morronen =) Kanske ska unna mej nåt sånt lite oftare..

Hade tänkt å ta en promenad idag, men jag har ombesämt mej. Det blir en mysdag inomhus =)


Eller?

//Angelica

Stockholm 2-8 nov 10

Veckan har gått sjukt fort!! Ska försöka å minnas tillbaka så mycket som möjligt

Tisdag
¤ Erik kom hem
¤ Vi lämna Stor-En hos bildoktorn
¤ Åkte till flyget
¤ Checkade in väskan på 16 kilo
¤ Sa hejdå
¤ Köade länge för spärren
¤ Det pep om mej
¤ Fick ta av mej skorna och gå igenom igen
¤ Pipfri
¤ Satte mej på flyget - ytterkant, tråkigt, jag vill ju se ut
¤ Lyfte
¤ Fick mat - super äcklig!! Innehöll sellerimos
¤ Landade
¤ Hämtade ut väskan
¤ Macke kom å hämtade mej
¤ For "hem"
¤ Stannade uppe ett tag å pratade

Onsdag
¤ Klev upp
¤ Pluggade
De va inte mer intressant än så

Torsdag
¤ Klev upp
¤ Pluggade
¤ Åkte in till stan
¤ Gick runt
¤ Åt middag med Emma å Åsa på Hard Rock Café
¤ Åkte "hem"
¤ Blev lurad av busschaffisen - han sa att de gick en anslutningsbuss, men de gjorde inte alls.. Pappa kom som min räddare =)

Fredag
¤ Klev upp
¤ Pluggade
¤ Åkte till Stinsen
¤ "Hem"
¤ Åkte å handlade
¤ "Hälsade på" farmor&farfar, gammelmormor&gammelmorfar och bonusgammelmorfar - har inte gjort det sen 06. Låter kanske knäppt, men jag gillar det, där är mysigt =)
¤ Satte mej på tunnelbanan med Ammi =)
¤ Åkte hem till Ammi å hade mys-kväll
¤ Såg en film som sög!
¤ Somnade
¤ Vaknade
¤ Somnade
¤ Vaknade
¤ Somnade
... - inte bra å bo nära tunnelbanan, typ varje gång den kom vaknade jag till.. =P

Lördag
¤ Vaknade
¤ Klev upp
¤ Åkte "hem"
¤ Åt frulle
¤ Träffade Sara ;)
¤ Duschade
¤ Bakade
¤ Letade upp finkläder
¤ Moster å Tomas kom på middag

Söndag
¤ Vaknade av att "Elefanterna" i rummet brevid började rör på sig
¤ Klev upp
¤ Pluggade
¤ Promenerade
¤ Åkte å köpte fiskar
¤ Värme firrarna innanför jackan =P
¤ Firade Robin
¤ Åkte "hem"
¤ Åt middag

Måndag
¤ Klev upp
¤ Pluggade
¤ Packade
¤ Promenerade
¤ Åt middag
¤ Åkte till Flyget
¤ Checkade in väskan på 16,9 kilo - la dit en till bok,
¤ Klev på flyget
¤ Lyfte
¤ Fick fika
¤ Landade
¤ Erik kom å hämtade mej
¤ Hämtade ut väskan
¤ For på MAXI
¤ Hem
¤ Sov

Oj, det blev en del.. =P Man hinner med ganska så mkt på 6 dagar, men jag hade kunnat varit där längre.. Får bli en annan gång..

Ska försöka å komma upp med lite bilder sen, men jag lovar inget.. Har typ inga heller.. =P

//Angelica

Hem??

När jag skiver/säger att jag är hemma så blir kompisarna i Sthlm som galna.. "Åhhhh vi måååååste ses!!!" "Hur länge är du hemma?" "Kan jag komma förbi?"

Nyligen ändrade jag min hemort på FB till Umeå, Erik tyckte jag var konstig, för han tyckte att jag borde skriva Sthlm.

Men grejen är den att Sthlm inte är hemma för mej längre, det har inte varit det på 3 år nu.. Utan det är hem till mamma och pappa..

Vissa verkar tro att hemorten är där man kommer ifrån. Men för mej är hemorten där jag är bosatt och skriven.. Och jag är bosatt och skriven i Umeå, därför är det min hemort..

Kom ihåg!
Hemort: UMEÅ
Urspurngsort: STHLM

//Angelica


2 nov 10

Den här tentan var lite klurig.. Nu har jag hittat svaret på alla frågor utom 3.. De jobbiga att alla de är 2p-frågor, å jag får max ha 10p fel, annars kuggar jag.. Så jag måste hitta svar till dom med.. Sen måste jag gå igenom alla svar å se så att det inte är direktkopierat ut boken, mycket kommer nog å bli det, men då får jag citera..

Tror att jag ska gå å duscha nu, ska va fräsch när jag träffar MoP ;)

Ska skriva ut papprena å maial mej själv.. Sen ska jag packa ner boken i handväskan å ta på mej åksjukebanden å fixa de på flyget..

//Angelica

Ingen rubrik

12+6 kilo, jag klarar mej bra den här gången.. =) De e bra å planera dagar till kläderna, för nu har jag inte med mej så mkt onödigt, som jag brukar ha.. =P Ska lägga över lite böcker i stora väskan, nu när jag ändå får plats =)

Ska snart få besök av tjejen som körde in i bilen, ska skriva papper å så.. Sen måste jag sova, IKSU i morron bitti å sen skola, tänkte att jag skulle gå på en föreläsning ;)


//Angelica

1 nov 10

Hade en fruktansvärd dröm inatt. Den var inte läskig, men sjukt jobbig och hemsk.. Vart så glad när Erik kom å väckte mej, så att jag slapp den där drömmen.. När han så glad ut så blev det en lättnad för mej, för då var jag säker på att drömmen inte hade inträffat..


Till nåt annat, 1 november idag, FÖRSTA NOVEMBER!! Vart tog oktober vägen?!? Om november går lika fort så äre ju snart jul!! Måste börja planera lite klappar =)

Dagens planer:
¤ Ärende på stan
¤ Lämna nycklar
¤ Plocka här hemma
¤ Tenta

//Angelica

RSS 2.0