Gonatt

Nu ska jag gå å göra mej iordning för å sova. Ska ha lite sovmorron i morron. Ska träffa Charlotta kl 9.15. Men jag går nog upp som vanligt ändå å går till skolan i vanlig tid.. Kanske att jag snoozar lite.. =P

Eftersom de inte bli nån sovmorron så går jag å lägger mej tidigt, eller försöker så att jag får många timmars sömn..

//Angelica

Pics från gårdagen


På promenad, jag lekte som ett barn på lekplatsen.. Erik tyckte jag var pinsam..Nere på stan när vi glassade runt i bilen =)Kärlek <3


//Angelica

Morsdag

Glöm inte att "gratta" era mammor på morsdag.. Hann aldrig ringa till min mamma å gratta för hon ringde till mej först.. =P För att tacka för presenten (jag slet så hårt för i veckan..) Ville inte ringa å väcka henne 7 i morse så jag hade tänkt att vänta, men hon hann före.. =P Jaja, de är inte så farligt..

Saknar familjemiddagar dagar som dessa.. Själv åt jag makaroner å köttbullar, hur flashigt är de??

//Angelica

31 maj 09

Vaknade strax innan klockan i morse, de va skönt.. Så jag gick upp å fixade frukost.. Erik kröp så småningom också upp ur sängen. Då ställde jag mej å diskade, de va sjukt mkt.. Sen i fredags kväll fanns de kvar från.. Men jag har inte orkat..

När Char kom satte vi oss å pluggade ett par timmar. Gick väl bra, började med betong idag, inte så klurigt som jag trodde, om vi nu har gjort rätt.. När hon åkte tog jag å Erik en snabbpromenad, kunde inte ta en så lång, för jag frös så mkt!! Vi har 23 grader idag.. =P Hehe, men de blåser ganska så mkt..

Sen gjorde jag iordning för att sitta ute å pressa i solen med Erik gick å la sej.. Satt typ drygt en timma, såg att jag började bli röd å då ere dags att ge upp.. Har inge solskyddsfaktor så jag vågar bara sitta ute småstunder.. Ska kanske skaffa mej nåt sånt, så jag kan sitta ute lite längre utan att se ut som en kräfta..

Ska kanske ta å plugga lite till nu, har ändå inget annat bättre för mej..

//Angelica

Robinson 2009

Usch, usch, usch. Den person jag absolut inte ville skulle vinna gick å vann!! Hur är detta möjligt..?? Jaja, inget å göra åt. Men hon var inte nån värdig vinnare.. Bläää

//Angelica


Haha, läste på aftonbladet lite. De verkar inte som om de e bara jag som inte gillade Elenore.. =P

Lek

Char kom typ 20 över 8 i morse å så satt vi å plugga till 4.. Har väl gått sisådär.. Ska fortsätta i morron.. Sen tog jag å Erik en liten kort promenad.. Vi gick till en lekplats så jag fick leka av mej lite.. De va grymt kul.. Erik tyckte jag var pinsam.. =P Hehe.

Sedan gjorde vi oss iordning å drog ner på stan.. Där satte vi oss på en kina-restaurang å åt middag. Mycket gott. Å jag vart proppmätt.. Sen ville Erik cruisa runt på stan =P

Sitter å tittar på Robinson nu, snart är det en vinnare..

//Angelica

30 maj 09

INTE PIGG! Absolut inte pigg, har knappt öppnat ögonen än.. Fast ändå blev de inte så sent igår.. Så jag har ju sovit ca 8 timmar, men tydligen behövde jag mer. I morron ska jag vila ut..

Satt å tittade på Hitch igår å den slutade 23, men jag gav upp lite tidigare. Har sett den två gånger. Första gången minns jag inte så mkt ifrån å andra så somnade jag efter 10 minuter.. Därför såg jag den igen, men orkade inte de sista 15.. Kunde med min smarthet lista ut vad som skulle ske.. =P

Ska försöka öppna ögonen å få i mej frullen innan Char kommer. Tror iofs inte att jag behöver stressa..

//Angelica

Yran, värme, tenta

Den här helgen kommer inte å bli kul..

Yran är ju nu, → festlivatstörd sömntrött Agge..
Värmen kommer till Umeå, 26 grader→ jag vill vara ute!absolut inte plugga
Tentan närmar sej → pluggkan inte vara ute å njuta eller kolla yran. USCH! Varför är det alltid fint väder när jag tentapluggar?!? Ni ska se att de börjar regna efter tentan..

Synd att Univ är stängt i helgen, annars hade jag satt mej där i ett rum utan förnster å pluggat. Så är då inte fallet. Ska sitta här hemma, 8.15 i morron kommer Char.

//Angelica

Nya soptunnor

Blev glad idag när jag cyklade till skolan, eller kanske lite mer lättad.. Utanför vårat soprum så stod en soptunna med texten "Engångsgrillar". Så nu kanske de kommer å brinna lite mindre.. Är ju faktiskt läskigt med så mkt bränder de har varit här på så lite tid..

Hoppas nu att folk inte stoppar ner annat i de nya soptunnorna, för då försvinner ju syftet med dom..

//Angelica

Fredag = vila

Velar fortfarande om jag ska ta en promenad eller inte, är fortfarande väldigt negativt inställd till de.. Men jag kommer å få lite dåligt samvete om jag inte går ut.. Har iofs "tränat" ter dagar i rad så vila vore inte fel å så ere ju fredag idag!! Så blire, ingen promenad. Är för lat för de just nu å på tok för hungrig.. Vad ska de bli för mat? Har massa färdigkokt pasta i kylen, med de lockar verkligen inte.. Tar den på söndag istället..

Dags å leta i skafferiet efter något ätbart.

//Angelica


29 maj 09

Glömde bort att skriva i morse.. Kom på de när jag satt på föreläsningen å fnulade på vilket datum det var.. =P Jaja, de lider väl ingen nöd på - hoppas jag.. ;)

Sov inge bra inatt, va nån som bredde ut sej så mkt, å jag är inte riktigt van vid de.. =P Så jag fick mej nåra smällar.. Jag vaknade till å me innan klockan ringde å de gillar jag, för då känner jag mej utvilad.. Eftersom de e fredag idag så vare fredagsfin som gällde. Tog på mej min rosa klänning med smock å leggings.. Då kände jag mej fin!

Har en liten plan för kvällen:
* plugga
* promenad
* bada
* titta på tv
* läsa en tidning
* äta middag
* städa

Unda vad jag ska börja med. Plugg kanske. Är verkligen inte pepp på bad å promenad även fast de skulle vara skönt, får se hure blir med de..

//Angelica

Pluggpluggplugg

De går så otroligt trögt med pluggandet just nu!! Å läraren finns inte på plats så de går inte å fråga heller.. Så jag måste vänta till i morron innan jag kan fråga nåt.. Känns ju lite drygt att plugget måste stanna upp pga de.. Men vad ska jag göra?

Men helt stanna upp ska jag inte göra.. Kan ju bläddra lite i boken samt kolla övningstentorna.. Tror att de var lite lättare å på de som hon har gått igenom på lektionerna..

Eftersom jag känner mej så otroligt stressad inför tentan så sköt jag upp stan på obestämd tid.. Känner inte att hag har tid att strosa omkring där nere. Får ingen ro eftersom jag vet att jag borde sitta med böckerna..

Dags att greppa boken..

//Angelica

28 maj 09

Det kändes som om de skulle bli svårt att sova igår, för jag var inge trött, men inte tillräckligt pigg för att läsa heller.. Men jag låg där å lyckades somna efter en stund.. Men jag har vaknat flera gånger inatt. Tror att de va pga att jag frös, är inte så varmt å sova i bara lakanet men för varmt för att sova med täcke!! Vilket I-landsproblem!!

Ska ta å göra mej iordning å palla mej iväg till skolan. Måste förbereda lite inför redovisningen idag.. Eller jag kolla vad vi ska prata om. Sen blire en del tentaplugg också å så ska jag luncha på stan å ta en liten runda.. Å sen hem å förtsätta plugga..

//Angelica

Insynsskydd

Igår såg jag ett annorlunda insynsskydd.. De hade satt upp bakplåtspapper å fäst det med målartejp.. Så kan man ju också göra. Blir ju bra, tyvärr hade de inte gjort det så snyggt. Var lite trasigt å inte nåra fina kanter. Idag såg jag en annan lägenhet som hade gjort samma sak.

Varför tänkte inte jag på de? Så hade vi sluppit våra från IKEA som är omöjliga. Ska kanske göra så i sovrummet å köket. Eller? Fast egentligen så ere ju inte så super snyggt.. Tål att tänkas på..


Insynssydd, lätt att fixa.. ;)

//Angelica

Burr

Tusan vad kallt det är här inne!! Jag höll seriöst på att dö förut, satt å hackade tänder - i soffan!! Men nu har jag fått i mej lite kaffe så nu ere varmt igen.. Samt att jag tog på mej lite mer kläder..

Borde ta å plugga lite till, men jag har ingen ork å så måste jag ha hjälp. Fast jag kan ju iofs alltid kolla lite i boken å läsa de som är intressant å lätt förståeligt..

Måste gå å dra ner persiennen, blir bländad av solen!! Ojojoj, stackars mej, borde ju njuta för de har vart molnigt hela dan. Men jag satsar på helgen ska bli 23-25 grader!! Jag ska pressa i solen, men måste införskaffa mej nån "sol-kräm" så att jag inte bränner mej..

//Angelica

Svårt

Jag börjar bli väldigt orolig inför tentan, satt idag med nåra uppgifter, gjorde 5 st på 5 timmar!! Men jag visste inte riktigt hur jag skulle göra i början, men lyckades lista ut det. Körde fast, läraren fanns inte där. Frågade nåra andra å fick till svar: de bara är så..

Men jag hoppas att de lossnar, ska ta å fixa övningstentor i morron å kolla hur de ser ut.. Kanske inte är så svåra eller så erom svårare.. Hade tänkt att jag skulle sitta en stund nu, men magen kurrar så jag dör!! Ska kanske göra nåt åt de.. Fast magen får vänta en liten stund ändå..

//Angelica

27 maj 09

Gick å la mej tidigt igår, 21(!), fast jag somnade inte förns 2 timmar senare. Låg å pratade sönder Eriks öron under tiden. Sa flera gånger att han borde sova å så blev jag tyst för en stund, men sen så börjades de om igen.. =P Har sovit så sjukt bra hela natten, vaknade vid 5 av att jag frös så jag drog på mej täcket å somnade om igen..

Sedan vaknade jag 06.46 av att Erik rörde på sig. Tittade på klockan å fick panik, Erik började ju 7 å han var kvar i sängen än!! Jag sprang upp å gjorde frulle till han medan han fixade iordning sej, tur att han packade igår.. 06.52 lämnade han lägenheten.. Tveksamt om han kom fram i tid, men annars vare bara nåra minuter de handlade om. Typiskt första dan på ny-gamla jobbet. Jag som allid brukar ställa en extra klocka, men inte idag.. Varför inte?

Ska kanske ta å trippa iväg till skolan lite tidigare idag, ska bara göra mej iordning lite å sen är jag klar.. De vore nog bra för jag skulle behöva åka ner på stan idag..

//Angelica

Det är inte mitt jobb att göra ert jobb!

Läsämnen är verkligen inte min grej. Jag kan läsa å läsa å sen fundera på vad jag har läst, men kommer inte ihåg de!! De vill bara inte sätta sej. Har provat lite olika metoder. I den här kursen har jag gjort så här:

* gör småanteckningar när jag läser en bok
* renskriver för kladdiga anteckningar
* sammanställer viktiga formler på ett papper
* sammanfattar det viktigaste från föreläsningen


Jag har inget emot att dela med mej av min kunskap, men jag gillar inte när folk utnyttjar det! Det är inte meningen att jag ska göra allt jobbigt jobb åt alla andra. De måste ju också ha lite disiplin å göra saker själv.

Blev väldigt lessen å besviken när jag såg att en person hade kopierat alla mina saker fast denne bara skulle kopiera anteckningar från en föreläsning. Inte för att det var nåt hemligt, men det är en principsak!

VARFÖR?

//Angelica


Blåsor =(

Har varit väldigt svårt å plugga idag, vet inte riktigt hur jag ska börja.. Allt känns så komplicerat å omöjligt att jag inte har nån motivation till att ta tag i de.. Men jag måste, vill inte ha en omtenta på denna för den är i augusti å då har inte jag tid.. Så jag måste fixa de nu på en gång.. Men de e bara två veckor kvar nu till sommarlov, så jag kan väl lägga i en högre växel den sista tiden.

När jag kom hem idag så bytte jag om till promenadkläder å gick en liten runda, dock inte för långt för de gjorde så ont i foten. Har en blåsa på vardera fot.. Nya skor är inte bra.. Tejpade ju foten så de blev lite lindrigare, men inte helt smärtfritt..

Ska kanske ta å sätta mej med skolböckerna en stund innan de är dags att fixa middag..

//Angelica

26 maj 09

Hade väldigt svårt att sova igår, vet inte varför, för jag va ju astrött. Men de gick bara inte. Så när jag vaknade i morse så  va jag inte så pigg.. Har inte riktigt vaknat till liv än å då har jag varit vaken i snart 2 timmar..=P

Ska träffa Charlotta 9.15 på skolan, men jag hade tänkt att dra redan nu så får jag lite mera gjort, är ju ändå klar.. Å de regnar inte just nu så då slipper jag bli blöt..

//Angelica

Funderingar

* Programledaren på radion sa att efter reklamen så skulle vi få höra Britneys nyaste låt. Okej, tänkte jag. Efter reklamen började Piece of Me att spelas!! Hallå är inte den gammal?!? De har väl kommit massor efter den?

* På teven gjorde Johan Palm reklam för sin cd å sa att det var hans första debutalbum. Öhm, gör man inte bara debut en gång!?!

//Angelica


Blåsigt

Blev lite stressad i morse när Erik kom hem. Han sa att vi skulle åka å lämna bilen tillbaka den lånade bilen så de va bortgjort. Klockan var då strax efter åtta å åka fram å tillbaka tar ca 30 minuter å jag skulle va på skolan 9.. Där stod jag ofixad å fick börja öka takten lite..

Men de gick bra, prick nio var jag på skolan. Charlotta kom inte förns kvart i tio (!) men jag fick annat sällskap å fick hjälp med lite uppgifter så jag kunde börja. Lektionen var intressant men svår.. Blev lite kladdigt när jag skrev så jag renskrev när jag kom hem så nu ere läsbart.

Satte mej i solen å hade de skönt - trodde jag. Va så molnigt å blåsigt att jag gav upp tillslut, började ju frysa fast det var 20 grader.. =P Hade tänkt att jag skulle cykla, men de e inge kul näre blåser så mkt. Men jag ska göra lite magövningar istället för att kompensera..

//Angelica

25 maj 09

Vaknade halv fem i morse å kände mej hyfsat pigg! Förstår inte varför. Går solen upp då? Kan ju va nåt sånt för de va ljust i rummet. Somnade om igen å vaknade åter när Erik kom hem å sen gick igen.. Han är inte direkt tyst å smidig. Men jag har vant mej. Å efter de kunde jag inte somna om. Men de va ganska så skönt för då hann jag vila lite extra innan klockan ringde..

När jag gick upp va jag tvungen å duscha, burr va kallt det va!! Fryser fortfarande, fast jag har krypit ner under en filt. Måste komma ihåg å duscha på kvällarna istället. Men de e inte heller bra ju, för då står luggen åt alla håll om den inte hinner torka..

Nu ska jag ta å äta upp min banan å sen fixa iordning mej å  en matlåda..

//Angelica

Sol + regn :(

Tillslut kom solen fram, tyvärr inte ensam utan med en massa regn också.. Så jag var inte så pepp på att gå ut å sola.. Stannade istället inne å gjorde inte så mycket. Frös som bara den fast det var 23 grader här inne, jag måste ha fel på tempen..

Tittade på Gossip Girl, lite spännande! Längtar till nästa söndag..

Angelica

Juste, hittade mitt borttappade headset. Låg i fotöljen under kuddar å lite annat krimskrams.. =P Skönt, då behöver jag inte oroa mej för de längre..

Borta

Nu har jag tvättat klart å då har självklart solen försvunnit. De va väl typiskt. Har ju vart soligt hela dan.. Å de ser inte ut å bli nå bättre än på ett tag iaf. För de är ett stort grått moln ovanför oss =(

Så vad ska jag hitta på nu då? Tänkte plugga, men jag vilar från de idag å kör stenhårt fram till tentan sen.. Ska kanske fixa naglarna, de börjar bli lite för långa så snart kommer de å gå av, vill försöka hindra de..

//Angelica

Första gången sen jag flyttade till lägenheten å tvättade i tvättstugan som jag inte fick en stöt!! =) Nu vet ju jag vilka skor jag ska använda i fortsättningen!! =D

24 maj 09

Satt å tittade lite på teve innan vi gick å la oss igår.. Å då blev jag plötsligt pigg å pratade sönder Eriks öron.. =P Hehe, så farligt vare inte, han var bara lite känslig som tyckte jag pratade alldeles för mycket.. Så ere alltid när jag ska sova, de e som om man slappnar av då å kommer på en massa å säga..

Sen vaknade jag 10 i morse å då var Erik redan uppe. Han gick upp halv 9 eller vad han sa! Har ätit frukost å packat ihop all smutsig tvätt för söndagen går till att tvätta.. Ursh, men de måste göras.. Ska försöka att tvätta så mkt sommarkläder som möjligt, så jagkan svitscha garderob nu..

Dags för kaffe.

//Angelica

Film - nee

Vi som hade planerat att titta på film ikväll, blev lite smått besvikna..Eriks spelare funkar inte, å min dator konektar inte med teven. Det suger! Kan iofs titta på min dator, men då blire en miniskärm å så kommer min dator lukta bränt. Går inte riktigt att titta på film med den..

Så vi får ta filmen en annan gång å lösa de på nåt sätt. Hur? De vet jag inte riktigt..

//Angelica

Picknick

Nu har vi varit ute på vår picknick, kunde dock inte stanna så länge, för de vart lite tråkigt väder, regn, solsken, kallt, regn..

 
Tog årets första dopp. Va inte så kallt som jag trodde, men de va inte varmt för att ligga i heller. Nån månad till så. =)

//Angelica

23 maj 09

När jag väl gick å la mej igår låg jag inte många minuter innan jag somnade.. Var ganska så trött då, med andra ord.. Vaknade till när Erik kom hem men jag tror jag lyckades somna om fort.

De e fint väder ute så idag blir de picknick. Vet bara inte vart vi ska ta vägen än. Eller jag har en plan. Får se vad Erik tycker. Gick nyss in på SMHI å de säger att det ska regna idag!! Noo, de tror jag inte på. Vi har ju fint här. Peppar, peppar.

Ska kila å kolla Eriks klocka så jagvet när han ska upp, då kan jag förbereda en del till dess.

//Angelica

Middag med tjejorna

Har haft det super trevligt ikväll!! Det serverades lasagne, va ett tag sen sist jag åt de. När Macke var här i höstas kanske? Det var väldigt gott, men jag fick så sjukt ont i magen efteråt!! Brukar iofs få de när jag äter pasta.. Men då brukar jag vara hemma så de gör inte så mkt. Då kan man knäppa upp byxorna å släppa ut magen.. Ville inte riktigt göra de där, så jag led i tysthet.. =S

När allahade smält maten serverades de glass, en spännade kombination av apelsin, choklad å vanilj. Men de va gott. Eller apelsinen var så där, men den gick absolut å svälja.. Blev lite tv-tittande å prat. Mot slutet tröttnade jag lite, för då vare om sjukvåd hit å dit. Två av dem pluggar till syrra å de andra tre har jobbat/jobbar inom äldrevården.. Kände mej lite utanför, men de gjorde inte så mkt, var ganska så trött ändå.

Ska snart gå å lägga mej. Var bara tvungen å sätta mej å pusta ut lite.

//Angelica

Auoch

Tusan! Från kritvit till tomatnyans..

Jag gick ute å satte mej med böckerna i solen idag igen, De va ju 18 grader ute!! Så jag kunde bara inte sitta inne.. Har gått väldigt bra, mycket skönt. Av en slump så blockade jag på min axel å såg att den lös rött!! Fick panik å packade ihop mina saker å gick in..

Ställde mej framför spegeln för att studera, ojojoj!! Inte vackert, hoppas att det lägger sej snart. Ska kanske skippa solningen samt köpa solskyddsfaktor.. Tur att jag hade en tubtop på mej så att det inte blir nåra ränder sen.

Ska kanske ta å sola ryggen nån gång också, så att det blir lite jämt.. Blir till å leta fram ett stort lakan så jag kan lägga mej i gräset..

Ska ta det lite lungt nu, ska till Sandra på middag ikväll,

//Angelica

Cykelrunda

Kände för att ta en cykeltur, så jag bytte kläder hoppade upp på cykeln å tog en sväng runt Nydalasjön.. =) De va riktigt skönt, men det hade varit skönt om jag hade haft lite stötdämpning.. Min damcykel är väl inte percis den bästa för de vägarna, men de går bra ändå.

Sen blev de lite magövning också. Så jag kommer å ha träningsvärk i magen å låren i morron.. Inte skönt, men de får jag ta.. Nu ere dags för duschen..

//Angelica

22 maj 09

Tappade bort mina mjukisar igår, de va spårlöst försvunna. Letade överallt tyckte jag, men gjorde inget fynd. Vet ni vad jag hittade igår när jag gick å la mej?!? Just mina mjukisar - under KUDDEN!! Varför jag har lagt dom där, det vet jag inte.. Trodde kanske att det var en pjamas.. =P

Jaja, nu är de framme igen, bara hörlurarna som saknas.. Å de ligger inte under kudden.. Jag tror att jag har tappat dom nånstans, för de låg i jackfickan..

Ska ta å plugga lite nu, undra vad det är för väder ute, ska kanske öppna  upp persiennerna..

//Angelica

Hinderbana

Idag när vi var ute på vår runda så såg jag en rolig sak. Eller rolig å rolig.. De var en hinderbana.. Måste bara testa den!! Vet bara inte man får, den låg vid Regementet å jag hann inte se om de va stängsel runt, men jag tror inte de. Om de inte är de så ska jag testa!! Ser riktigt fram emot det! Ska försöka å få Erik å tävla mot mej, men de kanske är en omöjlig uppgift.. =P

//Angelica

Plugg i solen

Nu har vi varit ute på en shoppingrunda.. Va till Mediamarkt för första gången här uppe. Såg typ ut precis som i Sundsvall.. Vi åkte även å storhandlade, fanns inte så mkt kvar i kylen.. Fylde även frysen lite. Å laddade upp inför helgen. Vi ska ha vår utflyckt då å sen äta gomat på kvällen.

Erik ska sova en stund nu å om vi hinner så ska vi se en film som vi köpte idag, Madagaskar2.. Jag hoppas att den är bra. Nu ska jag gå ut i solen å plugga lite, får se hur de går. Igår slutade de med enbart solning.. ;)

//Angelica

21 maj 09

Har sovit så sjukt bra å sjukt mycket i natt!! Eller ja, 11 timmar, men jag behövde de. Va så otroligt skönt att slippa höra en klocka ringa för en gångs skull.

Jag hade hoppats på fint väder idag, men inte de. Så nu måste jag ställa in min å Eriks utflyckt.. =( Å så fåre bli lite plugg istället. Kan ju hända att solen tittar fram lite senare, de har den gjort förut den här veckan. Ska kika på SMHI.

Dags för lite frulle först kanske.

//Angelica

Trött

Hur kan jag vara så här trött?? De e ju vår å ljust ute så jag borde vara pigg.. Undra om de beror på att det är mycket å göra i skolan nu, å jag är inte riktigt van, för jag har slappat lite. Samt att de blir för få sömntimmar..

Borde kanske se till att de blir lite längre. Därför ska jag gå å sova hyfsat tidigt idag å inte ställa nån klocka i morron så jag verkligen får sova ut. Känner att jag skulle behöva de..

Risken finns att jag somnar innan Grey's är slut! Å de får jag absolut inte göra! Måste hålla ut.

//Angelica

Du är placerad i kö..

.. vi gör allt för att besvara ditt samtal så fort som möjligt.

Hatar telefonköer!! Speciellt när man inte vet vilken placering man har. Jag kan vara 1 minut ifrån men lika gärna 1 timma ifrån. Har inte riktigt tålamod till å köa.

De va så mkt lättare när man bodde hemma, behövde aldrig ringa om sånt här för de va ju nån annan som fixade de.

Jag försökte få tag i mitt bredbandsbolag, men de gick inte å efter 13 minuter blev jag bortkopplad, hur less bli man inte då? Måste ju köra om samma procedur igen. Usch.

Ska plugga lite nu å göra ett till försök senare.

//Angelica

20 maj 09

De här är alldeles för tidigt för mej, är inte människa än!! Hörde inte ens när klockan ringde, men tur att jag tryckte på snooze annars hade jag inte vaknat.. Å de hade varit mindre bra för då hade jag kunnat sova länge, för jag är sjukt trött. Undra hur de kommer å gå å plugga? De ska bara gå bra.

Hoppas att det inte blir en sån lång dag idag, orkar verkligen inte. Skulle vilja komma hem  lagom tid å fixa lite. Å så hoppas jag på sol, så jag kan sitta ute å sola å plugga. Men vi får väl se.

Ska väl ta å vakna till lite å sen göra mej klar.

//Angelica

Snart klara

Har väl gått ganska bra på grupparbetet idag. Vi har lite svårt att komma överns fortfarande å en har svårt att acceptera att tjejer kan! Men snart så e vi klara. Ska fortsätta i morron kl8!! =O Lite död man kommer å va då! Men vi måste. Eller egentligen inte, vi har ju nästa vecka på oss också. Men de vore skönt å fåre bortgjort fort.

När jag kom hem hittade jag en räkning på bordet från bredbandet. De hade höjt månadsavgiften med 30 kronor. Om jag inte är helt lost så är det en höjning med 16%, är inte de ganska så mkt?! Samt att det var en övrigt som jag skulle betala på 250kr!! Är inte säker men jag tror att jag bara har betalat hälften av priset i 3-4 månader för länge. Men de e väl inte mitt fel, de får ju dom ha koll på!! Ska jag straffas för det nu för att de inte har koll? Måste ringa M å kolla.

Ska gå å fixa lite nu.

//Angelica

19 maj 09

När Erik gick upp gick jag å la mej.. Kul liv vi har! Eller inte. Men så ere ibland å de e väl bara å gilla läget. Låg å läste lite innan jag släckte lamapn å jag tror att jag somnade snabbt. För jag minns iaf inte att jag hörde Erik.

Har drömt så mkt sjut inatt att de inte är klokt! De kändes så konstigt när jag vaknade upp, för jag var på "fel" plats. Sen förstod jag att det var en dröm.. =P

Ska vara i skolan klockan 10 idag, skönt att gruppen gick med på morrontider också. Känns som om man hinner lite mer då, samt har tillgång till lärare. Får hoppas att det går bättre idag, kändes som om de blev lite dålig stämning igår.

//Angelica

Vänner kommer å går, men vissa består

M ringde å sa att jag hade fått brev från ML. De var en inbjudan till Hamnens dag. Kommer dock inte att dyka upp på den då det är helgen innan tentan, känns så ovärt. Var iofs inte där förra året heller.

Men jag känner inte att jag har nåt behov av att åka heller. Kan inte direkt påstå att jag saknar mina gamla gymnasiekamrater. Om 8 år kanske, då hare ändå gått 10 år sen vi slutade så då kanske de e kul å veta vad alla har för sej.

Hade jag varit mer intresserade av dom hade jag väl haft kontakt med dom, men de behövs inte, vänner kommer å går. Å den klassen gillade jag inte riktigt. Gillade iofs inte klassen i grundskolan heller. =P Gu' vad jag ogillar! Men jag gillade Basåret å gillar Bygg. Det har ploppat upp massa nya vänner istället å de kommer jag att spara.

//Angelica

Grupparbeten

Under hela gymnasietiden så vare en massa grupparbeten. Allt vi gjorde var typ i grupp.. Men de va väl inte så konstigt med tanke på programmet.

Men därför gillar jag inte grupparbeten längre. Jag har tröttnat på de. De funkar bara inte. Inte när det är personer med olika egenskaper och ambitioner.

I den här klassen känns det som om man blir nertrampad för att man är tjej, eller jag upplever de så. Å de är väldigt jobbigt. Killarna lyssnar inte å tar en inte på allvar.

De e riktigt illa, för vi är ju inte dummare. Utan till å me smartare!

//Angelica

18 maj 09

Vaknade upp 8 i morse, men jag slöt ögonen å somnade om till 10 då klockan ringde. De har blivit lite dålig sömn i helgen så de va så skönt att verkligen sova ut. Hade tänkt att ta en promenad nu på morronen, men jag vågade inte för jag har ont i mina benhinnor. Undra varför? Kan ju va pga helgens skoval..

Känner även att jag är öm i axeln där killen sprang in i mej igår. Fast de e inte så farligt, kan bara inte ligga på höger sida, men annars ere lugnt.

Ska ta å fixa iordning lite nu.

//Angelica


Känner två stycken födelsedagsbarn idag! Grattis till Emma å Eriks pappa!!
Känner även massa namnsdagsbarn också. Så grattis till Erik, Eriks pappa å alla andra!

Uteställen

Utelivet i Umeå verkligen suger om man inte är över 23 år eller är student. De går inte att komma in nånstans. På campus måste man ha kårleg å på stan vara  23 år.

Okej, de e inte så på alla ställen, men väldigt många. För många! De e ju krogarnas egna dumma regler. Lite förståelse har jag väl. Men ändå, lite större utbud skulle jag vilja ha.
* Origo - inge bra musik
* Corona - sliskigt
* NH - inge dans, litet
* E-puben - ingen åsikt

På stan kommer jag inte in. Eller jo på TC. Jag vill in på Rex, Schlagerklubben, O'lereys. Eller de två sista är lite obehagliga för de e massa äldre. Å äldre på fyllan skrämmer mej.. Men de har iaf bra musik! Om ett par år så..

//Angelica

Phösar-intro

Jises, jag trodde att phösar-grejen skulle vara i en timma, Petra sa två å de va i drygt tre!! Men de har varit kul. Har fått lite information om vad det är som gäller, hur vi ska behandla nollorna å så. Fick även leka lite granna så generalerna fick testa på ledarskapet. Man har typ lekt lekarna 100 gånger, men de e kul fortfarande, kanske inte namnlekarna för jag är inge bra på att komma ihåg namn.

Känns som man fick min hand sönderkrossad i en lek å en öm axel i en annan. Men de får man ta. Har man gett sig in i leken får man leken tåla.. Jag lever ju fortfarande så de va ju inte så farligt..

//Angelica

Återseende

För drygt två år sedan så var jag uppe i Umeå för första gången i mitt liv å tittade på stan å Univ. Jag var "student för en dag" å träffade då en kille som läste på bygg. De va han som guidade mej på Univ. å bland studentbostäderna å på IKSU. Sådanna saker som man vill se å veta för att avgöra om man ska välja den staden.

Igår på sittningen så hamnade jag brevid honom. Han kom ihåg att jag hade varit här uppe. Å blev lite nöjd över att han gjort ett bra intryck eftersom jag hamnade här uppe.. ;) Han hade väldigt bra koll, för han frågade om jag hade tagit ett sabbatsår eftersom jag inte började på bygg direkt efter jag hade hälsat på. Å han visste att jag kom nerifrån, dock gissade han på fel stad, menmen, de e inte så viktigt. Tycker bara att det är kul att han verkligen engagerade sej. En sjukt trevlig person!

På min andra sida så tror jag att jag hade han som ringde mej i somras å frågade om jag hade nåra frågor. Jag är inte säker, men hans namn är inte så vanligt att det kan finnas flera på programmet i tvåan.

Nej, nu måste jag göra mej iordning, ska på phösarmöte är verkligen inte peppad! Vill ligga i sängen hela dan, alternativt solstolen.. Jag trodde att de bara skulle vara nån timma. Men de e tydligen två. Skulle va lite övningar å så..

//Angelica

17 maj 09

Åkte till skolan vid två-tiden å umgicks med 1or, 2or å 3 or. Spelade såpa-fotboll. Sjukt läskigt, men sjuktkul!! 1orna tog hem segern! De va mycket bra gjort. Efter fotbollen fick jag stressa hem. In i duschen, fixa sminket å sen håret. Samtidigt så sprang jag runt efter något att äta, har lärt mej att man ska äta lite så att man inte e vrålhungrig under en sittning, livsfarligt!

Halv sex gick jag ut på parkeringen mötte upp Petra, sen satt vi å väntade på Stina. Hon hade tappat bort plånboken å sprang runt å letade efter den. Efter en stund så åkte vi å hämtade upp resten, Frida, Maria å sen Jenny å Lisa. Sedan åkte vi tillbaka till parkeringen å plockade upp Stina. De hade kommit fram till att hon glömt plånboken på skolan. Så vi svängde förbi där också innan vi for till Johanna.

Hos Johanna fixade vi iordning de sista innan de var dags att gå till 2 våningar. Hade på mej ett par ballerina-skor som "promenadskor" annars hade mina fötter dött i de skor som jag hade på sittningen. Å innan vi gick in så bytte jag. Fick trevliga bordsgrannar. Lite blandat 1or, 2or å 3or. Till förrätt blev de nån honungsmarinerad getost med vårsallad. Vårsallad bestod av räddisor å sallad. Ohh, storslaget! Eftersom jag inte gillar ost så va då inte förrätten nån höjdare.. Till varmrätt blev de oxfilé å friterad klyftpotatis. De va sjukt gott!

Minglade runt lite innan de var dags att gå ner till Schlagerklubben. Till en början var de sjukt tråkigt, hittade inget sällskap som ville dansa schlagerlåtar med mej. Så jag hade tänkt att åka hem för jag var så uttråkad. Men jag stannade kvar å hittade tillslut nåra att dansa med. Så sjukt kul! De e kul när man känner igen så mycket låtar.

När jag kände mej färdig så fick jag skjuss hem av Eriks kompis. När jag kom hem stöp jag i sängen. Men tog mej upp, drack lite vatten åt nåra chips å sen borstade jag tänderna å kröp till kojs.

//AngelicaJag tror att mitt öga skymtade en Gert Fylking, men jag är inte säker. Såg en lite äldre herre med mycket skägg. Å de är ju faktiskt här uppe nu. Å när jag gick så vare en tjej som satt med en insamlingshink för mustaschkampen.


16 maj 09

De blev lite stressigt på slutet ändå. Jag visste de! Men de gjorde inte så mkt. Jag tror att jag cyklade en omväg, men de va det ända sättet, annars hade jag inte kommit rätt. Har åkt vilse nåra gånger när jag ska till Sandra.

De va lite folk där när jag kom, nåra basårare å lite annat. De pratades, lyssnades på musik å va allmänt trevligt. Sen drog vi ut på TC å shakade loss =) Hade så ont i benen så att jag inte kunde stå upp till slut, hur mkt jag än ville så gick de bara inte. Benen vek sej, så jag var tvungen å sitta lite.

Sen vart de en sväng förbi MAX innan vi åkte upp igen. Vet inte vad vi åkte med för taxi, fett skumt vare iaf! Vart en anings rädd. För han kunde ingenting här å körde som en dåre å var allmänt lost! När vi kom upp till Sandra tog jag min cykel å cyklade hem. Väl hemma tog jag bort sminket borstade tänderna och stupade i sängen..

Ska ta å tagga om nu, för de e fest ikväll igen=) Snart ska jag kila iväg på lite aktiviteter, typ såpafotboll..

//Angelica

Klar för fest!

Så då va jag äntligen klar, eller typ nästan. De som är kvar är klädseln men de tar jag 15 minuter innan jag går, så att jag inte smutsar ner mej eller något sånt. Har redan besämt precis vad jag ska ha på mej så de kommer inte å bli en massa byten som de brukar. Eller jag hoppas inte de. Iofs så brukar jag alltid ha bestämt mej å byter ändå..=P

Tror att jag kan ha väckt Erik eller så har han sovit klart, vet inte riktigt. Jag har faktiskt varit ganska så ljudlös. De vart lite stök med matlagningen. Sen var de lite ljudligt när jag fönade håret, för den är inte tystgående. Men han brukar inte vara så lättväckt..

Ska gå å packa partyväskan nu så att jag inte glömmer de.

//Angelica

Stress

Börja känna mej lite smätt stressad nu. Kycklingarna är inte klara inte på långa vägar. De har gått från ljusrosa till vita, men jag vill ha dom gyllenbruna å de verkar vara svårt för dom!! De har stått inne i en timme snart så de borde ju ha hänt nåt, men icke. Jäkla kycklingar! Har höjt värmen nu, så jag kanske ska passa mej så att de inte blir svarta.

Egentligen har jag ju inte bråttom ska inte dra förns om tre timmar. Men jag vill in i duschen, å sen ska jag fixa hår, ansikte å naglar så de kommer å ta lite tid..

Måste kolla kycklingarna

//Angelica


Skola

Skoldagen idag har faktiskt varit helt okej. Jag å Charlotta kom samtidigt. Satte oss med varsin kurs å fnulade. Sen gick vi å pratade lite med Annika om alla oklarheter. Å vi fick det väldigt bra förklarat för oss. Hon är så grymt duktig att hon får ihop de viktigaste i en mening!

Efter det kunde jag på riktigt börja räkna på uppgifterna vi har fått. För då hade jag en grund att stå på. Satt å fnulade med dom, läste lite i boken, bläddrade i formelsamlingen innan de blev dags för lunch.

Sen vare föreläsning å hon pratade om stål, var kanske inte så jätteklurigt. De var nåra formler som jag inte fick ihop, men de var bara att fråga Annika så vare löst. =) Hon höjde mej lite idag då hon berättade att en 3a på ordinarie tenta är lika mycket värd som en 5a på omtentan. Det kändes ändå lite bra. Då behöver jag inte bli så lessen för mina 3or.

Nu ska jag nog börja med maten, för sen ere dags att göra sej iordning. Är ju paaaaaaarty ikväll, längat så å är väldigt taggad! Var ett tag sen sist nu faktiskt.

//Angelica

15 maj 09

Är inte alls sugen på å dra iväg till skolan, vill bara krypa ner under täcket å sova lite till.Ska kanske ta å krypa ner en stund till för jag ska inte dra förns om en timma.

Skulle behöva duscha också, men de orkar jag inte. De e alldeles för fullt där omkring av tvätt å jag orkar inte flytta på det. Å så vill jag duscha ikväll istället. Så de får stå ut med mej som jag är. Tror inte att håret ser ut som de innehåller ett kilo smör.

//Angelica

Mycket på schemat

Det har varit mycket idag; lab, rapportskrivning, stanrunda, förrådet, tvättning, städning, matlagning, handling. Så nu e jag helt slut! Kommer snart att somna här på soffan om jag inte reser mej upp. Men de vore kanske en idé att gå å sova, för morrondagen kommer också bli kämpig likaså lördag.

//Angelica

14 maj 09

Fick mej nåra goda skratt igår när jag skulle sova. Som vanligt släckte jag lampan så lyfte Erik på huvudet.
E: Vart är den?
A: Vilken?
E: Den föll här!
A: Vad för något?
E: Dosan, den ska vara här. (Letar på täcket)
A: Äh, lägg dej ner å sov istället.
Han vänder sej om och säger sedan stött:
Skratta inte åt mej. Du svarar inte på frågan jag svarar på!

? De e ju lite svårt att inte skratta när han yrar så där.. =P

När nu ere dags att göra sej iordning, börjar bli lite bråttom. Ska gå om ca 20 minuter. Jo, jag tror ju att jag ska gå, för jag ska ner på stan efter skolan. Måste fixa lite saker.

//Angelica

Studiebesök

De var ganska så spännande på studiebesöket. Har ju hänt en massa sen sist. Tog bara en timma å sen åkte jag till skolan. De va sjukt jobbigt att cykla upp för Svingen. Höll på att dö där på mitten. När jag kom fram till skolan så kom Charlotta också. Lite bra tajmat, utan att de visste om de.. =P

Lyckades inte göra mycket i skolan, för först satt jag å kolla hur man skulle göra å sen hjälpte jag Charlotta, sen vart jag hungrig å sen började lektionen.. Hon gick bara igenom massa exempel, vet inte riktigt om jag hängde med eller inte, men jag tror de iaf.

När vi cyklade hem så regnade det. =( Inte bra för jag hade inge regnjacka, utan bara en tröja!

//Angelica


13 maj 09

Jag hade tänkt att jag skulle titta på ESC igår, men de va så tråkigt att jag inte orkade så jag gick å la mej efter en stund istället. Fick ju reda på hure gick ändå. Stod ju i tidningen. Å Sverige gick vidare. Dock kommer jag inte kunna se finalen på lördag då de e sittning då. Men jag ska nog överleva.

Ska på studiebesök kl10 på resecentret idag. De har hunnit ganska så mycket så de ska bli kul å titta. Ska kanske ta med mej kameran å fortsätta dockumentera..

//Angelica

Smycken

Hade smyckesvisning för Erik nyss å han ratade allt jag hade!! Vad är de för stil?!? Tyckte jag inte var snällt.
Hans kommentar var: Vadå, är du åtta år eller?


Är det så illa? Jag tycker att den där är väldigt läcker, men jag kan ju ha grymt konstig smak!

//Angelica

Shopping =)

Det blev en shoppingrunda efter skolan idag! =) Grymt länge sen sist..

Tyckte att de va lite söta å bekväma. Hoppas att jag tycker de sen också.


Ska fixa naglarna nu när de har växt =) Å så blev de en klänning/linne som jag har letat efter.


Å så e jag redo för sommaren! =)

//Angelica

12 maj 09

När Erik kom hem igår var han helt döende!! Han gick å la sej på en gång å var jätteynklig å jag fick inte komma i närheten, var tvungen å lägga mej försiktigt i sängen.

Jag kunde bara inte låta bli att skratta. För de såg så kul ut! Han var stensäker på att han inte skulle klara natten. =P Men han var på benen i morse iaf å åkte till jobbet, så de va nog ingen fara.=) Han är ju fortfarande bara förskyld.

Är lite kämpigt att vara uppe så här tidigt, men jag ska till skolan å hjälpa ett par stycken å plugga.

//Angelica

Sjuk? Skulle inte tro de!

När Erik kom hem så kände han sej dålig. De tog lång tid att byta om. När han väl var på benen startade han datorn å sen kom han in i köket. Då sa han att han var tvungen å gå å lägga sej. Men han satte sej på en köksstol istället eftersom middan bara var ett par minuter bort.

Efter middan stängde han ögonen å såg väldigt lidande ut på stolen. Så jag ledde honom in till v-rummet å soffan. Där la han sej ner. Å sen sa jag att han inte behövde diska eftersom han var sååå sjuk. Serverade kaffe å en gobit. Å klappade lite på han.

Sedan gick jag å ringde M å efter en stund kom han uflygandes till hallen med ett stort leende å sa att han skulle åka å tvätta bilen å var överlycklig!

Sjuk, sure!

Hans sjukdom: Förskylning

De va nog bara inbildning!

//Angelica

Ta vara på de man har

Fick höra en riktigt jobbig historia idag. Jag fick rysnigar i hela kroppen, en stor klump i magen å de höll på att falla tårar ner för kinden. Ville ju höra mer men samtidigt inte för att det var så jobbigt. Hörde även en annan jobbig historia i helgen också. Fast den har jag iofs hört flera gånger, men de är fortfarande lika jobbigt.

De e då man verkligen tar vara på de man har å är grymt tacksam för det. Även glad att man har lärt sig hur man kan handla i olika situationer, inte för att varje situation är varandra lik, men man har en grund att stå på.


//Angelica

De går bra nu!

När vi satt i klassrummet idag såg jag att läraren i förra kursen kom in, hjärtat började dunka fort å jag fick riktig ångest! Bättre blev de inte när han sa att det var ett jobbigt resultat, 42% hade kuggat. Jag var så stensäker på att jag var en av dom, för de gick ju inte kanonbra. De fanns massor som jag inte kunde å en del som jag halvt kunde. Å jag har hört att han är ganska så hård med sin rättning..

Han lämnade ut en lapp med resultatet. Å om jag inte helt har glömt bort mitt personnummer så har jag klarat tentan!! Fick till å med en 4a!! Nånting måste ha hänt i mitt pluggande, de går så mkt bättre nu med läsämnena.. Det betyder att första året är slut den 5 juni kl13! Jag kan andas ut. Slipper tänka på den nå mer. Ska hämta ut tentan i morron så att jag verkligen får se att de stämmer..

Hade tänkt att fara ner på stan å kolla lite saker, men jag vet inte. Sitter å väntar på att Erik ska komma hem, får se vad han har för planer..

//Angelica

Klädbeslut

De e så skönt att börja sent. För då behöver man inte stressa runt på morronen, utan jag kan ta i min egen takt utan att känna mej stressad. De allra bästa med det är att det går å byta kläder 100 gånger!! Vilket jag har gjort idag. Är fortfarande inte helt nöjd, men nu finns de inge mer i garderoben å prova!!

Så de får bli Chamonix-tröjan som jag köpte när jag var där, typ 2005(?!)//Angelica

Mitt i duschningen

Seriöst, jag står å duschar i fem minuter, FEM MINUTER!! Hur kan fastighetsskötaren just pricka in dessa fem minutrar?!? Han kunde ha kommit fem minuter innan eller fem minuter efter. Men varför just då?

Jag satte på radion inne i badrummet å sen klev jag in i duschen. När jag håller på å sköljer ut de sista av mitt balsam så hör jag att de ringer på dörren, kände paniken stiga. Ännu värre blev det när jag hörde nyckeln i låset! Jag kunde lista ut att det inte var Erik för de första så var det alldeles för tidigt å för de andra så plingar han inte så snällt. =P

Hörde att nån hallåade i hallen så jag greppade handduken å svepte om mej morronrocken å sprang ut. Han fick börja i v-rummet så jag kunde slänga på mej nåt annat.

Men nu är sakerna iaf fixade, han fixade dörren också för han tyckte att den var trög.Tror att dom har gjort det förut också. Men de e bra att han gjorde de, för nu kanske Erik inte behöver smälla igen den!

//Angelica

11 maj 09

Sov som om gud inatt. Det var så otroligt skönt, å jag har inte vaknat en ända gång!! Å i morse vaknade jag innan klockan ringde å de e också grymt skönt, för då har man ju sovit tillräckligt. Känner att jag måste vara utvilad. För illamåendet, huvudvärken å skolan tar väldigt mycket på krafterna.

Ska kanske ta å läsa lite i boken innan de e dags att göra sej iordning för skolan. Måste hoppas i duschen så jag känner mej lite fräsch. Men de kommer å bli ganska så jobbigt. För jag är rädd att snickaren kommer Tycker att det är lite jobbigt att inte veta.

//Angelica

Häst som häst

Erik blev lite "upprörd" för att jag råkade blanda ihop Ferrari å Mustang. Men hallå, jag kan ju inte skilja på allt. De är ju lite lika. De har ju en häst som märke båda två!! Å han drar efter andan då han ser nån utav dom.. Så de e inte så lätt att veta. ;)

//Angelica


10 maj 09

Har egentligen inget att skriva, men jag måste skriva på skrivandets skull.. De e lite illa egentligen, känns som om jag är beroende!

Mår fortfarande illa å har ont i huvudet, tycker att de borde släppa snart. Hoppas på de, för jag känner mej så orkeslös.

Dags för midda å sen Gossip Girl. =)

//Angelica


Påhälsningar

De gick faktiskt väldigt bra å köra ner, jag kör ju som en gud.. ;) När vi kom fram så fick vi frulle. Å sen åkte vi på en M&M-runda. Först till mina å sen till Eriks. Tror att det var uppskattat. =)

Tror att vi ska äta snart, sen ska jag försöka å få med mej Erik till sjön, men de går inte så bra. Får lägga in min allra bästa sida å charma honom ordentligt!

//Angelica

9 maj 09

Seriöst, om jag tyckte att det var omänskligt att vara uppe sju en lördag för nåra veckor sen, vad är då det här?!? Helt sinnes, kan inte riktigt fatta det..

Fast de gick faktiskt bra å komma upp ur sängen, var tvungen å sova fem minuter extra bara, för jag blev så chockad! Men sen har de inte vart nåt problem. Jag har inte sovit så värst många timmar, men de går bra ändå. Kommer nog snart igång.

Ska fortsätta å packa å fixa.

//Angelica

Sooooov

Jag borde verkligen gå å sova nu. Ska ju försöka att komma upp ur sängen vid fem hade jag tänkt. Så jag hinner vakna å duscha innan jag ska sätta mej i bilen.

Shit! Jag har ju inte packat än!! Måste göra de också. Kommer då inte bli många timmars sömn i natt inte.. Ojojoj. Tur att de inte är så mycket som ska packas.

//Angelica

Ingen förändring

Varför kan de inte bara försvinna?!? Känner mej fortfarande illamående å har ont i huvudet. Så länge jag är still så ere lungt. Men så fort jag reser mej för att gå nånstans eller läsa eller vad som så blire värre.

Jises, jag har tröttnat på att titta upp i vårat vita tak!! Vill göra nåt annat. Typ ut i solen för en promenad eller cykeltur!!

Kommer å bli kämpig i morron om de inte har blivit bättre. För jag kommer nog inte vara så sugen på å köra bil. Å mindre sugen är jag på att vara hemma hos nån annan i de här tillståndet. Orkar inte vara social å trevlig. Utan ligger helst ner i soffan/sängen i min ensamhet.. Känns ju inte allt för trevligt, eller?

//Angelica


Ska hämta åksjukebanden så kanske illamåendet försvinner.

Maaat

Charlotta kom inte idag så jag var fredagsfin helt i onödan! Eller ja, kanske inte, kändes ganska så bra ändå. Fast föreläsningen var väldigt förvirrande, fick inte riktigt grepp på den. Men de vare ingen som fick.

Nu måste jag gå å stoppa i mej något, känner att blodsockret sjunker å jag börjar få ont i huvudet. Undra vad kylen erbjuder, Karelska Piroger kanske, de låter väldigt lockande.

//Angelica

Mot skolan

Borde nog egentligen ha ätit lunch innan skolan. Men nu hinner jag inte de. De blir så fel när man börjar vid ett. För jag går upp vid nio å äter frulle då, å då e jag inte hungrig vid tolv.. Men jag är dödshungrig vid två, mitt i lektionen. Å då e jag så hungrig när jag kommer hem att jag är på dåligt humör, vilket kanske inte är så trevligt.. Har iofs tagit en frukt, men hur länge står man sej på de??

Hade tänkt att jag skulle ta kort på dagens outfit, men kameran är stendöd å min mobilkamera är inte den bästa, men jag ska göra ett försök. Annars fåre bli senare när jag har laddat kameran. Eller lyckats sno Eriks mobil.. =)

Ska gå å kolla i skafferiet om jag hittar nåt mer ätbart att ta med på vägen.

//Angelica

Vad ska jag ha på mej?!?

Jag har sånna otroliga bekymmer just nu. Jag vet inte vad jag ska ha på mej!! Har gått igenom garderoben flera gånger å de ända jag hittar är en gul klänning/t-shirt å massa svarta klänningar. Å eftersom de e soligt å fint idag vill jag inte ha på mej svarta saker. Så den gula är självklar, problemet är att jag hade den förr förra fredagen. =/

Kanske att Charlotta har glömt de.. Vilket jag inte tror. Men de får bli den ändå. Ska kanske sätta ett skärp i midjan å byta skor. De e så svårt, för jag ha inte fått upp sommargarderoben än. Måste kanske ner å hämta den nångång. Inte för att de finns nåra större förhoppningar i den, men jag kan ju alltid hoppas.

//Angelica

8 maj 09

Närjag satt i soffan å inte kunde somna så var allt frid å fröjd. När jag gick å la mej så blev jag fruktansvärt illamående! Så jag hade starka funderingar på att gå å lägga mej i soffan istället, så att jag kunde sova sittandes. Men jag lyckades tillslut å somna å har faktiskt sovit hela natten. Låg vaken ett tag efter att Erik åkt, men då satte jag bara på radion å så slumrade jag in igen.

Känner mej fortfarande lite halvlustig i kroppen, men det är helt klart bättre idag än vad det var igår. Är ju fredag idag så jag måste leta reda på nåra finkläder, vilket jag inte ser framemot, för på humör de e jag inte. Men jag göre för Charlottas skull.

//Angelica

Svårt att sova.

Hade tänkt att sova tidigt idag då sömnen blev lite som den blev inatt.. Men jag var alldeles för pigg för att ens försöka sova. Å så mår jag illa. Så jag försökte lösa lite korsord, men då blev jag bara snurrig.

Så jag slog på teven å satte mej framför datorn. Får se när jag blir trött å lyckas somna. Hoppas snart, vill inte ha nåt konstigt dygn, för jag ska gå å sova tidigt på fredag eftersom jag ska upp vid 5(!) på lördag typ.

//Angelica

Shoppingrunda

For ner en sväng på stan, Erik ville ha ett par foppatofflor så vi skulle gå till Crocs-butiken. Blev så himla paff för jag kunde inte hitta den! Gick in å frågade på ett ställe å de sa att de ha stängt Crocs. Tusan, de va ju inte bra. Gick vidare, kollade en snabbis på Skopunkten å sen nån butik so hade Foppatofflor, men de fanns inte i Eriks storlek.

Vi gick vidare till Stadium å Erik köpte en keps, jag tittade på min Bikini, skulle prova den men jag hade ingen ork. Sen gick vi till den stora Ecco-butiken å där fanns de tofflor i Eriks storlek. Det blev ett par svarta å sen köpte vi oss två toffelsmycken var. Jag en kissekatt å en blomma. Å Erik Bilar-bilen å katten Gustav.

Sen blev de inge mer. Hade ingen ork, var lite illamående å så. Är väl inte helt återställd än, hoppas att de är bättre till i morron. Å jag måste verkligen hoppas att jag är fullt återställd i helgen eftersom vi ska bort då. Blir så mycket jobbigare å va sjuk när man inte är hemma.

//Angelica

Tillbaka på topp!

OMG!! Vilken revansch!! Kuggar på ordinarie tenta å får en 5a på omtentan!! Riktigt skönt faktiskt.

Fick 16/46 på första tentan å 41/46 på omtentan! Lite skillnad, undra vad som hände på den första egentligen? Eftersom de va sån skillnad.

Men de va ju de jag sa, de fanns bara ett betyg på kartan å de va en femma! Nu kan ju jag va glad ett tag till iaf. Borde fira på nåt sätt, men hur? Har ingen ork till å göra nåt då jag har däckat med huvudvärk igen.

//Angelica

Val

Okej, idag kanske jag inte kommer å göra de smartaste valet i mitt liv - gå till skolan. Men jag känner mej ändå ganska så okej just nu. Å jag ska ju bara sitta stilla å inte göra så mkt, de som oroar mej är själva cyklingen till skolan, det är det som kommer å vara mest ansträngande, men jag får väl tare lungt.

Måste gå å klä på mej för jag bör väl åka snart.

//Angelica

7 maj 09

Jag tror att jag håll på å knäckas!! Har så fruktansvärt ont i huvudet fortfarande, inget verkar vilja hjälpa. Har testat:
* alvedon
* orgasmatron mini
* sömn

Men de dunkar fortfarande. Fast nu i en lite mildrare grad, men ändå, kommer ju aldrig klara å gå till skolan såhär. Kröp till kojs 22 igår å gick upp nu, men ändå så har jag nog bara fått ihop ca 5 timmars sömn. De gick bara att inte sova.

Ska gå å klä på mej nu å kila iväg ill Apoteket när dom öppnar, se om de har nåt som kan hjälpa. Måste bli av med de här. För jag måste till skolan idag. Hämta ut tentan å köpa biljett. Tentan är väl inte livsviktigt kan ta de nästa vecka, men biljetterna äre sista dan för.

Å sen ere ju lektion, som blir väldigt jobbiga om man missar, visst jag kan be om anteckningar från nån annan, men de e alltid bäst att ha ens egna.

//Angelica

Huvudvärk =(

De har varit en jobbig dag idag. Har inte blivit av med huvudvärken än.. Till en början vare ändå okej, men på eftermiddan blev jag illamående. Så jag kröp ner under täcket å försökte sova. Jag kunde somna iaf, men nå bättre blev de inte.

Sen kunde jag iaf resa mej upp, lagade mat, hämtade bilen å sen satte jag mej framför teven. Nu har de börjat krypa tillbaka den här värsta smärtan å illamåendet likaså. Usch.

Ska gå å lägga mej nu å hoppas på att de går över till i morron.

//Angelica

Inte riktigt vad jag väntat

Det är skönt att jag har en kärleksfull pojkvän som kommer hem å:
* skakar om en när man ligger å sover
* lever om som tusan
* blir upprörd för att jag trycker "upptaget" när han ringer
* blir irriterad för att jag vägrar köra bil.

Eller?!?

Inte direkt, speciellt inte när man har ett mindre migränanfall...

Jag som hade förväntat mej frågor som:
* gumman, hur är det?
* ska jag göra något?
* vill du ha något?

Men ne, så blev de inte. En annan gång kanske?

//Angelica

Visste väl de

Fick ett sms av Blomman om att de hade satt upp tentasvaren på anslagstavlan. Det hade jag helt glömt bort! Så jag slängde på mej skorna å for iväg.

Det var ett par nervösa minutrar. Gick med snabba steg mot tavlan, letade efter lappen:
Byggproduktion 1
Ordinarie tentamen + omtentamen
Godkänd på båda delmomenten


Kunde inte hitta mitt namn å blev grymt besviken, tårarna steg - för de fick bara inte hända. Jag var ju tvungen å klara den! De som faktiskt hade gått bra den här gången - på riktigt.

Sen fann jag mitt namn, längst ner på listan. Å då kom de typ tårar på riktigt, men glädjetårar!! Så himla skönt att den är bortgjord nu. Vet inte vad jag fick för resultat men de kvittar.

Jag visste nog innerst inne att de skulle gå bra för jag pluggade som en tok!

//Angelica

6 maj 09

Gu så svårt jag hade att somna igår!! Låg å vred mej i flera timmar. Tillslut satte jag på radion å då somnade jag bums. Men jag var lite orolig, för Erik har svårt att vakna om den är på, men jag tror att de gick bra. Han kom upp iaf.

Å eftersom jag somnade så sent så gick jag inte upp så tidigt som jag hade tänkt mej.. Men de gör inte så mycket är ju ändå ledig idag. Men jag hade tänkt att baka å åka ner på stan. Men de lär jag nog hinna.

Jag som här om dan var super nöjd för att jag inte har haft ont i huvudet på länge blev straffad idag. Suck, de är inge kul. Ska ta de lungt.

//Angelica

Bilbyten

Dagens lektion kändes lite som en repetition, men de gör inget. För saker måste upprepas för att de ska fastna på min hårddisk.. Efteråt cyklade jag hem.

Gick till KV idag å anmälde felen i lägenheten. Ska ev ringa till nåt företag för att säga till om myrorna också. Men än så länge har de bara varit 6 stycken å jag tror de kommer in med skorna.

Sen åkte jag å Erik å hämtade en bil å lämnade en annan. Så nu har han en felfri bil att köra med. Hoppas att den andra bli fixad på torsdag.

Sitter nu å tare lungt. Får se om jag ska göra nåt vettigt sen. Skulle ju ha bakat lite idag, men de kanske blir i morron.

//Angelica

5 maj 09

Haha, de e faktiskt lite roande att gå å lägga sej efter Erik. =P Igår när jag kröp ner i sängen höll jag om honom ett tag. Sen vände han sej om å stötte bort mej.
Efter en stund så tog han bort täcket å satte sej upp
A: Vart ska du?
E: Kliva upp.
A: Varför då?
E: Klockan är snart dags.
A: Nej, den är bara halv elva.
E: Säkert! (tittar på klockan) Men h**vete.

Haha.

Nej, nu måste jag ta å äta upp frullen så jag kan börja plugga snart, hade tänkt å hinna läsa lite innan jag ska till skolan.

//Angelica

Dåliga människa

Jag är verkligen en kass människa! Idag när jag satt på lektionen så sa jag till mej själv att jag skulle ta tag i pluggande från början den här gången å verkligen göra de (lovar mej själv att alltid göra de nämligen). Men tror ni att jaghar gjort de? Nej, böckerna ligger fortfarande kvar i väskan.

VARFÖR?!?!

De är ju lättare för mej själv om jag tar tag i de tidigt, för då blir de inte lika jobbigt i slutet. Man hänger ju med bättre om man vet vad de handlar om, å de är viktigt att hänga med från början, annars krisar de sen. Vill ju verkligen klara den här kursen för annars äre omtenta i augusti som gäller å de vill jag inte! Har funderat på annat då.

Så eftersom jag börjar 13 i morron så ska jag ta tag i de på morronen. Fast då hade jag velat ta en promenad, men den kan jag skjuta upp till kvällen. Så plugg i morron bitti, spikat!

//Angelica

Intressant

Den här kursen verkar faktiskt intressant, hoppas på de iaf. De som är riktigt bra med den är att hon lämnar ut sina PP-föreläsningar till oss. De älskar jag, blir som lite lättare att hänga med då.

Efter lektionen satte vi oss med labben. Vi hade tydligen gjort tokfel, men nu har vi rättat till de å han godkände det också. Skönt, då har jag godkänt i den kursen å är behörig till nästa.

Måste gå å fixa något att äta nu, fast jag tror att de måste bli en sväng förbi ICA först. Så jag får väl göra de fort, för jag kommer snart att dö av hunger, okej kanske inte riktigt. Men jag kommer å få kramper i magen å huvudvärk annars om ett tag. Å de skulle jag gärna slippa..

//Angelica

Panik!

Cyklade till skolan för att anmäla mej till kursen, men hon sa att jag inte var behörig för jag inte hade godkänt i Tillämpad byggnadsmekanik. Jag funderade en stund å så kom jag på vilken kurs de va å sa att jag visst var godkänd. (De va ju den tentan jag klarade med 0,5 P) Hon gick in å kollade lite å sen såg hon att jag var godkänt på teorin.

Funderade lite till å kom på att vi hade gjort två labbar, vi kanske inte hade fått godkänt på dom. Men de hade vi inte fått tillbaka än. Men hon registrerade mej ändå på kursen å sen sprang jag ner till mitt fack. Där låg de två labbarna, ena var godkänd men inte den andra. Den sista saknade diagram därför var vi inte godkända.

Diagram, diagram. OMG de va ju jag som var ansvariga för dom! Å om jag inte minns fel så for de i soporna den gången jag rensade papper för nån månad sen!! La de lite bakom mej å sprang upp till datorsalen för att skriva ut lite papper. Fick inte ut ritningarna, förstår inte varför? Men jag får lösa de på annat sätt.

Sen kunde jag inte sitta kvar i skolan, kunde inte sluta å tänka på diagrammen. Så jag var tvungen å cykla hem å kolla, hade ju 1,5 timma på mej innan jag började så de va lungt. När jag kom hem nu så såg jag att påsen med papprena stod kvar, puh. Men mina diagram fanns inte där i! Gick till pärmen å letade å hittade dom!! Så nu behövs det inget försvarstal till killarna...

//Angelica

Beslutsångest

Beslutsångesten har varit total nu på morronen, har bytt kläder jag vet inte hur många gånger, alldeles för många iaf. =P Nu har jag väl iaf bestämt mej. Eller jag hoppas på de, för annars kommer jag å få panik.

Hade tänkt att ta å cykla till skolan nu, fast jag börjar inte förns 13. Men då hinner jag fixa lite granna med papper å sånt. Får väl ta med mej en bok å läsa om jag blir klar för tidigt.

//Angelica

4 maj 09

Erik var lite smått förvirrad igår när jag kom in i sovrummet. När jag öppnade dörren å la mina saker på sängbordet så kastade han sej upp ur sängen å greppade mobilen i farten.
A: Vad har du ställt klockan på?
E: Kvart i elva va?
A: Ja de är den nu, men vad har du ställt den på?
E: Kvart i elva, eller är den halv tio?

Jag gav upp mitt frågande å gick runt å kollade istället.
E: Visst var den kvart i elva?
A: Ja, men det var inte de jag frågade.
E: Vad frågade du då?
A: Vad du ställt dit alarm på.

Sen vände han sej om. Jag gick tillbaka till min sida och la mej i sängen.
E: Då kan jag sova ett tag till då?
A: Ja.

Efter kanske en kvart eller något så rör jag lite på mej för att lägga mej till rätta, då han flyger upp igen å fångar mobilen i farten.
A: Vad gör du?
E: Jag skulle bara kolla.

Jises, han skrämmer mej! Jag tror han var lite rädd att försova sej. =P

Vad händer idag?
* Ska till skolan lite tidigare å skriva in mej på kursen å skriva ut lite papper
* Börja en ny kurs

Sen vet jag inte så mycket mer.

//Angelica

Sängdags

Jag börjar iofs inte förns klockan 13 i morron så jag behöver inte gå å lägga mej så tidigt, men jag tror att jag kastar in handduken nu, för jag känner mej trött. Å då hinner jag till skolan lite innan för att fixa lite saker å så.

Fixade naglarna nu på kvällen, de såg hemska ut! Smutsiga å ojämna. Nu är de filade och lackade. De va lika bra å göra de, för nu när de har växt lite går de av så lätt. Jag fastnar å de blir sprickor å sånt.

//Angelica

Promis

Vi var ute på en promenad på dan, det var jättehärligt väder! Sedan bestämde jag mej för att sitta ute i solen, men som vanligt när jag kommer på den idén å har förberett allt så går solen i moln å de börjar blåsa!! Varför?! Men jag stod iaf ut ett tag å de va ganska så skönt vissa stunder.

Har precis kommit upp ur badkaret så härlgt, älskar min nya badkarskudde! Nu är de bekvämare att bada.

//Angelica

3 maj 09

Har varit en jobbig morron. Erik har försökt att överta sängen genom att bre ut sej så mycket som möjligt. Så tillslut låg jag på kanten med hans armbåge tätt mot mitt huvud, kändes lite riskabelt. Så jag gav upp å gick därifrån. Klockan var ändå halv nio så nåra timmar hade jag iaf sovit, fast de hade ju vart skönt med flera.

Jag gick upp å tittade på Robinson å blev faktiskt väldigt förvånad över de som hände där. Menmen, de slutar aldrig att förvåna mej iofs.

Nu ska jag dra upp Erik ur sängen å sen ska vi äta frulle.

//Angelica

Grillning

Vart lite stressigt, för Charlotta ringde precis när jag hade satt mej ner för att vila ut efter storstädningen.. Hon bjöd på mat så jag kunde bara inte tacka nej. =P

Slängde mej in i duschen, letade reda på kläder å sen gick vi till ICA å handlade lite saker. Sen promenerade vi över till dom. Det blev grillat. Så sjukt gott. Vi var lite kaxiga och satt ute, men de va ganksa mysigt men lite för kallt. Så kaffet tog vi inne tillsammans med Casino Royal. Har inte sett hela den, men nu har jag. För jag lyckades hålla mej vaken. ;)

Nu ska jag krypa till sängs, är helt utpumpad efter denna dag.

//Angelica

Städning avklarat

Nu är det färdig städat! Har gått igenom varje del, å jag ska inte berätta allt gojisgt jag har hittat.

Nu måste jag hoppa in i duschen, har blivit bjuden på middag så jag måste göra mej iordning.

//Angelica

2 maj 09

Skulle precis sätta ner fingrarna på tangentbordet då jag såg att jag hade besök - en myra! Hur tusan har den kommit in!?! Jag hoppas att han var ensam. Annars blire äckligt! Å då måste jag gå till KV, vilket jag helst inte vill. Men jag ska gå dit snart ändå. De måste fixa våra fönster å kranen. Kanske, ska höra med P om de e nåt vi måste fixa själva.

De röda prickarna har försvunnit under natten, tur de för som var inte vackra! Har drömt massa konstigt idag. Hörde även att de va nån som pratade inne i sovrummet å de var varken jag eller Erik så jag var jätteförvirrad. Sen kom jag på de, de va radion. =P

Dagen idag:
¤ tvätta
¤ städa HELA lägenheten

De ska vi roa oss med, väntar bara på att Erik ska vakna så ska vi sätta igång. Har skrivit lista på de som ska göras så att inget glöms bort.

//Angelica

Allergichock!?!

Antingen:
* så är jag allergisk mot vatten
eller
* så är allergisk mot badskummet
eller
* så gillar inte min kropp att ligga blöt som en tvättsvamp

Nåt ere iaf, för jag är rödprickig över hela kroppen!! Men de e tur att de inte kliar, så hade jag fått spader!  Hoppas att de lägger sej snart.

//Angelica

Bad

Har inte gjort mycket nu på kvällen. Eller vi gick till ICA, för jag glömde köpa kaffe tidigare idag.. Å då passade vi på å fixa ICA-kort till Erik. Mycket bättre så man slipper hålla på med ett. Blir så krångigt.

Jag funderar på om jag ska tappa upp ett bad, de är ändå inge intressant på teven, så varför inte? Har tänkt göra de länge, men de har aldrig blivit av.. Men nu så..

//Angelica

Uppdrag, klart

Jag är helt slut i benen! Klarar inte av att stå upp nå mer nu.. Så eftersom bakandet är klart så ska jag ligga å lata mej på soffan nu, tycker att jag är värd de, för jag har varit lite duktigt idag =)

Jag har inte smakat på mina bakverk än, men när jag gjort de å bedömt dom med ett bra betyg så ska jag lägga upp receptet. 

//Angelica 

Bakning

Har precis fått första plåten med piroger klara.. Hoppa att de är goda. =) Annars blire lite jobbigt för jar har typ 15 stycken. De har faktiskt gått väldigt bra. Var rädd att smör- å mjölk-blandningen var för varm, för de rök om den när jag hällde i den. Fast jag hade tagit temp på den å den låg runt 40.. Menmen, de jäste ändå.. Sen blev de lite problem med köttfärsen, de va för lite! Så jag hade kunnat få 3 piroger till.. Menmen, nu vet jag de till nästa gång.

Två plåtar kvar å sen ska jag göra bröd. =) Hoppas att de kommer å gå bra å smaka bra, har aldrig ätit de, men de ser väldigt gott ut på bilden.

Men de fina vädret då? Hinner inte just nu, men jag hoppas att de håller i sej. Är ändå inge kul å ta del av de fina vädret när man bor i stan.. Har inga bra gräsmattor i närheten. Hade varit skönt om man hade bott på landet nu. Dit ska jag flytta sen när jag är stor!

//Angelica

1 maj 09

Jag förstår inte, jag vill och verkligen försöker att vara uppe länge, men de går bara inte.. Jag blir så trött så ögonen faller igen.. =P Men igår lyckades jag hålla mej vaken till tolv iaf, sen gick de inte längre.

Att jag somnade tidigt resulterar i att jag vaknade tidigt idag.. =/ Menmen, då hinner jag göra mycket idag.
Idag ska jag:
¤ ut i de fina vädret
¤ baka
¤ läsa lite
¤ kanske kolla på lite ritningar, om jag hinner
¤ ta ett varmt å skönt bad

Typ så.. Kanske att jag klämmer in nåt annat också.

//Angelica

RSS 2.0