OBS!

Tandkräm i ögat är ej att rekomendera!!!

Satan så ont de gjorde när jag råkade få en klick i ögat i morse.. Tårarna bara sprutade å jag var alldeles rödgråten när tårarna väl hade börja sluta, kul å åka till jobbet så...!! Men sminket höll iaf ;) Vattenfast är bra de..

//Angelica

Kom ju på att...

December närmar sig.. Å vad behöver man när december är här ominte:


Julklappslista

Jag önskar mej bara två personliga julklappar i år.. När jag var liten så var det skrivet på både fram- och baksida, men nu, bara två saker!! De e klart att det finns mer på listan, men det är sånt som både jag å Erik önskar oss..

Vad önskar man sig till sig själv??

 Grey's Anatomy säsong 7

 Du gamla du fria - Liza Marklund

Grey's hoppas jag få från Erik å boken från bror ;)

Måste komma på mer på min lista, känns så klent.. Måste klura vidare..

//Angelica

29 nov 11

Veckorna flyter på som vanligt..

I helgen var vi upp över å hälsade på..

Fredag
Kom hem, fixade de sista, packade in i bilen, åt middag å for upp.. Blåste en del så de va lite obehagligt å köra.. Orkade till Birstabacken sen fick Erik ta över å köra sista biten.. Vi kom fram Strax efter 22, gick lite fortare nu när nya E4an va öppen...

Lördag
Tonade håret på Angelica, åkte på julmarknad, åkte till MM, åkte hem för att äta middag..

Söndag
Packade ihop, stannade i H-sand å Birsta sen rullade vi ner över i snöovädret.. Okej, de va inte värsta ovädret, men det var inte kul å åka.. Körde in i Gävle för å handla lite å sen kom vi äntligen hem =)

//Angelica

19 nov 11

Har roat mej med å städa idag, superkul... Men får man gäster så måste de va fint. Har sån fruktansvärd ångest varje gång de kommer hem någon till mej, allt måste va perfekt.. Vill inte få dåliga granskningar.. Är de bara jag som är så??

Nej nu måste jag göra mej iordning å sen börja med maten, de första gästerna kommer om en timma typ.

//Angelica


18 nov 11

Skriver man för sällan när man måste tjuvkika hur man brukar skriva rubrikerna? =P

Har försök å blogga från telefon, men de funkar inte längre, den vill inte ladda upp, måste undersöka saken, för de är väldigt smidigt å göra från den.. Då får jag upp alla bilder på en gång, för här blir de sällan bilder då jag är för lat för å ladda in dom i datorn..

Annars då? Jobbar å står i som vanligt..

Jag hade tänkt ägna helgen helt åt mej själv, men jag får gäster i morron så jag måste plocka å fixa här hemma.. Men söndag då är de min dag, då ska jag ligga på soffan hela dan ;) Å vad jag längtar till söndag =)

//Angelica

Senaste tillskottet

Nu är den ihopmonterad och fylld ;)

Nu blir de inga fler på den längan iaf, för då blir de svårt å komma in genom dörröppningen =P

//Angelica

Gömda

Har börja läsa Liza Marklunds böcker om Mia Eriksson, igen.. Hur hemska böckerna än är så är de mina favoritböcker... Får nära tårar i ögonen varje kväll när jag ligger å läser.. :( Jobbigt å läsa, men jag kan inte sluta..

//Angelica


10 nov 11

Dagarna rullar på.. Igår va vi på Ikea å köpte en till bokhylla, ska ta å montera ihop den i helgen å börja plocka fram lite prydnadssaker.. Annars inge mer spännande..

//Angelica


7 nov 11

I fredags efter jobbet åkte jag på IKEA å shoppade lite å sen for jag på CG med alla andra människor. När jag kom hem plockade jag iordning här hemma tills Erik kom, då blev de middag å sen städning. På lördagen fortsatte städning, blev stressigt mot slutet för vi skulle möte upp Eriks föräldrar å bror nere i Uppsala. Kastade mej in i duschen å tog en snabbdusch, när jag kom ut så visade det sej att de inte va en snabbdusch ;) På med kläder, hår upp i knut p sen iväg. Hann inte torka håret innan vi drog å de va alldeles för blött för att släppa ut, då kom jag på den briljanta idén, bilfläkten ;) De blev inte torrt, men torrare... Vi åt lunch, kollade på våra jobb, åkte till Gränby Centrum å sen åkte vi hem.. Fikade, spelade wordfued, alftapet, lagade mat, åt mat, åt efterrätt, tittade på tv, bäddade, somnade..

Vaknade, åt frulle å sen föräldrarna hem, Erik skjussade ner bror till Uppsala.

Söndagen var lugn, lagade mat å titta på Gossip :)

//Angelica


What are words

Så otroligt fin låt! Går å nynnar på den varje dag =)//Angelica

Omtänksamt

Erik ringde igår när jag var på jobbet.

...
E: Jag är på Kungsgatan 1XX.
J: Vart ligger de?
E: Typ vid Möller
A: Aha, där har jag också typ varit idag.
E: Jasså? Va gjorde du då?
A: Var på närakuten.
E: Jaha.. Blablabla.. Akuten! Va gjorde du där?!
...

De e ju kul att han har snabba reaktioner.. Vart lite lessen först att han inte brydde sej.. Nu hade inte jag gjort något, utan jag skjussade bara dit en person som hade gjort sej illa.. MEN ÄNDÅ!!!

//Angelica

Mardrömmen

Läste i tidningen i onsdags om ett par som fått sina barn omhändertagna, då de va misstänkta för övergrepp på barnen.. De togs även upp på radion på eftermiddagen å så var paret med i SVT:s Uppdrag Granskning på kvällen..

Hela historien är helt sjuk! Förstår inte att de kan gå till så, jag förstår att man i sådanna här misstänkta fall gör de bästa för barnen, men var det bästa för barnen att bli hämtad från skola/dagis av en främmande person å sen inte få träffa sina föräldrar eller någon annan nära på 68 dagar?!?! Helt ofattbart..

De e svårt å spola tillbaka tiden, men en ursäkt skulle kunna vara något, iaf en början..

Tycker riktigt synd om den här familjen som drabbades så hårt pga ett telefonsamtal från en person till socialen.. Måste va en riktig mardröm att bli misstänkt för något som man inte har gjort.. Speciellt det här brottet eftersom det är grovt, rykten går fort.. Nu verkar det ändå som om de har haft familj å vänner å grannarna på sin sida..

HÄR finns en artikel från Aftonbladet, dokumentären finns på SVT play.

//Angelica

3 nov 11

Jiiiises, redan november!!! De går så fort nu.. Jobbigt att vi ställde om klockan i helgen för nu äre mörkt både när jag åker till å från jobbet...

Veckorna rullar på, jobba, äta, sova...

Idag vare mycket på jobbet, känns att vi är två kort.. Så de hela slutade med en fruktansvärd huvudvärk, som jag nu ska försöka sova bort... Imorron käre va lika, skönt att de e helg =)

/Angelica


RSS 2.0