31 okt 09

Gahh, sitter å försöker komma in på Svensk Byggtjänst men det blir bara error!! Jag som måste in å kika lite där. Får väl försöka å göra så mycket som möjligt utan den sidan, har nog de mesta, men det är lite som jag måste kolla på.

Annars får jag ta det i morron, å hoppas att et funkar då. Ska finjustera mina AMA-koder som jag redan har.

//Angelica

slappis dag

Har gjort allt på listan som jag skrev i morse! Lite duktig jag har varit. =) Har även pluggat lite å även slappat, men det behöver jag. Tyckte att jag var värd det, för nästa period kommer å bli ännu kämpigare än vad den här har varit. Så jag vilar upp mej nu under mina lediga dagar.

Erik kommer hem snart å då ska vi fara å äta, blir MAX, dock inge sugen, men det är det lättaste matstället..

//Angelica

30 okt 09

Dagens planer:

Vika tvätt
Dammsuga
Damma
Städa badrummet
Måla naglarna
Duscha
Tömma kylskåpet
ÄTA LUNCH!
Packa
Diska

Ska kanske ta å börja.

//Angelica

Vad är det för fel på sanningen

Varför måste vissa människor ljuga för att framhäva sej själv sååå mycket bättre än alla andra? Har några "vänner" som alltid ska överdriva allt. Vi har några gemensamma historier som vi brukar prata om när vi träffas. När det kommer ur deras mun så har de ändrat historien till deras fördel..!

Fick höra igår hur de hade vridit å vändit på en historia. Den stämde ju inte alls!! Å hur kan säga det till ME under skoltid? Han visste inte ens om historien från början, så han förstod ju inte vad det handlade om. Till vilken nytta var det? Skämma ut honom inför kompisarna?

Tycker faktiskt att det är riktigt tråkigt. Blir nästan lessen, för vi bli alltid "nertryckta" å det är faktiskt jobbigt! Har inte träffat på över två år, å jag gråter inte för det. För varje gång vi träffas så tycker jag bara att det är jobbigt å jag vill helst inte åka.

Nog skrivet om detta, blir bara upprörd. Det blev ett ganska så rörigt inlägg, men det är svårt å skriva nåt när vem som helst kan läsa å så vill man skydda folk.

/Angelica

Fokusering

Jag förstår mej inte på dom i klassen riktigt. Jag har suttit stenhårt med CADen sen förra måndagen å blev klar med ritningarna igår. Jag har varit i skolan från 8.30-16, typ. När jag har varit hemma så har jag kikat lite på AMA-koder. De är inte riktigt klara ännu, men det hinner jag med innan tisdag utan att det blir stressigt.

Sen har vi en del som har suttit i skolan 8.30-20 under hela kurstiden å dom är inte klara!! Vad har de pysslat med egentligen?!? Så svårt är det inte, man måste inte få ALLA detaljer till 100 proncent rätt, det här är vår första riktiga CAD-kurs, vi är inga proffs.

Jag tycker inte att jag har slarvat med huset utan bara skippat att vara petnoga, för varför vara det?, har inte tillräckligt med kunskap för det. Det går faktiskt väldigt fort att göra allt, man gör en grundritning å utgår sedan från den.

Idag när jag gick hem:
NN: Ger du upp?
A: Nä, jag är klar!
NN: Va?! Är du klar?
A: Ja, typ. Lite AMA, men det kan jag göra hemma.
NN: Okej.

Så svårt är det inte, bara man koncentrerar sej på det som är viktigt!

//Angelica

29 okt 09

Satt med AMA-koderna igår, var mer klar än vad jag trodde, så det gick ganska så fort å finslipa. Satt å jämförde med en annan AMA-mall så jag fick lite nys om vad som skulle skrivas. Ska ta å jämföra lite med Jenny idag för å se om jag har missat något. Vilket jag säkert har.

Ska ta å äta upp frukosten nu.

//Angelica

CSN

Fick brev från CSN om avskrivning så jag blev lite fundersam. För jag hade hört att de skrev av halva lånet från basåret, men jag fick bara en liten del. Så jag var tvungen å ringa å fråga.

Så jag knappade in numret å allt annat som behövdes, sen kom det en automatisk röst:

Det är många som ringer just nu

Ditt samtal besvaras om 2 minuter, det är 3 före.


Blev lite fundersam, för om det nu var så många som ringde så skulle de väl ha varit lång kötid, men det där var ingenting, så jag blev då glad. =)

Fick svar på min fråga också, å hon var supertrevlig! =) Så för varje 60 hp jag avklarar skriver de av en del. =) Så tillslut blir det nog halva lånet ändå.

//Angelica

28 okt 09

Jag glömde bort en födelsedag igår!! Sjukt pinsamt, för jag smsade henne om en annan sak, men hon fick inget grattis.. =O Har haft svårt å komma ihåg hennes födelsedag alla tre r som jag kännt henne. Ska ta å skicka iväg ett sms idag, bättre sent än aldrig.

Jag hoppas att det blie en kort skoldag, för jag orkar inte sitta framför datorskärmen i flera timmar, men måste jag så måste jag.

//Angelica

Kissie, Dessie, Paow

Sitter å väntar på att klockan ska slå 21.00, då ska jag byta kanal till 8an där det är "Aschberg". Kvällens program tror jag blir väldigt spännande då mina tre favoritblondiner, Kissie, Dessie och Paow ska medverka. Det ska bli roligt å se. För enligt deras bloggar så verkar de inte gilla varanda särskilt mycket.

Kanske det blir en bitch fight, eller de kanske kan hålla sej lugna, det är ju trots allt direktsändning.

//Angelica

Livet rullar på

Har egentligen inget intressant att skriva för; jag går till skolan, går hem, sover, vaknar, går till skolan, går hem, sover, vaknar, jag går till skolan.. Ja, ni kanske fattar vad jag menar.. Livet är ganska så tråkigt just nu, de bara rullar på.

Men snart är jag klar med den här kursen. Ska bara skriva ut ritningarna i morron å sen fixa AMA-koder, men det har jag börjat på så det ska nog inte ta så lång tid hoppas jag.

//Angelica

27 okt 09

MM ringde igår, fick lite dåligt samvete för jag skulle hag ringt för flera veckor sedan, men det har vare så fult upp att jag glömde bort det. Jaja, vi pratade en liten stund om allt å inget, som vi brukar. Borde väl hälsa på, men det har ajg inte heller hunnit.

Jeezez de låter som om jag är upptagen 24/7, men så är det ju inte riktigt, men det kommer alltid nåt mellan.

Idag blire fortsättning med CADen, usch vill inte, men måste.

//Angelica

Fyspass

Jag är död, eller typ näsan iaf.. Har varit på ett fyspass med Petra å de tog hårt. Det kändes mer som ett gympapass än fys. Men det var sjukt kul ändå. Jag måste då ha sett rolig ut för jag har ju noll koordination!! Hehe, stod å studsade som en tok.

Mot slutet var jag helt slut å hade ont i mina benhinnor, kanske inte det bästa passet, men nu har jag iaf testat det. =)

CADen går framåt, trodde jag skulle skriva ut idag, men jag vågade inte. =P Så jag får göra det i morron, för en del är ju klart, tror jag iaf.

//Angelica

26 okt 09

De e så mörkt nu när jag vaknar, gillar det inte alls. Men det blir så när man vrider tillbaka klockan en timme. Så börjar perioden då det är så fruktansvärt jobbigt å ta sej upp om mornarna. För hur mycket jag än sover så är jag ändå lika trött.

Igår var vi på en lite shoppingrunda, det var lite småsaker som vi behövde fixa, annars så var söndagen väldigt lugn. Hade tänkt ta en promenad men det var så äckligt väder att jag inte orkade. Plugga lite AMA-koder, sjukt tråkigt å så fixade jag mina fötter, sjukt fina!!

Ska sitta med huset idag också, hoppas att jag är klar nu, ska kika lite å så ska jag börja skriva ut.

//Angelica

25 okt 09

Fick tyvärr inte med mej Jenny igår så jag fick gå själv, men det gick bra. Erik följde med mej till porten. Väl inne så letade jag rätt på Petra å fick en rundvisningen i korridoren. Det var faktiskt en väldigt fin korridor, speciellt i jämförelse med den jag bodde i.

Tillbaka till festen, tycker att det är jobbigt å gå på fester där jag bara känner en person, men det gick bra. Pratade med nåra, lite speciella personer.

1. Från Viiiiiinsta, sjukt dryg
2. En likadan som nr1.
3. Berättade att alla tjejer han dejtat som alla gillade "Dirty Dancing", som han hatade, därför dumpade han dom. =S
4. Berättade om sina otäcka brandmans-historier.

Så jag tröttnade lite på människorna å gick hem. Men jag hade ändå varit där i två timmar å de va en timme längre än väntat.

//Angelica

Shoooopping

Tvätten gick bra, blev klara lite tidigare. Så vi kilade ner på stan å träffade Eriks kompis plus dennes flickvän. Jag köpte mina stävlar som jag har gått å kikat på flera gånger, hade lite samkråd som kunde hjälpa mej. =) Å sen blev det även en ny mascara å lite annat. =) Mycket nöjd, men nu måste jag vänta en månad innan det blir mer shopping.. Så är det att vara student.

Sen åt vi lunch/middag på Subway, efter det vare dags att åka hem.. Sitter här i soffan å är trött.. Ska vila lite för jag ska festa lite ikväll, men det ska bli väldigt lugnt för min del.. Är inte så sugen, känner mer att jag måste. Har iaf sällskap av Jenny, så det blir bra, jag blir inte helt ensam då..

//Angelica


Idol-fjortisarna

Jag förstår mej inte riktigt på småtjejerna som står vid scenen å hänger på fredagarna å tjutar så de svimmar när deras favorit åker ut.. Idolerna har ju bara varit kändisar i nåra veckor så man har ju inte hunnit få nåra band med dom än. Okej om det hade varit en världskändis som åkte ut..

Men hallå? Det är en tävling å nån måste ju lämna. Är man dålig så är man. Det är ju ändå folket som röstar.. Å man röstar ju på den man vill ha som nästa Idol, åker man ut så är man inte tillräckligt bra (eller så röstar inte fansen tillräckligt mycket, å får då skylla sej själva!)

Sluta tjut för det är bara pinsamt, klarar knappt av å titta på det!

//Angelica

24 okt 09

Usch ska tvätta idag.. Sjukt tråkigt, hade hellre gjort nåt annat en lördag, men ibland så måste man.. Är så svårt å få tag i en bra tvättid så jag var tvungen å ta den idag, ska se hur mycket jag tvättar. Vill försöka å få bort så mkt som möjligt, men jag vill ju att allt ska hinna torka under tvättiden, å så ska jag försöka å komma från tvättstugan tidigare.. Vilket blir knepigt, för dte är sjukt mkt tvätt!!

Ska se hur det blir. Har en timma på mej å planera.. =P

//Angelica

Cykelstaden Umeå

Förstår inte varför man måste gräva upp hela umeå - SAMTIDIGT!! Är skitjobbigt å cykla till skolan nu, för vilken väg jag än tar så är det vägbygge.. Nu har dom stängt av en bit av cykelvägen också, så man måste cykla på bilvägen, å det är ganska så skrämmande på morronen.. Plus att det är sjukt grova stenar så jag tror jag snart får hål i min cykelslang!!

Kunde de inte ha byggt en sak i taget? Hade varit enklare. Fast där de höll på å gräva för nåra veckor sedan had de bara täppt igen med sand å nu är det en grop, hur skönt är de å cykla i?

Det sägs att Umeå är en cykelstad, men jag skulle vilja säga att den är en ganska så kass sådan. För mycket trottoarkanter för att det ska bara en behaglig cykeltur.

//Angelica

23 okt 09

Gårdagen var väldigt jobbig.. Gick från skolan straxt efter två å for då ner på stan å shoppade lite. Skulle göra ett annat ärende också, men de glomde jag bort. Sen gick jag till Strömpilen, handlade å sen kom Erik å hämtade mej.

Åt midda, tittade lite på teve å sen gick jag å la mej. Hade sån fruktansvärd huvudvärk. Misstänker att jag somnade ganska så fort.

I morse hade jag fortfarande ont i huvudet, så jag gick upp duschade, åt frulle å sen gick jag å la mej en stund. Gick sen upp å klädde på mej å sen till skolan.

Har haft ganska så ont i huvudet idag också, dator-tittande är inge vidare. Men det har gått bra, tror att jag typ är färdig med mina ritningar, bara allt annat kvar.. =P

Fick tillbaka tentorna idag å jag fick 14,5 å G var 14.. =P Som vanligt har jag inte mycket å spela på, på hans tentor..

Ska ta å fixa lite mat nu.

//Angelica

22 okt 09

Hade jättekonstiga drömmar inatt.. När jag hörde klockan ringa var jag tvungen å drömma klart innan jag kunde vakna till liv. Jag tror jag var inne i min dröm.

Ser inte framemot den här dagen, ska sitta framför datorn hela dan.. Usch, är inte alls taggad på det. Vill göra nåt annat nu. Men om jag ska göra den tekniska beskrivningen så måste jag sitta vid datorn även då.

Jaja, de e bara å gilla läget.

//Angelica

De går framåt

Helt slut i huvudet idag också. Å ryggen, sitter ju inte i någon direkt bra arbetsställning.. Men jag ser inget annars.. =P Jag tror jag har dålig syn.. Har iaf kommit en bit på vägen, det tar lång tid, men det händer iaf saker. Jag tror (å hoppas) iaf att jag är klar med det mesta till på måndag så att jag kan skriva ut då.

Ska köra lite spinning nu å sen ta det lugnt, känner at jag måste rensa huvudet lite.

Men först lite mellis så jag orkar hela passet.

//Angelica

21 okt 09

Blääääääää, är så fruktansvärt trött att jag ine vet vad jag ska ta mej till! Varför då? Sov ju typ 9 timmar i natt. Planerade inte direkt de, de bara blev så. =P Men jag gick å la mej i sängen å löste lite korsord vid 20-tiden för jag hade så fruktansvärt ont i huvudet. Sen råkade jag somna,  Erik väckte mej när han gick å la sej för jag hade snott hans täcke.

Vakbade i natt av huvudvärken, det är inte bra. Men nu är den typ över. Gillar inte att jag måste sitta framför datorn hela skoldagen.. Mina ögon å mitt huvud mår inte bra av det.

Ska ta en power nap innan jag ska till skolan.

//Angelica

Nooo

CADen går mej fortfarande på nerverna! Kan inte påstå att jag har hunnit så långt idag. Men jag blev ändå lite lugn när vi pratade med Fredrik.. Har ju grunden nu, så jag ska bara dela in det i views å fixa till å sen äre klart! Låter lite, men det är mer. Men det går nog fort.

Råkade även radera Petras ritning, vet inte hur jag lyckades för jag gjorde precis likadant med hennes som jag gjorde med min men min försvann inte. Så det var lite jobbigt. Som tur var så hade hon en gammal sparad å hon hade inte hunnit så jättelångt. Tur det, annars vet jag inte vad jag hade gjort!

//Angelica

20 okt 09

Är lite för trött för att orka träna, men när jag kommer ut i kylan så kanske jag vaknar..  Gick å la mej tidigt igår vilket var väldigt skönt, ska nog börja göra det lite oftare, behöver mer sömn nu under vinterhalvåret.. Å efter söndag blire väl ännu mörkare.

Ska ta å packa ihop mej nu å sen dra, eller måste kolla så att det finns platser kvar, men det borde det. Efteråt ska jag hem, duscha äta frulle å sen dra till skolan. Ska va på skolan kl 9.. Kommer å bli tajt.

//Angelica

Tillbaka till det normala

Det är så skönt att Erik har börjat jobba normala tider. Det har varit 6 jobbiga månader, men nu blire minst 6 bra månader och förhoppningsvis fler efter det.

Dock finns det negativa saker i och med det nya jobbet:
- Mister kontrollen över TVn
- Måste dela med mej av sängen

Men även positiva saker:
+ Behöver inte sova själv
+ Det blir riktiga helger
+ Kan umgås mer
+ Kan smsa under tråkiga lektioner
+ Slipper smyga omkring här hemma

+ slår ju - med hästlängder, är så glad att det äntligen är över!

//Angelica

Träning

Usch vad jag känner mej lat.. Har varit "sjukskriven" från träningen å två veckor nu, å det har verkligen kliat i fingrarna på mej. Nu när jag äntligen kan träna är jag inte lika taggad längre. Eller jag var det tidigare idag, men inte nu. Tänkte gå på ett pass vid 18, men det blir så "mitt i allt".

Erik slutar förhoppningsvis 17 (tror han kommer senare) å då vill jag inte dra på en gång han kommer. Å så ere middagstid då, annars får jag inte mat förns 20 å innan dess så har jag redan svultit ihjäl på cykeln. Så jag tar det i morron istället. Funderade på å ta det på morronen för då kommer det inte ivägen. Så jag hoppas att jag tar mej upp. Men jag behöver iofs inte kliva upp tidigare.

Jaja, jag håller tummarna för att planen går i lås. =P

//Angelica

Skola

Jag blir galen på CADen!! I morse så var min kontorsritning borta, eller den fanns kvar, vissa delar. Men jag hade ju hunnit längre å jag var inge sugen på å göra om det.. Men jag fick tillslut fram det. När jag satte ihop alla våningar såg det inte klokt ut! De gick inte ihop riktigt rätt.. Så jag va tvungen å bråka med det. Efter lunchen gav jag upp å fortsatte med mitt hus istället.

Gick väl sådär, har iaf delat upp i projekt å så började jag att inreda lite, mycket roligare.. Men jag har ju allt de jobbiga kvar.. Ska försöka köra stenhårt den här veckan å förhoppningsvis bli klar vilket jag tvivlar på, men jag hoppas. Har nästa vecka på mej också, men eftersom de tar sån lång tid att skriva ut så vill jag få det överstökat så jag slipper va i skolan söndagen innan redovisningen kl 23 och ringa efter läraren för bläcket är slut.. (som de gjorde förra året)

//Angelica

19 okt 09

Lördag
• Gick upp halv sju
• Körde ner
• Spelade spel - jag vann
• Iordningfixande
• FEST! - den tråkigaste förfesten jag har varit på, men resten var okej.
• Körde hem å sov

Söndag
• Spelade spel - jag vann
• Spelade Buzz - jag förlorade
• Tittade på Grey's
• Tittade på Gossip Girl
• Åkte hem
• Sov

Det var helgen. Kändes lite konstigt att Erik också sov i sängen, vart lite trångt.. =P Är så van å ha hela för mej själv. =)

//Angelica

Cupcake

Gjorde cupcakes idag för första gången... Gick väl sådär, de va jättestora å fluffiga tills jag tog ut dom ur ugnen då sjönk de ihop.. Men de va goda ändå.. Dock lite söta eller väldigt sööööta..

Receptet hittade jag här

//Angelica

Blablabla

Det regnade inte så mycket i morse när jag cyklade till skolan. Destomer vare när jag cyklade till VC.. Tur att jag har ett regnställ! Inge skönt å sitta i skolan eller så med dygnsura kläder en hel dag.. Jag var iofs bara i skolan tre timmar idag. Men jag var tvungen å smita till VC. Kunde iofs ha åkt tillbaka efteråt, men det är ju trots allt fredag! Å de där huset driver mej till vansinnes!!

På VC gick det väldigt bra, hon tyckte det såg fint ut! Måste dock komma ihåg å tejpa på ryggen om jag ska visa mej i solen inom ett år. Vilket betyder att jag måste tejpa i sommar, de kommer jag å glömma, hoppas att nån påminner mej.

Dags för lite lunch å sen ska jag kika på AMA-koder(kanske).

//Angelica

16 okt 09

Hade väldigt svårt å somna igår, låg å vred mej väldigt länge. De va så konstigt för när jag satt i soffan så var jag jättetrött, men när jag kom till sängen blev jag superpigg!! Jaja, nåra timmars sömn har jag ju fått å jag känner mej inte så jättetrött. Fryser mest, var tvungen å duscha i morse därav anledningen till att jag fryser.

Har CAD idag, måste dock kila iväg ca en timma innan jag slutar, ska till VC å ta bort stygnen, ska bli så sköööönt! Har kliat nå så fruktansvärt i 10 dagar nu.. Så jag längtar.

Det regnar ute så de blir regnställ på idag.

//Angelica

Lööööv

Hösten blev 2004 blev jag sååååååå käääääääär å nu fem år senare blir jag det igen!!Han var min stora idol den hösten! Sen blev han sämre, men nu slåt han till igen! Det var dock lite pinsamt att jag inte kunde komma på vilken låt det var först med tanke på att jag har haft den som ringsignal.. Jaja, det är inte alltid så lätt.

//Angelica

Kaffe, cola, kött

Under middagen så tog jag en klunk cola å grimaserade lite.
A - Jag tror jag ska sluta med cola å annat kolsyra.
E - Ska du sluta med allt jag gillar?!?
A - Vadå allt du gillar?
E - Ja, kaffe, cola å kött..

Haha, det tog hårt på Erik.

Men vadå?
Kaffe - dricker det endast för den sociala biten
Kolsyra - jag tycker att det är obehagigt med alla bubblor
Kött - tycker inte alls att det är gott, är på väg att bli vegeterian

//Angelica

15 okt 09

Tog lite sovmorron idag, tyckte att jag förtjänade det. Jag gick iofs upp 7 i morse för att jag skulle ringa till VC, men de svarade aldrig så jag ställde klockan på 8 å gick å la mej igen. Vid 8 ringde klockan å jag gick upp å ringde igen, fortfarande inget svar. Men jag kom till nån växel å de kopplade mej vidare nånannanstans så tillslut kom jag fram.

Pratade med en dam där å sa hur läget var, å hon sa: "Okej, nu gör vi så här; du slänger den och jag makulerar den." Så jag hoppas att allt är okej nu. Alla jag har pratat med den här VC-svängen har faktiskt varit väldigt trevliga.

Måste springa till tvättstugan!!

//Angelica

Pip

Jag tror att jag har "mini-tinnitus", för ibland börjar det tjuta som tusan i öronen..!! Sjukt jobbigt, för det är ett hemskt pip. Som tur är så går det över efter ett tag, så jag är inte orolig.

Nu ska jag ta å sova.

//Angelica

Klaaaaaaaaar

Så då har jag kategoriserat alla mina inlägg! Att jag ens har orkat, va ju över 1800 st!! Helt sjukt, det har tagit lite tid men det har gått fort ändå. Ska bara komma ihåg å lägga in inlägg i de olika kategorierna också, de kan bli knepigt.. I början kanske jag kommer ihåg det, men sen, mej det är inte säkert.

//Angelica

14 okt 09

Gick inte att logga in i morse, vet ej varför, men det anslöt bara inte. Allt annat funkade, så de va lite skumt. Så jag fick trippa iväg till skolan utan ett morroninlägg, kändes lite jobbigt.. =P

Satt med CADEN hela förmiddan, börjar lessna lite nu, för det är egentligen inte så kul.. Massa smådetaljer som man måste tänka på å ta hänsyn till.. Som jag inte får till så bra i ritningen.. Sen vare vanlig föreläsning om ritteknik, den var väldigt nyttig så jag måste bara komma ihåg å klura ut allt sen.

När jag kom hem låg det lite brev innanför dörren. Ett från VC, trodde att det var en remiss som läkaren pratade om förra veckan, men nej det var en räkning "för uteblivet besök"!! De måste ju skämta med mej..! För när jag var där så fick jag dubbelbokad, så jag ringde ju tillbaka å avboka den ena tiden, men det verkar inte som om de har skrivit in det i sin data..

Så jag ringde till dom å försökte fixa de, men de skickade mej vidare till nåra andra å de hade gått för dagen, så jag får ringa igen i morron.

//Angelica

2a Avenyn

Har suttit med min kaegorisering lie nu på kvällskvisten, har bara nåra sidor kvar.. Typ 10 st.. inte så mkt med tanke på att jag hade 93 från början.. Att jag ens har orkat!!

Jaja, ska ta å titta på AA nu.. Höjdpunkten på tisdagar!! Fast egentligen är det ju inte bra, men beroendeframkallande som tusan.. Får panik om jag missar..

//Angelica

Bilder på shoppingen

//Angelica

Bilder från helgen

Kom på att jag glömt visa bilder från helgen. Efter lite övertalande fick jag med mej Erik till Holmsund. Det var inte så spännadne, men det var roligare än att bara sitta hemma..


Höjde ett ögonbryn när jag såg skylten. Ville stanna å titta, men Erik hann inte stanna.. Men tillslut övertalade jag han till å vända.. =)


Det var tydligen en massgrav för alla som dog i kolera under 1800-talet, detta för att minska smittspridningen.

//Angelica

Shopping

När Erik äntligen pallade sej upp ur sängen for vi ner till Strömpilen. Jag gick in å kikade på VeroModa, H&M å Lindex. Erik satt kvar i bilen under tiden, vilket intresse han visar för sin flickvän!! =O Jaja, de va nog lika bra att han inte följde med, för då slapp jag bli stressad.. Hittade iaf en stickad lång tröja å en t-shirt.

Sen blev det MAXI, när vi var påväg in så kom jag på att jag glömt matlistan!! Så jag fick improvisera lite. Men det gick bra, glömde inget viktigt. Vi blev kontrollerade idag, kändes jobbigt. Blev lika nervös den här gången som sist.. Tänk om man har glömt något med oflit!?! Å så måste man ju plocka upp allt på bandet..

Men det gick bra, kom därifrån utan anmärkning.. =)

//Angelica

Internetlös =O

Blev fruktansvärt irriterad idag när jag kom hem å startade datorn, för jag fick inget internet!! Inget internet = bortkopplad från omgivningen!! =P Den ville bara ansluta, fast klickar man anslut så händer inget.. De blir så ibland på vissa sidor, varför vet jag inte.. Men nu blev dte så på alla sidor!! Gaaaah..

Starta Eriks dator, men han hade inget internet heller.. Så jag gick å starta om routern å nu funkar det. =P

Tänkte att jag skulle va duktig å plugga lite AMA-koder, men jag kan inte registrera mej. För att kunna göra det så behöver jag enbeskrivning å den finns endast på skolans datorer! Så jag får hitta på nåt annat.. Kanske fundera lite på hur mitt hus ska se ut å sen leta koder..

Först mat innan jag blir mer grinig..

//Angelica

13 okt 09

Blogg.se var lite ur funktion igår tror jag, för det gick typ inte att logga in å allt var supersegt!! Så jag vart superirriterad!! Nej, kanske inte, men lite smått iaf.. Hade något jag ville skriva igår å så gick de inte å idag kommer jag inte ihåg vad det var.

Gjorde smoothie i morse igen, men jag tror inte att det gick så bra, för mixern började ryka å lukta bränt.. Dåligt tecken?!? Men det gick å dricka.. Den ska ju kunna krossa is så varför inte frysta jordgubbar? Det gick ju igår.. Jaja, jag fick min smoothie iaf.

Ska ta å dricka upp den å sen slappa lite innan det är dags att gå till skolan. Idag ska jag försöka ta med mej mobilen, råkade glömma den igår.. =P Men det gjorde inget, saknade den inte.. Å de va ändå ingen som ringde.

//Angelica

CAD

Jag gick hem vid lunch för att jag skulle äta å sen fortsätta hemma. De första har jag gjort, de andra har jag inte kommit till ännu.. Har ingen motivation för det just nu heller. Men förhoppningsvis så kommer det snart, annars blir det stressigt till slutet å de vill jag inte.. Men jag VET att det kommer å bli de.

Det jag gjorde i skolan var tak å grund.. På tre timmar!! Hjälpte iofs Jenny lite.. Å sen började jag med "projektet" det var där det krisade. Lyckades inte riktigt å då gav jag upp (typiskt mej). Juste fixade väggarna med isolering å sånt.. Så jag gjorde då lite ändå..

Ska kanske lämna ritningarna ett tag å kolla på det tekniska lite. Måste ju kunna sånt också till redovisningen annars är jag körd!

Ska se om Erik har lust å vakna snart, vågar inte riktigt väcka han för han blir bara arg på mej. Men jag vill ner till Strömpilen. Väntar nog lite till.

//Angelica

12 okt 09

Usch mörkt å trist å KALLT ute, ville absolut inte gå upp i morse. Är så fruktansvärt tungt å palla sej upp ur sängen under vinterhalvåret. Men än så länge går det bra, bara jag går å lägger mej i tid å får massa timmars sömn så.

I morse gjorde jag en smoothie med jordgubbar. Mycket gott, har väntat i en vecka på att göra det, men jag har inte kunnat eftersom Erik har sovit då det varit frukostdags för mej å jag ville inte väcka honom med mixern.. Men idag så var han vaken när jag mixade så då gick det bra.. Den blev faktiskt god! Det här ska jag göra fler gånger.

Jag trodde att jag skulle tvätta nu i dagarna, men jag glömde å boka tid förra veckan.. Så nu lär jag få vänta i en vecka lite drygt, om jag inte har tur. Ska kika sen när jag går till skolan.

Ska ta å dricka upp min smoothie. =)

//Angelica

Familjeutflykt

Å så fick jag min familjeutflyk. =) Ska inför att söndag = familjeutflykt. =) Erik var lite så pigg på det.. Men ja gär inte omöjlig, jag kan ändra lite på det ibland när det kommer annat emellan.

Iaf vi åkte till till Holmsund å kikade. Inte så mkt att se egentligen, men det var kul å komma ut från lägenheten lite. Får åka tillbaka nästa år då det är varmt å man kan gå lite mer. Typ minigolf, paddling.. =D

Kanske åker dit i vinter för de hade ett badhus som vi kanske ska testa.

//Angelica

Planering del 1 - klar!

Nu var våren planerad, har bara kvar att söka. Men det ska jag göra i morron, ska suga lite på mina val å se om de e rätt.. Vilket jag tror och hoppas. Sen är jag lite bekymrad inför hösten, men det är ett halvår kvar, så jag hinenr fundera.

Just nu håller jag på å försöker slita upp Erik ur sängen, men det går trögt, han vill verkligen inte! Vilket jag förstår för han gick å la sej 4 i natt.. =P

Men jag vill att han ska upp för jag vill på "familjeutflykt" =)

//Angelica

Kurser

Nu kom jag ju på vad det var jag skulle göra i helgen.. Planera mitt liv.. Å har jag gjort de?? Nej, har helt lagt det åt sidan. Å jag ska söka nya kurser senast den 15, så de börjar bli lite bråttom..

Ska ta å kika lite på det där nu.

//Angelica

11 okt 09

Jag vaknade tidigare än vad jag hade hoppats på, men det kanske var bra så att jag lyckas somna ikväll. Erik gick å la sej typ 4 tror jag han sa, så han lär inte vakna till liv förns framåt eftermiddagen.. Så jag måste vara ensam i flera timmar..

Dagens planer:
• Fortsätta kategoriseringen
• Fixa naglarna (hann inte igår)
• Ta en promenad
• Ta en dusch (ser fruktansvärd ut i håret, men det får vara lite så, för jag har lite svårt å duscha med tanke på huvudet)

//Angelica

Återanvändning

Va ere för fel å återanvända sina kläder?? De gör ju jag hela tiden!

http://www.posh24.se/geri_halliwell/geri_halliwells_atervunna_klanning

//Angelica


Återanvänding = ha samma kläder igen

Mys

Har suttit med min kategorisering å det är seeeegt.. Är på sida 55, började på 93 igår. Så jag har ju snart kommit hälften iaf.. Men nu blire inge mer sånt idag..

Har tittat på körslaget å Djävulen bär Prada. Filmen var faktiskt bra, har inte sett den tidigare. Har haft ltie mys här hemma ikväll med tända ljus.. Var tvugnen å fixa skålen med de flytande ljusen. För det har börjat mögla i vattnet!! Hur kan det hända..?? Men nu eren iaf diskad å fin, men nya ljus.. Fast de har brunnit ut.

//Angelica

Här ges en chans å så tar ni den inte..

Idag skrevs den tredje omtentan i mekaniken å jag ger en stor guldstjärna till dom som skrev den..! Jag hade tur å klarade mej på ordinarie tenta, men de måste jag tacka någon från ovan för.. För den var verkligen svår! Att jag fick 0,5 p över gränsen var bara tur, för det fanns ingen som helst skicklighet i det..

Jag tycker att det är lite dålig stil av dom som inte gjorde tentan idag. För kursen är väldigt viktig å den behövs i de andra kurserna vi läser. Den behövs för att få läsa Grunderna i Byggnadskontruktion samt i Dimensionering av Byggnadskontruktioner, den sist nämde är vår nästa kurs.

Så med risken att låta för hård, men jag tycker inte att de bör få läsa nästa kurs. För de gjorde inte ens ett försök till att klara den, nu när de fick en extra chans. De kanske tycker att den låg för tajt till tentan vi hade den 2a. Men vadå? Det är inget nytt å de har pluggat till den tre gånger, det är mest att repetera å komma in i tänket igen.

//Angelica

10 okt 09

11,5 timmars sömn, det var härligt!! Har sovit som en Gud! Har faktiskt sovit väldigt bra ett tag nu, det tar 10 minuter å sen sover jag som en stock! =) Är så skönt att slippa ligga å vrida sej 2-3 timmar innan jag slocknar..

Dagens planer:
• Stan
• Vika tvätt
• Dammsuga
• Damma
• Badrummet
• Fixa naglarna
• Fortsätta kategorieringen

Kanske lägger till lite eller tar bort något under dagen, får se vad som hinns med.

//Angelica

Helg i Ume

Förstår inte hur jag kan vara så trött.. Har ju knappt gjort nåt idag.. =P Jaja, alla kan ha sånna dagar. Men jag funderar faktiskt på att gå å sova nu snart. Jag vet att det är fredag, men det gör mej inget. =P

Har lite ont i huvudet, varför? Ingen aning, har ätit å druckit kaffe idag så de borde vara bra. Jaja, kan hända även den bäste.

I morron ska bli första gången på jag vet inte hur länge som jag inte ställer någon klocka!! Å så härligt. Ska bli skönt att vakna upp utan tvång. Å det bästa av allt är att de bli en helg i UME!! De va länge sen jag hade en ostörd helg här uppe. =) Så den är så efterlängtad å välkommen, men det kommer nog å gå fort..

Ska bara kika klart på Idol sen sängen.
Mina Idol-favvosar: Erika, Tove, Erik, Mariette, Calle, Camilla..
Haha, de va ju typ alla.. =P Jaja, men jag har inte hittat den riktiga favvisen än..

//Angelica

Kategorier

Jag funderar på att dela in mina inlägg i lite kategorier, men jag vet inte riktigt om jag orkar, för det här är mitt 1849e inlägg, så de e ju en det att kategoriseras.. =P Men om jag börjar nu så kanske.. =P

Ska försöka komma på nåra kategorier också..

//Angelica


Update 22.11, har hunnit igenom 13 sidor nu i arkivet å nu e jag less.. Bara 81 sidor kvar

Mitt liv???

Jag va i skolan mellan typ 9-16 å jag undrar varför för jag var ju ledig.. =P De va meningen att jag skulle hålla Jenny sällskap, men hon makade sej inte till skolan förns innan 11.. Men jag läste lite i boken å planerade mitt liv. Å sen kom Jenny.. =)

Va även å pratade med Annika om vad jag ska göra med mitt liv. =P Hon gav mej massa idéer, så nu vet jag fortfarande inte vad jag ska välja.. Måste sitta med det i helgen å kika.

Erik kom å hämtade mej på skolan, först körde vi hem Jenny å sen for vi till Ersboda. Vi skulle ner på stan, men det hann jag inte. För Erik vart less (inte förvånad).. =P

//Angelica

9 okt 09

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHO äntligen fredag!! Har iofs haft ganska så slapp den här veckan, men det ska bli otroligt skönt att snart få vara helt ledig å inte behöva ställa nån klocka.

Är iofs ledig idag, men jag tänkte sätta mej i skolan med CADen å så måste jag prata lite med vår programansvarige. Men det blir nog ingen lång dag för det är ju trots alls fredag. =)

Vet dock inte vad jag ska göra i helgen, förhoppningsvis blir det två lugna dagar hemma. Ska kanske åka till stan, känner mej lite sugen på det. Hmm, vi får se.

//Angelica

Lyxfällan

Sitter å tittar på Lyxfällan, å det är skrämmande!! Förstår inte hur man inte kan ha nån koll på sina pengar. Okej, jag har kanske ingen superkoll jag heller, men jag klarar mej fint varje månad. Å jag skulle aldrig ta något på kredit eller ta ett lån för att betala räkningar. Nej, lite måste man ju kunna tänka själv, det är ju vuxna människor.

Killen i dagens program har ju noll koll! Han tror att matkostnaden för en månad ligger på typ 500 kronor för en familj med 5 pers! Hallå? De vuxna äter ju för drygt 3000 själva.. Deras kostnad på 8500 kronor kanske är lite mycket. Men mat kostar!!

Ska fortsätta kika vidare.

/Angelica

Äntligen!

Nu gick det! =) Valde 32-bit istället för 64-bit.. Så nu har jag CAD på datorn, registrerat och klart. Härligt, då kan jag jobba hemifrån också.. Men det var tydligen något problem med å ta ritningarna mellan skolan och hemmet. Men förhoppingsvis så ska det gå bra.

Jag va i skolan å CADade i tre timmar sen var jag trött, sjukt jobbigt å sitta framför en dator så länge, en anledning till att jag väljer bort konstruktion, mina ögon å mitt huvud skulle aldrig palla.

Ska ta å strukturera upp mitt liv nu.

//Angelica

8 okt 09

Det var lite av en konst att duscha i morse. Egentligen ville jag inte, men jag hade inge val för håret såg hemskt ut! Kunde iofs ha döljt det under en mössa eller nåt.. Menmen, nu har jag iaf duschat. Var tvungen å vrida huvudet lite för att allt hår skulle ramla över på vänster sida, då jag inte vill röra den högra (har så ont fortfarande).

Så jag tog det försiktgt, lyckades schamponera också å skölja ur allt utan att det gjorde så ont. Bu harjag min turban på sniskan för att skydda mej lite..

Jag blev lite orolig igår eftersom jag har så ont i huvudet och två på ryggen kliar å svider så mycket. Men visst ska man tåla det dom syr ihop en med?

//Angelica

Gaaaar

Sitter å försöker få AutoCAD på datorn, men det vill inte funka.. Förra gången gick det ju smärtfritt, det tog bara väldigt lång tid, vilket det har gjort nu också.. Har redan suttit i 1,5 timma.. Nånting gick fel för jag fick aldrig programmet på datorn, jag som ville ha det, måste ha det!!

Ska fortsätta bråka vidare..

//Angelica

7 okt 09

Jag trodde att jag skulle dö igår när jag skulle sova!! Visste inte hur jag skulle ligga för det gjorde så fruktansvärt ont. Testade att ligga på mage, men då kunde jag inte andas.. Så jag la mej lite försiktigt på ryggen. Men då började det dunka i huvudet. Å hur jag än vred å vände på mej så blev det inte bättre. Men jag somnade iaf tillslut.

Nu måste jag dra iväg till skolan, Jenny saknade visst mej.. ;) Helt sjukt att hon var där innan mej!!

//Angelica

...

Usch, har fått så ont i ryggen nu.. Vågar inte riktigt räta på den för det stramar åt, så därför har jag en konstig hållning, inte så bra kanske. Värken i huvudet har börjat avta.. Men nu svider det på ryggen. Inte så farligt, så jag lider inte av det.. Det är värre med ryggontet, längtar tills jag får lägga mej i sängen å räta ut mej.. =)

Ska ta å dricka upp mitt te å sen trippa iväg till tvättstugan å hämta det sista.

//Angelica

"Operation"

"Var där en kvart innan så att de hinner fixa ordning dej" De sa sköterskan till mej när jag ringde för nåra veckor sen. Så jag var där tjugo i så att jag hade gott om tid.. Ändå kom dom inte å hämtade mej förns fem över.. Jaja, det gjorde väl inget, då jag inte hade nåt att passa efteråt..

När jag kom in i rummet så diskuterade vi om vilka som skulle bort. Vi var inte riktigt eniga men det blev iaf fyra stycken. Jag vet inte vilka hon tog bort på ryggen, men jag hoppas att det var dom jag menade. =P

Hon började med att bedöva å sen kom kniven fram, de på ryggen gjorde inte så mkt, men den i huvudet var jobbigt för jag hörde så väl ett knakande ljud.. Men allt gick bra, de va jättegulliga å frågade hela tiden om det gick bra.. Hon sydde ihop tre av dom, så jag måste tillbaka om 10 dagar å plocka stygn..

När allt var klart så var jag så skakis att jag inte kunde ställa mej upp. Så jag fick ta det i etapper innan jag kunde lämna rummet. Rättade till håret å fick en stor tuss i handen, blev livrädd men sen kom jag på att hon hade ju rakat bort en del.. =P

På ryggen känns det inget, men i huvudet gör det så fruktansvärt ont just nu. Hoppas att det går över snart.

Ska ta å trösta mej med en tidning, riskaka, äpple å marianne nu. =)

//Angelica


6 okt 09

Gick upp en timma innan klockan ringde.. Men Erik levde om så mycket när han kom hem å sen kunde jag inte somna om.. De va bra att jag gick upp för då hann jag å duscha. Ångrar att jag inte gjorde det igår kväll, för det var så sjukt kallt!!

Hade tänkt å träna i morse, men jag tyckte att det var överkurs att gå upp klockan 6, hade inte vare människa då.. Å så blire ingen träning ikväll heller, i morron kanske.

Börjar 10.30 å slutar 12.. Funderar på om jag ska sitta kvar å jobba med CADen lite, iaf till efter 13, för då måste jag dra, ska till VC idag för "operation".

//Angelica

Pics från helgens bröllop//Angelica


Cad

Kursstarten tog 30 minuter, sen va jag ledig fram till 15.. Gick till datorsalen för att skriva ut lte papper å leka med CAD. Har glömt bort så fruktansvärt mycket, fick iaf fram lite på pappret, men det såg inte så bra ut.. =P Sen gick jag hem åt lunch å sen tillbaka till skolan, då vi fick ett intro i CAD, det var bra..

Efter lektionen kom Erik å hämtade mej å vi åkte å handlade, behövdes, för det var ganska så tomt hemma hos oss. =P Så i morron kan jag iaf få en bra å god frulle.

//Angelica

5 okt 09

Vaknade innan väckaren idag, det va skönt. Fast först blev jag rädd att jag hade försovit mej!! Är inte van att ha sovmorron så här länge.. =P Jag undrar hur jag går idag, vet inte vilken grupp jag tillhör.. Men jag gissar på grupp1.

Hade ingen god frukost hemma, för jag hade tänkt att handla det igår när jag kom hem, men eftersom planerna blev lite ändrade så gick det inte. Får väl åka ner på MAXI idag, för det behövs en del.

//Angelica

4 okt 09

Dagen igår var helt fantastisk!! =) Jag å Erik åkte in lite tidigare för att vi skulle hämta blommorna innan blomaffären stängde, iofs så hade de öppet lite längre bara för våran skull, men vi ville inte att de skulle vänta allt för länge.

Sen åkte vi till kyrkan å förberedde oss, vi stod vid ingången och delade ut program och rispåsar när alla gäster kom. Fixade även blomman på näbben, gav en bukett till tärnan å sen fixade vi blomman på brudgummen å gav bruden sin bukett. Hon hade en sjukt fin klänning på sej!!

Sen fick vi gå å sätta oss, brudparet kom in, prästen pratade, vi sjöng lite (jag mimade), sångerskan sjöng solo (fick rysningar) å sen vare över. Då åkte alla gäster tillbaka till hotellet i en hyrd buss, Erik å jag följde med. Vid hotellet blev det brudskål, presentöppning å sen middag.

Förrätt: Sparris inlindad i skinka, kronärtskoka med fårost, sallad. Jag åt sallade, resten fick va.

Varmrätt: Oxfilé och potatisgratäng. Det var gott, men jag tyckte att mitt kött va för rosa.

Efterrätt: Chokladig kladdkaka med grädde å bärsås. Torr och bränd muffins med rinnig grädde.

Shit va negativ jag låter, men de va faktiskt inte alls vad jag väntade mej att det skulle vara. Sen blev det även kaffe, bröllopstårta å avec. Kaffet var inte så gott, avecen fick jag aldrig, de glömde oss vid slutet av bordet. =(

Sen blev det lite dans, men det skippade jag, ville inte beblanda mej bland de "äldre", kändes alldeles för jobbigt. =P Efter ett blev jag å Erik hämtade, det var så skönt att komma hem å lägga sej.

Idag var jag å Erik hos Linkan å fikade, sen åkte vi hem till Erik igen, fikade lite till när MoP kom. Sen följde jag med dom till S-vall å hälsade på MM.. Sen tog jag bussen upp.. Sjukt drygt, hade glömt bort hur jobbigt det var. Jag är ju så bortskämd att åka bil överallt.. =P

Helgen har varit lite stressig, men bra ändå. Får ta å vila ut nästa helg.. =P Kommer med bilder i morron.

//Angelica

3 okt 09

Jag var tvungen å sitta hela tiden på tentan igår, tusan så svår den va.. Eller jag gick 5 min innan tiden var slut, för alla satt kvar så å jag ville skippa värsta kön.. Drog runt lite på stan efteråt innan det var dags för frissan.. Blev faktiskt nöjd, men det blev väldigt tunnt!!!

Sen åkte vi ner, fick sällskap av Petra halv vägen, så det var trevligt. När vi kom fram så åt vi midda å sen klippte Erik sej å sen åkte vi ut till MoP å hälsade på. När vi kom hem där ifrån så gick vi å la oss. Gick upp hyfsat tidigt idag för att hinna med allt.

Ska ta å hoppa in i duschen nu å sen börja göra mej iordning, ska vara klar till 13.30, men det måste jag klara, hoppas jag.. =)

//Angelica

2 okt 09

Låg jag i säng 21.00 igår?? Nej, det gjorde jag inte, jag var en timma sen, men det var inte så farligt. Men jag kunde inte somna, låg bara å vred å vände på mej.. Hade glömt hur oskönt det var att ha böckerna under kudden..

Sen vaknade jag klockan 4(?) varför vet jag inte, men jag har gjort det nu i nåra nätter.. Å efter det var det svårt att somna om, för återigen, jag hittade inget bra ställa att lägga huvudet på.. =P Men jag får väl skylla mej själv som är dum å lägger böckerna under kudden. Men jag kan inte somna om jag inte har dom där..

Hade tänkt att ta bussen ner till Nolia idag, men Jenny ska åka bil så jag får åka med henne =)

Nu ska jag äta upp frukosten å försöka lugna ner nerverna å magen.. Usch vad nervös jag är!!

//Angelica

Snart över

Jag känner mej inte säker till morrondagens tenta, känns inte alls bra just nu, men jag vågar inte kika i mina papper för då blire bara värre.. Det får gå som det gå, jag håller mina tummar för det bästa.. Bläddrade igenom förut å då såg jag massa saker som jag inte kunde! Det är aldrig kul. Men nu är jag för trött för plugga mer.

Å vad jag längtar till den 091002 kl13.00.. Det vore väldigt skönt, för då är allt över å jag kan tagga för helgens bröllop..

//Angelica

Tentasal

De e bra att vi får fel information.. På vårat schema å på kurshemsidan står det att vi skulle vara på ÖP i morron, även läraren sa att vi skulle va där. På ett annat papper står det Nolia.. Så vi var tvugna att fråga vad som var rätt. Det rätta var Nolia.

Det är bra att man får reda på det dagen innan. Hade jag inte frågat hade jag gått till ÖP kl.9.45 i morron, å det tar längre tid än 10 minuter å ta sej ner till Nolia, så det hade jag ju inte hunnit. Eller kanske om jag hade sprungit hem å hämtat bilen..

Studie-tanten förstod inte problemet med att alla kommer å knata till ÖP, för det var vårat ansvar att ta reda på vart vi skulle, sa hon. ÖP på schemat å kurshemsidan, hur ska vi då kunna veta att de menar Nolia?!? Nej usch är inte förtjust i henne, hon är lite smågrinig.

Nu måste jag kolla upp vart jag ska imorron.

//Angelica

1 okt 09

Jag kan inte riktigt fatta att det är oktober nu!! Det känns väldigt deprimerande. Det är mörkt å kallt, fast det lär väl bli värre.. Vill inte riktigt, har inte ställt in mej på kyla.. Måste kanske hämta upp vinterkläderna, för ja tror inte att jag kommer ha nån användning av shorts längre..

Sista pluggdan idag, så nu gäller det att köra järnet, usch inte sugen, men jag måste om jag ska ha någon som helst chans i morron.. Tror dock att jag inte ska nåra höga förväntningar, för jag tror inte på den här tentan, känner mej inte säker på något!

//Angelica

RSS 2.0