Utgångsdatum

Gick upp vanlig tid i morse.. Å hann tom å packa.. Så de är nu gjrot.. Sen gick jag till skolan å hade matte.. typ rep från D-kursen, så de gick ganska fort å räkna.. Sen gick jag tillbaka till de uppgifter jag låg efter med.. De va ju inte så svårt..

Cykla hem, värmde lunchen (middan från igår) dvs korv å potatismos.. Mkt gott, men de hade vari godare med riktig mos.. Men före första så tare mt längre tid å före andra så måste jag hitta nån som skalar potatisen åt mej.. Tog även rostadlök.. Som vanligt på mina varor så titta jag på best före datumet.. Å såg att de va 31/1-08.. Dvs för 3 månader sedan.. Men kan de verkligen bli gammalt?!? Åt de ändå, så jag får väl se om jag överlever eller inte..

Ska packa ner de sista nu å kanske städa lie granna så de e fint när jag kommer hem på måndag..

Ciao

Slut på de roliga

Sista aquapasset idag.. Lite tråkigt, men jag kommer igen i höst sen.. Så då har jag nåe å längta efter.. Nu fåre bli cykling å promenader..

Hade bara lite svårt å hitta magstödet samtidigt som jag skulle andas.. de är ju sjukt knepigt...

Plugga lite matte idag, ligger nu bara 10 sidor efter.. Å de lär bli lite mer i morron.. Så även i fysiken, fast inte 10 sidor, utan bara 10 tal.. De va ju omöjliga å förstå!!

Ska väl typ börja packa snart, eller om jag göre i morron när jag är hemma å lunchar..

Ciao

Svårigheter

På mornarna när jag kommer till skolan så ere ganska svårt å hitta en parkering.. Å sen när man ska hem så har man glömt vart man parkerat, å så har man blitt inparkerad..!!

De e inte bara de som är jobbigt.. Utan jag knäcker även naglarna (när jag växlar), blir blöt i rumpan även fast de är sol ute, (har hål i sittsen..)

Okej, jag har bara en cykel, men ändå... =P De e inte en dans på rosor för de..

Bilder Sthlm

  Bryggan
  Jissa Vid bryggan
 Söten, hemma
 Ett regningt Sthlm
 Jag vid bryggan

Mera Sthlm

Gick upp lagom tid på lördagen, åkte å tvätta bilen å sen parka vi den å tog bussen in till stan..
Träffade Sandra å Charlotte vid Åhléns (som typ alltid)..Tog å promenera till Djurgårn, killarna blev lite trötta.. Eller jag, ganska så mkt trötta.. Va ju typ bara 1 timmas promenad.. Sen fika vi..

När vi skulle gå tillbaka så öppnade sej himlen å de började vräka ner!! Tänkte att vi skulle ta bussen tillbaka, men jag å Erik hade ingen remsa som vi kunde åka på.. Å de går ju inte å köpa på bussarna längre.. Men de sluta regna så vi promenera tillbaka... Men de börja ösa igen, så vi ställde oss under ett tak..

Tillslut så fortsatte vi gå, å så börja de ösa igen.. Ställde oss under tak igen.. Sen sprang vi till Östermalmstorg å tog t-banan därifrån..

Sandra åkte hem, medan Charlotte åkte med till centralen.. Där skildes vi åt.. Jag, Macke å Erik åkte till Kista, för jag skulle kolla en grej.. Köpte ett par leggings då mina strumpbyxor va så blöta att man kunde vrida urom..

Sen åkte vi till faster på hennes kalas.. De va väl okej, kul å träffa henne å kusinerna.. Fick köra hem därifrån, gick riktigt bra, tycker jag.. Släppte sedan av Erik så han fick ta hem sin bil.. Macke följde med honom.. Han skulle visa en genväg, så att de kom före mej..

De kom ikapp å körde om.. Å tog sedan genvägen, grejen va den att GENvägen blev en SENväg!! För jag kom före dom ändå!! haha

Gick upp på söndagen, packa lekte med missen.. hade paketöppning då de va Eriks födelsedag... GRATTIS!!! Sen satte vi oss i bilen å börjde vår resa hemåt... Stanna på Hagsta å sa hej till Pelle å Linkan som va på väg ner till Sthlm.. Kom hem till Erik fick mat å fika, å så blevre mer presentöppning.. Sen åkte vi upp till Umeå..

Ska till skolan idag, jobbigt.. Har ju vart ledig alla måndagar den här perioden.. Men de ska nog gå bra.. Är ju bara 3 dagar å de e halvdagar, så jag överlever nog..

Ciao

Sthlm!!

Va nere på stan på torsdan å kolla runt lite granna.. Fixa en blomma, den va ganska liten, men när hon slog in den så blev den typ 3 ggr så stor!!! Å den skulle jag släpa me mej till Sthlm..!!! Hem titta på TV, såg att jag va med på TV4's lokalnyheter!! Stort!!! Eller inte, men lite kul.. Satt iofs på bussen, men ändå..

Packade klart alltid, gick å la mej tidogt för att inte va alltför trött... Upp morronen efter gick till skolan med all min packning, 3 väskor å min blomma.. Hade fysik men sen smet jag lite tidsigare för å hinna med bussen.. Hade otur å fick sitta längst fram, väldigt framt, men gott om benutrymme!!! Hade även alla Askungens möss med mej på bussen..!! Iofs så brukar mössen va söta, men inte närom låter konstant i 1,5 timma!! Då blev de bara jobbigt tillslut..

Kom fram hoppa in i bilen å sedan började resan ner till STOCKHOLM!!! Stannade på ett par ställen på vägen ner å så.. Sen kom vi fram typ vid 21.. Lekte med Mrs, å tittade oss omkring..

Upp, tog en promis till Bryggan å sedan åkte vi till stan å träffa Lina å Ammi.. Väldigt kul! Va ett tag sen man såg dom..

Åkte hem å åt midda med moster, typ så..

I morron ska vi träffa Sandra å Charlotte!!! Whiii!!!

Ciao


Uppförsbacke

Förstår inte riktigt vad som har hänt.. Känner mej inte alls sugen på å plugga längre.. Annars brukar jag bli mer motiverad till å plugga nu på våren då de e ljusare å längre dagar.. Men så är inte fallet just nu..

Tappade min motivation nånstans på vägen.. Sett den? Hör av dej.. =P

Nä, men seriöst, måste försöka vända på de här, vill ju inte tappa fart nu när jag har den uppe, blir så svårt å komma igång sen igen..

Men nu just nu så är inte tankarna på plugget utan på massa annat, som är viktigt.. Eller jag vet inte om de e så viktigt, men de e iaf tillräckligt viktigt för att jag ska tappa fokus på det som egentligen är viktigt.. Gu', va luddigt de blev.. Men iaf.. Skulle kanske behöva rensa lite bland alla tankar å ta bort de som är väldigt onödiga..

Även fast jag är nere i dalen å trippar så försöker jag å göra mitt bästa, å vad mer kan jag begära av mej själv egentligen? Jag kan ju inte alltid befinna mej på toppen.. Kanske ska ta å släppa de höga kraven, undra om de skulle funka bättre? Frågan är om jag vågar de...

Ciao


7 poängare

Upp i morse å fortsätta mitt pluggande.. Gick väl så där, kan ju inte påstå att jag va så speciellt effektiv när jag va nyvaken..

Cykla iväg till skolan.. Blev blöt i rumpan på den korta biten, jag hade inte kissa på mej, utan orsaken var ett hål i sadeln.. Å de har fyllts med vatten.. Så varje gång jag cyklar så blire blött.. jaja

In i klassrummet, å de va tomt!! Blev nästan lite orolig.. Men sen droppade folket in å till sist även läraren.. Vi fick duggorna å hade 60 minuter på oss.. De va nog bland de snabbaste 60 minutrarna jag har upplevt..

De började med att jag fastna på första uppgiften.. Så efter ett tag så beslöt jag mej för att gå vidare.. Men de gick inte bättre.. När jag hade gått igenom hela provet (12 uppgifter) så hade jag svarat på 6 av dom, vilket va lite riskabelt att bara lämna in då.. (man måste ha minst 6p för att få 1 tentapoäng)

Men iaf, jag gick igenom å börja räkna om allt.. 1:an gick inte, men de andra klarnade.. Sen va tiden ute å de va bara å lämna in.. Gick till Mitum för å se om Emelie å de satt där, å de gjorde dom.. De satt å diskutera olika svarsalternativ, å d blir jag så nervig.. Gillar de inte alls..

Gick tillbaka, å JL läna ut duggorna.. Fick 7p, så de betyder att jag har 1p till tentan!! Yees! Känns bra.. Han gick igenom duggan å de visa sej att man skulle derivera 1:an, å sen ha miniräknaren inställd på radianer.. Å de va inte min..  Så även om jag hade deriverat så hade jag fått fel.. Gillar inte närom håller på å blander radianer å grader.. Blir snurrig.. Så ere i matten lite också.. Måste börja lära mej de där..

Satte mej å räkna på morrondagens uppgifter, å blev klar.. Måst ligga lie före nu, när jag ska bort.. Iofs tror jag inte att jag missar fysiken, eller jo, för jag måste gå lie tidigare från lektionerna..

Ciao

Kaststräcka

De va en händelselös dag igår, plugga, tvätta å städa.. De hade varit kul om jag hade städat mitt eget rum, för då hittar jag alltid massa spännande saker.. Men nu städade jag korridoren, å de va bara äckligt.. Speciellt när man ska återvinna allt, å så har folket inte skjölt ut sina saker..

Imorse klev jag upp ganska tidigt iaf, för att hinna plugga lite innan labben.. Blev lite matte å fysik.. Iväg till fysiklabben, lite svårt, men kul.. Man skulle räkna ut hur lång kaststräckan blev.. Å vi hamna bara nåra centimeter ifrån, så de va bra, tycker jag...

Ska fortsätta mitt pluggande, så att jag lyckas få med mej en extra poäng iaf, för de vore skönt!!

Ciao


Kalas

Igår när jag skulle duscha så blev de lite problem.. De blev nämligen översvämning i badrummet!! Så tillslut så fick jag duscha 2 sek stänga av 2 minuter, duscha 2 sek, å så vidare.. sjukt jobbigt!!

På grund av detta så blev jag sen till Emelie, men de gjorde inget, de va vissa som kom mkt senare än va jag gjorde..

Träffade nåra av hennes kompisar som inte går basåret, mkt trevliga.. Tror att jag har träffat 2 av dom innan.. Tror att de va dom jag å Emelie fika me i höstas nångång..

Cyklade hem sen framåt kvällen, å kallt vare.. Hade bara klänning å ballerinaskor.. Men grejen var den att de va varmt när jag cykla till henne.. =P Men ska man va fin får man lida pin..

Satte mej då med fysik-boken samtidigt som jag lyssnade på körslaget.. Prata lite med mamma å Erk på kvällen..

Gick upp tidigt i morse, å började med å fixa golvbrunnen i badrummet.. Å de va såååå äckligt!! Tur att jag inte hade ätit nåt innan.. Tog på mej en platshandske å började fiska upp de trevliga hårtussarna... Eww, har aldrig i hela mitt liv gjort nåt som varit så äckligt...!! Men nu funkar de iaf att duscha, så de va absolut värt de... Även fast jag bli illamående när jag tänker påre..

Ska snart börja tvätta, måste ha lite rena saker med mej till Sthlm.. Är nu bara 4 dygn kvar till jag börjar min resa, dvs 96 timmar, vilket är 5760 minuter, som är 345600 sekunder.. haha, =P okej, men seriöst, jag läääängtar!!

Ciao

Nattprat

Va uppe å prata me Ola lite igår kväll (natt).. De visa sej att han också är från Sthlm.. Coolt! ;) Sen va jag tvungen å gå å sova..

Har pluggat lite grann nu på morronen.. Funderar på om de kanske är dags att gå å duscha, för jag ska åka till Emelie om typ 1 timme.. Annars kommer de å bli så stressigt.. Så de får bli så nu..

Mot duschen,

Ciao


HV71

Upptäckte en sak idag när jag cykla hem idag från skolan.. De e nämligen så att mina solisar sitter lite konstigt.. Antingen så är min vänsterkind lite tjockare än den högra, eller så äre fel på solisarna.. Jag tror påre senare.. =P

Har inte hänt så mkt idag.. Eller jo, jag har löst problemet som jag nämnde tidigare.. eller ja, nästan iaf.. har kommit lite framåt iaf..

Har tatt de lugnt under kvällen, då de är tidig uppgång i morron..

Tittade nyss på SM-finalen i hockey, där HV71, nyss vann å tog hem guldet!!!! Yeeeeah! Har hejjat på dem hela säsongen..

Får se vad jag hittar på nu..

Ciao

Problem..

De slog mej härom dan att jag har fått en del problem som jag måste lösa senaste onsdag.. Hade värsta planerna förut, men jag ä inte så inne på de längre.. Så nu vet jag inte vad jag ska göra.. Eller jo, ringa till mamma å be om hjälp så jag slipper klura..

Ciao

Lekar

Kom å tänka på massa konstiga saker jag hade för mej när jag var mindre..

Minns när jag å Åsa satt på mattelektionerna å körde miniräknarrace.. =P
De gick ut på att man skulle få så högt nummer som möjligt.. Man började med att slå in 1+1 å så slog man enter.. Sedan kunde tävlingen börja.. Under en minut så skulle man trycka på enter så många gånger som möjligt.. Den som fick de högsta numret vann.. De va lite knepigt i början, men sen kom man på en taktik så de gick fortare..

Minns när jag å Issa å Amanda lekte att vi va kusiner som skulle ut å resa med vår faster.. Vi började alltid med att skriva ett släktträd, å de va alltid krångligt.. Alla syskonen, å kusiner, platsföräldrar å platssyskon hit å dit.. Sen ringde vår faster å sa att vi skulle utomlands, så då började vi titta på resor i typ DN... Å där efter så vare dags å skriva packlista.. Grejen var den att vi kom typ aldrig utomlands.. Utan fastnade i planeringen..  Å nästa gång så började vi om på nytt.. Men kul vare..

Ja, de va iaf två av de grejer som jag har hitta på under min barndom.. Okej, de va inte bara jag som kom på idéerna.. =P

Ciao

Måndag till Söndag

För ett par månader sedan så började vardagarna rusa iväg å så kom den efterlängtade helgen.. Okej, måndag å tisdag var tunga å jobbiga för då vare slut på de roliga, men sen på onsdagen blev det bättre.. För då började jag å blicka fram mot helgen.. Å helgerna kunde jag inte klaga på..

Den här helgen kommer å bli väldigt tung, för jag har inge å se framemot.. Eller jo för de händer ju en del, som tex:
¤ Kalas hos Emelie
¤ Matteplugg
¤ Fysikplugg
¤ Tvättning
¤ Städning av korridor
¤ Städning av rummet

Så jag ska ju inte påstå att helgen kommer å bli händelselös.. Men de enda som jag egentligen ser framemot är kalaset hos Emelie på lördag.. Resten är väldigt tråkigt.. Fast jag vet att de kommer å bli väldigt kul å städa när jag ska plugga..

De e ju inte bara helgen som är tung utan hela veckan!! Å nästa vecka kommer också å va jobbig då jag har dubbel-dugga.. Men på onsdag kväll så kan jag äntligen se lite ljus!! För då ere inte långt till jag kommer till Sthlm å får träffa bla min S. Å självklart; MPM å E.

Så jag giassar att de bara e å stå ut.. För vissa helger kommer å bli så här..

Ciao

Vad är min grej?

När jag cykla hem idag så insåg jag: Gu, vilken dålig kondis jag har!! Anledningen till detta är att jag flåsar som jag vene vad efter att jag har cykla den korta biten till eller från univ. De e lixom nästan lite pinsamt.. För nu har jag ju ändå inte lega på latsidan, utan jag har tränat så gott som 3 ggr i veckan sen i början av januari, samt promenerat en del.. Men de verkar inte som om de hjälper min kondis.. =S

De va iofs inte bättre i höstas heller.. började cykla i mitten av augusti å cykla till i november nångång, å kondisen va fortfarande kass.. Önskar att jag kunde få kondisen jag hade på vårterminen i stor-ettan, de vore grymt!!

En annan grej jag har kommit fram till är att inte bara kondisen är kass, även min koordination är värdelös!! Har märkt de på gympan, när man ska flaxa med armarna å bena. Å de ska inte vara åt samma håll å så vidare.. Där suger jag riktigt hårt!!

Vill ju ha nåt som jag är riktigt bra på, känner inte att jag har riktigt de.. Utan de e flera saker som jag är mer halvbra på.. De är iofs bra de å.. Men jag vill ha en grej som jag kan ritkigt bra!! De vore tufft!

Ciao

En egen lägenhet

Har svårt att beskriva den känsla jag har inom mej just nu.. På bara en sekund så ändrades mitt humör, från deppigt till överlycklig!!!

Satt å skickade lite mail till lite olika jobb när jag fick ett mail från bostaden.. Tyckte att de va lite lurt för jag hade redan fått de mail som jag skulle få därifrån efter att jag hade satt upp mej på två nya lägenheter idag.. Så jag var tvungen att öppna de snabbt... Å där stod de:

Du har fått en bostad!


Trodde att jag läste fel först, men de hade jag inte.. Fick den lägenheten som jag va å titta på i första veckan.. Så nu blev jag inte första förloraren, utan vinnaren!!

Skulle till kvartesvärden, men hon var inte där, så de får bli på torsdag iställe..

Nu ska jag snart gå å simma, känner på mej att de kommer å gå bra, för de finns inget just nu som kan förstöra de sista timmarna på min dag..

Ciao =D

Städa, städa, städa

Tog en promenad igår, jättehärligt!! Träffade Kalle, han var på väg till skolan.. Hann dock inte prata så mkt för han hade brottom!!

Kom hem, började gå igenom alla kläder som jag har här uppe.. Packade undan de vintriga å tog fram de somriga.. För jag är helt inställd på att de är på väg å bli sommar nu.. Så om de börjar snöa mer så kommer jag att börja gråta.. Organiserade lite, för de va sånt kaos i garderoberna, men om jag känner mej själv så kommer de å va de snart igen..

Hann plugga däremellan också, eller mer titta på vad de är vi har gjort i matten egentligen..

Sen vare A2, väldigt kul som vanligt.. Hem äta, titta på Anna Pihl å lite annat innan de va dags å sova..

Hade tänkt å gå upp lite tidigare idag, men de orka jag inte.. Hann ändå med allt jag ville göra.. De va å titta på bostaden om lägenheten.. Men jag blev bara 2a.. Så jag blev 1a förloraren om lgh.. =P Surt, men jag hoppas att de kommer flera..

Till skolan å ha FyB-föreläsning, sen hem å laga lunch. Prata lite med M om lite andra lägenheter.. De fanns egentligen inga speciella idag, men jag satte upp mej på 2 ändå..

Har hunnit städa köksskåpet också, de va kaos även där.. Men nu äre bra, eller mer bättre..

Ska snart på A.Power..

Ciao

Lugna helgen

Vi va å hälsa på MM på lördan, tror hon blev glad att vi kom förbi å titta..Satt där å prata i ett par timmar.. Sen åkte vi hem till E där vi fick midda, lasagne.. smaskens!! Blev bara en lugn å stillsam kväll, väldigt skönt..

Kan inte påstå att de blev så mkt mer rörelse på söndan.. Fixade en CD till E å ha i bilen, å då va han bara tvungen å provåka också, inte så värst roande..

Sen fick vi packa ihop våra saker för å kunna dra till Ume.. Lämnade syster hans först på fotbollsträning, sen drog vi uppåt.. Stannade på MAX i Övik för å äta, sen blev det en väldigt lugn kväll här å..

Fick sova lite längre i morse för E hade sovmorron, skönt!!

Nu ska jag äta frulle å sen plugga matte å sen ta en promis i de vackra vädret..

Ciao

Neråt.

För ovanlighetens skull så va jag inte så supertrött igår när jag gick upp, fast jag klev upp 30 minuter tidigare än va jag brukar göra.. Packade å städade de sista, sen gick jag till skolan, va lite jobbigt, för väskan va så tung.. Men stark som man är så gick de bra.. Hade FyBlab å jag var där först å då kom jag 6 minuter innan vi börja.. Sen började de komma in lite mer folk..

Vi skulle mäta ljudets hastighet i vakuum, de tjöt så hemsk så jag trodde att jag skulle få hörselskador... Tillslut mätte vi att de va 333 m/s, 340 m/s.. Beroende på hur vi räknade.. Å de va väldigt bra, för man brukar räkna med att hastigheten är 340 m/s..

Slutade väldigt tidig, så jag satte mej å räkna matte innan bussen skulle gå.. Fast de blev inte så mkt, för jag drog ner på stan istället, då det är bättre å ta bussen därifrån.. Fick vänta typ 1 timma på busstation, menmen..

Behövde bara sitta på bussen i 1,5 timma för Erik hämta mej i Övik, så de va skönt.. Åkte sen bil därifrån.. Hämtade upp bror hans på vägen hem.. Hem äta å sen sova typ.. För i natt vare dags å följa me han å jobba igen..

De va lite jobbigt, blidde lite åksjuk, för jag hade glömt mina band hemma.. Men jag tugga knäckebröd å tuggummi så de gick fint ändå.. Önskade en låt, som jag fick höra!! Lite coolt!! =P=P

Har tänkt å ringa MM nu, för hon ville att jag skulle komma å hälsa på henne..

Ciao


Sällskap

Va nere på stan igår å köpte presenter till killarna som fyller år nu i helgen.. Sen åkte jag hem lämna mina saker å gick å kolla på lägenheten som jag köar om.. Den va väldigt fin, förutom de påskgula väggarna i köket.. Men de ska målas om där inne, så de kommer nog att bli fint.. Ligger just nu 3a, så jag hoppas att de två framför mej hoppar av nu..

Hade en lång FyB-föreläsning idag men bara tre uppgifter så jag kom hem tidigt idag.. =D Prata lite me Henke å Linus, visade sej att Henke också ska gå byggteknik i höst, så de kommer å va skönt att jag iaf kommer å känna nån.. Eller känna å känna, men veta vem nån är iaf.. Känns lite tryggare då..

Jag måste gå å fixa lunch nu innan jag svälter, för de vore ju väldigt tråkigt... =P Fast om jag äter nu så kommer jag att blu hungrig precis innan A.P, å de e inte bra, men de får jag lösa då isf..

Ciao

4a

Jaaaaaaaaaaaaaaaa! Äntligen var jag bland de 8 som får titta på lägenheten å sen bestämma sej om man fortfarande vill ha den.. Iofs så ligger jag på plats 4, så chansen är kanske inte så superstor, men ändå.. Har inte varit topp 8 förut, så nu känns de bra!! =P =)

Ska gå å göra mej i ordning nu,

Ciao

Vinter :S

Blev visst inge bloggande igår.. Men de va inte så spännande.. Gick upp sjukttidigt för att ge E frukost å skicka iväg han till skolan.. Sen gick jag å la mej igen å sov till mamma ringde å väckte mej tjugo över tio.. Slöade lite granna, å sen drog jag ner på stan...

Köpte en vårjacka å en tröja till klänningen jag köpte i S-vall för nåra helger sen.. När jag kom hem så vae typ snöstorm!! Superkul då man precis köpt en VÅRjacka..

Cyklade till IKSU, lite läskigt men de gick, va inte så mkt snö på backen.. Men de vare när jag skulle hem, cyklade lugnt å försiktigt..

Hem slöa lite mer, gick å la mej ganska tidigt..Upp i morse tidigt för att gå till skolan, hade en fysik-lektion, lite halvkrångligt, men jag tror jag greppa de mesta iaf..

Ska snart på "djupvatten" med Emelie, får se om jag kommer å överleva de.. Verkar lite svårt då där.. Men de ska nog bli bra..

Ciao

Midda

Satt å slöa lite innan E kom hit.. Behövde inte möta honom för han sa att han hitta.. Å ja, de gjorde han också, för plötsligt så ringde de på dörrklockan å där stod han.. =P=P


Han kom in me kassar å väskor, eller ja en av varje.. Tog fram datorn för han skulle spela en låt för mej å så skulle vi dansa!!! Men inte de inte.. Dansar inte på beställning så där.. Så efter ett tag gick vi till ICA å handla lite salladsgrejor å annat.. Gick hem å HAN började laga mat åt mej!! Va så nöjd..

Blev köttfärspaj, mm va gott de va.. Å så en fantastisk sallad som jag hade gjort.. De va ju skönt å inte behöva laga mat, men då fick jag ju ta disken istället.. Så frågan är: laga mat eller diska?? Jag väljer laga mat!! Så mye bättre..

Vi åt maten å sen va E typ döende, han hade ont i huvudet.. : / Fast de kunde man inte tro när man såg honom.. Sen drog ja me han på en promenad runt universitet, typ nån kilometer eller så.. Fast enligt honom ty p 100 mil!! De va sååå jobbigt å gå.. =P=P Hem vila, å sen drog vi till Umedalen å hälsa på en kompis tå honom.. Mitt i natten så där, men de va trevligt.. =D

Hem sova, å va skönt!! Å ingen klocka som ringde å väckte en.. Hade precis vaknat å så ringde L, men jag va inte förvånad för så brukar de vara, eller han brukar ringa å väcka oss..

Dusch, frukost å så Ersboda.. E hitta mjukisar å jag kolla på skor.. Hitta nåra fina som jag vill ha. Kolla på jacka sen också, men den jag vill ha fanns inte.. Så vi åkte till stan, men där va H&M stängt!!! :O Gick å åt istället - på MAX..

Ciao


Übertanten..

De varen überhurtiga tanten på gympan idag.. Har haft henne en gång innan.. Är inte så förtjust i hennes pass.. Visste iofs att de skulle vara hon, så varför tog jag just de passet? Jo, för de va bara hon som hade morronpassen, å eftermiddas passet funkar inte, då E kommer.. Inte snällt å lämna honom bara för att jag måste träna.. =P

Har städat så nu blänker de här inne, typ.. =P Jaja..

Ciao

Namnsdag!

Kom hem idag å börja tvätta, kanske inge kul på en fredagkväll, men allt var smutsigt, å i helgen så hinner jag inte tvätta.. Skulle ha städat också, men de orka jag inte..

Tog en sväng till ÅC å köpte grönsaker, när ja klev utanför porten blev jag väldigt besviken - de SNÖADE ute!! Jag som hade ställt in mej på vår, de va nästan så att jag hade tänkt å plocka fram vår- å sommargarderoben, för de va ju 10 plus är idag. Men de får vänta lite..

Satte upp lite nya regler i korridoren idag, å alla va bara positiva till de, så de va skönt.. Så att de inte tycker att jag styr å ställer som de brukar tyckas när jag gör nåe..

Är lite besviken idag faktiskt.. De e nämligen så att jag har namnsdag å de e bara MM, M å GM har grattat mej, kan va för att vi heter samma sak.. Men resten lixom.. =( Iofs har folket drygt 35 minuter på sej, men ändå!!

Ciao


Scary

Jag var nyss inne i badrummet, å då blinkade lampan till, men de gick långsamt så jag trodde att den gåt sönder.. Sen kom de ljud från teven som innan jag gick in var på ljudlös...

Så jag tror inte att jag är själv här.. Nån tände å släckte min lampa å slog sedan på ljudet på teven.. Nu börjar jag bli rädd.. Tur att jag får sällskap i helgen så jag inte behöver känna mej så ensam med de onsynliga i mitt rum..

Yeeeeah!!

Träffade spanjor1 i köket igår (förstår inte att vi alltid lyckas komma till köket å laga mat samtidigt!!), men iaf. Vi började prata:

S - Hur har din dag varit?
A - Kanon, din?
S - Bra. Varför så bra?
A - För jag har varit hemma idag.
S - Aha, varför då?
A - Ledig från skolan.
S - Okej, hur var det i Stockholm? Träffade du dina föräldrar?


Där blev jag lost.. Förstod inte va han tugga om.. Å han försökte förklara, tillslut förstod jag.. När jag sa att jag hade varit hemma så trodde han att jag jag hade varit i Sthlm. =S De kom han också på sen..

Hemma = Umeå
Å inget annat.. Annars heter de hemma i Sthlm, hemma på landet, eller nåe annat..!! Vadå om jag nu skulle flytta till Malmö, vart skulle då mitt hem vara?? =S

När jag ändå håller på å pratar om Sthlm så kan jag nu åka hem TILL Sthlm, om 3 veckor eller vare nu blir, för att så duktig som jag är så har jag klarat KeA-tentan!!! Yeeeeeah!! Hade egentligen bara behövt göra A-delen för jag hade blitt gödkänd ändå, med 4 poängs marginal.. Så de kanske va bra att jag gjorde B-delen, så att de blir lite bättre..

Ska snart ta å cykla tillbaka till skolan, eller ja inte förän om 40 minuter, men ändå..

Ciao

Shopping

Lediga idag, å så skönt!! Fast jag vaknade tidigt för de.. De höll på å arbeta precis utanför mitt fönster!!! Å de lät så hemskt att jag inte kunde sova mer, men de gjorde inget..

Åkte ner på stan å kolla på en vårjacka, hittade massa fina, så nu har jag beslutsångest.. Måste fundera lite på de.. Hittade även en fin bikini som jag vill ha.. Med mej från stan så fick jag ett par solisar, å så fina de va!! Gjorde ett riktigt klipp.. =D Köpte även CD-skivor så jag kunde spara mina bilder på, så nu känns de lite säkert..

Va på A.Power idag, de va jobbigt!! Så de va lite svårt å cykla hem sen..

Måste ta å kolla min cykel för den är så otroligt ranglig!! De e lite läskigt å cykla på den.. Men jag vet inte hur jag ska fixa de.. PAPPA!! Var är du??

Tittade på "Spårlöst" nyss, de va lite fint å jag fällde en å annan tår.. Tur att de blev ett lyckligt slut iaf..

Ciao

Vad ska man göra?

Idag när jag satt i klassrummet å väntade på att FyB-lektionen skulle börja, kom de in en kille å satte sej framför mej.. Kan inte så spännande, men grejen var den att han hade glömt att ta bort prislappen.. Å den va inte liten utan de var flera lappar å de va väl 10x5 cm stora..

Vad ska man göra lixom? Jag har aldrig träffa honom förut, ska man gå fram å säga till: "Ursäkta, men du har glömt å ta bort prislappen.." Jag skippade de, så istället satt jag å störde mej på de första halvan av lektionen, sen behövde jag inte de längre.. För då vare en annan tjej som gick fram å sa till.. =P=P Tur, att jag inte behövde..

Nu ska jag gå å leta efter cykelkudden, för annars kommer de å bli en plågsam cykelfärd till Nydala..

Ciao

Ajajaj

Cyklade till IKSU, det gick lite tungt, har ju inte cyklat sen första snön kom, vilket var i mitten av november.. Men de va skönt, för de gick så fort.. Va på A1, inte jobbigt, bara kul.. Höll på å halka inne i simhallen, men jag lyckades hålla mej på fötterna.. Sen höll jag på å halka i duschen, men även då höll ja mej på fötterna..


Vid skåpet lyssnade jag på två tjejer som började diskutera beach 2008..
Ena tjejen sa att hon nu var tvungnen å börja träna inför beach08, men hon tränade redan 3 dagar i veckan regelbundet.. Frågan är; vad skulle hon träna bort?

Sen cyklade jag till ÅC å handla mat.. Det fick bli kyckling å spaghetti, å så även i lunchlådan..
Kom in i mitt rum å skulle precis börja äta å då ringde mormor, så min mat hann bli kall innan jag fick i mej den, men jag orkade inte värma på den..

Vaknade ganska pigg i morse, eller inte pigg utan piggare än vanligt.. Tog de ganska lugnt, var inte så trött att jag behövde gå å sova halv 8 som jag i vanliga fall brukar göra.. Men de blev stressigt ändå, fast jag hade massa tid.. Satt å tittade på tv å fastnade där för länge.. de gjorde att jag inte hann få me mej nån sås till min lunchlåda.. Ändå så kom jag väldigt tidigt, det för att jag cyklade..

Å så ont i rumpan de gjorde när jag trampade iväg!!! Men de blir nog snart bättre, bara jag får cykla ett tag.. Måste för övrigt leta fram cykellampan för de blir mörkt på kvällarna efter IKSU..

Hade MaE-lektion, va inte så farligt svårt, men de gick så otroligt fort, hann ju inte skriva ner allt innan han började prata om nåe nytt... Lunchade sedan med tjejorna.. Å sen vare FyB, å de gick ganska bra de å..


April April

Har skrivit klart lite nya regler som ska gälla i korridoren, nu väntar jag bara på att Bro' ska läsa igenom å säga sitt, sen ska de sättas upp.. Sen ska de bli ordning å reda i korridoren å då framför allt i köket..

Ska snart packa ihop mina simgrejor å cykla iväg till IKSU. Eftersom snön är borta från gångvägen så kan man passa på å cykla lite..

Hörde på radion idag:
1. Hur kan man hindra vatten att rinna genom en sil?
2. Vad har två vingar men kan inte flyga?

Fundera på detta..

Jag som inte skulle låta mej luras idag har misslyckats med de.. Fast grejen va att de lät så sant mend e vare visst inte.. De va E som sa att han hade knögglat bilen när han hämta bror sin.. Å de trodde jag självklart på.. Men de va då inte sant.. Funderar på om jag ska komma på nån hämd, eller om de får va.. Fast nu kan jag ju inte göra de, för då kommer han å veta de, om han läser detta.. Jaja, skit samma, kul att han fick sej ett gott skratt av å lura mej..

Undra vad jag ska äta till midda idag, måste till ÅC för å handla nåe.. Har lite funderingar, men jag får se.. Fast de kommer å bli en sen midda, men jag måste ha lunchlåda med mej i morron, så jag måste laga nån ordentlig midda..

Ska gå nu,

Ciao

Ps. Svaren, 1; Man fryser de. 2; näsan

Första april

Nu va de ett tag sen sist.. Men de har inte gått att logga in på ett par dar.. =S
Hänt sen sist då?
¤ Midda hos M&M

¤ E kom hem till oss på fredan å åt midda..

¤ Va med E å jobba mitt i natten (!), de va inte så jobbigt som jag trodde.. Va väldigt duktig om jag får säga de själv.. Blev lite åksjuk i slutet, men de gick bra

¤ Va i S-vall på lördan med E å 4 andra..
¤ Lyckades hanlda en klänning. Lite ovanligt att jag köper nåt bara så där.. Å ännu ovanligare att de blev en klänning, då jag inte precis är nån klänning-tjej...
¤ Parmidda på MAX. =P Haha.
¤ Hotel Kramm på lördakvällen, va väldigt trevligt, inte för att jag kände nån, men ändå..
¤ Ihoppackning av grejor
¤ Sagt hejdå till MPM
¤ Åkt bil(!) upp till Ume.. Yeah!! Så otroligt skönt..
¤ Laga mat till E
¤ Gick upp sjukt tidigt igår bara för att E va tvungen å åka..
¤ Gick till skolan igår fast det inte va nån lektion.. =(

Idag då.. Har haft min första fysikB-lektion.. Va helt okej. Gillar läraren, han är lugn å sansad å förklarar bra när jag inte förstår.. De va han som hjälpte mej innför FyA-tentan..
Har fått tillbaka FyA-tentan å jag fick 20+1 p (21p) vilket betyder VG!!! Å va jag är bra!!!!!!!!!!

Idag äre första april.. Å jag har inte blitt lurad, men jag ska va på min vakt.. Kommer inte att tro på nåt nån säger idag.. =P haha.. se om jag lurar nån, är inte så bra på de, men jag kan alltid försöka.. =P

Ska gå å slänga mackan från i morse, de luktar inte så gott å så ska jag fixa lite lunch..

Ciao


RSS 2.0