TTT - Tårar, Traktor, Tankar

Jag kan ju inte påstå att de va nåe lätt å somna igår. Speciellt inte med; tårar i ögonen, en traktor i mitt synfält och en massa tankar som snurrade runt.. Allt detta för att E berättade en sak för mej precis innan vi skulle sova..

Men jag somnade iaf så småningom.. Och vaknade upp som vanligt till E's hemska alarmsignal!!! Ohh, va den gör mej arg om mornarna... När han hade åkt så somnade jag om å sen vaknade jag upp av att de va Hans å Greta på radion, så då låg jag kvar en timma extra för att lyssna klart..

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag å i morron.. Kan iofs promenera lite, men de tar bara nån timma om dan, resten då?!?! De löser sej väl..

Ciao

Film

Trodde aldrig att jag skulle somna igår.. De ilade nå så fruktansvärt i tänderna så jag inte visste va jag skulle ta mej till.. De började redan på morronen, men eftersom jag höll på med annat så tänkte jag inte direkt påre..

Pluggade å så, gick fakttiskt bra, även fast det är ett grupparbete.. Sen tog jag en promis, en kort en.. Men jag va lite lat.. =P Tittade på American Pie på kvällen, lite halvjobbig å se, men kul.. =P Sen gick jag å la mej..

Gick upp lite senare än vanligt idag, men de gick lite trögt.. Satte mej å börjad med grupparbetet, vi bestämde oss för att vi var klara så nu ska jag bara skriva en utvärdering å sen är jag klar med matten, sköööönt!!

Dags å skriva sen ska jag ner på stan..

Ciao

Glömsk

Va lite jobbigt å plugga idag, eftersom vi har börjat med ett grupparbete å så va inte alla där.. De jobbiga är att de är över internet, så de kommer å bli svårt att förklara vissa saker.. Men vi har iaf börjat kommunicera med varandra..

Satte upp gardinerna som mamma sydde å även nåra i sovrummet nu när pappa har fixat gardinstång, vilket iofs var för nån veckasen, men jag har bara inte orkat..

Skrev en handlingslista å sen gick jag till ICA å handlade.. I affärn kom jag på att jag glömt å ta listan med mej.. =P Vilket inte va så begåvat kanske.. Men jag kom ihåg mina saker ändå, tur de..

Lagade mat då Erik kom hem; äkta potatismos, köttisar, brunsås å lingonsylt.. Mummmmms!!! =D

Ciao

Helgen med Nipyran å Rotsidan

Torsdag
M kom å hämta mej vid bussen, kom hem åt midda - tacos!!! Å sen skjussade Macke runt mej på moppen.. De gick bra den här gången, inte lika läskigt..

Fredag
Åkte iväg för att få internet å kunna plugga.. Lämnade in uppgiften.. När jag hade kommit hem så ringde det i telefonen, då vare en av mentorerna som sa att min uppgift inte ritkgit va korrekt.. Så i telefon försökte jag förklara hur jag tänkt å så.. Vilket inte va de lättaste, för han förstod inte riktigt va de va jag mena.. Å så va vi inte riktigt överens heller, vilket försvårade allt.. Men tillslut så löste de sej..

Gick å duscha å gjorde mej iordning, för vid middastid åkte vi upp till Solle å Nipyran.. Åt midda på en kinarestaurang, mycket gott å jättevarmt!! Höll på å smälta därinne.. Sen gick vi runt i parken å kollade.. Å klockan lite över 20 så kom han upp på scenen - IDOL-OLA!!! Han sjöng fem låtar å sen vare över.. Pappa å Macke hade gått till älven för å titta på laxar, de va inte så sugna på Ola.. Å när Ola va slut så gick jag å mamma också å kolla på laxarna.. Sen åkte vi hem..

     
Ola och älven

När vi hade kommit hem så ringde Pelle å fråga om jag ville följa me han å Lina till Solle, så jag åkte upp igen.. Jag å Lina gick fram till scen å dansa å sjöng, medan Pelle stod en bit ifrån.. Framåt halv tre började vi bege oss hemåt..

Lördag
Vaknade innan 9 å då va jag pigg.. Åt frulle å sen gjorde hela familjen sej iordning för å åka till havet.. Först fick jag låna internet för å fixa iordning uppgiften.. Å sen åkte vi till Rotsidan.. Åkte förbi Erik å om så vi tutade.. Men P ville inte egentligen, för tutan låter inge vidare.. =P

Var ute vid havet i nåra timmar å sen åkte vi hem.. Åt midda å efterrätt.. De va en sjukt go efterrätt - äppelpaj, som jag hade gjrot.. Sen åkte jag å hämta Macke å så drog vi till Erik.. Framåt natten så åkte vi hem..

    
Rotsidan

Söndag
Vaknade tidigt även denna dag.. Gick upp, sydde gardiner.. Eller mamma sydde å jag nålade.. Sen åkte vi å handla inför middan.. När vi kom tillbaka hade Erik kommit dit.. Vi lagade mat å sen åt vi.. Därefter satte vi oss i bilen å åkte tillbaka till Umeå..

Ciao

"En plåtlåda med fyra runda saker under å ett rör där bak.."

"Röris" kom tillbaka igår å fixade golvbrunnen, så nu går de iaf å duscha utan att de blir översvämning.. Gjorde sista matteprovet, skönt, de va inte så svårt.. Men jag var nog inte tillräckligt koncentrerad när jag försökte göra provet framför teven.. =P

Sen kom Erik hem å åt lunch å efter de cyklade jag å Emelie till Nydalasjön för vi skulle sola å bada.. Vilket blev svårt, för för solen försvann å de blev kallt.. Efter ett timma gav vi upp å cyklade hem till Emelie istället.. Å va fint hon bodde!! Är riktigt avis, skulle också vilja bo på Nydala..

Sen hem, läste brevet som jag fått från Univ. lite info å så.. Erik kom hem å lagade mat, skönt å slippa de för en gångs skull.. Han lyckades bränna sej på ugnen, ojojoj..

Råkade förolämpa honom igår då jag påstod att hans älsklingar bara är "en plåtlåda med fyra runda saker under å ett rör där bak.." de uppskattades verkligen inte av honom.. Å så stött han blev.. =P

Idag har jag testat min nya dammsugare å jag älskar den!! Va bra den är, fast den låter lite för mycket tycker jag.. Tur att den inte ska stå på hela tiden.. Har packat ihop mina saker å om nåra timmar ska jag bege mej till bussen för å åka till MPM!!! =D

Ciao

Om dig.

Varför är du alltid lite bättre

när jag kämpat mer än du gjort

Du får allt att flyta så enkelt

när andra sliter så hårt


Varför riktas ljuset alltid mot dig

när jag står i skuggan bakom

Du har alltid alla på din sida

och jag står ensam var gång


Du är inte den som går och skryter

det gör allt så oerhört svårt

Även om du gör mig mycket bättre

är silver allt som jag fått


Om jag nångång lyckas komma om dig

ska jag trycka ner dig totalt

Det är det som gör mitt liv värt att leva

att du blir skuggan av mig


Längtan

Plugga i soffan va inte så bra.. Speciellt inte när teven var på.. Så jag lyckades inte göra provet, mne jag låter de vara till imorron..

Tittade istället på Extreme Home Makeover.. Å de va tur att jag var helt själv denna gång, för tårarna sprutade som bara den.. Men idag vare extra sorgligt, för pappan i familjen låg på sjukhus å höll på å dö.. Så jag kunde inte hindra tårarna..

Å nu ere ALLSÅNG på Skansen!! Mitt favoritprogram, typ iaf nästan.. =P

De känns som om Erik aldrig kommer hem!!! Längtar tills han kommer hem, för jag är så sällskapssjuk just nu!! Han var iofs hemma å åt lunch, men då var jag så arg att jag inte ville prata med honom... Nej, jag var INTE arg på honom utan min matte.. =P

"Röris"

Idag har inte matten gått nåe vidare bra!! Eller jo, för jag klaradere tillslut, men de va efter mycket om och men.. Erik kom hem å åt lunch å jag va å tvätta lite.. Eller allt vi hade, som var smutsigt..

Sen gick jag till min KV, men hon hade gått på semester, men jag fick prata med en annan, å han skrev upp alla fel jag hade i lägenheten.. Hade iofs redan ringt en gång, men de var för två veckor sen å de ha rinte kommit nån.. Å de e lite jobbigt å inte kunna duscha utan att man får en sjö på golvet.. De e inte för att vi skvätter utan för att de e stopp nånstans..

Så nåra timmar senare så kom "röris" förbi å kikade.. Inte för att han kunde göra så mkt.. Han visste inte hur man stängde av vattnet, inte hur man fick toan att sluta spola, å så hade han inge me sej att suga upp stoppet med.. Fast de skulle han hämta, men då blev klockan halv fem å då slutade han.. =P Men han ska koma i morron igen, å så ska nån annan komma å göra de som han inte kunde göra själv..

Jag funderar på om  jag ska göra de sista provet nu i kväll, eller om jag ska ta de i morron.. Ska fundera mera påre.. 

Ciao 

Ihopflyttning

Att flytta ihop med en person när man är 19 år är inte lätt.. Man kommer från olika familjer därav olika syner på saker å ting å olika uppfostran.. Vilket kan krångla till de..

E å jag är ganska så olika, de är sällan å då menar jag verkligen sällan som vi kan dela samma åsikt.. Men de är iofs bara bra, för de hade varit jobbigt om vi tyckte lika om allt!! Så jag kanske ska vara glad att de är som de är..

Jag vill att det ska vara fint runtekring mej, ligger de en dammtuss på golvet "ser" inte E den. Skåpluckor vill jag ha stängda, annars slår jag mej bara på dom. Hemma hos E är dom öppna därför är dom det här också när han varit där.. E tycker att kaffebryggaren kan stå framme, jag knuffar bak den. E lämnar kvar smörkniven i smöret, jag lägger den på locket.

Typ så ere, okej, jag vet att det inte är nåe farligt, men de e saker som jag har tänkt på sen vi flytta ihop..

Nyckelfri..

Gick ut i ösregnet å lämna tillbaka nycklarna, å de va skönt att jag fick de gjort.. Bara jobbigt å dra ut påre.. Men jag vart blöt!!


Sen kom Emelie hit, vi fikade å sen åt vi midda.. Gick ut i regnet å köpte med oss.. Va väl helt okej mat, men kanske inget jag skulle äta igen..


Sitter nu å tittar på Extreme Home Makeover å fäller en tår eller två..


Ciao


Päronet

De va en aning trögt att ta sej ur sängen i morse... Halv nio vaknade jag av att klockan ringde, å då hade den ringt var 10e minut sen 8, men de va inget jag kom ihåg.. Så med andra ord; jag sov bra!!

Jag hade iofs legat  vaken mellan halv sex å halv sju, men de gör jag varje vardag.. För då e Erik såå seg på å stänga av sin klocka.. Å i morse blev jag lite arg å lessen, för han hade sönder mitt prydnadspäron som jag fick av Mickan i sjuan eller åttan när hon hade varit i Grekland.. Ska se om jag kan laga de, hoppas på de iaf, men jag måste köpa lim..

Gick sen upp å plugga, gick ganska så fort idag.. Tur de, för jag ska träffa Emelie så jag har inte tid å sitta hela dan..

Hade tänkt att jag skulle gå å lämna nycklarna till korridoren idag, men jag är inte så värst sugen på å gå ut i regnet.. Men jag kanske ska göra de ändå så att jag blir av med de..

Ciao

Min födelsedag!

De har varit en lugn å skön födelsedag.. Men de har inte gjort mej nåt, för de vart ganska så mkt igår.. Emma kom å fika på eftermiddan å sen tittade jag å Erik på film..


FikaPresenterPresenter

TACK alla ni som har kommit ihåg min födelsedag!! Dock är jag lite besviken på nåra som har glömt mej, men de har iofs 3 timmar å 45 minuter på sej.. =P

Ciao

Ja må jag leva!!

Ja må jag leva
ja må jag leva.
ja må jag leva uti hundrade år!
Ja visst ska jag leva,
ja visst ska jag leva,
ja visst ska jag leva uti hundrade år

Och när jag har levat,
och när jag har levat,
och när jag har levat uti hundrade år,
ja då ska jag skjutas,
ja då ska jag skjutas,
ja då ska jag skjutas på en skottkärra fram.

ETT STORT GRATTIS TILL MEJ SJÄLV!!!! =P =D


Så gammal blir jag.. 20!!!!!


Ciao


Gäster

Gick upp tidigt i morse för å tvätta, sen städa.. Å va jobbigt de va.. Erik åkte å handla lite.. Tog en paus å sen vare dags å göra sej iordning för att sedan fixa mat å så..

Vid 17-tiden började folk komma, å då var vi inte riktigt klara än.. Men de gick nog bra ändå.. =P Åt midda, som bestod av pastasallad.. Sen presentöpping, många fina saker! Å så tårta å muffins å kaffe på de!! ;)

Sen åkte folket hem å så vare de roliga kvar - disken!! Tur att vi åt på papptallrikar så de blev lite mindre disk iaf.. =P

Nu ska jag bara tare lugnt å chilla, är trött i kroppen..

Ciao

Mamma Mia!

Mamma Mia, hur beskriver man denna kväll?? Kanske med ord som; OtroligFantastisk? Underbar? Well, den skulle kunna beskrivas med flera andra fina ord..!!

De började med att Erik kom hem från jobbet, vi duschade, gjorde oss fina å sen åkte vi ner på stan.. De började med lite promenader i nåra affärer.. Sen började vi promenera ner till kajen å till restaurangen Sjöbris.. Satte oss vi bordet som vi hade bokat å beställde in mat å dricka å servitrisen tände ett ljus.. Myyys!!

Maten kom in, å jag har inte ätit så go midda på jag vene hur länge!! Efter maten blev de kaffe innan vi begav oss vidare... Gick å köpte godis å dricka å sen till bion.. Fick vänta ett tag innan bion börja, men den tiden gick fort..

m


Sen fick vi gå in i salongen för å se lite reklam innan bion började.. Filmen vi såg var Mamma Mia..!! Å såå fin den var!! Har inte sett en så bra film på länge, kanske äre tillåme en av de bästa å finaste som jag har sett.. Kunde inte låta bli att fälla en tår emor slutet, vart lite känslosamt, men på ett fint sätt. =D


 

Otroligt!

Sen åkte vi hem, parkerade bilen å Agge hoppade upp på motorhuven å posade!! De ni.. ;)


fin


Ja, de var min otroliga, fantastiska å underbara kväll med min Erik!! <3 Tack! =)

Ciao


Förberedelser inför helgen..

Vi va å handlade igår till helgen.. Å så tråkigt, de va så mkt folk, å då vare ändå inte proppat med människor.. Men de va ivägen ändå!! När vi kom hem så va vi vrålhungriga, så de blev en snabbmidda - gröt.. Men de va gott.. Gick å la oss tidigt, de brukar vi iofs göra, men nu vare nog tidigare än vanligt, iaf för min del.. =P Men gu' så skönt de va!!

Erik väckte mej i morse - han ville ha ett kuvert..! Tror inte ens att jag var vaken när jag klev ur sängen då, men vad hade jag för val.. Han behövde sitt kuvert.. Sen gick jag å la mej igen å sov ett par timmar till..

Upp, titta på tv å sen börja plugga.. Gick hyfsat idag, behövde inte hjälp av mentorerna iaf, men de va lite klurigt.. Fast matte ska vara lite klurigt.. =P

Ringde sedan M för å få lite hjälp med matplaneringen i morron, är lite orolig att de inte kommer å räcka, men de löser sej.. De får väl äta tills de tar slut.. =P Men jag måste gå till ÅC å handla lite till..

Gick ut å slängde soporna, de va så skönt å kunna slänga sakerna utan att bli smutsig.. Men grejen är den att jag sköljer alltid ur mina saker, men de vare inte alla i korridoren som gjorde.. =/ Va iofs inte så mkt, men de ser lite fräschare ut nu iaf.. Ska kanske fortsätta städa lite, är inte så vacker här inne just nu.. Eller de kanske inte är så farligt.. Kanske ere bara jag som pressar mej själv för att jag vill att de ska vara perfekt till i morron, eller?

Ciao


Nattens tre drömmar..

Har haft många märkliga drömmar i natt..

Den första hade jag önskat att den hade varit på riktigt, iaf för nåra år sen.. Jag tror att de hade varit bra.. Men jag kom vidare ändå.. Så de kanske gick utan också.. Fast resultatet kunde ju ha blitt bättre..

Den andra drömmen var bara konstig.. Vet inte riktigt va de va den gick ut på..

Den tredje hände på riktigt för några veckor sen.. Men huvudpersonen var nu utbytt.. Fast de har nyligen hänt för den "nya" huvudpersonen, men vid de tillfället var jag inte med..

Ciao

Hejdå korridoren

Nu ere klart! Nu har jag inge mer i korridoren å göra!! Hon gillade min städning å tur va väl de, för så mkt tid som jag har lagt ner på den så borde hon inte va annat.. =P

Ska till henne senare å lämna in nycklarna å sen äre finito..

Fast de e med en tår i ena ögat som jag lämnar korridoren, för jag har gillat mitt rum, de har lix vart mysigt där.. De som inte har varit lika mysigt är köket.. Så jag avundas inte de som bor kvar där...

Ciao

5 månader! =D

Kan knappt förstå att de har gått så fort, som 5 månader!! =D <3


Bubbligt vatten

Idag lyckades jag med att ha sönder spisen.. =P Nä, men när jag skulle öppna ugnsluckan så slutade de med att jag hade luckans utsida i handen å den andra delen satt kvar.. =P Men de kom på plats igen..

Efter att jag hade städat klart i korridoren så hände de inte mkt.. Satt å nörda mej framför datorn å läste en bok..

Erik kom hem senare idag då han skulle åka å hämta nåe nånstans.. Så jag fick äta midda själv, pizza.. Inte så jättego då den innehåll annans.. Sen försökte jag mej på Soda Streamen igen, men jag misslyckades även denna gång, så de fick bli vanligt kranvatten..

Sen kom han hem å då hade jag bara ätit halva pizzan.. Å då hade den blitt kall, så jag ställde in den i micron så blev den varm igen.. Sen testade jag igen med Soda Streamen, å då gick de!! Fick bubblor i mitt vatten!! Yeah, ibland är jag bara för bra.. =P

Ligger nu i soffan å slöar, Erik har typ gått å lagt sej, han ska upp übertidigt i morron.. Ska gå å diska nu..

Ciao


Städtimmar...

Nu är jag förhoppningsvis klar med städningen i korridoren.. De får jag vet i morron, då en person ska komma å besikta.. Jag hoppas att jag är klar, för jag har lagt ner typ 15 timmar på städning i de rummet.. Å de e ett rum, ett badrum å en hall på sammanlagt 19,6 kvm.. Så de e ganska litet egentligen..

De gör att jag inte kommer å se framemot när jag ska flytta från lägenheten, inte själva städningen iaf.. För nu har jag ett sovrum, ett vardagsrum, ett badrum å ett kök på sammanlagt 60 kvm..

Om de i korridoren tog 15 timmar kommer de alltså att ta 45 timmar (nästan 2 dygn!!) att städa här!!! De e ju sjukt mkt.. Å kanske ännu lite längre, eftersom de tar tid å städa kök.. Jag ska nog inte flytta härifrån, ska bo här för alltid, för då slipper jag å flyttstäda.. Problemet är då att jag måste plugga hela mitt liv, annars får jag inte bo här.. =S Å de e jag inte sugen på.. =P

Ciao

Zzz

Som jag sov i natt, så bra har jag inte sovit på länge!! Nu sov jag från de att jag stängde ögonen till dess att Eriks klocka ringde.. Å jag fick höra låten ett par gånger innan han stängde av den.. Jag löste de höga-ljudet-problemet med att ta en kudde å sätta för örat.. Gick bra till en början, men jag var tvungen å trycka så hårt att jag fick kramp i armen!! =P

Sen ringde min klocka å då gick han upp, fast hans klocka sluta inte ringa för de.. =S Tror att han glömde stänga av den, men nu var han iaf snabbare på å göra de.. När han åkte blev jag klarvaken, men de höll inte i sej länge å jag somnade.. Fast jag fick inte sova så länge innan min klocka ringde.. Å de va lite trögt å ta sej upp..


Vi tvåJag å Erik

Så gåre till när Agge städar..

Idag har Agge:

¤ Smakat på diskmedel - inge vidare gott, rekommenderar de inte..
¤ Städat med tops! - för att komma åt överallt.. =P
¤ Rensat avloppet på hår - utan handske!!
¤ Duschat med kläderna på - va egentligen inte meningen, men de va kul!! =D
¤ Skurit mej i fingret - på hemnyckeln..

Så kan de gå till när jag städar.. =P =D

Ciao

En sömnlös natt

Aldrig har jag sovit så dåligt som jag har gjort inatt.. De var med en klump i magen å panik som jag vaknade upp minst en gång i timman.. Började leta efter mobilen för att kolla vad klockan var.. När jag fått reda på de, kunde jag lugnt lägga mej ner igen å somna om.. Men så höll de på hela natten..

Jag kan inte komma på att jag har något att oroa mej för.. Om jag skulle råka "försova" mej så gör de inge.. Hur man nu kan försova sej när man är ledig vet jag inte ens.. I och för sej så har jag matten, men den tar förhoppningsvis bara nåra timmar om dan å så måste jag städa i korridoren, men de e också bara nåra timmar.. Så de e egentligen ganska så lugnt..

Så jag borde ha sovit lugnt de timmarna som jag låg i sängen.. Får se om de blir bättre i natt. Jag hoppas de iaf, för jag var helt slut i morse när jag skulle upp..


Surt

Gick upp hyfsat tidigt i morse, 8.. =P Började med matten å sen blevre rast å frukost.. Därefter fortsatte jag med matten å satt fast i 3,5 timma med samma prov!! =O De va svårt, lyckades aldrig få rätt.. De åkte lite saker i golvet innan jag bestämde mej för å maila mentorerna å fråga va som va fel..

Å de visade sej att jag hade gjort rätt, men jag hade skrivit 2/4 istället för 1/2.. Vilket är samma sak, men tydligen så ska man förkorta så långt som möjligt å de tänkte jag inte på..

Sen gick jag å städade i korridoren.. Nu ere bara HELA badrummet å lite av hallen kvar.. Sen är jag klar där.. De ska bli så skönt att få lämna ifrån sej nyckeln sen å veta att jag aldrig mer behöver gå dit..!!

Kom sen hem å då va Erik fortfarande inte hemma.. Han hade åkt till onoff för å försöka få hjälp med routern, vilket de inte kunde hjälpa honom med, förutom att ge honom ett nummer till suporten..

Så nu ere fixat så nu kan vi sitta å nörda oss båda två i soffan.. =P

Ciao

Skumt - va hände?

I morse åkte vi å köpte en router, va lite trötta på att vi var fast i sovrummet om vi behövde internet.. Blir lixom lite jobbigt å plugga då.. Erik fixade å trixade.. Men de ville inte funka.. Eller jo, de funkade på min, jag kunde gå runt i rummet å vara ansluten, men Erik var tvungen å ha i sladden, annars fick han inge internet..

När jag kände att irritationen var på max tog jag på mej mina "gå"-kläder å tog en promenad.. Skönt de, fast jag fick skavsår.. =S Men de va inte så farligt.. Kom tillbaka å fick veta att de trådlösa inte funkade alls längre.. =( Så nu måste vi sitta fast i kabeln, iaf till i morron, sen löser de sej förhoppningsvis..

Sen lagade vi mat tillsammans, å då hände en lite läskig grej.. Stod vid spisen å så kände jag att magen började krampa, blev illamående, började svettas å synen blev lite konstig.. Lämnade spisen å gick å la mej på soffan.. Efter ett tag så gick de över..

Har hänt förut å jag förstår inte riktigt varför?!?

Å nu, nu mår jag kanon!! =D

Ciao

Envis - eller inte?

Jag förstår inte, Erik tycker att jag är envis, typ som en åsna!! Å de e illa.. Visst jag kan ha en åsikt, å stå på den ganska hårt.. Å de ska mycket till innan jag tar å byter sida.. Men de händer att jag ombestämmer mej å byter sida.. Men de kanske inte är alltför ofta..
 
Men grejen är den att om jag har bestämt mej så kan jag ju inte erkänna att jag har fel å därför byta.. Inte för lätt iaf.. För då vore de illa.. Lite måste man ju stå för sina saker.. Va skulle annars hända? Vill inte att nån annan ska ta över mej..

Å så farligt är de faktiskt inte, de tycker då inte jag iaf.. För jag vet ju de som är 1000 ggr värre än vad jag är.. Så egentligen så borde han vara glad att jag inte är som dom.. =P


Lika till beteendet?
Enligt mej så ere en stor skilland.. =P

Ciao


Besök

När Eriks familj kom igår så lagade vi middag, tacos.. Mkt gott!! =) Sen visade vi dom korridoren, tror inte att de va allt för imponerade.. Men de förstår jag, de e inte jag heller.. Vi fikade å sen åkte de hem..

Vi fick en soda stream i inflyttningspresent å ett DL-mått, ett rivjärn å lite lakan.. Sen fick jag även en födelsedagspresent, ett bädd-set med Ahlgrens bilar..!! =D

När de åkt tittade vi på tv å jag höll på å somna, sjukt trött...

Blev lite godis i den fina skålen.. =D
Lite godis i den fina skålen!! =D


Upp i morse, fast inte så tidigt, skönt.. Vi gick till ICA eftersom brödet var slut å sen blevre frulle.. Nu ska vi snart ta en sväng..

Ciao


Städning

Jag gick å städade i korridoren igår.. Å va lång tid de tog!! Är ju inte ens klar med rummet å då höll jag på i 4 timmar.. Nu tror ni säkert att de va jätteskitigt, men de va inte så farligt faktiskt, men fönstrerna tog lite tid.. Å så måste man ju skrubba på möblerna.. Å de va ju typ blyertssträck så jag var tvungnen å ta fram suddet..

Sen cykla jag hem å duschade för att jag å Erik skulle åka iväg å handla lite..

Idag gjorde jag de sista plugget för veckan, gick bra, klarade allt på första försöket.. Men de e sjukt svårt utan min miniräknare.. Men den får inte användas å då gör jag inte de heller.. Vill lära mej huvudräkning eftersom jag tappat de med åren..

Nu ska jag städa vidare fast i lägenheten eftersom vi får gäster idag..

Ciao

Reeeegn

Mina mattor var kvar, Erik fick gå ut å hämta dom efter att han kommit hem.. Sen blevre midda, pasta med skinksås.. Kanske inte världens goaste, men de dög.. Tror inte att Erik heller gilla de, men han sa inge.. =p Tur de - för honom.. Annars hade jag blitt arg.. =P

Gick bättre med plugget efter att jag gjort omprov på de ena, klarade de andra på första försöket sen.. =D

De bara regnar å regnar här, usch så tråkigt.. Därför bjuder jag på en fin sommarbild..Från midsommar

Ciao


Matteplugg

Gjorde matte för halva veckan i måndas.. Gick ganska så bra.. På kvällen fick vi besök av Eriks kompis.. Blev fika å tv-tittande..

Igår var de meningen att jag skulle börja städa i korridoren, men huvudvärken gjorde att jag inte kunde.. Men jag var tvungnen å tvätta för jag saknade kläder.. Hängde ut nåra mattor som jag tvättade, å sen börja de regna, så de fick hänga ute under natten också, har dock inte kollat de än.. Borde nog göra de..

Erik kom hem å jag lagade mat..

Vill även gratta de två födelsedagsbarnen; min fina Lina å så Eriks mamma!! GRATTIS på er!!

Gick upp 9 idag, slog på tv å till min stora förvåning så vare Blue Water High, trodde att de va slut.. Men tydligen inte.. Tror att de går på onsdagar å torsdagar.. Sen satte jag mej med matten, fick göra om grundprovet ett par gånger, men inte hela, bara de som va fel.. Men slutprovet fick jag göra om 5 ggr, å då hela provet!! Bara för att jag inte skrev i minustecknet...

Erik kom hem för å äta lunch så då tog jag en liten paus.. Har ringt nåra samtal också, så nu ere kanske dags för matten igen.. Eller ska kanske titta till mattorna, om de ens är kvar.. =S

Ciao

Helgen

Jag å Macke bar ner de sista till förrådet.. Sen började jag å städa, förstår inte hur de kan ha blivit så mkt på så få dagar!! När Erik kom hem packade vi ihop oss å åkte neråt.. Fick mat hos M när vi kom fram, de skulle ha blitt grillat, men vädret tillät inte de.. Men de va gott ändå.. Till fikat kom även M&M, sen åkte de å Erik hem..

Lördagen var rätt jobbigt, vattenpumpen gick sönder å de betydde att vi va utan vatten.. Jga åkte med dunkar till grannarna för å hämta, gick de också, men då kan man inte slösa lika mkt.. På kvällen åkte jag till Erik..

Söndagen var lugn.. E's kusiner kom å jag fick ett par Foppatofflor... Tillslut kunde jag inte stå emot grupptrycket.. =P De e lite små, men jag ska se om jag kan töja ut dom.. Tog en promenad, å så spela vi baseball, va inte så kass som jag trodde.. =P Blev lite stolt över mej själv vid vissa slag..

Sen åkte jag å E hem på kvällen.. Va ganska så mkt bilar ute på vägen, men de gick bra ändå..

I morse vaknade jag (som vanligt) av Eriks klocka.. Men jag vaknade bara en gång av den, annars brukar de vara typ 7 ggr.. Sen vaknade jag 6.20 å då låg han fortfarande kvar i sängen.. å han ska åka halv.. Så de blev lite stressigt.. Efter att han åkt så la jag mej i sängen, men jag gick upp efter ett par minuter å duscha..

Sen började jag med matten, tog typ bara 1,5 timma å sen var jag klar med första delkapitlet.. De va inte så svårt, ska göra lite mer sen igen..

Nu ere dags för sommarlovsmorron.. =P

Ciao


Bakning

Gick till centrum för å handla, men jag glömde typ hälften.. Så gåre när man inte skriver lista.. =P Såg att mina mattor hade blåst ner från ställningen, så när jag kom tillbaka så skulle jag hänga upp dom igen.. Men de va torra så jag tog in dom iställe..

Bakade en kaka å så började jag med maten.. När Macke kom hem så hjälpte han mej.. När Erik kom hem så blevre midda å sen diskning.. När allt var klart så satte vi oss i bilen för å handla lite saker..

De e ganska kul å göra de, men när man har 2 gnälliga killar i hälen så ere inte lika kul längre.. Okej, de gick bra till en början, men sen så..

Kom hem fikade å så fick jag diska igen..

Ciao

Flytt

Nu vare ett tag sen sist.. Kör en liten snabbgenomgång om vad som har hänt:

Fredag - Åkte till landet, åt midda hos en släkting.. Väl hemma så spelade jag å Macke Xbox.

Lördag - Gick upp tidigt för att vi skulle åka till Birsta å IKEA..!! Handlade säng å lite annat.. Åkte hem till oss å lassa på lite annat på släpet också.. Sen va jag, M å Macke på fotboll.. Va väl halvbra, blev lite uttittade bara..

Söndag - Åkte till Erik.. Kom lite andra också, bla lillebror min.. Firade Angelica som blev tonåring!! Iofs dagen innan, men hon var inte hemma då.. Så GRATTIS!! Jag å Macke åkte sen hem å tittade på fotboll, sen hämta vi M hos MM..

Måndag - En slapp dag, gjorde typ inget.. Inte vad jag minns iaf.. På kvällen åkte vi till M&M för å packa in saker i bilen..

Tisdag - Gick upp tidigt för att vi skulle försöka komma upp till Ume så tidigt som möjligt för å flytta.. Mötte Erik på vägen, han var på väg neråt.. =P Så vi vinkade till varandra..
När vi kom upp så hämta vi nyckeln, gick igenom lägenheten å sen började vi packa in.. Va en del saker.. M å MF åkte sen hem på eftermiddan.. Då gick jag å Macke till korridoren å började tömma där..
Erik kom inte hem så jag fick inviga nya sängen själv.. Om den var skön? Ni skojar inte!! Sov som bara den.. =D

Onsdag - Tvingade upp Macke innan 7 för att få sällskap i tvättstugan.. Var tvungen å gå upp då, för alla andra tvättider var slut.. Sedan fortsatte vi å hämta saker från korridoren.. Tills de börja regna, vilket var mindre kul, för jag hade saker ute på tork.. Men de fick hänga kvar, förutom vissa saker som jag tog in.. Har inte så mkt plats å here åt.. =S
Sen kom Erik hem å vi hämtade de sista, med bilen.. Väldigt smidigt..

Torsdag - Gick upp i morse å fortsatte plocka i lägenheten, nu har jag fått lite mer ordning iaf.. Eller ja, kaoset är nu organiserat, de vare inte förut.. Nu är de bara lite som ska slängas å lite som ska ner till förrådet, sen ere fint..
Ska kanske gå å kolla mina mattor som hänger ute..

Ciao

RSS 2.0