(L)

De e du som gör så jag skrattar
Även när jag inte fattar
De e bara dej jag vill se
Å när jag gör de så börjar jag le
När du e här e jag allti varm
När du e här faller jag för din charm
Allt du gör e bra
Jag insåg det i da
jag hoppas på det bästa
Att de e mej du tänker på för det mesta

Städning3

De blev sovmorron i morse, mkt skönt.. fast ja sov inte så länge som ja ville.. sen palla ja mej ner på stan för att fixa de sista, men de vare dummaste ja har gjort på länge!! de ja inte tänkte på va att de är bara nåra dagar kvar till julafton å alla e ute å fixar de sista å många passar på under lunchen.. ja kunde ha väntat nån timma.. köerna i varje affär va milslånga!! så ja åkte hem istället å skippa de sista.. väl hemma vare dags å börja städa.. torkade spisarna, bänkarna, väggarna, fläcktarna, allt som gick å städa i köket.. så nu skiner de! de hare inte gjort förut, så om nån stökar ner, då %#&+$£!!! sen tog ja fram dammsugaren å moppen, å skura köket å korridoren plus mitt eget rum.. så de skiner här inne å..

har packat, typ klart.. va tvungen å byta väska, för ja fick inte plats, jäkla julklappar.. så nu har ja två stora väskor, en dataväska å en handväska.. jises!! JA ÄR JU SOM MIN MOSTER SNART! de e inte bra.. (hon har alltid massa väskor med sej, när vi va på picknick å hon hade tre stora väskor å en handväska!!) ja lovar att min familj kommer å fälla nån kommentar om min packning.. menmen, de e deras julklappar som tar plats!!

får se om de här blir den sista bloggen...för i år.. eller om ja får tag i internet innan dess, de borde ja gö.. får springa över till mormor...

nu ska ja fnula på mina nyårslöften som ja ska försöka hålla, de brukar inte gå så bra, men man kan alltid försöka..

Ciao

Slutet på förhållandet

Kära Make!

Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott.

Jag tycker jag varit en god hustru i 7 år och jag tycker att jag inte fått någonting för det.

De sista veckorna har varit ett ¤%#@$!!

När din chef ringde och sökte dig och berättade att du sagt upp dig så rann bägaren över.

Den sista tiden har du kommit hem och inte märkt mig alls. Jag har klippt håret och fixat till naglarna.

Jag har lagat till din favoritmat och till med haft på mig ett nytt raff-set, men du kommer hem, kastar i dig maten och tittar på sporten och går och lägger dig.

Du talar aldrig om att du älskar mig, kramar mig aldrig så antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte längre, i vilket fall som helst så är jag ute ur dig liv för alltid.

Om du försöker få tag på mig så glöm det. Jag flyttar till DIN BROR, hoppas du får ett bra liv.

Din Ex-fru.


----------------------------------------------------------------------------


Kära Ex-fru.


Inget har gjort mig gladare än ditt brev.

Visst, vi har varit gifta i 7 år, men en bra fru är allt annat än du varit.

Jag tittar på sport jämt för att slippa höra ditt gnäll, men det lyckas inte så bra...

Jag märkte att du klippt håret och det första jag tänkte var att du ser ut som en kille.

Naglarna håller du ju jämt på med...

min mor har uppfostrat mig att inte säga nåt om jag inte har nåt snällt att säga.


Du måste ha förväxlat min favoritmat med med min BRORS, för jag tycker inte om fläsk.

När du hade raff-setet på dig så hade du inte tagit bort prislappen.

Det kostade 499:- och jag tappade sugen eftersom min BROR lånade en femhundring i förrgår, jag hoppades att det bara var en tillfällighet, men tydligen inte.


Jag har trots det älskat dig och hoppas att vi skulle kunna få det att fungera.

Så när jag vann drömvinsten på lotto förra lördagen kunde jag kvittera ut närmare 70 miljoner.

Jag sade upp mig idag och var iväg och beställde en jorden-runt-resa för oss två, men när jag kom hem så var du borta...allt händer av en anledning antar jag.

Jag kan bara hoppas att du får det liv du önskar med min BROR.

Jag har pratat med min advokat och eftersom du skrev det där brevet så får du inte en krona av vinsten.

Så ta hand om dig.


MVH rik som fan och fri som tusan.


PS. Jag har nog aldrig berättat att min bror Evert var född som EVA, men det är knappast ett problem väl?

www.rixfm.se


Hahaha, så de kan gå..


"jullov"

Nu har lovet börjar!! Men de lär nog bli en del plugg, tur att mamma är i närheten å kan säga åt mej å plugga, annars skulle de va illa...

ja avundas alla som åker hem idag, själv åker ja inte förän på lördag, å då ska ja sitta på en buss i 3,5 timma!! ja är mmest avundsjuk på johanna, för hennes mamma kommer upp å hämtar henne.. kanske ska fråga om min mamma också vill komma upp å hämta mej, en omväg på sisådär 40 mil.. men de e väl inge...

jaja, ska väl börja packa å städa lite grann snart..

Ciao

Födelsedagar

Jag har nåe ja måste erkänna.. Jag höll på å glömma bort min gamla moster igår.. de va så att hon fyllde år.. ja har tänkt på de hela helgen, att ja inte får glömma.. men igår vare helt borta.. hade inte en tanke på de på hela dan!! Jises, men ja brukar ha svårt att komma ihåg hennes födelsedag, ja vet att de är i december, men inte om de e den 18:e eller 19:e, de e klurigare..

men igår kväll när ja satt vid datorn spela tetris kom ja å tänka på min mamma, hon har aldrig i hela sitt liv spelat tetri!! hon visste inte ens vare va innan ja introducerade de för henne!!! sen kom ja å tänka på den där kuben som man vrider å får olika färger.. då kom ja in på årtal, den kom 1973.. samtidigt som allt detta satt ja å tänkte på en person och födelsedagar... sen klickade de till i min hårddisk att min moster fyller år... va lite orolig att hon hade gått å lagt sej, men hon va vaken fortfarande.. så gammal är hon inte att hon går å lägger sej tidigt.. men vadå, man kan ju gratta nån fram till 23.59.59, för de e ju fortfarande samma dag, så man har ju inte glömt de.. å förresten hade de inte gjort nåe om ja hade glömt, för hon kom inte ihåg min födelsedag.. de e bra å fylla år tidigt på året, för då vet man vilka man ska gratta, juste de, de som grattade än själv... !!! =P=P

hur snällt ere egentligen å glömma en födelsedag?? ja tycker att man borde komma ihåg andras födelsedagar, eller de beror på vem som fyller år.. men man borde ha koll på sin familj, släkt å kompisar som man umgås med titt som tätt.. ja kommer ihåg alla födelsedagar, tom gamla klasskamrater som ha hade i mellanstadiet!! de borde ja glömma å komma ihåg när min moster fyller år istället..

Ciao


Omtyckt

De känns bra att de är så många som vill att ja kommer ner till Sthlm under julen... då känner ja mej inte bortglömd.. å ja känner mej omtyckt.. visst de skulle va kul å åka ner till storstan, men ja har kommi fram till att de e inte själva Sthlm ja saknar, de e min familj.. okej, nåra saker i stan saknar ja, som; gamla stan, monteliusvägen, bryggan å tunnelbanan.. typ.. sen saknar ja nåra fler än mamma, pappa, Macke, Jissa å Lillen...

men de känns lite onödigt att åka ner till nyår, för ja har ingen bil så ja är fast ute på landet.. å vi har våra olika liv nu, kommer ja ner å ska träffa nån så haren hitta på nåe annat istället.. typ, de känns så iaf.. så va ska ja ner å gö? så min familj kommer upp å m&m bor där?

de skulle va kul å träffa "min" Sandra, mina (fd) favvogrannar, Scarlotte å nåra/nån till/annan.. men ni kan få komma upp till mej istället!! ;)

en anledning att ja inte kommer ner är för att då måste ja visa mej i Sthlm med min pensionärsväska, å de går inte!! den används bara där de finns så lite folk som möjligt.. de e hårt no å gå härifrån till NUS med den!!

men ja tror att ja får trevligt med mamma å pappa på nyår.. synd att lillebror drar...

Ciao

ps. den tidiga sänggången blev visst inte av.. måste sova snart så att de blir 7 timmar iaf..

Irriterad..

Hade tänkt att ja skulle gå å lägga mej tidigt idag, men så blev de visst inte.. de brukar de iofs aldrig bli.. men man kan alltid försöka att ha bra planer..

tänkte att ja skulle titta på saturday night fever, men de hackde bara hela tiden, så de va tråkigt å titta.. så ja titta på roomservice istället, har faktiskt aldrig tittat på de.. men de va kul.. de gjorde om en källare.. sen skulle ja titta på förra programmet av roomservice på webben, men de hackade bara också, så ja gav upp där å... ja har kommit fram till att de måste va nåe fel på mitt internet, för de beter sej inte som de borde.. så ja är lite irriterad...

de e inte bara internet som gör mej irriterad, utan mina korridorskamrater också.. den som hade städvecka förra veckan gick aldrig ut med soporna utan ställde påsen under diskbänken, sen gick hon inte ut med sopsorteringen heller... vilket betyder att ja måste gö allt på lördag, eftersom de e min städvecka nu...!! å innan sandra kom så va ja tvungen å städa för de såg förjävligt ut i köket.. folk i den här korridoren tar inte städningen på allvar.. tur att kapten klas inte är här, han hade dött!! så illa ere!!!

de finns fler saker som irriterar mej/gör mej arg, men de e inget ja delar med mej av här.. de håller ja för mej själv eller kastar på min alldeles egna klagomur, eller klagomurar för de finns flera... =P

fast egentligen borde ja inte vara arg, för i morron äre sista dan i skolan å på lördag åker ja till landet!!! då ska ja få träffa mamma, pappa, Mackie å Jissa!!! Jej!! de ska bli kul!! sen blir ja där ett tag!! hoppas att de kommer nåe snö så att ja kan åka skoter..

de tråkiga med "jullovet" är att de inte är nåe lov egentligen, de är "plugg på annan ort" typ.. då ja måste plugga en del.. okej, ja ska skippa å plugga på julafton iaf, för de vore lite illa!!

Ciao

ps. de e inte bara fröken Britney Spears som chockar världen titt som tätt, nu har lillasyster Jamie Lynn också gjort de.. Hon har gått ut i pressen å sagt att hon e gravid.. frågan e om de e sant eller ej?? jaja.. den familjen gör mej också irriterad!!

Citat

"Är man stor å stark måste man vara snäll"

glöggkväll

Skola heldag igår, de va lite kämpigt, men helt okej.. fick tillbaka biologin, de gick visst inte så illa.. 28,25/34, vilket inte är fy skam.. efter skolan drog vi till centrum å käka midda å sen tog vi bussen till emelie å spelade TP å drack glögg.. de va jättetrevligt!! ja, johanna å emma vann på TP!! vilket ja inte brukar göra, men ja va faktikt delaktig i vinsten.. så de så!!!

va i skolan nån timma idag sen blev ja klar å då for ja ner på stan, fixa de sista julklapparna, bussbiljett å sånt.. så förhoppningsvis är ja färdig nu.. men man vet aldrig.. håller på å tvättar nu, så att ja har lite rena kläder.. sen måste de städas.. sen är ja helt, helt färdig!!

Ciao

Mobbing

Jag råkade trilla in på en hemsida om en pojke, Måns, som den 25/4 2005 tog sitt liv, 13 år gammal. Anlednignen var att han hade blivit mobbad i flera år och stod inte längre ut... Han hade t.o.m bytt skola i hopp om att de skulle bli bättre.. men så blev det inte, mobbingen fortsatte.. De verkar inte som om de vuxna på skolan har tagit detta på allvar, för de tyckte att de var "konflikter" å inte mobbing.. En "konflikt" som upprepas gång på gång borde kanske ses över.. När pojken vägrar gå till skolan, får glasögonen krossade, så ere nåe fel!! Eller??

Jag tror inte att Måns är den ända som är mobbad, de är säkert många fler som har ont i magen när de går till skolan.. Å jag tror inte heller att Måns är den ända som har tagit livet av sej för att denne inte orkade mer... Jag hoppas att mobbingen ska få ett slut, vem vinner på det egentligen? Vi måste börja öppna våra ögon å se vad som egentligen händer, vi lever inte i den perfekta världen, tyvärr.. Men framförallt, skolorna måste vara mycket hårdare å verkligen ta kontakt med de berörda föräldrarna!

Jag tycker att det är hemskt att nåe sånt här händer. Fick rysningar i kroppen å tårar i ögonen när ja läste texten på hans hemsidan.. Jag tänker mye på Måns föräldrar å de kompisar som han faktiskt hade, det är hemskt att han skulle tas ifrån dem för att nåra hade "kul".

http://www.jenninger.se/

För mkt grejor?!?

Om man står i min hall kan man tro att de bor fler än en person i mitt rum... Jo, det är så att de hänger 3 jackor på krokarna (de brukar hänga 4) å 2-3 väskor. på hatthyllan finns 4 halsdukar, 2 mössor, 1 pannband, 4 par vantar. på golvet finns de 4 par skor!!! går man in i badrummet hänger det 3 badhanddukar..

frågan är om man ska göra nåe åt de?? ingen lider ju av att se de!! förutom ja, för de är alltid trångt på golvet, å kroarna är upptagna, å vantarna ramlar ner när man lägger dem på hatthyllan.. ojojoj, ytterligare ett i-landsproblem, de e verkligen synd om mej!!

3/3

Hade BiB-duggan på förmiddan.. den va lite klurig.. å inte nog med de så måste man ha 75% rätt för att bli godkänd.. vi får se hure går.. i värsta fall blire en omdugga, men ja skulle gärna vilja slippa de...

bättre gick de på MaD-duggan i fredags.. den kändes lite halvsvår.. men ja lyckades pricka alla rätt!!! De betyder att ja har med mej 5,5 p till tentan i januari!! vilket är bra då 6 är de mesta man kan få me sej...

sen gick de inte lika bra på lektionen idag.. ja gjorde 4 tal och behövde hjälp med 4!!! hmmm, va säger de om mina mattekunskaper egentligen?!?!:S:S jaja, får lära mej de under lovet så ja klarar de på tentan...

Ciao

Tredje Advent

Nu har Sandra lämnat mej.. =( eller ja, de va ett ta sen, men mitt internet har inte funkat sen hon åkte.. :@ så ja har varit småbutter över de..

Igår blevre Origo hela kvällen, de va inte så jättekul, för de har sjukt dålig musik!! menmen, vi kom ut iaf.. sen gick vi hem å somna typ på än gång.. så trötta va vi..

idag har de inte hänt så mye.. sandra titta på andra avenyn hela eftermiddan å ja läste BiB-boken.. typ.. sen stekte ja pannkakor till henne innan hon åkte.. de va avancerat!!! å nu har ja matlåda ett ta framöver!!!

sen följde ja henne till bussen å sa hejdå..kom hem fortsatte plugga å sen vare dags för andra avenyn... skulle titta på 4-filmen, men den va inge bra..

Idag äre dags å tända de tredje ljuset då de e tredje advent.. å nu ere bara snart 1 vecka kvar till julafton!!! men innan dess ere en pluggvecka, med dugga i morron.. jej! nä, ja ser inte framemot de...

Ciao

Dugga, Sandra, GBG, OC

Upp igår å skriva dugga, inte kul,, den va inte lätt! den förra va mkt lättare... sen gick ja å johanna å skrev vår labbrapport, nästan klar, de e ba diskussionen vi ska fixa...

sen kom sandra, å vi åkte ner på stan å handlade (ja handlade) sen gick vi å fika på göteborg, väldigt trevligt.. åkte hem la oss i sängen å såsade, sen gjorde vi oss iordning å gick hem till björn.. han hade utflyttningsfest.. de va lite knepigt å hitta dit, frågade nån på vägen, men han visste inte.. men vi kom fram iaf.. de va inte så livat så vi drog vidare istället.. gick till corona, men han ville inte släppa in sandra, då hon inte hade nåe studentleg.. så de blev origo istället.. men de va trevligt, dock blev de inte så lång tid där, då vi va lite sena... sen gick vi hem å åt godis å titta på OC, fast vi hann bara nåra minuter sen somna vi.. =P=P

får se va vi hittar på idag, har inte ritkgit bestämt..

Ciao

Lucia

Sovmorron i morse, otroligt skönt!!! Sov typ 11 timmar!!! Men de va ja värd.. =P Vaknade 5 å trodde att ja skulle gå upp, men ja blev glad då ja såg att ja kunde sova 5 timmar till..

Gick upp å åt frulle, sen tog ja fram julgranen under sängen.. Tänkte att de va dags å klä den eftersom ja åker om en vecka.. Så de vore kul å ha den uppe.. De va lite knepigt med lamporna, jag förstod inte riktigt hur de skulle sitta fast.. =S å sen va då för få å satt för tätt, så granen ser inte så jättesnygg ut.. menmen.. sen vart de fint glitter, kulor å rosetter... Jag ska ta kort på den vid ett senare tillfälle när kameran är laddad..

Ska snart till skolan, eller ja, de e 1 timma kvar...

Ja åste börja städa mitt rum snart då Sandra kommer i morron.. Hon får inte se hure ser ut här inne!! Hahaha

Juste Lucia idag, ja tror inte att ja får se nåe tåg... =( tror inte att universitetet har fixa nåe, har inte hört de iaf..

Ciao

Vad ska man välja?

Ja har länge funderat på om de är enklare att umgås med killar. För ja har trott att killar är raka å ärliga, vilket kanske inte alltid är så kul, men de är ändå bra för då vet man... Okej, grejen är den att med tjejer så blire en del skitsnack, vilket inte alltid heller e så trevligt..  Å ja ska erkänna, ja är inte mkt bättre själv..

Men under den senaste tiden har ja lärt mej att killar inte är så mkt bättre, kej de kanske skippar skitsnacket, men de håller inne på viktigt information, så man vet inte riktigt var man har de heller..

så ja är glad att ja umgås med mina tjejkompisar, för även om skitsnacket är jobbigt så ere kul på nåe sätt.. då har man ju nåe å prata om..

Fysiologilabb

Ida vare fysiologilabb på morronen, väldigt kul faktiskt.. Jag jobba med Johanna å Emelie.. VI fick börja med att se Emelie stoppa huvuet i kallt vatten i 40 sekunder.. under tiden läste vi av hennes puls.. de va coolt, för den minskade rejält när hon va nere..

Sen vare dags för blodprov.. Jag värmde upp mina fingrar tvättade å gjorde i ordning, när ja skulle sticka så vare kallt!!! Klarade inte av å sticka på mej själv så Åsa fick gö de... De tog lite tid, men sen fick ja ut nåra droppar så ja kunde hälla på vätska.. De visa sig att ja va B-, vilket ja tror ska stämma..

Sen fick vi kolla blodtryck.. de va lite knepigt å höra näre börja slå å näre sluta.. tror att vi gjorde lite fel i början, men sen va vi proffsiga.. efter blodtrycket vare dags för EKG, Carola sa att ja hade ett bra hjärta, vilket va skönt å höra.. hade lite svårt å slappna av bara, så ja vene om de blev helt rätt, men ja hoppas de.. inte så lätt att slappna av när andra står å studerar än!!! efter EKG vare dags för blodtrycket igen, fast med en maskin.. ja tror att vi gjrode för många ggr, för de vart otroligt konstiga resultat.. men första gången fick ja no ganska normalt..

sen kollade vi Johannas reaktionsförmåga, den va väl helt okej.. tror ja iaf.. hade inge å jämför med ritkigt.. vi fick även testa lungorna.. fick blåsa i ett rör å kolla vad vi hade för värde, när vi va inne, ute å hade cyklat...

sen vare lunch å därefter matte, en lektion som faktiskt va enkel å över på 1 timma.. så de va skönt, för då kunde ja gå hem tidigt.. ska plugga lite nu å sen ska ja sova tidigt, förhoppningsvis..

Ciao

Julsittning

De va en väldigt trevlig sittning igår, synd att hälften av alla bestod av kårstyrelsen.. =P=P men de va bra ändå!! hade en trevlig bordkavaljer (nån from Insekt) på högra sidan satt nån från styrelsen å mitt emot en basårare.. snett framför mej hade ja Emma på ena sidan å Johanna på andra sidan...

Till förrätt vare nåe sparris-grej, ja gillar inte sparris, men de va helt okej.. åt bönorna å fetaosten.. till varmrätt vare potatisgratäng å nåe kött å bamseoliver.. min mat hade redan kallnat när ja fick den.. =( å sen vart de bara kallare, för ja hann aldrig äta mellan spexen... hmmm... menmen, man får aldrig äta varm mat på en sittning... till efterrärr vare äppelkaka, inge vidare god.. skalet smakade som mazariner..

De va väl mest kåren som spexade, vi basårare va för fega!! Hahaha, kanske måste bli skärpning, men ja tänker inte gå upp hur som helst...

Ciao

Julsittning, förberedelser

Dags för Basårets julsittning ikväll då.. Hoppas att de ska bli kul.. Men de e lite tveksamt, för ja tror inte att de e så många som kommer å komma vilket är synd.. Jag tror att temat har skrämt iväg dem.. Hade de vart ett lättare tema så hade de no kommi fler.. å måndag är inte heller den bästa dan... Menmen, man får väl gö de roligt då..

Ska väl börja fixa mej iordning snart, kan va bra å va lite förberedd när Emelie å Johanna kanske kommer.. Får se om de kommer förbi å vi går tillsammans.. inte säkert än, för de kanske går till sandra istället.. vilket ja skippar.. inte så sugen att ta en omväg på 45 min för att komma till origo för att få sällskap, då fåre va..

Ciao

Love Actually

De har inte vart nån speciellt spännande dag idag.. men den har gått iaf..

tog min promenad, vädligt skönt, men svinkallt!!! sen vare hem å titta på OC, innan filmen på femman, Love Actually.. Den e såååå sööööt!! Ja gillar den verkligen!! <3<3<3

Dags att kanske sova snart...

Ciao

Andra Advent!

De va skönt att ta en promenad igår.. de va väldigt kallt ute!! lyckades hamna i sällskap med alla som skulle till Corona, NH eller E-puben... Jag gick runt universitetet, såg nåra stackare som satt inne å plugga.. seriöst, klockan va ju typ 12 på natten!!  När ja kom hem frös ja väldi mkt, så de blev till å krypa ner under täcket..

Jag gissar att de blir en pluggsöndag idag, den 2:a advent..

Ciao

JESC

Satt å titta lite på JESC, men ja tröttna, de e inte lika roligt längre när man är "vuxen".. men ja tittade iaf när den svenska tjejen, Frida Sandén sjöng.. Duktig va hon verkligen!!! Såg inte på bilken plats hon hamna, men de va inte topptre iaf.. Men ja tror att hon kan gå långt, som hennes två systrar..

Funderar på att ta en promenad idag (ikväll) igen.. de va väldugt skönt att promenera igår.. Visste de va blött å kallat, men skönt.. Tror inte att de regnar nu iaf, förhoppningsvis... Men ja går no ut i vilket fall som helst..

Har väl mer eller mindre frysit ihjäl mina fötter.. Fönstret är öppet å fötterna bredvid.. Så ja måste gö nåe åt de..

Ciao

<3

Då va Angelica-dagen över för den här gången.. Men den kommer tillbaka nästa år igen, hoppas jag iaf!!

De va inte så många som kom ihåg mej, vilket gör mej en aning besviken..
Mamma, Macke, mormor, morfar, faster, mellankussen är de som får ett <3 av mej, då de va de som kom ihåg mej.. Mamma är den som får ett extra stort <3 då hon hade planerat i förväg å skicka en present!!

Ciao

Idol 2007: Marie Picasso

Yees, då vann Marie Picasso!!!!
De e väl bara att gratulera!!!

Kul att Kelly Clarkson kom dit å sjöng å!!


Idol-final

Nu ere riktigt spännande, ja har fortfarande ingen favvo, tycker att båda två e lika underbara!! Så de e svårt å välja..
Om lite drygt en timma får vi veta vem som vann...

Angelica-dagen

Jepp, idag har jag å alla andra Angelicor namnsdag!! Fick en present av mamma när ja va nere i Sthlm, har inte öppnat den än.. måste leta fram den, vänta... De va en bok: "Kompletta Hemhjälpen" haha.. Tack mummy!! <3 hon vet allt vad ja behöver... =P=P ska köpa en present till mej själv ida å, en cowboyhatt, jej!! nä, men ja måste sticka ner till stan å få tag i en innan alla är slut... så de blir mitt projekt ida..

Erik kommer inte upp ida, då han inte kom med flyget å inte flyget efter heller.. så ja gissar att ja inte får se honom på ett tag..

Ciao

I-landsproblem?

På rasten ida så satt vi i soffan å snacka lite grann..
¤ björn kom fram till att de är jobbigt å äta de små chipsen i skålen, då de inte går å dippa i dippen...
¤ sandra kunde inte är chips utan en tång.. hon kunde bli kladdig då..

typiskt?

Började dan med hormonsystemet, väldigt intressant.. lärde mej en del nya grejen å andra va repetion.. men de e aldrig fel..
sen vare matte å de va faktiskt ganska enkelt.. gick hem 1,5 h innan lektionen va slut, men ja va redan klar!! eller a, inte riktigt, men ja kunde inte resten.. fråga om hjälp? jo, om man kunde få nån hjälp.. om alla 30 vill ha hjälp så hinner inte alla få de.. önskar att torbjörn kunde va hos oss oftare, de blir mkt bättre då.. han kom igår, å de va bra, för de va lite klurigt igår..

sen hem å gjorde inge spec.. tog de lugnt.. laga massa mat som ja nu har fryst in, så att ja har lunch framöver.. sen vare dags å städa då erik kommer i morron, hoppas ja iaf.. känns lite typiskt bara.. har oroat mej länge för att nåt skulle hända, å så gjorde dere.. va ska man säga?

ciao

Allt går...

Läste i en tidning (avslöjar inte vilken):

"Allt är möjligt, de omöjliga tar bara lite längre tid."

Födelsedag

Idag skulle Foxy ha fyllt 16 år.. tyvärr får ja inte fira honom, ingen annan heller för den delen.. men om han hade varit här hos mej så hade jag bakat en tårta å låtit honom svulla!! Bara jag hade fått en bit först.. =P Jag vet, Foxy är en hund, men han var mer som ett syskon då han kom till familjen när jag var tre år.. Hemma hos mej så har vi alltid firat våra djur.. De har fått en present å tårta.. Jises, de låter ju sinnes!! men de e sant.. Hundarna har alltid gillat tårtorna, men katterna har varit lite kinkigare..

Jaja, GRATTIS på födelsedagen!!

Prata med Erik igår.. Får se om han kommer i helgen, de va lite strul med flyget.. Jag förstod inte riktigt vad, eller om ja ska erkänna så vare så att ja inte lyssna så noga.. som vanligt dårå.. =P Men jag hoppas verkligen att han kommer.. Har väntat på att han ska hälsa på mej sen ja flytta upp!!!

Pappa tipsa mej om en grej på Rix FM's hemsida.. Sjukt bra!! http://rixfm.se/?underpage=127 bläddra ner å läs: "SÅ HÄR KAN VINTERN UPPLEVAS AV EN INVANDRAD SNÖSKOTTARE."

Ciao

Dagens goda gärning: Jag skänkte pengar till Röda Korset idag, mkt stolt över mej själv!!

Vart tog de vägen?

Gousch, va ere här?? i morse vare inge Home and Away, å nu på eftermiddan vare inte Blue Water High!! Vart tog mina program vägen? Tur att de va Andra Avenyn, annars vet ja inte va ja skulle ta mej till!!!

2,5/3

läste på aftonbladet.se att umeå hade kommit med på monopol-spelet!! cooolt! dfe hade komit etta, så nu hamnar de på gamla Normalmstorg. sen var e 10 andra norrländska städer som också var me.. kul att norrland hänger med i utvecklingen..

vi fick tillbaka matteduggan idag.. han va verkligen snabb på å rätta, skönt vare för då slipper man vänta så länge..
 ja fick iaf 2,5/3.. så ja är nöjd.. blandade ihop + å - tecken på sista uppgiften å då fick ja ingen poäng..

ja fixa biljett yill basårets julsittning idag.. de är "vilda västern"-tema, undra va man ska dra på sig.. måste fundera.. ja borde fundera snabbt för den är på måndag å ja har inge som passar..

Ciao

Årets första julkort har kommit!

Julpyntet blev väldigt fint igår.. eller ja har ju bara pyntat fönstret å sen drog ja glitter runt bokhyllan..

      Nice, huh?

Har inte vant mej vid att gå upp så tidigt på måndagar.. har ju börjat 13 hela hösten å nu börjar ja 8.30!!! de e tungt att gå upp då.. inte alla dagar, men måndagar.. gousch!

fick mitt första julkort idag, från min gudfar i Finland!! eftersom ja inte har nåe kylskåp å sätta alla kort som ja förhoppningsvis kommer att få så bestämde ja mej för att pynta väggen med dem.. satte upp en tråd mellan två vare nu heter, å en i mitten... de va svårt att få fast dem i väggen, dåre e betong.. först bankade ja med mitt lipsyl, sen letade ja efter nåe annat å banka med.. hittade ett limstift i lådan, tog upp de.. då bet häftstiftsbortagaren mej i fingret!! :@ de gjorde sjukt ont..

men ja va tapper å höll ut.. bankade in de vita sakerna i väggen, lyckades inte helt.. men lite iaf.. de hade kanske vart lättare att ta fram hammaren, men ja har svåra problem å få igen verktygslådan så den öppnar ja bara näre riktigt krisar... men jaja, sen fäste ja iaf mitt julkort med ett gem.. så nu ere väldigt fint..

så nu väntar ja bara på flera kort..

Ciao

Den är tilbaka

Läste precis igenom bloggen lite grann.. letade efter min önskelista som ja ska ge mamma.. men ja hittade bara 4 saker på den.. resväska, ryggsäck, jeans å kamera.. så de hjälpte inte så mye..

men ja läste ett inägg då ja letade efter min underställströja.. den är tillbaka.. grejen är att den kom aldrig med upp med flytten.. så ja kan omöjligt ha använt den, fast ja trodde de.. mamma hittade den hemma i garderoben, så ja fick den när ja va nere i sthlm.. men ja va nästan säker på att ja hade använt den.. undra vad ja använde dårå.. igen, minnet.. är inte på topp.. undra när de hade tänkt sluta ta "semester", för ja skulle verkligen vilja att de kom tillbaka...

jaja...

Så här i juletider

Årets julklapp:

 • 1988 - Bakmaskin
 • 1989 - Videokamera
 • 1990 - Wok 
 • 1991 - Cd-spelare
 • 1992 - Tv-spel
 • 1993 - Parfym
 • 1994 - Mobiltelefon
 • 1995 - Cd-skiva
 • 1996 - Internetpaket
 • 1997 - Elektroniska husdjur
 • 1998 - Datorspel
 • 1999 - Böcker
 • 2000 - Dvd-spelare
 • 2001 - Verktyg
 • 2002 - Kokbok
 • 2003 - Mössa
 • 2004 - Tv med platt bildskärm
 • 2005 - Pokerset
 • 2006 - Ljudbok
 • 2007 - GPS-mottagare

 • Källa: http://www.hui.se/LitiumInformation/site/page.asp?Page=11&IncPage=3792&Destination=3151


  Första Advent!

  Yees, nu börjar nedräkningen!!! De snöade riktigt ordentligt i morse när ja drog upp persiennen!! Så då känns de verkligen som jultider... De ligger snö på fönsterbrädan, drygt en decimeter eller nåe.. nåra i 7B har redan börjat pynta deras rum, jag hade tänkt å börja idag.. har iofs inte så mkt, men de ska no bli fint!

  Har ingen glögg, men ja får dricka nåe annat till mina pepparkakor.. de löser sig..

  Ska snart till tvättstugan, måste tvätta lite lakan.. sen ere dags å börja plugga... gousch, e verkligen inte sugen på de..

  Ciao

  rÅsa!!!

  När ja kom tillbaka från promenaden såg ja att ja hade fått ett sms.. inte utav vem som helst utan av rÅsa!!! hon skrev att hon va här i Ume!! trodde först att ja läste väldigt fel.. hon va på krogen krogen.. vilket är väldigt nära mej.. tur va väl de.. hon va där med kåren (tror ja?), å efter att de hade äti middag så sprang ja över å träffa henne.. dock bara i nåra minuter.. men de va väl värt att klä på sig å springa ner till henne..

  va otroligt kul å se henne!! synd att de ba blev en kortis.. de va lite hårt  att gå utan att ha fått prata med henne ordentligt! har inte träffat henne sen ja flytta.. ja måste palla mej upp till lule i januari nångång.. shit, måste verkligen ta mej i kragen.. vill se hur hon bor å så..

  Ciao

  utgång

  Tittade ut genom fönstret nyligen å såg att fyrverkerier lös upp.. ja är lessen norrlänningar, men de e inte 31/12 än.. ni får ta å vänta en månad!! eller de kanske firar 1 december med fyrverkerier.. ja vene.. de va iaf fint, men för tidigt..

  lördagkväll, vad ska man hitta på?? de flesta normala studenerna är säkert i duschen å är på väg ut på nån fest, medan "pluggis-agge" sitter hemma i sitt rum å inte har nån aning om vad som ska hända.. önskar att ja också kunde gå efter: "de finns inga omfester, men de finns omtentor!" men de kan ja inte.. gousch, ja måste va tidernas tråkigaste student!! men de gör inge.. kan ta igen festandet lite senare i livet, då ja har min utbildning, medan de andra sitter med sina omtentor å inte får ut sin examen... =P=P då kan ja le å njuta!! va hemskt de låter... men de e lika bra att fåre gjort nu, varför plugga mer än nödvändigt.. 4 år ät en lång tid ändå!!

  dessutom kan man ju inte gå ut hela tiden, för då blire inte kul å gå ut tillslut..

  men nu ska ja ut på en promenad.. så de blire en "utgång" för mej å!! =P=P kanske inte som alla andra då..

  Ciao


  RSS 2.0