30 juni 13

Jisses! Vad fort tiden går!
Känns som om de inte va så länge sen jag stod i snön å skålade i Champagne å önskade mitt sällskap "Gott nytt år", men det är ju ett halvår sen!!

Veckan som har varit var seg till en början, men sen kom äntligen helgen.. Avslutade jobbveckan med fotbollsgolf, jag var typ sämst!! Fattar inte att jag kan va så dålig. Suger på minigolf också...

Erik kom å plockade upp mej efter golfen å vi for norrut.
Lillasyster fyllde 18 i fredags å bjöd på kalas på lördagen... De va lite tråkigt väder igår, men idag när vi åkte hem ja, då sken solen..

Ska försöka få ha en gå-i-säng-tidigt-vecka nästa vecka.. Känner mej helt slut å jag måste orka 2 veckor till, sen ska jag vila i 3.. Ångrar lite att jag inte tog 4 veckor, men de ska nig funka.. Har ju kvar 2 veckor sen, kan alltid va bra =)

//Angelica

24 juni 13

Veckan gick fort, som alla andra nu för tiden...!
 
På torsdagen åkte jag hem, fixade här hemma, packade, "vilade".. När Erik kom hem tog vi de sista å så åkte vi iväg..
 
Hann 20 minuter sen tog de tvärstopp å där stod vi i över en timma.. Olycka, så de var bara å vänta.. När vi väl kom fram, halv tre på fredagsmorgonen så va de sängen som gällde..
 
Midsommardagen var varm å skön, fyllde dagen med utomhusspel å sen blev de grillning på kvällen å lite mer lek efter det ;)
 
Midsommarafton var inte lika fin till en början, men mot kvällen så gav de med sej å solen kom =) De blev mormor-fika gånger två för min del å sen en sväng till MoP för gourmetmiddag - pommes å chips ;)
 
Söndagen blev de mer lek innan det var dags att packa ihop å börja åka hemåt...
 
Kom söder om Söderhamn å sen tog de tvärstopp.. Stod stilla i 10 minuter å sen började de iaf å rulle, men på tvåan.. Så vi vek av i Tönnebro å åkte via Ockelbo å Sandviken.. Tog sjukt lång tid, men de va värt de, för de hade inte vare kul å sitta i köer i 10 mil...
 
//Angelica

17 juni 13

Veckan rullade på, träning.. Fick även va med på min första seriematch. Dock fick jag inte spela, men de gjorde inte så mycket.. Fick 90 min på mej å lugna nervera å så spöregna de, så de va ganska skönt i båset ;)
 
Match i lördags igen, fick spela 15 minuter, helt ok..
 
Igår va vi till Gävle, hitta lite presenter, men inget till mej själv...
 
Jobb fyra dagar å sen midsommar, planerna är inte riktigt klara än, får se hur de blir..
 
//Angelica

10 juni 13

I lördags for vi upp till Gävle, åt middag å gick på bio, After Earth. Inte min typ av film, men den vra bra, dock blev jag aldrig lika fast som Erik... =P Han va så spänd så han satt å skaka ;) Satt å skratta lite åt han då eftersom min stol börja skaka... ;)
 
Sen har jag tittat på prinsessbröllopet, så fint de va!!! Nästa år kanske de är dags igen.. Eller året därpå.. Vet inte riktigt när de kan tänkas komma, men jag tror de är dags för prinsen å Sofia snart =)
 
//Angelica

6 juni 13

Hade aktivitetsdag med fotbollen för två helger sen. Först vare match å då stod jag i kioken, sedan hade tränaren tagit bilder runt om i Månkis så vi skulle leta efter.. Mitt lag kom först tillbaka =) De va kul, men jobbigt.. Tur vi hade en tjej som är uppvuxen här, annars hade de aldrig gått =P

I förra veckan var vi och vaccinerade oss samt gick till polisen för å fixa pass, i allt de där träning å städning.. Sedan fick vi gäster på torsdagen, var ledig på fredagen eftersom Eriks kusin tog studenten..
Får en skön känsla i kroppen när jag går på student, vill också!!!!
Vi hade iaf tur med vädret, lite för tur för de va väldigt varmt på skolgården speciellt när klockan närmade sig utspringet och folk börja strömma in..
Sedan var det bjudning hemma hos kusinen, efter de åkte jag till MoP medan resten åkte hem till Månkis..

MoS va också hos MoP. Helgen ägnades åt trädgårdsfix å mys med Chilli å Messi =)

Stannade kvar till tisdagen då jag var på kurs i Solna. Bra kurs, men jag kommer inte ha så mycket användning av den just nu...

Idag är det nationaldagen, solen skiner å de är varmt, 44 grader på uteplatsen...

Var taggad för fotboll, men de blev instället, så jag ska ut å cykla istället, väntar bara på att telefonen ska laddas upp lite å värmen ska sjunka =)

//Angelica

RSS 2.0