I-landsproblem

Av alla mina 15 kanaler så fungerar alla UTOM den viktigaste, 5an! Hur ska jag då kunna titta på Greys?!?!

Gaaahhh ¤%&#@

Kunde inte nån oviktig kanal som typ SVT 2 försvinna istället???

//Angelica

23 april 12

I torsdags så var jag på presentjakt, gick väl sådär.. Gav uppgiften till bror tillslut.. På fredag så var det handling som stod på schemat... Sen hem å fixa lite, baka å så å sen stupa i sängen..

På lördagen vaknade jag strax innan sju, men låg kvar till halv åtta, då började jag å stöka lte här hemma, dock tyst eftersom Erik fortfarande sov... Sen väckte jag honom å fick hjälp.. De vart lite stressigt eftersom de första gästerna plingade på klockan två... Till halv tre va de mesta klart... Resten av gästerna trillade in, vi skålade å öppnade paket, sen var det smörgåstårta å en marängtårta till efterrätt =)


<3

På söndagen var de dop i Nacka, ett kusinbarn, blev lite fika efteråt.. Jag å Erik åkte till M&M å fick middag =) Sen var det bara hem å sova..

//Angelica

18 april 12

Har vare trött å förvirrad varje morron den här veckan... Har tänkt att jag måste sova tidigt, men så hare inte blivit för de har kommit annat emellan.. Idag äre Greys så då blir de sent också.. Men i morron, då ska jag hem å bara slappa, hoppas jag iaf...

Va på kurs idag, sjukt trååååkigt!!! Fatta inte riktigt varför jag skulle gå den, eller jo lite, men mycket info var utanför mitt område... När halva dagen hade gått då kom han med sina PP-bilder i ett häfte, varför fick vi inte dom vid start?!?!

Sen var de bara hem å ladda om innan det var dags för krattning av fotbollsplan... Tog två timmar för halva plan, va typ bara 10 stycken, undra var de andra 10 höll hus..?? Men nu äre iaf gjort..

//Angelica

16 april 12

Förra veckan var tung.. Snoret rann, jag frös, jag svettades, jag hostade, jag nös.. Mådde inte alls bra, borde egentligen ha varit hemma å vilat, men jag hade inte tid med de..

På fredagen for vi ner till Sthlm, lillebror fyllde 20 å firades med champange å överraskning.. På fredagen var det middag hemma med familjen å på lördagen var det lasergame å restaurang med familj å vänner =)

På söndagen åkte vi hem, träffade Sandra å Daniel, hann inte träffa dom så mycket, då jag hade massa annat för mej.. Men lite iaf...

//Angelica

9 april 12 - Studentskiva, Påsk, Prosit

Torsdag
Jag trodde jag skulle få sluta klockan ett, men den blev tre innan det blev dags å då hade jag behövt sitta kvar lite till egentligen, men jag hade ingen ork kvar.. Åkte å handlade å sen hem, plockade, packade, fixade... Erik kom hem, vi fikade, duschade, packade, gjorde oss i ordning å sen packade vi in i bilen å for söder ut.. Parkade bilen hos MoS, klädde på oss de sista å sen tog vi bussen in till stan.. Folk stirrade på Erik då han var utklädd till Elvis, jag kom undan ganska bra som Askungen.. De tog ett tag att hitta rätt, var inte riktigt med på vart vi var.. Vi kom fram strax innan tolv, träffade lite folk, drack gott å så åkte vi hem strax innan två.. Gick å la oss..

Fredag
Vaknade innan nio, men låg kvar en stund.. Sen gick vi upp, tittade på teve, åt frulle, packade in i bilen å drog norr ut.. Stannade i S-hamn å åt lunch å sen H-sand där jag å Erik skulle på middag å MoS fick åka med MoP resten av vägen.. När jag å Erik kom hem så gick vi å la oss nästan med de samma.. Har vare en tuff vecka så jag var helt slut..

Lördag
Vaknade, åt frulle, packade in i bilen å åkte till MoP, med ett stopp på vägen hos M&M.. När jag kom fram så började jag med kakan eftersom den hade en frystid på 5 timmar.. Sen blev det lite annat fix.. När de mesta fixet var klart så var det äggjakt, de blev sjukt mycket ägg.. Kommer kräkas på godis snart..

Sen började vi fixa de sista innan gästerna, M&M och Eriks familj kom.. Vi åt gott å hade trevligt.. När gästerna hade åkt så gick jag upp å vilade, var trött efter ytterligare en intensiv dag..

M kom upp, vi pratade lite innan det var dags å sova..

Söndag
Vaknade, gick upp å tittade på teve, åt frulle, kom på att klockan började bli mycket, så jag packade in i bilen å åkte till M&M för att hämta lite grejer å sen vidare till Erik.. Åt mat, packade in de sista i bilen å sen drog vi söder ut..

Kom hem runt halv elva, plockade ur bilen å sen stupade jag i sängen..

Måndag
Vaknade i morse å kände mej inte så bra, förkyld.. Kände redan igår att de var på väg.. Hoppas de går över fort, jobbigt med täppt näsa...

//Angelica

RSS 2.0