*

Så nu har jag vari duktig å pluggat i två timmar!! På en lördag.. Har inte hunnit kolla projektet än, men det är en dag i morron också..

Ska gå å göra mej i ordning om en liten stund. Ska åka till M&M om typ en timma =)

Ciao

Sovmorron

Äntligen så fick jag sova länge.. Eller jag vaknade 8 å gick på toa, när jag kom tillbaka så var hela sängen upptagen av Erik!! Så jag fick lägga mej på kanten.. Å sen sov vi till 11, annars brukar Erik tycka att vi ska gå upp vid 9, men inte idag.. Tur de, för det är faktiskt lördag å då får man sova hur länge man vill..

Ska sätt mej å plugga nu hade jag tänkt, måste renskriva lite anteckningar å kolla på lite saker till projektet..

Ciao

Neråt

Det gick undan idag när vi arbetade med projektet!! Vi var lite oense, så vi va tvugna å fråga läaren lite granna, så att vi kom på rätt spår. Det är så klurigt att få till taket, det trodde jag aldrig!!

Vid lunch avslutade vi arbetet å jag gick hem, eller småsprang lite.. Kände mej en aning stressad, varför vet jag inte riktigt! Gick förbi ÅC innan jag kom hem. Väl hemma så åt jag lunch å packade ihop det sista..

Efter ett lämnade vi parkeringen å strax innan fem kom jag innanför dörren hemma hos Erik.. Det hade alltså tagit 3,5 timma ner, vanligtvis tare runt 2.. Men nu stannade vi lite på vägen, så det tog lite längre tid..

När vi kom hem så packade vi in allt å sen åkte vi å köpte pizza (det blir så när Erik "lagar "mat), jag gick in på ICA för å handla lite.. Den ICA är inte så jättestor, men jag gick vilse, kunde INTE hitta mjölkdisken!!! =O Gick varv efter varv å tillslut.. Den var där jag hämtade min första sak i affären.. =P Jag kom ut ganska lagom tills när Erik hade hämtat pizzorna..

Sen åkte vi hem å åt dom, faktiskt ganska gott..

Ciao

Vilken natt

Jag vaknade i natt av min huvudvärk!! Gjorde så fruktansvärt ont.. Men somnade jag om, men vaknade igen när Erik kom hem.. Samt när klockan ringde, å då va huvudet bättre å jag var ganska så pigg..

Blev lite förvånad att det gick så bra å somna igår som de gick fast jag inte hade nån musik på.. För på Mix spelade de massa snabba poplåtar å på P3 rock, inget av de va särskilt behagligt att somna till, å jag kunde inte hitta Lugna Favoriter(kanske inte ens finns här) så jag stängde av istället..

Nu måste jag gå å klä på mej, ska gå till skolan om en liten stund..

Ciao

Packa

Har sån fruktansvärd huvidvärk, men jag har bara mej själv att skylla på.. Jag vet varför den kom å jag kunde ha förhindrat de.. Å nu vägrar den att försvinna.. Det kommer att bli jobbigt å somna, för det känns som om det är någon som slår mej i huvudet!!

Ska alldeles snart gå å sova, men jag måste packa först.. Har glömt bort de, å jag bör vara färdigpackad i morron när jag kommer hem från skolan annars kommer Erik å sucka.. Eller så struntar jag i å packar å ger igen!! För han packar aldrig kvällen innan (jag brukar packa åt honom..) Fast jag vet inte om jag vill att han packar åt mej, då vet man ju aldrig vad man får!!! Så jag göre nog själv..

Ciao

Hjälp!

Sitter å tittar på Sveriges värsta bilförare å jag blir rädd!!! Vilka idioter det finns på vägarna! Förstår inte hur dom har lyckats få sitt körkort, helt otroligt.. Att de inte har blivit av med dom?!?

Ciao

I natt jag drömde..

I natt träffade jag tomten å hans familj, vi var ute på isen, då den plötsligt sprack som en ring runt oss. Jag, Lina å tomtens renar hann inte komma till ett säkert ställe, utan blev fast i ringen. Ena renen hoppade till tomten å de andra som stod där isen var lite mer stabil. 

Då blev vikten ojämt fördelad på vårt isflak, så jag å Lina hamnade i vattnet å renarna var kvar på flaket. Lina kravlade sej upp på den säkra isen, men jag låg stel kvar. Lina vart sedan iknuffad av renen som stod på det säkra då han skulle rädda sina renar..

När renarna var i säkerhet så hjälpte en ren mej å Lina upp ur vaken.. Sen gick vi därifrån som om inget hade hänt..

Det verkar lite luddigt, men det var en dröm så det är lite svårt att förklara.. =P Har drömt massa annat konstigt också.. Typ att min bror blev utvisad å familjen firade!! =O

Ciao

Föreläsning

Det blev en lång dag i skolan idag.. Gick hemifrån 8 å kom tillbaka 16.. Så länge har jag inte vart i skolan på ett bra tag!! Morronen började med en föreläsning av två personer på Länsförsäkringar.. Det var intressant att lyssna på dom.. Sedan fick vi lite broschyrer å en brandvarnare, med tanke på det som hände på Ålidhem i mellandagarna..

Sedan jobbade vi på projektet, blev långt idag.. Men nu har vi börjat kommit framåt.. I mororn är det dags att börja mängda å sen prissätta.. Vi var tvugna att fråga läraren lite idag, för de va nåra saker som var oklara..

Ciao

Coolish

För ca 1,5 år sen så åkte en kompis till mej till USA som AuPair.. När hennes år var slut så valde hon att stanna kvar ett år till.. För nån vecka sen så åkte Eriks kompis till USA som AuPair..

Båda tjejerna hamnade i  samma stad. Å igår eller när det nu var så träffades dom..

Lite coolt!! Ibland är världen lite liten.. =P

Ciao

Pics

Bilder från dagens studiebesök


Såhär kommer det att se ut när det är klart

Ciao

Studiebesöket

Studiebesöket i morse var spännande å intressant men KALLT!! Höll på att frysa ihjäl!! Fast jag hade långkalsonger, mössa, vantar å sånt på mej.. Så de ska jag komma ihåg till nästa gång.. Ska dit om nåra månader igen, men då kanske det inte är lika kallt längre, eller de hoppas jag inte iaf..

Sen blev det bråttom upp till skolan, kom nån minut sent.. Men de gjorde inte så mkt.. Arbetetade nåra timmar innan vi gick hem.. Erik kom å mötte mej. När jag kom hem så var jag tvungen å äta, var så hungrig, hade inte hunnit med att äta lunch..

Nu ska jag fortsätta med projektet lite..

Ciao

Mot studiebesöket

Nu är det dags att göra sej klar för att gå.. Har 10 minuter på mej, men det är lika bra å börja nu, för annars kommer jag iväg för sent, innan jag har hunnit med alla sista minuten grejer..

Ciao

Väckt

Erik hade ställt klockan på 9, å efter att ha hört Ba ba ba ba ba äre svårt att somna om.. De va den sovmorronen!! Menmen, jag klev upp, ska väl äta frukost å sen kanske plugga lite, de vore ju.. Frågan är om jag orkar, är inte så pigg på de..

Ciao

Mot sängen

Hade tänkt att jag skulle va uppe länge idag, men jag orkar verkligen inte.. Är alldeles för trött å har ont i huvudet.. =/ Så jag ska nog gå å lägga mej å läsa lite..

Sovmorron i morron, otroligt skönt.. Ska vara på resecentret 11.45 =) Naaaajs

Ciao

Resa?

Bro' började å prata med mej idag på MSN
M: agge?

A: a

M: när ska vi åka utomlands?

Hehe.. De låter ju intressant.. Jag har iaf planerat att jag å Erik ska till London under sommaren.. Men de vore ju skönt med solsemester, en sista-minuten sitter ju inte helt fel.. =P Frågan är bara när? Jag är ju typ aldrig ledig.. Kanske att det bli ett påsklov..


Vi får se, jag är iaf grymt sugen ;)

Ciao


Avklarad

Jag klarade tentan å jag är så nöjd!! För den var faktiskt svårt, så jag blev lite förvånad att jag fick de poäng jag fick!! Nu ska jag fortsätta lite med projektet..

Ciao

Morron

Jag förstår inte varför jag sover så dåligt!! Jag blev jagad i natt igen, typ en liknande dröm å när Erik kom hem å öppnade dörren så fick jag hjärtat i halsen, jag vart så himla rädd!!

Sen har jag vaknat flera gånger, å efter 100e gången så gick jag upp.. Då va klovkan iofs 10 över 8 å jag skulle upp halv 9, så de gjorde inte så mkt..

Dags å äta frukost, sen ta sej iväg till skolan

Ciao

Läggdags

Nu är det dags att krypa mot sängen.. Ska iofs inte upp lika tidigt i morron, har en timmas sovmorron.. =P Ska va på skolan 10, för då ska vi få tillbaka mattetentan, å jag är sjukt nervööööös!! Efter det ska jag ta å kolla in Uniaden, inte för att det berör mej så mkt eftersom jag har 2,5 år kvar å plugga.. Men det kan va intressant.. Å sen ere proj.arb. som gäller.. Vi ska träffas vid 12, det går framåt för oss vilket är skönt..

Nee, dags för sängen, å boken

Ciao

TV-bröllopet

Tittade på Bonde söker fru - bröllopet, å va fint det va!! Ögonen fylldes med tårar.. Snyft, men jag kunde inte hjälpa de!! De var ju så fina! Allt var så perfekt!!

Blev lite fundersam, prästen sa i lust och nöd, säger man inte i nöd och lust??

Ciao

Kalas

Pratade nyss med MM, ska dit på lördag å fira MF.. Moster å T kommer också.. Så vi ska typ äta midda å så.. Najs. =) Pratade även om lite annat, vad som händer å så i livet.. =P

CIao

Aouch

Seriöst men den här huvudvärken tar död på mej!! Blir inte av med den hur jag än försöker.. Ska nog gå å lägga mej med Eriks Orgasmatron Mini som han fick i julklapp, den brukar hjälpa mot huvudvärk..

Ciao

Natten

Att somna igår var inte så lätt.. Jag började å läsa kanske 20 minuter.. Sen släckte jag lampan å låg å vred mej i 1-1,5 timma eller nåt sånt.. Tog fram boken igen å läste lite till.. Låg å vred mej 1-1,5 timma till.. Sjukt jobbigt.. Framåt 1 tror jag att jag lyckades somna..

Sen vaknade jag av ett ryck 5 över 7, hade en mardröm där jag blev jagad.. Läskigt.. Lyckades somna om igen till halv 8 då de va dags att klica upp..

Ciao

Dags för sängen

Nu har jag bestämt mej, jag ska gå å lägga mej å läsa

Godnatt

Här i min ensamhet

Jag känner mej så fruktansvärt ensam just nu.. Fast egentligen så vill jag inte ha nåra människor här heller.. Eller jo det finns nån/nåra som jag skulle vilja var här.. Personer som får mej att må riktigt bra, känner att det behövs.. Som typ mina BB's.. För är man med dom så går det inte att låta bli att skratta.. ;) =) Ett skratt just nu skulle då inte sitta fel..

Funderade starkt på att gå å lägga mej för typ en timma sen.. De fanns ju ändå inget å göra, så varför inte..? På teven vare kasst, mina filmer är inte mkt bättre heller.. Men går jag å lägger mej tidigt så vaknar jag tidigt också, å de vill jag inte.. Fast det vore kanske bra å gå å sova, för jag har sån fruktansvärd huvuvärk som vägrar släppa.. Ska överväga saken.

Ciao

Städat

Så då har jag städat lite här i lägenheten.. Hade tänkt att lämna dammsugningen till Erik, men jag tog den själv.. Kände att jag behövde komma i andra tankar.. Så jag började även städa lite extra i köket också.. Inte för att de skiner, men de ser lite fräschare ut.. Å jag kan gå barfota utan att ha en grushög under!!

Dags för en promenad, inte för att jag är så taggad, men jag måste, annars kommer jag inte att komma igång.. Ska flytta fram isbroddarna den här gången, för de va inge skönt att ha de under foten i mitten.. Eller jag kände mej säker när jag gick, men nu göre ont.. =S Risken om jag flyttar fram dom är att de kommer att åka av, men de där löser jag..

Ciao


Tvätt

I och med projektet som vi håller på med nu så kommer mina dagar inte vara 8.30-12, utan det kommer å bli eftermiddagar också.. Vilket gjorde att jag inte kommer att kunna tvätta på onsdag som jag hade planerat.. Så jag var tvungen å boka om..

Men det var inte så lätt att hitta en ny tid.. För den närmaste veckan var fullbokad.. Men jag lyckades iaf hitta en kvällstid.. Dock en kortis, så de får bara bli de viktigaste..

Ciao


Dagen

Halv nio vaknade jag i morse å kände mej pigg.. Men jag tvingade mej själv kvar.. Å jag lyckades å ligga kvar en timma till.. Sen gick jag upp, vart så uttråkad av å bara ligga där å titta upp i taket..

Undra vad jag ska hitta på idag?

¤ Städa
¤ Fixa papper
¤ Leta efter info till projektet
¤ Skriva ner anteckningar från veckan
¤ Promenera

Bra, nu har jag lite å göra iaf.. Annars kommer jag å börja klättra på väggarna snart, är så uttråkad..

Ciao

Gonatt

Nää, de kanske är dags att gå å lägga sej.. Ja så fåre bli.. Känner mej trött å har ont i huvudet..

Godnatt
Ciao

Grattis

De gick som jag ville i körslaget! =) Just nu sitter jag å tittar på Wallander, går faktiskt bra, är inte så rädd.. Inte än iaf.. =P Men det hade ju varit trevligt om jag hade haft sällskap..

Idag fyller mIn B.B. Ammi 20 år, så ett stort grattis till henne!!


Ciao

About a boy

När jag satt här i min ensamhet så tänkte jag att jag kunde ta å titta på en film.. Bestämde mej för Love Actually.. Men de kändes inte bra eftersom jag har sett den ganska så nyligen.. Men i brist på annat å göra så kunde jag se den.. När jag gick fram till filmerna såg jag att jag hade Om en Pojke.. De hade jag glömt.. Såg aldrig den när jag köpte den, för min dator ville inte vara snäll å låta mej se den... De ville den inte idag heller, inte förns jag bytte program å se den i...

Så det blev den filmen.. Hade för mej att den var bättre.. Men de va inge WOW i den riktigt..
 

Snart är det dags för körslaget..

Ciao

Mat

Hela dan har jag gått å funderat på vad jag ska äta till midda.. Kom på en jättegod sak, men de sprack då jag kom på att jag saknade en ingrediens.. Å jag orkar inte springa till ICA.. Så det får bli en annan gång, längtar grymt.. =P

Frågan är då: vad ska jag äta istället?

Ciao


Promenad

Hittade isbroddarna idag så nu fanns det inte längre nån ursäkt till att inte promenera.. =P Tog på mej dom å gick ca 3 km.. Tycker att det räcker för att vara första gången på länge.. Vill ju inte chocka mina benhinnor.. =P Ska gå den sträckan ett tag å sen ska jag byta till en annan som är lite längre.. Å senare kanske ta en som är ytterligare lite längre..

Kanske att jag tom kan börja springa igen.. Fast jag kanske ska vänta till våren med de då snön är borta å marken lite mjukare.. Jaja, ett senare problem..

Ciao

Gårdagen

Jag hade superkul igår!! =D Jag kilade iväg till Johanna innan sju nångång.. Var där först, men de gjorde inget.. Vi valde musik å jag gosa med hennes katt, så söööt.. =) Sen började de droppa in folk Björn x 2, David, Millan, Sandra + kompis, Kalle.. Typ de gamla vanliga..

Efter nio så tog jag på mej jackan å sprang över till Jenny, de bodde bara nåra hundra meter ifrån varandra.. Å jag lyckades att gå vilse.. =P Men kom tillslut rätt.. Där var alla tjejerna i klassen utom två.. Det var väldigt trevligt, mkt prat om allt å inget..

Innan ett bestämde vi oss för att gå ut.. Å vi hamnade på Origo, inte mitt favoritställe, men det va faktiskt okej.. Träffade lite annat folk från klassen där, samt basårarna jag va hos tidigare.. =)

Traskade hem vid två när det stängde.. Kom hem tog av mej de osköna skorna, jag förstår inte varför jag plågar mej själv så.. Å igår så va de faktiskt ett riktigt dåligt skoval, för de va halt som %#&¤& å ännu halare med klackar..!!

Tog även bort sminket å drack lite vatten, tittade lite snabbt på datorn å sen gick jag å la mej, somnade på en gång då jag la ner huvudet på kudden.. Sen vaknade jag när Erik kom hem... Somnade om å vaknade till när han gick upp, men somnade om igen å sov till 20 över 10..

Ciao

Feeest

Så, då vare dags att bege sej mot Nydala.. Hoppas att ni får en trevlig kväll!!

Ciao

Piffnings dags

Jag ska vara hemma hos Johanna om typ 2 timmar å det kommer att ta mej 30 minuter att gå till henne, det betyder att jag har 1,5 timma på mej.. Det betyder att jag borde ta tag i mej själv å göra mej i ordning nu, för att jag ska hinna i någolunda tid.. Eller åtminstonne slipper stressa iväg, för de e bland de värsta..

Så, mot badrummet

Ciao

Nytt

Jag ringde till VC idag igen.. Så nu har jag fått en ny grej som jag ska testa.. Får se om det bli bättre eller inte.. Ska ändå kontakta dom igen om nån vecka drygt... Så vi får se.. Hoppas på en förbättring..

Ciao


Projekt

Idag började vi med ett av de projekt som vi ska göra i den här kursen.. Å det verkade till en början inte så komplicerat, men nnu när vi satte oss med de så va de ganska så mkt som ska göras.. Sånt som man i vanliga fall inte tänker på.. Så de här lär ta sin lilla tid..

Eftersom vi tyckte att vi hade för lite kött på benen för att kunna börja arbete så bestämde vi oss för att gå hem läsa i böckerna från förra byggkursen, kolla lite på internet ringa lite personer för att få veta vad det är som egentligen ska göras när man bygger ett hus..

Så det är de jag ska göra nu

Ciao

Nya byxor

Idag drog jag på mej byxorna som jag köpte i fredags.. Kände att det var dags.. Jag bara älskar att ha nya saker på mej.. Det är en så otroligt skön känsla.. I början är de tajta å sitter perfekt.. De hasar inte ner, det går iofs att lösa med ett skärp, men jag glömmer alltid skärpet.. =P

Självförtroendet höjs lite mer och jag känner mej lite snyggare än vanligt (det är faktiskt möjligt).. ;) Dagen blir bra å det finns inget som kan få den att gå i krasch.. =) Sen hjälper det ju om någon märker att det är nytt, då blir jag lite gladare..

Fast att ha nya byxor har ju nåra nackdelar också.. De sitter lite för tajt kanske, så när man sitter ner så är det inte så skönt, för de skär in lite i magen, hade ett rött märke runt hela midjan.. =P Men de e sånt man får stå ut med, de töjer sej med tiden..

Å en annan sak är att de färgar en del.. Mina ben var blåa när jag tog av dom.. Å jag hade ett vitt plagg vid byxorna de är nu i en lite lätt blå ton.. =P Jag hoppas att det försvinner i tvätten..

Ciao

Det är inte lätt när man är poppis

I början av veckan så hade jag planerat att åka ner på fredagen.. Sen kom det ett förslag om en tjejkväll för oss i klassen som lät intressant.. Så jag bestämde att jag skulle stanna kvar i Umeå under helgen.. Idag fick jag en till inbjudan av Johanna att det är fest där, också i morron..

Först tänkte jag skippa Johannas, eftersom den andra kom först.. Men sen tänkte jag efter å bestämde mej för att vara först hos Johanna en stund å sen till Jenny.. Sen kanske vi alla går ut till samma ställe.. Vi får se hure blir.. Fest iaf..

Ciao


Göteborg

Ska straxt ta å bege mej ner på stan.. Ska handla lite inför morrondagens tjejkväll =) Skulle gjort det igår, men det glömdes bort.. Å eftersom jag ändå ska ner på stan å träffa nåra basårare så passar jag på.. Så idag blir det äntligen Göteborg, de va ett tag sen sist.. Lääängtar

Ciao

Dålig koll

Igår när Jenny å jag satt på Subway undrade hon va klockan var.. Jag tittade runtomkring i rummet, men jag kunde inte se nån klocka på väggen.. Så jag beslöt mej för att ta fram mobilen..

J: Vad gör du för nåt?
A: Jag skulle ju kolla vad klockan var.
J: Ja, men du har ju en på armen
A: A juste, de har jag ju..

Hehe, har inte riktigt vant mej vid att jag har en klocka på armen.. =P Snart kanske

Ciao

Sovdags

Nu är det dags att krypa till sängs.. Ska läsa lite tänkte jag så att jag blir riktigt trött

Ciao

Grattis till MF som fyller år idag

Ingen nap

Jag kom på en sak idag.. Jag har faktiskt inte sovit midda på många dagar nu.. Å jag är lite stolt över mej själv.. Jag är inte längre lika trött på eftermiddan som jag har varit förut.. Eller så har jag inte märkt av det för jag har varit aktiverad mkt på eftermiddagarna nu å inte hunnit känna av det..

De kanske inte är nån jättestor bedrift, men ändå.. Kanske att jag lyckas bli av med den här ovanan, de vore skönt.. För jag tror att det gör mej bara tröttare..

Ciao

Sjukling

Nu har det gått lite drygt 4 veckor sen jag kontaktade VC å jag känner mej inte riktigt bra än.. =S Så i morron ska jag ringa igen.. Måste bli av med de här,.. Det tar energi.. Vet ju inte ens vad det är för fel.. Man kan ju omöjligt vara förskyld i 3-4 månader =S

Så vi får se vad som händer

Ciao

Goodie

Jag gillar faktsikt den här kursen som jag läser nu.. Den känns inte jobbigt (inte än iaf) å det går faktiskt att hinna anteckna och hänga med!! Det är ju de här som jag kommer att hålla på med sen när jag är klar, inte en massa derivator, integraler å skit..

Efter lektionen så åkte jag å Jenny ner på stan.. Hälsade på hennes supersöta hundar!! Fick nåra pussar å sen hade jag knäsällskap hela vägen ner och upp från stan.. hehe..

Hittade lite smått å gott som jag har tittat på en stund men inte tagit mej i kragen å införskaffat, men nu har jag det.. å att de va lite rea gör ju saken lite bättre.. =P

Plugga lite nu kanske? Tål att tänkas på

Ciao

Mkt gjort

Ojojoj, vilken dag.. Det har inte vart jobbigt utan jag (vi) har hunnit med så mkt!!

Jag var i skolan på förmiddan, E fixade lite här hemma, bar ner saker till förrådet å tog upp nåra.. Fick bort all tvätt.. Blev riktigt glad när jag kom hem, för vika tvätt är det tråkigaste jag vet!! Speciellt strumpor!!

Sen åkte vi å handlade mat.. å när vi kom hem så bar vi ner lite till till förrådet å tog upp mera.. Väl uppe så började vi montera upp tavlor, speglar å handdukshängare.. Det som har hängt på oss sen innan jul.. Men det går inte så fort här hemma.. =P

Till middag gjorde jag tunnbrödrulle.. Å det var tur att det bara var jag å Erik här hemma.. Då en av oss inte åt så värst fint, utan med HELA ansiktet.. =P Ni kanske kan gissa vem det var? =P Hehe

Ciao

Rekord

Jag vet inte riktigt vad som hände, men i fredags så slog bloggen läsar-rekord!! Whiii =) Iofs så var det inte så många att jag kan jämföra mej med stora bloggare, men de gör inget, för jag blev ändå glad å lite förvånad.. För det vart en sån stor skillnad helt plötsligt..

Ciao

Helgen

Halv tio kom vi fram i fredags så jag fick iaf se slutet av Let's Dance.. =) Tittade på nån film sen på kvällen.. För ovanlighetens skull så vare Erik som var den trötta av oss å ville gå å sova först.. =P

På lördan drog han mej upp ur sängen, kan inte påstå att jag var så jättepigg precis.. Å som vanligt efter frukost så kollade han lite på bilen.. Sen spelade vi Buzz.. Kom två, va inte så duktig..

På kvällen for vi ner till H-sand för att fira Eriks kusin på den stora dagen! =) Där blev det tacos å en otroligt god tårta med polkagris!!! Yummi.

Tittade på Wall-E innan vi åkte hem.. Då drack jag ett glas vatten å sen stöp jag i säng..

Å för ovanlighetens skull (igen) så vaknade jag före Erik i morse, lite stolt är jag.. För klockan va då halv tio.. Efter frullen så tittad han på bilen (igen)..

Ciao

Miss i schemat

Fortfarande så har inte kommit instaplandes!!  Så hela min fredagsplan har gått i krasch, för jag missade att lägga in övertid som en del i schemat.. Eller det fanns inte plats för det heller..

Jag som hade planerat så fint så att:
16.20 Erik kommer innanför dörren
16.30 Erik kliver in i duschen
16.40 Erik kommer ut
16.45 Erik packar ihop sej
16.50 Vi går till bilen
17.00 Vi åker å äter
17.35 Vi lämnar stan
18.55 Vi stannar i Övik (för det obligatoriska toabesöket)
19.50 Framme
20.00 Let's Dance

Eftersom vi redan ligger 2 timmar efter i schemat å mer kommer det att bli så kommer ja att missa Let's Dance helt å hållet.. Humpfh =/

Ciao

Sent

Av nån konstig anledning så slutar Erik alltid sent då jag ska följa med hem till hans föräldrar.. =/ Det har aldrig hänt att han har stått i dörren 20 minuter efter att han har slutat.. Typ minst en timme efter.. Som nu, min klocka är 16.51 å han är inte hemma än..

Men han borde komma snart, de va iaf vad han sa till mej när han ringde förut.. Men man vet aldrig, de kanske hittade på nåt nytt till honom, det skulle inte förvåna mej..

Ciao


Varmare kläder

Asså, jag måste vara otroligt dum.. Här går jag runt å fryser som en gnu med min skidjacka.. Det jag inte har tänkt på är att jag i garderoben har en varm å mysig dunjacka, ska nog ta fram den istället, för den här kylan tar död på mej!!

Min dunjacka kanske inte är den varmaste, men den går iaf en bit ner på låren så att det slipper bli så kallt där, sen skyddar stövlar till strax under knäna.. Så då blir jag ganska varm.. De enda som inte är varm är mina knän å de känns, för när det är så här kallt så känns det som om det fryser fast å jag kan inte röra på dom..

En strumpa för knäna, typ som ett knäskydd fast mjukare å bekvämare.. Det vore kanske nåt.. Undra om det finns nåt sånt, eller om jag måste uppfinna det själv.. Måste undersökas..

Ciao


Shopping =)

Nu har jag varit nere på stan en sväng, å de va nog första gången på väldigt länge som jag inte kom hem tomhänt eller med bara en kasse.. Nop idag har jag satsat! =)

Det blev byxor, tjocktröjor, långärmade t-shirts, böcker.. Så nu ska jag rensa ut min garderob på gamla fula kläder, det kommer å bli svårt, men det är ett måste!!

Ciao

Tupplur

Nu har jag sovit i en timma till =) De va lite skönt, fast soffan var faktiskt rätt oskön, de fanns inte mkt utrymme å röra sej på.. =P

Ska börja städa å packa nu, se får jag se om det blir en sväng på stan.. Är lite osäker om jag ska ta mej utanför dörren mer än nödvändigt idag, för nu visar datorn -27 å den i fönstret -18.. Vi får se hure blir..

Ciao

Kaaaaallt

När jag satte på datorn så visade den att det var -26 grader ute, så jag var tvungen å gå å kolla på termometern i köket å den visade bara -17,9 grader =S

Ciao

Jobbig morron

I morse vaknade jag inte utav: ba ba ba ba ba, utan av att Erik flög upp ur sängen.. Han vaknade ett par minuter innan han skulle åka hemifrån..

Så jag gick upp gjorde frukost till honom så att han skulle hinna göra allt annat som ska göras på morronen.. När han satt å åt mackorna jag hade brett så öppnade han mackan å kollade om de var nåt smör i den.. =P Hehe, han tyckte att jag var ltie snål.. =P

Inte nog med att han vaknade lite sent, så hade mobilen inte laddat under natten, å den varnade för lågt batteri.. =/ Så jag lånade ut min gamla nokia, iofs med lite halvdåligt batteri, men jag vågade inte låna ut min S.E.

Försökte somna om igen, men det gick inte.. Blev alldeles för pigg samt hungrig.. Så jag hoppas att jag kommer bli trött senare, för klockan är bara sju å jag är ju ledig idag!!

Ciao

Bortgjord

Nu är tentan över.. =D De va 2 uppgifter som jag inte kunde alls, då har jag redan förlorat 4,5 p.. Vilket är ganska så mkt, jag behöver verkligen alla poäng som jag kan få..

Resten kunde jag iaf räkna på, men jag får väl se om jag har gjort rätt eller inte, för de har jag ingen aning om..

Nu ska jag ta å vila å slappa framför teven!! =)

Ciao

Tenta

Så då vare snart dags.. Ska ta å packa ihop mina saker å snart bege mej.. Klarar inte av att vara kvar här hemma, är sååå sjukt nervös!! Måste bort å prata av mej lite så att jag får andra tankar..

Önska mej lycka till!

Ciao

Inte långt kvar

Nu är julen borta här hemma, jag hoppas att jag inte har glömt nåt iaf.. Har även börjat städa, men jag vill spara lite till i morron också, för jag måste underhålla mej då å..

Det är ungefär 3,5 timma innan jag ska börja bege mej mot ÖP å innan dess så ska jag:
¤ Gå till ICA
¤ Gå till Posten - min bok har kommit
¤ Duscha
¤ Äta lunch
¤ Ta en nap
¤ Plocka ihop tentasaker - miniräknare å penna å sudd
¤ Göra middag - bre nån macka

Bäst att jag börjar nu

Ciao

Natt

Det var omöjligt att sitta uppe länge igår.. För det första fanns de inget bra på teven som kunde underhålla mej å för de andra så var min dator för seg så att den inte gick att använda..

Så jag kröp till sängs, pratade lite med Erik.. När han somnade blev jag pigg, tände lampan å börja läsa.. Tillslut var jag för okoncentrerad så jag gav upp.. Men jag kände mej inte trött, men det måste jag ha varit.. För jag kommer ihåg att jag släckte å låg inte vaken så länge..

Sen hörde jag: Ba ba ba ba ba.. Å min första tanke var att Erik måste ha ställt klockan helt fel, för den kan ju inte ha varit mer än halv 12, 12, typ.. Men så fel jag hade.. Det var faktiskt morron å dags för honom att gå upp.. Blev så förvånad å samtidigt glad, jag hade fått sovit en hel natt utan att vakna!! =)

Lika glad blev jag inte när jag rest mej upp, tusan så det dunkade i huvudet.. Gick å la mej igen å vaknade lite då å då, men somnade snabbt om igen.. Till klockan 9, sen var jag pigg, fast huvudvärken hade hållit i sej.. =/

Får väl ta det lugnt nu på dan då jag ska städa, så att det inte blir värre till i kväll..

Ciao

Sen sänggång

Mitt mål i kväll är att gå å lägga mej så sent som möjligt, för att jag ska kunna sova så länge som möjligti morron, det för att jag ska vara pigg under hela tentatiden (16-22)..

Men redan nu så är jag helt färdig att jag skulle kunna krypa under täcket, men jag måste kämpa.. Får inte gå å sova än.. För då vaknar jag 4 i morron bitti å de ere massa timmar jag ska underhållas, å de klarar jag inte.. För så mkt finns det inte att göra..

Ciao

Slut på julen

Idag när jag satt å lyssnade på Rix FM så satt dom å diskutera om det var okej eller inte att ha julpyntet uppe efter 20e Kunt..

Själv tycker jag att det ska ner, för nu är julen verkligen över!!

Men jag ska egentligen inte ha nån stark åsikt då vi har vårat kvar.. Å det sitter inte där för att jag inte orkar eller inte har haft tid till att ta ner det.. För jag har haft både ork å tid.. Utan jag har medvetet sparat det..

Det för jag i morron ska vara så sysselsatt  som möjligt ända fram till tentan börjar, å då tyckte jag att det passar perfekt att städa å plocka bort julen..

För då slipper jag att tänka på matten, vilket då bara gör mej nervös..

Ciao

Borta

Igår kväll när jag låg i sängen så kom jag på en asbra idé om en grej som jag skulle skriva här i bloggen.. Först så tänkte jag skriva upp den, men jag hade inget papper i närheten.. Kunde iofs ha skrivit ner det på mobilen, men Erik hade säkert tyckt att jag bara var konstig då.. Så jag skippade det..

Å så tänkte jag att jag kommer ihåg det, för det var en kanongrej!

Tror ni att jag kommer ihåg det nu då? NEJ, det är helt bort.. Skulle ha srivit upp det ändå.. Fast om jag har glömt det så var det kanske inte så viktigt, kan nog vara utan det..

Ciao

Väderkoll

Varje morron så brukar jag vinkla upp persiennen lite å kolla vad det är för väder ute.. Av nån anledning gjorde jag inte det i morse, varför vet jag inte..

Om jag hade gjort det så hade jag:
¤ insett att ett par täckbyxor hade varit bra
¤ skippat kladda på mascara
¤ inte tagit på mej gympaskor
¤ tagit på mej en halsduk

För när jag kom utanför porten så snöade de som bara den.. Så jag såg ut som en snögubbe när jag kom till skolan.. Blöt å kall om byxorna (de vart torra till efter rasten, men fortfarande kalla), isbitar i håret å svart under ögonen, yippi!

Turligt nog så blev jag inte blöt om fötterna, men jag hade fruktansvärt ont i nacken, för jag hade spänt mej så mkt för att det inte skulle komma snö in i jackan..

Så i fortsättningen så måste jag komma ihåg å kolla vädret..

Ciao

Träning

I höstas när skolan började funderade jag på att börja på IKSU igen, men jag väntade till nollningen var över..  Sen gick de nån vecka å sen åkte jag till Sthlm.. Så efter de hade jag tänkt att börja.. Men då har jag ju varit förskyld å tiden gick..

Så då tänkte jag att jag skulle börja när jag hade kommit tillbaka till Umeå efter jul.. Men jag var inte riktigt frisk då heller så jag tänkte att jag väntar lite.. För det är inge kul å köpa ett IKSU-kort å sen bli ännu mer sjuk.. =S

Men i måndas så tänkte jag att jag skulle strunta i att jag är sjuk å träna ändå, för det verkar ju inte som om jag blir frisk.. Så jag gick in på deras hemsida å kollade.. Å då finns det inte längre månadskort kvar, utan jag måste köpa ett för fyra månader..

Det skulle jag iofs kunna göra, men jag vill ju bara träna där 2-3 månader å sen känns det saftig att lägga ut så mkt (IKSU är Sveriges dyraste student-gym)..

Så nu väntar jag på att isen på gångvägarna ska försvinna så jag kan börja promenera igen, eller leta upp isbroddarna (de blir en utmaning - spårlöst försvunna) samt att jag väntar på att Erik ska blåsa upp min pilatesboll (den har legat på golvet sen november, det går inte fort framåt)

Ciao

Kokande vatten

En fördel om man vill få vattnet att koka upp är att he på plattan..=P

Ciao

Nap

Jag sitter med matteboken å ögonlocken håller på å falla igen.. =S Vill så gärna sova middag, men jag vet inte när Erik kommer hem å jag kan inte sova när han kommer instaplandes.. För han mobbar mej mkt för att jag sover middag, tycker att jag är som en tant..

Det spelar ingen roll hur mkt eller lite jag sover under natten, jag måste ändå sova middag.. För jag är helt knäckt på eftermiddan..

Just nu är jag i nån period då jag sover väldigt dåligt.. Har svårt att somna, vaknar till med jämna mellanrum å drömmer helskumma å läskiga saker..!!

Ciao

Inget till mej

Jag blev överlycklig idag när jag hörde att brevis la ner något i brevinkastet!! Jag har inte fått nån post på länge inte ens reklam, kommer inte de varje måndag??

Iaf, jag gick ut i hallen, å såg två brev på golvet, plockade snabbt upp dem å läste.. Men jag blev besviken - båda var till Erik.. Surt..

Ciao

Pli på sej själv?

Nu när vi har haft föreläsning på morronen så brukar jag gå till skolan å vara där efter 8 å gå hem när jag börjar bli hungrig, runt 12. När jag går hem så frågar de om jag kommer tillbaka å jag brukar svara: "Vet inte, men jag tror inte det." Å då kan de kolla konstigt på mej.. De förstår inte hur jag kan gå hem vid lunch, det som är så mkt att göra i skolan..

Men bara för att man går hem så blir inte plugget lidande, eller ibland kan det faktistk bli det när man sitter hemma å måste plugga.. För då finns det andra saker å göra; typ titta på tv, knappa på datorn, till å med städa bli kul.. =P

Jag kan inte påstå att jag är superbra på att plugga hemma, det blir en del pauser som kan bli lite för långa.. Men man måste ha pauser mellan allt plugg.. För man orkar inte koncentrera sig hur länge som helst.. Å det bli även lätt sånna pauser i skolan också, då man börjar prata om helgen, sina djur, sin familj, ja lite allt möjligt, så vad spelar det för roll..

Skillnaden är väl att jag missar den sociala biten, men det kan jag stå ut med, för jag ser dom ju varje dag ändå.. Å jag klarar verkligen inte å sitta på ett ställe där det sitter massa andra folk..

Det för att folk:
¤ pratar högt, å jag kan inte koncentrera mej då..
¤ ber mej om hjälp mitt i mina räkningar. Det är då svårt att göra sitt när man bli avbruten 100 ggr, "Angelica, hur gjorde du här?" "Angelica, jag förstår inte riktigt." "Angelica vad ska jag göra här?" " Angelica, nu då?"
¤ hänger över mitt block å kollar hur jag räknar (inte för att det skadar mej, tycker mest synd om den som gör det å inte lära sej)

Inget av detta stör mej då jag sitter hemma.. För det är bara jag å min mattebok.. Om man kan sitta hemma å plugga tror jag beror på hur bra "pli" man har på sej själv.. Å jag kan ändå ta mej i kragen å sätta mej ner med böckerna. Så för mej så funkar det iaf att plugga hemma..

Ciao


Sövande

I slutet av dagens lektion så var det ett par av oss som fick oss ett gott skratt.. =)

Hela föreläsningen hade varit trög, jag höll på att somna under den första perioden.. Det var inte bara jag som var trött, en lutade huvudet bakåt å slöt ögonen en annan somnade med huvudet framåt (som jag tydligen sover när jag åker bil)..
Jag lyckades bli piggare efter rasten å antecknade lite som kunde vara bra å ha.. Helt plötsligt hör jag en snarkning å rycker till.. Trodde att de va nån som drev med föreläsaren för han räknade fel å visste inte riktigt vad han höll på med.. Men så började de runtekring skratta..

Så jag tittade åt höger där ljudet kom ifrån, å de va ingen som drev med läraren, utan personen hade somnat å sov på ganska bra, för de var svårt att väcka honom.. =P Det tog ett tag innan vi kunde sluta å skratta, för det var ganska så klockrent! ;) Så kan det gå..

Ciao


Mattekväll?

Nåra stycken i klassen ska sitta på skolan ikväll å plugga, å de undrade om jag också ville de.. Men jag vene, kan lix inte plugga efter klockan 6-7, min hjärna börjar packa ihop å är beredd att gå å sova då.. Samt att jag har suttit från morronen/förmiddan å eftermiddan, de får som räcka.. Så jag tror att jag skippar de..

Å idag är det ju tisdag den 13 januari å vet ni vad det är då? Andra Avenyn!! Så jag ska sitta i soffan å koppla av till de.. =D

Ciao

Upprörd

&%#¤$£ är så fruktansvärt arg just nu, detta på grund av våra insynsskydd.. Gjorde en insats idag för att få up det i sovrummet.. Å det va då inte lätt.. Blev bara massa bubblor hur man än gjorde..!!

Det stod inte på paketet att man behövde vara fem personer för att få upp den, de va omöjligt, för vi saknade massa händer här å var.. Grrrrr..

Tillslut blev den så förstörd å jag så arg å irriterad att jag tog platsbiten i mina händer å gjorde den till en boll, sedan åkte den i soporna.. =@

När jag har kommit på bättre humör å orkar ta tag i de igen så ska jag göra ett nytt försök, men det kommer å ta nåra veckor till dess..

Ciao


Matte-fritt

Har nu haft en så gott som matte-fri eftermiddag.. Eller jag satt i drygt nån timma, men sen gick de inte längre.. Va iofs på en föreläsning 2x45 minuter, samt en räknelektion 2 timmar.. Så de har ju blivit en del matte idag ändå.. Men att just eftermiddagen var fri var så skönt..

Vet inte om det var bra eller inte, men just nu så gick det inte att koncentrera sej, det vart alldelses för mkt, har inte hunnit smälta allt än.. Men nu ere inget nytt att gå igenom.. Två dagars rep å sen tenta.. Nervositeten kommer krypandes..

Ciao

Inte riktigt klar..

Att somna igår var inte så lätt.. När vi sagt gonatt så vände sej Erik om, å efter ett par minuter så började han andas tungt.. Jag vände mej om också å försökte sova.. Men de gick inte, låg å rullade runt.. Tillslut gick jag upp å hämtade min bok.. Kröp tillbaka till sängen å tände lampan..

Efter en stund vände sej en yrvaken person till mej å sa: Varför är lampan tänd? Hur kunde den tändas?
Hehe, jag tror att hjärnan fortfarande sov å att det bara var läpparna som rörde sej.. =P Jag gav han en enkel förklaring som: Jag tände den för jag kan inte sova så jag ska läsa lite..

Efter att ha läst en 15 sidor så var jag fortfarande pigg.. Men jag la ifrån mej boken å släkte lampan, var ju tvungen å sova.. Låg ett tag å tittade i mörkret.. Sen minns jag inget mer..

Erik började tidigt i morse, å när han hade åkt så kunde jag inte somna om, så jag gick upp halv sju, inte nog med att jag gick upp tidigt, jag var oförskämt pigg!!! Tog det lugnt, läste, år frulle, letade kläder, klädde på mej, läste å sen gick jag till skolan..

I skolan kom straffet för att jag inte kunde somna igår å för att jag gick upp tidigt idag.. Satt å nickade föreläsningen igenom..

Ciao


Upps

Erik kom hem när jag låg å sov - tagen på bar gärning =P Hehe, sen gick vi till ICA å handlade middag.. Det blev tacos med kyckling, mkt gott =)

Sen slog vi oss ner i soffan å tittade på The Holiday, så otroligt sööööt!! Fick den i julklapp av Eriks familj..

Ska snart göra mej iordning för sängen, vill försöka va pigg i morron, måndagar är jobbiga nog.. =P

Ciao

Byebye

Idag gjrode jag något som jag verkligen inte trodde att jag skulle göra.. När jag gick å slängde soporna så tog jag med mej mina gamla gympaskor å le dom tillsammans med sop-påsen..

Så nu finns dom inte kvar längre, å jag kommer å sakna dom, för de va så sjukt sköna.. Så nu ere dags att hitta ett par nya skor som inläggen får plats i, å det kommer inte att bli lätt för alla skor är så smala..

Hade tänkt att lägga upp en bild, men de vill inte funka.. Jaja..

Ciao

Förvirrad

Jag måste vara totalförvirrad.. Jag kan sitta å tänka på en sak, sedan komma på en annan sak som jag måste göra.. Gör det, tar väl nån minut, sen komma tillbaka.. Å då har jag glömt bort min första tanke.. Å hur mkt jag än försöker så kommer jag inte påre..

Men sen kan jag komma på de igen, men då kommer det nåt annat emellan som jag gör.. Å sen är det borta igen.. Iofs så brukar de va såna här tråkiga saker som; vattna blommorna, torka bordet, ta upp klädhögen..

Det är därför mina blommor dör, det ligger brödsmulor över hela köksbordet å ett berg av kläder nedanför min säng.. =P

Egentligen kanske jag inte är så förvirrad utan bara är en person med mycket tankar.. Vi säger så istället, för de låter lite bättre än att vara förvirrad..

Ciao

Morronpigg

Vaknade runt 8 idag å kunde inte somna om, men jag kunde inte gå upp heller, det var för tidigt..! Så jag låg å vred å vände mej, men kvart i nio stod jag inte ut längre.. Så jag tog min bok gick till soffan å började läsa lite..

Sen åt jag lite frukost å så vare dags att börja plugga. Det känns som om det är samma uppgifter på alla övningstentorna bara att de kan byta ut nån siffra här å där.. Jag kan inte säga att jag kan det, men jag kan säga att jag kan det bättre än vad jag kunde härom dan..

Å det är ju alltid nåt positivt.. Har iaf med mej minst 2,5 p från första duggan, den som var i fredags har jag ingen aning om.. Inte så många iaf, för jag kom på sen när jag kom hem att jag hade slarvat mkt.. Men vi får se hur mkt det blir.. Nån poäng vore ju bra..

Jag tror att tentan kommer att va på runt 24 p, det brukar va så.. Å då måste man ha minst 12 för att bli godkänd.. Å jag har redan 2,5, alltså behöver jag 9,5 för att bli godkänd, å det ska jag försöka pricka in.. Har faktiskt klarat nåra 3-poängare nu.. Så helt omöjligt är det inte.. Å sen kanske jag lyckas få nån p här å var..

Ska plugga lite till, sen ska jag fixa iordning lite här hemma, samt ta en dusch.. Erik kommer hem om ett par timmar =) Inte för att han brukar bry sej om det är städat eller inte, men jag kan ju ta å diska iaf.. =P

Ciao 


WTC

Sitter just nu å tittar på filmen World Trade Center.. Det med nåra tårar i ögonen.. De e ju väldigt sorlig..

Jag kommer ihåg den dagen.. Jag gick i sjuan, det hade varit nån slags tipsrunda i skolan, vi hade gått runt över allt i området å svarat på frågor.. Jag åkte skolbussen hem.. Å visste då ingenting..

Det första pappa sa när han kom innanför dörren var: Slå på teven.. Jag kom ner från övervåningen å tittade.. Förstod först inget, det var som om det var en film, helt overkligt.. Men när jag såg reprisen på teven om och om igen då började jag fatta, att det var på riktigt å att det var allvarligt..

Dagen efter var det mycket prat om det i skolan..

Ciao

Stoppkloss

Eftersom vi har nytapetserat i vardagsrummet så vill jag inte att soffan ska stå emot väggen, då den kan göra fula märken på den nya tapeten.. Å de vore ju ganska så synd..

Men det är så svårt att hålla soffan på plats, för varje gång man sätter sej ner så skjuts soffan bakåt mot väggen.. Har planer på att sätta nåra klossar på golvet, men jag har inte hittat nåra lämpliga än, men jag ska leta..

För det är så jobbigt å springa å vakta..

Ciao

Omogna

Köpte bananer igår, jag gillar ju när de e gröna, men de här var lite för gröna.. När inte skalet lossnar så är de inte riktigt mogna.. =P Men de är goda att äta, bara lite jobbigt att skala.. =P

Ciao

Ett år utan plugg?

Varför kunde inte jag, typ som resten av min gymnasieklass, skippat å börja plugga direkt efter studenten? Fatta vad skönt det hade varit å kommit bort från skola, läxor, lärare å allt vad det innebär å plugga.. Ut å resa lite, träffa folk, göra sånt som man inte hinner eller kan när man pluggar.


Men nej, så tänkte inte jag utan, min plan var: basåret; 1 år, bygg; 3 år, jobba nåra år sen kanske börja tänka på familj..

Vart ska jag få in det roliga i mitt liv?!? Om jag pluggar nu 4 år först, å sen börjar jobba, det är inte så att jag kan ta ledigt hur som helst för att göra roliga saker, som att typ resa.. Å när man har fått familj är man ju mer låst.


Hade en gång en dröm att åka över till USA som AuPair, men jag tyckte att det var viktigare å plugga!! Å tänkte att jag kan ta det efter mina 4 år, jo tjena, som det ser ut nu så skulle jag inte kunna åka när jag är klar, Erik då? Jag kan ju inte ha han på andra sidan Atlanten! Samt att jag typ e för gammal då..


Just nu är jag bara så sugen på att ta en paus från studierna, för jag har ingen ork längre, känner mej inte särskilt motiverad heller. Men om jag gör det så måste vi ta vårt pick å pack å hitta en ny bostad. För jag måste plugga om jag ska få bo i den här lägenheten.. Å hitta en ny bostad är inte de lättaste speciellt eftersom jag bara har stått i kö i 9 månader och Erik i 0..


Å vad skulle jag göra istället, har ju inte direkt blivit rik nu när jag har pluggat så jag måste jobba för att få ihop pengar för att kunna göra nåt.. Men om jag väl har börjat tjäna pengar kommer jag att bli bekväm och inte vilja sluta jobba å ännu mindre vilja börja plugga igen..


Så jag kommer att fastna i kassan på ICA. "Hej" *blipp* *blipp* *blipp* *blipp* *blipp* "Var det bra så?" "Okej, då blir det 46 å 90" "Tack så mycket"


Nej usch vad tråkigt! Jag står nog ut en stund till med skolan, å försöker å hitta ett sommarjobb så att jag får tankarna på annat än skolan under sommaren..


Jag tror att många av min gamla gymnasieklass fortfarande inte har tagit sej till skolbänken än, å ett par kommer nog aldrig att göra de heller.. Å vad blir man då? Jo, kassör på ICA, för vi har ingen utbildning som ger något jobb..  Å det är då inte mitt drömjobb..


Laplace

Har nu suttit med Laplacetransformer en stund, å jag kan inte påstå att jag blir så klok av det.. En del förstod jag men en större del är fortfarande som en dimma..

Det kommer uppgifter i boken som varken TS eller boken själv har gett exempel på, hur ska man då kunna fatta?!? Allt är ju helt nytt, så de borde finnas bra å pedagogiska exempel på de, men inte då.. Å TS är väl inte den mest pedagogiska människan jag stött på i mitt liv.. Så där får man inte ut så mkt ifrån.. =S

De e väl bara å försöka tyda föreläsningarna från igår å läsa mer i boken.. Men nu tror jag att jag ska ta tag i nåra övningstentor å se vad jag kan å inte kan..

Ciao

Gomorron =)

Sitter nu å äter frukost som består utav; varmchoklad, apelsinjuice, macka å banan =)

Jag släpade in radion i sovrummet, la mej under duntäcket, stängde ögonen å slocknade på en gång!! Gick fortare å somna än vad jag trodde, beror nog å radino för då slipper jag ligga å lyssna på alla ljud som skrämmer upp mej..

Nä dags å äta upp å börja plugga sen.. =(

Ciao

Godnatt!

Jag vet att det är tidigt för en fredag kväll, men nu ere nog dags att krypa ner under täcket å försöka somna, det kommer att ta ett tag.. Men jag funderar på om jag ska he på radion å sova i soffan i natt, de blir så mkt lättare att sova då.. Fast det vore ju skönast att sova i sängen.. Släpa in radion dit kanske, mje de e för bökigt..

Jag får se vad det blir, nu ere iaf dags å gå å borsta tänderna..

Ciao


My Gousch!

Bänkade mej framför teven med min Pollypåse klockan 20.00, då det var dags för den fjärde säsongen av Let's Dance.. Inte för att jag kan något om dans, men jag tycker att det är kul att titta, för de är så fina..

Jag klarade å titta till en av deltagarna (ledtråd: Sveriges största bloggare) öppnade munnen å började prata.. Jag satte min Polly i halsen, gu' va falskt de lät när denne sa saker.. Lät jättepåklistrat alltihop, töntigt.. De va riktigt jobbigt å lyssna på.. Så jag stängde mina öron å sen tappade jag lixom gnistan..

Inget fel på personen, jag brukar läsa hennes blogg någon gång ibland när jag känner före.. Men så bra tycker jag inte att den är. Min är nästan bättre.. =P Kanske inte, men det finns en annan bloggerska som jag tycker är mycket bättre; Kenza. Hennes blogg läser jag varje dag..

Jag kanske ska ge Let's Dance en chans, de finns ju trotsallt andra bra personer som är med.. Men jag ska nog stänga av ljudet nästa gång bloggerskan pratar, tål bara inte å lyssna..

Ciao


Tvättning =S

Hur tradigt är det inte att tvätta en fredag kväll?!? Menmen, jag hann inte tvätta allt i tisdags å jag vill ha bort lakanen å lite annat som inte blev tvättat..

Blev bjuden på födelsedagsfika idag, men jag skulle inte komma dit förns sent, resa i två timmar va där i 1 timma, å sen två timmar hem å komma hem sent.. Kändes inte riktigt okej då.. Blir så drygt å jag har svårt att koppla av när jag har mkt att göra.. Å får dåligt samvete, när jag är ute å roar mej när jag borde vara hemma å ta det lugnt, då det är plugghelg..

Fikat kom inte riktigt i rätt tid, det hade passat bättre nästa helg.. Så jag bokade en tvättid isälle för att roa mej en fredagkväll.. =P Nee, riktigt så vare inte.. Det bestämde jag i tisdags, för jag ska ju vara ensam i helgen å plugga, å då spelar det inte så stor roll vad jag gör..

Till tvättstugan

Ciao

Nackont =P

Å va obekvämt jag sov i natt, de var så kantigt och hårt under kudden att det gjorde ont i huvudet att ligga där.. Å i morse när jag vaknade hade jag bytt kudde, fick lite panik å började rota fram böckerna under den andra kudden å la de under den kudden jag hade förflyttat mej till..

Då sa Erik: Jag tyckte att det var lite hårt..

Hehe, han har då sovit på mina skolböcker =P

Å, nej jag kunde inte ta bort böckerna igår när jag skulle sova, för då hade det blivit svårt att somna.. Då hade jag istället oroat mej, de känns så mkt bättre om man sover på saken (dvs böckerna).. Det känns bättre i mina tankar iaf inte i nacken, den är typ död på mornarna jag vaknar å har haft böckerna under kudden.. Allra jobbigast är det då det är många å tjocka böcker..

Ciao

Höjd volym = reklam

Erik är inte så intresserad av min film så han sitter med hörlurar å tittar på nåt på sin dator.. Plötsligt öppnar han munnen å säger:
Höjde du nyss?

Jag rynkade lite på ögonbrynet, kontrollen låg ju på bordet å jag har inte rört den sen jag satte på teven.. Sen slog det mej varför han trodde jag höjde, så mitt svar blev:
Nej, det blev reklam..

Förstår inte varför de måste höja för? Å så högt!

Ciao


Film-tajm

Satt nyss å tittade på Generation Fett, (eller nåt liknande..) Å jag blev en aning äcklad.. Killen det handlade om had inte kunnat tatt sej upp ur sängen på 7 år!! Vet inte hur mkt han vägde, men alldeles för mkt iaf.. Jeezez, helt sinnes..

Nu är det film som gäller, Matte söker husse..

Ciao

Tröttis

Gårdagens film, mje den blev inte bättre ju längre den gick.. Jag tyckte att de missade en massa från boken, jag förstår att man inte kan ha med allt som är i boken, men de fanns vissa delar som jag tyckte borde fått vara med.. Men det är inte jag som bestämmer de.. Men den va helt okej, fast jag vet inte om det är nån film som jag skulle rekommendera..

Pga filmen så blev det en sen sänggång, eller sen å sen.. Men senare än vanligt, vilket gjorde det tungt att komma upp ur sängen i morse.. Blev så arg när mobilen började låta i morse att jag höll på å skrika.. De tog mej en stund innan jag förstod att det var mobilen och inget annat.. Måste verkligen ha vart inne i min dröm.. =P

Nu äre dags å fortsätta plugga =( orkar verkligen inte, vill ha mera lov, de va ju sååå skönt.. =) Bara cirka 150 dagar kvar till sommarlov =), nedräkningen har börjat.. =P

Ciao

Vit Oleander

Sitter just nu å tittar på Vit Oleander som går på femman.. Läste ju boken i somras.. Eller jag började på Eriks student å vart klar i oktober eller nåt.. =P Men den va ju lite seg å läsa.. Konstigt för första gången så gick det bra å läsa å de va inte så att jag kom ihåg saker å att den blev tråkig på så sätt.. Nee, jag vet inte riktigt vad de va..

Vet inte riktigt vad jag tycker om filmen, de har inte gått så långt å de är en del kvar.. Men bättre filmer har jag ju sett, iaf än så länge.. Men den kanske blir bättre vad vet jag?


Ciao

Pluggpluggplugg

Har nu läst igenom mina anteckningar för kap 10-12.. De va inte de lättaste, för de va under de föreläsningarna som jag var som tröttast.. =P Vilket syns, för det är bara massa kludder.. Hehe Så de va lite svårt å tyda.. Men jag tror att jag förstod de mesta rätt, eller de hoppas jag för annars lär jag mej nåt annat å de vore inte kanon..

Jag förstår ju när jag läser i anteckningarna, men hur ska jag komma ihåg allt?! De e ju så mkt olika regler hit å dit å jag har inte riktigt koll på vad jag ska använda när.. Men de ska väl lösa sej på nåt sätt..

Ciao

Tillbaka i skolbänken

Första dan i skolan efter lovet.. De va lite kämpigt å komma upp ur sängen i morse, även fast jag gick å la mej tidigt.. Men jag somnade iofs sent..

Kände att jag var lite för trött för att sitta å lyssna på en föreläsning, men jag höll mej iaf vaken.. =P Efter föreläsningen gick jag till UB å lånade en bok som vi ska ha i 2 dagar.. De va lite krångligt å hitta den för jag gick ju vilse hela tiden, hade ingen aning om vart jag skulle.. ;) Men tillslut hittade jag den å fixade ett lånekort..

Sen blev det räkning, en del va väl okej, men vissa saker väldigt svåra, saker som han inte hade gått igenom på ett bra sätt.. Ska sätta mej å kolla på lite föreläsningar från förra året för att fräscha upp minnet.. Kan vara bra när jag ska plugga inför duggan..

Ciao

Phuf

Dagen har gått åt till att tvätta å fixa iordning lägenheten.. Vi fick bara upp två tavlor, väldigt söta.. =) Sen upptäckte jag att vi behövde en skarvsladd för att få upp resten, vilket vi inte har här så de får vänta till efter helgen..

Erik jobbade bara en liten stund idag, så de va skönt.. Men de kändes konstig när han kom hm vid typ 11!!

Kom nyss på att det kanske är dags att köpa böcker till nästa kurs.. Den börjar ju om mindre än 2 veckor, men det tar ett tag å få böckerna.. Blev inte så glad, för en kosta 320 en annan 278 å den sista 497/996 (häftad/inbunden)!! Plus att vi ska köpa massa (3 st) kompendium.. De e ju sjukt, typ hela studiebidraget denna månad går ju åt till böckerna, vad ska jag då betala hyran med å leva för!?! =S Tycker att det borde finnas ett bokbidrag!

Vissa av böckerna ska vi iofs använda i tvåan, de står så iaf å jag hoppas att de inte ändrar på de, för då blir jag arg!! Fast arg är jag redan för den dyra boken är på engelska å jag som blev lovad en engelsk-fri utbildning!! %¤&#%&¤ =@ jaja, de går inte å göra så mkt åt de, men jag tycker att det är dålig stil av en programansvarig å ljuga!

Ciao

Rix borta

Blev grymt besviken i morse när jag satte på radion, de va en programledare som jag inte kände igen, sen förstod jag varför.. De va ju Mix megapol jag lyssnade på.. Hade totalt glömt bort att Rix FM skulle stängas av här uppe.. Så nu kan jag bara lyssna på det på datorn.. Det går iofs bra, men de går inte å göra så mycket annat på datorn samtidigt då..

En annan tråkig sak är att teven vi fått var trasig.. =/  De är regnbågsfärger, en del kanaler är borta å de går inte å göra nån sökning.. =S Så vi fick ställa tillbaka den gamla.. Lite surt, för jag hade sett fram emot en större teve, men icke..

Ciao

Agge sammanfattar året 2008

Nu är 2008 slut å 2009 har börjat.. Hela 366 dagar har gått, å det har gått fort väldigt fort, känns som om det nyss var sommar å vi flyttade in i lägenheten.. Men de va länge sen!
Vad har då hänt?

Januari
¤ Va på en fest långt ute i skogen, va uppe hela natten för att ta första bästa buss hem ;)
¤ Erik bjöd mej på middag å bio första gången.. =)

Februari
¤ Erik å jag blev tillsammans

Mars
¤ Var på Eriks 100-dagars(?)
¤ Hade Melodifestivalkväll med basårstjejerna..
¤ Erik träffade min familj för första gången!!
¤ Jag träffade Eriks kusinbarn för första gången, något jag aldrig kommer att glömma =)

April
¤ Parmiddag på MAX
¤ Fick en lägenhet
¤ Vi for ner till Stockholm

Maj
¤ Va på min livs första kojakt.. =P

Juni
¤ Klarat basåret
¤ Erik tar studenten
¤ Jag å Linkan spenderar en kväll i Övik i väntan på att Erik har festat klart
¤ Broder tar lill-studenten
¤ Midsommar på Bäcksvöja

Juli
¤ Flyttade in i lägenheten
¤ Vännäs
¤ Eriks familj på besök
¤ Min familj på besök
¤ Jag firar min 20e födelsedag
¤ Fick den bästaste av de bästa presenterna av Erik
¤ Nipyran
¤ Rotsidan

Augusti
¤ Bönhamn
¤ Country-festival i Bredbyn =P
¤ N0llningen börjar

September
¤ Skolan börjar
¤ Körkortet är inte längre på prov

Oktober
¤ Kramm
¤ Macke på besök
¤ Bio

November
¤ Hade tentafest här hemma
¤ Linkan på besök
¤ Va i huvudstan

December
¤ Julbakade
¤ julbord på Eriks jobb
¤ De målade/tapetserade om  lägenheten
¤ Åkte lastbil med Erik
¤ Basårsmiddag
¤ Lilla julafton
¤ Riktiga julafton med familjen
¤ Juldagen hos Erik
¤ Eriks familj hos oss
¤ Skidåkning i Bjästa
¤ Fin julsång i kyrkan av Eriks mamma å syster
¤ Ett lyckat nyår

Det är svårt att komma ihåg allt såhär efteråt, se de va tur att jag hade bloggen till hjälp.. =P

Ciao

Året som gick 2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Blev sambo!

Höll du några av dina nyårslöften?

Ja, i nåra månader iaf!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej

Dog någon som stod dig nära?

Nej

Vilka länder besökte du?

ÅngermanLAND, UppLAND.. =P

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?

Nej

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?

16/2

Vad var din största framgång 2008?

Hmm, många

Största misstaget?

Inget

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Förkyld 100 ggr

Bästa köpet?

Skrivbordet.. =P

Vad spenderade du mest pengar på?

Kurslitteratur.. =/

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

The Pretender, Cheek to Cheek

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare!

Vad önskar du att du gjort mer?

Pluggat

Vad önskar du att du gjort mindre?

Slöat

Hur tillbringade du julen?

Med familjen

Blev du kär i år?

Jaaaa

Favoritprogram på TV?

Andra Avenyn

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Nej

Bästa boken du läste i år?

En plats i solen

Största musikaliska upptäckten?

The Killers, Takida

Något du önskade dig & fick?

Ett halsband

Något du önskade dig men inte fick?

En lampa

Årets bästa film?

Mamma Mia

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

Var bara hemma med Erik

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Nee

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?

Som alltid, Agge-stil

Vad fick dig att må bra?

Familjen

Vilken kändis var du mest sugen på?

C. Ronaldo

Vem saknade du?

Ingen speciell


Veckan som gått

Söndag
Jag å Erik åkte å tittade på en bil på dagen, sen körde han mej till M&M där MoP var.. Sedan åkte erik hem till sej å jag med MoP.. Vad jag gjorde på kvällen minns jag inte..

Måndag
M slingade mitt hår, känns lite annorlunda, men bra..

Tisdag
Va nere i Birsta.. Inne på IKEA köpte lite saker till lägenheten.. Hittade inget på rean, tyckte att den va ganska dålig..

Onsdag, Nyårsafton
Kände mej lite hängig hela dagen.. M tror att jag hade feber.. Jag å broder åt lite tidigare än resten av de som va hemma hos oss, för att vi skulle iväg.. Kan inte påstå att jag va så peppad när jag satte mej i bilen påväg till Erik.. Plockade upp honom å fortsatte vidare till hans kompis.. Det var skönt att jag kände fler än bara Macke å Erik på festen, det gjorde att det blev roligare.. Det jag trodde skulle bli en jobbig kväll blev en väldigt bra kväll.. =) Körde hem Erik å sen åkte jag å Macke hem till oss..
Mina nyårslöften:
¤ Träna lite
¤ Plugga lite hårdare
¤ Aldrig mer vara chaufför åt E
¤ Vara lite snällare

Torsdag
Hade världens huvudvärk när jag vaknade å jag kom inte upp ur sängen förns efter 13.. Gjorde inte mycket nytta den dan, läste lite å sov mycket.. Skruvade iofs ihop en hallmöbel, det var väl de..

Fredag
Det var tungt att komma upp på fredagen också.. Jag å Macke skulle ha åkt skidor, men det var för kallt så då planerade vi att åka till Övik istället, men jag klarade inte av det.. Hade alldeles för ont i huvudet.. Kvicknade till på eftermiddan, hjälpte pappa att skruva ihop det sista, sen tog jag en dusch å på kvällen åkte jag till Erik en stund.. Vi spelade Rummy.. Åkte å hämtade upp pappa å Macke å sen åkte vi hem..

Lördag
Det var en kall dag, när jag gick upp 11 så var det -19(!) ute.. Vattnet å bilen hade frusit.. Erik kom å hämtade mej på kvällen, när vi åkte så var det -21.. När vi åkt en mil så var det -24 å hemma hos honom -14.. Det skiljer en del på en sträcka som inte är allt för lång, de handlar ju om nåra mil..

Söndag
Var hemma hos Linkan en stund, sen åkte vi hem åt lunch.. Tittade på en film, spelade Rummy.. Sen började vi packa ihop oss.. Det var knökfullt i bilen, jag hade dragit fram mitt säte längst fram för att få plats med allt.. Kom hem packade ut bilen å nu står allt på golvet i hallen å vardagsrummet - KAOS!!

Ciao

RSS 2.0