Sovdags

Bland det bästa som finns när man sover är att vakna upp å inse att man har massa timmar kvar å sova...

Bland det värsta som finns när man sover är att vakna upp 30 minuter innan klockan ringer å inse att man bara har 30 minuter kvar å sova..

I natt vaknade jag runt två, först blev det jobbigt för jag trodde klockan var dags, men sen blev jag så lycklig när jag insåg att den bara var runt två.. Då kunde jag somna om =)

De jobbiga när jag vaknar lite innan väckarn är att jag inte kan somna om för " jag ska ju ändå upp snart"..

Nu, snart ska jag ta å krypa till kojs, ska bli skönt, dock blir det inte så många timmar, så de kommer å va tungt å gå upp i morron..

//Angelica

Klipp

Då va de dags igen, klippning.. De va sju månader(!) sen sist.. Men det är ganska så normalt för att vara mej.. Men jag borde kanske gå lite oftare så slipper de bli så slitet, för nu ere verkligen inte vackert, ser seriöst ut som ett troll när jag släpper ut håret..

Frågan är hur jag ska göra med luggen?
Sne lugg eller hel-lugg?

Är lite sugen på hel-lugg nu, gillar de under vintern.. Måste bara lära mej å hålla den i trim, men det kan inte va så svårt.. Blire fel så växer de ut, å så finns deju hårspännen..

Har ett par dagar på mej å fundera, på fredag gäller det..

 

//Angelica

29 sep 10

Burr, ligger under filten å håller på å fryser ihjäl.. Borde kanske ha duschat i lite varmare vatten, men just då va jag redan så varm.. Ska klä på mej nåt varmt och gosigt idag.

Dags att masa sig ur soffan, innan jag somnar om..

//Angelica

Vi har en blogg

Den spelas om å om i min hjärna just nu =P

 

//Angelica

Järn-påfyllning

De där järntabletterna jag knaprar är verkligen äckliga.. Hinner knappt stoppa i munnen innan den börja lösa upp sej å de smakar skunk.. Måste va lite snabbare med vattnet nästa gång, ska kanske dricka lite vatten innan å spara så att de löser sig i vattnet, då kanske de inte smakar lika illa..

Jaja, nu ere bara 9 dagar kvar med dom å sen ere tre månader till jag ska ta de nästa gång.. Jag överlever.. Är bara tre gånger per år á 20 dagar...

//Angelica

Mamma Mia

De e fortfarande den bästa filmen jag nånsin har sett.. Älskar den, mår riktigt bra när jag ser den =D Man kan väl inte bli annat än glad?? Skulle kunna titta på den nu igen å bara fortsätta älska den.. Går det att bli less på den??Kommer ihåg när jag å Erik såg den på bio, två dagar innan jag fyllde 20 =)

//Angelica

Låt bli!

De va nån som knackade på sovrumsfönstret tidigare ikväll.. Blev livrädd å drog ner alla persienner å kollade så att dörren var låst..

Jag förstår ju att de va nån på fyllan, men jag tycker ändå att det är sjukt obehagligt, med tanke på att det var inte så länge sen nån knackade på ytterdörren mitt i natten..

Undra hur det kommer att gå å somna nu, kommer ju ligga på helspänn.. Gillar inte å va själv i sånna här situationer..

Längtar till vi flyttar å kommer upp nåra våningar..

//Angelica

Varför kan jag inte bara va nöjd?

Vi fick tillbaka Byggprod.tentan i veckan blev jag superglad för jag fick en 5a å "slog" flera av stjärnorna i klassen..

Jag fick 56/60 å sista uppgiften som jag inte ens hade kikat på innan tentan fick jag 15/15 på.. Är inte det bra?!?

Jo, fast det hade känts bättre om typ inte halva klassen hade fått en femma.. Kände mej inte så speciell nu, utan bara medelmåtta.. Å de e trist..

Varför kan jag inte bara va nöjd med det jag fick? De e typ bästa poängen på bygg..

Men iaf, eftersom jag fick en 5a på tentan så måste jag få en 5a på projektarbetet för att få en 5a i kursen.. Om jag inte får en 5a på proj.arb. så kommer det å bli tungt.. Hoppas att mina gruppmedlemmar strävar åt samma håll, annars blir det svårt..

Usch, gillar inte den här pressen på mej själv..

//Angelica

25 sep 10

Livet rullar på..

Jag vaknar - går till skolan - kommer hem - lagar middag - sitter vid datorn/kollar teve - går å lägger mej..

Inte direkt så spännande..

Lite avvikelser från min vardag:
¤ Jenny å jag hade planering- och pluggkväll med kladdkaka.. Enda sättet att få hon motiverad är å muta hon ;)
¤ Jobbade imorse, gick bra.
¤ Haft två redovisningar, har gått bra.


//Angelica

22 sep 10

Gaaahhhh, hatar min dator just nu.. Har problem med Internet, kommer inte in på nåra sidor utan att internet kopplas ut.. Vilket problem.. =P

Ska snart gå å sova, träning i morronbitti.. När jag kommer hem från IKSU ska jag duscha å sen gå å sova igen.. Börjar inte förns vid 10, så de hinner jag.. ;)

//Angelica

20 sep 10

Fredag
När Erik kom hem så for vi å hämta bilen å så lämnade vi igen den andra.. Åkte hem å började fixa middag å hade en lugn å skönt fredag med gottis å film =)

Lördag
Vaknade en timma tidigare än vad jag hade planerat (å tur var väl det). Gick å duscha å åt frulle, sen for vi ner på stan.. Jag behövde fixa de sista inför sittningen.. Vi for även till Strömpilen för jag skulle kika lite där å.. När Erik börjar parkera så "hoppar de ut små fula grodor" ur hans mun å bilen är helt död.. Han försöker starta, men det händer inget..

Vi fick rulla in den på en parkering så att vi inte skulle stå ivägen, där höll han på å fixa å trixa. Tillslut var jag tvungen å börja gå hem (var lite stressad). När jag kom hem så blev det en dusch å sen mat.. Strax efter mej kom även Erik. Jag gjorde mej iordning å sen drog jag till Maria på tjejförfest ;)

Vi gick nästan alla tjejer tillsammans till sittningen. De va en ganska livad sittning, men så brukar de va.. Stannade dock bara ute till 23, sen fick de va nog.. Gillar inte riktigt Corona som uteställe.. Erik kom iaf å mötte mej, kändes tryggt.. Gillar inte alls å gå hem själv på kvällarna..

Söndag
Erik kom å väckte mej när han tyckte att jag hade sovit nog.. Gick upp å åt frulle å sen gick jag å la mej igen.. ;) Det var en seg dag.. Gick å rösta å sen tog vi bussen för å hämta lånebilen.. For på Biltema å köpte bra-och-ha-saker å sen till Strömpilen för att flytta bilen..

Den var fortfarande död. Så vi var tvugna å bogsera den.. Jag har aldrig varit så sjukt rädd i en bil som jag var då! Bilen bakom var mkt tyngre än min så de vart så himla obehagliga ryck.. Men det gick bra, vart bara arg när jag var tvugnen å stanna i rölysen å rondeller..

Vi ställde den på verkstan å sen åkte vi hem.. Blev en mys-söndag med film till middagen =)

Måndag
Vaknade halv åtta i morse å såg att de va tomt brevid mej, så jag gick ut å vardagsrummet för å väcka Erik å få han gå å lägga sig i sängen.. Efter det gick jag å la mej igen, men jag kunde inte somna, så jag gick upp å klädde på mej å åt frulle å sen drog jag till skolan å gick på föreläsningen..

Den var seg, tillslut började jag rita husritning, mer roande.. När det var över åkte jag hem å då var Erik vaken så vi tog en sväng med bilen..

Erik har nu åkt å jobbat, undra vad jag ska göra ikväll? Eller jag har en liten lista:
¤ vattna blommorna
¤ städa badrummet
¤ måla naglarna

//Angelica

19 sep 10

Röstning - check!

Bestämde mej i fredags kväll efter att ha läst igenom massa olika frågor, gjort massa tester.. Men det va ändå inte enkelt, alla tester sa olika.. Nr1, närmast A, längst ifrån B. Nr2, närmast B, längst ifrån A.. Så de kändes ju inte helt säkert..

Men nu har jag iaf röstat efter vad jag tror blir bästa för mej å de runtekring mej =)

//Angelica

17 sep 10

Veckan är över, eller ja, skolveckan iaf.. Skönt, behöver vila lite från allt skolarbete.. Alla dessa projekt, fast det är ändå skönare än tentor, så jag ska inte klaga..

Den här veckan har bestått av:
¤ Anbud - klart!
¤ Studiebesök med ettorna
¤ Bilhaveri - lagad
¤ Strandpromenad med Jenny, Ebba å Multi
¤ Föreläsning med bästa föreläsare på det här Univ!! Nu va han iofs bara en gästföreläsare, men ändå..
¤ Lämnat blod

Väntar på att Erik ska komma hem, då ska vi åka å hämta bilen å sen lämna lånebilen. Å sen ere middag =)

//Angelica

Mys


Hitta dessa i garderoben i söndags, hade typ helt glömt bort att jag hade dom.. Sjukt mysiga å söta =)Idag när jag kom hem så var jag jätteblöt å kall om fossingarna å så hittade jag dessa.. Jättefula, men jättemysiga ;) Å sjukt hala, slirar i varje sväng =P

//Angelica

Mums

Det här kanske låter lite knäppt, men..

När jag var på stan i lördags så gick det förbi massa människor som jag tyckte luktade sjukt gott.. Va lixom avis på dom, för den parfymen ville jag också ha.. Den va precis som jag vill ha den, "mjuk å fruktig".. Va nästan nära på å gå fram till nån å fråga, men jag vågade inte..

På kvällen, när jag satt i soffan å tussade med håret så började det å lukta igen.. Jag tog tag i en hårslinga å satte den under näsan å sög in lukten å de va precis den som jag hade känt hela dan..

Vilket betyder att det måste ha varit jag som luktade så gott, eller? ;)

//Angelica

9/11

9 år har det gått, men jag minns det fortfarande som det igår å de e jag nog inte ensam om..

Det var på hösten i sjuan, vi hade haft tipspromenad i skolan, minns vart vi gick å även en fråga.. När vi kom tillbaka från tipspromenaden så fick vi gå hem. Jag åkte skolbussen hem som vanligt. Kom hem å gick upp på mitt rum.

Vid fyratiden kommer P inrusandes å ropar att M ska sätta på teven.. Jag kom ner från rummet å satte mej i soffan.. Sen satt vi där hela eftermiddagen å kvällen å tittade på det om å om igen..

Det var riktigt hemskt å se, tycker fortfarande att det är jobbigt å titta på bilder från det..

//Angelica

Film-val

Har lite beslutsångest.. Finns mycket jag vill se ikväll, men allt börjar 21.00.. Vilka i-landsproblem jag har =P

Svt 2 visar "United 93" - ville se den när den gick på bio, men det blev aldrig av.. Tror den kan va bra, men väldigt jobbig.. =(

TV 3 visar "Legally blonde" - min favorit! Bara älskar Elle! Hon är anledningen till att jag bor i Umeå idag ;)

TV 4 visar "Hemma bäst" - har aldrig sett, men den kan inte va dålig då Matthew McConaughey är med ;)

Kanal 5 visar "Nu eller aldrig" - kommer knappt ihåg den, men jag minns att den var härlig =)

Jag tror att det får blir "Hemma bäst", för jag har aldrig sett den, har iofs inte sett "United 93" heller, men jag klarar inte av sorgsna filmer just nu..

//Angelica

Ingen motivation

 Den blev min! ;)

Försöker å komma igång å plugga, men det går inte, har inget sug.. Är inte van att behöva tentaplugga så här tidigt på terminen!! De braiga är att nästa tenta inte är i förns december =)

Solen har kommit fram så jag vill ut å fota..

Om jag pluggar lite nu å sen får jag belöna mej själv genom att gå ut å fota =)

De låter som en bra plan =)

//Angelica

Nytt till garderoben

Jag skulle vilja utöka min garderob lite =)

Som student så tillåter inte plånisen vad som helst. Frågan är vad jag ska prioritera?? =/
Nästa helg är det stan som gäller =D Kanske ska åka ner i morron för å börja kika lite? =P

//Angelica


Från Gina å Bikbok

S/V

Går lös med kameran lite grann när jag har tråkigt =P


Min studentnalle


Eriks vovve


Engelska telefonkiosken

//Angelica

9 sep 10

Det rullar på..

Sitter på skolan mesta dels av tiden, men nu börjar projektet bli klart.. Lite småfix klart, men de blir nog inte många lediga dagar innan fas 2 börjar..

Va på Studiebesök i tisdag på NCC, jag å Lisa ska guida ettorna, så vi va tvunga å åka dit å tjuvkika lite =P Är lite nervös, för det är svårt å guida på ett ställe man inte känner sig säker på..

Gårdagen var jobbig, fick lite huvudvärk efter lunch å när de va dags å gå hem så va de inte nådigt.. Mådde illa när jag började promenera hem.. När jag kom hem åt jag lite mellis tittade på Greys å sen sov jag mellan 16-19.30.. Va vaken ett tag å sen gick jag å la mej strax innan 22.30 å sov till 7!! Helt sinnes.. Trodde inte att jag skulle somna, men inga problem!!

I morron är sista dagen i skolan, men det blir en del plugg i helgen då det är tenta på tisdag..//Angelica


Igår firade jag 4 år med min rosa lapp =)

Dunk

Vaknade upp i natt/morse kl5 av att det bankade på dörren!! Jag var mitt inne i en dröm så jag fattade inte att det var på riktigt först, men Erik vaknade också..

Mitt hjärta dunkade så fort att jag trodde de skulle hoppa ut, tog ett tag innan jag kunde somna om..

Jag undrar fortfarande vem det var som bankade, hoppas att jag slipper sånt i framtiden, för det va läskigt.. Tur att jag inte va ensam hemma!!

//Angelica

6 sep 10

Skolan rullar på, mycket att göra.. Trodde jag skulle få lite ledig tid, men där har jag nu bokat in skolarbete.. Än så länge går det bra, för det är grupparbete så man kan hjälpas åt å dra lasset =)

Tenta om en vecka så det är dags å börja plugga, skönt med en så pass tidig tenta, när jag fortfarande har lite hopp på skolan.. Dock undrar jag vad jag egentligen har lärt mej.. =P

Vi har haft en "mys- å lyxhelg" här hemma..
I fredags så var vi ute å shoppade lite å sen handlade vi hem go mat å laga tillsammans =)
I lördags blev det en lång sovmorron å en mysig promenad längs älven.. Kvällen avslutade vi med middag på Allstars å bio, Grown Ups.. =)
Idag hare inte vare nå direkt lyx, vi ställde klocka för att inte vrida på dygnet å så har vi städat.. Men sånt måste göras också..

I morron är det en ny vecka å den börjar med träning kl06.00!! =O Men dte är skönt att göra bort träningen på morronen, så slipper man ha de hängandes över sig sen..

Bjussar på lite bilder

Fotar typ allt jag ser med min nya kamera ;)


Från gårdagens promenad


Från gårdagens middag

//Angelica

RSS 2.0