Bok-shopping

Jajajajajaja!! Har fått godkänt på uppg.3 också.. Nu väntar jag bara på 2an å den bör vara okej.. Sen ska jag koncentrera mej fullt på 5an.. Samt testet, men de ska gå bra.. Har tre chanser på mej å de e ingen som har misslyckats med det hittills..

Va ner på stan idag å köpte lite böcker så nu har jag något att göra!!

Nu ska jag titta på Scooby Doo.. =P

//Angelica

Vad ska jag göra?

Så nu, tror jag att jag har fått ordning på flash-filen. Tog ett annat exempel å fyllde i lite å den funkar, får se om dom gillar den. Började på 5an idag också. Nu får man typ göra som man vill, de finns en del saker som ska vara med.. Har lite svårt å komma på vad jag ska skriva om. Antingen en plats eller ett intresse. Jag har valt plats, men vilken ska jag välja som mitt "smultronställe"? Å sen ere klart!! Eller ja, har ju teoritestet kvar. Men jag vet inte om jag vågar göra det. Måste ju ha 85% rätt!! Kanske i slutet av veckan..

Vill ut i solen, men vart ska jag sätta mej å vad ska jag göra?? Har inte tålamod nog att bara ligga å sola. Måste ta å köpa lite böcker så jag kan roa mej när de blir segt, för tänk sen när jag slutar plugga!! Ojojoj.. De ser jag inte framemot, fatta att jag kommer å va rastlös..

Vill ta en promenad, men jag kommer å dö i den här värmen!! Å de vill vi ju inte..

Vill baka också, men de blir så varmt inne å så vill jag inte stöka allt för mycket när Erik sover.

Nu fick jag ett mail från en lärare ska ta å lösa de..

//Angelica

30 juni 09

Vaknade innan väckarn idag så jag gick upp å duschade, kände att det behövdes.. =P De e så himla varmt inne i vårt sovrum, förstår inte varför!! Därför duschade jag i kallvatten, sjukt skönt!! Vart lite svalkande å så vart jag inte så varm efteråt..

Drömde att jag träffade massa folk som jag inte har sett på flera år.. Typ de lilla gäng som vi va på somrarna.. Alla var där, men vi pratade inte med varandra. Haha, undra om drömmen beror på att Macke pratade om systrarna igår..

Ska ta å titta på Blue Water High nu, har missat 6 avsnitt!! Visste inte att det gick i år igen.. Men nu ska jag vara bänkad varje tisdag och torsdag..

//Angelica

Onödiga detaljer..

Usch, jag orkar verkligen inte med den här kursen!!!

Fick tillbaka uppg2..
¤ Jag hade bilderna i .jpg å inte i .gif eller .jpeg, som de tydligen rekomenderade.. Men de står faktiskt att bilderna ska sparas i lämpligt format, exempel .gif eller .jpeg. Det stod inte att man var tvungen att ha de så.. Men de har jag ändrat.
¤ Flash-filen funkar, men den är tydligen inte rätt ändå. Har inte med alla koder tycker han. Jag tycker att de finns fyra olika alternativ på sidan, men tydligen inte. Ska sätta mej med ett engelska-lexikon i morron.

Inte nog med att "dator-språket" är svårt, så skare dessutom va på engelska.. Det är därför jag väljer bort allt på engelska, jag är inte duktig nog att klara av de..

Aldrig mer en datorkurs å aldrig mer en kurs på engelska (om den inte är oblig. på byggprog.)

//Angelica

Tröga

Usch va tröga dom är!! Jag har sagt till tre gånger att jag inte fattar å de fortsätter å hänvisar mej till samma sida.. Lite bör dom ju kunna tänka å inse att jag är trög å de måste ge mej något lättare.. Men nej, så sjyssta tänkte dom inte vara..

Tror iaf att jag har fått till uppg2, 3, 4.. Tror dock att 3an kanske kommer tillbaka, vilket jag inte hoppas för jag hittar inte dokumentet på datorn!! Men de får väl lösa sej.. Får svar på den idag eller i morron.. Hoppas idag så jag kan jobba med den i morron.. Ska börja med 5an i morron, nu orkar jag inge mer, är så fruktansvärt less..

Till solen kanske? Jaaaa

//Angelica

Naglar

Jag klippte ju mina naglar i fredags å upptäckte att livet blir lite enklare med lite kortare naglar..

Nu kan jag:
¤ öppna schampoflaskan
¤ sätta på mej halsbandet
¤ knappa på datorn
¤ skriva sms

helt utan problem.. =P

Men ändå är dom inte superkorta.. Ganska lagom.

//Angelica

29 juni 09

Tog sovmorron idag till klockan 10 å sååå skönt de va.. Hade kunnat sovit mer, men de fick vara nog där, 10 timmar är lagom bra.. Hade jag sovit mer hade jag bara blivit segare å de e inte bra..

De e så sjukt varmt, å inte kan jag sova med fönstret öppet, iofs skulle jag kunna ha vädringsfönstret öppet under nätterna så att de blir lite svalt..

Nu ska jag ta å plugga lite..

//Angelica

Bilar å sånt

Inte för att jag älskar att köra bil, men ibland kan de faktiskt va lite kul.. E4an är ganska soft, rakt fram.. Fast de kan bli långtråkigt om man inte har något pratsällskap eller kan spela hög musik..

Tycker att de e så konstiga hastigheter.. När vi åker ner är det 110 i 4-5 mil(vi åker ca 20 mil),  å sen ere typ 90-100, fast det är fina vägar å man lugnt skulle kunna köra 110.. Tror nog att det var det förut, men det har blivit ändrat..

Å vissa människor på vägarna är jobbiga..
¤ De som kör 90-100 där det är en fil och när det blir dubbelfil ökar de till 120?!? Varför då?
¤ Husvagnar, de kör så långsamt å vissa värgar å flytta på sej.
¤ Lastbilar, ävan dom för att de kör långsamt, men även för att de e så långa å tar lång tid att köra om..

Jag kanske inte är världs bäst på å köra bil, men jag håller iaf hastigheten å lägger mej på sidan om jag ser att någon vill köra om..

Måste dock lära mej att köra på 1 å 2 i Eriks bil.. För de e inge kul å åka med mej på de växlarna.. =P Vet inte vad de beror på, för i andra bilar går de bra.. Okej inte MoP's gula. Men alla andra.. Erik säger att de beror på att jag inte har klacken i backen, men de kan jag inte, för då når jag inte..

//Angelica


28 juni 09

Va inte så superpigg igår när jag körde ner, men det gick bra.. Va inte så mkt bilar, så de va ganska lugnt.. När vi kom ner så kastade jag, Erik å Angelica boll.. Sen körde vi gubben i mitten å Erik va i mitten hela tiden.. =P Vi vart så sjukt varma så vi åkte å badade. De va 21 grader i vattnet.. Lite kallt, men sen blev de skönt..

Åkte hem för att det kom gäster då det skulle firas en födelsedag.. När alla gäster hade åkt så åkte vi å tog ett kvällsbad.. Fortfarande 21 grader i vattnet.. Sen somnade jag på soffan..

Eriks klocka höll på å ringa flera gånger i morse så jag vart arg. Men jag var tvungen å kliva upp då det skulle sjungas för dagens födelsedagsbarn, Angelica!! GRATTIS!! Tog sedan en dusch innan det blev frulle..

Vi for å bada efter frullen, då va de 22 grader i vattnet.. Låg å stekte lite i solen också innan de va dags att åka tillbaka.. Fixade ordning lite inför kalaset å sen kom de massa människor.. Erik å jag åkte hem efter fikat, då han ska jobba i natt.. Så jag körde hem så han fick vila lite i bilen.. Ska vila lite nu, känner mej väldigt trött..

//Angelica

27 juni 09

TLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!! Men jag får väl skylla mej själv som går å lägger mej förent. Fick iaf sova två timmar extra för Erik skulle bli sen. Men ändå, har bara fått ihop 6 timmar. De skulle inte skada med fler.. Jaja, de får bli en annan gång.. Nu ska jag ta å oacka ihop å fixa..

//Angelica

Tillbaka till då

Jises va klockan rusar iväg.. Jag som skulle gå å sova tio.. Blev inte riktigt så.. Men jag tog fram mina fotoalbum å dagböcker så jag har varit upptagen. De va lite jobbigt att läsa de där. För de va inte enkelt att va ute å segla med ens klass, de låter kanske lite lyx, men de slet mycket också!! Mer än vad man faktiskt tror.. Det var tur att jag hade några superkompisar som jag kunde luta mej mot.. <3

Men de var härligt å läsa om seglingen för jag hade glömt så mycket. Men nu blev jag påmind!! =)

Nää, nu måste jag sova.. Ska upp 5-5.30 i morron!!

//Angelica

Människor

Vissa människor förstår jag mej inte på..
Kommer nog aldrig att göra.
Vill nog inte göra.

//Angelica

Fredag

Det var hemskt varmt ute!! Kände hur jag stektes.. Hade jag varit en chokladbit hade jag inte levt längre!! Men det var skönt, fast det hade varit skönare om det inte varit så varmt!!

När jag kom in började jag med maten å sen dammsög jag.. Sen va jag tvungen å gå å duscha av mej, va så sjukt varmt.. Så jag satte på kallvattnet i duschen å höll munstycken ovanför mej, gu' så skönt de va.. Snyggade till mina orm-ben lite.. Å sen klippte jag naglarna, de har nog inte hänt i hela mitt liv!! Men de va så jobbigt å fila dom.. De blev ganska korta men de e skönt.. Lackade dom också, syns dock inte då färgen är lite svag..

Ska ta å sätta mej i soffan hade jag tänkt.. Stänga av min dator för de går så segt.. Måste packa också, usch, vill inte, orkar inte, vill va hemma..

//Angelica

Solning

Gick ut å la mej i skuggan å läste.. Så nu har jag läst ut Linas kvällsbok 1& 2.. Sjukt skön! Vad ska jag läsa nu?? Vill ha nåt roligt att läsa.. Men vad.. De e svårt att hitta roliga böcker.. När jag hade läst ut den så pysslade jag lite med ett armband.. Men jag höll inte på så länge, va tvungen att gå in å äta något..

Ska gå ut å lägga mej i solen nu.. Solen är förhoppningsvis inte lika stark.. Fast det är ju 26,8 grader i skuggan, vad är det inte då i solen!?! Måste passa mej.

//Angelica

Solsugen

Är så sugen på att gå ut å lägga mej i solen, men de e ju inte bra å göra de mitt på dan.. Men skuggan kanske? Frågan är bara vart jag ska lägga mej.. Inte så kul å ligga mitt på gården där alla går förbi.. Men inte utanför köket heller för där åker massa bilar.. Ojojoj, stackars mej.. =P

//Angelica

JAAAAAAAA

Sitter i köket å dansar en liten segerdans!!! Äntligen har jag lyckats att bli klar med uppgift 4.. Eller jag tror de iaf. Men de känns som bra!! Skönt då kan jag slappna av lite iaf.. Har ju uppgift 2 å 3 kvar.. Men de kan jag inte lösa utan hjälp, för jag förstår verkligen inte.. Men de e ju så tröga!!

//Angelica

Jag knäckte den!

De lossnade!! Hittade koden som jag skulle ha i mitt .html-dok. Eller jag tror de iaf.. Ser ingen skillnad men de kanske man inte gör.. Fast det var inte genom boken eller skolans rekomenderade sidor jag fann det, utan jag satt å leta själv på svenska sidor så jag skulle fatta någorlunda.. Å nu då? Boxar, hur gör man det? Å va är det? Måste ta reda på. Men de e inte lika lätt att söka på. Gissar arr jag kommer å få massa andra förslag..

//Angelica

26 juni 09

När jag startade datorn i morse lät jag den stå i 20 minuter för att jag åt frulle å läste tidningen. När jag sedan skulle använda den stod processormätaren på 100%. Jag tror inte att min dator mår särskilt bra. Ska nog ta å säkerhetskopiera allt innan den kraschar. Har ju kopierat allt en gång, men Erik va duktig å tappa hårddisken i golvet så den gick sönder. Tur att jag inte tog bort saker från datorn!

De va lite skumt i natt, jag drömde att Michael Jackson hade dött.. Å sen vaknar jag upp å hör det på radion!! Måste ju ha varit halvvaken å hört å därför har det kommit in i min dröm.. Jag va inte direkt något fan av honom så jag har inte så mkt å säga. Men de syns att han är älskad då han fick 9 sidor i tidningen..

Ska väl se om jag kan prestera något i plugg-väg idag, knappast troligt, men ett försök ska jag göra. Är så fint väder (23,4 grader) ute så jag vill inte sitta inne. Men inne på förmiddan å så ska jag gå ut sen efter lunch.. Eller ja, vid typ 14. Får inte va i solen mellan 11-14!!

//Angelica

Ajajaj

Usch, nu orkar jag inge mer. Har haft ont i huvudet hela eftermidda/kvöllen å nu har jag börjat må illa. Så jag tror att jag går å lägger mej istället..

Gonatt

//Angelica

25 juni 09

I natt vare jobbigt å sova. De va så fruktansvärt varmt.. Tog jag av täcket så blev det kallt.. De va svårt att hitta ett mellanläge.. Hade gärna dragit täcket över huvudet när klockan ringde.. De ska jag göra efter den 12 juli, eller då ska jag inte ens ställa en klocka.. Utan vakna när jag vaknar.. Gu' så skönt!! Jag längtar. Fast jag kan ju inte ligga i sängen hela dagarna måste ju njuta lite av solen när jag väl kan.. De e lite svårt nu, när jag måste sitta vid datorn..

Hade tänkt att ge upp plugget idag å ta en filt å gå ut å lägga mej, då kom jag på att jag har tvättid idag.. Usch, är inte sugen på de.. Men det måste göras. Sen efter de kan jag sola.. Ska försöka å laga mitt armband idag.. Eller ja, göra om det för det kommer inte gå å fästa med de där korta trådarna. Å så ska jag lära mej en ny knut som bör hålla..

//Angelica

TV-spel

Har ju funderat på ett TV-spel så att vi kan se på film å även ha lite nöje.. Men det är så klurigt vet inte riktigt vad vi ska ha. PS2, PS3, 360, WII.. Ojojoj..

Jag vill ha WII, Erik vill ha PS2 å Macke tycker PS3.. =P

Jag vill ha de för att se film, träna (=P), spela nåt roligt spel.. Erik vill nog köra bilspel å Buzz.. Mackes åsikt fick jag inte..

Ska fundera på det där, å hoppas att vi kommer fram till nåt vettigt..

//Angelica

Sommarlåtar

Så då har jag fått in musiken på datorn. Hela fem skivor med svenska sommarlåtar!! =D Ska ta å lyssna sen när jag har gjort klart allt på Internet, kan ju inte lyssna å surfa samtidigt.. =P Så seg är min dator.. Vill ha en till skiva, men den får vänta lite..

Har inte hänt så mkt på eftermiddan, eller jo vi var ute på en liten sväng i bilen. Kan dock inte avslöja så mkt om det...

//Angelica

.

Nu gick det fort att få svar! Hade bara glömt ett ; så nu funkar bilden iaf. Men klasserna går fortfarande inte.. Nästa uppgift förstår jag inte heller. Så jag känner mej inte alls pepp på att fortsätta.. Kan ju inte skriva i det här forumet också; "Jag fattar inte den här uppgiften heller. Vad ska jag göra?" Nej det går inte alls..!

Tycker inte att det här är nån grundkurs, för mej känns den iaf väldigt avancerad. Å de fanns inga krav på att man skulle kunna nåt innan. Jag kan iaf starta datorn, komma in på internet, skriva ett dokument. Men det finns folk som knappt kan de. Hur hade de klarat sej?!?

Riktigt upprörd är jag! Å arg å allt vad man nu kan va. Tur att Erik inte är vaken..

//Angelica

24 juni 09

Lyckades titta klart på filmen igår, men det gick trögt. Det tog hela 1 timma å 35 minuter att se 1 timma.. =S Är min dator lite seg då eller?!? Sen gick jag å la mej i sängen å läste i min bok. De va jättesvårt att sluta, men tillslut var jag tvungen iaf jag skulle få nån sömn.

Egentligen hade jag tänkt att gå ut å gå nu på morronen, men de lockade verkligen inte, så jag hoppade in i duschen istället. Ska göra ett tappert försök nån annan gång, känner mej dock inte alls motiverad till något just nu. Ska iofs ner på stan senare å flänga runt, ser de som lite träning å frisk luft..

Ska börja på uppgift fyra nu, de kommer inte å gå nåe bra då jag inte ens klarade uppgift tre.. Jaja, ska göra ett försök.

//Angelica

Dagens GRATTIS!
Idag fyller Linkan 20 år å Åsa 21 år. Måste komma ihåg å gratta dom.

Allsång på Skansen

Äntligen!! Har väntat i flera månader på att de ska börja.. =P Kom nyss på att jag inte kommer att hinna åka till Skansen i sommar. För jag åker så sent att de redan har slutat då.. =( Nästa år kanske?

Den bästa ikväll va: *trumvirrvel* ZEMLAN!! Haha, vad annars.. Är lite avundsjuk på Marie Serneholt som haffade honom.. Önskar verkligen att det hade varit jag. =P (Hoppas inte Erik läser de här).

Sommaren är kort var också bra, iofs va Zemlan med å sjän den också.. =P

//Angelica


Haha, kul att allt flög å skakade innan dynamiten smällde.. =P Dålig planering kanske..??

Ljud

De där kylskåpet gör mej snart galen!! Igår kunde jag inte somna för att det började å surra så mkt. Å hur kul är det att sitta i köket nu tror ni?? Inte nog med att det låter, så skränar min dator, traktorer åker förbi å låter. Gahhh

Jag vill resa bort från allt muller. Vart beger man sej då? Till MoP, där är det ganska fridfullt..

//Angelica

Jag önskar att jag hade:

Kom ju på att min födelsedag närmar sej.. =) Ska ta å bjuda hit lite folk då hade jag tänkt. Tror ungefär 15 stycken, så de kommer å bli trångt. Men jag har beställt fint väder så vi kan sitta ute. Frågan är bara vad vi ska äta? Jobbigt å laga mat till så många!! Men det ska nog lösa sej.

De jobbiga med att fylla år är när folk frågar: Vad önskar du dej? Usch, gillar inte å svara på den frågan. För jag vill bara ha tråkiga saker å de känns som om jag tigger. Så nu har jag kommit på en bra sak. Jag ska skriva i bloggen vad jag önskar att jag hade, så får folk läsa här istället. Kanske en knäpp idé men mycket lättare så. =P

Så,
JAG ÖNSKAR ATT JAG HADE:
(Min familj)
¤ Surfarshorts - med rosa å svart mönster
¤ Finshorts - svarta
¤ Kjol - somrig
¤ Grey's Anatomy-boxarna
¤ Resväska - STOR! Så att jag kan få plats med allt i EN väska!
¤ Handväska - vill se lite flashig på stan. Stor å rymlig.
¤ Parfym - fruktig
¤ DVD/TV-spel - så att jag kan se film!
¤ Högtalare - vill kunna höja utan att musiken tystnar eller sprakar
¤ Överkast - ett svart glansigt
¤ Vetrinskåp - jag skämms över att ha mina finglas å den fina skålen är intryckta längst in i köksskåpen
¤ Bokhylla - böcker ska inte så på TV-bänken. Vill iofs ha en annan TV-bänk med kombinerad bokhylla
¤ Skrivare - saknar friheten att kunna skriva ut en karta
¤ Pennskrin - stort, så jag får plats med lite bra å ha saker
¤ Twilight-böckerna - på svenska, lite sämre kanske men ack så mkt lättare
¤ Twilight-filmen
¤ Lock/plattång - en kombinerad. Babyliss, kanske?
¤ Dator - =P

(Familjen G)
¤ Läskudde - en rund från IKEA
¤ Sommartäcke - jag dör i mitt täcke, men fryser ihjäl i bara lakanet
¤ Dunkuddar - 2 st, de jag har är utslitna för länge sen
¤ Tavlor - måste pryda mina kala väggar
¤ Stekpanna - Carinas! Eller jag hon kan få behålla sin, jag vill bara ha en likadan
¤ Mixer - sen är köket komplett
¤ Dörrhängare - hängare som hängs på dörren finns på IKEA

//Angelica


23 juni 09

Jag har börjat sova så bra om nätterna nu de senaste veckorna. De är så himla skönt att slippa vakna flera gånger per natt. Undra om de beror på skolan? Att nu när det är sommarlov så känner jag mej inte stressad å får då en bättre sömn.. Eller?


Är fortfarande frustrerad eller nu e jag mer arg. Jag har fortfarande inte fått något svar på varken forumet eller mailen. Men alla andras frågor besvaras ju - TOM AV LÄRARE!! Tycker att det är dålig stil. De kommer ju inte å få nåt bra betyg på kursutvärderingen.

Å eftersom jag inte har fattat den här uppgiften så blire svårt att gå vidare, för jag ska göra på samma sätt på nästa.. Usch, jag vill ge upp å sluta den här kursen, vad ger de mej lixom när jag inte fattar något?

//Angelica

Frustration! =@

Jag är så sjukt frustrerad!! Skickade ett inlägg i forumet klockan 10 idag å jag har inte fått nåt svar än. Jag tycker att lärarna är lite slappa. De borde ju ändå ha koll på att frågor svaras av andra elever eller svara på dom själva!!

Så hur mkt pluggande tror ni jag har fått gjort idag? Svar: Inte mycket!

Har verkligen försökt att komma på en lösning, men det går inte. Så tillslut gav jag upp. De va ju inge kul när det inte gick som jag ville. Lite ändringar blev det ju, men långt ifrån alla. Å så fattar jag inte allt. Kan de inte inse att jag är trög å ge mej lite extra hjälp?

Ska ta å skicka mail till lärarna, typ be å böna på mina knän om hjälp. De ska ju va klart i morron, å de e tveksamt om jag blir de. Ska jag då lämna in det halvfärdigt? Well, då får jag iaf feedback på de å de säger vad jag ska göra.. Kanske en idé..

Annars idag då; läst ut Marley och jag. Älskar den boken, måste se filmen!! Ätit skorpor, gu så gott de va, det hade jag glömt bort.. =P

//Angelica

Räkning

Fick hem Telia-räkningen idag. Så jag öppnade den å fick en smärre chock!! Jag kan omöjligt ha en sån hög räkning. Så jag tittade lite noggrannare vem den va adresserad till, å de va ju inte till mej. Som tur var. Men jag tyckte att det stod Angelica på den när jag plockade upp den.. =P Dålig syn eller vad?

Hade jag tänkt till lite så hade jag vetat att min inte kommer förns i slutet av veckan eller början av nästa.. Men de e inte alltid de kopplar så..

//Angelica

22 juni 09

Fick mail från Studera i morse, tyckte de va lite skumt för jag fick samma mail förra veckan, så jag var tvungen å gå in å kolla så att allt stod rätt till. Å de tyckte jag att det gjorde. Ser inte att man ska trycka nånstans å godkänna, för det var ju bara ett kontollbesked..

Sen gick jag in å kollade på meriter å såg att jag hade blevit godkänd på den senaste tentan, eller jag tror de iaf. Minns inte riktigt vad alla kurser jag läser heter.. =P Så jag mailade å frågade läraren men hon har gått på semester. Hon skulle ju lägga ut resultatet, men ne, de syns inget på hemsidan. Undra om hon har mailar ut, för jag har inte anmält min mail. Måste fråga nån som har gjort.

Nu ska jag ta å plugga, inte peppad för jag fattar fortfarande ingenting.. Vet inte hure här ska gå..

//Angelica

Film

Kul att min dator är så villig att visa film för tillfället. Å inte kan jag använda Eriks dator för hans spelare funkar inte.. Jag vill ha en DVD-spelare. Kommer ju ta en evighet att komma igenom den här filmen!!

//Angelica

Söndag

Bestämde mej för att sitta ute i solen idag, men det kändes inge varmt men de va ju sol!! Så jag gick ut i jeans å tjocktröja, men de blev för varmt så jag va tvungen å gå in å byta om till shorts å ta av mej tröjan.. Sen gick de bra.. Å de va så sjukt varmt där jag satt.. De blåste inte så mkt å om de gjorde det så vare bara skönt..

Sen började jag frysa så jag gick in, fortsatte läsa min bok under filten å tillslut råkade jag somna.. Hehe.. Men jag vart jättetrött när jag låg ner å läste.. Sen vaknade jag till å tittade på My new BFF eller vad de nu heter de där programmet med Paris Hilton.. Sjukt töntigt. Sen tittade jag på Stylista, inte nåt bättre program..

Lagade mat å tittade på Privlieged.. Å nu sitter jag här å ska dricka kaffe.

//Angelica

21 juni 09

Halv elva vaknade jag i morse, sjukt skönt var det att sova. Skulle kunna sova ännu mer, men då kommer de å va svårt å somna i rimlig tid ikväll.. Ska upp vid 8 i morron hade jag tänkt, så att jag kommer igång med pluggandet.. Iofs så cäntar jag fortfarande på hjälp.. Men jag får väl ställa en ny fråga.

Vad ska jag hitta på idag då? Ingen aning, bara ta de lugnt.. Hoppas att det blir lite mer sol å värme så jag kan gå ut å sätta mej en stund. De vore skönt. Ska kanske ta å läsa på lite i min bok, har hållt på med den väldigt länge. Men det blir typ bara ett par kapitel om veckan. Är så trött när jag väl ska börja läsa.. =P Men jag ska läsa ut den för den är rolig.. Sen ska jag börja på en annan..

//Angelica

Pics

För bilder från helgen, kolla in här.

//Angelica

20 juni 09

Så då har vi kommit hem. Jag körde ner första biten å Erik sov. Stannade hos Eriks föräldrar å plockade upp dom å sen fortsatte vi ner. Jag körde ner till S-vall, sen va jag less å trött. Fast jag kunde inte sova heller.. Men jag fick iaf vila. Å sen lyckades jag bli åksjuk, fast de kanske inte va så konstigt för de blir jag ju alltid.. =P Men de va väldigt slingrigt..

Vi åkte först hem till kusinen å hälsade å sen åkte vi till fastern å lämnade våra saker å bytte om å sen åkte vi tillbaka till kusinen. Det var presentöppning då de fanns två födelsedagsbarn.. Å sen blev det mat å tårta!! Vi spelade kubb, mitt lag förlorade som vanligt. Undra vad det kan bero på?

Erik å Magnus "tvingade" mej å åka Pontiac, å guuuuuuuuuuuuuu så kul de va!! Eller? Jaja, kan iaf skriva upp de på listan på saker som jag har gjort *check, bockar av*

Åkte till fastern för å sova, va sjukt trött!! Så jag somnade nog på en gång. Å sen vaknade jag 9 i morse, de va skönt. Gick upp å åt frukost å sen åkte vi till kusinen å åt lunch å sa hejdå innan vi for hem..

//Angelica

19 juni 09

Klockan 03.49 vaknade jag å sen dess har jag inte lyckats somna om. Efter en halvtimma blev jag less å gick upp istället.. Å jag behöver inte gå upp förns halv sex.. De värsta är att jag somnade nog inte förän efter 23 igår så knappt fem timmar.. Jippi.. Eller inte, jag vet ju nån som kommer å sov i bilen när denne får chansen, alternativ somna tidigt ikväll..

Så vad ska jag göra nu då? Vi kommer ju inte å åka förän vid halv sju. Kanske ska fixa till håret å ansiktet lite, med tanke på att jag ska träffa lite nytt folk. De är ju bra om jag gör ett gott intryck, iaf för Eriks skull.. =P

Ha en bra Midsommar!!

//Angelica

Girlie

Char kom förbi å vi pratade lite med varandra, det hela var bara ett missförstånd som tur va, men nu ere uträtt.. Sen for jag ner på stan å köpte de jag skulle förutom parfym, hittar ingen som luktar gott.. Vill ha nåt fruktigt, men alla är så starka.

Har precis gjort mej lite snygg.. Ansiktsmask, peeling, mjukschampo, målat naglarna. Känner mej otroligt tjejig!!

Måste ta å packa också..

//Angelica

Usch å blä

Jag får inte ihop det!! Kikade lite på bloggens stilmallar för att få veta vad de innebar. Så de har jag lyckats få ihop, men sen att de ska styra allt. Det går inte! Alla bara: Läs i boken, den är jättebra!! Sure, den är svår för en sån som jag - som inte jobbat med HTML å CSS.

De dåliga med mej är att jag ger upp när det blir för svårt å komplicerat.. Kanske inte den finaste egenskapen jag har.. Men nu ska jag inte ge upp, bara låta det vara ett tag. Sitter ju stenhårt fast å väntar på hjälp, men de e så sega!! Nu önskar jag att den inte hade varit på distans, för jag vill ha nån som står bakom mej å pekar.

Jaja, de e bara å vänta till jag får något svar. Skulle vilja få de nu, för jag vill ner på stan. Men det får vänta till efter fyra, för då har nog lärarna gjort sitt för dagen..

Vill nämligen ha lite turkosa pärlor, tråd, klämmor, spännen, glittrigt nagellack å en parfym. Har iaf något å se framemot. Ska kanske ta å städa lite nu när jag ändå bara väntar. Eller iaf gå ut med soporna å så. Väntar jag så kommer de å bli stressigt, måste ju typ gå å sova vid 9 idag för jag ska väl upp vid 5-6 i morron å vara körduglig..

//Angelica

Oklara besked

Jag blir tokförvirrad. Igår när jag kollade så va deadline den 17 för uppg.4, idag när jag kollar är det den 23. Sen kollar jag på forumet å då säger en lärare att de ska kolla upp de där.. Kan de inte bestämma sej?? Den 23 vore bra, för jag förstår inte mkt av det jag gör å just nu orkar jag inte heller.

För nästa uppgift ska in den 29.. De är ett väldigt glapp däremellan tycker jag..

Jaja, ska ta en paus nu å göra mitt armband, kom på en ny idé igår när jag skulle sova..

//Angelica

18 juni 09

Det måste va nå fel på min väckarklocka, den låter knappt..! De va tur att jag nästan var vaken så jag hörde de tysta ljudet. Jag tror att de e nåt glapp nånstans, för klockan i övrigt fungerar. Vill ha tillbaka min mobil, den vaknade jag av iaf.. Men de dröjer nog nåra veckor.

Ska ta å fixa frulle nu å sen sätta igång å plugga, ligger en dag efter med uppgift3, men jag förstod inget, å alla e så tröga.! Kan de inte ge lite lättare hjälp? Jag fick ett svar av en lärare, fattade inte å mailade en annan å sa som de va, å då får jag samma svar.. Hallå? Lite tröga eller?

Jaja, ha en bra dag!

//Angelica

Sov gott

Nä, nu måste jag ta å sova. Ska ju upp å plugga i morron.

Har knåpat på armbandet, är inte riktigt nöjd, men det är svårt, har bara tre färger å röra mej med.. Skulle vilja ha lite blåa. Kanske ska ta en tripp till Panduro i morron.. Får se hure blir.

//Angelica

Shopping

När Erik vaknade for vi ner på stan. Köpte paket till småtjejerna å sen gick jag runt å tittade lite till mej själv. Köpte en tunika, klänning, ballerinaskostrumpor, trosor. Sen fick jag inte kolla nå mer.. Orkade inte heller, hade ont i benen å hälarna. Mina svarta ballerinaskor är inte direkt nåra bra stan-skor. =P

När vi kom hem så åt vi. Erik va elak å tog den goa maten, korvstroganoff, själv fick jag ta makaroner å köttbullar. Jag är butter för de.. Trodde att han skulle va lite av en gentleman, men inte de..

Juste, köpte pärlor idag också, Erik mobbar mej stenhårt för de.. Men vad? Jag va sugen på å göra ett armband!! Så de ska jag pyssla med nu.

//Angelica

17 juni 09

Lustigt, förut kunde jag inte logga in, för jag behövde lösenord för att få tillgång till blogg.se.. Men nu gick de hur bra som helst.. Så jag trodde att jag hade flippat till de lite, men tydligen inte.

Håller fortfarande på med min hemsida, är lite klurigt. Har en grej kvar men jag lyckas inte få till den å jag får ingen hjälp!! Eller jo, de får jag iofs, men det tar så lång tid mellan gångerna..

Sen har jag ju den andra uppgiften kvar, men det var nåt om stilmallar å de höll jag ju på med igår när jag fixade bloggen. Å vad tycks? Jag vet inte om jag är riktigt nöjd än, ska kanske fila lite på den.

Ska klura lite mer på mina uppgifter, ska tvätta klockan 12 så då kommer de inte bli så mkt plugg. Eller jo, men det blir många å långa pauser. =)

//Angelica

Walking on sunshine

I used to think maybe you loved me
now baby I'm sure.
And I just can't wait till the day when you knock on my door.
Now ev'ry time I go for the mailbox
got to hold myself down.
'Cause I just can't wait
till you write me you're coming around.

Now I'm walking on sunshine
I'm walking on sunshine
I'm walking on sunshine
and don't it feel good
and don't it feel good?

I used to think maybe you loved me
now I know that it's true.
And I don't want to spend my whole life just a waiting for you.
Now I don't want you back for the weekend
not back for a day.
I said baby
I just want you back and I want you to stay.

I'm walking on sunshine
I'm walking on sunshine
And don't it feel good?Den spelas väldigt flitigt just nu å jag kan inte låta bli att sjunga med å sitta å gunga i takt... De andra låtarna som fanns på skivan jag fick igår va inte så superbra.

//Angelica

Pic


Bla bla bla

Usch, jag är trött! Har fortfarande inte klätt på mej än, driver omkring i min kära morgonrock, älskar den! Frågan är när jag hade tänkt att klä på mej? Behövs ju egentligen inte, ska inte utanför dörren idag. Eller jo, kanske. Vill ner på stan, men jag ska vänta tills min chaufför har vaknat till liv. Skönast så, men latast också. Men de får jag va för de regnar å jag gillar inte å bli blöt.

Till lite annat, är snart klar med uppgift nummer 2. Har nåra bekymmer bara, men de e ingen som vill svara på mina frågor. =( Får vänta lite till. De dumma e att jag inte kan börja med uppgift nummer 3 förns 2an är klar. Eller jo de kan jag, kan ju alltid läsa i boken, men de vill jag inte.

//Angelica

16 juni 09

Klockan har ringt i 40 minuter å jag har inte hört den!! Eller jag har hört nåt som har pipit men jag trodde att det var i min dröm, att det var min klocka de kopplad inte!! =P Jaja, de gör väl inte så mkt, blev ju lite sent igår..

Ska ta tag i plugget nu, måste bli klar med uppgifterna, måste börja på nästa..

//Angelica

Twilight

Så då har jag varit hemma hos Emelie, gu' så fint hon bodde!! Blev avundsjuk på de stora ytorna å framförallt klädkammaren!! Eller de va ju två stycken tom, de gjorde mej ännu mer avis.. De ska jag ha när om jag ska flytta, mitt krav; klädkammare å balkong!

Vi tittade på film, Twilight å fikade. De va mums!! De va kul å se dom igen!

När jag kom hem så va frysen lite öppen!! Å en del saker hade tinat, men de va bara bröd så de e nog ingen fara. Å de va inte mitt fel för jag var inte sist in i frysen. Så då finns de bara en kvar. Säger inte vem, men denne börjar på E å slutar på RIK!!

//Angelica

Upps

Jag som trodde att jag låg bra i tid med uppgiften blev nu lite stressad, jag ska nämligen lämna in en till!! De hade jag missat. Men jag har till på onsdag på mej så de ska nog vara lugnt.

Ska fixa mej iordning nu, ska åka å handla å lämna in mobilen, börjar riktigt tröttna på den nu!!

//Angelica

15 juni 09

Har vaknat i natt flera gånger av att de har varit kallt å sen varmt å sen kallt å sen varmt.. Jag skulle vilja ha ett svalt sommartäcke, då kanske de hade varit bättre. Jag förstår inte hur Erik kan sova i duntäcke! De e för varmt.

Vaknade innan klockan ringde i morse, men jag gick inte upp, orkade inte. Har ingen direkt lust att plugga, för nu förstod jag inte riktigt vad det var jag skulle göra.. Men de får jag väl ta å lista ut, har till på onsdag på mej, sen ska de va inlämnat.

//Angelica

Efter helgen har jag lärt mej att:

* ALDRIG skaffa höns eller några andra djur med fjädrar å näbb
* min katt ska bara få torrfoder
* min katt ska inte få sitta på bordet eller bänken
* mitt hus ska ligga minst 20 meter från vägen
* jag ska ha grannar inom en radie på 50 meter
* jag ska inte ha massa provisoriska lösningar i mitt liv

//Angelica

14 juni 09

Jag vaknade vid 8 idag å gick upp å fixade hönsen, de regnade ute, inte alls kul!! Å de va sega ut så jag hann ut ur buren innan de kom.. Puh, men jag va skakis ändå. Det va skönt att de va sista gången.

Sen gick jag upp å la mej igen å sov till 11, hur skönt var inte de då?!? Då gick vi upp, jag packade ihop mina saker, gav Sturisen mat å sen åkte vi. De regnade fortfarande så de va inge kul å packa in i bilen.. Fast de va ändå lindrigt, för hos Erik öste de ännu mer så jag ville knappt gå ut ur bilen. Fick fika där å sen åkte vi hem.

Efter kanske en mil så gick vindrutetorkaren sönder, som tur va på höger sida.. De va lite läskigt att inte kunna se ut, menmen så ere ibland.

Har precis kommit hem, letade fram kvittot på mobilen, men de står att de inte är nån garanti på mobiltelefoner!! Men de e väl alltid i ett år? Ska åka till OnOff i morron å kolla vad som gäller, för den är ju bara 10 månader, mer än så borde den väl hålla. Tog fram min gamla, den ville inte starta, men jag gissar att de e slut på batteri, den har nog inte vart igång på två år!!

//Angelica

Stadsfesten

Städningen å isättningen av bryggorna gick bra. Tog mej även ett dopp, kallt!! Fast efter ett tag blev de varmt, jag tror de va för att kroppsdelarna började domna bort.. För de va bara 15 grader!!

Sen blev det lite stressigt inför Stadsfesten, men vi kom bra i tid. Hann hit å fixa hönsen å kissen fick mat. Lyssnade på Veronica Maggio å Melody Club. Kanske inga höjdare med helt okej. Åkte lite karusell också, eller jag den liknade Extreme som finns på grönan. Vart så otroligt åksjuk, mår fortfarande inte riktigt bra. Mende får jag ta, för kul vare!

Ska snart sova. Gonatt

//Angeliva

Bryggisättning

Erik är på väg nu, han kanske kommer om 30 minuter eller nåt sånt å då ska jag vara så gott som klar. De gör nog inget om jag inte är fullt klar. Eller han kommer å gnälla, men vi hinner.

Ska sjösätta bryggorna idag å eftersom jag antingen ska ha bikini eller shorts var jag tvungen å kolla hur mina ben såg ut. Inte vackert med hårigt ödleskinn. Men nu ere åtgärdat, lite slarvigt, men de ser okej ut. Jag törs visa dom iaf.

Ikväll ska vi på stadsfesten, men jag måste hit en sväng först å mata djuren, men de kommer å gå fort. Fortare om jag får hjälp, kanske att jag ska låta Erik ta hand om mina fjäder-vänner å så tar jag Sturis.

Jaja, ska ta å packa ihop mej nu.

//Angelica


13 juni 09

Det blev bara 6 timmars sömn i natt. Hade svårt att somna igår för de va så sjukt varmt!! Å så vaknade jag innan väckarn i morse. Så jag gick upp fixae åt hönsen. Idag var jag förberedd på anfall man jag var alldeles för snabb för tuppen.. =)

Hade med mej en kvast in så jag kunde mota bort honom å så stängde jag inte grinden som igår, utan la en bräda som stöd (eftersom grinden åker upp om man inte gör något). Så jag behövde bara knuffa på dörren å så var jag ute.

Tror ni att jag var rädd? Jag stog å skakade efteråt.. =P Men nu ere bara en gång kvar.

Han kansdke gillade mej bättre idag för att jag hade en gul tröja, då kanske han trodde att jag var hans lilla kyckling å inte som igår när jag hade en röd tröja, då kanske han trodde jag var en tupp å skulle konkurera om hans damer.
Jag vet inte, kan han vara så smart?!?

//Angelica

Christiano!!

Jag kan inte tro att de e sant. PARIS HILTON å CHRISTIANO RONALDO!! Nooooo, hoppas att de bara var en engångsgrej. Han är ju miiiiiiiiin!! =D ;-)

Jaja, inte så mkt jag kan göra nånting åt, men de här måste bevakas..!

//Angelica

P.S. I love you

Tittade på film igår. Först såg jag "Se upp för dårarna" å sen "P.S. I love you.

Se upp för dårarna var en bra film. Jag hade ett leende på läpparna filmen igenom, förutom när dom grät förstås. Men den var riktigt härlig å jag skulle absolut kunna se den flera gånger, kanske inte idag för det är för färskt ännu.

P.S. I love you blev jag faktiskt lite besviken på. Läste ju boken för inte så länge sen å den var mycket, mycket bättre!! I filmen var mycket omgjort å förkortat. Okej att man tar bort lite grann, men det var helt annorlunda. Så jag fastnade riktigt aldrig för filmen. Filmen kommer jag nog inte titta på igen, men boken kommer jag nog att läsa om.

//Angelica

Samtal

Prata ut, sure. Inte för att jag har något att prata ut om, jag vill bara veta varför.

Men de kommer å bli så tryckt så de kommer å bli jobbigt. Men det får jag väl ta.

//Angelica

12 juni 09

Vaknade upp lite smått förvirrad i morse, var inte alls beredd på att klockan skulle ringa när den ringde. Men jag var faktiskt pigg så jag tog mej upp ur sängen å på med kläder. Fixade ordning åt hönsen å gav dom mat på en gång, kändes onödigt att gå ut öppna, gå in äta frukost, gå ut ge dom mat.

Å eftersom de inte var ute, kunde jag i lugn å ro fixa maten. När jag var klar öppnade jag luckan. Först kom det ut en höna å sen trängde sej tuppen ut. Å han anföll mej!! 2 gånger dessutom! Å sen såg han hotfull ut.

Nu kanske de e förståeligt varför jag är rädd för fåglar. De är elaka å ser äckliga ut! Usch, där här var sista och första gången som jag var hönsvakt. Jag har ett litet problem, jag måste ju öppna två gånger till åt dom! Men då ska jag skynda mej ut.

Jag förstår inte varför djur inte gillar mej?!

//Angelica

Agda å jag.

Blev lite stolt över mej själv en gång till idag. Jag var ute till hönsen för att kolla ägg å då såg jag att tre stycken var inne, de brukar bara vara två, så jag blev lite rädd.

Men jag gick in till dom å lyfte upp dom. Den här gången va jag inte så harig, men gu' så arg två av dem såg ut!! Tur att jag har handskar.. Sen puttade jag lite på dom så de sprang ut å åt lite. Å plockade upp äggen å gick inte.

Nu kan jag ju de här, behöver inte va rädd längre, för nu har jag visat vem som bestämmer!!

//Angelica

Bilar, bilar, bilar

Okej, om man väljer att inte köra så fort ute på vägarna. Jag kör själv inte så jättefort, men jag håller iaf gränserna. Men om man nu väljer att köra 60 på en 90-väg tycker jag att man kan stanna till å släppa förbi bilarna bakom sej när man ser att de börjar bli kö bakom sej!!

Jag hade en framför mej nyss, han pendlade mellan 60 å 70 på 90-vägen. Men sen när det blev 50 då ökade han till 70 å höll de konstant!! Va e de för stil?!? Sånna gillar jag inte. Det är iofs inte många som jag gillar, men det hör inte hit.

//Angelica

Biltur

De va inte så svårt å skicka in den första uppgiften, det var bara att dra den till en mapp. Så nu har jag gjort min första hemsida å publicerat den. Tror ni att jag är lite stolt eller??

Sen la jag ut några diskussionämnen, men det är ingen som har börjat diskuterat de än, vilket jag inte tror att folk kommer å göra heller. För utav 35 stycken så diskuteras typ 5. Men jag va tvungen å lägga ut nåra frågor. Säkert jättedåliga, men jag är inte så hajj på det med upphovsrätt.. Upphovsrättsuppgiften måste jag också skicka in senast idag, men jag måste fnula lite till.

Va en sväng till K-fors. Var ju tvungen å köpa mat till katten samt tanka. Jag tog tankningen först för annars hade jag glömt bort det å åkt hem, de hade inte varit bra för det är ändå ett par mil till bensinstationen. Sen tog jag en sväng på Dollar å kollade. Å tillslut Hemköp.

De va inge vidare kul att köra dessa vägar, för de bygger om överallt å har slitit upp vägen på många ställen. Men de gick bra ändå.

Måste åka iväg en sväng till, ska kanske ta å göra de nu.

//Angelica

11 juni 09

Igår tänkte jag: jag ställer väckare för säkerhets skull. Å tur va väl de, för jag hade inte vaknat i tid annars. =P Sov så otroligt bra, drömmde lite härliga drömmar.

Ska gå ut till hönsen å ge dom mat å sen är det dags att börja plugga. Ska försöka att bli klar så tidigt som möjligt med uppgifterna. Annars kommer de å bli så stressigt på slutet å de vill jag inte.

Har planerat att åka en sväng med bilen idag, eller jag måste för katten måste få mat. Men de får bli på eftermiddan.

//Angelica

Humlan

Va ute hos hönsen igen, den här gången hade jag handskar så jag vågade ta i dom. Den första gick bra, men den andra började picka på mej så jag blev rädd å överlät det till MF.

När jag gick in så kom det en humla mot mej. Hörde hur det surrade å kände då att jag hade humlan i luggen!! Slog lite i luggen å sen flög den iväg.

Men de va lite läskigt med humlan, tur att jag inte fick panik..!

//Angelica

Hemsida

Är typ klar med hemsidan, har lite små saker å fixa, men jag väntar på hjälp. Verkar ta lång tid.. Sen ska jag bara lyckas å ladda upp den, men jag tror jag vet hur jag ska göra, så jag hoppas att det inte krånglar.

Började med nästa uppgift, ska svara på lite frågor å sen hitta på några diskussionsfrågor om upphovsrätt. Å så kul, eller?! Kommer å bli svårt, för sånt där tycker jag är krångligt å de va så mkt att läsa!! GAH!

Jaja, dags att fortsätta med det.

//Angelica

10 jun 09

Jag var jättetrött igår kväll, tror att de var för att jag satt framför datorn mesta dels av dan.. Vilket jag troligen kommer å göra idag också.. Ska försöka å bli klar med båda uppgifterna idag, men jag är tveksam att jag kan lägga upp någon hemsida, då de programmet inte funkar på min dator riktigt, men vi får se.

Ska ta å börja med det nu

//Angelica

Äggplockare

De har faktiskt gått väldigt bra idag. Ha läst lite i boken, var tungt, men det var kul för jag kunde ju testa lite på bloggen. Vilket jag har gjort, kanske inte supersnyggt, men de är det första jag nånsin gjort.. Så de är godkänt. I morron ska jag försöka å publicera det på webben, de ska bli spännande..

Va inne hos hönsen idag själv å skulle plocka ägg, men de va läskiga så jag vågade inte. Tog bara de som låg på sidan om. Resten fick MF fixa. Han ska ge mej ett par handskar så jag vågar ta i dom. Har lite fågel-skräck..!! Så jag är den sämsta tänkbara hönsvakten.. =P

Efter middagen tog vi en sväng till MF's syster, fick kaffe å bulle. Å nu sitter jag här i fotöljen i skräddarställning så benen har snart somnat helt..!!

//Angelica

Test

Create, Structure & Publish

Presentational Elements

This short text is about famous people, animals, lesiure and the use of text formatting, heading, phrase elements and some other useful elements in webprogramming.

Albert Einstein

E = mc2 is one of his well known formulas. Was a theoretical physicist widely regarded as the most important scientist of the 20th century. He developed the special and general theories of relativity and made significant contributions to quantum mechanics, atomic bomb statistical mechanics, and cosmology. He was awarded the 1921 Nobel Prize for Physics for his explanation of the photoelectric effect in 1905 his wonderful year and for his services to Theoretical Physics.

9 juni 09

Äntligen så har jag lyckats komma in på Moodle. Studievägledaren fixade ett lösenord å så till mej, å sen vare bara å köra. Kunde de inte ha engagerat sej lite mer igår så jag inte hade kommit efter. Ska läsa två kapitel i boken, de första är på 50 sidor å jag har kommit 8 å e redan less. Men de e tungt på engelska. De andra kapitlet har jag inte kollat in än. Men de e säkert inte kortare.

Sen måste jag göra två uppgifter till torsdag, den ena var lätt tror jag. Men den andra har jag inte klurat ut riktigt vad jag ska göra, men de löser sej säkert.

Måste fortsätta å läsa.

//Angelica

Duvan/du vann

Vi satt å spelade spel i helgen, tror de heter Zoo. Man ska fråga efter djur å få fyra stycken.

A: T, har du duvan.
T är upptagen med annat så jag frågar igen.
A: T, duvan?
T: Va?!
A: Duvan?
T: Va, vann jag?
A: Nä, har du duvan?
T: Va, vad är det?
A: Den svarta lilla fågeln.
T: Jaha.

De e inte alltid lätt att höra rätt.

//Angelica

Gaaaaaaaaaaaah

Oh, så less jag är.. Det går fortfarande inte att logga in.

Jag måste skapa ett konto för att logga in. För att skapa ett konto måste jag vara registrerad på kursen. För att kunna registrera mej på kursen måste jag logga in..

De e som en cirkel som jag inte kan ta mej in i.. Suck.

Jag som trodde de här skulle vara simpelt.

//Angelica

8 juni 09

Vaknade inte förns kl 9 idag!! Å så har jag inte vaknat på hela natten. De va länge sen.. Så när jag vaknade kravlade jag mej upp så jag inte skulle ligga å sova längre. Onödigt å sova bort dan.

Sitter å försöker mej på sommarkursen, men de går inge vidare. Har mailat å frågat, men inte fått nåt svar än. De brukar typ ta en dag eller så. Kul å komma efter redan första dan.. =P Menmen, de går inte å göra så mkt åt de..

Ska fnula lite till.

/Angelica

7 juni 09

Vi va på studentmottagning igår igen.. Men det var trevligt, Det var tacobuffe, mumsigt! ;) Å så självklart tårta, supergoda!! Men jag orkade knappt, va så mätt. När vi kom hem var det full rulle. Sen vart de kojakt, jag stannade hemma å vaktade barnen, offrade mej lite.. =P Hehe, men det var lite lättare så.. Behövde inte göra så mkt mer än att sitta i soffan å gosa. =)

När de andra kom tillbaka tittade vi på teve tills jag somnade på soffan. Sov nog ett tag innan jag vaknade å gick upp å la mej istället.

I morse blev vi väckta halv elva då tyckte kidsen att det var dags att gå upp. Åt frulle å tog de lugnt. Har lekt lite kurragömma, dunken, spelat kubb å så.

Mot slutet blev jag å Erik ensamma med barnen, men de blev såsmåningom hämtade å då åkte Erik å lämnade mej hos M&M, där jag sitter nu.

Ska äta Jordgubbar å grädde nu.

//Angelica

6 juni 09

Vart så nervös igår när jag satt å väntade på att tentan skulle börja.. De va lite jobbigt. Så tillslut traskade jag iväg till ÖP. De va nåra andra som hade kommit redan. Sedan kom det flera å tillslut var det dags att börja skriva. Usch, va så nervös att jag satt å skakade!!  =O Men de brukar jag göra.

Efter tentan kom jag hem, Erik låg fortfarande å sov så jag väckte upp honom. Sen fixade vi iordning å åt lunch innan vi drog ner. Efter Övik så började jag att byta om, de va lite småkämpigt i bilen med det gick bra. Sminket var lite svårare, läskigt att hålla på med ögonen i bilen näre guppar å skuppar..

Vi åkte på studentmottagning å fick smörgåstårta å vanlig tårta, mkt gott!!

//Angelica

5 juni 09

Sista dagen innan sommarlov, men de kommer å bli en tuff dag.. Fick plötsligt ont i magen, nervositet kanske?! Usch, de va ju inte bra.. Menmen, går väl över snart hoppas jag.

Har sovit kanonbra inatt!! Somnade nog väldigt fort igår, vilket var skönt.. Vaknade dock två gånger i natt.. Men de va inte så att jag låg vaken länge.. Å sen när klockan ringde flög jag upp ur sängen som en pigg liten lärka.. ;) In i duschen å dr vare kallt.. =(

Jag tror att jag gick upp lite för tidigt idag det är ju en timma kvar till jag börjar. Men jag glömde bort att det var 9 jag skulle vara på plats å inte kvart över åtta. De gör lite skillnad. Men nu hinner jag iaf vakna, men bli nervös, de e ju inte bra..

Ska gå å göra mej iordning så de inte blir så stressigt..

//Angelica

Dags för sängen

Erik tycker jag har varit väldigt jobbig den senaste timmen, kanske timmarna.. =Men jag har haft sån extra energi att jag va tvungen å släppa ut den!! Å så e jag lite nervig.. Tenta i morron å de känns väl sådär.. Jag kan iaf mer än vad jag gjorde för en vecka sen, så hopplöst ere nog inte.. Fast de finns en uppgift jag inte kan å den lär ju komma också, för så ere alltid. Men jag håller tummarna å hoppas på de bästa..

När nu ska jag ta mina böcker å lägga de under kudden å sen ska jag slumra in.. =)

//Angelica

Tvätt-tider

Varför kan folk inte hålla sej ifrån andras tvätt-tider?!?

Jag kom in i tvättstugan å slängde in min tvätt i maskinerna, lite senare gick jag ut för att hänga upp allt å torktumla. När jag kommer ut lite senare igen är det någon som har tagit alla tre maskiner, å då har jag två timmar kvar på min tvätt-tid. Tycker sådant är dålig stil.

När jag kommer ut ytterligare lite senare är det någon som har lyft ut min tvätt ur torktumlaren för att torktumla sina saker!! HALLÅ, LÅT MINA SAKER VARA UNDER MIN TVÄTT-TID!!

Okej, om de går in å tar maskinerna när jag har 15-20 minuter kvar, för då hinner jag ändå inte sätta igång nån maskin..

//Angelica

"#¤%&/

Jag är redo att ge upp sommarkursen innan den ens har börjat. Ingenting funkar ju!!
* Lyckas inte få nåt program så jag kan göra hemsidor.
* Vet inte vad det är jag behöver.
* Det går inte att aktivera kontot.

Jag blir tokig, varför kan de inte vara samma system på hela univ?!?
De ända som har gått bra är boken, den ska komma lite senare i eftermiddag.

//Angelica

4 juni 09

Det var inte lätt att somna igår, låg länge å vred på mej. Hade en klump i magen å massa tankar i huvudet. Jag tror att jag tog mer illa upp igår än vad jag faktiskt trodde att jag gjorde. Jag gillar inte riktigt när människor är arga på mej, speciellt när jag inte vet anledningen till det.. =S

Jag försöker å koppla bort det just nu, för jag har inte tid att ödsla energi på det. Måste fokusera på det som är viktigt just nu, tentan. Allt annat får vänta.


Har så grymt ont på hakan, de känns som om någon har slagit mej! Men jag kan inte minnas att någon gjort det.. Skumt.

//Angelica


De går bra nu

De har faktiskt gått väldigt bra idag. De går iofs långsamt å jag vet inte riktigt om de är rätt, men de känns bra. =) Har blivit v'ädigt störd idag, men de är iofs bara bra, för då måste jag formulera mej på ett sätt så de andra förstår å då lär jag mej själv lite bättre. Det är nog därför de gått långsamt.. Men sånt är livet. Vi jobbar tillsammans å hjälper varandra.

Dock slutade inte skoldagen nå vidare vilket var lite tråkigt.

Nä, nu ere dags att fortsätta plugga tillsammans med kaffemuggen, måste bli lite pigg.

//Angelica

3 juni 09

De blev en tidig sänggång igår också, så skönt! Är inte lika jobbigt när klockan ringer på mornarna då.. För jag är typ redan vaken, eller iaf på väg att vakna. Ringde Char i morse så hon ska komma i tid idag. Vi ska sitta å tentaplugga hela dan. Ursh, kommer å bli en jobbig dag.

Nä, nu måste jag gå å göra mej iordning..

//Angelica

Fröken hurtig

Nu gåre bra, jag hänger faktiskt med när hon gör saker på tavlan!! Kanske inte allt, men de e inte helt omöjligt å förstå iaf.. Å då känns de bra.. Uppgifterna jag räknar går också fint.. =D Satt kvar lite efter föreläsningen också. De behövdes, måste nöta nu å jag får inte så mkt gjort när jag kommer hem då de finns roligare saker å göra här..

När jag kom hem tog jag å Erik en promenad. Jag joggade lite där de gick.. Men jag gillar inte riktigt att springa vid sidan om gångbanan för de är hundarnas toalett, mindre mysigt å få de under fötterna. När jag kom hem blev de lite magövningar med rullisen.

Jag trodde att de va dags att gå å sova, så jag gjorde mej iordning för sängen, fixade tänderna håret å så. Men klockan är ju inte ens åtta!! Så jag kan ju inte sova än!!

//Angelica

2 juni 09

Igår gick jag å la mej tidigt, så nu har jag verkligen fått sova många timmar.. Så himla skönt, känner mej lite piggare nu, tror att det behövdes..

22.20 började telefonen låta, jag vaknade upp trodde de va ett alarm å så stängde jag av det. Sedan gick jag upp, kom till hallen då Erik frågade vem som ringde. Vet inte om han fick nåt svar, för i samma ögonblick började telefonen att ringa. Så jag gick å svarade lite halvpigg å nyvaken. De va P. Han var förvånad att jag sov.

Efter samtalet kollade jag på telefonen å såg att jag hade ett missat samtal. De va då inget alarm som hade ringt utan det va P.. Så jag måste har klickat bort de.. Jag borde ju känna igen om de ringer eller är ett alarm för de e olika signaler.. Men tydligen inte. =P

Har vaknat tre gånger i natt å frysit, men jag har bara dragit på mej täcket och så har jag somnat om igen.

Ska göra mej iordning nu å ta mej iväg till skolan.

//Angelica

Min dag

Idag:
* Skolan - har gått halvbra. Förstår en del, men vissa saker är fortfarande oklara.
* Olycka - en bil å en lastbil hade kolliderat, lillbilen såg inte så hel ut.
* MAXI - provade scaning, gick mkt fortare.
* Promenad/jogging - härligt
* Påkörd av en moped - nästan. Hann precis stanna
* Rullis - kommer å ha en grym tränigsvärk i morron
* Middag - tacos, gott
* Skadat mej - fick pappersrullehållaren på foten. Slår vad om att de blir ett blåmärke. Öm är den iaf
* Tvätt - plockade upp de som låg på golvet, mådde så dåligt av de.

Plugga lite nu kanske.. Samt kaffe.

//Angelica

1 juni 09

Många timmars sömn i natt, men fortfarande är jag trött.. Jaja, de ska nog gå bra ändå, piggnar snart till.. Tog en dusch, burr så kallt det var! Men jag var illa tvungen, håret var inte vackert! =P

Jag kommer nog inte iväg i vanlig td idag, för de går segt. Har inte ätit upp frullen än.. Å jag ligger bara i soffan å degar.. Men jag vill inte!! Har ett par saker å fixa innan jag drar:
* leta kläder
* klä på mej kläderna
* fräscha upp ansiktet
* borsta håret
* borsta tänder
* göra en matlåda
* packa skolsaker

Kanske dags att börja.

//Angelica

RSS 2.0