31 mars 11

Inläsningen går sådär, gillar inte å bara läsa, utan jag vill läsa för att kunna använda de på en gång.. Men jag ska försöka å läsa ändå..

Vi va å redovisa för Coop igår, va lite nervös.. Men de va lugnt, de va en lite annorlunda redovisning.. De va videokonferens från Övik så vi alla satt vid ett bord.. De blir inte lika jobbigt då.

De tråkiga va att en av dom va lite dryg, de kändes inte som han uppskattade det riktigt.. Här har vi lagt ner flera timmars gratisarbete åt dom, de känns som om han borde ha uppskattat det lite mer, än å klankat ner på vad vi inte hade hunnit.. Vi har på 4 veckor kommit längre än vad han har gjort på 2,5 år.. De tycker jag är bra jobbat..

Jaja, nu är de över iaf..

Nej, nu ska jag äta upp frullen, å sen börja läsa medan Erik ska börja städa ;)

//Angelica

Skor

Jag skrev om lite skor för ett tag sen som jag ville ha..

Jag försökte å flörta lite med Erik å frågade om jag kunde få dom i påskägg.. Men han sa tvärt NEJ. För han tyckte inte att jag behövde 9 par skor.. Men jag räknade upp för honom mina behov å de vart nio stycken. Jag menar man behöver; ett par höga jumpaskor, ett par låga jumpaskor, ett par reservjumpaskor, ett par snygga högklackade jumpaskor, ett par svarta ballerina, ett par vita ballerina, ett par gummistövlar..

Okej, de va bara sju, men jag kommer inte ihåg alla argument.. =P

Men iaf, eftersom han inte ville så tog jag tag i saken i egna händer:

     

Jag va lite osäker med de rösa först, men jag tror att de kan bli snyggt nu till våren.. Om ballerinorna är sköna så ska jag köpa ett par vita också..

//Angelica

30 mars 11

Va på UB igår å lånade massor med böcker, så nu ska jag börja läsa in mej på ämnet jag ska skriva om. Kan va bra å ha lite kunskap innan jag ska träffa min företagshandledare så att jag inte bara sitter där som ett fån..

Dock är jag inte sugen på å läsa, somnar ju jämt när jag läser skolböcker.. Fast det kanske går lättare nu när de e mer frivilligt..

Vi får se..

//Angelica

Hur många lingon finns det i världen?

En jättemysig film!! Man blir så glad när man ser den =)


 

//Angelica

29 mars 11

Bara för att jag inte har nån föreläsning så tänkte jag att jag inte behöver rusa i säng på kvällarna, men jag ska ju ändå upp i tid så att jag inte sover bort hela dagarna.. Så just nu är jag väldigt trött.. Men jag piggnar väl till snart.. Har hållt på med frullen i 40 minuter å jag är inte klar än, de går sakta men säkert..

Ska ta å skicka in lite uppgifter idag.. Måste komma igång, å de e lika bra å ta det nu..

//Angelica

Jag är rädd

I torsdags fick jag ett mail från en okänd avsändare, som jag inte vågade öppna, ifall det var nå skit.. Igår kom ett till å jag råkade öppna de.. Kollade även på det andra som jag fick tidigare..

Jag har inte beställt något, å skulle jag beställa något så gör jag inte de med min studentmail.. Vågar inte öppna de bifogade filerna, för vem vet vad det är, man brukar väl inte så de i zip-filer..
Det känns lite jobbigt, å jag är lite rädd.. Hoppas att de är ett skämt, att det bara är skräppost.. Jag får väl se om de kommer ett packet i veckan =S Hoppas inte de..//Angelica

Helgen

Fredag
¤ Erik kom hem i tid
¤ vi åt middag och drog ner
¤ plockade upp lite fotbollstjejor i Övik
¤ kom fram, fikade
¤ kollade balklänningar
¤ diskuterade - Svall eller ej?
¤ sängen

Lördag
¤ Erik vaknade innan klockan, men jag ville inte gå upp
¤ klockan ringde å jag klev upp
¤ åt frulle
¤ bytte om
¤ satte mej i bilen
¤ åkte till Svall
¤ kikade på klänningar
¤ gick runt i Svall
¤ åt lunch i Birsta
¤ gick runt i Birsta
¤ åkte till Eriks mormor å fikade
¤ åkte "hem"
¤ -
¤ åt middag
¤ hade earth hour
¤ tittade på tv
¤ sov

Söndag
¤ Erik väckte mej å tyckte att de va dags att gå upp
¤ åt frulle
¤ åkte till M&M
¤ kom "hem"
¤ packade ihop
¤ åkte till macken
¤ försökte byta lampa, men misslyckades totalt
¤ åkte hem
¤ försökte fixa lampan
¤ JAG fick upp lampan, tänk att de behövs en tjej för sånt ;)
¤ åkte på MAXI
¤ snabbhandlade då de vart kort om tid
¤ hem
¤ fikade
¤ sov

//Angelica

28 mars 11

Idag är de kursstart, idag börjar Ex-jobbet.. Vart tog tiden vägen?!

Planer:
¤ fundera på ex-jobb
¤ kontakta min handledare
¤ söka jobb
¤ jobba

//Angelica

Tidning = snorhal

Höll på å slå ihjäl mej inatt..

Va upp en sväng, å när jag klev in i sovrummet för att gå tillbaka till sängen så klev jag på en tidning å gled iväg.. Hann precis fånga mej själv innan jag låg på golvet.. Hade ju varit fint å typ brytit handen för att jag hade lagt en tidning på golvet..

Så nu, inga tidningar på golvet!

//Angelica

Tumme upp å tumme ner

Känner att jag, liksom storbloggarna måste hissa å dissa lite

Tumme upp
¤ sol - jag har gråtit de senaste dagarna för att de har varit så fint väder å jag har behövt sitta inne å plugga, men det verkar som om solen håller i sej
¤ tentan är över - skönt att äntligen kunna slappna av
¤ bilen är ren å fin - vågade knappt sätta mej i den å köra iväg, så ren är den

Tumme ner
¤ skrikande fjortistjejor på bussen - de tjöt i öronen när de höll på, kan man inte va lite tystare, de finns ju faktiskt andra på bussen
¤ folk som röker precis utanför ingången - eftersom man inte får röka inne på allmänna platser så måste man ju gå ut, men måste man stå precis utanför? Så att när jag går in i en galleria så måste jag först gå igenom ett rökmoln


Trevlig helg! =)

//Angelica


25 mars 11

Nu är tentan gjord! Jag skulle vilja säga att det var min sista tenta på väldigt länge, men då kommer jag åka på en omtenta, bara för att.. Så därför säger jag att detta var min sista ordinarie tenta på väldigt länge ;)

Det känns, som vanligt, väldigt skönt när tentan är gjord.. Nu kan man slappna av å pusta ut, lägga undan böckerna å få lite fritid ;)

//Angelica


Inte lätt att vara ett stort fan

Hittar inte klippet på YouTube, men det finns här..

Känns lite elakt å skratta när hon gråter, men hon är ju bara för söt ;)

//Angelica

Myror

De kröp omkring lite myror i tvättsutgan idag.. Va lite äckligt å jag va rädd att jag skulle råka få med mej nån hem, men jag tror jag klarade mej.. Men de e väl bara nån månad kvar till jag har myror här hemma, de brukar ju komma hem till oss några veckor under våren..

Vart de kommer ifrån är fortfarande ett mysterium, fann dom oftast i Eriks O'boy-glas, tillslut va han tvungen å skölja ur glasen efter att han hade druckit..

Hoppas på en flytt snart =)

//Angelica


24 mars 11

Gick upp kvart i sju för tvättiden började sju.. Så de e vad jag ska roa mej med på förmiddagen, blandat med plugg ;)

Annars blir de inte så spännande idag, sista rycket för plugg för i morron gäller de.. Usch vill verkligen inte, känner mej inte redo.. Skulle vilja ha en vecka till.. Fast det är iofs skönt att kuren är över nu =)

//Angelica

Skrämmande nysningar


Så söt!!

//Angelica

23 mars 11

Gick upp lite tidigare idag för jag skulle va på skolan tidigare å förbereda presentationen.. Erik skjussade mej, å när han hade lämnat mej så ringde jag P å gratta honom, jag var som alltid den första ;)

Sen gick jag in i klassrummet å vi plockade fram de vi skulle ha, kollade så att presentationen fungerade.. Lite teknikstrul blev de, tur att vi testade innan så att de funkade när vi körde på riktigt..

Gick som väntat, va supernervös å pratade därefter ;) Förstår inte att de ska va så jobbig å prata för folk.. Gick ju bra för 4-6 år sen, men nu går de inte alls..

Magnus hade med sej semlor till hela klassen från företaget som vi har hjälpt, de uppskattades av alla ;)

De va intressant å se de andra lokal-förslag, alla tänker ju olika, men ändå va de ganska lika..

Nu e de bara å plugga som gäller..

//Angelica

Skär ifrån

När man är liten får man lära sig att man inte ska skära med en kniv mot sej.. Jag brukar följa det, men ibland fuskar jag..

Idag när jag skulle skära grukbitar så hade jag gurkan i ena handen å kniven i andra.. Det är svårt att skära ifrån sej då, så de blev mot.. Å de slutade med att jag stack kniven i tummen..

De va inte så allvarligt, blodade lite, men det va dumt..

Man ska ju skära ifrån sej, dock tror jag inte att jag kommer att göra de nästa gång, men då kanske jag är lite försiktigare..

//Angelica

Huvudvärk

Jag hade lite ont i huvudet, så jag tänkte att jag skippar spinningen å tar en promenad istället.. De gick bra i början, men sen va jag tvungen å slå ner på farten, för de började bulta.. Mot slutet bultade de rejält å inne på ICA va de smärtsamt.. Skyndade mej hem å packade upp varorna å sen la jag mej på soffan å vilade i en timma, sen va jag tvungen å pallra mej upp för å laga mat..

När ska jag lära mej att de inte är bra att aktivera sig när man har huvudvärk.. Grejen är den att jag vet att jag inte borde, men jag känner mej som en dålig människa om jag inte gör de..
//Angelica

Störningsmoment

Jag trodde att de skulle va lättare å plugga när Erik jobbade dag, för då är han borta mellan 8-19.. Jobbar han natt så är han ju hemma dagtid, sover visseligen, men han kommer ju upp kring 14 å åker inte förns efter 18, så då förlorar jag massa pluggtid då..

Jobbigt eftersom jag inte pluggar bra på kvällstid..

Men nu ångrar jag mej, de va bättre när han jobbade natt, då ringde han åtminstonne inte 10 gånger i timmen under min pluggtid... ;)

//Angelica

22 mars 11

Kastade i mej maten när den väl var klar igår.. Sen pluggade jag lite innan det var dags å fara på jobbet.. Gick väl bra, mycket nu bara för att de e slaskigt ute.. Blev lite övertid..

Fikade när jag kom hem å sen blev de sängen..

Idag blir de plugg, plugg, plugg.. Ska försöka hinna med IKSU också..

//Angelica

21 mars 11

Har skjutit på lunchen så att den skulle bli så sen som möjligt, eftersom jag jobbar under middagstid.. Men nu e jag så hungrig att min mage håller på å äta upp mej inifrån.. Dumt av mej, väldigt dumt.. För det är minst 45 minuter kvar innan det blir nå mat.. Vad ska jag göra? Har ju ont så jag har kramper... =S

Ska roa mej med något så jag inte känner av hungern..

Kanske plugga vidare en stund, är inte riktigt i fas än, har några sidor (30st) kvar i ett häfte å sen har jag ett häfte som ja ginte alls öppnat, ska se om de e så viktigt.. Sen äre krut på tentor för att se vad som kan tänkas komma.. Fast jag känner mej ganska så lugn iaf, borde kanske ta å kolla upp redovisningen på onsdag, vet inte riktigt vad jag ska säga än.. =P

Nej, nu får de va slut på plugg, ägnar mej åt matlagningen istället..

//Angelica

20 mars 11

Det blev en tidig sänggång igår för idag klev vi upp tidigt..

Vi tog Chevan å for till Piteå.. Där mötte vi upp en man med en Passat.. Å på vägen hem så körde vi Passat.. =) Det blev alltså ett byta.. Erik är lessen, men jag är glad, den har varit ute på blocket till å från i över ett halvår..

Som tröst fick han MAX i Ske-å, lite gladare vart han iaf ;)

Sova nu, upp å plugga tidigt i morron =) eller jag menar =(

//Angelica

Allt för min syster

Hörde talas om den för ett tag sen å va sugen på å se den.. Sen hittade jag den på MAXI för två veckor sen å idag såg vi den..

I början kändes den lite hemsk, men sen fick man veta lite mer å då förstod man..

Väldigt fin film, men samtidigt väldigt sorlig.. Jag fällde en tår, eller jag erkänner, de va flera ;)Det känns fel att säga att nåt så här hemskt var bra, men jag tycker faktiskt att den var bra.. Det kändes så verkligt..

//Angelica

19 mars 11

Igår vart jag riktigt less.. Jag smorde in mina ben med bodylotion för de va fruktansvärt torra.. Efter ett tag sved det som tusan, men sen gick de över som de brukar.. Efter 10 minuter kollade jag på benen å frågade mej själv: smorde jag verkligen in dom?? De va så torra att man kunde tro att de ine hade blivit insmorda på en vecka..

De e helt sjukt, jag smörjer å smörjer, men de blir aldrig bra.. Föreslog för Erik att vi skulle flytta söder ut (för han har också bekymmer med torrhet), men de va han inte pepp på.. Vi har så kall å torr luft här uppe så vintrarna är ju inge kul.. Så jag hoppas att våren kommer snart, för min hud behöver det!!

Iaf, igår så gick jag in på apoteket å sa: Hjälp mej!!! Jag torkar ut... Tanten va väldigt snäll å hjälpte mej.. Hon gav mej lite olika förslag å jag tog två av dom, en duscholja å en lotion..

Gick hem duschade, oljan imponerade inte så mkt, men lotion.. Smorde in benen igår på dan, å nu i morse började de bli torra.. De va ett bra steg på vägen.. Hoppas att jag har hittat rätt nu..

Gomorron föresten =)

//Angelica

Jobb - urvalsprocess

Jag har sökt ett jobb å då ser processen ut:
Man skickar in ansökan
De väljer ut
De utvalda får göra ett test
De väljer ut
De utvalda får komma på intervju


Idag fick jag testet.. Var supernervös, å började försöka minnas vad jag har gjort under mina 3 år på bygg.. Sen öppnade jag testet och satte slemmet i halsen...


Se syns dåligt på bilden, med de tre översta rutorna är olika kombinationer.. Fjärde rutan är det jag ska svara på. Femte finns de olika alternativ och jag ska välja ett, efter lite kluring från ruta ett till tre..

Va inte riktigt vad jag hade väntat mej.. Jag trodde de skulle komma frågor om bygg, inte ett inteligenstest..

Jag är så ute ur den här processen..

//Angelica


Hungrig

Yogurt var ingen bra frulle, va hungrig efter en timma.. =( Kommer å dö på BB-passet idag.. Eller kanske inte riktigt, men magen kommer å kurra.. Tur att de inte e sån ansträngande träning, men jag längtar redan till lunchen ;)

//Angelica


18 mars 11

Yogurten va inte speciellt god.. Å müslin va torr å livlös.. Ska nog köpa mej lite russin å nötter som jag kan lägga i..

Ska ta å plugga nu innan BB, ska bli skönt å få sträcka ut kroppen, dock har jag inte den träningsvärken jag trodde att jag skulle få.. =)

//Angelica

Fler skor som gärna får flytta in ;)

Nu så.. Felet? Fel filformat.. =P


    '

Tycker att det är väldigt snyggt med gladiatorsandaler, problemet är jag... Har sånt fruktansvärt komplex för mina tår att jag inte kan visa dom..
Tyckte dom var söta.. Vitt kanske inte är den bästa färgen, men det känns somrigt =)
Jag har iofs ett par stövlar, men de e sånna här gröna å otympliga.. Jag skulle vilja ha ett par snygga, som man faktiskt kan använda i stan.. Dock vill jag har med svarta prickar på.. Eller svart med rosa prickar..
Sko 2 å 3 liknar varandra väldigt mycket.. 3 har jag spanat in länge, men aldrig kommit till skott.. Minns inte om jag provade dom eller inte.. Jag tror nog att jag ska ge dom en chans till.. Sko 4 tyckte jag var lite cool.. Sko 1 kändes också cool på ett sätt..

Kanske inte behöver alla 8 skor, men en eller två eller tre.. ;)

//Angelica

Bildproblem

Gaaaah, gillar inte blogg.se idag.. Jag vill ladda upp lite bilder till ett inlägg, men de går inte!! De skumma är att vissa bilder kan jag ladda upp.. =S

Så jag får väl nöja mej med den här så länge..//Angelica

Åhhhh

För 6 år sen så köpa mamma ett par ballerinaskor till mej, älskade dom för de sååååå sköna.. Iom all användning så blev de väldigt slitna å nu e de mina målarskor på landet..

Men nu så har jag hittat ett par likande.. Måste ner å prova om de e lika sköna//Angelica

Godisar

Idag gjorde jag nåt som jag har velat göra länge.. Plocka en godis ur varje låda på MAXI..

Varför?

För att smaka på allt.. Jag kanske har missat nån goding.. Dock tog jag inte ur alla lådor utan nöjda mej med en länga.. Annars hade jag fått tre kilo godis å då har de hunnit hårdna innan jag hunnit med det.. Så nästa länge kommer senare..

De jobbiga är att jag har plockat ner massa godisar som jag vet att jag inte gillar, bara för att.. Det blev som en tvångstanke, kunde inte missa nån nu när jag väl började..

Funderar på om jag ska fota varje godis å betygssätta den..

//Angelica

17 mars 11

Redovisning idag, den lättaste redovisningen jag har varit på.. WSP-killen stod där framme å tog fram exempel på vad vi har gjort å sen va de klart..

Efter de så provredovisade vi Norrporten-projektet.. Ingen av oss va direkt förberedd, så de gick som de gick, men nu har vi knappt en vecka på oss å förbättra de..

Sen drog jag ner på MAXI.. Sen hem plugga, middag å nu..

Ska plugga lite till innan den här dagen är slut..

//Angelica

Mat

Vad ska man äta egentligen? Känns som om jag bara äter samma sak hela tiden..

Börjar tröttna på mackor till frulle.. Vill ha nåt som går fort å göra å som mättar..
Jag vet att havregrynsgröt är bra, men det är fruktansvärt äckligt, klarar inte av det.. Fil är också äckligt, mjölk mättar inte.. Yougurt kanske?

Å till middag då? Tycker typ bara om falukorv, viss kokkorv, kyckling, fläskfilé å nåra andra köttbitar (som jag inte vet vad de heter..) Blir inte så mycket variation på det.. Sen ska de va halvtorrt, kräks om det är för mycket sås..

Jag är väldigt kräsen när det gäller mat så de blir svårt, men vad ska jag göra? Saker som jag inte gillar växer ju i munnen.. Å sen kan jag må illa bara av lukten..

Så de e svårt..

//Angelica

16 mars 11

Usch vad jobbigt de e å kliva upp när Erik ligger kvar.. Men det är ju bara å ta sig upp, måste ju ta tag i plugget..

Måste ha en penna bara sen kan jag fortsätta mitt plugg.. Kom även på att de kan va bra å läsa alla komp. vi har fått, han kanske tar frågor ur de..

//Angelica

Tentaplugg

Pennan tog slut så nu kan ja ginte fortsätta plugga mer idag.. Oj vad lessen jag blev... Måste på Aka imorron å köpa en ny, för jag klarar mej inte utan mina färgglada pennor..

Skulle iofs kunna plugga nåt annat.. Frågan är bara vad? Vet inte vart jag ska börja.. =S

Jag vill helst bena ut så mycket som möjligt i veckan så jag slipper få sån ångest.. Vore kul om jag kunde ägna lite tid till Erik i helgen eftersom han är hemma..

Men just nu känns tentaplugget tungt, fast det egentligen borde kännas hur bra som helst, för detta är (förhoppningsvis) min sista tenta jag pluggar till!! Hur coolt är inte det egentligen??!?!

Ska försöka å hitta motivation nånstans..

//Angelica

15 mars 11

Tentan börjar närma sig, bara 1,5 vecka kvar nu.. Va å kopierade tentor igår så nu e de bara å börja tentaplugga.. Skönt att det är mycket ledigt i veckan å även nästa vecka också, tror jag..

De jobbiga med den här tentan är att det typ bara är teori, å de e inte min grej.. Men det ska bara gå =)

//Angelica

=(

Nu är den död.. =(//Angelica

Lagning

   +  

=Haha, känner mej jättesnål, men jag älskar dom där skorna.. Orkar inte leta efter ett par nya som passar mina fötter.. Eftersom mina fötter är breda å platta så är de svårt å hitta skor.. Har bara haft dom i två år, så dom får allt hänga med ett tag till...

//Angelica

13 mars 11

Dagens planer:
¤ Laga skor
¤ Hämta skor i källaren
¤ Storstäda
¤ Fixa in bilder från igår
¤ Vattna mina gröna

Hinner nog inte så mycket mer...

//Angelica

Sötaste!

På FB;
"Nu blir Agge glad!", konstaterar två små mello-diggare här i sängen. "Ja, och Erik blir ju glad för Agges skull", funderar S.."för dom e ju kära"...

Efter Saades vinst! ;)

//Angelica

Melodifestivalen 2011 Final

ERIC SAAAAADE!!!

Danny
The Moniker
Sanna Nielsen
Swingfly
The Playtones
Linda Bengtzing
Nicke Borg
Sara Varga
Brolle


Jag är lycklig just nu =D

De som inte gläds med Saade är bara bittra för att deras bidrag förlorade ;)

//Angelica

Inför MELLO

Sitter å laddar inför MELLO.

Mina favoriter; Eric Saade, Sara Varga å Sanna Nielsen..

Linda, Swingfly, The Moniker å The Playtones är också helt okej.. Fast inget som slår i Europa, tror jag..

Vilka är med mer? Danny, Brolle, Nicke Borg.. Halvbra, men inget som jag hoppas vinner.. Dock tror jag att Danny ligger bra till, för hans låter verkar folk gilla.. Men vi får väl se


//Angelica

12 mars 11

Jag trodde att vi skulle sitta i skolan till halv fem igår, men det blev bara till halv tre.. Erik å jag åkte å handlade till middagen.. Sen kom vi hem pustade lite innan vi började med middagen..

Först så bakade Erik en kladdkaka med polkagris (hans första kladdkaka!), med lite assistans gick de alldeles utmärkt.. Sen stekte Erik köttfärs å jag hackade grönsaker..

Middagen var alltså tacos =)

Efter middagen blev det den goda kladdkakan med glass till =)

Tittade på film, Dumpa honom, å efter den gick vi å la oss eftersom Erik släpa upp mej tidigt idag..

Klockan åtta ringde klockan, men vi kom inte upp förns tjugo i nio.. Ska iväg å kika på bilar idag.. Så jag måste plocka fram mitt intresserade jag ;)

Solen skiner så jag kanske ska passa på å fota idag..

//Angelica

Hjälm eller inte?

Usch, usch, usch..

Stackars föräldrarna till barnet och de som var på plats när det hände..

När jag var liten fick jag inte ha hjälm på mej, för mamma var rädd att detta skulle hända mej (de va tydligen mycket sådanna olyckor då och hjälmarna var inte säkra). För inte hade jag tid att knäppa av mej hjälmen när jag skulle upp i trädet eller klätterställningen..

En dag när jag var på väg hem från en kompis så ramlade jag med cykeln när jag kom utförs.. Vet inte hur länge jag låg på backen.. När jag kom upp på benen igen så såg jag att jag bara var en decimeter ifrån en stor sten.. Sen ledde jag cykeln resten av vägen.. När jag kom hem så la jag mej i MoPs säng å va väldigt illamående.. Sov en stund å efter ett tag så kom familjen hem, när mamma hittade mej i sängen å jag sa att jag hade ont i huvudet å mådde illa så trodde hon att jag hade migrän.. Men när jag hade spytt flera gånger så blev hon orolig, å då tror jag att de kom fram att jag hade ramlat.. Så hon ringde sjukvårdsupplysnignen(?) å sen åkte vi på akuten..

Å de va ingen migrän utan de va en hjärnskakning..

På sjukhuset frågade personalen lite om vad som hänt..
S: hade du hjälm?
J: nej.
S: varför inte då?
J: jag får inte för min mamma

Då fick mamma några arga blickar på sig.. Men hon förklarade varför..

Frågan är bara vad är egentligen bäst - hjälm eller inte?

Med: risk för strypning vid lek
Utan: risk för huvudskador

Dom borde göra alla hjälmar säkra så att detta inte kan hända.. Jag trodde att de var krav på de nuförtiden, antingen va de fel på hjälmen eller så va de inte sån hjälm, som knäpper upp sej själv när man hamnar i en sådan situation..

Riktigt hemskt, fick en klump i magen å en tår i ögat när jag läste artikeln..

//Angelica

11 mars 11

Klev upp i morse å gick in i köket å gjorde en mindre rolig upptäckt - jag ställde inte in matlådorna i kylen igår @£$%¤# Gaaah! Varför stoppade jag inte in dom när jag tänkte igår, nej jag kom på den briljanta idén att flytta på dom.. Suck, så nu har jag ingen lunch idag =(

Ingen bra start på den här dagen, förutom maten så har jag fortfarande ont i huvudet.. Kan inte huvudvärken bara dö! För den har dödat mej i fem dagarna nu..

//Angelica

Tvätt

Va så inne i mitt pluggande att jag glömde bort tvätten.. Men de gjorde inget, missade bara med nåra minuter, men jag hade inte en tanke på tvätten..

Men nu är iaf allt inne i lägenheten, vilket är väldigt skönt.. För nu har jag äntligen strumpor i min låda, så jag slipper springa å ta ifrån Eriks.. ;) Tvätten blev ju lite uppskjuten eftersom jag for till Luleå förra veckan, därför har de sinat lite extra i garderoben den här gången..

//Angelica

9 mars 11

Idag ska jag försöka å plugga lite från föreläsningarna.. Ska även fundera lite på Ex-jobbet.. De gör jag typ varje dag iofs så de e inget ovanligt, men nu måste jag få ner lite på papper innan måndag..

Mer spännande än så blir det inte här hemma idag..

//Angelica

Dagar att fira?

Kramens dag - 21 jan
Fettisdagen/pannkaksdagen 8 mars 2011
Våffeldagen - 25 mars
Volvons dag - 14 april 2011
Dansens dag - 29 april
Världsskrattdagen - 1 maj 2011
Gamla vänners dag - 11 maj 2011
Negerbollens dag chokladbollens dag - 11 maj
Mjölkens dag - 1 juni
Mobilfria dagen - 1 juni
Fruktens dag - 6 juni
Sjusovardagen - 27 juli
Vänsterhäntas dag - 13 aug
Köttbullens dag - 23 aug
Dansbandens dag - 4 sep 2011
Kanelbullens dag - 4 okt
Djurens dag - 4 okt
Internationella dagen för lärare - 5 okt
Äggets dag - 14 okt 2011
Internationella nalledagen - 27 okt
Bilens dag - 28 okt
Grannens dag - 31 okt
Kladdkakans dag - 7 nov
Musikfri dag - 21 nov
En köpfri dag - 26 nov 2011
Kattens dag - 27 nov 2011
Pepparkakans dag - 9 dec 2011
Kakans dag - 18 dec

De e sjukt vad det finns å "fira" egentligen.. Finns ännu mer att fira här.

Jag tror Erik kommer vilja börja fira kramens, mjölkens och dansbandens dag.. Själv firar jag gärna chokladbollens, kanelbullens och kladdkakans dag =)

//Angelica


FettisdagenSjälvklart "firar" vi fettisdagen med en varsin semla =)

//Angelica

Problem

Härligt att datorn blir som en lodrät persienn när jag skulle stoppa i en sladd.. Å sen gick den inte att göra nåt med..

Kanske ska skaffa en ny snart?? Bara den håller sig igenom Ex-jobbet.. För sen blir det en liten smidig dator..

//Angelica

8 mars 11

Bilen är besiktad å WSP-uppgiften är gjord.. Nu då?

Borde sitta med föreläsningarna å de materialet, men har inget sug just nu..

Funderar på om jag ska träna, frågan är; C40 eller BP? Jobbigt val..

//Angelica

Melodifestivalen 2011 Andra Chansen

Tyckte om Sara, LG hade en häftig show, Moniker har satt sig på huvudet.. Tråkigt med röstningsstrulet.. Fast jag tror inte att de påverkade så mkt egentligen..

Final
Sara Varga
The Moniker

Ute
Jenny Silver
Love Generation
Loreen
Linda Pritchard
Shirley's Angels
Pernilla Andersson

//Angelica

7 mars 11

Usch, hade en hemsk dröm i natt.. Drömde att jag blev nekad en fast tjänst på företaget jag är på nu.. De va jätteelaka mot mej när de sa de, så jag började gråta(!) haha.. Förstår inte varför, men de va på sättet de gjorde de lixom.. =P (Jag fattar inte varför jag hade den här drömmen, för de är supersnälla där...) Men sen helt plötsligt kom de fram å sa, vi skoja bara.. Vill du ha en anställning?

De kanske inte låter som en jobbig dröm, men när man håller på å söker jobb så är de jobbigt..

Jag tycker de är jobbigt med ansökningar, de jobbiga är när massa folk vet om det, för de känns jobbiga å  säga, nej jag fick de inte.. (Speciellt för mej som typ aldrig får jobb =P) Ska nog sluta säga till folk att jag ska på intervjuer så slipper de bli så jobbigt...

Vill så gärna ha ett jobb nuuuu, bara för att känna lite säkerhet inför sommaren..


Annars då, WSP va å föreläste idag, å sen fick jobba med ett program som de har tagit fram.. När vi hade kommit igång med programmet så delade vi upp jobbet, för det kändes onödigt att en skrev å en titta på.. Så jag ska sitta med det i morron, hann inte idag eftersom jag va å jobbade..

//Angelica

Helgen

Fredag
Erik kom ju hem i bra tid, vilken sällan inträffar.. Vi åt middag å sen drog vi ner.. Kom ner i bra tid. Vi gick å la oss tidigt..

Lördag
Upp klockan 8, in i duchen å sen ner till frullen.. Sen upp å göra sig i ordning för att sedan ta bilen till S-vall.. Men först ett stopp i H-sand.. I S-vall var det 18årskalas, fick smörgåstårta å kladdkaka.. Sedan åkte vi till H-sand för ett till kalas. Där blev de kina-mat å kladdkaka med maräng.. Sen vart de Mello å en film innan vi åkte hem.. När vi kom hem så stöp jag i säng..

Söndag
Åt frulle, hämtade lill-bilen å sen var det utflykt som stod på schemat.. Choklad kokades å mackor breddes å sen tog vi på oss varma kläder å gick ut på isen.. De va superskönt väder, lagom kallt för en promenad.. Gick runt lite innan vi satte oss å fikade uppe på höjden med utsikt över havet.. Sedan promenerade vi hem..

Jag pluggade lite å sen åt vi mat å sen drog vi upp till Umeå i varsin bil.. Lämnade in stor-bilen å sen ner till MAXI å sen hem..

//Angelica

4 mars 11

Föreläsning i morse, helt okej.. Sen hade vi redovisning av E-norm.. Intressant å se vad de andra hade fått.. Jag trodde att seminariet skulle va seriöst, så jag var nervös.. Men när jag frågade F lite innan om nåra saker som va oklara, så sa han; "de ska ni diskutera i gruppen.." De va skönt..

Vi diskuterade en stund å sedan väntade vi på att F skulle komma å pricka av oss.. Då gick jag ner till killarna för å kolla projektet.. De har kommit igång en del, men jag står still.. Kan inte börja förns de har kommit en bit.. Surt, för då kommer jag få å göra sen när de e klara.. Men jag ska försöka lite i helgen..

De e fredag å Erik e redan hemma, innan 18!! Måste va ett mirakel!! =D =D

//Angelica

3 mars 11

05.45 ringde klockan i morse, inte okej.. Men det var bara att ta sej upp, in i duschen, sen smink, hårföning, frulle, påklädning..

Sedan var det dags å åka till bussen.. Bussen stod på NUS när vi kom, klev på å började min 5 timmars resa till Luleå.. När jag kom fram så frågade jag efter gatan å sen började jag gå mot kontoret..

Kom lite tidigt så jag stannade utanför en stund.. Men sen gick jag in. Vi satte oss i konferensrummet å pratade lite.. Har varit på nåra stycken nu å jag tycker det är lika svårt varje gång..

Men jag är nöjd med min insats..

Efter de så hade jag 1 timma å roa mej innan bussen gick hem.. Gick runt lite å kikade på stan.. Köpte med mej mat å ha på bussen.. Kom till busstationen å fick vänta ett tag.. Sen kom bussen å en 4 timmars resa hem väntade..

Läste lite, planerade lite å pratade i telefon.. Å sen va jag hemma =)

Nu ska jag ta å läsa in lite från gårdagen, har redovisning i morron..


De blåste lite ute idag.. Va läskigt när vinden tog tag i bussen..

//Angelica

1 mars 11

Idag vare föreläsning på förmiddagen å sen satt vi med projektet..

Fick ett trevligt samtal idag, kunde tyvärr inte svara men jag ringde upp.. Ska iväg på en grej senare.. Så jag skyndade mej hem från skolan för att kolla bussar å sånt..

Sen vände jag lägenehten uppåner för å hitta mina åksjukeband.. De låg i en korg i hallen.. =P Hittade även min uppblåsabara kudde, kan va bra å ha..

//Angelica

RSS 2.0