"hemma"

Det gick väldigt bra att komma ner.. Flyget gick när de skulle å landa när de skulle. Hade lite svårt att hitta busshållplatsen på flygplatsen, men tillslut fann jag den bakom massa flygbussar. Ena chauffören såg att jag såg vilse ut å hjälpte mej till rätta. =P

Åkte 4 olika bussar för att komma hem, det kunde ha blivit 5 stycken men jag bytte inte den sista gången då båda bussarna gick dit jag ville, å den jag satt på kom fram 2 minuter senare.. Fick skjuss från bussen av en granne, tur de, för de hade vare jobbigt å släpa på väskan.

När jag kom hem så packade jag upp lite lätt, satt å läste lite på altanen, sjukt varmt det blir där!! Sen bestämde jag mej för att åka å handla.. Fixade iordning moppen, startade den på elen å sen såg jag att det var lite bensin i.. Frågade Macke om det räckte å de sa han att det skulle. Ringde pappa för att få reda på vart det fanns mer.. Han var inte vid telefonen så jag fick vänta ett tag innan jag fick nåt svar..

När jag hade tankat skulle jag starta igen, men det gick inte.. De va slut på ström å kicken är lite konstigt, trasig, som allt annat på den där moppen!! Fick en tår i ögat när jag såg den, vilken chock, den som var så fin när Macke övertog den..

Efter ett tag gav jag upp mitt försök att få igång moppen å tog en promis ner till bryggan.. Satt där en stund. Sen gick jag upp igen å somnade på soffan. Efter min nap gick jag ut för å prova igen. Hade fått ett tips av Macke: Kicka, lite gas å massa kärlek.

Men jag gjorde så att jag skippade kärleken, kickade med full gas å då gick den igång.. =P Åkte å handlade lite å sen for jag hem å gjorde lunch, eller kanske tidig middag..

//Angelica

31 juli 09

Usch, 3 timmars sömn!! Jag önskar att det hade blivit mer.. Jag kan aldrig sova när jag ska åka iväg nånstans, de e omöjligt.. Jag gick ju å la mej 9 för att jag skulle få sova.. Men nej, de gick bara inte!

Jaja, jag får sova när jag kommer hem, för jag ska vara chaufför inatt så jag måste va pigg då.. Är typ klar nu, vilket är skönt.. Ska bara packa ner mina byxor (fortfarande blöta) å sen klä på mej å så kan jag åka..

OKej, nu kom jag på lite annat å fixa.

//Angelica

Tidig sänggång

Nu har jag fixat allt jag sa i morse att jag skulle.. Torkade tom golven, de va ett bra tag sen sist..!! När jag började skura kom jag på varför.. Skuraren var ju knäckt, de va nämligen så att för en tid sedan var det någon som klev på den.. Nämner inga namn, men personen börjar på E.

Så de va lite svårt att skura med den.. I början gick de ändå bra, men sen knäcktes den bara mer å mer å tillslut gick den av helt.. Så nu eren slängd, så vi måste skaffa en ny.

Ska ta å gå å lägga mej om ett tag eftersom de e tidigt uppgång i morron.. Är så gott som färdigpackad.. Bara saker som kan packas i morron som är kvar, samt ett par byxor som inte har torkat än..

//Angelica

Hur många mil för att gillas som "utanför"?

Hmm, lyssnade på Rix FM å de korade de bästa campingarna i Sverige.. På andra plats hamnade Norrfällvikenscamping vid Höga Kusten utanför Örnsködlsvik(?)

Känns lite fel att de säger utanför Ö-vik för det är typ 8 mil därifrån!! De e ju inte ens samma kommun. =P Nää, de där gick jag inte med på..

//Angelica

30 juli 09

Idag måste jag ta å städa. Rensa skrivbordet så jag får plats med min dator där, skaka mattor så jag kan lägga ut dom, damma så Eriks gäster inte får astma, dammsuga så man slipper få massa mysigt under fötterna.. Typ, men jag är verkligen inte på städhumör!!

//Angelica

Packning

Har inte gjort många knop idag. Tog de bara lugnt efter att jag hade varit på stan.. De va så skönt att bara slappa.. Solen sken så egentligen hade jag velat varit ute, men jag orkade inte.. Gillar inte å sola här på gården, känner mej så oskyddad. Får vänta med de tills jag är i Stockholm, vilket är ganska snart =)


De var här å fixade rutan idag, så nu är den hel å ser putsad ut. ;) Så skönt, de är iofs lite fingeravtryck men de lägger man inte märket till..


Började å packa idag, tack vare min nya stora väska så kommer jag att få plats med allt utan att kämpa.. =) Eller jag är inte helt färdigpackad, så jag vet ju inte än.. Men jag hoppas iaf..

Var på spinning idag å Erik på gymmet.. Ska dit i morron också, måste passa på nu innan jag sticker i tre veckor.

//Angelica


Stan

De blev lite stressigt å komma iväg ner på stan idag.. 9.53 kollade jag bussar å då gick de en 10.06 å nästa 10.30.. Så jag sprang runt å gjorde mej iordning i farten å gick utanför dörren 10.04.. =P Hann stå ett par sekunder innan bussen kom.. Tur att man bor nära. =)

Fick med mej lite saker, träningskläder. Det är jobbigt att par ha ett par.. Det går iofs å tvätta mellan gångerna, men om det är träning två dagar i rad så hinner det nästan inte torka. Så nu har jag ett set till, kanske inte precis de jag ville ha, men de går bra ändå..

//Angelica

29 juni 09

Jag vaknade 9 idag å trodde stenhårt på att klockan var 10.. Tänkte att jag skulle ligga kvar i sängen till 10, men det hade jag inte ro med. Jag ska ta å klä på mej å ta mej ner på stan tror jag.. Har en sak som jag måste kolla på..

Sen måste jag vara hemma på eftermiddagen för min glasruta skulle komma tillbaka då å jag måste öppna åt han.. Å även stöka bort lite i köket, håller på å torkar sofföverdraget där.. =P

//Angelica

Mot sängen

Sjukt trött, sova lite kanske?? Skulle inte vara helt fel.. Om jag går å gör mej iordning nu så kanske jag sover om nåra timmar.. Brukar alltid ta så lång tid innan jag verkligen somnar.. =P

Kommer å va lite läskigt å sova idag, för jag kan inte hissa ner persiennen i köket då rutan är borta.. Å de e så bra sikt in!! Jaja, får undivika att gå in där så ska de nog gå bra.. De kommer en ny ruta i morron, så de e bra. Vart sån skillnad när de tog bort rutan, för nu syns de typ inte att det är nån ruta alls, den yttersta var så sjukt smutsig!! Hehe, men nu slipper jag iaf putsa den.. Tur att jag inte gjorde de då jag hade tänkt att göra de, hade bleve tokig då..

Måste iofs ta tag i min fönsterputsning, men det får bli efter jag kommer hem, kommer inte hinna (orka) göra de innan fredag.. Å sen börjar skolan så då kommer jag verkligen inte att hinna. Äh, de e inte så viktigt. Ser ju fortfarande ut, å de gör inte så mkt om folk inte ser in ;)

//Angelica

28 juni 09

Sov väldigt bra med mitt nya sommartäcke.. De vart lite varmt ett tag, men inte som det blev med det andra täcket.. Blev iaf inte döende inatt.. =P Kuddarna vet jag inte, brukar inte sova på dom så mkt tror jag.. Eller de vet jag iofs inte, men jag somnar och vaknar då inte på dom..

Undra vad jag ska hitta på idag, har inte lust att göra något speciellt. Kanske en sväng med tjejerna på stan, de beror på vilken tid de väljer.. Måste tvätta idag kl17-20, typ mitt i.. Men de går inte att boka om, för då hinner jag inte tvätta innan fredag.

//Angelica


Dagens födelsedagsbarn:
Pelle som blir 20 år!! Grattis! =)

Schtan

Vad äre för fel på Umeborna? Förstår inte att det är så svårt att blinka!! Blir tokig när man måste stanna för man inte vet vart de ska ta vägen, å sen visar det sej att de ska svänga.. Det är ju enkelt att blinka å alla bilar är utrustade med blinkers också..

Efter att jag hade lämnat Macke på flyget så kom jag hem en snabbis å sen kom Jenny å hämtade upp mej å vi for ner på stan med hennes lillasyster..

Jag köpte en klänning för persentkortet jag fick av Macke när jag fyllde år.. Har lite kvar på de, för jag hittade inget mer för tillfället.. Köpte även en skål å flytljus.. Skålen fyllde jag med stenar å sen vatten, vattnet blev grumligt.. =P Så de blev inte som jag tänkte mej, måste komma på nåt annat..

//Angelica

27 juli 09

Satt i köket å fixade mina bilder då det small till, blev så sjukt rädd!! Fattade inte riktigt vad det var heller.. Såg ju inget.. Sen såg jag att det "regnade" glas-splitter mellan glasrutorna, men jag kunde inte hitta något.. Så jag hissade upp persiennen å såg att det satt fast en sten i den yttersta glasrutan..

Jag gissar att den kom från gräsklipparen.. Undra hur lång tid det kommer å ta innan dom fixar det där.. Verkade inte jätteallvarligt eftersom en ruta fortfarande är hel.. Jaja, vi får väl se..

Har ju hört att man fått stenskott i bilrutor, men inte i köksfönstret!!

//Angelica

26 juli 09

Så då va jag äntligen tillbaka efter en vecka hos MoP. Det har iofs vare bra, men det är alltid skönt att komma hem igen.. Har hjälpt pappa lite granna, mest frågat ut honom om lite olika saker.. =P Hehe, men han tyckte jag va rolig.. =P Jag stod för underhållningen. =)

De va middag med familjen G igår.. Mycket trevligt å mycket gott..

Pelle har vart på besök idag, han fick middag fika här innan han drog ner igen.. Erik ligger å sover å jag å Macke sitter i soffan å tittar på teve..

//Angelica

20 juli 09 - Hurra hurra hurra!

Lördag
¤ Åkte ner
¤ Hämtade Macke
¤ Invigning av museet
¤ Byfest
¤ Sov i husvagn

Söndag
¤ 70-års kalas
¤ Umeå
¤ WII
¤ Gjorde smörgåstårta
¤ Sov

Måndag
¤ Upp
¤ Fixa
¤ Gäster

Erik å Macke kom in med frukost på sängen i morse, va inte så sugen så jag ställde tillbaka det i kylen. MoP kom å sedan sysslingar från Oslo. Sen även Eriks familj å även moster med familj. =)

//Angelica

Inför måndag

Handlingen gick väldigt bra.. Nu har jag allt utom lite färska saker till på måndag, men det får jag ta på måndag.. Så att det är fräscht.. Det blir mkt att göra på måndag.. Men nu har jag iaf lite längre tid på mej, för de kommer inte lika tidigt som det var planerat. Puh!

Somnade på soffan idag, var så fruktansvärt trött.. Jag vaknade av att Erik puttade till mej å fråga vad jag höll på med.. Jag skrattade i sömnen, så jag måste ha drömt nåt kul.. =P

Sen for jag å träna, va sjukt jobbigt, men sjukt härlig! =) Nu blire nog inte träning på ett tag.. Men det går att lösa på annat sätt, får följa Mackes träningsschema..

Erik har farit iväg med en kompis så jag är ensam hemma, jag som är grymt kaffesugen!! Eller ja, känner att huvudvärken är på väg rättare sagt.. =P Måste vänta tills han kommer hem, inge kul å dricka sjäv..

//Angelica

17 juli 09

Jag blev så glad när jag vaknade i morse, hade en sån sjukt jobbig dröm!! Till en början var den bra, men när det slutar med att man blir skjuten så ere inge kul.. Har haft massa konstiga drömmar den senaste tiden. Hur kommer det sej?

Ska ta å klä på mej å sen fara ner på MAXI. Orkar inte vänta på Erik, känns onödigt, då kommer det bara att bli stressigt.. Måste bara kolla så att allt står med på listan.

//Angelica

Planering

Har gjort en inköpslista nu.. Kommer å bli en del mat.. De e jobbigt å laga till så många, för jag är orolig att det inte kommer å räcka.. Fast jag har ganska så mycket så de skulle förvåna mej om det tog slut.. =P

Funderar på å skippa ställa klocka i morron för jag behöver sova ut.. Kommer inte å få göra de på ett par dagar annars. Å jag har ju inge brottom till något.. Eller ja, ska på spinning 16, men innan dess hoppas jag att jag har vaknat och helst handlat, annars blire stressigt, för bilen är nog borta efter 18..

//Angelica

Kalas nr 1

Har haft lite fikagäster nu. Va trevligt, även fast vi vart så få, men tur de, då vi har lite ont om sittplatser.. =P Fick en filt av Emelie som verkar väldigt bra.. De va ett skydd på undersidan så man inte blir blöt. Samt karborr å handtag när man har packat ihop den. Dock tror jag inte att jag kommer lyckas få ihop den.. =P Av Charlotta å Björn fick jag en korg med choklad, te, olja, ljus. Har inte velat öppna än, för de va så fint inslaget..

Charlotta hade med sej WII, så vi ska få låna det nu när dom är borta.. Sjukt kul, men jag är rätt kass.. Vi var inte så tekniska direkt, för vi fick inte fram musen på skärmen.. Men allt annat funkade.. Sen flyttade jag iodrning allt Erik ställt upp å då började de å funka.. =P Jag vände på grejen som styr den trådlösa musen.. Kan va bra att den är riktad rätt.. =P

Ska ta å spela lite nu..

//Angelica

16 juli 09

Gick å la mej tdigare än vad jag hade planerat igår, men huvudvärken tog nästan död på mej..! När jag vaknade i morse kl6 hade jag fortfarande lika ont, å så frös jag.. Men de va nog inte så konstigt eftersom jag bara sov med lakanet.. Mitt täcke låg på golvet, men jag orkade ite plocka upp de.. Gjorde så lite som möjligt för att inte röra på huvudet.. Så jag tog Eriks istället.. Han plockade upp mitt täcke å la de över mej efter lite gnyande.. =P

Klockan ringde 9.20, då vare dags att gå upp å titta på Blue Water High.. Ska tvätta kl12, hoppas att torktumlaren funkar idag för jag har massa lakan som jag gärna vill blir torra.. Innan tvättningen ska jag inte göra så mkt nytta.. Vila å se till att huvudvärekn försvinner på riktigt..

//Angelica


Grattis till Eriks kompis Emelie som fyller 20 idag!! =)

Bagare Agge

Usch va jobbigt de va å baka idag.. Gjorde en dubbel sats för sist blev det bara typ 35 på en enkel.. Nu gick jag 117 st.. Ganska så många.. Så de blev lite stressigt när jag skulle börja få in bullarna i ugnen å samtidigt baka ut den andra degen.. De e hårt liv att vara bagare.. =P Hade ett litet problem, min frys var för liten.. Eller, den kanske innehöll för mycket.. =P

När bullarna var klara så började jag att städa.. Så nu är det typ fint i kök, sovrum å vardagsrum minus dammsugning, de blir i morron..

Ska iväg på spinning om ett tag.. Undra hur det kommer å gå idag, är inte samma ledare så de blir nog lite annorlunda..

//Angelica

15 juli 09

Usch, jag gillar inte när någon ringer å väcker mej.. Tyckte att de lät lite konstigt, radion höll på å brusa.. Har mobilen på ljudlös typ hela tiden så att jag inte ska vakna, men nu gick de inte.. Skulle iofs upp nu ändå..

Ska ta å äta frulle nu å sen baka bullar.

//Angelica

Kronprinsessans födelsedag

Sitter å tittar på Kronprinsessans födelsedag som SVT sänder.. Har varit en del bra artister som har varit där å sjungit.. Är dock lite fundersam. För på prinsens högra sida sitter det en tjej, har inte riktigt fått se henne.. Kan de va så att det är Emma.. Men jag trodde att de hade gjort slut.. Å på lillsessans vänstra sida är det tomt, fick hon inte ha med sej sin kille??

Jag förstår mej inte riktigt på de där.. Tur att man inte ingår i kungafamiljen... Eller de hade ju vart lite kul, tänk att få en sån där födelsedag!! Jag sa till Erik att jag också vill ha det på måndag.. Dock tror jag inte att jag får de.. Men de vore ju lite coolt att ha Zemlan på en scen framför mej som sjöng!! =D

//Angelica


Hmm, hon bredvid prinsen var det hon som vann Victoriastipendiatet?  För de skakade hand med henne..

14 juli 09

Har sovit som en stock i natt. Eller ja, jag vaknade till en gång i natt, men jag kunde somna om väldigt snabbt.. Jag hade ställt klockan på 9.20, så jag gick upp då fixade frulle å satte mej vid teven för att titta på Blue Water High.. Men det måste ha varit nåt fel på det avsnittet. För först och främst saknades texten, å sen försvann bilden, å sen började det att snabbspolas, å sen hacka, å sen försvann ljudet.. Så jag gav upp..

Måste ta å kila iväg till ICA idag för å handla lite. Å så måste jag baka.. Frågan är vad?

//Angelica

Spinning

Spinningen va faktiskt kul, men jobbigt.. Men det är så det ska vara.. Ska försöka att få in ett pass på onsdag, måste ju hålla igång nu när jag har börjat. Måste utnyttja kortet. Nu måste jag träna i minst ett år, men det ska väl gå..

Smärtan i axeln/armen gick inte direkt över, har fortfarande sjukt ont. Men nu kan jag iaf röra den lite mer.. Undra hur det kommer å va i morron, bättre hoppas jag, för det gör ont å jag känner mej halvt handikappad.

Ska ta å sova snart kanske.

//Angelica

13 juli 09

Helgen har varit väldigt trevlig.. Åkte hem till Erik först å så kom MoP å hämta mej å Macke.. Åkte hem å åt midda, Erik följde med ut.. Sedan for vi ner till stranden å kolla läget.. Mrs va med, hon var inte överlycklig, ganska så rädd. Men de gick bra i bilen, de trodde jag aldrig..

Sen tittade vi på Ondskan, hur många gånger har man inte sett den?? Kan den typ utantill... =p Efter de åkte Erik hem, han var ganska så trött..

Igår så städade jag lite innan jag å Macke tog en träningsrunda.. Han sprang å jag cyklade å sen vare lite styrka, trodde att jag skulle knäckas..

I morse när jag vaknade hade jag sjukt ont i vänster armen.. Vet inte vad jag har gjort.. Kan som inte va träningsvärk för jag använde inte armarna igår.. Hoppas att dte går över snart..

Ska iväg på spinning idag, undra hur det ska gå med armen.. Får prova.. Sen är jag lite orolig över min kondis, inte den bästa.. Men den ska tränas upp.. =)

//Angelica

11 juni 09

3 timmars sömn, inte bra.. Men de gick bara inte å somna igår.. Gick å la mej elva men somna nog inte förns vid 2.. =P Jaja, de ska nog gå bra.. Går på kaffe nu å börjar bli ganska så pigg.. Måste fortsätta att fixa iordning..

//Angelica

Puzzlar ihop mitt liv

Har suttit i flera timmar nu och försökt att få ihop mitt studieliv.. Men det går inge bra.. Jag saknar 37,5 hp vilket är typ en termin. Det finns massa kurser som jag skulle vilja läsa, men som jag inte får in.. Under en termin kommer jag typ att få läsa 37,5 hp, fast det bara ska vara 30.. Undra om det kommer å gå..

Kom på att jag kan använda webbdesign som en kurs.. Undra bara under vilken kategori, övrigt kanske? Måste få ordning på de här snart för jag måste veta till hösten då jag ska söka.. Det är iofs ett tag kvar, men jag blir stressad av att inte veta vad jag ska göra.. Vill ju inte missa nån kurs på vägen, då jag måste ha vissa poäng inom vissa områden för att få ut en examen.

Jag är ju ledig i 6 veckor nu, så jag kan ju fundera länge.. För när skolan kommer igång så kommer jag å glömma bort allt det där..

//Angelica

10 juli 09

Gahh, jag har sån träningsvärk!! Kunde knappt resa mej ur sängen i morse, för det värkte som tusan i magen!! Men det känns bra ändå.. Funderade på å ta en morronpromenad, eller ja, nu blire ju lunch/eftermiddaspromenad men det regnar!! Fast inte så mycket så det skulle kunna gå..

Fick en chock i morse när jag loggade in på blogg.se, hade fått en hälsning som jag inte direkt var beredd på.. =P Menmen, jag får väl skylla mej själv..

Det jobbiga med bloggen är att jag vet inte vilka det är som läser.. Nån enstaka person vet jag ju, men sen finns det ett par stycken som är okända.. Vore spännande å veta vilka de e, så jag vet vad jag kan skriva och inte.. =P

//Angelica

Hinderbanan!

Vi åkte till hinderbanan som ligger vid IFK Umeå:s hemmaplan.. De va kul, men sjukt jobbigt, jag höll på å dö!! Snacka om dålig kondis, orkade knappt springa.. Hehe =P Gjorde banan två varv sedan blev det lite styrka, de gjorde mej ännu mer döende..

Just nu ere ganska så lugnt, men jag tror att det kommer å göra ont i morron!! Måste se till å börja träna eller iaf promenera.. Kan ju passa på nu när jag är ledig, har ju inge bättre för mej ändå..

Ett IKSU-kort kanske, fast de e inge kul med inomhusträning under sommaren, då vill jag vara ute.. Om jag fixar de nu har jag de gratis hela sommaren så de e ju ganska bra.. Men då måste jag köpa ett guld-kort å de va inte riktigt tanken.. Menmen, jag ska fundera på saken..

//Angelica

Hundräddsla

Hade en jobbig dröm i natt.. Drömde att jag blev attackerad och biten av en stor hund.. Minns inte riktigt vad det var för sort, men stor var den iaf.. Den anföll mej flera gånger. De värsta va att det stod massa folk runt omkring å bara tittade på utan att göra något..

När jag vaknade upp var jag så glad att det bara var en dröm och inte verklighet.. Har på de sista åren åren blivit rädd för hundar.. Inte alla, mest för de stora, för då är man ganska så chanslös. Så nu är jag väldigt försiktig när det gäller hundar. Det finns bara en hund som jag kan lita på å de e Jissa.. Fast helt vågar jag inte lita på henne, för man vet aldrig.

Jag förstår inte att jag har blivit så hundrädd för jag är uppvuxen med hundar och har alltid haft massa hundar omkring mej. Fast det kanske inte är så konstigt om man har blivit biten två gånger..

Så jag gillar inte när folk har sina hundar lösa och låter dom springa fram till en.. Även fast de påstår att de e snälla.. De sa ägarna till hundarna som bet mej också..

//Angelica

9 juli 09

Hmm, vad ska jag hitta på nudå när skolan är slut? De e ju 6,5 vecka kvar innan skolan börjar igen. Eller ja, 7.5 börjar jag egentligen. Men eftersom jag ska vara med på insparken så börjar jag veckan innan..

Idag ska jag iaf tvätta, jippi!! Eller? Usch, de e så tråkigt.. Var mycket lättare när ja gbodde själv då behövde jag inte tvätta lika ofta.. De behöver ju iofs inte nu heller om jag inte vill, men det blir så mkt tvätt annars..!!

Köpte en almenacka igår, så den ska jag ta å fylla i idag kanske, om jag nu hinner..

//Angelica

Natten

Så då vare färdigtittat på säs.1.. =P Vi skulle ha börjat på 2an men skivan funkade inte på xboxen, så vi måste fixa det via datorn.. På något sätt.. Har ju kunnat titta på min dator förut, så vi ska försöka de.. Men först å främst ska vi kolla om det går å få in filmerna på Eriks dator, för då kan vi tittat på en stor skärm.. Jaja, på nåt sätt så löser de sej..

Nu ska jag ta å sova, har så sjukt ont i huvudet!! Har haft de sen vi kom hem ikväll å de verkar inte som om det går över.. Så jag ska försöka å sova bort de..

//Angelica

Klaaaaar

Nu är jag äntligen klar med skolan!! Jippi!! Jag har klarat av det, det trodde jag aldrig att jag skulle göra.. =P Men de går bara man vill så.. Gjorde även en utvärdering, som jag trodde var anonym, men tydligen inte.. För läraren pikade mej med mina kommentarer när han godkände mej!! =O Lite chockad jag blev..

Vi var ner på stan en sväng, inte för att vi köpte något, men killarna sa innan att de skulle, men de ändrade sej.. Men vi fick oss en liten tur iaf..

Jag och Macke har fortfarande OC-marathon.. Ett par till sen ska vi ta en paus från dom..

//Angelica

8 juli 09

Jag vaknade när Erik kom hem idag. Jag låg tydligen på "hans" sida och hade snott hans täcke.. =P Men de va ju så mysigt med duntäcke just då, för det var kallt i rummet.. Men jag var tvungen å flytta på mej.. Så jag la mej under mitt kalla lakan.. Fick låna en bit av Eriks täcke så jag fick upp värmen i mitt eget.. =) Sen somnade jag om.

Vaknade upp av att en ambulans satte på sina sirener.. Vart så himla rädd, de lät nästan som om den stod här utanför, men det gjorde den inte.. Sen har jag vaknat till å från, vid 10 gav jag upp.. Så jag pallade mej ur sängen till datorn å började plugga..

Blev inte godkänd på 5an, han var riktigt petig..
¤ hade ingen bildtext - det stod inte att det skulle vara det heller
¤ hade för få meta-tags - det stod inte hur många man skulle ha å jag hade en
¤ hade tabellen i fel pixlar - visste inte ens att man kunde se det
¤ sparsam beskrivning - stod inte hur lång den skulle va, jag har lärt mej kort och koncist

Jaja, det är bara att ändra. Är typ klar med ändringarna så de e bara att skicka in igen.

//Angelica


Dagens grattis!
Idag fyller min ena BB år!! Stort grattis till henne!
Även Eriks mamma har sin stora dag idag, så ett stort grattis till henne också!

Bullar

Jag å Macke håller på å baka.. Just nu stå bullarna under handduken å jäser lite mer.. De e de som e jobbigt med bullar, de e sånt jäsande hela tiden!! Men snart är dom klara.. Å då ska det ätas bullar med ett glas mjölk, gu så gott..

//Angelica


7 juli 09

Vi orkade inte med alla avsnitt som vi hade tänkt, men de blev ett par stycken ändå.. Ska väl fortsätta idag, de regnar ju ute så då passar det utmärkt att titta på teve.. Vi ska baka bullar idag också, hann inte det igår. Men först av allt så måste Bro' vakna till liv å de kan ta ett tag.

Asså seriöst regnet bara vräker ner, finns som ingen häjd på det!! Vart tog den fina sommaren vägen?!? Jag som typ har fått sommarlov nu.. Jag hoppas att det bättrar på sej, för så här vill jag inte ha.. Å kallt ere också, har bara 9 grader!!

//Angelica

OC-marathon

Jag och Macke har OC-marathon här hemma.. Är på 7e avsnittet nu å än är vi inte klara.. =P Får se hur länge vi orkar, för jag är trött, men jag gissar att bror inte ger upp än iaf så jag får stå ut lite till.. Hehe..

Nå mycket mer har inte hänt här hemma.. Eller, jag å Macke va på Strömpilen å handlade lite å sen var det dags att fixa mat å kaffe. Killarna åt ostkaka till kaffet, va tvungen å köpa något till Erik så att han skulle "förlåta" oss efter bil-incidenten igår.. =P Haha, jag har fortfarande kul åt de..

Jaja, ska fortsätta mitt OC-tittande..

//Angelica

6 juni 09

Seriöst, min dator har fått vila sen i fredags kväll så jag trodde att den skulle funka bra.. Men tji fick jag, den är fortfarande lika seg.. Jaja, den går att jobba med iaf, fast de e knappt..

Vaknade när killarna kom hem idag, Macke va lite trött så han stöp i sängen.. =P Men han har väl vart upp sen 11 igår, han sov iofs en timma, men det är inte så mkt.. Så han lär ju inte vakna på ett tag..

Ska ta å fixa till min sista uppgift så att jag kan skicka in den.. Sen ska jag läsa lite i min bok.. Laga mitt armband som gick sönder igår, eller jag måste göra om det helt..

När Macke har vaknat till liv ska vi baka bullar, så jag måste hitta nåt bra recept, de som finns på mjölpaketet kanske?

//Angelica

Nattinatti

Hmm, sova kanske, ska ju faktiskt upp å plugga i morron.. Å går jag inte å lägger mej snart så kommer jag att piggna till å de är inte bra.. Jaja, ska ta å göra ett ryck nu..

Gonatt å sov gott!!

//Angelica

Vart tog bilen vägen?!?

Erik gick å la sej vid typ fyra.. Så jag å Macke gick ut en stund så han skulle få de lite lungt i början å kunna somna.. Vi gick förbi bilen. Macke satte fast en lapp i vindrutetorkaren å jag böjde till bilmärket..

Sen började vi gå därifrån. När vi kommit en lite bit kom vi på att de vore ganska kul om vi flyttade på bilen.. Å så kom jag på att jag hade bilnycklarna med mej.. Så vi gick tillbaka till bilen.

Åkte iväg till parkeringen bredvid å parkera där bakom nåra andra bilar, å sen fortsatte vi vår promenad.. När vi kom hem så spelade vi lite tv-spel å tillslut vare dags för middag..

Efter middagen gick killarna till bilen för att åka till jobbet.. Å jag tror att Erik blev chockad när han inte såg bilen!!! Jag hann inte riktigt se de, men Macke har en ljudinspelning så jag ska få höra i morron.. =P

Å vad kul vi hade!! Hahahaha.. Lär väl få sota för det här nångång, men de kan jag ta.. För de där var roligt!!

//Angelica

5 juli 09

Erik gick upp värsta supertidigt i morse, kl 7.30.. Jag kröp upp halv elva å Macke typ vid 11.. Fixade frulle, blir "lyx"-frukost på helgerna nu när vi är många.. =P

Sen åkte vi till Barnens Hus å köpte Cluedo. =) Så vi har nu spelat två omgångar. Jag vann första å Macke andra.. Killarna sitter nu å spelar tv-spel å jag har läst lite.. Erik ska väl gå å sova snart å jag å Macke ska kanske ta å gå ut en sväng.

//Angelica

ICE AGE 3

Har fått mej massa goa skratt nu på kvällen, störtskön film!! Men de va ju väntat för de andra har ju också vare klockrena!! Jobbigt bara att vi tog den sena, 22.30. Jag var trött innan vi kom ner på stan!! Men de gick bra, de va ju inte direkt nån seg film så man somnade.. =P

Kan verkligen rekomendera den film oavsett ålder..

//Angelica


4 juli 09

Tog lite sovmorron.. Vaknade typ 10, men låg kvar till 11.. Fixade frulle till grabbarna.. Vi har bokat biobiljetter till ikväll å så sitter vi å funderar på vad vi ska äta..

//Angelica

Fredagen

¤ Städa
¤ Till Sandra
¤ Till Mariehem för att köpa middag
¤ Till Sandra för att tillaga middan
¤ Till NUS för att hämta bror
¤ Hem med bror
¤ Middag/fika med bror
¤ TV-spel med bror - förlorade!
¤ Fixat madrassen - sjukt kul!
¤ Softning

De är vad jag har gjort sen sist.

//Angelica

Sooooooooolen!!

Satte mej å pluggade i morse en stund, såg att det blev sol så jag slutade. När jag skulle ta mitt pick å pack så försvann solen. Så jag började städa. När jag hade börjat med det så kom solen fram så jag städa klart de sista i vardagsrummet å sen började jag fixa lunch.. För lunch i solen lät lockande.. Å nu försvann solen igen..

Jag hoppas att den pallar sej tillbaka när mina ägg är klara annars blir jag lessen..

//Angelica

3 juli 09

Sov inte så länge som jag hade tänkt, men jag vaknade upp å kände mej pigg så varför inte kliva upp på en gång.. Man blir ju bara segare om man ligger kvar..

Dagen idag:
¤ städa, bro kommer upp å de måste se lite vackert ut iaf.. =P
¤ plugga, måste få ordning på hemsidan.
¤ sola, typ sista soldagen innan regnet, måste passa på å njuta

//Angelica

Kvällsprat

Satt å tog de lugnt vid datorn då jag fick ett snabbmeddelande från Sandra. Hon och Emelie skulle träffas å typ bara snacka.. Så jag slängde mej i duschen å sen for jag hem till henne.. Var riktigt trevligt, kom en person till..

Ska ta lite sovmorron i morron, ska bli otroligt skönt, känner att jag förtjänar de. Bör iofs plugga, men jag har till tisdag på mej å jag är nästan klar..

Gonatt!!

//Angelica

Teoritest

Gjorde teoritestet på kursen, gick väl bättre än vad jag trodde, men inte riktigt bra. Vissa frågor var lite konstiga.
Typ:
¤ Mac eller PC, vilken är bäst för webbdesign - vet ju typ inte ens vad jag har
¤ När "grundades" WWW
¤ Vilka är de vanligaste webbläsarna(?) - kan ju bara Internet Explorer

Varför ska jag kunna sånt? Jaja, de e bara å göra om det. Har två försök till på mej.

//Angelica

2 juli 09

Fantastiskt bra har jag sovit, har inge minne av att jag har vaknat nånting, såå skönt!! Finns inte så mkt att skriva egentligen då det inte har hänt något än..

Ska sätta igång å plugga.. Måste komma på en text!!

//Angelica

1 år!!!

Idag firar vi ett år i den här lägenheten, jises vad tiden har gått fort. Känns ju som om vi flyttade in nyss!! Jag kommer nog aldrig att glömma den dagen.. Har nog aldrig haft så kul med bror som jag hade då. Synd att Erik inte vr här den dagen bara. Han jobbade å fick sova borta..

Å dan efter tvingade jag upp Macke klockan 7 för han skulle hjälpa mej i tvättstugan. Tror ni att han var glad? Nja, knappats han går inte upp före 12 då han är ledig!! =P

Har firat med kyckling å sötsursås. Å så glass med maränger å riven choklad till efterrätt.. =D

//Angelica

Min dag

Fick ett förslag om att åka å bada idag å jag kunde inte tacka nej, de va ju så varmt ute, studierna fick vänta..=P Först åkte jag å hämta min telefon på Ersboda å sen åkte jag å hämta upp Char. Vi tänkte ta Nydala men kom på att jag hade bil så vi åkte till Stöcksjö..

De va ganska så mycket folk, så vi placerade oss en bit ifrån smeten av folk.. Hoppade i plurret på en gång.. De va sjukt varmt, skulle säga 23-24 grader kanske.. (Mycket varmare än i helgen iaf å då vare 21-22..) Sen la vi oss å sola, men det blev tyvärr inte så mycket solning. För de kom massa otrevliga moln, å sen mullrade å så såg vi att de regnade ett bit ifrån oss.. Så vi packade ihop å gick till bilen. När vi kom ut på E4an så kom det regndroppar..

Jag åkte å lämna Char å sen for jag ner på MAXI. När jag kom hem tänkte jag sola lite för det va fint väder här, men det mullrade så jag vågade inte gå ut.. När de slutat mullra å solen kommit fram tog jag mina saker å gick ut.. Jag hann ligga i 5 minuter å sen började de å regna, bara lite dugg, men det var jobbigt för boken blev blöt!!

Detta var min dag..

//Angelica

1 juli 09

Vaknade halv tre i natt av att regnet öst ner.. Det var inte nådigt å sen small det till.. Vart livrädd å gömde mej under täcket.. Sen sken hela sovrummet upp å jag började räkna, hann till 2 innan det började mullra å sen small det igen.. PANIK!!! Kastade mej upp ur sängen å drog ut teven, Eriks dator å routern.. Jag tror iofs att vi inte behöver dra ut eftersom vi bor i lägenhet, men vem vågar chansa när åskan är precis över?!?! Det blixtrade ett par gånger till, men ovädret försvann längre bort.. Så då kunde jag jag sova..

Vaknade vi sju av att jag fick ett sms, från M. Hon sa att Rix FM började sända i Umeå igen!! Yeah!!! Äntligen någon bra radio-kanal. Nu har jag iofs radion inne i sovrummet, skulle vilja ha en liten i köket.. Innan nio fick jag ett till sms, från OnOff.. Att servicen på min telefon var klar.. Då verkar de som om de har fixat den gratis.. För de skulle typ ringa annars å skicka en räkning, men de har dom inte gjort.. Ska åka å hämta den sen, saknar den!!

Dags att plugga lite..

//Angelica

RSS 2.0