Sjunga och dansa!

De blev inte så mkt plugg som jag hade tänkt, det blev inget alls... hmm... Inte bra.. Men jag får plugga järnet i morron istället. Har varit så slö sen jag kom hem.  Känner att jag behöver sova, för det har blivit väldigt lite sömn den senaste veckan. Men jag hoppas att det ska bli bättre nu då jag har läst ut alla böcker om Mia. Det är nämligen de som har hållt mig vaken om nätterna!! Jag har inte kunnat lägga ifrån mig böckerna då de har varit så spännande... Så nu ska jag gå tillbaka till mitt vanliga liv, plugglivet! Eller nördlivet... Det känns lite så ibland då jag måste plugga hela tiden...

Tittade på Pokerfejs. Jag tror att min gamla lärare var med, men jag är inte riktigt säker. Det såg ut som han iaf och personen pratade som han och de hade samma namn... Men man kan ju aldrig vara säker. Men jag tror att de va han...

Nä, nu ska jag gå och dansa å sjunga lite grann... Det är bäst att passa på å göra de när man är ensam hemma... Då alla i min familj tycker att jag sjunger otroligt hemskt! Och min bror dör när jag dansar!! Men så illa är det faktiskt inte. Jag kan vara riktigt duktig ibland, och sångrösten den ere inge fel på, inte enligt mej iaf. Får dansa och sjunga inför Lillen (katten) det är bara han och jag hemma just nu. Och han har aldrig sagt att det är hemskt! Och han är alltid ärlig mot mej!!

Puss

Högskoleprov

Lördag morgon och klockan ringer 05.15!!! Inte klokt! Men ska man skriva högskoleprov så ska man. Jag pallade mig upp ur sängen, det var lite trögt men jag lyckades. Kollade in i Mackes rum, men det var tomt (sängen var tom bäddad!) Det var lika tomt i mammas och pappas rum. Yees! Ensam hemma, najs. Gjorde i ordning frukost, gröt fick det bli måste ju börja ladda inför provet.

Kom till skolan och det var fullt med människor i olika åldrar. Letade reda på mitt klassrum, det var lite svårt. Jag började med att gå vilse! Jag har ju bara varit i den skolan 2 ggr typ.. Men väl på plats så satte jag mig på en bänk och fick lite info. Sedan var det dags att skriva.

Eftersom det var första gången så hade jag igen press på mig, vilket var skönt. Skrev och skrev, det var inte mycket jag förstod så det blev en del chansningar, men det funkade det också.

Efter 16 fick jag åka hem, jag var så otroligt trött efteråt. Ringde mamma och slog på datorn. Gick och kollade mina poäng.. Hahaha... Ojojoj... Men nåra prickade jag in iaf.

Nä nu ska det bli lite mat och sen kanske plugg om jag inte somnar...

Puss

Slut pluggat

Under några timmars läsning i boken så har jag iaf hunnit med första kapitlet, samt lite spindelharpan... men de behövs lite pauser när man pluggar och då är spindelharpan alldeles utmärkt! Fast ibland blire lite för många, men det blev det inte idag.

Funderar på om jag snart ska gå och sova, då jag ska upp tidigt i morron eftersom det är högskoleprov!! Vill verkligen inte skriva, men man kan ju alltid testa. Får se om det går bra eller om det går jättedåligt...

God natt!

Plugg en fredag :O

Var väldigt trött i morse då jag vaknade, blev inte så mkt sömn i natt då jag kom hem 01. Var på tjejkväll på Bygg-Ole med gammel moster och hennes kompisar.. fett najs.. fick lite verktyg och sånt, det är en bra början till min vertygslåda som jag måste ha då jag flyttar hemifrån.. haha...

Skolan var väldigt seg, svenska, UF och naturkunskap... svenskan var väl tråkigast.. UF var helt okej, vi hade feedbacksamtal. Vilket var bra då jag fick höra vad de egentligen tycker om mig. Fick lite kritik för mitt VD-arbete, fast det är bra att de säger vad de tycker så att jag kan ändra mina fel och brister. Vissa saker var jag helt beredd på att få, för det är sånt som de sagt tidigare. Men jag ska till mig det som de sa, för jag vill att vi ska ha det bra tillsammans. Naturkunskapen var inte så ansträngande då vi bara tittade på en film om människan.
Det bästa med skolan idag var att vi fick våra studentmössor!!!!! Så jag har längtat, det känns bättre nu, för det känns som om det inte är så långt kvar...

Efter naturkunskapen var det dags att åka hem, det var så fint väder så vi promenerade upp till bussen. När jag skulle byta buss så tappade jag min mobil i marken så den fick nåra skrapsår... Inte bra.. Men jag plåstrade om den och sen var de bra. 
Jag var snäll och tankade åt pappa också, det gick väldigt bra.. Bättre än vad det har gjort de andra gångerna då jag har tankat.. haha...

Nu måste jag börja plugga.. Det känns inte så lockande då det är fredagkväll och solen skiner! Men jag måste, har ett stort slutprov på tisdag och hela morgondagen är jag upptagen med att skriva högskoleprov... Så jag hoppas att det regnar i morron, det skulle kännas så bra då.. :P

Nä, nu fåre vara nog med skrivandet..

Som ny!

Seminariumet gick väl sådär, shit va tråkigt de var!! Men jag fick lite sagt iaf, även fast det gick otroligt fort. Och sedan var jag tvungen att smita lite tidigare, men det gjorde inte så mycket. Gick lite sent från skolan så jag höll på att missa t-banan, men jag hann precis. Hade lagom ont i benen när jag väl var framme vid kliniken.

Anmälde mig i receptionen och sedan fick jag sätta mig ner och vänta. Jag var där lite tidigt, men den tiden gick rätt fort. Sedan kallade läkaren in mig till hans rum och jag fick berätta mina problem och ställa mig och visa benen. Han tyckte att de såg bra ut och viste inte riktigt vad han skulle göra... Men han beslöt sig för att fixa inlägg till mig. Så jag fick lägga mig på en britts och han gipsade mina fötter, de var iskallt! Sedan fick jag prova att gå och springa med inlägg i skorna medan han studerade mig. Mamma berättade att hon tyckte att jag gick som en anka, så då fick jag mitt nya smeknamn av doktorn: Ankan...
Jag hoppas att han kan lösa mina problem med benhinneinflammationen, för det vore väldigt najs om jag slapp den.

När allt var klart åkte jag hem och skulle sätta mig i solen och läsa, men jag kan inte läsa i solen så läsningen blev på altan istället. Läste ut boken, Asyl. Den är så bra! Det här var 2:a gången jag läste den och den är fortfarande lika bra. Har nu börjat å läsa fortsättningen, Mias Hemlighet. De böckerna är verkligen att rekomendera, speciellt Gömda som är den första.

Efter middan tvingade pappa mig att städa bilen, den var lite smutsig.. Fast det hade jag inte märkt.. Men snäll som jag är så gick jag ut till bilen och stoppade i Melodifestivalskivan och spelade Jimmy Janssons "Amanda". Då kom jag på städ- och danshumör och började dammsuga. Så ny blänker den och ser ut som en ny bil, iaf på insidan... :) Fast den kommer inte att vara så fin länge..


Första bloggen

Ja, då har jag äntligen börjat. Har funderat länge på att börja blogga, men jag har aldrig tagit mig i kragen  och börjat. Men igår så gjorde Åsa det åt mig... :)

Var hemma hos henne och fikade igår, väldigt trevligt! Vi har inte träffat varandra det här året!! Men vi kunde börja prata där vi slutade sist. Om allt möjligt, mycket om studentskivorna som snart börjar. Och självklart ämnet som vi alltid pratar om när vi ses; vår gamla klass. Vilka man har träffat, sett på bussen, hört något om. Ibland är det faktiskt riktigt intressant och roligt. Sedan drar vi alltid upp allt som hände under låg-, mellan- och högstadietiden. Det är det roligaste, vi vi kommer alltid på massa nya konstiga saker som vi gjorde när vi var små.

Lite senare kom Emma och hälsade på och vårat snack fortsatte.. Vi tittade på lite bilder från Åsas Londonresa, det såg så mysigt ut. Jag vill också åka dit.. Men det får vänta.

Sitter just nu i skolan och väntar på att seminariet ska börja. Jag tyckte att jag var duktig som kom 9.30, en hel halvtimma innan vi skulle börja. Men när jag kom till skolan fick jag reda på att vi började 10.30!! Så nu är jag lite små butter, men det går nog över snart. Då fick jag chans att börja blogga, fanns ingen ursäkt.. Haha..

Ska kila, måste läsa igenom några sammanfattningar inför seminariumet. Inte så värst kul, men jag måste. Ska försöka att glänsa lite grann och vara beredd på att få massa frågor samt att ge massa frågor.

Bajbaj

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0