Varlborgsfirande

Jag är helt slut i mina ben! Har gått å stätt väldigt mycket idag, lite för mycket..

När Erik vaknade försökte han fixa bilen, gick som inte bra. Sen promenerade vi ner till Strömpilen å Erik gjorde sin SB debut.. =P Kanoners, nu behöver jag inte själv springa dit utan skicka honom. =)

Sedan hem, duscha, äta å göra sej klar för att gå till Campus. Vi hade tänkt att grilla, men de han vi inte, vart lite stressigt. Promenerade iväg till campus, kollade marknaden de hade. Å sen lyssnat vi på Snösvänget, eftersom Cicci å Maria spelar där. Sen fick vi skynda oss till andra sidan dammen där de sjöng in våren å hade tal. Samt tände brasan.

//Angelica


För fler bilder kika här

Cykeltur

Nu har jag varit på en liten cykelrunda. Först till Tomtebo för å kolla vattnet, tror dessvärre att jag får ställa in sista-april-badet i år.. Isen ligger fortfarande kvar, finns nåra ställen där den är borta, men inte tillräckligt för att man skulle kunna bada. Vill inte bli ärrad för livet - en gång till..

Sen åkte jag ner till Strömpilen, var inte på Cervera å kollade allt fint de har. Sedan blev de MAXI, skulle ha korvbröd å så blev de massa annat. Sen vare dags att cykla hem, å de va så jobbigt. Typ bara uppförsbackar hela vägen.

När jag kom hem så spelades de ganska så hög musik av nåra grannar. De grillar å verkar ha allmänt trevligt. Var lite orolig att de skulle störa Eriks sömn, men de tror jag inte. För han vaknade inte ens av alarmet som ringde nyss.. =P

Sen har jag varit å hämtat böckerna på posten, de stod att de skulle komma i brevlådan, men de var som jag msistänkte, de var för stora. Men nu har jag iaf böckerna, känns bra.

//Angelica

Ledig dag

Asså vad gör man när man har en ledig dag?!? Vet inte, för de va så länge sen jag hade en sån..! Jag vet att de är massor som jag ska ta tag i men just nu så orkar jag inte! Vill vila lite å bara tare lugnt.

De jag borde göra är att:
¤ ta en sväng runt Nydalasjön å spana
¤ åka ner på Strömpilen

Men jag orkar inte riktigt anstänga mej, för jag har ont i huvudet å vill inte förvärra de till kvällen. Så runt Nydala blir knepigt, skulle iofs kunna cykla långsamt. Till Strömpilen skulle jag också kunna cykla, men jag ska ha med mej lite därifrån, så de blir en del släpande. Iofs kanjag ju ta bilen för Erik sover ju ändå, så han lär inte märka nåt. Men jag vet inte om jag vågar, för de va nått med hjulen..

//Angelica

30 april 09

Jag tror faktiskt att jag somnade väldigt snabbt igår, för jag har inge minne av att jag låg vaken iaf. Men jag vaknade nåra gånger under natten, men somnade om snabbt, så inga problem. Sen vaknade jag upp nu, jippi!! Så jag fick lite sovmorron, superskönt!!

Nu ska jag äta frulle.

//Angelica

Trött

Uppe sent! Jo, tjena! Är ju typ dödstrött redan nu.. Kommer nog att somna när som, kanske lika bra att göra sej iordning för sängen nu.. Ska satsa på att sova längre i morron istället. Vilket jag inte heller kommer att lyckas med, för jag kommer å vakna tidigt å varra pigg.. =S Har sån klocka inställd i mej.

Gonatt!

//Angelica

Min dag idag =)

Det känns som om jag har hunnit med mycket idag =)
* Tenta - analyserar inte hur de har gått
* Stan - såg mycket trevliga saker som jag vill ha
* Slagit in paket - i ett coolt Elvis-papper
* Pratat med Emma =) - de va jättekul, har inte pratats vid på 1,5 år!
* Haft paketöppnig - lite sent, men jag tror han blev glad ändå
* Lagat mat - klassikern, makaroner och köttbullar

Å ändå är klockan inte överdrivet mycket..

Nu ska jag slappna av lite å skicka ett sms till faster som fyller år idag! =)

//Angelica

29 april 09

Jag kom väl i sänge runt 22 igår, låg å läste igenom lite saker som jag behövde fräscha upp. Så halv elva släckte jag lampan. När tror ni att jag somnade då?!? Klockan 1, typ..

Jag var på väg många gånger å somna, men så ryckte jag till å vaknade upp helt. Blev väckt av ett sms nån gång kring tolv. Sen har jag vaknat upp flera gånger under natten.

Inte alls bra, men jag får hoppas att det går vägen på tentan ändå. Nu ska jag äta frulle å sen förbereda mej.

//Angelica

Jobbiga nätter

Har precis tittat på de sista avsnittet av AA för den här säsongen!! Spännande ju, å nu måste jag vänta till hösten. Suck, jag vill veta nu hure kommer å gå!!

Jaja, nu ska jag gå å göra mej iordning för sängen. Ska lägga mej å läsa igenom lite först å sen lägga de under kudden, kommer inte å bli skönt, för de e en tjock bok!!

De kommer inte bli de lättaste å sova inatt. För jag har blivit lite uppskrämd. Hade en period i vintras också. För då läste jag om en inbrottsvåg. Har precis läst om tre stycken fall, dock i Spanien, men ändå. Där ere värsta läskigt, för då sprutar de in en gas så man blir sövande!! Sen berättade Charlotta för mej att de va en inbrottsvåg här i länet nu!! Vart ju inte så mkt bättre av de.. Om det sker så hoppas jag att jag inte är hemma! Känns bäst så.

Jaja, ska bege mej mot sängen, hoppas att de går bättre att somna än vad de gick igår. Men jag vågar inte riktigt stänga ögonen, men jag måste, för jag måste vara utvilad till i morron!

//Angelica


Black out

Känner mej grymt nervös nu. Förut kändes de som om jag ändå hade koll på saker å ting, nu när jag sitter å repar för mej själv så kommer jag inte på saker!! Så sjukt jobbigt näre blir så.

Jag hoppas att de kommer tillbaka till i morron. Vore jobbigt å sitta på tentan med en black out! Usch.. Ska kanske kolla lite i papprena å fräscha upp minnet lite granna, så kanske saker lägger sej på plats?

//Angelica


Väckning

Fick gå å väcka Erik till liv, för hans klocka ringde aldrig. Inte konstigt för han hade inte ställt den heller. Han var lite kul å titta på för han fick lite panik när jag sa vad klockan var.. =P Han trodde den knappt var 16 å den var 17.. Där missade han sin dag..

När han kravlat upp åt vi middag å nu ska de bli kaffe å kladdkaka. =) Mycket gott. Dags att fixa iordning fikat.

Ska leta reda på telefonen också, ska skicka ett sms till min kusin som fyller år idag!

//Angelica

Pluggning

Har suttit idag å kollat igenom anteckningar, sammanfattningar, tentor, mm. Känns inte som om jag kan allt, men de känns inte som om jag lär mej mer heller. Vet inte, försöker å läsa å läsa, men de fastnar inte riktigt. Funderar på å bläddra igenom boken å se om de e nåt som jag kan ha missat.

Har lyckats somna två gånger under mina läsningar. Men de var ganska mycket med menigen. Kände att ögonen höll på å falla igen, så jag slutade läsa å satte timern på en kvart å sov. Sen vart jag pigg igen å kunde fortsätta.

Har väl nån timma kvar som jag kan plugga ostört, sen vaknar Erik till liv å pratar å då ere kört. =P Bäst att ta vara på den tiden som är kvar då

//Angelica

Nedskräpnig

Hörde nyss nån reklam om nedskräpning. Det sades att de kostade en halv miljon varje år(?) och hade nedskräpningen skedde pga lathet.

Är inte riktigt med på det. Visst de beror säkert på lathet, men jag tror mycket beror på att det finns för få soptunnor! Jag hittar typ aldrig någon när jag behöver de. Å om jag hittar så är den överfull!


Å de där med böter för nedskräpning tror jag inte på. Känns bara fånigt, vem ska springa runt å bevaka det? Måste ju kosta mer pengar! Å de kan faktiskt vara så att man råkar tappa på backen, utan att man är medveten om det.

Den bästa lösningen enligt mej är:
* Fler soptunnor som töms oftare!

//Angelica

28 april 09

Hade en jättehemsk dröm i natt! Det är nog ingen idé att jag försöker förklara, för det är nog meningslöst ändå. Men jobbigt vare. Å de va så skönt att vakna upp efter de, men sen vare svårt att somna om. För jag var livrädd! Men jag lyckades tillslut å hamnade i en annan hemsk dröm!

Ska plugga hemifrån idag, så jag tog mej lite sovmorron, men jag är fortfarande trött. Ska gå å fixa frulle å läsa tidningen så kanske jag vaknar upp.

//Angelica


sovmorron?

Ska vara hemma i morron så jag behöver inte gå upp så jättetidigt. Men jag ska nog kravla mej upp vid 8, de känns som lagom. Hade tänkt att jag skulle gå å göra mej iordning för att gå å sova nu. Kommer å bli många timmars sovtid då, men de gör inge. Behöver vila ut nu dagarna innan. Släppa spändheten å stressen.

Ska bli så skönt på onsdag kl13. Längtar verkligen till dess. För då ere inge tentaplugg på typ en månad!

//Angelica

Utomlands

Vi planerade ju att åka utomlands under påsken, men så blev de ju inte.. Å tur var väl de, med tanke på alla tentor. Nu har jag funderat om vi ska åka i slutet av sommaren istället. De vore riktigt skönt! Bara jag inte har nåra uppsamlingstentor då.

Men jag vet inte riktigt vart man ska åka? Jag vill åka till så många ställen. Stad eller sola?
Stad:
LA
New York
London
Dublin
Rom
Paris

Sol:
Grekland
Bulgarien
Turkiet
Cypern

Hmm, de e klurigt. Men jag tror nog att de lutar mer åt solsemester. Kanske ska kolla vad Erik tycker, kan ju inte bestämma allt själv. Men en del kommer jag nog att så ta beslut i, för vi är inte riktigt överens näre gäller en utomlandsresa. =P Men med min braiga övertalningsförmåga så ska de nog gå bra. ;)

//Angelica

Kalas

Gick hem lite tidigare från skolan idag, men vi kände oss klara. När jag hade låst cykeln kom Erik ut ur porten. Jag sprang in å bytte kläder å hämtade matlistan. Sen åkte vi till Ersboda en sväng för Erik skulle fixa nåt till bilen. Sedan begav vi oss till MAXI för att handla lite mat.

När vi kom hem så började jag med maten direkt. Va så hungrig att jag hade kramp i magen! De är nog inte så bra, tror jag. Gjorde iordning smörgåstårtan å när den var i ugnen gjorde jag kladdkakan.

Jag som var hungrig lassade upp en bit på tallriken, men jag orkade inte mycket. Sen blev det kaffe å kladdkaka, mycket gott å mycket mättande.

//Angelica

Kladdkaka med After Eight

Ingredienser:
100 g smör
2 ägg
2 dl socker
1 dl vetemjöl
3/4 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
After Eight

Gör såhär:
Smält smör, vispa socker och ägg poröst. Häll i mjöl, kakao, vaniljsocker och smöret. Smöra och bröa en form. Häll i smeten, lägg After Eight på. In i ugnen, 175 grader i ca 20-22 minuter

//Angelica


Varm smörgåstårta

Ingredienser:
3 st polarkakehalvmånar

Fyllning lager 1:

3 st ägg
3 msk majonäs
3 msk creme fraiche

Fyllning lager 2 och 3:

1 burk (200g) creme fraiche
½-1 dl majonäs
½ dl skinkost
Skinka

Garnering:

Riven ost
Strimlad skinka
Gurka
4 ägg

Gör såhär:
Koka äggen. Rör ihop fyllningarna. Lägg ut en av polarkakorna på en plåt. Lägg på fyllning 1. Lägg en polarkaka över, lägg halva fyllning 2,3. Lägg entill polarkaka och lägg på resten av fyllningen. Strö på den rivna osten. In i ugnen, ca 200 grader i ca 20 minuter.
Ta ut, lägg på grukskivor och äggskivor och strimlad skinka.

//Angelica


27 april 09

Va lite yrvaken i natt när klockan ringde. Väntade in nyheterna så jag visste säkert att klockan hade blivit över tolv, då letade jag fram Eriks nummer och ringde. Men de vart inget långvarigt samtal för jag höll på å somna.. =P

Vaknade sen mitt i natten, helt utan anledning. Men somnade om sen igen, fast de e ganska så skönt å vakna så, för då vet man att de finns timmar kvar att sova. =P

Ska väl gå å leta reda på nåra kläder som jag kan ha på mej, typ mjukisar.. Känns bra för en dag som denna, tentaplugg å solfritt.. =(

//Angelica


Grattis Erik å Björn på eran stora dag! =D

Nattinatti

Nu ska jag ta å göra mej iordning för sängen, borde ha gjort de tidigare, men de blir inte riktigt som man tänkt sej alltid. Kommer nog att somna ganska så fort så jag är inte orolig..

Men jag ska ställa klockan på 00.00 å ringa Erik då. Han blir ju 20! Så jag kan ju va snäll å offra lite sovtid å ringa honom. =)

Gonatt!

//Angelica

Pics

Bilder från helgen å lite annat finns här

//Angelica

Listor

Sitter här i skriver lite listor.. =P
* Matlista
* Städlista
* Att göra lista

De e bäst så, annars kommer jag å glömma minst hälften.

//Angelica

Jaha? Okej.

Igår när vi var ute å gick å småtjejorna cykla så drog lilla S upp byxbenet.
S: Agge, jag är prickig här, vet du vad jag har gjort?
A: Öhm, ne. Vad har du gjort?
S: Jag vet inte.
Å så cyklade hon vidare. =P

Blev lite snopen, för de va inte direkt svaret jag hade väntat mej.. =P

//Angelica

26 april 09

De blev lite stressigt igår när jag skulle åka. För de som var sagt var att han skulle ringa ca 30 minuter innan han skulle hämta mej. Men de vart lite struligt för han glömde mobilen hemma, så hans fru ringde när han stod på parkeringen..! Jag fick ju springa runt som en yr höna då, superstressad. Tur att jag var typ klar.  Sen for vi runt lite å 40 minuter senare så lämnade vi stan.

När jag kom fram så blev det mat, jättegott! Å sen presentöppning å sen massa gott fika!! Tom, jag fick en present, lite försenad 20årspresent. En jättefin skål! När alla hade åkt hem så började vi å titta på film, jag tror jag somnade ganska så fort! Sov en stund på soffan å efter att par timmar när jag vaknade till liv gick jag upp till sängen.

Vaknade i lagom tid i morse, gick upp å frulle å sen började jag å plugga. Nu har vi precis kommit tillbaka till stan. Erik har gått å lagt sej å jag ska fortsätta plugga lite granna.

/Angelica


Grattis till dagens födelsedagsbarn, M! =D

Klaaaar

Sitter nu helt klar å väntar på att min skjuss ska ringa å säga att de åker. Å jag hoppas att jag är klar när han ringer också, de e då sista-minuter-grejerna kommer. Men jag tror faktiskt inte att det är nåra.

Ska kanske ta mej en kik ändå, ifall.

//Angelica

Neråt

Kom hem för en liten stund sen, kasta mej in i duschen å nu slänger jag i mej mat.. Har egentligen inte bråttom, för jag ska inte åka förns om 2 timmar å jag har ingen exakt tid som jag måste passa då jag ska åka bil ner. Eller jo, kan ju inte dröja hur länge som helst, men jag kan som inte "missa".

Ska packa klart de sista som man inte kan packa i förväg, å sen är jag klar. Så de är inte så mkt som jag ska göra, så de e nog lungt.

//Angelica

25 april 09

Lyckades komma ihåg att tömma perkulatorn och packa igår.. Sen vet jag inte om de va något mer som jag borde ha gjort. Löste lite soduko å sen somnade jag snabbt.

Vaknade till inatt av att de höll på å stöka på våning ovan, men de va lätt att somna om. Sen så vaknade jag halv 7, de va tungt. Fast nu känns de ändå rätt lugnt. Inte så trött, men inte så jättepigg heller. Sitter här å häller i mej kaffe å hoppas att jag ska vakna till.

Borde väl egentligen gå å göra mej iordning snart, men jag har inte lyckats äta upp frukosten än. Så de kommer nog att bli stressigt i slutet.

Ska fortsätta med min frukost, ha en bra dag!

//Angelica

Mycket att göra på lite tid

Ända sen jag kom hem, runt tre-tiden har jag tänkt att jag skulle packa. Men de har kommit så mycket annat emellan. Å nu är klockan sent å jag har fortfarande inte packat. =S Bör göra de nu, för jag ska snart gå å lägga mej(!) för jag ska upp 6 (!) i morron, för att vara på skolan 8! 

Jag måste va knäpp, i skolan kl 8 en lördag! Men man göra väl allt för sin pojkvän. Han fyller snart år och i morron äre kalas som jag inte kan missa. Men jag tycker att de va lite dåligt planerat att fylla år nu - mitt i tentaperioden!!

Så för att jag ska kunna gå på kalaset så måste jag börja mitt pluggande lite tidigare. Inte för att jag kommer å va så alert den tiden, men jag kan försöka.

Nej, mot packningen. Eller förresten, först kolla perkulatorn, jag tror inte att den är tömd. Kom nyss på att jag inte har druckit nåt kaffe idag, å jag har inte fått ont i huvudet! Skönt! Blir nog de till frukost i morron så jag vaknar till.

Mot köket!

//Angelica

Vänner - de finaste någon kan få

Hade lite tråkigt, så jag tog fram mina fotoalbum å dagböcker å kollade igenom lite. Älskar å kolla i dom. De väcker alltid massa minnen. Oftast bra, men även mindre bra.

De va lite jobbigt å tittade denna gång, för jag insåg hur mycket jag saknar min fd bästa kompis. Ångrar verkligen att jag bröt kontakten med personen. Å de fick inge snyggt slut heller. Men för stunden kändes det som om det var det bästa. Det går som inte att gå tillbaka å säga; "kan vi bli kompisar - igen?" Fast ibland har jag varit nära på att göra de.

Det går väl alltid att hitta nya vänner, men vissa kan man faktiskt inte ersätta. Men jag är glad ändå, för jag har andra vänner. Å de är dom bästa, ställer upp, bryr sej så jag kan inte kräva så mycket mer.

Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan vad du är och så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

//Angelica

Fredagsnöje - tvättning

Känns lite fel å tvätta på en fredag, är ju inte nån tvättdag precis utan en festdag! Men eftersom jag inte får festa så kunde jag lika gärna tvätta för de behövdes. Å för första gången så har allt som jag hängt in i torkskåpen/torktumlat blivit torrt!! Å jag hängde in allt utom jackor och vissa tröjor.

Har fått 1000 miljoner med stötar under mitt tvättande, förstår inte? Jag får alltid stötar där inne, men Erik får aldrig nåra. Sen råkade jag hälla ut lite vatten på golvet. =P Följde med jackan ut.. Å de fanns inge å torka upp de med. Vad gör man då?

Nu ere bara å packa in i garderoben, för jag har redan gjort de tråkiga, vikningen!

//Angelica

Stökigt

De syns verkligen här hemma att det har varit ett par väldigt upptagna veckor den senaste tiden..

¤ Jag minns inte när jag gick runt med dammtrasan sist
¤ Inte heller när jag skurade golvet
¤ Dammråttorna börjar krypa fram från sängen å soffan
¤ Saker överallt

Det har på en vecka blivit väldig grusigt i hallen, hade tänkt å spara de till senare, men när jag kom hem idag så stod jag inte ut. För den senste tiden har jag:
¤ trippat på tå
¤ gått igenom sovrummet
¤ haft tofflor i varje öppning

bara för att slippa gå i de, för det är obehagligt med grus under fötterna, å de följer med över allt. Så idag sopade jag upp de, va ju en hel sandlåda!! Vart kommer allt från?!? Blev inte riktigt bra, men bättre.

Ska ta tag i städningen efter tentan, är ledig från klockan 13 på onsdag till klockan 13 på måndag.. Härligt, ska bara ta hand om mej själv då, å lägenheten å Erik. Inge skola eller något!

//Angelica


Härligt väder

Skolan idag var som alla andra dagar förutom föreläsning, så jag skippar den biten.

När jag kom hem så bytte jag kläder å tog mej en cykeltur, sjukt skönt. Allt var som perfekt. Soligt, ingen motvind, så jag har inget å klaga på. Sen hem, in i duschen, ta reda på den sista tvätten. Så nu sitter jag bara på å väntar på att min tvättid ska börja.

Hoppas verkligen att den innan mej inte går över tiden, för då blir jag arg. Tre gånger i rad, nej, inte bra.

//Angelica


24 april 09

Kom på igårkväll att de var bäst att samla ihop tvätten, för jag tror att jag ska tvätta idag klockan 17. Men jag är lite osäker, kan ha varit igår, eller på lördag också. Hmm, måste ta å kolla upp de sen när jag går till skolan. De vore ju surt om jag missar/har missat.

Är egentligen ledig idag, men eftersom tentan närmar sej så måste de pluggas. Men det är ganska så trevligt, för man får ju träffa människor. =)

//Angelica

TV-prog

Har tittat lite på världens sämsta tv-program; Hjälp, jag är med i en Japansk TV-show eller något sådant. Sjukt dåligt så jag vet inte vad!! Vem kom på den idén?

//Angelica

Sockerkaka/muffins

Från min hemkunskapsbok från nian.

Ingredienser:
* 50 g smör
* 2½ dl vetemjöl
* 2 tsk bakpulver
* 2 ägg
* 1½ dl socker
* ½ dl vatten eller mjölk

Smaktillsatser:
1. Rivet skal av 1 citron
2. 2 tsk vaniljsocker
3. 3 msk russin
4.  2 msk kakao + 1 msk vaniljsocker

Gör så här:
1. Sätt på ugnen 225 grader (muffins), 175-200 grader (sockerkaka)
2. Smält margarin i en kastrull och låt det svalna
3. Blanda mjöl, bakpulver och smaktillsats i en liten skål
4. Vispa ägg och socker poröst i en annan större skål
5. Rör försiktigt ner mjölblandningen
6. Rör ner det smälta smöret
7. Rör ner vatten eller mjölk i äggsmeten
8. Häll upp smeten i form/ar
9. Ställ in i ugnen i mitten av ugnen i ca 10 minuter (muffins), nedersta falsen i ca 30-35 minuter (sockerkaka)
10. Kontrollera med en provnål

//Angelica


Muffins

Nu har jag bakat lite granna. Hade massa ägg som jag var tvungen å göra nåt med. =)

Så de blev en sockerkaka å lite muffins. Ska ta med mej lite i morron till skolan tror jag. Måste pigga upp oss lite i vårt pluggande.

Nää, nu ska jag dricka kaffe å smaka lite på mina bakverk.

//Angelica

Sista föreläsningen

Idag gick han igenom massa saker som vi inte ens ska ha på tentan =S Varför lägga vikt på nåt som inte är "viktigt"? Förstår inte rikitgt hur han tänker där.  Sedan blev det tentaplugg, mkt roligare nu när vi går igenom tentorna, för man somna inte lika lätt då. =P

Hade planer på att cykla/springa idag, men jag ställer nog in de. Måste plugga lite granna, samt fixa lite gosaker i köket. =) Kanske lite magövningar bara.

Plugget ropar!

//Angelica

23 april 09

Shit vad glömsk jag är, glömde å beställa böckerna igår, så jag måste väl göra de nu.. De e ju lite valborg å så nästa vecka å då vet jag inte hur ba de e på att skicka böcker då.. Fredagen är ju röd så då ere nog helt stängt. Jag måste ju inte ha dem till kursstarten, men de vore bra.


Har sovit bra hela natten, vaknade 06.20 å kunde inte somna om igen. Men jag känner mej pigg ändå, så de e ganska så lungt. Fast jag kommer nog å bli trött lite senare.

Mediamarkt öppnar i Umeå idag, å de ska gå bussar dit ut hela helgen.. =P Såg nyss bilder därifrån, fmassa med människor, olk har tom övernattat utanför!! =O Helt sinnes.. Tur att man inte ska dit å trängas, men stackars Erik som ska.. hehe.

/Angelica


Min kväll

De blev ingen springrunda utan en cykelrunda istället. Har ju inte direkt nån sportcykel så att cykla på annat underlag än asfalt är lite svårt.. Men de gick bra, var lite geggigt på nåra ställen, men jag är hemma hel å ren så de va inga problem.

Lite trögt gick de, men de va mitt eget val då jag växlade till högre växlar. Men kul vare iaf! =) Sen körde jag lite med rullmaskinen, så träningsvärk i magen i morron kanske?

Sen sprang jag till ICA å köpte kyckling, å sen hem å laga mat.. Har nu suttit å pluggat ett tag.. Ska snart förflytta mej in i vardagsrummet å titta på Greys, sen måste jag ta å beställa böckerna till näst kurs ikväll så att de kommer lagom till kursstart.

//Angelica

Sömnmedel

Lite segt eller vad? Han rabblar om massa saker som vi inte ens behöver kunna.. Varför inte plocka ut de väsentliga istället å hålla oss i liv hela föreläsningen?!? Han ligger nog i topp på de tråkigaste föreläsarna! Mycket synd, för det är ett intressant ämne.

Sen satt jag å Charlotta kvar som vanligt.. Lyckades faktiskt svara på lite tentafrågor. Inte helt dumt..

Funderar på om jag ska ut å springa nu, eller om jag ska vänta på Erik å göra de efter middagen istället.. Inget av förslagen är egentligen bra.
Innan: kommer få ont i magen av hunger
Efter: kommer få håll

Ojojoj..

//Angelica

22 april 09

Jag hade jättesvårt att somna igår, de var så mkt tankar som snurrade runt i mitt huvud. Å de gick inte riktigt att samla dom riktigt. Men nångång så lyckades jag att somna. Har sovit sisådär. Har varit lite orolig(?) å vaknat upp nåra gånger, samt att jag har frysit!!

Fryser fortfarande som en tok, fast jag sitter med pyjamas, morronrock å filt.. Lite fel på termostaten idag kanske? Eller alla dagar. för igår satt jag med flera tröjor å vantar! Haha..

Dagen kommer att se ut som alla andra nörd-dagar. Ska försöka klämma in lite motion också..

//Angelica

Info

Vi åkte å hämtade Charlotta å sen drog vi ner till företaget.. Fick lite fika; kaffe å en kanelbulle som var 1x1x1 dm!! Helt sjukt, jag har aldrig sätt en så stor bulle i mitt liv!! Vad tänker man på när man göra sånna? Så de blev bara en kaffe för mej.. Kände mej lite oteknisk, för jag förstod mej inte på kaffeautomaten. =P

Sen blev de information om företaget å sen rundvandring/info om olika avdelningar. Sen blev de macka med dryck, samt tävling.

Efteråt kilade jag till banken för å fixa lite, men hon sa att de va bättre om jag gjorde de hemifrån, vilket jag nu har gjort.. Så jag hoppas att de har gått bra.

Sitter å pluggar lite nu, ska sitta typ en halvtimma till, sen ere AA. Får INTE missas!

//Angelica


Företagsinfo

Nu har jag haft lite klädbyte innan jag har blivit nöjd. Men helnöjd känner jag mej ändå inte.. För jag känner mej inte så jättebekväm i sånna här kläder, utan mer för fin. Menmen, de e bara under nåra timmar. Å jag hoppas inte att de e mina kläder folk kommer å minnas utan företaget!

Ska finjustera de sista innan de är dags att åka.

//Angelica

Ny plan

Föreläsningen slutade 1 timma tidigare än vad jag hade planerat.. Så nu fick jag lite extra tid. For till posten, men fick inte de jag ville ha så nu måste jag till banken igen.. =( Men de får bli senare idag.. Ska äta, försöka hinna plugga å sen välja kläder.. Charlotta sa nåt om att man skulle vara "fin-klädd" på företagsinfot, jag som hade tänkt mej jeans å tröja.

Så jag fick lite panik, ringde M å fråga lite kring de.. Hon höll med Charlotta.. Jag har ju finbyxor, men ingen blus så M tyckte att jag skulle införskaffa mej de till framtiden.. (*skriver upp på listan*)

Så nu måste jag välja ut de bästa, har kanske 4 stycken. Använde de lite förut, men inte nu längre.. Å sen en tröja, jeezez, vilka problem jag har..

Efter infot måste jag rusa till banken å fixa lite å sen hem, äta, fortsätta plugga..

Det är min nya plan för dagen.. Måste kila om jag ska hinna..

//Angelica

21 april 09

Råkade sitta uppe lite längre än vanligt igår!! Till hela kvart över 10!! =P Men de va inte så farligt, kunde somna fort ändå.. Så jag har nog fått 8 timmars sömn.

Idag blire föreläsning på förmiddan, sen plugg fram till två nångång, för då ska vi ner på stan på nån företagsinfo.. Sen hem äta midda å sen mera plugg.. Tills de e Andra Avenyn.

Dags för frullen.

//Angelica

Beach 09

De här vill jag ha på beachen i sommar
//Angelica

Tussisar

Hittade en sån här i diket idag, får lite vårkänslor då =) Eller de fanns fler stycken, men jag tog bara en för de såg så fina ut!//Angelica

Hurtbullen fortsätter

Pluggandet idag gick lite trögt.. De e så mkt saker vi ska kunna, men jag vet inte riktigt vad jag ska öva på.. =P Vi satt till tre, då kände vi oss färdiga.. Fast vi hade iofs pratat mer än pluggat, men vi va duktiga ändå som var där på vår lediga dag..

Sen drog vi hem å jag åkte ner på stan.. Skulle fixa lite saker, men de gick inte som jag ville.. Så jag måste ner på stan i morron igen å fixa böckerna. Suck! Fett less, ska aldrig mer beställa något sådant. Btw så rasade min bok ihop idag.. =P Så de e lite jobbigt å bläddra i slutet, menmen, de får va så, orkar som inte bråka pårom..

Sen till Ersboda, Erik köpte nya skor (äntligen) å tröjor.. Sen en supersaker till ett kommande födelsedagsbarn, sjukt nöjd. =) Å sen french hotdog-bröd.. Som jag har letat..

Sen vidare för å köpa ltie träningssaker, som en sån där sak man rullar fram och tillbaka med på golvet å får ont i magen utav.. Samt en balansbräda.. Här ska de tränas.. Upptäckte att "ploppen" till min pilatesboll är borta =( De måste lösas.. Har vart ute på 5 km idag också.. Jises va hurtig jag har varit, för när jag kom hem så använde jag mina nya träningsredskap, fast bara lite, vill kunna gå i morron.. =P

Dags för kaffe..

//Angelica

20 april 09

De va inga problem att somna igår.. Har sovit som en stock till klockan 06.50 då Erik kom hem.. Men jag orkade inte kliva upp då så jag väntade till då klockan ringde, 7. De va lite tungt att kliva upp. De e lite kallt i lägenheten.. Ska kanske höja värmen på elementen.. Jag som sänkte dom i fredags ihop om att våren var här.. Men nu ere minusgrader igen..

Har drömt massa skumt inatt, vet inte hur jag har lyckats.. =P

Ska äta upp frullen nu å sen göra mej iordning samt fixa matlådan.. Den är i flera lådor..

//Angelica

Mot sängen

Så då har jag fick med Ems å Emma.. Mycket trevligt! =) Ses allt för sällan nuförtiden, jag borde verkligen ta mej i kragen å göra nånting åt de!! Men de blir ju så när man inte går samma program. Olika pluggtider å tentatider å kompisar, bla..

Nu ere dags att sova, hade tänkt å lägga mej tidigt så jag skulle orka upp klockan 6 i morronj för att hinna en morroncykling, men jag skjuter upp den till eftermiddan istället.. =P Så de får bli 7 som vanligt.. Kommer ju ta ett tag innan jag somnar, eller kanske inte, för jag är trött som bara den.. Men jag måste lösa ett sudoko först..

//Angelica

Syster Lejonhjärta =P

Jag gillar faktiskt min nya frisyr väldigt bra fortfarande.. Luggen har inte blivit så lång att den är irriterande än.. De jobbiga med den är att den är svårstylad på mornarna.. =P Men de brukar oftast lösa sej..

Tycker att de va grymt skönt med kort hår.. Är som inte van vid de.. Nackdelen är den att ibland när jag ser mej i speglen så ser jag Jonatan Lejonhjärta!!! Då får jag panik å sätter upp håret i en toffs.. =P Hehe. Såg även de hos frissan också, men jag trodde att de skulle gå över, men de gör inte de.. Så jag väntar verkligen tills de växer ut.. Men då kommer jag ändå inte ha utsläppt för då komemr de å va värsta fluffet.. Ojojoj, vilket problem jag har!!


När håret är så, så ere verkligen Lejonhjärta-varning.. =P

//Angelica

Bikinisäsong

Satt nyss å bläddrade i VR å kollade in de 69 olika bikinisarna för jag vill ha lite tips..

Typ 99% av överdelarna var halterneck eller liknade å 99,9% trosorna hade inga "ben". Vilket inte var så bra

För de vill ju jag inte ha på min nya framtida bikini. Får så sjukt ont i nacken med halterneck.. De skär in och nacken böjs fram.. Å utan mina "ben" på trosorna känner jag mej inte bekväm.

Ska kolla in på Stadium, för de brukar ha bra.. Finns lite olika modeller å så.. Ska kolla in surfshorts också, för de har sått på listan sen seglingen i trean, men de har aldrig blivit av.. Hittade ett par snygga under resan, men de kommer saker emellan å förstörde.

Oj, nu kom jag på ännu mer jag vill ha.. Ska ta å skriva mej en lista så att jag inte glömmer bort nåt viktigt.

//Angelica

Plugg ute i solen

Vi gick å hämtade ett bord å bar ut lite saker.. Satt där med datorn framför mej å försökte skriva, men de gick inte. Fingrana som stelnade!! Kroppen började skaka så vi fick ge upp å gå in istället.. =( De som är så fint, å varmt (10grader) men de blåser som bara den!! Det göre kallt..

Erik har gått å vilat nu, å jag sitter här å dricker kaffe å försöker plugga.. Men jag är så trött på de!!

Längtar till ikväll!! Ska träffa Emma å Ems då! =) Har inte sett dom på väldigt, väldigt länge!! Men de har alltid kommit massa plugg emellan, de göre iofs nu också.. Men skit samma, måste ju få göra nåt annat också.. Ska ändå inte plugga ikväll..

Det är bara ett problem, de vill ses klockan 20.. Gossip Girl slutar ju då!! Eller nåra minuter innan. Men Erik ska köra ner mej så de blir nog inga problem, nån minut sen kanske.. Men jag brukar alltid vara i tid å lite innan å få vänta.. =P

Nä, plugga vare

//Angelica

Hurtig

De va jätteskönt ut.. Hade lite för mkt kläder på mej, så jag var tvungen å öppna upp å sen tillslut ta av mej västen.. De tråkiga var att jag fick skavsår! Hatar de.. Å sen fick jag superont i benen, men de gick bra om jag småsprang lite granna.. För då vinklade jag foten på nåt annat sätt, typ.

Nu ska jag ta å plugga lite, inte kul, men jag måste..

//Angelica

19 april 09

Ojojoj, va skönt de va att få sova ut!! Vaknade iofs halv sju å behövde gå på toa.. Å sen sju för då ringde klockan, hade glömt å stänga av den.. =P Men jag somnade om så de va ingen fara.. Sen vaknade jag efter nio igen, å då kunde jag inte somna om, men de gjorde inget, för då hade jag ju sovit i 11 timmar å de fick räcka..

Undra vad som ska hända idag, vet inte riktigt hur vädret är, har inte dragit upp persiennen, men de ser ut å va sol för de e ljust å lyser utanför.. Så kanske en promenad eller nåt, får se..

//Angelica


Sova

De blev inte riktigt som jag hade tänkt mej, men de brukar de inte bli så jag är inte förvånad..

Nu orkar jag inge mer så jag kastar in å går å lägger mej i sängen, är nog lite bekvämmare än soffan..

Gonatt

//Angelica

Trötter

Jag som var överlycklig att jag kunde vara uppe länge idag, jag vet inte om jag orkar, är så fruktansvärt trött!! Ska kanske sova tidigt ändå, men inte ställa någon klockan å få sova ut.. Men jag lär ju vakna runt sju eftersom jag är inställd på de nu.. VI får se hure slutar..

Men om inte Erik kommer hem snart å livar upp stämningen här hemma så kastar jag nog in.. För om jag lutar huvudet bakåt lite å faller ögonen igen.. =P

//Angelica

Pluggliv

Hann inte med så mkt idag, för Erik å dom kom upp lite tidigare än vad jag planerat.. Men de blev lite läst iaf å så började jag skriva också.. Ska väl fortsätta i morron, men då ska jag ha sovmorron!! Måste få vila ut lite också.. För sen kommer de å bli tidigt fram till den 29.. =/

Men så ere när man pluggar. Livet är som så när man pluggar!! Inget liv överhuvudtaget.. =P Möjligtvis på sommarlovet, fast då måste man jobba.. Eller jag ska ju inte jobba, men plugga.. Så då kommer jag inte ha nåt liv då heller.. Men jag tror inte att den kursen kommer å va så ansträngande, eller jag hoppas inte de..

//Angelica

Överstökat

Nu är tentan över.. Gick ganska så fort å dra igenom den, men sen var jag tvungen å renskriva å fixa.. Är lite orolig att jag har missat lite granna, men de går inte å göra så mkt åt de nu..

Har duschat å fixat lite, funderar på å dra ner på stan, men jag orkar verkligen inte.. Så jag stannar hemma å läsa lite å väntar till de andra kommer hem.. Eriks familj är nämligen här på besök idag..

Har öppnat lite fönster så att de kommer in lite frisk luft här.. Försökte med stoa fönstret så att jag skulle få lite sol på mej också, men de blev så krångligt.. Å de blåste bara igen.. Tror inte att de klara å stå uppe utan stöd..

//Angelica

Tentadags

Dags att gå, önska mej lycka till!

//Angelica

18 april 09

Jag kände mej lite för pigg för att sova igår, men de va då inga problem att somna.. Tog bara en liten stund å sen var jag borta.. Vaknade en gång mitt i natten, å sen vare lite svårt att somna om, de va så oskönt på kudden. Sen vaknade jag lite innan klockan ringde också, å hade problem att ligga bekvämt.

Tur att de inte e tenta allt för ofta, för så hade jag haft problem med nacken! =P

Ska fortsätta med min frulle.

//Angelica


På andra tankar

Har nu suttit å nördat mej på Facebook en stund nu.. Det för att hålla tankarna på annat än tentan, blir som nervös annars.. Har faktiskt gått bra, fast jag har lite ångest för att 7-stegssytematiken inte sitter riktigt än!! Men den kommer nog aldrig att fastna, eller jag kan ju hopaps att den gör de under natten. Ska kolla en gång till på den, innan allt åker under kudden.

Ska nu gå å borsta mina tänder å sen krypa till kojs..

//Angelica

Konstigt väder =S

Idag har vi haft alla årstiders väder.. I morse när jag gick till skolan vare sol.. När jag cyklade hem så regnade det!! Å sen senare så kom de snöflingor stora som handskar!! =O  Så här hare tydligt vart hela dan, enligt Erik. Sol, regn, blåst, snö, sol, regn, blåst, snö.. =P

Bort med de dåliga vädret å ge mej VÅR!! =)

//Angelica

Dagens


Detta blev det idag på fredagsfin. =)

//Angelica

Klar att gå

Dags att gå till skolan nu.. Blev inte den klädsel som jag hade tänkt mej, men de här får bli bra.. Hoppas bara att Charlotta inte har glömt nu.. För då blir jag arg! =P

Måste packa maten å putsa skorna lite, hörs!

//Angelica

17 april 09

Fick ett knas-sms av Lina igår.. Antingen var jag trög eller så vare inte kul.. =P Men de va inte bara jag som inte förstod, tur var väl de! Sen somnade jag nog ganska så snabbt.. För jag minns iaf inte att jag låg vaken länge.

Sen vaknade jag två minuter innan klockan ringde, så jag gick upp å duschade, gick bra den här gången också.. Men vattnet kändes lite kallt i början men sen så blev de varmt.. Så nu sitter jag här med frullen.

Ska gå å leta efter mina "fredagsfin-kläder" sen.. Har en bild i huvudet, hoppas den inte kraschar pga något..

//Angelica

Fredagsfin!?!

Kjelle kom förbi, å sen blev jag lämnad ensam.. =( De skulle åka å fixa nånting på bilen.. Men de gör inte så mkt, för jag ska ju ända ta å borsta tänderna å krypa till kojs nu.

Måste duscha i morronbitti, burr. Hoppas att de e varmt i lägenheten.. Men jag kan verkligen inte duscha nu, för då måste jag ändå göra om de i morron igen.. För luggen kommer å stå åt alla håll.. Värdelöst å gå å sova med blött hår!! Iaf lugg, den är lite svår att tämja..

Har ett superproblem i morron.. Charlotta har infört något som heter Fredagsfin, det betyder att man ska klä upp sig lite mer än en vanlig dag.. Typ jeans är inte tillåtet!! My good, vad ska jag göra?!?  Lever ju i mina jeans när jag är i skolan. Jag är inte kjol/klänning-tjej!!

Äger inte många sånna plagg, så morrondagens klädval blir klurigt.. Men nåt ska jag väl kunna hitta på.. De borde ju gå bra med byxor, lite utav den finare typen.. Får se hure blir.. Har en klänning i mina tankar, den blire nog..

Nä, men gonatt =)

//Angelica


Förhörd

Jag bad Erik å förhöra mej idag, för det är då man verkligen ser om man kan något.. Går som inte å fuska då.. Han var kanske inte så überengagerad, men de gick bra ändå.. Han var lite lik P i sitt sätt att förhöra..

Under tiden säger han:
"Det här är ju svårt, för du säger en sak och så står det en annan sak på pappret.." =P Haha, kanske för att jag inte kan så mkt.. Eller för att jag hittar på saker som låter bra..

Dags för kaffe.

//Angelica

Vinter - igen

Jag som trodde stenhårt på att våren var på ingång, men tji fick jag.. Idag när jag satt på föreläsningen å blickade ut genom fönstret såg jag att de komer små, vit flingor ner från skyn!! Vad är detta?!? Ge mej vår, eller sommar helst!!

Usch, de här gillar jag inte.. Ännu mindre eftersom jag hade västen på mej så de va lite kallt å cykla hem idag.. =P  Tur att jag inte har så långt..

Ska plugga lite nu..

//Angelica

16 april 09

Jag gick å la mej fast vi hade gäster igår, eller Erik hade gäster så de gjorde mej inte så mkt.. Jag var tvungen att gå å sova.. Fast han gick nog ganska direkt efter de.. Lite tur, för de är jobbigt å ha nåra sittandes i köket å prata när man vill sova.. För de e inte så ljudlösa av sej.. =P

Sen kom Erik in till mej å pratade mej till sömns, iofs tog det nån timma, menmen.. Sen har jag sovit kanonbra, märkte inte när han gick å la sej. Men jag vaknade dock strax innan 6 å kunde då inte somna om.. Så jag låg å lyssna på radion..

Nu sitter jag här igen å försöker trycka i mej frullen, går trögt.. Ska fortsätta.

Ha en bra dag!

//Angelica

Pluggpluggplugg

Idag när jag på föreläsningen såg jag vem läraren var lik.. En kille i min fd gymnasieklass.. De är inte lika till utseende, men deras kroppsspråk, som typ inte existerar.. Står bara rätt upp och ner å maler på! Sjukt tråkig å se å lyssna på!

Han slutade lite tidigare idag, väldigt skönt!

Jag å Charlotta satte oss då å plugagde lite.. Sen vare tentagenomgång av Bygg.prod.1.. Kanske inte var nåt nytt, men det var ändå skönt att han hade en, för de va nåra småsaker som han sa som jag inte visste om.. Sen hjälpte han oss med lite andra uppgifter.. Så nu har jag ändrat min mening om honom, han är jättebra å kompetent när han står framme och föreläser, men inte när han ska svara på frågor..

Så jag ska ha kvar den kursen ändå, det kan ju gå.. Bara jag vill å de vill jag ju!
 Vet inte om jag känner mej så mkt smartare när jag pluggar, men förhoppningsvis så fastnar något iaf..

Nu ska jag fortsätta titta på Grey's

//Angelica


15 april 09

Eftersom jag glömde bort att duscha igår så fick jag göra de i morse.. Men de gick faktiskt bra, är inte så kallt på mornarna längre.. Å om jag hade duschat igår så hade jag behövt blöta håret idag igen, för luggen hade stått åt alla håll.. Den gör så när jag sover med blött hår, kan bli så annars också..

Sitter här å försöker få i mej frukost, men de går trögt.. Är inte så hungrig, men jag måste äta för annars klarar jag inte mej till lunch.. Å då kommer jag inte va rolig att handskas med.. =P

Dags å fortsätta äta.

//Angelica

Val

Klockan bara rusar iväg!! Hela kvällen har gått å jag har inte öppnat boken!! Men jag var helt slut när jag kom hem.. Å lite less på böckerna.. Men nu hoppas jag att det ska lösa sej.. Men de ska jag inte hoppas på..

 Har skickat iväg ett mail till kåren å frågat lite saker.. Sen har jag även funderat på att ändra mina kursval inför hösten.. Har till i morron natt på mej å fundera.. Men de känns lite tungt att ha en kurs med en lärare som jag absolut inte gillar när jag inte behöver den kursen. Men de känns lite dumt att jag missar den inriktningen på grund av läraren.. Å vet inte hur jag ska göra!! =S

Nu ska jag iaf gå mot sängen, känner att jag behöver de..

//Angelica

Suck

Dagens föreläsning var väldigt sövande, hmm, kanske ska säga mycket sövande! Fast jag lyckades iaf att hålla mej vaken, men de va tufft.. Grejen är ju den att det är intressant å så, men föreläsaren är så tråkig!!

Efter föreläsningen satte jag å Charlotta oss ner å pluggade byggproduktion.. Har väl gått sisådär.. Går lite framåt iaf hoppas jag.. Men läraren är lite knepig.. Han är inte direkt villig att hjälpa oss. Å han kunde inte själv en uppgift som han har gjort i en tenta!! Hur ska vi då kunna den?!? =S

När jag kom hem idag så hade jag fått fakturan på böckerna, men de va fel pris så nu måste jag hålla på med de också, orkar verkligen inte!! Ska aldrig mer beställa böcker så där igen!! Hoppas att jag slipper beställa från de här företaget i framtiden, men risken finns att de bli nåra beställningar därifrån.. Eftersom det har med bygg å göra..

Ska dricka kaffe nu å inte tänka på de nu..

//Angelica

14 april 09

Vi gick å la oss tidigt igår, gu så skönt de va.. De brukar alltid vara jobbigt å vända tillbaka dygnet efter ett lov men de gick faktiskt bra.. Iofs så låg vi å pratade i timmar innan lampan släktes å vi sa gonatt.. Men efter de så somnade jag på en gång..

Har inte vaknat något i natt, vilket var otroligt skönt! Då vaknade jag 20 minuter innan klockan ringde istället. Men de gjorde inget, kunde lika gärna gå upp..

Mitt hår står åt alla håll så jag borde duscha de, men de e alldeles för kallt här inne för att jag ska klara av å stå i duschen, kommer ju å frysa ihjäl!! Så jag hoppas de går å lösa på annat sätt, annars får jag problem!!

Hade en jättemärklig dröm inatt.. Jag typ cyklade nånstans med nåra.. Tog lite kort på saker å ting.. Å sen när vi skulle tillbaka så hade vi fått parkeringsböter på bilarna..

VI hade ju cyklat dit!! =O Jag fattar ingenting!! Är ingen idé att försöka förstå heller, verkar omöjligt..

//Angelica

Grattis Bro'

Grattis till Macke som fyller år idag! =D

//Angelica

13 april 09

Fredag
Rallybrudar var inte så jättebra, tyckte att den var trög. Nåt skratt kanske jag fick mej, men de va ingen "wow"-film.. På kvällen följde jag med Erik hem. Vi kom dit å de va massa människor där å kollade på film, så de va typ fullt i soffan, men vi klämde oss ner ändå..

De va nån skräckis, men jag fattade inte så mkt.. Sen tittade vi på en annan film, minns inte vilken för jag somnade.. =P Sen gick vi å la  oss på riktigt uppe i stugan..

Lördag
När vi vaknade på morronen så var det 12 grader - INNE!! Å Erik drog av mej täcket, de va ju askallt!! Men han tyckte de va roligt att jag skrek.. Hehe..

På eftermiddan åkte vi till MoP för att äta påskmidda.. Jag hjälpte M med maten, medan Erik underhöll Macke.. =P Sen kom även M&M. Åt den goa middan å efterrätten.. Sen blev det presentutdelning till de fyra födelsedagsbarnen.. Erik fick en perkulator så han är helnöjd. Sen fick han en början till ett våffeljärn. Sen blev de Robinson å film å sen åkte Erik hem.

Söndag
De va helskönt väder ute.. Jag satt inne nån timma först å skrev lite granna å sen gick jag ut i solen å läste!! Jättehärligt, varmt å skönt. Erik kom å hämtade mej på eftermiddan å vi åkte hem till honom å lagade mat med Angelica å Bella. De va tacos som stod på menyn.. Mkt gott.. Sen drog Björn nitlotten å fick ta disken.. =P Så gåre om man smiter iväg från matlagningen..

Lite senare så spelade vi Twister, jag har aldrig kört de förut.. Å va jobbigt de va!! Jag var jätteskakis i benen flera timmar efteråt.. Mjölksyra som tusen fick man också.. De riktigt sög i benen!! Sen körde vi Buzz.. Kommer itne ihåg hur de gick, men jag tror att jag vann en gång iaf..

Erik å jag åkte ut på en tur å jag fick köra runt han.. Lite läskigt för jag gillar inte å köra näre e mörkt.. Men de gick bra.. Såg en katt, en räv å två grävlingar.. Den sista grävlingen var lite läskig, för jag försökte å rulla hela vägen hem å så kom han ivägen.. Jag slängde mej på bromsen å skrek så Erik blev rädd!! =P Men de gick bra, han kom undan å jag kom ända hem..

Måndag
Packade ihop mina saker å sen satte jag mej i solen å pluggade lite.. Sen vare dags att åka hem.. Så nu sitter jag hemma i soffan, känns väldigt bra!!

//Angelica

10 april 09

Lördag
Kom hem till MoP, tittade på Robinson å efter de åkte Erik hem.. Satt uppe en stund på kvällen å pratade av mej lite granna..

Söndag
Åkte till M&M å fikade, å sen åt vi även middag där..  Höll på å fixade ritningen på deras kök å de tog ltie tid, för vi fick inte skrivaren å funka.. =P Sen så, efter att vi hade startat om allt ett par gånger..

Måndag
Jag å Macke var ensamma hemma hela dan.. Jag pluggade mest..

Tisdag
Jag var ensam hemma själv, Erik kom förbi en liten stund. Satt mest å plugga då också

Onsdag
Jag å M for till "storstan".. =P Nee, men vi åkte ut en sväng så jag fick se lite människor.. På kvällen åkte jag å Macke till Erik.. For en sväng till Linkan å sen kom han med oss, å vi körde Buzz.. Första gången gick de inge bra men sen så vann jag. Efter de så åkte jag å Macke hem..

Torsdag
Jag var ute å skyfflade lite vatten, men de hjlpte typ inte, för de kom massa vatten tillbaka, men jag får väl göra ett nytt försök en annan gång.. Sen var de dags att göra sej iordning för de var middag hemma hos Eriks familj. =) De gick som inge bra för oss.. Först kom vi iväg 15 minuter försent då vi fick besök strax innan vi åkte.. Sen skulle vi tanka, åkte en liten omväg för de.. Men de pumparna var trasiga.. Fanns inga på vägen, för de har stängt ner massa.. Åkte en liten omväg till.. Så tillslut kom vi fram, typ 35 minuter försent, pinsamt!! Men de gick bra, fick supergo middag!! Spelade lite Buzz, men de gick inge bra för mej å Macke..

Fredag
Har pluggat lite på morronen.. Är nu hos M&M, har fått smårgåstårta å sen ska de bli filmkväll, Rallybrudar! =)

//Angelica

Marianne-dagen

Idag säger jag grattis till mej själv å alla andra Mariannare! =)

Jag ska inte säga att jag är besviken att jag inte har fått nåra gratulationer då de är mitt andranamn bara.. Men ändå.. Fast jag har fått från två stycken, för jag skickade sms till dem i morse då de också heter så..

Eller lite besviken är jag på Erik, för jag har påmint han å tvingade han å köpa en present, Marianne-påse.. Å den har jag inte fått än, han har glömt de totalt.. Ska ställa fram den nu när jag åker å se om han kommer på de eller inte.. Skulle inte förvåna mej om han inte gjorde..

//Angelica


Bowling

Jag måste ju bara skriva att JAG VANN ÖVER ERIK PÅ BOWLINGEN!! Låg typ alltid efter, men jag kom ikapp i slutet.. =) Fast det var bara med fyra poäng, men de e en vinst de också..

Men jag vann inte helt smärtfritt.. Jag knäckte en nagel, &#%"¤ så ont de gjorde!! Så nu sere väldigt fult ut, menmen den växer snart ut..

Så jag rekommenderar inte långa naglar om man ska bowla, ändå har jag inga superlånga, men de gick ändå inte bra..

//Angelica

Glas i mat

Vad är det som händer egentligen?!? De går ju typ inte å äta något längre utan att riskera att det kan vara glas i de!! När de första larmet kom om kycklingen så var jag tvungen å springa å kolla, för vi hade ju köpa den sorten.. Det var utgångsdatumen 9/11, 16/11, 23/11 som de kunde vara glasbitar i å vi har 6/11.. Hmm, undra om jag ska våga äta den ändå?!?

Å igår läste jag att de fanns glasbitar även i korv, köttfärs, pyttipanna, färdigrätter. Seriöst, vem är så sjuk å gör sånt? För de kan inte va en olyckshändelse!

//Angelica


4 mars 09

Hmm, vad har jag att berätta? Jo, M&M å GF kom förbi igår, de fick lite mackor å kaffe å fika.. När de åkte diskade jag medan Erik plockade undan allt.. Sen satte vi oss i bilen å åkte ner.. De gick väl bra å komma ner, var lite dåligt väder å Erik har kassa vindrutetorkare.. De är segare än segast å tar typ inget.. Så iband såg man bara lyset på den framför eller brevid, lite läskigt.. =P

När vi kom fram så fick vi midda, bakpotatis med kassler, yummi! =) Hade med mej rulltårtan som jag gjorde, å den var nog väldigt uppskattad..  Bra de, annars hade de blivit lite jobbigt. Fast jag har råkat göra med massa smörklumpar nångång, men jag tror inte att de blev de den här gången, för de e verkligen inte gott.

Jag är lite förvånad för idag vare jag som drog upp Erik ur sängen, de hör som inte till vanligheten.. Han brukar alltd väcka mej å säga att vi ska gå upp.. De måste va nåt fel på han! =O

//Angelica

En runda på stan

For ner på stan.. Letade ihjäl mej efter ett par leggings, men de fanns inga som var bra.. Gina hade, men de hade bara med dragkedja å de vill jag inte ha.. Men tillslut så hittade jag ett par å BikBok, fick även med mej en tröja därifrån.. Var bara tvungen.. =P

Hittade inte de som MM vill ha =S Så de får lösas på annat sätt..

Sen kom Erik å hämtade, vi for upp på skolan för jag ville kolla tentan.. Hann precis innan de stängde för lunch.. Enligt läraren så har jag klarat mej. =) Han sa att jag fick 20,5 p å godkänt var 20..=P Hehe.. Men som alltid så tror jag inte på de förän jag har sett tentan.. Charlotta ska också kolla åt mej, en dubbelkoll så att säga..

Men nu kan jag iaf ha ett pra påsklov, eller jag halvbra iaf, har ju omtenta i produktion efter lovet.. Men nu är jag iaf ledig den 16 maj, förhoppningsvis..

//Angelica

Bakning

Så då har jag bakat.. Blev kanske inte som den brukar, men den går å äta å de e huvudsaken.. Försökte få upp Erik ur sängen, höll på i en timma till å från.. Å sen när han gick upp så sa han:
"Varför har du inte väckt mej?"
"Jag har försökt, men du har ju vart stendöd."

Då fick jag en konstig min, jag tror inte att han höll med.. =P

Eftersom M&M inte kommer förns om 3-4 timmar så har jag tid på mej att strosa runt på stan i min egen takt! Det ska bli skönt.. =)

Nu ska jag gå å fixa luggen, den ligger åt alla håll!! =O

//Angelica

3 april 09

Jag är helt ledig idag å hade planerat att jag skulle sova till kl9, men de gick inte.. Vaknade kl7 å kunde inte somna om igen.. Varför kan jag inte va så pigg när jag ska till skolan?!? Har vaknat massor inatt å drömt en massa konstiga saker!! Tur att de bara var drömmar.. =P

Ska försöka å hinna ner på stan en sväng idag.. "Lovade" MM att jag skulle fixa en sak åt henne, men jag glömde bort de igår, samt att jag skulle vilja ha ett par jeansleggings.. Har letat efter de i månader å nu när de slog igenom så finns de lite mer alternativ..

Senare kommer M&M å GF på besök.. Så vi ska bjuda på lite fika å så.

Kl14 idag är de tentaåterlämning som jag inte kan gå på, då jag får mina gäster precis då.. Typiskt, M&M kommer typ aldrig hit å så kommer de just idag näre e återlämning.. Jaja.. Charlotta ska kolla min tenta, de viktiga är bara om jag blivit godkänd eller ej.. Vilket jag inte tror att jag har.. Finns inte en chans..

Ska gå å baka nu å sen äta frulle..

//Angelica

Stulen tvättid

Gick till tvättstugan lite tidigare, för tvättmaskinerna brukar vara lediga då.. Å 15 minuter så kan ingen börja tvätta, för de finns ingen sån snabb tid.. Men när jag kom ut dit så var dom upptagna, inget jag kan göra åt då för programmen hade pågått ett tag..

Grejen var den att
Nr1 var klar
Nr2 hade 34 minuter kvar
Nr3 16 minuter kvar

Min tid började om 15 minuter..

Jag gick tillbaka till lägenheten å väntade. Sen när min tid började så gick jag ut. Nr1 var borta så jag lassade i mina saker där. Sen blev deras Nr3 klar, så jag tog ut deras saker å la i mina egna.. Men Nr2 hade fortfarande 17 minuter kvar.. =S Vad gör man? Stoppar programmet å slänger ut kläderna som inte är ursköljda?!?

Väntade en stund å så kom personerna som rådde om tvätten, 5 minuter efter att deras tvättid gått ut.. Då stod dom å diskutera vart deras påse tagit vägen. Sen stoppade dom programmet, men ville inte ta i tvätten för den var för blöt! =O Så enkvart försent fick jag lägga i min tvätt..

De e så när man delar tvättstuga med andra.. Men de här var faktiskt första gången de hände, så vi har faktiskt en bra tvättstuga.. De som har hänt är att någon har gått in å använt maskinerna när jag fortfarande har haft tid å tvätta mer, de gillar jag inte.. Tidigast en kvart innan, inte drygt en timma!

//Angelica

Hyresrätt

Dagens lektion har givit mej så fruktansvärt mycket.. De handlade om hyresrätter, det är bra om man vill bli förvaltare men även sjukt bra om man bor i en hyresrätt, vilket jag gör.. Nu vet jag ju vilka rättigheter jag har.. Så när jag flytter härifrån så kommer inte Bostaden att kunna lura mej på massa ersättningspengar..

Å jag är så nöjd, för hon kommer å få kämpa för att få ut något!! Hehe..

Jag tycker synd om alla som inte får denna kunskap, för det är ju viktigt att veta.. Innan hade jag ju ingen aning om vad som gällde.. Lyssnade ju bara på Bostaden å trodde att de hade rätt.. Men de e allt lite falska, suger ut så mkt pengar som möjligt å gör så lite som möjligt.. Usch.

Hörde att de va en som fick betala för att hon hade gjort fettfläckar på tapeten, men när nästa hyresgäst kom så gjorde de inget åt de. Utan de fick bo med fettfläckarna även fast Bostaden hade fått pengar för att göra om de.. Därför kommer jag att kräva ett nytt handfat innan vi flyttar så att jag verkligen betalar för ett nytt handfat till den här lägenheten och inget annat!

//Angelica

Tandis

Jag ringde till tandis igår, men de hade inga tider för att kunna prata med mej.. Så i morse innan jag gick till skolan provade jag igen.. Jag ringde kl 08.36 å de sa att de skulle ringa upp mej 08.40. Okej tänkte jag, de hinner jag ju. Hann knappt lägga ifrån mej telefonen innan de ringde 08.38..

Hon sa att de hade lite fullt framöver, men sen hittade hon en ledig tid idag kl 13.30 så den tog jag.. Har ju ändå inge bättre för mej, ska bara tvätta med de är kl 17 så de hinner jag ju..

Jag tror att jag ska till tandläkarhögskolan, så min tandläkare kommer nog inte att vara färdigutbildad, men de gör inte så mkt, ska ju bara undersökas.. Så mkt fel kan ju inte hända..

Hoppas att de går bra, ska äta lunch nu å sen borsta tänderna noga, så att de iaf ser fina ut på utsidan, sen vet jag ju inte vad som döljer sej på de dolda ställena..

//Angelica


2 april 09

Haha, har haft lite roliga drömmar inatt.. Typ att jag spelade fotboll å gjorde värsta rushen.. Broder var också med, han ställde sej i mål en snabbis å gjorde en jätteräddning.. Å då fick han lite pris av dommaren.. =P

Sedan vaknade jag till av att Erik började prata.. "Ta till ta ...." De gick inte riktigt att få ihop hans ord till nåt vettigt.. =P

Idag har jag sista lektionen innan påsklovet börjar =) Ska bli så skönt! Fast jag ska iofs plugga en hel del, eller åtminstonne försöka..

//Angelica

Nya kanaler

Idag fick vi två nya kanaler, 8an å 9an.. Inga som jag jublar över.. Fast vi fick dom inte helt gratis, de har ju höjt hyran nu också från och med den här månaden..

Efter att vi hade kanalsökt så fixade Erik iordning kanalerna.. Vi har ju haft dom huller om buller, för jag har inte vetat hur man fixar de å inte orkat tagit tag i de heller..

Tittade nyss på Grey's inte lika sorgligt denna gång, men de slutade spännande.. Å de värsta är att jag kommer å missa nästa program.. =(

Jaja, ska göra mej iordning för sängen..

//Angelica

Pics från dagen idag


Kanske inte så supersnyggt med mössan över brillorna, men de gick inte på nåt annat sätt.. =P


Lite kärlek


Nydalasjön

//Angelica

Fin dag

Dagens lektion handlade om debet å kredit.. Jag gillade de inte alls i FEkA, men jag ska ge de e n chans, jag hade ju faktiskt en väldigt dålig lärare då.. Den här är mkt bättre.. Jag hoppas att jag gillare de, för jag har ju funderat på å läsa nån ekonomikurs lite senare i utbildningen..

När jag kom hem så sorterade jag lite papper. Gjorde inte jag de nyss? Jag har för mej de.. Men nu vare iaf massa papper som låg löst, var tvungen å ta hand om den, å ha lite organisation.. Ska väl ta å börja packa snart också, måste skriva en lista först bara..

När jag kom hem så funderade jag på att gå ut å sätta mej i solen, men de va skugga där jag skulle sitta så jag väntade en stund.. Sen blev de upptaget, då tog med mej Erik på en promenad, istället han höll på att dö när han såg att vi skulle gå 5 km, men han gick med på de tillslut.. Tog ju bara drygt en timma..

//Angelica

Bad hairday

Ingen bra hårdag idag.. Luggen står åt alla håll!! Har kletat i massa mousse å spray å nu ligger den iaf ner, men den ser inge vidare bra ut.. =P Nackdelen med kort lugg.. Hade den varit längre hade jag bara behövt ett spänne eller något å satt upp den med, men de går inte..

Men jag överlever nog, eller de hoppas jag iaf. ;)

//Angelica

1 april 09

Min dator lever fortfarande! Antingen var det ett aprilskämt eller så klarade jag mej undan eller så kommer de senare.. Ingen aning, hoppas på alternativet i mitten..

Har sovit sjukt bra i natt å haft massa trevliga drömmar, om vad? De minns jag inte längre.. Så typiskt, jag glömmer dom typ alltid efter att jag har vaknat upp.. =P

Eftersom de e 1 april idag så ska jag passa mej för vad folk säger, ska inte gå på nånting.. Men de kan bli svårt, för jag är ganska så lättlurad.. Hehe

Dags att borsta tänderna..

//Angelica

RSS 2.0