27 feb 10

Dagens gjorda:
¤ Malt kaffe
¤ Rivit choklad
¤ Lagt dricka på kylning

Kvar:
¤ Utedag
¤ Middag
¤ Chaufför

Händer inte så mycket spännande just nu, men ändå äre fullt upp.. =P

//Angelica

26 feb 10

Hänt idag:
¤ Pluggat
¤ Hämtat lillebror å kusin
¤ Gjort en KF
¤ Ätit middag

Ska göra resten av kvällen_
¤ Åka till Botkyrka å sitta i en innebandyhall å titta på lillebror
¤ Plugga
¤ Handla

//Angelica

25 feb 10

Erik hann hem igår, han kom lite tidigare, men det gjorde inget.. Eller jo, för jag fick det lite stressigt i slutet, men jag tror att jag fick med mej allt iaf.

Fick packa om lite på flygplatsen då jag inte höll vikten, men tillslut så gick det. Checkade in å gick igenom spärrarna.. Å så tjöt det, blir alltid så nervös när det tjuter..

"Ta av dej skorna" sa vakten, jag blev lite paff, men jag gjorde som hon sa å gick igenom igen å då pep det inte.. Haha, har adlrig varit med om att man måste ta av sej skorna.. =P

Flygningen gick bra, mamma stod å vänta på mej på Bromma å pappa satt i bilen.. Sen åkte vi å hämtade Macke från träningen.

Åkte hem å fikade lite å gick å la oss sent, å jag var så trött i morse när jag vaknade å skulle köra Macke till bussen.. De va lite slirigt på vägarna, men det gick bra..

Ska ta å äta frulle nu, ciao

//Angelica

Resa

De börjar närma sej nu, om två timmar ska Erik vara hemma å hämta mej å köra mej till flygplatsen.. Är fortfarande nervös att han inte hinner hem i tid, vad göra jag då? Bussen ut har redan gått så den kan jag inte ta.. Jag får väl försöka starta igång monstret på parkeringen då eller ringa Jenny..

Nej, men det ska nog va lugnt, han skulle få "ledigt" från övertiden en stund, för han slutar egentligen 17, men till dess är han inte klar.. Har aldrig varit å kommer aldrig å bli.. =P

Måste gå å väga väskorna nu å kolla så att allt är med..

//Angelica

Läsning

Ska ta å läsa lite i JÖK-boken, bara 50 sidor å läsa. Hoppas jag inte somnar.. Jag tycker de e fruktansvärt jobbigt å läsa böcker för de snurrar så mycket annat i mitt huvud så tankarna flyr från plugget..

Har klarat mej så bra hittills utan att läsa i boken, utan bara ta hjälp av filmerna å lagboken å internet.. Men nu finns det inga filmer, så jag måste läsa.. =(

//Angelica

Jag ska inte ha levande saker

Ni som har läst ett tag kanske minns denna. Vi fick den av Linkan i inflyttningspresent i november 08



Idag ser den ut så här



För några månader sen fick vi den här av Eriks mamma. Å hon sa att den kunde jag inte döda.


Hon hade fel

När vi flyttade in fick vi den här av mormor, den har vare på väg å dö flera gånger men klarat sej, de har kommit upp nya stickare, vi får se hure blir denna gång..



Jag tror jag ska köra på plastblommor i fortsättningen.. =P

//Angelica

Gammalt kommer tillbaka

Haha, jag träffade en gammal klasskompis från gymnasiet idag.. Blev lagom förvånad, visste iofs att han bodde här uppe, men jag var inte beredd på att se han, de bor ju trotsallt mycket människor här..

Vi umgicks flitigt ett tag i trean, å vi hade ju vårat UF-företag tillsammans.. Men sen kom studenten å kontakten försvann.. Jag var väl för elak så han inte ville veta av mej. Haha..

Men vi kanske tar upp kontakten nu, vi får se..

//Angelica

Burr

Ska ge mej ut i kylan nu.. Måste till skolan å lämna in en uppgift i Byggproduktionen, lite sent känns det som, men jag fick komplettering.. Å nu har jag fixat det, hoppas att det är rätt.. Annars får jag ta det är jag kommer hem.. Ska ner på stan sen också, varför vet jag inte.. Måste bara säga hejdå till stan.. =P

//Angelica

24 feb 10

I natt har jag sovit kanon! De va lagom varmt i sovrummet, eller Erik tyckte det säkert var kallt för han gnäller så fort mätaren går under 24 grader.. =P Själv är jag typ van med 19 grader hemifrån..

Fast jag tycker att det känns annoslunda, 19 grader hos MoP så kan man ta på sej en tröja å så fryser man inte längre. 19 grader här hemma, så tar man på sej två tröjor å en filt å fryser fortfarande!!

Dagens planer:
¤ Plugg
¤ Skolan
¤ Stan
¤ Packa de sista
¤ Åka till flygplatsen
¤ Flyga till Sthlm =)

//Angelica

Packning del 1

Första packningsronden avklarad, fick ner allt som låg på sängen, dock är det lite till som ska i, bla en necessär å ett par skor, men det ska nog få plats, fanns mycket luft kvar å vikten var inga bekymmer, bara 9,1 kilo.. Fast det är ganska så mycket för att bara vara kläder!! Man kan ju tro att jag ska flytta, men jag ska bara vara borta i två veckor.. =P

Måste nog lägga lite böcker i min stora väska, annars får jag inte plats.. Men det ska nog lösa sej.. Problemet är bara att jag måste släpa packningen själv till flygplatsen då Erik troligtvis kommer å bli sen i morron.. Vilket jag inte hoppas, för det blir så krånligt då.. Måste springa till ÅC å köpa en bussbiljett först, då jag inte kan betala med mitt kort på bussen, borde kanske fixa de.. =P

//Angelica

Packning

Allt det här (+ lite till) ska i...



..den här..


Önska mej lycka till!

//Angelica

Flygning

Jag börjar bli lite orolig angående min flygning i morron eftersom det är kaos i Sverige just nu.. Det är nog tur att jag inte ska åka tåg iaf..

Men ändå, i helgen var flyget 4 timmar sent.. Blir en angång sen så blir resten också sena.. Jag gissar att mitt flyg kommer från Malmö eller GBG å det är där nere det är som värst.. Å igår var det också massa förseningar till å från Umeå..

Jag ska landa 20.45 tror jag å det är nästan på gränsen för jag tror att planen bara får landa/lyfta till 22.00 eller nåt sånt, efter det så flygs man till Arlanda.. Å hur kul e de??

När jag flög ner i julas så hade jag tur. Dan efter att jag hade kommit ner (den dagen jag från början planerade att komma) hade de stängt av Bromma Flygplats pga snön.. Så man kan ju säga att jag hade lite tur då..

Frågan är; har jag vädergudarna på min sida denna gång också??

//Angelica


BTW, de har blivit kyligt igen, hade -24 i morse när jag gick upp!!

23 feb 10

Vi hade 21 grader i sovrummet igår när vi skulle sova så jag var tvugnen att dra ut elementet för jag höll på å dö.. Vaknade kvart i fem i morse av värmen, å sov dåligt efter det.

Dagens planer:
¤ Plugg
¤ IKSU
¤ Packa

//Angelica

Middag

Så nu har vi ätit middag.. Jag har ätit spaghetti med köttfärssås å Erik har ätit köttfärssås med spaghetti.. ;) Jag gjorde den på kokosmjölk istället för krossade tomater. Jag tycker att det är godare så.

¤ Köttfärs
¤ En burk kokosmjölk
¤ Matlagningsgrädde (ex Milda mini?)
¤ En burk majs
¤ En lök
¤ En halv paprika

Stek köttfärsen, brynlöken å stek på majsen. Häll i en gryta. Häll i mjölken + grädden. Låt koka. Lägg i paprikan ca 15 minuter innan det är klart. Servera spaghetti till =)

//Angelica

Matproblem

Jag börjar få lite begränsat urval på MAX (å andra hamburgekedjor) nu, för några år sen när Galna Ko-sjukan kom så slutade jag å äta hamburgare, nu vet jag att det inte är nån fara, men det växer i munnen när jag äter. Fisk äter jag inte heller, å salladerna brukar inte va nån höjdare. Kolsyra tycker jag är obehagligt å pommes tänker jag inte äta mer.

Så vad finns det kvar då?
¤ Kyckling
¤ Vatten, jucie
¤ Morötter, sallad, äpple

Skulle kunna skippa det helt, men då blir Erik så lessen.. =P Får väl ta med mej en matlåda hemifrån med egen mat.. ;)

//Angelica

Potatis

Den här helgen har varit lite jobbig, har haft fruktansvärt ont i magen å den har vare helt svälld å jag har inte fattat varför.. Inte förns igår, då slog det mej, men det verkar lite osannolikt ändå..

Grejen var den när vi va på MAX i fredags så kändes det som om mina pommes inte var tillräckligt tillagade utan de kändes råa.. Vilket verkar lustigt, har aldrig vare med om det förut. Men det är den ända förklaringen jag har.

På gymnasiet ringde mamma skolsyster så att de kunde skriva in potatis på min allergilista, för potatisen på ML var aldrig fördigkokt. En gång fick jag raggmunk istället(!), men det gick bra..

Ska nog sluta med potatis om jag inte har kokat den själv för då vet jag att den är kokt ordentligt, dvs överkokt, men hellre de för då är den iaf inte rå. Å blir jag serverad potatis å in kan byta ut den så ska jag börja bli observant, är den rå så ska jag sluta äta på en gång..

Problemet är att jag känner mej å oartig å otacksam när jag inte äter upp eller sitter å petar i maten så jag brukar äta ändå oavsett om jag inte gillar eller är proppmätt. Dock inte den här helgen, aptiten har vare på noll-nivån..

//Angelica

Tvättider!!

Jag har tvättid om 14 minuter.. Personen innan mej har 30 minuter kvar på sin maskin.

Jag blir så less.. Varöfr kan folk inte ha koll på tiderna!!??

//Angelica

Dagens syssla

Vet ni vad jag ska göra idag? Något som jag inte gjort på länge nu - TVÄTTA
Å jag är sååå sugen... För att göra det extra roligt så gav Erik mej en hög med kläder igår!! Känns som om han har samlat i ett år å sen dumpat det där..

Jaja, de måste göras, måste ha lite rent när jag far ner till Stockholm, annars kanske mamma blir orolig.. =P

//Angelica

Melodifestivalen 2010 deltävling 3

Eftersom jag var i Timrå så missade jag MF så jag har ingen aning om vilka låtar som var bra å inte bra.. Å jag missade reprisen igår å de går inte att se på SVT play, så jag får väl vänta till finalen då..

Final
Darin
Timoteij

Andra Chansen
Alcazar
Crucified Barbara

Ute
Elin Lanto
Erik Linder
Getty Domein
Johannes Bah Kuhnke

//Angelica

22 feb 10

Fredag
¤ Erik kom hem vid halv nio
¤ Han duschade, jag packade in i bilen
¤ Vi åkte förbi MAX å köpte med oss mat
¤ Kom fram
¤ Fick visa upp ringarna =)
¤ Tittade på teve
¤ Gick å la oss

Lördag
¤ Vaknade
¤ Gick upp
¤ Åt frulle
¤ Duschade
¤ Åkte till M&M
¤ Åt lunch hos M&M
¤ Åkte "hem"
¤ Åt middag
¤ Svitschade kläder
¤ For till Timrå
¤ Fest hos Daniel å lite annat folk
¤ Gick till nån lokal pub - den sög!
¤ Åkte tillbaka till Daniel
¤ Åkte "hem"
¤ Gosade med Lillas
¤ Gick å la mej 03.45
¤ Somnade efter 04.15

Söndag
¤ Vaknade 07.55!
¤ Väntade på att Erik skulle vakna
¤ Erik vaknade 09.50!
¤ Gick ner
¤ Åt frulle
¤ Spelade spel
¤ Pluggade - en sida, upptäckte att jag skulle läsa 100 sidor, tappade då motivationen.
¤ Åt middag + tårta
¤ Åkte hem
¤ Kom hem
¤ Gick i säng
¤ Somnade
¤ Eriks mobil ringde
¤ Somnade

//Angelica

Väntan

Jag som hoppades att Erik skulle komma hem i tid idag. Men inte de.. Är så sjukt jobbigt å bara sitta å vänta utan att veta när det händer något!

Jaja, de går inte å göra så mycket åt det, det är bara att vänta.. Ska kanske ta en tupplur för jag är sjukt trött, eller så kanske jag ska packa klart..

//Angelica

Resultat KF

Haha, fick 38/40 rätt på gårdagens KF, jag är inte så dum som jag tror.. =P Det betyder att jag får med mej 7,125p till tentan.. Så nu har jag 17,25p.. Å jag kan ju fortfarande samla på mej.. Så förhoppningsvis behöver jag inte så mkt poäng för att sedan bli godkänd.. Å de e bra, för då blir jag inte lika pressad..

//Angelica

Besök

Nu är det nästan färdigstädat har bara badrummet kvar.. Å sen alla sopor, usch orkar inte, men jag måste för sorteringen har börja svämma över..

De plingade nyss på dörren, vart väldigt förvånad. Öppnade å då såg jag vad det handlade om. Jag fick ett litet besök av Jehovas. De va länge sen de var här nu.. Han pratade lite å så fick jag nåra tidningar.. Sedan sa de hejdå å gick.. Jag låste dörren gick till pappersamlingen å dumpade tidningarna där.. Tänkte då inte läsa dom..

Nej, nu måste jag fortsätta med städningen å packningen, ska även skriva en packlista.

//Angelica

Smuts

Det går bra för mej å min städning.. =P Herregud, jag måste ta tag i det är nu om Eriks pappa ska bo här nästa vecka.. Men de e sååååå tråkigt, vill inte.. Hittar ingen motivation till att gå runt med trasan överhudtaget!! Å så är jag rädd om mina nymålade naglar, måste hitta ett par handskar.. Har 2,5 timme på mej å städa å packa, hinenr jag??! Om jag börjar nu så kanske..

//Angelica

19 feb 10

Yees! Anja fick en bronsmedalj igår!! Tycker att det var starkt jobbat av henne med tanke på kraschen dagen innan! =)

Har börjat vakna på nätterna nu igen, inge kul för ibland tar det så lång tid å somna om!!

Dagens planer:
¤ Borsta tänderna
¤ Måla naglarna
(¤ Plugg)
¤ Fila på CV
¤ Städa
(¤IKSU)

//Angelica

Från då till nu

Mellandagarna
Erik stod i vardagsrummet såg väldigt kärleksfull ut, tog min hand å trädde på en ring på fingret, jag blev väldigt chockad å började typ gråta. Det var hans egen ring han trädde på, men han ville bara kolla hur det kändes å om jag ville ha en ring. Så vi bestämde oss för att vi skulle förlova oss. Erik ville på nyår, men jag ville inte ha samma dag som min moster och de va för tätt inpå så bestämde oss för vår årsdag.

23 januari
Vi åkte till Härnösand och smyckeskedjan Kalling, gick in och fick grymt bra hjälp. Det var en jättegullig tjej som hjälpte oss i ring-djungeln, för det var inte lätt. Tillslut så bestämde vi oss å gjorde en beställning.

10 februari
Ringarna skulle vara klara och skickas från Härnösand och till Umeå

12 februari
Jag trodde att jag skulle få en sms-avi från posten att jag kunde hämta ut mitt paket, men jag fick inget på hela dan. Så jag mailade Kalling å frågade hur läget var, om de verkligen hade skickats.

15 februari
Jag fick svar från Kalling, de hade blivit en miss å vårt paket hade hamnat i fel hög(uthämtningshögen). Jag fick lite smått panik eftersom vi behövde dom dagen efter. Han skickade iväg dom på snabbpost å sa att vi förhoppningsvis skulle få dom till dagen efter. Jag blev sjukt stressad för vi behövde dom verkligen dagen efter.

16 februari
Förmiddagen gick å det kom inget sms, magen började knyta sej. Sen pep det till å jag sken som en sol när jag såg att det var från posten. Jag gick dit och hämtade mitt paket, fick ett silvrigt fint inslaget paket. I paketet fanns ringarna, tshirts, pennor och en tändare.. För min skull så gick Erik ner på knä å satte på ringen på mitt finger.. Då kändes det bra. <3

//Angelica

Avslöjandet

Det känns som om den här förlovningen har blivit väldigt stor å de har bara gått några dagar!! Jag hade gärna hållit den hemlig några dagar till.. Men eftersom vi ska till Eriks familj i helgen så var vi tvugna att förbereda dom så att chocken skulle hinna lägga sej.. =P

Erik ringde till mamma C och berättade igår å hon verkar vara i extas! Pappa K förvånade mej mest av alla, för jag förväntade mej att han skulle säga: "Ojojoj, har Agge verkligen tänkt igenom det här?", men han var bara glad. Broder B trilla av stolen. Syster A blev glad å frågade vilka hon fick berätta för.. =)

Mot kvällen samlade jag mod till mej å ringde min mamma, jag ville ju att hon skulle få reda på det av mej å ingen annan.. Hon vart jätteglad å började planera bröllop. Hon kom fram till att september 2012 var bra (Erik höll inte med). Sen frågade hon om vi skulle sätta in en annons i tidningen, jag hade inte ens funderat så långt. Jag pratade inte med med pappa men han hälsade. Bror klämde också ur sej ett grattis efter många om och men. Tio minuter efter att jag å mamma hade lagt på så ringde mormor.

Igår ändrade vi statusen på Fejjan å gratulationerna strömmar in.. Fast bara på min.. =P Haha, Eriks kompisar som jag också är kompis med kommenterar på min status å inte hans..

Kommer man från en liten håla så sprider sej en sån här sak ganska så snabbt.. Så jag är lite orolig för helgen, har haft mardrömmar, eller de kanske ska klassas som vanliga drömmar, bilder jag får upp i mitt huvud är de från lillsessans avslöjande om hennes å Jonas förlovning. Massa kort ska tas å massa frågor ska ställas. Jag kommer å dö! Haha. Jag får väl måla naglar, öva på leendet och få till vinkningen.. =P

//Angelica

Skola =)

Skola om 40 minuter, ska kanske ta å klä på mej å borsta håret.. =P

//Angelica

Träningskläder

Igår när jag var på spinningen så blev jag riktigt chockad. Det kom inte en dam med ballerinaskor!! Hur tänker man då? Förstod inte riktigt vad hon gjorde där, för hon satt typ bara å vardags trampade å fixade med håret, snurrade det runt ringret, flätade det å så..

En annan tjej hade dubbla sport-bh:ar, varför då? Okej, vissa kanske behöver det, men hon såg inte ut och vara i behov av det. Så det hajjade jag inte..

Förut såg jag en tant med oranga(!) tights som hade varit på ett svettigt pass, det såg inte trevligt ut.. Man måste anpassa kläderna efter svetten, därför är svart bra, det syns inte så tydligt vart man svettas..

Så sammanfattningsvis:
¤ Ballerinaskor på baletten
¤ En bh räcker
¤ Mörka kläder

//Angelica

KF2

Har dragit mej hela morronen för att göra KF2.. Vill inte, de gick iofs bra på den förra, men de hade jag lite koll på.. Nu har jag inte koll på så mycket längre.. Men det är väl bara att ta tag i det nu, för annars kommer jag å glömma bort den.. Det är väl bättre att få nån poäng än noll..

Ska ta å hämta äggklockan

Önska mej lycka till!

//Angelica


Tiden bara sprang iväg.. Blev jättestresad i slutet.. Markerade en fråga för att gå tillbaka till den senare, men de gick inte att gå tillbaka.. =P Så minst ett fel, för jag kom på svaret efteråt.. Surt!

18 feb 10

Får fortfarande rysningar när jag ser Anjas vurpa.. Men det verkar som om det är bra med henne trottsallt, eller hon hade nån blödningen, men de va inga ben kraschade..

Dagens planer:
¤ Plugga - har en KF idag
¤ Skolan =)

//Angelica


OS - Anja P

Usch, Anjas fall såg riktigt otäckt ut.. Jag som hoppades på att hon skulle ta det här!! Hoppas att det inte var allt för allvarligt..

//Angelica


<3 Du och jag <3

Fick en sms-avi från posten


Hämtade ut detta silvriga paket


Innuti fanns en vit låda


I lådan hittade jag lite smått å gott


Bla den här


I det paketet fanns en liten ask


I asken fanns dessa två


Nu sitter de på våra ringfingrar

//Angelica


S+C

Ska ta å leda reda på lite träningskläder då jag ska på spinning om 45 minuter. Är lite pepp faktiskt. =) Eller inte, för jag vill egentligen inte gå ut, men jag kan behöva lite frisk luft. Ska komma ihåg å byta skor nu också, klara inte va de nya..

Måste kila, ciao

//Angelica

Jag + fisk = no no no

I helgen åt jag nåt som jag inte hade ätit på länge..

På lördagen åt jag ärtsoppa. Det har aldrig varit någon höjdare för mej, det är klart det går ju å svälja, men det är inget som jag själv skulle laga å äta. Men blir jag bjuden så visst. Å de va inte så hemskt, men jag tog ingen andra portion utan det blev mackor istället. =)

På söndagen åt jag lax. Jag tror aldrig att jag har gillat fisk. Eller jo, fiskpinnar å fiskbullar(!), men resten NEJ. När mamma lagade fisk hemma så åt jag väl nån tugga eller så plockade jag fram köttbullar ur frysen.. I skolan så åt jag potatisen/riset å grönsaker, ibland åt jag upp paneringen på fisken.. Under alla kräftskivor så har jag bara ätit paj, för jag klarar inte av konsistensen av skaldjur, känns som gummi.. Å så har jag två dåliga erfarenheter av räkor..

Men i helgen när jag fick fisk så vare inte läge å säga att "jag tycker inte om". För hon som bjöd på det gnällde på folk som sa de fast de inte ens hade smakat.. =P Så jag åt ändå, små fiskbitar med mycket ris.. Eriks familj satt å flinade å den andra familjen fattade ingenting. =P Tror de e ovetande fortfarande..

Av alla fiskar så tycker jag lax är värst, men det var inte så farligt, i sånna situationer är det bara att tugga å svälja.

Nu har jag iaf smakat, så nu behöver jag inte göra det på nåra år.. =P Klarar mej bra ändå.. Får i mej Omega 3 på annat sätt så de e nog lugnt, behöver bara 2-3 gram om dan.. Kanske inte får det, men jag har inte dött än..

//Angelica

Lunch

Jag som trodde jag skulle få se AA till lunchen idag, men de har tydligen uppehåll under OS.. Typiskt! Jag som har väntat i en vecka.. De gick bra ändå, jag tittade klart på Familjen Annorlunda från i måndag. De e mitt favoritprogram!! Kanske inte, men en av mina favoriter iaf.. =P

//Angelica

Väskbekymmer

Sitter här och planerar min flygresa (är ju inte långt kvar nu!), måste planera noga för jag ska va borta i två veckor å jag behöver ha med mej en del..

Jag får ha 20+8kg, jag ska iaf ta min stora rosa bag, men jag vet inte vad jag ska ha för väska till handbagaget, min datorväska är för lite.. Få i min dator å sen är den full.. Måste ju fylla den med 8 kg..

Vägde mina böcker, JÖK-böckerna väger 3,6 kg, FEK-böckerna 0 kg.. Men tillsammans väger de 5,8 kg.. Hmm.. Datorn väger 2,5 kg. De e för mkt, så jag får nog lägga lite i den incheckade väskan.. För 20 kg kläder kanske jag inte behöver.. Brukar ha med mej 15, för de va vikten förut.. Så jag ska nog klara mej..

Måste hitta en bra väska, så att datorn blir skyddad.. Har en vecka på mej att lösa det..

//Angelica

17 feb 10

Fick en liten sockerchock igår efter semlan, men jag blev inte så tokig.. Kunde iaf gå å sova på kvällen å somna ganska så fort, tur det.. Annars hade nog inte Erik blivit glad, för det är han som blir mitt offer när jag inte kan somna.. =P

Dagens planer:
¤ Plugga
¤ IKSU

//Angelica

Middag

Erik kom inte hem så sent som tur var. Middan var inte riktigt klar när han kom hem, men det gick bra ändå. Jag dukade fint inne i vardagsrummet med tända ljus å en ros.. =)

Maten vart jättegod, kunde dock ha vart lite saftigare, men det gick å sväja å de e huvudsaken.. ;) Semlan va då god, väldigt sött, men det gillar jag. =)

//Angelica

2 årsdag

Jag bad Erik att byta till sina normala arbetstider idag, 8-17 eftersom vi firar 2 årsdag å jag ville att han skulle komma hem lite tidigare.. Tror ni att han får sluta 17??

Svaret är: Nej.

Men det lät inte som han skulle jobba till 20 iaf.. Å maten går ganska så fort att laga, ska bara steka köttet å in med potatisen i ugnen å koka upp nån sås å skära grönsaker å förbereda semlorna.. =)

Jag hoppas inte att det tar allt för lång tid.. =P Ska kanske ta å diska nu, så jag får nån arbetsyta.. Plugga lite till, är i slutet nu å det stämmer.. =) Trodde aldrig att jag skulle hinna.. Men det verkar som om jag gör det.. Har 31 timmar på mej.

//Angelica

Kronans Droghandel

Hur sjukt är inte det här?! Ska jag våga handla mina mediciner här??!!



//Angelica

Periodisering

Blev lite småbitter på min FEK-lärare igår.. Jag mailade henne i fredag å frågade lite frågor angående bokföringen. De va en försäkring som jag inte visste hur jag skulle göra, om den skulle periodiseras eller inte.. Å i fredags sa hon att den inte skulle det..

Igår när jag satt å förde in den i programmet så blev det fel, så jag mailade å frågade, å då skulle den periodiseras.. Kunde hon inte sagt de på en gång när jag frågade.. Hade vare enklare så.. Nu blev det inte så mycket fel så de gjrode inget..

Igår fick jag även min första månad helt rätt! Idag fick jag en till månad rätt! =) Men nu e jag fast, allt blev fel!! Så jag sitter å väntar på svar.

//Angelica

16 feb 10

Efter inlämningen igår så åkte vi ner på MAXI, när vi kom hem så tittade jag lite på OS innan jag gick å la mej.. Kalla tog ju GULD igår, härligt!! =D Missade dock åket, men det gick ju i repris flera gånger.

Glömde berätta det, men jag hade besöksrekord i fredags! Blev lite förvänad när jag gick in å kollade statistiken.. =P

Dagens planer:
¤ Plugg
¤ Fixning av mej och lgh
¤ Finmiddag för två <3

//Angelica

Spinning

Usch, vad jag hatar mina skor, idag somnade mina fötter igen.. =( Å de är så obehagligt.. Å idag va de knapp knytna(?) å ändå somnar dom.. Ska ta å byta tillbaka till mina gamla.. Ska testa de nya på typ BP eller nåt annat får se va de duger till.

Nu måste jag ta å plugga, har en inlämning ikväll, men den är typ klar. Ska bara kolla det sista.

//Angelica

Snöras

Börjar bli lite orolig, det är nästan plusgrader ute, utanför mitt fönster dundrar det ner snö och det är inte avspärrat så det är inte Bostaden som skyfflar ner det.. Utan det rasar av sej självt.. Ska springa ut från porten idag å sen hålla mej borta från husväggar.. De e ju livsfarligt. Vill inte ha en sån där över huvudet!!

Ska strax dra till IKSU för träning, ska bli kul, fast jag har sån träningsvärk i armen, lyfte upp en skoter ur snön igår å de satte sina spår.. =P

//Angelica

Melodifestivalen 2010 deltävling 2

Lite sent kanske, men jag har inte haft tillgång till dator med Internet under helgen..

Blev faktiskt besviken, tyckte om typ 1 låt(Erik Saade).. Sen tvingade jag mej att gilla en till(Hanna Lindblad).. Va ere här för nåt?? Vi kan ju inte skicka detta till Norge, det är ju katastrof.. Lite bättre musk kan vi väl få fram..!!

Final
Erik Saade
Andreas Johnson

Andra Chansen
Karl Moreaus och Orsas Spelspelmän
Pauline

Ute
Hanna Lindblad
Andra Generationen och Dogge Doggelito
Higlights och MiSt
Anna Maria Espinosa

Jag hoppas att det blir bättre nästa vecka

//Angelica

15 feb 10

Fredag
¤ Haha, Erik slutade i tid!!
¤ Han kom hem i packade on oss i bilen
¤ Hämtade en person som åkte med oss ner
¤ Kom fram
¤ Åt middag
¤ Tittade på slutet av Let's Dance
¤ Tittade på film
¤ Försökte väcka Erik på soffan - omöjligt uppdrag
¤ Gick å la mej ensam

Lördag
¤ Vaknade av att Erik låg brevid mej - han aknade nångång under natten å gick upp å la sej
¤ Gick upp
¤ Åt frulle
¤ Var barnvakt
¤ Duschade å gjorde mej iordning
¤ Åt middag hos nåra "grannar"
¤ Tittade på Melodifestivalen
¤ Åkte hem
¤ Tittade på teve
¤ Gick å sov

Söndag
¤ Vaknade
¤ Gav Erik en present
¤ Åt frulle
¤ Spelade Geni
¤ Gick ut å lekte i snön
¤ Gick in å värmde oss
¤ Duschade å gjorde mej i ordning
¤ Åt middag hos nåra grannar
¤ Åkte hem till Umeå
¤ Kom hem
¤ Gick å la mej

Detta var helgen. Återkommer igen om nåra timmar, måste ta å plugga nu..

//Angelica

Promenad

De blev inte en lång promenad, men jag fick iaf komma ut å andas lite frisk luft.. =) Fast det var ganska så kallt, eller de va bara -7 men det kändes som om det var kallare.. Folk tokstirrade på mej när jag gick förbi, för de trodde nog att jag grinade.. Men grejen är den, när det är kallt å jag går ut så börjar mina ögon att rinna.. =P Å så vare väldigt ljust ute, å de gjorde inte saken bättre..

Jaja, de får väl tro vad de vill, känner dom ändå inte så de bryr jag mej inte om.. Bara jobbigt när folk verkligen stirrar.. Om man vill titta kan man inte göra det lite diskret..

Måste ta å disk - igen, usch. Sen ska jag packa klart å packa åt Erik..

//Angelica

-

Avbokade dagens pass också, usch vilken dålig människa jag är..! Men jag är verkligen inte pepp.. Ska nog gå ut en sväng tror jag, för det är fint väder.. Sen ska jag hem å fixa ordning å så vänta in Erik..

Jag hade tänkt att avsluta plugget nu, men nu loggade läraren in så nu måste jag passa på å fråga massa saker.. Vet ett fel som jag gjort varje månad.. Tur att jag bara har skrivit på papper, det är lättare att ändra då.. =P För där går det iaf å sudda..

//Angelica

12 feb 10

Tog lite sovmorron i morse, kände att jag behövde det.. Fast jag vaknade ändå ganska så tidigt, eller tidigare änvad jag hade räknat med.. Men det gör väl inget, då kommer jag igång med pluggande lite snabbare, vilket kanske är bra..

Dagens planer:
¤ Plugga
¤ IKSU
¤ Vänta på Erik

//Angelica

Stan

Var ner på stan en sväng, behövde få en paus från alla siffror å så. Hittade lite basplagg som fick följa med hem, har tänkt på de länge, men jag har vare för snål.. =P Sen åkte jag hem, han inte göra så mkt innan det var dags att åka å hämta Björn på Busstationen..

Erik hittade verkligen den bästa skjussen i stan.. Haha, är ju sämst på att hitta här iaf med bil.. Noll koll.. Men det gick, hade tjuvkikat lite på en karta så jag hade lite koll på vägar å sånt.. Å han kom iaf fram å de va väl huvudsaken?? Sen behöver vi inte prata så högt om att det inte blev rätt väg från början..

Nej nu ska jag ta å plugga, ska träffa nåra från basgruppen om en kvart, ska kanske förbereda mej lite..

//Angelica

Krympning

Jag tvättade våra bordstabletter igår. På tvättlappen så stod det att de kunde krympa 7%. Å yees de krympte, typ 2 cm på bredden.. Men inget på höjden tror jag.. Men förut så överlappade de varandra å nu tuschar de inte ens varandra.. =P Jaja, de går ju bra så här också.. Blev bara väldigt förvånad när jag tog ut dom ur maskinen, drog som bara den i dom men de blev inte så mkt bättre..

Sen försökte jag stryka dom för de va så skrynkliga, lyckades inge vidare.. Lite platta blev dom väl, men de är kvar små veck som inte ville bort.. Jag kämpade å slet som bara den..

//Angelica

11 feb 10

Blev lite less igår när jag kom på att jag inte hade nåra lakan i sängen.. Hade ju rivit ut dom för att de skulle tvättas.. Så de var bara att bädda nytt, gick ganska så fort.. Å det e så skönt att lägga sej i en nybäddad säng!! Hade velat haft nybäddat varje dag, men det är för jobbigt.. =P

Sov som en prinsessa hela natten, vaknade till en gång, men somnade om ganska så fort.. Å jag vill bara fortsätta sova.. De får jag göra i morron, för då ska jag ha sovmorron. =)

Nu ska jag gå in å kika om jag fått nät svar av läraren..

Dagens planer:
¤ Plugg
¤ Stan
¤ Seminarie-diskussion

//Angelica

Hittade lite gamla bilder:









Ååå, jag vill utomlands!!

//Angelica

Hemlängtan

Å vad jag längtar hem!! Vill hem NU!! Men nu ere inte långt kvar, bara två veckor.. =) Måste planera in lite männikor å träffa..

//Angelica

Gymnasiet

Hade lite dötid så jag surfade runt på FB lite å hittade en lärare från min gymnasieskola (där Sveriges smartaste elever går =P ) Gjorde då en liten nostalgitripp.

Det jobbiga med klassen var att alla kändes som psykologer å de var alltid känslorna som talade hit å dit, å det blev lite mycket tillslut.. Vissa var alltid tvugna att hävda sej, låta mest, låta högst å vara allmänt störiga. Vissa funkade jag inte alls ihop med, hur mycket jag än försökte så gick det inte, vi klickade inte nånstans..

En gång hade jag å en person en diskussion å vi var verkligen inte överens. Efter ett tag blev jag väldigt rädd för han kom närmre å diskussionen var väldigt hetsig.. Så jag var tvungen å backa tillbaka, för det kändes som om jag kunde få ett knytnävslag närsom å de va dumt å chansa. Hur mycket vi än pratade med varandra så klickade vi aldrig, försökte i tre år, men nee, de gick bara inte..

Vi var ju 30 i klassen å alla var inte likadana, det fanns faktiskt människor som jag tyckte om.

S träffade jag första dagen i skolan å vi höll ihop i tre år. Mysig person som jag delade mycket mer. Hon var ett stort stöd för mej under de här åren. Under långseglingarna så delade vi hytt å vi hade så kul ihop, blev lite som systrar där, kivades lite, irriterade oss på varandra, skrattade, hjälpte varandra. När jag flyttade så höll vi fortfarande ihop ett tag, men sen gled vi isär lite. =(

C kom in i bilden lite senare. Vi var inte så tajta, men jag gillade å umgås med henne. Vi hade kul ihop, lekte med maten å skrattade ihop på spanskan.

E var som ett syskon, kunde berätta nästan allt för varandra. Å det var skönt att ha en sån vän. Även efter studenten så höll vi ihop. När jag flyttade hördes vi på ett eller annat sätt varje dag. Sen kom dagen då all vänskap försvann.. Något jag aldrig glömmer, de gör fortfarande ont när jag tänker på det. Idag så ångrar jag mitt handlande, men för stunden så kändes det rätt.

Hade ju flera i klassen, men de här är/var mej varmast om hjärtat. Skulle vilja träffa dom alla tre igen. S ska jag träffa nu när jag åker ner om två veckor.. Ser verkligen framemot det, ska faktiskt bli väldigt kul å prata om allt som har hänt då vi inte haft så bra kontakt.. Å förhoppningsvis så börjar vi där vi slutade..

//Angelica

Hemmafru

De senaste dagarna så är jag student på heltid samt hemmafru på heltid, så det är lite körigt. Är helt slut om dagarna..

Tvätten är värst, men disken är då inge kul den heller. Jag förstår inte hur det kan bli så mycket disk??! Dock är diksningen lite roligare nuförtiden..


Varmt och kallt

Men det är fortfarande inte kul..

//Angelica


Värme

Jag har länge klagat på att det är för kallt hemma hos oss.. Å nu måste jag klaga på att det är för varmt!! Va tvungen å stänga av elementet.. Har ju typ 24 grader här inne å de e lite för varmt, speciellt när man ska sova..

Kan spara bostaden på lite el när jag inte behöver den.. =P

//Angelica

Tvätt + plugg

Så vare dags igen - tvättning.. Usch, de känns som om jag nyss stod där ute å tvättade.. Men det var faktiskt en vecka sen.. De postivia är när jag har lagt in mina maskiner så äre dags för lunch å under lunchen ska jag titta på AA! =D

Blev inte så  mkt plugg på bokföringen, gjorde ju om allt igår å idag fyllde jag i det rätta eller jag tror det är rätt, det stämmer typ iaf.. =P Nu väntar jag på svar från läraren å under tiden sitter jag med lite annat i FEK, kan ju inte komma efter..

//Angelica

10 feb 10

Jag är så inne i mina drömmar så jag märker först inte att min klocka ringer!! Grejen är ju den att jag hör ju att den ringer, men jag fattar inte att det är min.. Flera gånger har tänkt puffa på Erik för jag tror det är hans, men han är ju inte ens hemma.. =P

Mitt öga är fortfarande "trådigt" å så göre ont.. Det känns som om jag fått en smäll, men det tror jag inte att jag har. Jaja, får väl se hure utvecklas..

Dagens planer:
¤ Plugg - började om med bokföringen igår.
¤ Tvätt
¤ ANDRA AVENYN =D
¤ IKSU

//Angelica

Hjälporganisationer

Efter jordbävningskatastrofen på Haiti så skänkte jag en slant.. Jag blir lessen när jag läser sånt här

//Angelica

Rivmärken å trådar

Jag vet inte vad jag har gjort, men jag har fått ett rivmärke på näsan, ser ut som mina egna klor kan ha orsakat det, men det är jag ej säker på. Jag har inget minnet av att det har gjort ont, såg det i morse när jag stod å beundra mej själ vi spegeln.. ;)

Sen såg jag att jag hade massa röda trådar i ögar. Gissar att de är nåra blodtrådar av nåt slag, men det såg äckligt ut, för de va så tydliga å många..

Va har jag gjort med mej själv?!? =P

//Angelica

Mat

Hmm, funderar på om jag ska gå till ICA, har en såndär rabatt-grejs på rätt många kronor som går ut på måndag å jag brukar ju va duktig på å glömma dom..

Problemet är bara, jag vet inte vad jag vill ha!! Jag kan ju inte bara köpa nåt för att jag måste bli av med den.. Eller jo, för det kostar ju inget..

Eller jag vet att jag vill ha bananer å mandariner men jag tror inte att jag kommer upp i den summan, så jag måste hitta på nåt mer..

Kanske nåt till middagen, ska ringa Erik å fråga..

//Angelica


Lunch

Jag tyckte jag var duktig igår, för jag kokade lite extra makaroner så att jag skulle få lunch idag. För finns det inget färdigt så äter jag inte lunch för det är så tråkigt å laga mat..

Men iaf till saken, nu har jag färdigkokta makaroner i kylen, men vad ska jag ha till?? Jag åt ju upp korven igår.. Å jag har inga köttbullar i frysen. Förut hade jag alltid färdigköpta köttbullar i frysen, men jag har slutat med det nu, för de smakar bara vatten å senor.. Urk..! Å nåra egna har jag inte gjort..

Hmm, ja de får väl bli makaroner å ketchup. Mums, å så mätt jag kommer å bli.. =P

//Angelica

Senil

Eftersom jag börjar bli senil så var jag tvungen å dubbelkolla min tvättid.. Har ju en förmåga att komma till tvättstugan en dag försent.. =P  Men nu tänkte jag att det skulle bli rätt.. Bad Erik å kolla vilken dag vi hade när han gick till jobbet. Men eftersom han är lika senil som jag så glömde han..

Tur att jag hade ställt en påminnelse på mobilen för att gå ut själv å kolla. De va som jag trodde, tvättid i morron, usch, ser inte framemot det alls!!

De känns lite jobbigt att jag är 21 år å glömmer sånna här vardagssaker.. De e nästan så att jag blir orolig.. =P

//Angelica

9 feb 10

Nån på Eriks jobb ringde igår kväll å bad Erik åka ut till jobbet å fixa en grej som de hade glömt bort å som skulle åka iväg nu på morronen.. Så vi satte oss i bilen å for ut..

Han backade mot en lastbil å sen började han å lassa in dricka.. Jag gjorde ett tappert försök att hjälpa till, men det var för tungt för mej, så jag stod mest å tittade på..

Sen åkte vi å lämnade drickan på ett annat ställe.. Fick hjälpa till även där, gick inte heller så bra, de va inte tungt, men jag fattade inte hur man handskades med maskinen!! Svängde jag höger så svängde den vänster.. Men Erik han raceade på han.. =P

När vi (Erik) var klara så lämnade vi lastbilen å sen for vi hem. Jag var supertrött så jag gick å la mej på en gång.

Dagens planer:
¤ PLUGG

//Angelica

Bokföring

Efter de här dagarna har jag lärt mej en sak - jag ska inte bli ekonomiansvarig på ett företag. Aldrig nånsin!! De e sjukt svårt, vet ju inte vart saker ska bokföras, så jag gissar mkt å kolla massa exempel..

Nu är det iaf färdigpluggat för idag, ska fortsätta i morron.

//Angelica

Tröga människor

Varför är alla så sega? Kan inte nån ta å svara på mina frågor på chatten?? Eller nåt tips iaf, för jag står ju helt stilla.

Ska ta å pausa i mitt distansarbete lite å gå till skolan å rätta till labb2 som jag tydligen inte fick godkänt på, ingen annan heller, så det känns bra.. Han är ju inte sann, han kommer med information i efterhand! Hur duktigt är det?? Han sjunker verkligen i mina ögon..

Innan jag ska till skolan så måste jag duscha för håret ser risigt ut å sen måste jag äta lunch å avboka spinningen, för den kommer jag inte hinna den planerade tiden, så det får bli senare, eller ev BP.. Vi får se..

//Angelica

8 feb 10

Har sovit sjukt bra inatt!! Tror inte att det tog så lång tid å somna heller, eller jag vet inte, minns inte riktigt.. =P Vaknade till när Eriks klocka ringde, men sen somnade jag om.. Vaknade igen när han åkte å då trodde jag klockan var typ halv åtta så jag blev lite orolig när min klocka aldrig ringde.. Men den var bara lite över sju =)

Dagens planer:
¤ Plugg
¤ Skolan - rätta till labb 2
¤ Spinning

//Angelica

Symaskinen

Jag plockade fram symaskinen, å jag ångrade mej nästan direkt.. Usch vad arg jag blev på den!! Jag luskade ut vad allting var å så, förutom en grej, motorband.. Hmm, måste fråga mamma vad det är.. För de stod ingenstans vart man skulle använda den heller..

Det var efter genomgången av maskinen som allt börja krångla.. Jag var tvungen å spola lite svart tråd på en spole, men det var inte helt lätt. Jag försökte flera gånger innan jag lyckades å när jag väl lyckades så var det ganska enkelt. Felet var att jag hade för lite tråd ute så den försvann innan de började spola..

Iaf när jag hade spolat min svarta tråd så var tråden på rullen nästan slut, men jag han sy lite.. Lagade en tröja.. Försökte mej även på å laga ett par byxor, men det var för komplicerat, det ger jag till mamma så får hon fixa.. Sen orkade jag inge mer, orkade inte ens plocka undan utan lät det bara va.. Typiskt mej..

//Angelica

Mobilfri

De e fan jobbigt när Erik inte har mobilen med sej.. De e nästan så jag tar bilen ut till hans jobb för att fråga när han kommer hem!!

Gah, blir tokig!! =P Får ju inte tag i han.. Från å med nu ska jag va noga att ha med mej mobilen överallt, ifall nån skulle få för sej å vilja prata med mej.. =P

//Angelica

The Girl Can't Help It

Lite förvånad jag blev då.. Satt här å lyssnade på lite OC-musik

Almost too much for my heart
When it rains
Oh tears my soul apart
When it rains
It rains so slowly
In the city where I'm from


Samtidigt så började det å spelas

She can't help it, the girl can't help it,
She can't help it, the girl can't help it,
If she walks by, the men folks get engrossed,
She can't help it, the girl can't help it.

Haha, jag fattade ingenting. Min första tanke var att Erik stod utanför också spelade upp den (det är hans nya favoritlåt), men det hördes för bra för att vara utifrån..

Gick till sovrummet där jag fann ljudkällan, hans mobiltelefon..!! Först trodde jag att jag inbillade mej, men den låg faktiskt där.. Så jag svarade, han som ringde blev en aning förvånad, för han trodde han ringde fel.. Sen sa jag hure var..

Erik går aldrig utan sin mobil, går han in i köket så tar han med sej den.. Har lägger den på handfatet när han duschar!! Så det är ganska ovanligt att man får svara på hans telefon. Jag tror det här är andra gången i hans liv som han glömmer den när han åker iväg..

Jaha, nu kan jag ju inte ringa å fråga när han hade tänkt att komma hem..

//Angelica

7 feb 10

Jag tror jag har nån slags klocka inställd i mitt huvud, för både igår å idag så vaknade jag 7.05.. Jätteskumt, för jag brukar ju inte gå upp då..

Vi gick till ICA en sväng innan frukosten för Erik ville ha mjölk, å självklart blev det lite annat också.

Vet inte vad jag ska göra idag, kanske testa min symaskin, lite bokföring.. Eller? Hmm, vi får se, det är ju trottsallt söndag.. Å söndag = vilodag =)

//Angelica

Melodifestivalen 2010 deltävling 1

Jag är nöjd med de som gick till final, men de till 2a chansen kunde ha vart bättre.. Eller Jessicas var väl okej, men hårdrocksgruppen gillade jag inte alls. Tyckte Hot-hot-hot-låten kunde gått till 2a chansen. Sen trodde jag svenska folket skulle rösta mer på Ekborg..

Final
Ola
Salem Al Fakir

Andra Chansen
Jessica Andersson
Pain Of Salvation

Ute
Anders Ekborg
Frispråkarn
Jenny Silver
Linda Pritchard

//Angelica

Melodifestivalen 2010

Nu börjar det som jag har väntat på i ett år!!

Å så börjar det med ett tekniskt fel!! =o Gah, hoppas det kommer igång snart..

//Angelica

Placebo - Running Up That Hill

It doesn't hurt me.
You want to feel how it feels?
You want to know that it doesn't hurt me?
You want to hear about the deal that I'm making?
You,(be running up that hill)
You and me. (be running up that hill)

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building.
If I only could, oh...

You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware I'm tearing you asunder.
There is thunder in our hearts, baby

Is there so much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?
You, (be running up that hill)
you and me. (be running up that hill)
You and me won't be unhappy.

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building,
If I only could, oh...

"C'mon, baby, c'mon darling,
Let me steal this moment from you now.
C'mon, angel, c'mon, c'mon, darling,
Let's exchange the experience, oh..."

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
With no problems.

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
With no problems.
2x

"If I only could, I'd be running up that hill.
If I only could, I'd be running up that hill."



Den här låten ringer i mina öron just nu. =)

//Angelica


OC

Sitter å lyssnar på lite OC-musik å jag får tårar i ögonen å nästan stortjuter..!! Av musiken lixom!! Jag tror att det beror på att jag kan OC utan å innan å vet typ i vilka scener musiken dyker upp i.. =P Haha, jag är fan störd!!

Längtar till jag får tillbaka mina OC-boxar så jag kan ta å köra ett maraton.. De ska bli kul, spelar ingen roll att jag har sett alla säsonger typ 100 gånger, fortfarande lika spännande.. =) Å enligt mej så är det den bästa serien som har gjorts! I alla fall säsong 1-2, sen börjar det spåra.. Speciellt i 4e, då händer allt för att fylla ut känns det som..

Innan jag vart besatt av den så tyckte jag den var kass, vilken vändning lixom.. Jag var så lycklig när jag köpte säsong 1, gjorde det för mina julklappspengar å eftersom Macke inte ville vara med å betala så fick han inte titta.. Eller han fick se 8 avsnitt, för det var vad jag hade fått se av hans OC från Donken..

Fan va snål jag var!! Hahaha..

//Angelica


( Ifall Angelica läser:
Du behöver inte stressa, du får ha kvar dom så länge du vill.. =) Kanske bara bra, så att jag pluggar om dagarna å kikar på OC =P )

Prommis

Har precis vare ute å gått en sväng, riktigt skönt faktiskt.. Det blev 9400 steg.. Nu behöver jag bara gå 600 steg till idag så har jag fått ihop mina 10 000 steg om dan.. Tror dock inte att det blir nå fler steg för min del idag, är helt slut i kroppen å speciellt benen..

Ska kanske börja gå den där svängen lite oftare för att få nåra steg varje dag.. Morronpromenader kanske? De får vi diskutera vidare..

//Angelica

6 feb 10

Haha, jag är förvånad att jag orkade hålla mej vaken igår. =P Brukar typ bli supertrött vid nio-tiden, men inte igår.. Det va nog för att jag tog lite sovmorron, ska kanske göra det varje frredag.

Idag tog jag också sovmorron, det är iofs lördag, men jag brukar inte sova så länge på lördagar av nån konstig anledning. Men idag vaknade jag halv elva.. =)

Ska ta å äta frulle nu å sen... å sen, hmm jag vet faktiskt inte.. Ut å ta en prommis kanske.. =) Fast mina ben är iofs typ döda, men de skadar nog inte så mkt.

//Angelica

Löken

Jag tror att jag får sova på soffan ikväll.. Anledningen till detta är att E har ätit vitlök å gul lök å hela han luktar som en lök!! Står inte ut, gillar inte när det blir för mkt lök..

Haha, vilka problem jag har.. =P

//Angelica

Mogning

Köpte två avocados å ett äpple igår + lite annat som är oväsentligt just nu.. Tillbaka till det jag tänkte på. Jag hittade inga bra å mogna avocados igår (till idag) så jag köpte två som var typ mogna å så köpte jag ett äpple (som gör att frukt mognar lite fortare).. Så nu har dom legat brevid varandra i ett dygn ihop om att avocadosen ska mogna..

Dock har den inte mognat så mkt mer, så jag får se om de går att använda. Ska ta å köra dom i mixern, kanske, kanske. JAG HOPPAS verkligen, för jag vill ha guacamole till tacosen. =)

//Angelica

1-0..

..till mej!

Yees, nu vart jag glad igen! Det visade sej att det var jag som hade rätt å läraren hade fel. =D Ska ta bort det gamla å sen ladda ner den nya. Å så kanske det börjar funka för mej.

Höll på att deppa ihop helt ett tag där, men nu är det okej så nu kan jag trippa till IKSU med glada steg, va nära på att avboka passet, nu kan jag inte göra det längre som tur är, så nu måste jag ta mej dit.. Är lite hungrig så jag kanske ska ta å äta nåt innan träningen..

//Angelica

Avtalade tider

Haha, jag är ju sämst! Hade bokat tid med min KV 13.15 för att jag skulle få ett nytt fläktfilter. Av en slump tittade jag på klockan 13.18 å kom då på vad jag skulle ha varit för 3 minuter sen.. 2 minuter senare var jag iaf på plats, lite sen måste man väl få va?! =P

Men ändå, lite dålig är jag.. Haha

//Angelica

Gaaaaaaaah

Är på riktigt dåligt humör! De här kurserna driver mej till vansinne!

FEK: läraren säger att vi ska använda ett program, företaget som äger programmet säger att vi inte har nåt licensavtal å ska använda ett annat. Läraren svarar inte.

JÖK: mailade han i måndags morse å har fortfarande inte fått svar!

Har nu testat 4 olika distanskurser, å jag tror inte att jag har vare nöjd med en ända. Kanske matten, minns inte riktigt om de va nå krångel med den..

Ska kanske inte läsa nå mer distans, möjligtvis i sommar om jag måste, men jag hoppas jag slipper.

//Angelica

5 feb 10

Tog lite sovmorron i morse, å så skönt det var!! Dock hade jag massa konstiga drömmar, ingen aning om vart de kommer ifrån, men de frösvann inte heller även fast jag vaknade upp emellan.. Hoppas bara att de inte sker i verkligheten.

Har börjat med bokföringen, för det inte å funka, för jag får inte upp en ruta som ska komma upp automatiskt, men jag kan som gå vidare ändå, undra om det går då?? Ska nog ta å fråga henne. Känner mej lite stressad över den här uppgiften, varför vet jag inte, för jag har 2 veckor på mej. Men med erfarenhet vet jag att två veckor går fort. Ska försöka bli klar nästa vecka, har även en uppgift i JÖKen.. E&M gjorde jag klart igår iaf..

//Angelica

Dagens I-landsproblem

I hela mitt liv har jag haft svårt för vissa saker..

Tetrapak - öppnade en mjölk idag å när Erik kom hem å såg hur den var öppnad utbrast han: "Vad gör du egentligen? Du har ju misshandlat paketet!" Haha, men det är svårt, så de rivs aldrig åt det hållet jag vill eller så blir det ett för litet hål eller alldeles för stort. Så jag gillar de med skruvkork, blir sällan fel. ;)

Konservburkar - då föredrar jag de med en liten öggla på som man "drar" upp locket med, sånna kan jag handskas med. Använder jag en konservöppnare så sabbar jag bara hela burken utan att få upp den. När jag bodde hemma så hade vi ofta konservburkar till katterna. När jag var hemma med dom så fick de äta torrfoder (vilket de inte alls gillade) eller vänta tills nån kom hem, om det inte fanns en burk öppnad. För det går verkligen inte att öppna konserver..

Plastfolie - finns det nåt sämre? Jag drar ut en bit å börjar riva av den. Då börjar det klibba ihop i den nyrivna änden.. När jag försöker rädda det så börjar det klibba ihop i andra ändan.. Sen är allt kaos.. Så de slutar ofta med att jag river av å knögglar ihop allt å slänger å tar alu.folie istället. 

Haha, vilka I-landsproblem jag har.. =P

//Angelica

Lab1 - check!

Blev lite sen till Petra, men vi kom i tid ändå. Hon hämtade ut sin tenta å sen hämtade jag en lab, den var godkänd, men han var inte riktigt nöjd med att jag inte hade tagit de billigaste priserna på offerterna.. Men vem har sagt att de billigatse är bra? Jag gick efter kvalitet!!

Sen vare dags för E&M, föreläsaren idag var inge bra.. De kändes som om hennes budskap var: "vi sabbar världen, å kan inte göra något åt det, den kommer å gå under å vi kommer dö"

Typ så kändes det iaf..

//Angelica

Skola

Nu har jag fått tillbaka min garderobsdörr, har inte provat den än, men jag hoppas att den funkar som den ska.. Snickaren frågade vad jag pluggade till å när han fick veta att jag ska bli byggnadsingenjör så sa han att jag kunde söka jobb hos Bostaden..

Haha, de skulle aldrig falla mej in, de ere sista företaget jag skulle söka till.. Skulle hellre söka jobb på ICA.. För så snåla å otrevliga dom är så nej, aldrig i livet!

Ska möta Petra om 15 minuter, vilket betyder att jag ska klä på mej ytterkläder om 10 minuter, kanske ska ta å göra mej iordning.

//Angelica

Skruvar

Snickarn kom förbi och hämtade min garderobsdörr, så när den kommer tillbaka ska jag förhoppningsvis kunna stänga min garderob.. Sen bytte han skruvar på handtaget i köket.. De sjuka är att våra skruvar var 30mm å de e för kort, nästa storlek är 35mm å de e för långt.. Så han fick kapa en 35a.. Kanske inte så konstigt att vi inte fick fast dom..

Nå mkt plugg hare inte blivit, fastnade å får ingen hjälp. Folk är så sega!! De e typ ingen som är inne å Cambro.. Så jag får väl vänta..

4 feb 10

Hade jättesvårt att somna igår, Erik vände sej om och somnade snabbt.. Men jag petade lite på han för jag ville prata, men de gillade han inte.. Sen vände han sej mot mej iaf å vi pratade lite.. Sen så vände han sej igen å somnade.. Där låg jag pigg å alert.

Men sen somnade jag iaf, å jag ville inte gå upp när klockan ringde, men här är jag iaf.. Funderar på om jag ska ha unna mej sovmorron i morron, för nu har jag gått upp halv åtta alla vardagar sen den 18/1 å de är lite ovanligt.. Kanske till å med en pluggfri dag, vi får se.

Ska börja lite med bokföringen idag tänkte jag, lika bra å ta tag i det från början så de inte blir så stressigt i slutet, vilket det kommer ändå, för det är inlämningen i JÖKen samma vecka..

Får inte glömma att jag har lektion idag, ska nog ställa en klocka för att inte missa å gå.. =P

/Angelica

Cykling

Är helt slut i kroppen, orkar inte röra mej ur soffan. Spinningen var kul, smet lite tidigare för att hinna med coren. Som gick bra, ska fråga henne om alternativa övningar ist för armhävningar, då min arm inte mår bra av det.. Orkade inte idag, men jag ska försöka komma ihåg det till nästa gång..

Skorna är fortfarande kass, mina fötter somnar hela tiden, å det är jättejobbigt, för det är så obehagligt. Ska lägga in en annan sula å se om det blir bättre, annars ska jag gå tillbaka till mina gamla skor. Eller kolla på cykelskor..

//Angelica

IKSU

Har suttit i en kvart å funderat ut en ursäkt till att INTE gå till IKSU, men jag kommer inte på någon bra ursäkt. Eller ja, typ värk i benen, men det är vardagsmat.. Så de e bara å kasta på sej kläderna å ge sej av..

//Angelica

Tvättning

Som det är just nu så tvättar jag typ en gång i veckan. Å det är lagom, jag får ihop nåra maskiner å hinner få det mesta torrt på tre timmar.. Tänk sen när jag har barn då tror jag inte att de går å tvätta bara en gång i veckan.. Det kanske blir en om dan, men förhoppningsvis så har jag en egen tvättmaskin till dess, så då blire lite enklare. För det går ju inte å boka pass i tvättstugan varje dag..

Men hur ska jag orka tvätta så mkt?!? Jag som knappt orkar 3 timmar i veckan!! Nej, jag ska anställa någon som tvättar åt mej, alternativt ge jobbet till Erik.. De sista tror jag inte är nån bra idé. För då kommer det inte va samma färg på kläderna efter tvättningen som det var innan.. Å så kommer nog alla kläder bli size 0.. Eller vad vet jag, han kanske har en dold talang å kan tvätta.. =P

//Angelica

Husmor

Ska snart ta å plocka ihop all tvätt å sortera den. Usch jag hatar å tvätta!! Finns de nåt värre hushållsarbete?!? Det hade vare okej om jag haft en tvättmaskin här inne, men nu måste jag springa ut till tvättstugan å de e så drygt!! Å efter tvätten äre dags för spinning å core.

//Angelica

3 feb 10

Blev rätt sent igår.. Jenny kom å hämtade vovvsarna å så följde jag med henne å handlade å sen hem till henne.. Hon bakade paj, mycket gott!! Det blev lite allmänt prat och sen kom Erik å hämtade mej.

Vi åkte å handlade på MAXI, lugnt å skönt när de inte va massa människor. Däremot blev vi avstämda, vilket är jobbigt, för då har man gått å scannat allt å plockat ner i kassar å sen måste man plocka upp allt för att de skoa kolla.. Men vi klarade oss iaf, har fått med allt. Skönt, men jag blir alltid nervös.. =P

Ska ta å äta upp min banan å dricka upp mitt te, sen ska jag börja plugga.

//Angelica

Hundbesök

Har vare ute å gått med mina lurviga vänner, det gick bra. =) Va lite nervös inför all hundmöten, men det var ingen fara, de satt ner lugnt å fint. Det är jobbigt med två hundar samtidigt, en är nog å hålla reda på.. =P

Just nu ligger de i hallen å torkar, vi hade en liten mysstund också, Multi trodde att hon var en knähund, men så va inte fallet, hon var lite för osmidig för det..

Jenny kommer snart å hämtar dom. Å jag gissar att de kommer å bli överlyckliga..

//Angelica

Besök

Ska få besök av två lurviga varelser idag =) Jenny ska komma förbi med dom om typ en timma tror jag, hon skulle göra något å ville inte lämna de ensamma..

Då kanske jag ska passa på att ta en promenad med dom, de skulle dom nog uppskatta. Å så får jag lite motion också. Problemet är bara att de e TVÅ stycken, å de har lite olika viljor ibland, fick lära mej det förra veckan.. =P Ebba går bra, för hon lyssnar på mej, men Multi tittar snett på mej när jag pratar med henne, typiskt tonåringar..

Nej, men det ska nog gå bra. Jag har ingen väska framme så Ebba kan inte hitta nåt, ska fortsätta å plocka undan lite å stänga till sovrummet.

//Angelica

Storbloggaren Angelica??

Jag hade tänkt att titta på TV8 å Aschberg igår, men för Eriks skull så gjorde jag inte det. Han är inte särskilt intresserad av de stora bloggarna å tål typ inte å lyssna på dom. Å han vill absolut inte att min blogg skulle bli så stor. Dock tror jag inte det, för jag är inte riktigt kvaificerad.

För att bli stor behöver man:
¤ ha skilda föräldrar - de sju största har det, det har inte jag
¤ ha blondt hår - färgar jag blondt blir det grått, fast grått verkar funka
¤ ha koll på mode - det har aldrig varit min grej

Sedan för att ha kvar alla och provocera så mycket som möjligt så måste jag:
¤ kleta smink i ansiktet varje dag - stackars min hy
¤ köra på ett-mål-om-dagen-dieten - aldrig mer choklad.. det funkar itne
¤ leka den perfekta tjejen - även jag har mina fel å brister
¤ sola solarium 2ggr/v - öka cancerriksken, kanske inte så bra
¤ hänga ut mina kompisar i bloggen - skulle aldrig falla mej in
¤ bråka med massa människor - de vore bara jobbigt
¤ överredigera mina bilder - folk kan ju se mej i verkligheten, så de verkar bara onödigt
¤ börja ljuga - vem kommer å lita på mej?
¤ ogilla massa bloggare - verkar dumt då jag inte känner dom
¤ sluta skolan - lite utbildning måste man väl ha för att komma nånstans
¤ supa 4 gånger i veckan - stackars min lever
¤ sova till 15 - då får jag aldrig se solljus
¤ tränga mej före å tro att jag är något - stackars de runtekring
¤ vara blåst - vore inte bra för mitt rykte

Usch, jag skulle inte stå ut med mej själv då!! Min familj kanske inte heller skulle stå ut med mej. Jag nöjer mej med mina besökare som jag har nu.

//Angelica

FEK

Yeeees, fick 19/20 på gårdagens KF, det betyder att jag får med mej 7,125 till tentan. =) Plus att jag har 3 från förra veckans diskussion..

//Angelica

2 feb 10

Jag svoer så sjuk bra om nätterna nu förtiden! Förut så tog det mej 2-3 timmar å somna å så vaknade jag flera gånger per natt, inget sånt längre!! Jag är iofs väldigt trött just nu, men det är för att jag är nyvaken, fast jag hade inte bangat för lite sovmorron.

Ska ta å komma ikapp lite i pluggandet å så ska jag ta mej lite sovmorron. Juste, kom på att jag inte har gjort E&M-uppgiften från förra lektionen å på torsdag kommer en ny lektion, ska kanske ta å fixa det idag.

//Angelica

Avtalsrätt

De blev lite stressigt när jag kom hem från IKSU. Startade datorn, sprang in i duschen, tog fram middag, satt mej framför datorn å åt samtidigt som jag diskuterade den första uppgiften med min basgrupp.. Vi hann klart iaf, men det var körigt, för alla var inte där å så va nån tvungen å dra..

Men jag lämnade in i tid å de är då huvudsaken.

//Angelica

S+C

Nu ska jag ta å sticka iväg på spinning å core. Måste ta å leta reda på kläder, tror att de flesta ligger i tvätten.. Hmm, ska kanske kolla det med det samma, för det börjar bli bråttom, ska gå om en kvart å jag drar alltid ut på tiden..

Ciao

//Angelica

KF 1

Har precis haft min första KF, gu så nervös jag var! Varför? Ingen aning, för det var inte så svårt. Det var på saker som jag kunde(borde ha kunnat). Får väl se hure går, nåt poäng kanske jag får med mej till tentan. De va nåra kluriga sant eller falskt frågor som jag tyckte va både sant och falskt..

Va ska jag hitta på nu då? Läsa lite från förra veckan, det har ju kommit ut nya saker den här veckan.. =S

//Angelica

Kontakt

Kom på ett nytt sätt att kontakta KV, så jag slipper träffa å prata med hon - EMAIL!! Att jag inte har tänkt på det förut?? Känns mkt bättre så här, för då slipper jag höra hennes otrevlighet. Hoppas bara att det går fram, det var ju inget akut så jag klara mej ett tag iaf..

//Angelica

1 Feb 10

-21!! Hoppas att det blir varmare mot eftermiddagen då jag ska till IKSU, annars kommer jag frysa ihjäl. Såg att det kommer å bli -19.. Yeeey. Får väl klä på mej allt jag har, nu har jag iaf vinterskorna uppe. =)

I morse när jag vaknade kom jag på att jag glömde ställa in mateni kylen igår.. Seriöst va ere för fel på mej? De va ju inte så länge sen jag glömde mitt storkok.. Den här gången vare bara en portion spaghetti så de va inte så farligt, men ändå..

Dagens planer:
* PLUGG
* Inlämning JÖK
* KF FEK (dugga?)
* Spinning + Core

//Angelica

RSS 2.0