Jag å mina sockor..

Nu har jag kommit på varför jag sov så dåligt i natt å hade massa mardrömmar.. Okej, den höga musiken va en del.. Men de va nämligen så att jag för första gången på snart 3 år sov UTAN mina sockor!!! Då räknar jag när jag sover ensam, annars får jag inte ha de på, men de e en annan sak... =P Men då har jag nån som skyddar mina tår, så de går faktiskt bra..

Tror inte att de va så bra å sova utan dom.. Men jag tänkte att de va dags att börja öva å vänja sej av med dom, för jag vet nån som inte uppskattar dom.. Men i natt blire nog sockor på å så även resten av veckan.. Vill ju inte sova kass nu i tenta-tider..

Kanske ska jag se till att jag får sova med dom i fortsättningen också, för de va lite av en skräcknatt natten som var.. De drömmar jag hade hoppas jag verkligen inte att jag får uppleva i verkligheten!!! Men den diskusionen får jag ta lite senare, vid rätt tillfälle, så kanske.. Hoppas, hoppas.. =P


Mina grymt sköna sockor som MM har stickat.. ;)

Nu ska jag plugga lite innan de e dags för sommarkrysset...

Ciao

Svårt å sova... =S

Hade sjukt svårt å sova igår.. Men jag ska va glad att de inte va fest i min korridor.. Men jag tror att de va fest ovanför mej eller nåt.. För jag hörde mkt musik å tjoande.. Okej om de e bra musik, men den va ju kass.. Lät ju som om de va samma låt som spelades om å om igen!!!

Satte en kudde över huvudet för att dämpa ljudet lite.. Men de va inte så lyckat.. Eller ja, de blev lite bättre iaf.. Tog väl 3,5 timma å somna eller nåt.. Å sen bleve inte bättre av att jag hade mardrömmar hela natten så jag vaknade lite då å då.. Även fast jag vakna ur drömmen så kom jag in i den sen när jag hade somnat!!!

Jag vaknade nångång vid halv fem, å då vare fortfarande musik som lät.. Dock lite lägre, men fortfarande samma hemska.. Kvart över fem så blev de tyst, å de va skönt..

När jag cykla till skolan idag såg jag en person liggandes i en soffa mittemot min port.. Tur för honom att de inte regna.. =P

Va i skolan 5,5 timma å plugga fysik.. Fick sällskap av Johanna i 2 timmar typ..

 
En mkt tom korridor.. kanske inte så konstigt eftersom klockan är 15 en lördag..

Ska plugga lite mer nu,

Ciao

Klänning-jakt - avslutad

Va nere på stan i typ 4 timmar idag.. Letade ihjäl mej efter klänningen, men sen insåg jag att den inte fanns.. Så de blev en annan.. Ska prova den i morron igen å se om den är lika bra.. Å så hittar jag skor, men de va lättare.. Så nu ska jag bara gå in dom..

Ska gå å sova tidigt idag, eller iaf försöka.. För jag hade tänkt å gå upp hyfsat tidigt i morron, för å gå till skolan.. Är sjukt sugen på å sitta ute, eftersom de ska bli fint väder.. Får se hure blir med de.. Måste lixom börja jobba på brännan.. Bena är lika vita som innehållet i mitt mjölkpaket.. Å de e inte bra!!! =P

Ciao

Klänning-jakt

Vad hände igår då? Va nere på Strömpilen å kolla efter min klänning, hitta den inte.. Sen vare skola å matte.. NL gick igenom en gammaltenta.. Den va ju skitsvår!!! Får jag en sån så e jag körd.. Men de e jag nog ändå, för jag lägger inte ner så mkt tid på matten, hinner lix inte..

Sen va jag på spec.fysiken, den sista.. Gick faktiskt ganska bra.. Å de e ju bra.. =P Hem fixa lite, plugga lite mer..

Idag gick jag upp lite tidigre.. va tvungen å hinna duscha.. Å de va ju skönt i duschen, men utanför så vare kallt, som vanligt.. Men jag lyckades iaf att ta mej ur duschen å i morronrocken iställe.. Sen cykla jag iväg till skolan, eller jag, jag hade tatt av mej morronrocken å på med vanliga kläder.. =P

Räkna fysik till jag tröttna, vilket var efter 3 timmar.. eller då hade jag iofs tröttnat för länge sen, men jag va bara tvungen å sitta å räkna mer.. fråga JL de sista som va lite oklart..

Snart så ska jag gå tillbaka till skolan å ha lite matte.. Sen ska jag dra ner på stan å gå på klänning-jakt.. Å även skor, måste ju gå in dom innan torsdag, annars blire en plågsam student.. =P å så vill vi inte ha de..

Ciao

Citron mot torra armbågar??

Häromdan när vi satt i klassrummet å snacka, så frågde Kalle om de fanns nån bra salva mot torra armbågar.. De va nån som sa nåt märke.. Jag gav honom tipset att köpa en citron dela den på mitten å sätta en armbåge i varje halva..

De flesta som hörde de bara fnös å trodde inte på mej.. Tyckte att de skulle va jobbigt, för att de skulle svida så mkt.. Men jag sa att de hjälpte för mej iaf..

Så idag, när jag mötte Kalle i skolkorridoren, sa han: "Ditt citron-påhitt, de funka faktiskt.. Det blev jättebra!!"

Se, kanske är de bättre med en citron än massa salvor?

Ciao

Slanglagning

Har vart i skolan hela dna idag.. Började med matte på morronen, där NL gick igenom hela kursen på 3 timmar.. Va en del saker i början som inte längre låg kvar på hårddisken, så jag borde lägga till de igen.. Sen pumpa jag luft i däcket (slut igen) å cykla hem.. Bytte böcker å sen tillbaka till skolan.. Satt nåra timmar ida me..

Sen gick jag hem.. Va lite trött på att pumpa i luft hela tiden så nu gjorde jag nåt åt de.. Började med å ringa pappa å kolla läget å få lite instruktioner.. Sen vare dags.. Å de va ganska spännande..

Tog lite tid innan jag fick av däcket.. Å sen leta jag efter hålet.. Men jag hitta inte ett hål utan TVÅ(!) inte så konstigt kanske, då.. Lagade de.. Va jobbigt å stå å gnugga.. Fick ju aldrig loss plasten, me efter lite våld så vare tillslut borta.. Satte tillbaka slangen i däcket, pustade ut, för då vare jobbiga gjort.. Trodde jag, ja...

Gick ner till cykeln, som för övrigt stod å vingla lite granna.. Satte tillbaka däcket å skruva.. Sen skulle jag börja pumpa i luft, men de kom inte i nån luft, de bara pös å hade sej... Pumpa, stampa, frusta lite granna.. Men de hjälpte inte.. Efter ett tag så tänkte jag ge upp å vända på cykeln å gå därifrån å vänta på bättre tider...

Men istället, så tittade jag hur det såg ut på de andra däcket.. Å då såg jag att jag hade vänt ventilen åt fel håll!!! Hur smart e inte de?!?! Men jag vände på den, å de gick å pumpa i luft..

Ere tomt i morron så cykeln stå tills nån annan göre åt mej.. För de här vare värsta jag gjort på länge!! Värre än tusstömningen för nån månad sen... Har inte ritkigt tålamod för sånt här..

Ciao

Yran

Har nu kommit på en sak... Hur ska jag kunna plugga i helgen?!?! Okej, tänker många, de e väl inge svårt, bara sätta sej ner å göra de du alltid har gjort.. Jo visst ere så.. MEN, nu ere så att i helgen ere Brännbollsyran (typ VM i Brännboll).. Å då betyder det att det kommer å va en del (väldigt många) fester här runtekring där jag bor..

Så jag tror inte att de kommer å bli nån pluggro.. Men de e löst, jag knallar bara till skolan så ordnar de sej, för där läre inte va nån fest.. =P Men sen har jag ett problem kvar å de e sovandet.. Jag är iofs bra på å sova näre är ljudligt, men inte om de kommer å hålla på å stampa runt i min korridor, den över mej eller de i huset överhuvudtaget... Å så allt tjoande å tjimmande utanför fönstret.. =S

Ska kanske skaffa mej ett par öronproppar.. =P Men va oskönt å sova med.. =S

Ciao

Dåligt med luft!

Erik trodde aldrig att jag skulle komma ut å cykla igår, för att jag banga på morronen.. Iofs fick han rätt, MEN de va ju inte mitt fel att de inte fanns nån luft i däcket... Däremot tog jag en promenad istället, så jag kom ut en då, fast utan cykel.. =P

Pluggade lite på kvällen å sen ringde jag mamma.. Vi planerade sommaren, eller hon planerade och jag höll bara med.. =P Skönt de å.. Tittade på fotboll, där Sverige vann med 1-0! Jippi..

Va i skolan innan 8 idag(!) för jag skulle va duktig.. =P Blåste i mer luft i däcket, blev typ stenhårt.. Sen gick jag in i klassrummet å räkna lite uppgifter innan JL kom å hade föreläsning.. Satt kvar till 12, då vare dags å gå hem.. Hämtade cykeln, å till min stora besvikelse så var typ hälften av luften borta!!! Jag kommer ju få pumpa den där varje dag tills nån fixar den.. Ja? För jag kan inte göra de själv.. Gjorde ju de i höstas, men de hamna däcket bara snett när jag skulle sätta tillbaka de.. =S Men jag vet nog nån som kan göra de.. =P


Så de får bli en promis idag också.. Men de gör inge, va ganska skönt å gå där jag gick igår.. De ända var att jag fick skoskav.. Men jag ska ta ett par andra skor å så ska jag plåstra om mej lite..

Ska ta fram FyB-boken nu..

Ciao

PS: Kom på att de va återträff på ML i lördags, nej, jag var inte där.. Kände inte för å åka ner till Sthlm bara för att träffa lite människor, som jag inte alls saknar.. Då hade jag en mkt bättre helg, med människor som jag tycker om..

Glömsk

Jag kom på att istället för å sitta hemma å titta in i väggen, så kunde jag cykla till skolan för å plugga.. Å de gjorde jag också.. Packde ihop mej å drog iväg.. När jag kom fram såg jag att jag hade glömt både miniräknare å pennskrin... Tur att de finns ABH på campus, så jag kunde få en penna..

Men jag kände inte för å köpa en miniräknare... Men jag hade min mobil..Dock gick de inte å räkna cosinus å sånt på den, men då lånade jag Emelies...

Å på repet, så behövde jag ingen miniräknare, bara penna.. Å efteråt cykla jag hem, för att få min miniräknare.. Skulle ha pumpat i luft i däcket, men jag glömde de, eftersom jag fick sällskap.. Men jag måste göra de i mororn, för de e typ platt å låter mysko.. Men jag gjorde ju de i lördags å jag tycker att de borde hålla längre än så.. Men de va ju kul å blåsa i luft, så de kan jag göra många gånger.. =P ;)

Ska väl sätta mej med fysiken nu.. Min lunchrast är slut å de e dags å börja jobba.. Måste dra ner persiennen å öppna fönstret, annars kommer jag å dö här inne av värmeslag...

Ciao

Lördag, söndag å måndagmorron

Upp tidigt i lördags för å cykla.. Gick bra, var inte så tungt.. Sen hem göra mej i ordning för å gå till skolan.. Satt där i typ 6 timmar å plugga.. Sen vare dags å gå hem..

För jag var tvungen å laga mat till Erik.. Blev kycklingspett å ris, mkt gott!!! =D Sen gjorde vi oss i ordning för å åka till David å Millan för å titta på ESC.. De va kul med alla människor, men själva festivalen var ju mindre kul.. Jises, jag förstår inte hur folket röstar, för de e ju bara konstiga låtar som kommer topp 10.. =S

Men så kommer de å se ut framöver, vilket är lite tråkigt..

Igår så åkte vi till Ersboda å fixa lite granna.. Titta på lägenheten.. Å så.. sen var jag tvungen å laga ännu mer mat.. Va väldigt svårt å komma på vad de skulle bli, men de löste sej tillslut.. Sen på kvällen blevre inte så mkt mer gjort..

Följde med erik till parkeringen för en liten stund sen.. De va mening att jag skulle ut å cykla efter de, men de blåste för mkt, å då blire bara för jobbigt så jag tare efter skolan egentligen.. Så jag gickå la mej istället, men de gick inte å sova, för jag blev för pigg.. Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. Plugga kanske? Vi får se..

Ciao

Geting

De går riktigt bra nu.. Hade fy-lab på morronen, å vi va klara efter 1 timma.. Så vi gick å räkna lite.. Sen vare luch å jag cykla hem för å byta böcker.. Tillbaka till skolan för å ha matte.. Satt hela tiden ut, vilket var bra, men de va inte så svårt idag, bara många steg..

Cykla hem, öppnade fönstret för å vädra.. Då kom de in en geting i mitt rum!! Fick till ett tjut av rädlsa.. Då börjar Erik å asgarva på andra sidan luren!!! Va e de för stil?!?! Getingen kunde ha stuckit mej eller äti upp mej!! Va faktiskt läskigt å den ville inte ut heller.. Eller jo, men den va dum nog för å fatta att de va ett fönster i vägen..

Ska gå å laga mat nu..

Ciao

Fysik-killar...

Satt i skolan till 19 å höll på med fysiken.. Iofs så kom jag dit 15.30, så de var bara 3,5 timma.. Men de va skönt å sitta där på spec-fysiken, för jag fick en del gjort.. Å så fick man hjälp av de überduktiga eleverna som läser teknisk fysik.. Fast de e faktiskt svårt å få hjälp av så unga killar.. Speciellt närom ser ut som de gör!!! =P

Men de går faktiskt bra ändå.. Får försöka å inte titta pårom så mkt, för då gåre bättre.. =P Men de e svårt ändå!! Tur att de bara är en gång kvar, eller kanske synd, jag menar för fysikens skull.. =P

Men jag känner iaf att jag har kommit vidare nu, hjälpte även andra å då lär jag mej också, så de e bra..

Ska kanske vila lite från siffror nu..

Ciao

De sista

Gick igenom de sista i FyB-kursen idag. Å de handla om Atomen, inte så värst krångligt, för de va saker som man kände igen från kemin å lite från tidigare fysik-kunskaper.. Så då höjdes självförtroendet lite!!

Sen tittade jag i sammanfattningen som den andra läraren hade gjort.. Å va jag gillar henne, för nu slipper jag göra en ån själv.. Å hennes var väldigt pedagogisk.. Nu ska jag bara våga ge mej på önv.tentorna igen.. ska försöka med det lite senare..

Ska på spec-fysik idag, ska klura ut nåra listiga frågor jag kan ställa till honom.. =P

Ciao

Frussen

Under de senaste veckorna har jag frysit som en jag vene vad!! I mitt rum äre fortfarande lika varmt som de alltid har varit, typ 25-26 grader.. =P Men de spelar ingen roll, å de hjälper inte att jag klär på mej mssa kläder heller, för jag fryser fortfarande lika mkt som innan..

Okej, att man kan frysa lite då å då, men jag fryser 24/7 å har gjort det länge, för länge nu.. Hoppas att de snart går över.. Dricker lite varma drycker för att värmas innifrån, då känns de bättre.. =P Så jag får väl fortsätta med den taktiken, tills jag inte fryser längre...

Ciao

Panik

Jag känner hur paniken sprider sej i kroppen!!! Öppnade övningstentorna idag å insåg att jag inte kunde nåt!! De lätta vi gjorde i början fanns inte med å om de fanns nån uppgift så varen försvårad!! 4 av 4 tentor va hemska!! Annars brukar de bara vara en som är riktigt illa, men den här gången var alla de..

Så nu borde jag verkligen börja läsa på allt igen å förhoppningsvis kunna lösa nåra av uppgifterna.. Kanske lika bra att paniken kommer nu å inte på tentadagen, för då blire jobbigt.. Å jag vill så gärna klara tentan nu å.. För jag vill inte ha den släpandes efter mej under sommaren.. Å då kommer de å bli stressigt om man ska göra den precis innan skolan börjar i höst..

Problemet är de att jag inte vet vart jag ska börja, för just nu så känns allt bara hopplöst å motivationen är inte 100%.. Så jag kanske ska lösa de med motivationen först..

Ciao

Andra Avenyn

Ååå, aldrig har ett avsnitt slutat så spännande!! Jag som hade hoppats på ett lyckligt slut.. Å nu måste jag vänta 4 månader innan jag får se fortsättningen.. Vet inte hur jag ska klara de, men de måste bara funka.. =P

Ciao

Cykel

Blev en cykeltur runt Nydalasjön, va faktiskt inte så blåsigt å de va tur att jag inte tog på mej extrakläder, för de vart varmt..

Såg massa poliser ute runt slingan, vene va de hade för sej, men jag såg att de stod polishögskolan på nåra av bilarna, så de va väl ute på nåt..

Kom då på att jag inte hade cykellyset med mej.. Men jag vene, måste man ha de på dagarna? Eller ere bara på kvällarna? Kanske ska leta upp lampan å alltid sätta den på cykeln när jag ska transportera mej fram med den.. =P

Ciao

Träning

Blev inge cykling igår.. Vädret å latheten tog över viljan.. Men de blir lätt så när man tränar själv.. För om det är ett lag så tränar man ju inte bara för sej själv utan för hela laget.. Men nu så tränar jag ju bara för min egen skull.. De e ju ingen annan som bryr sej om de..

Men nu ska jag vara duktig å ta på mej kläder, mkt kläder, för de e kallt ute idag.. Å så blåser de så de kommer å va tungt å ta sej runt Nydalasjön, men jag ska kämpa på.. =P

Ciao

Jolle-äventyr

Idag gick vi igenom relativitetsteorin på fysiken, de e typ de jag har sett framemot hela året!! De vare bästa jag visste under naturkunskap A i storettan... Men nu vare inte alls lika kul.. Saknade Wenche å Povel.. =P Men får väl stå ut 1 lektion till..

Han pratade om hastighet å så.. Va bla en som ror medvind å sen tillbaka i motvind, att de då tar olika lång tid.. Då kom jag å tänka på den gången då jag, Issa å Amanda skulle ro till stranden från Bryggan i en liten jolle.. Men vi kom ingenstans eftersom de va sån motvind, så vi kom på den smarta idén; vi ror åt andra hållet..

Vilket vi gjorde.. Kom till en annan strand där vi var i ett par timmar å bada innan de va dags å ro hem igen.. Men vi kom ingenstans, för den motvind som var nåra timmar tidigare, den var fortfarande den samma.. Varje gång vi försökte så sluta de med att vi hamna i vassen!!!

Gick runt i bostadsområdet för å fråga efter en telefon, men ingen av oss vågade gå in å fråga, så vi promenera ner till stranden igen.. Där fick vi låna en telefon så vi kunde ringa efter hjälp.. Efter ett par minuter så var vår hjälp där.. Å den personen har nog aldrig varit så stolt som han var då.. =P=P Tillslut kom vi tillbaka till Bryggan..

Så kan de gå.. ;)

Ciao

En måndamorron

Klockan ringde 9, å då vare tänkt att jag skulle upp å ut å cykla.. Men de va trögt å ta sej ur sängen i morse, så jag skippade de.. Låg kvar istället, å de va skönt.. Sen ringde mamma å vi prata lite grann..

Gick ut i köket för å göra frukost, å jag blev förvånad. De va ingen katastof där ute!! Annars brukar de vara de när man kommer hem efter en helg.. =P

Ska snart ta å klä på mej å cykla till skolan, eller ja, om typ 1 timma eller så..

Hade tänkt att jag skulle cykla sen när jag kom hem från skolan, förhoppningsvis så äre bättre väder då, fast de finns ju inge dåligt väder bara dåliga kläder.. =P Får se hure blir med den saken..

Ciao

En helg i de lugna.. =D

Vaknade på fredagen å va förhållandevis ganska pigg.. Packa de sista å gjorde mej iordning för å gå till skolan.. Där vare först fysik, gick inte hem under lunchen, för istället så kunde jag sitta å plugga inför duggan.. Så de gjorde jag under lunchen i 2 timmar.. Va lite nervig för å skriva..

Sen slog klockan 13 å de va dags.. Han dela ut duggorna å de såg hyfsat lätt ut, men sen blevre svårt.. Va minuspoängarna svarade jag inte ens på, ville inte riskera å tappa för mkt poäng.. Å sista uppgiften va väl mer eller mindre omöjlig!! Skulle lix räkna Π2095652/7 i huvudet, där gick gränsen!!!

Sen tog jag bussen ner till Erik, kom fram halv sju å då blevre midda å sen gick vi å la oss, en timma senare.. Då Erik skulle upp å jobba 10.. De va väldigt svårt å sova när personen breve mej låg å prata i sömnen å smacka å knattra.. Så de blev inge sovning för min del, men de gjorde inget, för jag kunde sova i bilen om de va så.. Upp 10 å åka iväg.. Gick väldigt snabbt, skönt de.. Va hemma till halv 3 igen, å då vare inga problem å sova!! Somna no på en gång skulle jag tro..

En lååång å skön sovmorron dan efter, tycker att jag förtjänade den efter allt slit i veckan.. Åkte runt å kolla lite på dan å så, fick en rundvisning i byn.. =P Va jag minns så blev de sen bara lugnt.. Tittade på sommarkrysset, lite roligt, för då känns de att sommaren verkligen är på väg..!! Fast de såg lite kallt ut på Grönan.. =P

Söndagen blevre en tidigare uppstigning.. Då de fanns ett födelsedagsbarn i huset, nämligen pappa i huset (+ 2 namnsdagsbarn..) Blev lite fika å så..

Sen blevre bilåkning, då vi satte upp lappar å sen samla plasten som hade rymt.. Sån plast man har på höbalarna (eller vare heter?) Eller jag samla å Erik åkte runt me bilen.. Okej, han glassa inte runt, han hämta plasten å körde den till ett annat ställe.. Men ändå!!! Där slet jag som ett stackars djur.. =P Well, så illa kanske de inte va, men de kändes så.. =P

Sen hem igen, Erik skrev ett skolarbete medan Angelicorna skar bananer, äpplen, apelsiner, kiwi till den blivande fruktsalladen.. Sen kom de lite gäster å de va kvar till jag typ åkte.. Trevlans!!

Tog sista bussen hem idag, men de va på håret.. Den va typ klar å åka när vi kom.. Som vanligt.. eller okej, de har bara hänt en gång innan.. Men jag har bara blitt lämnad där 2 ggr.. =P Erik fick inte följa med mej upp, för han ska va på skolan 7 i morron, å jag vill inte gå upp 4 när jag börjar 13.. Å de ville inte han heller.. =P

Men de va lite jobbigt å åka hem, fast de ere alltid.. Verkar inte som om jag vänjer mej heller, eftersom de e samma sak varje vecka..

Ska väl ta å krypa till sängs nu..

Ciao

P.S, ett STORT Grattis till Emma i USA som fyller 20 idag!!! =D

Hälsning

Vaknade utav mej själv i morse.. Å de e alltid skönt å slippa höra en klocka ringa. Iofs har jag en väldigt fin väckningssignal på mobilen så jag ska inte klaga.. De finns de som har en värre...(inga namn nämnda).. Gick då upp gjorde mej iordning å sen drog jag ner på stan å fixa lite.. Alltid lika kul..

Hem igen å börja plugga.. De va segt, men de gick faktiskt bra, har lite svårt å plugga just nu, för jag vet inte ritkgit vad jag ska göra för uppgifter.. För alla känns så självklara.. Men jag ska nog sitta lite mer idag, så att jag verkligen kan de.. Vore skönt med en 3poängare..!! Inte för att jag tror de, då han kommer å ge minuspoäng på vissa uppgifter om man svarar fel.. Men, jag kan ju alltid hoppas..

Efter att ha vilat igår så vare idag dags för en cykeltur.. Men jag trodde att jag skulle behöva ställa in de idag å, för de snöade, igen... Men idag så kom de mkt mer.. Men de sluta såsmåningom, så jag kunde ta mej runt Nydalasjön..

När jag kom hem å stod i hallen så hörde jag mitt namn på radion.. De va nämligen så att 3 timmar innan så uppmanade programledaren lyssnarna å skicka en grattishälsning till Sofia (wistam) som också är programledare där under nåra timmar.. Jag gjorde de å sen lästes den upp.. =P Lite cooolt!! Fast inte lika coolt som när jag för nåra veckor sen önskade en låt som speldes.. =P

Ska plugga nu,

Ciao

Rix FM Festival

Idag så börjar Rix FM's Festivalsommar.. Första stoppet är i Kungsan i Sthlm.. Skulle gärna ha velat vara där.. Men jag åker inte hela vägen ner bara för att gå på de.. Kan iofs göra massa annat samtidigt, men de hinns inte just nu..

Är lite besviken att Festivalen bara besöker 1 norrländsk stad i år!!! Å de e Lule, den 31/7.. De känns lite jobbigt å åka 30 mil för den Festivalen.. Om jag åker så kan jag iofs hälsa på rÅsa samtidigt.. Får se hure blir..

Ciao

Haha

Agge kom igen nu, rubba hjärngnällerna.. =P

Hjälpte Macke me nån läxa, å han tyckte jag va lat när jag inte orka längre.. ;) Å han hade inte riktigt koll på vad han sa.. Eller han skulle väl säga en sak, men sa nåt annat... =P

Kelvin

Nu äntligen ha rjag förstått matten, eller iaf lite.. De jag missa på har börja bli klarare.. Började med lite nytt på fysiken idag, va hyffsat lätt.. Har ju formler så då funkar de.. Fast en uppgift fick jag räkna 10 ggr innan jag lyckades få rätt.. Problemet var att jag räkna med 391 K å inte 291 K.. =P men när jag kom på de, så gick de å lösa..

Ska gå å fortsätta räkna lite matte nu.. Ska försöka å stå ut två dar till.. Men jag har tröttnat så mkt på siffror, derivator å integraler så jag håller på å spy!! Typ, inte riktigt, men nästan.. =P

Ciao

Tusen å en natt

Tittade på Äntligen hemma igår en snabbis.. Kom precis då Lulu Carter (eller va hon heter) höll på å fixa tre olika stilar för ett rum.. Temana va manligt, kvinnligt å tusen å en natt..

Tusen å en natt-temat var hennes favorit, för då kunde man välja stilar från flera olika länder som; Maroko, Indien å Istanbul..

Jag tror inte att Lulu var med på geografi-lektionerna, för jag har iallafall lärt mej att Istanbul är en stad i Turkiet å inget eget land!!

Men vad vet jag? Jag kanske lyssnade dåligt på mina geografi-lektioner..

Ciao

Jag ser de snöar, jag ser de snöar...

...det var väl roligt hurra!!!

Nej, de är inte roligt!! Fick världens chock idag när jag kom hem.. Jag öppnade persiennen, å vad ser jag då? Jo, små vita flingor som seglar ner från himlen!!! Men de gick fort över i regn å sen kom de solsken..

Men när jag gjorde lunch så kom de vita flingorna tillbaka å de va större å de höll i sej längre..

Jag hoppas verkligen inte att det är något som kommer å komma tillbaka.. De är ju mitten av maj å då kan de ju inte snöa.. De ska ju bli sommar nu!!! Eller de kan vänta lite, till allt plugg är över.. Men de behöver inte snöa för de..

Ciao

Inge bra

Hände igår då?
Gick upp klockan 6 med Erik, när han åkt så kröp jag ner under täcket igen å sov nåra timmar... Pluggade en hel del också.. Sen tog jag mej en cykeltur runt Nydalasjön..

De va sjukt jobbigt för de va sån motvind.. Å de spela ingen roll åt vilket håll jag cykla!!  Men jag kom fram ändå.. Fast lite dödare än dan innan.. =P Fortsatte mitt plugg blandat med lite annat..

Gick upp idag å gjorde de jag alltid gör på mornarna.. Sen cykla jag till skolan å hade FyB-dugga.. Vädligt svår!! Fick bara 5 poäng, så de blev ingen extra poäng till tentan, får hoppas att de går bra ändå.. De jag inte förstår är hur de bygger upp duggan? För där äre alltid massa diagram å påståenden som man ska kunna (vilket är typ omöjligt) men sånt kommer inte alls på tentan!! Så varför har man inte en tenta-lik dugga?

Ska börja plugga på matten nu, så jag får med mej nåt poäng från den.. Men där får man poäng även fast man har under hälften å de e ett bättre system..

Ciao

Fest, städ, cykel

Cyklade iväg till Kalle igår.. De va redan nåra där, men de kom även fler.. Prata, lyssna på musik å så.. Typ som de brukar vara på hemmafesterna.. De enda jag sakna va en dansande Emelie.. =P Men hon hade åkte på fest med Emma iställe..

Sen cykla jag hem tillsammans med David, Millan å Linus.. De hade blivit ljust när vi var på väg hem, men de e ändå skönt med sällskap.. Kom hem titta lite på tv å sen stängde jag av.. Jag hade inte tänkt å va borta så länge, men jag kom hem tre...

Mamma ringde å väckte mej i morse, klockan tio!! De va lite för tidigt för min smak.. Men jag gick faktiskt upp då.. Städa upp lite mer, sortera tvätt, började tvätta samtidigt som jag pluggade.. När all tvättning var klar tog jag cyklen å åkte på nya äventyr..

Den här gången blevre runt Nydalasjön.. De tog typ 50 minuter idag också.. Men idag så cyklade jag konstant.. De var kanske inte den bästa cykelvägen eller så vare så att jag inte hade världens bästa cykel för den där stigen.. Där kommer jag å ta å cykla fler gånger..

Tror att de e nåe fel på min cykel, den låter lite konstigt.. Kanske ska kolla de nångång... i framtiden... Eller så låter jag nån annan göra de.. =P

Sen kom jag hem å städa klart de sista...

Nu sitter jag här å väntar på att E ska komma.. Fast de kommer nog å ta ett tag.. =P

Cykeläventyr

Har städat upp från golvet idag, de kändes så hemskt när jag behövde kliva över allt.. Sen började jag å plugga.. Inge kul med de behövdes.. Har hitta lite formler som jag inte visste fanns.. =P Tog en rast, en lång en.. Men jag gjorde nytta under den rasten.. Tog nämligen en cykeltur på nästan 1 timma.. Å de va så skönt å bara cykla runt..

Hamnade i ett väldigt fint bostadsområde.. Trore typ bara bodde barnfamiljet där.. Folk klippte gräset, grillade å var ute på gatan å lekte.. Fick riktiga sommarkänslor där.. =P

De tog ett tag innan jag kom ut från de området.. Nej, jag var inte vilse.. Men när jag vek in på en väg å hoppas komma ut på en annan, så gjorde jag inte de.. Så jag var tvungen att cykla tillbaka hela tiden.. =P Men tillslut så kom jag ut därifrån.. Sen tog jag en annan väg hem.. Å tillslut började jag känna igen mej..

Den där vägen ska jag nog cykla fler gånger, va så skönt.. Fast då skippar jag nog bostadsområdet.. För de kommer nog att se konstigt ut då.. Har en annan väg som jag också vill prova.. Om jag går upp tidigt i morron så hinner jag nog de... Innan de e dags å tvätta å städa (inför E's ankomst.. =P )

Ska till Kalle senare.. Skulle egentligen ha vart där klockan 18, men de blir lite knepigt.. För den är 1 minut i nu.. Å jag sitter bara i morronrock å en handduk på huvet.. =P Å så tare 10 minuter å cykla dit.. Så jag kommer till festen iställe..

Ciao

Godisar

När jag igår satt på mattelektionen så vart jag väldigt godissugen.. Så när matten va klar så kila jag till ÅC å handla lite, plocka bara de goaste.. Sen när jag dukade upp godiset till Talang08, så vare inge i påsen som va gott.. Undra vem som hade plockat allt de där äckelgodiset i MIN påse?!?! Annars brukar de vara så att de äckliga godisarna brukar vara kvar till sist.. Men nu hade jag ju inte ens börjat å allt va äckligt..

Men idag när jag titta ner i påsen så va mina goa godisar tillbaka.. Så då va jag tvungen å passa på å ta nåra, innan de försvann.. Å så vare ett bra sätt att orka plugga också.. =P

Ciao

Tänk efter före!

Jag ska inte säga att jag hatar, (för de är ett för starkt ord..) Så istället säger jag att jag starkt ogillar, när folk ska kommentera saker som inte behövs kommenteras.. Asså, de kan vara grejer som är så självklara att de inte behöver nämnas.. Eller nåt som kanske sårar nån om de nämns..

De verkar inte som om vissa bryr sej vad som slinker ut ur munnen.. Men ibland så göre faktiskt ont å höra vissa saker..

Tänk efter före!!!
Annars kan de va nån som tar illa vid sej..

Ciao

Student-tider

Så här i student-tider kan man jag bara inte låta bli att bli avis på alla de som tar studenten, nu om cirka en månad.. Skulle också vilja va en av dom!! Inte för att de va så kul i själva skolan, men allt som hörde studenten till.. Typ skivor å själva studentdan..

Å när jag just nu sitter här å lyssnar på Magnus Ugglas's "24-timmar" gör ju inte saken bättre..

När flaket har fyllts upp til bredden med pers som sakta kör genom trafiken
Då står ett gäng grabbar och sprutar ut bärs i takt till den höga musiken
Plötsligt ställer en student till en scen, nån har sprutat champagne på hans flickvän
Men vad gör väl det när sergels fontän duschar henne hel och ren igen

Tjugofyra timmar samma sak. åka åka åka på lastbilsflak
Tjugofyra timmar utan tak. åka åka åka på lastbilsflak.
Även om det regnar och är storm, är ändå känslan av att vara fri helt enorm
Tjugofyra timmar, tjugofyra timmar
å ett flak

Ska på en studentmottagning.. Eller två, ska ju på en "lill-studenten" också.. Visst de e kul å gå på mottagningar, men de leder till massa problem också.. VA SKA JAG HA PÅ MEJ?!?! Okej, de kanske inte är ett världsligt problem, men ändå.. Man vill ju inte komma i vad som helst.. Så jag måste nog snart börja planera å fundera på de.. =P

Ciao

Uppåt

Igår va en ganska så händelselösdag.. Va i skolan typ hela dan.. Skrev klart lab.rapporten med Emma å Emelie.. Sen började jag komma ikapp lite i matten, men jag är fortfarande lite efter.. Likaså i Fysiken, för den har blitt obegriplig..

Gick å la mej med en fruktansvärd huvudvärk igår, inte kul, men jag somna fort iaf..

Klev upp i morse, åt frulle, å sen gick jag å la mej igen... Gick upp efter 25 minuter för å cykla iväg till skolan.. Hade fysik, å nu börjar de bli lite bättre.. eller nu fick jag iaf nåra formler som jag begrep mej på..

Drog ner en sväng på stan å kolla lite granna, sen åkte jag hem. åter med en fruktansvärd huvudvärk.. La mej i sängen å vila lite.. Sen gick jag tillbaka till skolan, för de va spec-fysik.. Å jag tänkte att de kanske behövdes eftersom de e dugga på tisdag.. Å de kändes mkt bra å gå därifrån 2 timmar senare.. Så många uppgifter som jag klarade då har jag inte gjort förut.. =P

Ciao

Försovning? Nee..

Vaknade inte av mobil-larmet i morse, utan de va reservklockan som väckte mej.. Å då blev jag stressad.. Men de behövde jag inte för jag hade ändå 1,5 timma på mej..

Gick å duscha, å så skönt.. Men de va jobbigt å stänga av vattnet för då blevre så kallt!! Klädde på mej å gick sen till köket för å fixa frulle.. Sen tog jag med mej brickan å satte mej i mitt rum å läste min bok.. Å så spännande den är.. Fast väldigt läskig å hemsk.. "Offrad för hederns skull" heter den btw..

Cykla iväg till skolan å hade FyB-föreläsning.. Höll på å somna första timman men sen gick de bättre.. Gjorde lite uppgifter å sen gick jag å skrev lab.rapport med Emelie å Emma.. Hann inte helt klart, men vi ska fortsätta i morron..

Gick hem å fixa lite.. Pratade med mamma å så.. Sen gick jag till min nya KV, så nu kunde jag äntligen prata med henne.. Men hon kunde inte hjälpa mej så nu måste jag fixare på egen hand.. Men de ska nog gå å lösa..

Har ett sjukt jobbigt bett (från en mygga skulle jag gissa) på vaden.. De kliar hela tiden!!! Förstår inte hur jag har lyckats få de, för jag har bara haft långbyxor på mej de senaste dagarna..

Kände i morse att jag hade väldigt ont i ryggen, men nu ere snart slut på de.. Bara 2 månader kvar typ, sen får jag en ny säng.. Å de ska bli skönt!!! Ska fortsätta bläddra i min IKEA-katalog innan jag bestämmer mej helt..

Ciao

Valborgshelgen

Onsdag
Promenerade tillbaka till skolan, med min packning.. %&¤%&# va tungt de va!!! Tur att jag är stark så att de inte va så farligt.. =P Hade lektion å sen sluta precis när jag behövde gå.. Gick igenom de mörka tomma korridorerna.. De kan bara ha varit vår klass som hade lektion.. För egentligen så skulle eftermiddan va fri från undervisning.. Men tydligen inte när man går basåret..

Sen gick jag till NUS, skulle först ladda på busskort, men de va vädligt svårt.. För de va stängt.. Men jag hade en resa kvar så de gick bra.. E hämtade mej i Övik, å va skönt.. Slapp å åka hela vägen..

Åkte hem till honom, å sen kom L efter ett tag.. Då tog vi våra badkläder å åkte till en sjö i närheten.. De va lite kämpigt å komma i, men de gick... Jag va först i.. Kallt som bara den.. Lyckades riva mej, på isflaken!!! Så de är ömt å lite blått.. Sen kom E också i, å tillslut även L..

Hem titta på tv å så åkte L hem..

Torsdag
Vaknade av att E's mobil börja låta, så jag tröck på en knapp så den sluta.. Men den börja låta sen igen.. De va hans pappa som ringde.. De va nämligen så att deras kor hade rymt å vi va tvugna att leta reda på dom.. Hittade dom typ 3-4 km från hagen.. E å bror hans fick gå hela vägen hem med dom, medan jag åkte bil hem... Fick sitta där i 1,5 timma å vänta.. Men jag ringde å prata med mamma å så likte jag med katten.. Så de gick bra ändå..

Sen kom de hem, å de blev frulle.. Sedan åkte vi å kolla vart de hade kommit ut nånstans, å de fanns ett hål, som E laga.. Sen hem å duscha. Åkte å mötte MPM, för lillebror skulle följa med oss på en bilutställning i Övik.. I en timma gick killarna runt å titta, då varom ganska nöjda.. Jag va nöjd efter första varvet, typ 10 minuter..

Åkte hem till pappa för att grilla.. Sen åkte vi hem å sova, eftersom E skulle upp å jobba på natten.. Gick upp tio för att åka till Övik.. Va väldigt seegt.. Jag lyckades å somna på vägen tillbaka.. Skönt va de iaf..

Fredag
Gjorde ett försök att plugga men de gick inge bra.. De sluta med att vi båda somna på kökssoffan, vilket kanske inte var så bra.. Sen åkte vi å handla.. Å när vi va på ICA så ringde E's pappa å sa att korna va lösa igen.. Vi åkte hem å kolla de.. Men de va inte ritkgit så, de va nån som hade sett fel.. De hade bara promenerat upp i skogen.. Så E locka nerom, å de flockades runt mej.. Blev ju jätterädd för de va stora, men E bara skratta..

Mamma kom å hämta mej på kvällen.. Tog en promenad, för E skulle gå å sova å mamma va lite sen.. Fast jag hann inte så långt.. Åkte sedan hem å sov.. Men de va inte de lättaste, för jag hade en katt som stod på mej, å när hon inte gjorde de så sprang hon upp och ner i sängen, sjukt jobbigt!! Vaknade nån gång av att jag hade huvudvärk också..

Lördag
Vaknade av att huvudet bulltade så jag trodde att de skulle sprängas.. Men de gick bra.. Gjorde inte så mkt nytta faktiskt, satt å prata med mamma å bro typ hela dan.. Va ute å promenera lite med kissen.. Vi klättra i träd å så.. Sen ville hon in..

Gick till bilen, hade parkerat en bit bort eftersom vår väg va okörduglig.. Jag körde hela familjen till mormor däre va mat.. E kom också dit.. träffa lillkussen min, så trodde han va grymt farlig med hans leksaker.. Sen åkte jag med E hem.. Då hade hans familj kommit hem..

Söndag
Upp tog de lugnt.. Spelade lite kort.. Jag VANN!!! Sen blev de bilåkning å handling på samma gång.. När vi lämnat varorna så åkte vi till de STORA korna, för de som jag tyckte va stora va typ små jämfört med de andra.. Å sant, de va så..

På kvällen packade vi ihop våra saker å åkte till Umeå.. Kom hem titta på TV å sov..

Ciao

RSS 2.0