30 april 11

Sista april idag, vet ni vad det betyder? Årets första dopp =S Hade hoppats på att isen skulle ligga kvar så att jag skulle slippa, men i onsdags så va de öppet så de e bara å hoppa i.. Dock får jag inte med mej Erik, han är för feg..

Har fullspäckat schema idag, så de är väl dags å börja.

//Angelica

29 april 11

Fredag idag, veckan har gått fort samtidigt som den har gått långsamt..

Har haft jättekonstiga drömmar de senaste nätterna:
¤ pappa ramla ner för ett berg å dog - vågar nog inte klättra i sommar =S
¤ blev jagad av en jätteorm

Dagens planer:
¤ Lilla Nydala + BB
¤ U-hand-möte
¤ Måla naglarna
¤ Skriva

//Angelica

Påminnelse

Mamma ringde idag för jag hade fått ett brev hem till henne.. De va inget roligt brev för de va en påminnelse.. Beställde en bok till pappa å eftersom jag inte skulle hinna få den innan vi åkte ner till Stockholm så beställde jag den hem till dom.. Å sen la jag räkningen i en pärm å sen glömde jag bort den..

Fast när jag betalade räkningar innan påsk så visste jag att de va nån jag hade glömt, men jag kunde inte komma på vilken, de kom jag på idag...

Så 149:-blev 199:-, tur att man är en rik student ;)

//Angelica

Ägg

I lördags satt jag å M å tittade på Nyhetsmorgon å så dök nyheterna upp.. De va flera nyheter med jag kommer bara ihåg en, den som handlade om äggen..

"De finns vissa "frigående ägg" som innehåller en mask"

Varför va de tvugna att ta upp denna nyhet på självaste påskafton?!?

Masken är helt ofarlig, men äcklig!

Jag tycker jättemycket om ägg, eller rättare sagt tyckte.. Nu mår jag bara illa när jag äter ett ägg, som jag har massakerat för att försäkra mej om att det inte finns nån mask i ägget..

I måndags när vi handlade så letade jag efter "burägg" men det fanns inte.. Så nu blev de inga ägg hemköpta..

Måste leta vidare, för från å med nu blir de bara "burägg" här hemma.. Iaf tills äcklandet har lagt sej.

//Angelica

28 april 11

Måste lämna tillbaka en bok idag, vill egentligen inte, för jag behöver ha den boken.. Men vad ska jag göra? Sen ska jag hem å fortsätta skriva, måste komma nån vart nu.. Men det känns tungt, fruktansvärt tungt..

Annars finns det inte några fler planer.. Eller jo, ÅVC å Lilla Nydala.

//Angelica

Slutmattad

Jag är dum, vet inte riktigt hur jag tänkte.. Jag tänkte nog inte överhuvudtaget..
Först tog jag Lilla Nydala (5km) å sen ett BP-pass direkt efter.. Jag var död efteråt! Så aldrig mer ett sånt dubbelpass.. Usch!!

De va riktigt skönt att komma hem efter mördarpassen..

Resten av dagen har bestått av: plugg, paketinslagning, matlagning, födelsedagsfirande =)

//Angelica

27 april 11

Okej, idag ska jag försöka å plugga lite bättre.. Men det är svårt när man har fastnat å U-hand hör inte av sej..

Ska köra ett BP-pass idag har jag tänkt å sen ska vi fira födelsedag här hemma =) Måste kanske slå in paket också, de vore en bra idé ;)

//Angelica

Bilder från påskhelgen

        
En tussilago, mys med Lillas, Från Kina-bron, jag besteg nätet på Tomtebo

//Angelica

26 april 11

Erik väckte mej kvart i sju i morse å de va tungt så jag sov till sju då klockan ringde.. Va inte mycket piggare då, men jag va tvungen, kan inte ligga i sängen hela dan.

Va på posten idag, köpte frimärken till inbjudningarna.. Har slitit mycket med korten, hoppas att de syns! Sen har det varit tufft å bestämma vart jag ska dra gränsen.. Men nu har jag bestämt mej, å de beslutet jag har tagit känns som det bästa.. Hoppas att jag inte har glömt någon viktig nu.. =P

Annars händer de inte så mycket idag, tänkte träna på FM, men såg att jag hade tvättid, så jag sköt upp de, ska ta de nu på EM..

Försöker å plugga också, men de går inte så bra, har ingen motivation.. Borde kanske prata med min U-hand, för jag sitter lite fast..

//Angelica


Påskhelgen

Tisdag
¤ Stanrunda - lämnade nyckel, paketshopping
¤ Hem - paketinslagning, påskäggsfixning, packning
¤ Bilen - packa in, hämta Björn, åkte ner
¤ Hos MoP - fikade, åt middag

Onsdag
¤ Åkte till Övik med MoP, M&M

Torsdag
¤ Pluggade
¤ Pysslade
¤ Erik kom förbi på kvällen

Fredag
¤ Vandrade
¤ Pluggade
¤ Va chaffis
¤ Svängde förbi Erik
¤ Hämtade upp mina passagerare å åkte hem

Lördag
¤ Pysslade
¤ Packade
¤ Lunch hos M&M
¤ Middag hos G.

Söndag
¤ Folk på besök
¤ Tittade på OTM, Grey's
¤ Mötte upp MoP
¤ Kattjakt

Måndag
¤ Packning
¤ Fotboll
¤ HEEEEEEEEEEM!

Har 300 bilder från veckan, ska se till å publicera nåra, sen..

//Angelica

19 april 11

Dagens:
¤ möte
¤ lämna nyckel
¤ present-shopping
¤ present-inslagning

//Angelica


18 april 11

Erik bytte däck igår, jag tittade på en stund, men sen gick jag in för jag höll på å blåsa iväg.. De va ingen spännande dag direkt, men den gick fort.

Idag:
¤ plugg
¤ jobb

Skulle vilja träna, men jobbet kommer å ta slut på mej, så jag vet inte om jag orkar..

//Angelica

Bilder 2006


MF fyller 60

   
Finland med Sandra


Sommaren på landet


Fotbollsbild

//Angelica

Bilder 2005


Midsommar hos M&M

Haha, de fanns bara en bild ;)

//Angelica

Bilder 2004


Var ute i skärgården med pappa å lillebror


Gjorde ett arbete i skolan om svensk damfotboll, kontaktade fotbollsförbundet å frågade om jag fick träffa dom. Mina kompisar sa att de va omöjligt å att jag kunde sluta drömma, sen se, man ska drömma, för ibland slår drömmarna faktiskt in.. =)


Balen i nian. Lina hade sminkat mej å mormor hade fixat mitt hår.


Efter skolavslutningen i nian så åkte jag till Frankrike med Åsas familj.

  
Arbetsledarerollen började redan här, vi renoverade hos M&M. Jag tror att jag fick agera målare också, för de va nog jag som målade i skåpen.


Höstlov hos M&M, jätteroligt.


   
Foxy, Michelle, Lillen å Jissa <3


Bilder 2003

    
Började sommaren med en helg i Fagersta med pappa å hans kompisar. De tävlade med hundarna å jag var suport.

 
Varje sommar så var det kalas, för 3/6 fyllde år inom tre veckor, sedan passade de andra 3 på att också ha kalas, när alla ändå va samlade.. Funderar seriöst vad jag har på mej på bild 1!?!


En sommar hos M&M, åkte till Thailändska paviljongen


Jul, jag fick va tomtemor

//Angelica

Mitt liv i bilder

När jag var hemma förra helgen så snodde jag lite gamla bilder från familjens dator. Så nu tänkte jag lägga upp lite bilder här.. Från 2003-2006..

//Angelica

17 april 11

Igår var vi på MeMa, för jag skulle köpa objektivet, men de hade fortfarande inte kommit.. Gillar inte MeMa längre, för de lovar så mycket som de inte kan hålla.. Men nu ska de ringa när objektivet kommer in.

Sen vart de Biltema, för Eriks skull ;) Å sen Strömpilen.. Kikade på Elgiganten också, men den kostade 700 mer där å fanns inte heller inne.. Sen en snabb runda på MAXI, innan vi åkte hem å började med maten..

Åt middag å sen gjorde vi oss iordning för fest.. Va inte så jättekul, för jag kände bara en person, men de gick bra ändå..

Sen tog vi de bara lugnt på soffan..

Dagens planer:
¤ byta däck

de va nog de =P

//Angelica

16 april 11

Va på BB igår, men jag hann inte med avslappningen för jag va tvungen å rusa hem.. Kom hem väckte Erik, duschade, försökte hålla kvar Erik inomhus..

Sen ringde det på dörren, smart som jag var så hade jag inga byxor på mej, det för att Erik skulle va tvungen å öppna dörren ;)

Där utanför stod; syster + pojkvän, bror, mamma å pappa till Erik. Erik blev väldigt överraskad. De kom in å fikade, sen bokade vi bord till middag.

For ner på stan, Erik visste inte vart vi skulle, åkte å parkerade å sen gick vi på Allstar. Supergod mat! Sen kom sista överraskningen, Jeff Dunham på Arenan!

Jättebra show, Erik å Björn kikna av skratt... ;)


Fick inte ta några bilder, men jag råkade ta en innan jag såg förbudsskylten..

Jag har vetat om det i två månader å de har varit jobbigt å vara tyst, särskilt den senaste veckan, för Erik har varit jättearg för att han inte fått veta något..
Note to myself: Inge fler överraskningsgrejer åt Erik! (iaf inte om han vet att något kommer å hända)

//Angelica

15 april 11

Gick å la mej tidigare igår, för att jag måste gåupp tidigare om dagarna å börja skriva.. Dock somna jag inte nå mycket tidigare eftersom jag pratade med Erik. Men jag gick upp tidigare ändå..

Dags å skriva, sen damma å sen träna(?)

//Angelica


14 april 11

Klockan ringde 8 i morse å de va tungt å ta sej upp, men jag hade inget val eftersom jag hade ett möte med PH-experten klockan 10..

Ett par minuter i 10 gick jag in på kontoret, fick hjälp å leta efter min person, men han syntes inte till.. Han svarade inte på telefonen heller, så efter 30 minuter gick jag.. Då gick jag förbi min F-hand med lite material å pratade lite med honom..

Sen åkte jag hem, åt lunch å skrev lite. Sedan vaknade Erik till liv. Vi åkte å hämtade en moppe, Erik körde den till jobbet medan jag åkte hem, för jag va tvungen å slänga in tvätt i maskinerna.. Sen åkte jag å hämtade Erik. Jag ringde när jag satte mej i bilen å då sa han att han hade tappat avgassystemet å jag va tvungen å plocka upp de..

Sen när jag började närmade mej platsen så ringde jag upp Erik igen för att få lite mer exakt.. Å då såg jag de, körde nästan över det.. Problemet var att de va mitt på E12:an, så jag svängde av å åkte runt innan jag hittade nånstans att parkera..

Gick ut till vägkanten å väntade tills kusten var klar.. På vägen tillbaka till bilen så halvsprang jag lite å i nerförs i leran så gick de inte så bra, så jag halkade å gled på rumpan.

Rev loss lite kartongbitar som fanns i bilen som jag satte mej på, vill inte ha lera på sätet.. Sen åkte jag ut till Eriks jobb, lastade in de sista moppe-delarna å sen åkte vi hem.. Erik stressade in å fixade iordning för jobb, medan jag fixade tvätten..

Ska ta å städa lite här hemma nu, börjar se grisigt ut.. Våren är inge kul, för de e tonvis med grus i hallen å de har börjat leta sig längre in i lägenheten..

//Angelica

Helt sjukt!Tycker att de ibland går får långt! Hur kan han få böter?!?


I höstas så fick M böter på sin bil för att hon enligt bötern saknade P-skiva.. Bara det att P-skivan satt fastklistrad i rutan! Sen när hon träffade en annan parkeringsvakt så bad hon om hjälp, men vakten bara neka å gick därifrån.

De va en lång process fram å tillbaka, men tillslut så slapp hon iaf bötern för de kom fram till att hon hade rätt från början.. De tråkiga var att det hade varit billigare att accepterat bötern och betalat den istället för att ta det vidare..

De va flera bilar som var lappade, så de kändes som om de lappade för att chansa, alla orkar kanske inte överklaga å då får dom in en slant..

//Angelica

Hade jag haft ett hus med tomt så hade jag:

köpt dessa möbler

   
från kilamobler.se

//Angelica

13 april 11

Känner mej som en fånge i mitt eget hem.. De e nog jobbigt när Erik jobbar natt för då måste jag va lite halvtyst.. Men de blev jobbigare nu när vi har en gäst på soffan.. Å vi har ingen dörr till vardagsrummet, så han hör ju extra bra..

Jaja, tur att det bara är för idag, ska försöka å smyga..

Nej nu måste jag borsta tänderna å sen fortsätta skriva.

//Angelica

DäckbyteJag bytte däck på lillbilen idag å efter de såg jag ut så här.. Ser inte så skitigt ut på bilden, men i verkligheten va de det ;)

//Angelica

Bilder//Angelica

Massage + pedikyr

Hade jätteont i ryggen när jag vaknade i morse. Tror att de beror på den tunna madrassen som jag sov på hos MoP.. Nästa gång tar vi bilen ner å då tar vi med oss vår egen madrass, mycket bättre så..

Har ont i ryggen lite då å då, mest tror jag att de beror på att jag sitter dåligt när jag pluggar å tänker inte så mycket på ryggen när jag jobbar..

Kikade på IKSUs hemsida å såg lite intressanta saker.
Som;
¤ Helkroppspeeling och spamassage
¤ Aromabad + spamassage
¤ Topp till tå-kur
¤ Aroma massage
¤ Hot Stone massage

Bild från IKSU

En annan sak som jag skulle vilja testa är fiskpedikyr..
Mina fötter skulle nog behöva de.. Dock tror jag att det kittlas väldigt mycket, men man kanske står ut..

Sa till mamma att jag önskade de i examenspresent, för det är inget som jag skulle gå å unna mej själv.. Eller jag kanske borde.. Får jag de inte så ger jag de till mej själv i Examenspresent =)

//Angelica

12 april 11

Börjar bli lite stressad nu, måste få fram lite mer text så jag har nåt å visa upp senare i veckan.. Men jag har iaf kommit igång å då kanske de börjar rulla på..

Dagens planer:
¤ skriva, skriva, skriva
¤ träna?

//Angelica

7-11 april 11 - Stockholm

Torsdag
Jag plockade och fixade medan Erik låg å sov. När han vaknade så klippte jag honom å sen gjorde vi oss iordning för att åka. Gick till flygbussen å fick vänta en stund, men hellre de än å missa den. När vi kom fram till flygplatsen så checkade vi in å gick igenom säkerhetskontrollen. De va ett tag innan vi fick boarda så så vi fickade så Erik fick i sig nå kaffe. Sen fick vi gå på flyget, satte oss vid fönstret så vi kunde se något.

Starten gick bra, men landningen var lite jobbigt, för det blåste fruktansvärt mycket i huvudstaden. Men vi kom ner tillslut, men det är läskigt att flyga in över alla hus, känns som om man kommer att ta i.. Men det är häftigt att de staden ovanifrån.

Fick hämtning från flyget, när vi kom fram så var de inte så spännande. Umgicks med familjen. Planen var att jag skulle sova tidigt, men de blev inte så.

Fredag
Gick upp 05.45, gjorde mej iordning å matchade så jag kunde åka med P. Gjorde lite olika ärenden, vid lunch kom Erik å mötte upp mej, han hade åkt kommunalt helt själv, han va lite skakig ;)
Sen drog vi in till stan, jag blev frissad å sen va de dags för ett till ärende. Efter de så träffade vi Eriks kompis Emelie å tog en fika.

Efter fikan va de dags att åka hem. P kom å hämtade oss vid bussen, när vi kom hem så va middagen serverad. Åt å hade trevligt med familjen =)

Lördag
Sov tills Erik tyckte att de va dags att gå upp. Åt frulle, rastade kissen, vi blev lite osams å hon vart jätteläskig så vi sprang in. Sedan gjorde vi ordning för kalas å sen kom gästerna. Åt middag å efterrätt, supergott.

Efter att gästerna hade åkt så satt vi uppe en stund.

Söndag
Sov ut, för jag var trött. Sen va söndagen seg. Spelade spel ute på altan, va väldigt varmt där ute så de va skönt. Sen gjorde jag å Erik oss i ordning för middag. Åkte hem till Ammi å Fredrik, de bjöd på kyckling med rotgrönsaker å till efterrätt chokladmousse med hallon (som jag måste få recept på!!), spelade TP innan det var dags att fara hem, när vi kom hem så gick vi å la oss.

Måndag
Gick upp tidigt, åt frulle, packade ner det sista i väskan å satte oss i bilen. Erik fick köra å känna på Stockholms rusningstrafik. De va inte så farligt, men han tyckte att de va nog mycket. Kom fram lite för tidigt, för vi hade räknat med kötid, man vet lixom aldrig hur trafiken ser ut, så vi va på den säkra sidan. Vi fikade, checkade in, köpte en tidning, gick igenom säkerhetskontrollen. Väntade en stund innan vi fick boarda. Tog en fönsterplats den här gången också, flög ovanför MoP, lite coolt.

Gick fort å sen va på fast mark i Umeå. Väntade en stund på bagage å sen tog vi flygbussen till stan å sen vanlig Ultrabuss. De va skönt att komma hem. Pluggade lite, hämtade bilen å sen var det dags för jobb.

Har lite bilder från huvudstan, men jag har inte lagt in de i datorn än så de kommer senare, i morron kanske.

//Angelica

7 april 11

UB-besöket gick inte som jag hade väntat mej, hittar typ inget nere i magasinet, fattar inte riktigt, å de fanns ingen att fråga heller å sen blev de bråttom till U-hand-mötet. Mötet gick bra, fick lite tips så att jag kan komma nån vart, hon tyckte dock att jag skulle skriva 1 A4 igår efter mötet, hur mycket jag skrev - 0 ord.. Men jag hann inte..

Kvällen gick så fort, helt plötsligt va de Grey's..

//Angelica

Lärdom

Förra veckan så blev vårat golv snorhalt, jag halkade till flera gånger å höll på å slå ihjäl mej! Även fast jag visste om de så glömde jag bort de.. Så tillslut så ställte jag ett element i för, för att få en liten varning om att de e halt.. Å de funkade, var extra försiktig då..

Sen skurade jag golvet å de ville inte riktigt ge med sej, men sen tog jag Yes å då försvann de..

I helgen när jag å Sandra höll på å fixade håret så pratade vi om värmeskydd.. Jag har spary å hon hade "klet", hon sa att "kletet" tog slut fortare men var bättre för de kom bara i håret.. Sprayen höll längre, men gjorde det halt på golven..

Då klickade de, de va därför de va snorhalt på vårt golv, för jag hade ju sprayat under veckan.. Så nu står jag på mattan å sprayar å hoppas att de inte flyger alltför mycket..

//Angelica

6 april 11

Pratade med Emma igår, jag tror inte att vi har pratat sen vi sågs innan jul!!! Helt sjukt.. Jag har flera gånger tänkt att jag måste höra av mej, men sen har jag glömt bort det.. Men nu när jag kom på det så kontaktade jag henne på en gång.. Bäst så.. =P

Efter samtalet så blev de inte så mycket, slappade på soffan, då jag fortfarande var död efter träningen.

Idag:
¤ träffa U-hand.
¤ UB
¤ träna
¤ klippa Erik

//Angelica

5 april 11

På förmiddagen så var jag å träffade en expert på passivhus, så att jag skulle få lite info å komma nån vart. Väldigt nyttigt faktiskt, han va väldigt duktig och snäll som hjälpte mej.

Sedan blev det en sväng på stan.

När jag kom hem så gick jag ner i källaren för å hämta upp lite sommarkläder, börjar bli dags nu.

Sen var det dags att tvätta, de va ett jätteberg, men nu är berget borta, så skönt..

Sen blev det IKSU å spinning å core. Jag är så död nu!

//Angelica


Saknad

Det är inte förns man är utan något/någon som man inser hur beroende man egentligen är.. Har haft lite kriser i helgen, men nu kan de äntligen gå tillbaka till de normala nu när du äntligen har landat på svensk mark.. =D

//Angelica

4 april 11

Jag hörde inte när Erik gick å la sej i natt, eller jag tror inte det iaf.. De va iaf bra att han kom till sängen å la sej, är så jobbigt å hitta han på soffan, för då vill han inte kliva upp..

Nu e de dags att borsta tänderna å sen förtsätta med inläsningen å kolla på ritningar.

//Angelica

Tinad frys

När jag höll på å diska så upptäckte jag att frysen var avstängd..

Jag skulle lägga in isbitarna å när jag tog i brödet så kände jag att de va alldeles mjukt!! Kollade lite andra saker också, alla bröd hade tinat, köttbullarna va lite mjuka..

Kollade tempen å såg att den va på -8, fick lite panik å ringde pappa å frågade va den skulle stå på.. Å hans stod på -18!

Först trodde vi att den va trasig, eftersom den bara lagt av utan att vi hade gjort något.. Kunde inte hitta nånstans å höja tempen på.. Sen upptäckte Erik att frysen va avstängd... Han klickade igång den å den började brumma. Hade varit pinsamt å ringa till Bostaden å säga att den va trasig, när den egentligen bara va avstängd.. =P

Vi gissar att den har varit avstängd sen igår kväll, va lite trångt i kylen när vi va flera som höll på.. Men vi behöver inte spekulera så mycket om vems fel det var, eftersom de inte blev nån skada.. Vi får bara äta köttisar till middag i morron ;)

Så vi får väl tacka Sandra för att hon ville ha isbitar i cidern i fredags, annars hade jag inte öppnat kylen idag å då hade vi nog inte upptäckt det sen i morse

//Angelica

3 april 11

Åt frulle tillsammans å sen packade sällskapet ihop sig å for söder ut.. Det har vare en lugn å trevlig helg, inte gjort så mycket iofs, men tiden gick fort ändå! Så vi måste ju ha haft roligt iaf =)

Efter att de hade åkt så tog vi de lugnt på soffan å sen for vi på en shoppingrunda, jag hade velat åka ut å fota, men jag va så hungrig så jag orkade inte.. Så de blev hem å fixa middag istället..

Nu har vi städat upp, plockat bort madrassen, Erik har dammsugit å jag har diskat..

Nu skiner solen ska kanske åka ut å fota lite, vill få slut på batteriet, de håller alldeles för bra.. =P

//Angelica

2 april 11

Städningen gick bra, hann klart i tid, fick lite tid över till å med.. Maten va inte riktigt klar, men den va klar lagom till att alla var på plats och installerade.. Fick beröm för maten, tur de för jag hade lite panik på eftermiddagen, då jag inte visste vad jag skulle bjuda på..

Va en lugn, men trevlig kväll =)

Idag blev de stan, först lite shopping å sen mötte vi upp lite fler folk för att äta lunch på Allstar, tog Quesadillas, väldigt gott..

Sen begav vi oss till bilen å åkte till Eriks jobb, killarna drack kaffe å jag cacao creeemen ;)

Åkte hem å spelade spel å sen for killarna å hämta pizza så vi fick nå middag..

Känner mej jättesvullig idag, först frulle, sen lunch, sen lördagsgodis å middag.. Känns som jag inte har gjort nåt annat än å ätit idag.. Men det är ju lördag ;)

//Angelica

Fredag

Träffade min företagshandledare idag, gick bra fick se alla bidrag som de fått in.. Så nu ska jag läsa in mej på det här.. Fundera lite till å sen ska jag till Sweco på tisdag å träffa deras expert ;) Hoppas han kan ge mej lite mer tips om vart jag kan hitta information, för de går lite trögt nu..

Nej, nu måste jag städa vidare, Sandra å Daniel kommer om 5 timmar å jag måste hinna få de rent å snyggt samt laga mat..

Men först måste jag blogga på Moodle, lika bra å göra de nu annars kommer jag å glömma de..

//Angelica

1 april 11

Jag pratade med min BB Ammi igår.. Vi har börjat Skypa en gång i veckan, eller vi försöker en gång i veckan.. Vi pratade i över en timme, jättemysigt. =)

Va hos Jenny en sväng igår också å handlade eftersom vi får gäster idag..

Erik åkte å jobba igår kl20.30 å kom hem å la sej 02.25, sen gick han upp 06.00 för å åka å jobba.. Jag är inte avis.. Han va iofs hemma hela dan igår eftersom det va så sent.. Vilket va bra då han var sjuk, så han kunde vila.. Men ändå! 3,5 timmas sömn å så ska han jobba 12 timmar idag..

Han kommer ju å va död ikväll lagom till att våra gäster kommer..

Nej, nu måste jag börja röja lite här hemma, så att vi får plats med lite gäster =)

//Angelica


Månaderna springer iväg, redan 1 april!!!

RSS 2.0