Skidåkning

Igår kom familjen G hem till oss å åt midda.. De serverades god mat, eller det tyckte jag iaf.. =P Sen hoppas jag på att resten också tyckte de.. Innan på dan så va pappa å jag ute å åkte skoter, sjukt kul, men lite läskigt..

Idag har vi vart i bjästa och åkt skidor, eller de var bara jag resten åkte snowboard, men jag ger mej inte på de igen.. Ramlade bara en gång å då ordentligt.. Gjorde lite ont så där, men jag överlevde..

Ciao

Dagarna som gått

Söndag
Var en ospännande dag.. Kommer bara ihåg att Erik körde mej till landet.

Måndag
Åkte till Solle med M. Köpte mat, å kolla affärer å fikade.. Sen hem, lagde lite julmat å sånt..

Tisdag
Åkte en sväng till å handlade.. Fick köra bil.. Lite spännande =P

Onsdag, Julafton
Uppe tidigt, kollade julkalendern, hitta nemo.. Sen kom familjen upp.. Fixade iordning huset å sen fikade å öppnade julklappar.. Sen kom M&M å vi åt midda..

Torsdag, Juldagen
Gjorde mej iordning å åkte hem till Erik.. Där blev det mer julfirande..

Lite julklappar jag har fått;
klocka, tomte, tofflor, halsband, filmer, skål, bok å massa annat..

Ciao

Lilla julafton

Ute å letade gran igår.. Tog tid innan alla var överens om en fin gran.. Sen blev det lilla julafton eftersom B inte kommer å va hemma på julafton.. Så det blev lite julmat å sånt, mums! Sen lite paket.. Jag fick ett par tumlösa tumvantar av E's mormor å P. =P Sen en söt liten tomte av B..

Pratade med M på kvällen å fick veta att hon hade gjort tumlösa tumvantar till mej när jag va liten, fast då vare bara ett hål för vänster tumme.. Så att den va fri å gick att använda när jag skulle sova när vi var ute med vagnen.. Säkert användes den även fast jag inte sov.. =P

Ciao

Jullov!

Sista dagen igår, skönt.. De va inte så många på föreläsningen, 7 från våran klass och 15 totalt av 100.. =P Satt å räkna lite, sen for jag ner på stan å fixa lite.. Stressade hem, virrade runt som en höna.. Packade, bakade, städade, duschade, lagade mat, slog in julklappar..

Erik kom hem sent, så jag började äta, men han kom efter en stund.. Sen körde han mej till Johanna, däre va fest.. 45 minuter senare gick jag till jackan å kände att det va varmt i jackan, då hade Erik ringt 14 gånger för han hade ingen hemnyckel.. Han fick den å så fortsatte jag mitt festande..

De blev en tidig kväll eftersom vi skulle åka ner till Erik.. Fick lite besök innan vi for ner.. Klockan 02.50 så kom vi ner.. Då va jag lite trött.. Blev lite pratande å sen gick vi å la oss.. Upp strax innan 9 för å titta på julkalenderna.. =P

Nä, nu ere dags att gå ut på julgrans-jakt..

Ciao

KATTENS DAGBOK

 783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.

I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.

Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.

Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...

HUNDENS DAGBOK

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!


:@

Tog en liten tupplur på eftermiddan, eller tidiga kvällen.. Vet inte riktigt hur det räknas.. Vaknade av att Erik ringde å sa att han va sen.. Då gick jag upp fixade lite granna å sen ringde jag till mitt bredbandsbolag igen.. Då kom jag fram, men då fick jag veta att de stängde 17 för fakturafrågor.. Så jag ringde till teknisk suport iställe, men det va många som ringde så de sa: Tyvärr är det många som ringdr nu, var vänlig försök igen lite senare.. Grrrr

Ciao

Lov?

Jag tror att min hjärna redan har tagit jullov.. För nu kan jag inte längre tänka å alla lätta uppgifter är plötsligt jättesvåra!! Inge bra, för jag vill göra bort så mycket som möjligt innan det faktiskt är lov.. Ligger ju efter en del, då jag koncentrerade mej på duggan de första dagarna den här veckan..

Ciao

Tentaresultat! =) =P

Fick reda på tentaresultatet idag.. =) Å jag fick 28,5, så e va ingen stor marginal då godkänt va 28!! =P Men jag har iaf klarat den å det ä de som är huvudsaken..

Så då ere bara matte under "lovet" som gäller.. Skönt de iaf..

Ciao

Bredband

Fick räkningen från det bredband vi har idag.. Å nu va den inte på autogiro längre, vilket den va förra månaden..

Så jag letade reda på ett nummer, ringde.. De va upptaget, försökte igen, kom fram.. Satt i kö två minuter sen kopplades jag bort.. 4 gånger hände det så!! Å sen när jag försökte igen, så tutar det bara upptaget..

Så jag ska försöka lite till.. Vill veta vad som hänt..

Ciao

RÖTT

Lite för sent kom jag på att jag skulle ringa Erik å fråga när han skulle komma hem, hade tänkt att jag skulle få skjuss till Rött.. Men de gick inte, så jag började stressa ihop mina saker, letade efter mössan, hittade den på hatthyllan, där den inte hade legat 3 minuter innan.. Letade efter en väska, dammig som tusan, tog trasan å den såg som ny ut.. =P

Sen iväg, halvspringandes, kom fram precis perfekt lagom! Vilken tajming, men de hade vari bättre om jag hade sluppi stressa, så de ska jag tänka på tills nästa gång, men så kommer de inte å bli, för de är alltid samma visa, varje gång..

Träffade mina gamla basårare, åt mat, å hade trevligt.. Vid 22, började vi å dra oss, hemåt.. Alla skyllde på Emma eftersom hon var tvungen å ta bussen som gick 7 över.. Men de va lagom.. Följde med henne en bit å sen delades våra vägar.. Jag gick lungt å försiktigt på isbanan utanför ICA, men de hjälpte inte.. Plötsligt så låg jag bara där i vattenpölen.. Blöt å arg tog jag mej uppåt å gick till macken.. &¤/#& så ont det gjorde!!

Ciao


Tupplur

Har precis sovit en sväng.. =) Å nu ska jag göra mej iordning för att ikväll ska jag på Rött med mina basårare, eller iaf nåra av dom.. Det ska bli kul, det var så sjukt länge sen vi sågs, eller jag såg dom iaf.. =P

Ciao

Vårat vardagsrum

Så här ser det ut i vardagsrummet nu!


Har möblerat om (igen) men den här gången så ritade jag ingen mall innan, utan jag körde på känsla.. =P


Eftersom tapet inte riktigt syns på bilden ovan, så får ni en liten bit här..

Ciao

Dugga

Haha, duggan gick väl sådär.. Kanske eller jag vet inte.. Har inte en aning.. Den va lite konstig å jag förstod inte allt..

I morron ska vi tydligen få tillbaka tentorna i Byggnadsteknik och materiallära, jag är så nervös.. 20% av klassen har kuggat, å jag kan va en av dom.. Eller jag vet inte, men jag är inställd på att ha med mej böckerna under julen å göra omtentan den 9/1.. För de kändes inge bra för mej..

Ciao

!

Idag hände något som aldrig har hänt förut!! TS kom 08.14!! =O Vi blev lite överraskade när vi såg han utanför klassrummet så tidigt.. Men han kom inte igång förns 20 över ändå..

Menmen, han gör framsteg.. De e alltid nåt.. =P

Ciao

Plugga?

Hmm, hjälper det å plugga nu 2 timmar innan duggan..?? Skulle inte tro de, för jag kommer nog bara å bli nervös å komma på massa saker som jag inte kan..

Fast å andra sidan så kan de vara bra å fräscha upp minnet.. Så titta igenom lite försiktigt kanske? Ja, så fåre bli..

Ciao

Halt

Har så sjukt ont i kroppen.. De e ganska så halt ute, så jag spänner mej mkt för att inte halka.. För de vore inge kul, ganska så pinsamt om inte annat.. Och eftersom jag spänner mej så mkt så har jag nu typ fått träningsvärk.. eller nåt.. =P

Kanske ska försöka å slappna av, men jag är jätterädd!! Jag måste ta å leta reda på mina isbroddar, har ingen aning om vars de e.. Men de behövs..

Ciao

Välkommen tillbaka =)

Under helgen då vi hade fest här, i början av november, eller näre va.. Så försvann det en sax, å jag har letat å saknat den till 1000.. Idag kom den fram.. Jag hittade den i en av kökslådorna, längst in.. Å i den hade jag inte letat för jag trodde inte att den kunde vara där..

Men nu är den iaf tillbaka.. =)

Ciao


Upp eller ner?

Hade en diskussion med Erik idag när vi åkte hem från Ersboda.. Jag sa att huset brann upp, då påpekar han att det heter brinna ner..

Jag förstår att saker inte kan brinna upp, för kvar blir det ju en askhög, alltså ner.. Men jag envisas ändå med å säga brinna upp, för det klingar bättre i mina öron..

Å som vanligt när vi diskuterar något så kom vi inte överens den här gången heller..

Ciao

En sällsynt syn

Idag såg jag något som jag inte har sett förut, å jag kommer nog inte få se de någe mycket framöver heller..

De jag såg - Erik med DAMMSUGAREN!! =P

Ciao

Tröttis

De va verkligen tungt å sitta på lektionen i morse.. Nickade till hur många gånger som helst, men de blev bättre efter rasten.. Efter föreläsningen gick jag hem, skulle tvätta.. Så jag satt med matten hemma iställe.. Vet inte om jag tycker att det är svårt eller inte, ska plugga lite till tror jag..

Men inte just nu, för nu ska jag ta en power nap innan Erik kommer hem..

Ciao

Söndag

¤ Upp
¤ Frulle
¤ Plugg
¤ Lunch
¤ Packa ihop saker
¤ Packa ut i bilen
¤ Fick skjuss till Vallen
¤ Tog lastbilen å åkte uppåt
¤ Stannade i Ö-vik hämtade ett släp
¤ Hjälpte Erik med att få på släpet
¤ Kom på att jag borde bli lastbilschaufför
¤ Fastnade i snön/isen
¤ Hämtade sand
¤ Kom loss
¤ Sprang/gick till grindarna
¤ Bena i luften - Agge på marken.. ¤&%/#%#
¤ Fortsatte uppåt
¤ Till Eriks jobb
¤ Lämnade bilen och släpet
¤ Tog vårt pick å pack å åkte till lägenheten

Detta var söndagen

Ciao

Lördag - LUCIA

¤ Upp
¤ Ringde M
¤ Åt frulle
¤ Till Birsta
¤ I centrumet, IKEA, Barnens hus, Mediamarket
¤ Middag på MAX
¤ Hem
¤ Erik å Angelica låter som en fårflock, Erik som en höna också..
¤ Hemma, dricker kaffe, glögg, pepparkakor, godis
¤ Knappar på datorn
¤ Tittar på teve
¤ Somnar
¤ Går upp till sängen
¤ Sover

Det var lördagen.

Ciao

Fredag

¤ Väntade på Erik
¤ Erik jobbar sent
¤ Erik kommer hem
¤ Vi åker till hans jobb
¤ Åker från hans jobb med en lastbil å släp
¤ Stannar i Ö-vik å dumpar släpet
¤ Lämnar lastbilen på Vallen
¤ Blir hämtade
¤ Hemma klockan 00.30

Detta var fredagen

Ciao


*klick*

Nu för en liten stund sen när jag satt å knappa på datorn så sa de *klick* å sen blev skärmen svart.. =2

Precis som de blev för nån vecka sen.. Jag förstår inte varför de blir så.. =S Eller jag tror att de e nåe fel på fläkten för de luktar bränt om min dator.. =S

Men de känns inte som om de e nån idé å lämna in den, för sist jag gjorde de så fixa dom de ju inte.. Å nu kostar det 2000 att lämna in, känns lite ovärt.. Köper jag mej hellre en ny å INTE en Acer.. En gång å aldrig mer, har varit missnöjd sen i början..

Ciao

Power Nap

Har då sovit lite middag, skönt.. Inte så pigg, men de kommer nog snart.. Väntar på att Erik ska höra av sej så jag vet när han kommer.. Ska packa ihop lite granna..

Ciao

Snööö

Utanför mitt fönster rullas det snögubbar, de läggs på varandra å vips, så va det en snögubbe.. =) Jag vill också göra en, men jag är för stor för att kunna leka här i stan.. Kanske att de blir lite lek i helgen.. =P

Nu måste jag gå å sova middag, håller på å somna här vid köksbordet..

Ciao 

Än finns du kvar

Ett år har gått
Än finns du kvar

Trodde att det var över

Men det går inte att släppa


Det gick så bra att håll kontakten

Trots avståndet

Pratades vid varje dag

Du var mitt stöd


Kunde prata om allt

Lätta mitt hjärta

Du förstod mej

Och fanns alltid där


Sen kom alla lögner

Du gav mej falska förhoppningar

Jag visste inte vart jag hade dej

Orkade inte mer


Blev arg, ledsen och besviken

Svarade inte när du ringde

Rev alla kort, gömde nallen

Klippte vår kontakt helt


Jag kan inte ens se vissa bilder

Eller lyssna på viss musik

Eller se vissa människor

För det gör så ont


Har flera gånger fattat tag i mobilen

Men jag vågar inte

Vågar inte skicka ett sms

För det känns så konstigt


Om jag kunde

Så skulle jag spola tillbaka

Ändra på det som gick fel

Så att jag hade haft dej kvar


För hur mycket jag än försöker

Så försvinner du inte

Du var en bästa kompis, som ett syskon

Vare sej jag vill eller ej, så kommer du att finns kvar i mina tankar


Lösenord

För nån vecka sen så fick jag ett mail från en community som jag har ett användarnamn på, säger inte vilken.. =P Men de stod iaf att jag skulle trycka på länken för att få mitt nya lösenord, då jag hade bett (att be, igår bad, har bett? heter de så?) om ett nytt..

De dök upp massa frågetecken i huvudet på mej, jag hade ju inte bett om något nytt lösenord?!? Så de måste asså ha vart nån annan som har gjort de, kanske försökt å ta sej in eller nåt.. =S

Iaf så jag bytte lösenord på alla mina sidor, tänkte att det kanske var dags, va ju ett tag sen sist... Men de e så sjukt å komma ihåg alla lösenord, för de är lite olika till olika saker.. Å jag vill ju inte skriva upp dom heller..

Just nu önskar jag mej mest av allt - ETT BÄTTRE MINNE!!

Ciao

Kortare

Varje gång Erik kikar in på min blogg så utbrister han: "My God! Vad mycket du har skrivit!" Sen scrollar han ner å kanske läser något ord så där..

Så därför ska jag försöka å skriva kortade inlägg, men de kommer å bli svårt för jag har så mycket tankar..! Men jag ska iaf försöka.. =P

Ciao

Wohoo

Så här ser det nu mera ut i vårt kök!!Ciao

Ätbar tejp?

De satt en mamma brevid mej på bussen å på andra sidan satt hennes son å pratade på, om diverse konstiga saker..

Son - Finns det ätbar tejp?
Mamma - Nej, det tror jag inte.
Son - Konstigt, för det vore ju en bra grej
Mamma - ?
Son - Ja, men då kan man ju tejpa ihop maten om man vill eller behöver

Hmm, okej? Varför skulle man vilja tejpa ihop sin mat? Då får man väl ta klibbiga ingredienser å "limma" ihop de istället..

Ciao

Shopping =)

Både jag och Erik gick upp lite tidigare idag för att äta frulle innan målaren kom.. När vi gick hemifrån så va det halvblått inne i köket, vilken skillnad! Erik körde mej fram till skolan(!) men vadå? han åker ju ändå förbi där.. Eller ja, typ.. =P

Jag va lite imponerad av mej själv att jag va i skolan från 8-14, de va ganska så länge.. =P Men annars brukar jag gå innan lunch.. Men idag hade jag lunch med mej..

När jag tröttnade på å räkna tog jag mitt pick å pack å drog ner på stan, för igår när jag satt å funderade lite å va väldigt stolt över mej själv för att jag hade fixat alla julklappar så kom jag på en person jag hade missat - ERIK!! Hehe..

Men nu ere fixat, men de tog lite tid innan jag bestämde mej för vad jag ville ha.. Vill ju ändå ge något roligt å jag vet inte om de jag kommer å ge känns så roligt, men saksamma.. Nu fåre bli så, han får nöja sej med de.. De ända som är kvar nu är något mer till broder.. Men vad? Hittar inget kul till han.. Måste fortsätta spana..

Sen köpte jag två julklappar till mej själv också =), men de är så att jag fick julkort av min gudfar förra veckan å då fick jag lite "godis-pengar", men istället för att köpa godis så köpte jag mej lite kläder.. Å jag är ltie stolt, de är inte svarta!! Eller jo, ena tröjan är lite svart men de e rosa också.. Så de e godkänt.. Grejen är den att hela min garderob består utav svarta, vita och gråa kläder.. Df får inte något sådant köpas!! =P De va lite kul å shoppa, minns inte när jag köpte kläder till mej själv sist..

När jag kom hem så va vårt kök helblått å hallen gul.. I hallen såg man inte en så stor förändring eftersom de va beiget innan.. Menmen, de e nymålat å fräscht å inga hål.. Köket ser mer ut som ett sovrum, men de gör inge, för nu ä den gula hemska färgen borta.. Ska knäppa lite bilder senare när Erik har satt upp lampor så att ni får se.. =)

Ciao

Nattinatt

Dags å krypa till sängs nu, ska upp lite tidigare i morron då vi får besök av målaren klockan 7(!). Så jag vill gärna hinna vakna innan dess.. =P

Gonatt och sov gott!

Ciao

"Sjuka-hus" eller förkylning?

Förra veckan när jag satt å pluggade så läste jag om bla "sjuka hus" kom jag å tänka på en sak.. Nämligen så att min förkylning kanske inte är en förkylning. Det kanske är så att huset är sjukt.. Dvs att det är mögel- och fuktskador..

Men jag tyckte att det var lite löjligt så jag la den tanken på hyllan eftersom Erik var pigg å kry.. Men igår när målaren var här så frågade han om jag visste om de hade varit någon fuktskada i hallen. För han tog bort färgen å de lossnade stora bitar som luktade &#%¤# samt att det på färgens insida var svart!

Då plockade jag ner min tanke igen, Erik kanske inte är så känslig mot det, medan jag kan vara de.. Det var iofs inte så mycket, men de kan ha orsakat det ändå..

För de symptom man kan få när man vistas i byggnaden är:
¤ irritation i ögon, näsa och hals
¤ torrhetskänlsa i slemhinnor och hud
¤ hudutslag, trötthet, huvudvärk, illamående

Å jag har varit irrierad i näsan å halsen, haft torr hud, varit väldigt trött, haft huvudvärk, mått illa under typ hela hösten eller iaf stora delar av den.. De lustiga är; när jag for ner till Sthlm så blev jag plötsligt frisk å sen sjuk igen när jag kom hem, å jag har inte varit dålig när vi varit hos Erik heller..

Så vi får se, under julen kommer jag ju å va borta ca två veckor, om jag blir bättre då å sämre när jag kommer hem så kanske man ska börja fundera..

Jaja, hur det bli återstår och ser.

Ciao

Helgen på bortaplan

Tydligen så blire lite mer arbete i lägenheten än beräknat.. Tapeten satt lös så han va tvungen å ta bort den helt å fixa där under.. Så han sa att troligtvis så kommer ni att få bo såhär i helgen, å jag sa att de gör inget, för vi är ändå inte här..

För det tror jag inte att vi är iaf, jag tror att vi har bestämt oss för att åka ner.. Om inte annat så bestämmer jag det nu.. För att bo så här en hel helg känns lite drygt, för nu e man ju ändå borta ett par timmar om dagen å det gör inte så mycket, men en hel helg, mje...

Ciao

Stressig morron

Som vanligt gick jag upp 07.05, för att fixa frukosten å sen titta på julkalenderna, de va lite jobbigt då soffan stod på tvären och tv väldigt nära.. Men de gick bra ändå, saknade dock ett bord att ställa brickan på, men jag kom på att jag hade skrivbordet bakom mej..

Borstade tänderna, borstade håret(!) å sen drog jag ut sladdarna från väggen å stoppade allt under tv-bänken..  Kom på att jag va tvungen å ta bort antennsladden som går in i sovrummet, va då tvungen å leta reda på en tång, de va ett tungt arbete å jag gjorde illa min stackars hand.. Men saksamma.. Lyckades inte få ut alla, så Erik fick också göra en insats..

På med kläder, fylla vattenflaska, packa ner skolsakerna.. Såg att det va 10 minus ut!! Svinigt kallt juh! Kom på att de kanske va bra å ha ett par varmare vantar, dyka ner i röran å leta.. Trodde inte att jag skulle kunna ta mej upp ur den ställningen som jag stod, gjorde ont i kroppen! Letade å letade, men jag fick bara fram en! Vände hela högen 100 gånger sen kom den andra vanten också fram.. Jag kunde ju ha planerat lite bättre igår när jag plockade undan allt, för jag visste att det var för kallt med fingervantar (med hål i).. Men de verkar ju dumt å planera i förväg..

Greppade sadelskyddet, på med jacka, mössa.. Hmm, nycklarna? Vart va dom? In i sovrummet, leta järnet i nyckelkorgen.. Inget rosa där inte.. Sprang runt som en yr höna! In i vardagsrummet, skymtade något rosa på skrivbordet, puh.. Tog väskan å ut genom dörren.. Ut genom porten halkade till, men höll mej på fötter.. Insåg att det kanske inte va en bra idé att cykla, men jag hade inge val.. De va brottom!!

Tyckte att det kändes varmt för att vara 10 minus, kunde ju tom röra på siffrorna på låset, men de va lite knepigt å böja upp det, men de gick.. På med lapan, backa ut å upp på cykeln.. Började trampa men de hände inget!! Cyklen stod stilla å däckett rullade! kom på att jag kanske inte skulle ta i så mycket.. Trampade lugnt och försiktigt å kom iväg..

När jag hade kommit förbi VC kände jag hur kallt det var!! Då kändes det som 15 minus om inte 20, minst.. Det verkligen bet i kinderna å tårarna sprutade, andades som om jag hade sprungit maraton, å då hade jag bara cyklat nåra hundra meter.. Men jag får så sjukt svårt å andas näre e kallt, å att jag är täppt i näsan gör inte saken bättre! För då blir luften som kommer in så kall å då göre ont..

Iaf, kom till skolan helskinnad, 10 minuter innan TS kom.. Suck.. De va värre att cykla hem, för då tog jag en annan väg å den va jätte isig å spårig, så där hölle på å sluta illa ett par gånger, men ändå envisas jag å fortsätter cykla.. De måste va nåe fel på mej..

Ciao

Klaustrofobi!

De va ju sjukt svårt att sova igår, fick en liten klaustrofobi-känsla..! Sängen kändes jätteliten å jag kunde inte röra mej.. De va jobbigt, men de kommer ju å va likadant idag.. Men jag hoppas att de går bättre å somna ikväll..

Grejen är den att vi väggen så står det ett nattygsbord, breve den en stol, sen Eriks dator, en kvisthög å sen en lampa.. I nästa lager står sägnen å nedanför den köksbordet, men 1000 prylar på och under..  På sängens högra sida står det packat med; stolar, vardagsrumsbord, gungstol, byrå, hatthylla, kartong, småbord..

Erik kan inte gå på sin sida, men jag har iaf en liten gång vid min sida, som går ut i v-rummet. Det går att ta sej till köket också, men de e lite bökigt..

Just nu håller målaren på å täcker i v-rummet...  Så nu är jag fast i sovrummet.. Jag skulle vilja att kan tog en liten paus, så jag hinner fixa nån lunch, magen kurrar så!!

Ciao

K-k-kaos

Så nu lever vi i ett fullständigt kaos!! Sovrummet är fullt av grejer, medan kök å hall är tomma..  Å i vardagsrummet så ska vi trycka ihop möblerna i mitten.. Tur att vi kunde ha kvar dom, annars hade det blivit kämpigt..


Så här ser det ut i vårt sovrum just nu..

Ciao

Målningsdags!

Va inte lika trött i morse, skönt. Gick upp åt frulle, titta på julkalendern, plockade undan saker, klädde på mej, fortsatte å plocka undan å sen fick jag stressa iväg till skolan.. Tog cykeln för att de skulle gå lite fortare, fast egentligen så va det för halt för det.. Först fick jag inte upp låset, frysit fast, vred jag på en siffra så följde alla med.. Försökte värma de, men de gick inte bra de heller, slet å drog å tillslut så fick jag upp de..

Jag kom till skolan 08.02, vår lärare han kom 08.22.. Så jag hade inte behövt stressa så mycket.. Typiskt, fast vi började iofs 08.15... Lyssnade på de han sa, eller mer skrev ner det han skrev.. =P Sen va de egen räkning, jag satt i knappt en timma för sen va jag tvungen å kila hem..

När jag kom hem tog jag bort det sista i köket å värmde lunchen i micron.. Hann precis diska undan lunchen då de plingade på dörren.. Där utanför så stod målaren.. Han gick in å kollade runt,  nu har han täckt golvet och spaklat igen lite hål.. Han va snäll och sparade de hålen som är till gardinstängerna och hatthyllan, så vi slipper gör nya sånna hål, för de e lite jobbigt å göra hål i betongväggen..

Nu ska jag ta tag i mina matteuppgifter så jag ligger i tid, blir så jobbigt annars..

Ciao

Ont...

Har så fruktansvärt on i ryggen/nacken, vet inte vad de heter där jag har ont, men iaf.. Har haft de sen jag vaknade i morse, så jag gissar att jag har sovit på nåt konstigt sätt.. Hmm..

Erik försökte å massera, men jag skrek å grät så han vågade inte mer.. De va ju skönt, men AJJJJJJJJ.. Får se hure känns i morron..

Ciao

Upps

De va så skönt att Erik kom hem tidigt idag, för en gångs skull.. Har inte hänt sen i somras typ.. Jag fixade lite mat, makaroner, stekt falukorv, broccoli å stekt majs.. Mycket gott! Råkade skålla Eriks fot när jag hällde ut broccolivattnet, men han stod ivägen å jag fick inte riktigt plats.. Okej de e ingen fara med foten, de syns inte ens.. Men han påstår att det är svullet, så han ska visa hans mamma i helgen hur elak jag är mot han.. =P hehe..

Sen började vi ta ser saker från väggar å flytta lite möbler, eftersom de ska komma å måla i kök å hall i morron!! =) De va de som va överraskningen.. =P Å på onsdag så ska de fixa i badrummet å v-rummet.. Äntligen har väntat 5 månader på detta..

Ciao

Sluta stirra!

När jag kom hem från skolan så drog jag upp persiennerna och tände lite julsaker.. Sen satte jag mej i soffan å knappa lite på datorn.. Alla människor som gick förbi stirrade in genom fönstret!! Jag stirrade tillbaka med en arg blick å då tittade dom åt ett annat håll.. Det vart lite jobbigt med så mycket insyn, har inte tänkt på de förut, eller jo i början, men nu har vi ändå bott här i 5 månader.. Så jag va tvungen å dra ner persiennen igen.. =(

Ska köpa sånt där "fönsterskydd" så att de inte ser lika bra.. Sjukt jobbigt närom smeker väggen å har näsan på rutan, inte riktigt, men typ.. Med fönsterskyddet slipper man se dom utanför också, för det är inte alltid så uppskattat..

Snart kommer Erik hem, eller jag hoppas de iaf, han skulle jobba till 4 idag!! Äntligen så kommer han hem tidigt.. Ska berätta en liten rolig sak för honom då.. Nop, jag kommer inte å avslöja det här än, för de kan va nån som läser de innan han har kommit hem å avslöjar de för honom, å de vill jag inte..

Ciao


Namnsdagspresent

Juste, jag glömde berätta vad det va som låg i kuvertet som jag fick i mitten av veckan.. Det stod ju att jag inte fick öppna det innan den 7/12, å de gjorde jag inte heller.. Men iaf, igår så va det de datumet och jag öppnade.. I kuvertet så låg det två packet.. Öppnade dom och där i så va det två par örhängen.. =)

De var i plast med guldfärg, men de såg faktiskt inte så plastiga ut.. De va därför M hade köpt dom till mej.. För annars så finns det bara plastörhängen med barnmotiv eller som ser sjukt plastiga ut.. Å de vill man ju inte ha.. Jag tycker att det är så fint med örhängen och det är så tråkigt att jag inte kan ha nåra.. Eller jo, de går ett par minuter, sen kliar de så jag håller på å dö å då måste jag ta ut dom - är nämligen nickelallergiker, om det inte hade listats ut än..

Nåra kanske tänker, använd äkta guld då, ja, om jag kunde de så hade jag gjort de.. Men inte ens de kan jag ha.. =(  Vilket är jättesynd..

Så i morse tänkte jag att jag va tvungen å prova dom.. Men jag fick inte igenom dom, piggen är för tjock för mina hål och det är ingen spets på den! Nej, hålen har inte växt igen, för jag fick igenom ett annat örhänge.. Jag vill inte trycka för mycket heller, för dte gör sjukt ont.. Typiskt..

Ciao

Trött morron

Jag var jättetrött i morse när jag vaknade av Eriks klockan.. Han vaknade också å stängde av larmet, la sej ner igen.. Jag sa till han att han skulle gå upp så att han inte skulle försova sej.. Han muttrade lite å vände sej om.. Typ dödstrött? Petade han lite i ryggen å tjatade, å så gick han upp.. =P

Efter en stund så kände jag ett par iskalla fingrar på min rygg, han va tillbaka å kröp ner under täcket igen.. Vaknade upp i panik efter klockan 6 å trodde att klockan var mycket mer å att Eriks hade försovit sej, men inte de.. När han gått somnad jag om.. Sen ringde alarmet 5 över 7.. "Stäng av" sa jag lite trött.. Inget hände, jag vände mej om å såg att sängen va tom, då förstod jag att det va min egen.. =P Hehe..

Tog mej upp med halvöppna ögon, åt frulle å bänkade mej framför tv, sen blev de lite stressigt.. Så jag tog cykeln till skolan.. De e lite läskigt, men de går bra, bara man inte har för hög fart, gör för snabba rörelser å inte cyklar i isspåren.. Men de e så jobbigt å gå en hel kilometer..!! =P

Föreläsningen kändes som lite repetition, jag hoppas att den här kursen inte kommer å va så svår.. För bara det att vi har TS gör att det blir svårare!! Han är alldeles för förvirrad för sin egen och för vår skull..

Ciao

Fortsättning julbakning

I vanliga fall brukar de vara Erik som är klanten i köket, men idag så vare jag.. Höll på å hällde upp knäcken i formarna, då en form föll åt sidan, jag skulle rädda den, å tog i knäcken som va ganska så jättevarm!! Så jag brännde mitt stackars pekfinger å tummen också, så två blåsor har jag nu, men de e nästan värt de för nu har jag god knäck! =P

Förutom att ha gjort knäck så tog vi en promenad ner till Strömpilen å kollade läget lite.. Sen hem å bakade pepparkakor, å jag ska erkänna, de slank ner lite deg emellanåt.. Men pepparkaksdeg är så gott.. Hehe.. Sen har vi inte hunnis med så mkt mer..


Knäck, pepparkaka, lussebullar (från i fredags)

Ciao

Angelica-dagen!

Idag säger jag grattis till mej själv, Eriks syster å alla andra Angelicor!!

Ciao

Årets första julbord

Gårdagens julborda va faktiskt väldigt bra.. Mycket god mat, dock smakade inte köttbullarna som MM's.. De va lite smaklösa så där, men de kanske e svårt att få 10000 köttbullar perfekta.. Sen hade jag nog otur å bara få en fettklump till revbensspjäll.. Menmen, förutom de.. Iofs så äter jag inte så mkt från ett julbord då jag inte äter fisk..

Men de goaste av allt va ju efterrätten!!! Tog typ nån chokladmousse eller nåt å den va så go att jag typ dog.. =P Sen var de lite annat gott också.. Tyckte då att ischokladen å knäcken va lite för kladdig, men de kanske va pga värmen, vet inte.. Men de va supergoa ändå..

Inte för att jag kände nån, men de va trevligt ändå.. Hehe.. När julbordet va slut så vare många som drog vidare, men vi beslöt oss för att inte göra de, å de va bra, för jag va sjukt trött när vi kom hem..

Ciao

Julshopping

Så då har vi varit nere på stan å köpt de första julklapparna, å de flesta av dom också.. Skönt..

Då ere bara att slå in dom kvar då..

Nu ere dags å börja göra sej iordning inför kvällens julbord.. De ska bli kul å gott med julmat..

Duschen kallar..

Ciao

Fredag kväll

Tittade på Idol igår, inte för att jag har följt de så mycket, men jag att Alice å Kevin skulle stå i final nästa fredag, å de kommer dom å göra också.. =) Sen tittade vi på en film, Poseidon, eller nåt sånt.. En bra film, spännande, hemsk.. Men ändå bra..

Ska fixa lite nu,

Ciao

Å priset går till... Agge!

Idag får jag priset: Sveriges fulaste lussebullar.. =P De är verkligen slavriga ihopsatta, å blev lite roliga när de åkte in i ugnen.. =P

Sen hann jag bara med å fixa marsipanbollar, nåra med nougat å nåra med choklad.. Har ingen om hur de smakar, men jag hoppas att de e goda.. =) Pepparkakorna å knäcken får jag ta på söndag å då har jag också hjälp, tur de, för de va jobbigt å va ensam å baka, tog så lång tid, eller den längsta tiden va väl jäsningen men ändå.. Ska försöka å hitta en bra kastrull, måste ju ha en tjockbottnad å de har jag inte.. Hmm, måste leta..

Ska snart börja med middan, de ska bli Flygande Jakob ikväll, mums! Men jag va tvungen å sätta mej ner å vila benen å ryggen.. Har typ stått upp sen 12 idag när jag började.. =S Å de klarar inte mina ben av, egentligen..

Ciao

Degen

Har nu fått ihop en lussebullsdeg, men de va inte lätt.. Va lite tungt å knåda å hälla i ingredienser.. Men de gick även fast jag inte hade en bakmaskin, men jag använder hellre en sån..

Men jag börjar bli lite orolig den har stått å jäst i snart 30 minuter å handuken har inte börjat lyfta än, å de e bara 10 min kvar på jäsningen.. Hmm, inte så bra, men den kanske kommer igång nu på slutet.. De hoppas jag på..

Medan den fick stå å jäsa så slängde jag ihop en sockerkaka, har massa ägg som jag måste bli av med, så jag passade på.. Ska väl bli pannkaka nån dag snart också..

Ska fixa iordning lite,

Ciao


Fredag!

Kröp till sängs tidigt igår, å när jag säger tidigt så menar jag verkligen tidigt! Hehe, men de va skönt å jag kände att jag behövde de.. Men de va bra, för då e jag pigg nu! =)

Idag ska jag:
¤ Vika tvätt
¤ Städa
¤ Till ÅC
¤ Baka
¤ Laga god mat
¤ Ha en trevlig fredag

Idag äre Foxy's födelsedag, han skulle ha blivit 17 idag..

Ciao

Nyfrissad =)

Det blev julkalender i morse igen.. =P Sen tog jag på mej kläder å gick till ÖP, var sjukt nervös!! Träffade lite annat folk som också va osäkra å hade fjärilar i magen..

Fick tentan å fick panik, de va ju inget va de där som jag kunde.. De första två uppgifterna tog drygt 30 minuter, sen lämnade jag räkneuppgifterna å tog teorin istället.. Skrev å skrev å skrev å räknade å räknade till klockan var 12.45, då packade jag ihop mina saker å lämnade in.. För skrivtiden var slut 1, så de va bra att gå lite innan för typ alla satt kvar.. =P

Jag har aldrig kännt mej så osäker på en tenta/prov innan, men de här kan ha gått hur som helst.. Ingen aning, men jag känner mej inte speciellt säker.. Är inställd på omtenta den 9/1, men de vore skönt å slippa..

Sen drog jag hem, åt. Å sen till skolan skulle skriva ut rapporten, de va lite krångel, men sen gick de, tur de.. Lämna in, gå till bussen.. Ner på stan, kolla efter en klipptid, fick en väldigt fort, gjorde lite ärenden först å sen vart de klippning..


Innan å efter.
Vad tycks?

Vart faktiskt nöjd, men hon skulle kunna ha klippt lite till.. Sen till ersboda, handla, handla, handla.. Sen plockade Erik upp mej å vi åkte hem å åt.

Ciao

Panikens panik!

Satt med datorn i knät å läste föreläsningarna, då de plötsligt sa *klick* å så blev skärmen svart! Förstod inte riktigt vad de kunde va, batteriet va ju inte slut, eftersom de inte ens satt i. Så jag trodde kanske att strömkabeln hade åkt ut, men hur, jag hade ju suttit helt stilla.. Å den va i fortfarande.. Kollade uttaget i väggen, men de verkade funka för lampan lös fortfarande..

Så jag startade datorn igen å den började surra, jag pustade ut.. Men sen sa det *klick* igen å de blev svart.. Testade igen å den gick igång å så kom de fram nåt om att datorn inte hade stängts av på rätt sätt å blablabla.. Men efter nåra sekunder så sa det *klick* igen..

Så jag tänkte att det kanske va fel på strömkabeln så jag stoppade i batteriet å startade igen.. Kom lika långt som gången innan.. Blev typ tårögd å fick panik! Alla bilder från hösten! Min 11-sidiga rapport! Å allt annat, inte lika viktiga men ändå!

Tryckte på start-knappen igen, samma sida kom upp, men nu höll datorn ut i 30 sekunder å sen blev skärmen svart men det lös fortfarande om datorn så jag hade hoppet kvar.. Å så kom de fram "Logga in" Å sen funkade allt som vanligt.. Skönt, men för säkerhetsskull så tog jag fram cd-skivor för att bränna mina bilder så att inte de skulle försvinna.. Men de visade sej att jag bara hade 2 skivor kvar å jag skulle behöva 3.. Men jag tog bort lite bilder..

Började med första skivan allt gick som de skulle, sen när jag stoppade in den andra skivan så fanns de inge alternativ till att bränna utan bara att öppna, å jag öppnade den å där vare massa saker som inte tillhörde mej utan nån annan här hemma.. Duktigt å lägga tillbaka den skivan bland de tomma.. Så jag har inte hunnit spara alla bilder, men nu vet jag vad jag ska köpa i morron.. Sen mailade jag min rapport till min mail, så den finns kvar..

Men jag hoppas att det inte händer igen, men de har iofs gjort en gång tidigare i år.. De va typ likadant, fast då var den avstängd å ville inte starta..

Ciao

Ta hand om mej själv?

Jag kan inte säga att jag mår bra, men jag mår iaf bättre.. Eller så länge som jag sitter still så bankar det inte i huvudet.. Men eftersom jag pluggar så behöver jag inte gå så mycket.. Typ mellan v-rummet - köket - badrummet, å de ingen lång sträcka så de passar perfekt.. =P

Det ska bli så skönt efter tentan, eller ja, inte förns på söndag egentligen då jag har fullbokat veckan ut.. Men iaf, då ska jag börja ta de lugnt, förhoppingsvis är det inte lika mycket stress å jag kan koppla av.. Kanske är det därför jag mår som jag gör, jag vet inte..

Men under de senaste veckorna har det varit ganska så mycket å jag har egentligen inte haft tid till att ta hand om mej själv på riktigt, utan bara kört på.. Så på söndag ska jag ligga i sängen hela dan, eller kanske inte, men jag ska inte göra nåt vettigt iaf..

Hmm, jag undrar om E skulle kunna servera mej det jag vill ha då.. De vore skönt.. Men sist när jag planerade att ligga i sängen hela dan så gjorde han inte de, så jag fick ta mej upp ändå.. =P Men på söndag så kanske.. För då e de en liten speciell dag för mej.. Å de e vissa som redan har tänkt på de, jag gissar att det är familjen hemma.. =P Fick ett litet kuvert idag, men de får inte öppnas först på söndag.. Undra va de kan va?!? Nyfiken!!

Ciao

Mycket kläder.. =P

På eftermiddan igår började de värka i huvudet.. Men efter middan blev de lite bättre.. Huvudvärken kan nog ha berott på att matintaget den dan varit lite halvdålig.. Men sen kom de tillbaka ändå..

I morse gjorde de fruktansvärt ont i huvudet och jag hade gåshud över hela kroppen, men jag kröp ändå upp 5 över 7.. Varför så tidigt? Jo, de va ju julkalendern kvart över.. =P

Kröp sen ner under täcket igen, men jag kunde inte ligga kvar, kände mej stressad.. Så jag gick upp å klädde på mej..
Så nu sitter jag i soffan med:
¤ Tjocktröja
¤ Långärmad tunnare tröja
¤ Underställsbyxor
¤ Mjukisar
¤ Strumpor
¤ Tofflor
¤ Fingervantar utan hela fingrar
¤ Filt

Men nu fryser jag inte lika mycket längre, eller fortfarande lite om benen, men inte så farligt..

Ska försöka å plugga så mycket som möjligt idag, men det är jobbigt å läsa när man har huvudvärk, speciellt om man ska läsa på en skärm.. Så jag lära ta ett par pauser idag för att vila huvudet lite..

Ciao

Inte rätta knycken

Aldrig i hela mit liv har jag sett nån som är så kass
på å få ut chokladen ur chokladkalendern, men nu har jag.. =P

Ljusstaken

Min nödlösnng för den saknade ljusstaken.. =P


Ciao

This is me

Inte för att jag har tid, men jag behövde en paus.. Så de här är jag:

Namn? Angelica
Exakt ålder? 20 år, 5 månader, 10 dagar
Vart bor du? Umeå
Bor tillsammans med? Erik
Husdjur? Dammisar
Klass? Byggteknik År 1
När gick du upp i morse? 5 över 7
När ska du sova? Ikväll nångång
Vad har du ätit idag? Macka, banan, päron
Dagens klädsel? jeans, t-shirt, linne, långärmad tröja
Dagens smink? Inget


SOCIALT
Vem kramade du senast? Erik
Har du träffat någon utav dina vänner idag? Ja
Har du pojk-/flickvän? Ja
Vem pratade du med i telefon senast? Erik
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Petra: "Oja, det stod a305 på schemat."


FAVORIT...
Film? Mamma Mia
Låt? Handlake Village
Mat? Allt med kyckling
Dryck? Vatten
Färg? blå
Stad? London


SENASTE:
Personen du tänkte på? Erik
Gången du spydde? De måste ha vart länge sen, för jag minns inte..
Gången du grät? Fällde typ en liten tår i lördags
Pizzan du åt? Bananpizza i fredags
Gången du var i Göteborg? Många år sen
Gången du var i Stockholm? För två veckor sen


ANTINGEN ELLER:
Svart eller vitt? Svart
Hund eller katt? Katt
Ut och festa eller hemma och mysa? hemma och mysa..
Singel eller upptagen? Upptagen
Film eller bio? Bio
Sommarlov eller vinterlov? Sommarlov
Choklad eller lakrits? Chooooklad
Göteborg eller Stockholm? Sthlm
Coca cola eller fanta? Coca cola
Randigt eller prickigt? Randigt


ANTAL:
Personer du älskar? Typ 6-7 st
Personer du hatar? 0
Glassar du ätit på en dag? 2, kanske?
Festivaler du varit på/ska på detta året? 0
Gånger du haft minnesluckor? 0
Personer du saknar just nu? 6-7
Gånger ditt hjärta brustit? 0


VEM:
Ska du träffa imorgon? Erik
Sjöng du senast för? Erik?
Hade du senast en msn-konversation med? Petra
Spelade du tvspel med senast? Bror
Vill du ta med på en romantisk resa nu? Erik
Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen


VAD:
Gör dig glad? Erik, familj
Gör dig ledsen? Olika saker
Vill du helst göra nu? Ta det lugnt
Önskar du att du slapp göra? Plugga
Vill du ha nu? Nåt varmt
Önskar du dig i födelsedagspresent? En resa
Längtar du till? Erik kommer hem
Tycker du om dina betyg? Mja
Ångrar du i ditt liv? Nee
Är det bästa som hänt dig? Erik

Ciao

Dåligt TFE

Haha, jag va bara tvungen å titta på julkalendern idag igen, fast jag sågade den igår.. Men vadå? Jag måste ju ge den en chans.. Nåra avsnitt till iaf, sen kommer de å sluta med att jag ser alla 24.. =P Sen var jag tvungen å titta på Björn Gustavsson (den yngre!) också, han va på Rix MorronZoo(?)..

Efter mitt tv-tittande tog jag fram å pluggade lite, sen insåg jag att de va dags att gå till skolan, jag hade räknat lite fel på tiden.. =P Men jag hann i tid, va lite skraj på cykeln bara för idag vare halt ut, å cykla emot isiga kanter, mje inget jag rekomenderar..

Satt å lyssnade på föreläsningen å den va så tråkig att jag typ somnade.. Men vår föreläsare verkade ha kul, för han gick runt å log hela tiden.. Åt vad? Ingen aning.. =S Han ler å skrattar iofs hela tiden, men ingen verkar va så road.. Efter första delen så kom den äntligen, den efterlängtade utvärderingen.. De va pga den som jag var där.. Å de va tur att den kom innan lunch, annars hade jag fått sitta å plågas till 3..

De vart en del hårda ord på mitt papper, men jag kände att det var bra, eller bra å bra.. Men för mina och alla andras kommande studier så va de hårda MEN viktiga ord.. Vi kan inte ha de så här.. Det förstör mitt lärande - min utbildning - min framtid.. Jag lånar ju ändå pengar för att kunna plugga å då vill jag ha nåt ut av det också, annars känns de dumt..

Samt att vi gör dålig reklam för Bygg - TFE - UmU.. Å de kanske inte är så bra, för vi ska ju ändå locka hit studenter, men man kan ju inte ljuga å säga att vi har kanonlärare, när inte en ända har varit bra hittills.. =S Eller de va lite å ta i, han på prepp-matten, hjälpläraren i Inledande Ingenjörskursen samt CAD-läraren, de var bra.. Men de e bara 3 utav typ 11(?), å de e inge bra betyg..

Ciao

besök

nu har han kommit hem - äntligen!! fick lite besök av en daniel också.. gjorde kaffe å fika till de.. tänkte att de kunde va nåt, speciellt till chaffisen som skulle 30 mil till.. sen öppnade jag å erik paket, från M å MM.. de va två chokladkalendrar - var!! å ett kalenderljus.. har ett problem bara, ingen ljusstake.. =/ men de ska jag lösa..

nu ere dags å sova, ska på föreläsningen i morron, men bara för att göra min röst hörd, de e utvärdering nämligen..

Ciao

Lugn

Nu börjar jag känna mej lite lugnare. Har kommit fram till att det ger inte så mycket att läsa böckerna, dels för att jag inte kommer å komma ihåg allt samt att han kommer säkert å ta från sina föreläsningar.. Å jag tycker inte att de är ritkigt samma sak.. Så de e nog bättre att läsa igenom hans föreläsningar..

De jag har nu är på 35 sidor, men sen är det 3 föreläsningar som jag inte har skrivit än.. Men de kommer jag inte hinna heller, så jag får läsa på internet iställe.. Har gjort hans frågor iaf, men jag vet inte hur bra svarat de är, samt att jag inte har svarat på alla, för de va konstiga.. Fanns varken i böckerna eller på internet, vad gör man då?! =S

Rapporten går nu att lämna in, kanske lika bra de, för om jag har den kvar så kommer jag bara att ändra mer å mer.. =P Men jag kan aldrig riktigt vara nöjd med en rapport, de e så svårt.. Vet inte hur han vill ha den.. Å jag vet inte om jag har skrivit om rätt saker, de kanske är helt fel..

Bara den blir godkänd så är jag nöjd, hoppas likadant på tentan, men den är lite osäkrare.. För jag har ingen aning om hur hans tenta kommer att se ut.. För han tyckte vi kunde skippa å titta på övningstentorna!! =O

Ciao

Du är nummer 1....i kön

*puh* jag överlevde.. De va faktiskt inte så farligt, vi blev inte grillade å de va ganska så chill.. Vi satt runt ett bord å berättade om våra ritningar.. Då jag var nr3 så hade redan mkt sagts, så jag behövde inte säga alltför mycket.. Å de va skönt..

Självklart var de lite småfel, men de hade vi alla.. Som typ att mitt tegel ovanför fönstret inte satt fast i nåt.. =P Menjag har svävande tegel.. Samt att jag glömt en golvbalk i hörnet, för mitt golv skulle falla ihop.. =P Men de e smådetaljer..

Har nu hämtat nycklarna till bilplatsen, så nu har vi den.. Frågade KV om den dubbla hyran, hon sa att jag skulle ringa till kontoret, vilket jag gjorde.. Där fick jag köa i 10 minuter å sen kom jag fram.. Anledningen till att det hade blivit dubbelt var för att jag hade betalat den i torsdags samt att den va på autogiro, vilket jag inte visste (dumt å skriva de på räkningen?)..

Men iaf, nu ska jag få tillbaka de pengarna, så de hoppas jag på..

Dags å fortsätta plugga..

Ciao

Lycka till?

Så, då vare dags att traska iväg.. Önska mej lycka till nu, å håll tummarna för mej mellan 14 å 15, för de kan jag behöva.. Så att jag slipper svimma av scenskräck inför de 6 personerna som ska lyssna.. För de vore lite jobbigt, pinsamt om inte annat..

Jag förstår inte, de gick ju så bra för nåra år sen.. Jag stod på Sthlmsmässan å prata för nåra klasser, på skolan inför LK några gånger, inför klassen å föräldrar.. Men allt de verkar ha försvunnit.. Varför då? =S

Jaja, inte så mkt å göra åt nu, men jag kanske ska ta upp mina retorik-kunskaper igen..

Ciao

Dubbelt?

Va tvungen å kolla om det förra bredbandsbolaget vi hade fortfarande tog betalt eftersom de har varit på autogiro, men de hade dom inte.. Så de va tur.. Men då upptäckte jag en annan sak, att de har tagit betalt för bilplatsen TVÅ gånger!

Så de måste jag fråga idag när jag ska hämta nyckeln, för så kan de inte va, de verkar som om den va på autogiro också, men de syntes ju inte på räkningen, så de va lite skumt..

Jaja, måste göra mej iordning för jag ska snart trippa iväg till KV å hämta ut nyckeln å sen ska jag möta Petra vid TV-tunneln.. Vi ska skriva ut å kopiera tillsammans, då ingen av oss riktigt vet hur man gör.. =P

Ciao

Skägget i brevlådan

Blev lite besviken på årets julkalender.. Den va lite töntig, eller så är det så att jag är för gammal för att se de å inte längre uppskattar de på samma sätt.. Jag vet inte, men jag tycker att de senaste åren har varit lite halv dåliga, när jag var lite så vare dom bra som; Sunes jul, Jul i Kapernum, Mysteriet på Greveholm, typ.. Men om jag hade sett dom nu så kanske de inte hade varit bra, jag vet inte..

Men iaf, jag tror inte att jag kommer å följa årets julkalender, för efter första avsnittet så känner jag mej inte fast..

Ciao

RSS 2.0