Turkiet

Nu hemkommen efter en vecka i Alanya.. De va supervarmt, men superskönt! Blev mest sol å bad, fanns inte ork till så mycket annat.
 
Den 20de, på födelsedagen så åkte vi upp till Alanya-borgen å fick en guidad tur av vår taxichaufför, sen blev de god middag på det!
 
Vi provade även parasailing, sjukt häftigt!
 
 
//Angelica
 

12 juli 13

Imorse när jag kom körandes till jobbet stod polisen ivägen å vinkade in mej (å alla andra).. De va alkohol- och körkortskontroll.. Jag klarade mej utan problem ;) De va första gången jag blev stoppad, å då har jag haft mitt körkort i 7 år!!! De är lite dåligt att det inte är fler sånna kontroller för de kanske skulle spara några fler liv per år...

Idag gick jag på semester, underbart! Ska njuta riktigt ordentligt av mina tre veckor!

//Angelica

9 juli 13

Håller på å städar kontoret, ångrade när jag börjat.. Va så sjukt mycket grejer.. Nu har jag kommit igenom första berget, lite kvar men jag ska nog få ordning på de =)
 
Inte långt kvar nu, ska bli skönt med tre veckors semester, efterlängtat så att säga =)
 
//Angelica

2 juli 13

Som alla andra gånger Erik är sjuk så tar det bara några dagar tills jag är de också.. Bara en vanligt förkylning, men det är tungt.. Näsan å huvudet är fyllt med 100 liter snor.. Blir lixom andfådd av å resa mej upp... =P Tur att de kom nu å inte till semestern, men jag blir säkert sjukt då också, när jag börjar slappna av från jobb å all stress..

1,5 vecka kvar, sen äre lugn å ro.. Nästa vecka börjar nedräkningen.. =)

//Angelica

RSS 2.0