Korridorsfest

Ringde mamma å frågade vad man skulle ha i salladen, fick nåra förslag.. sen sprang ja ner till ica å handlade.. ja hitta allt ja ville ha, till å med avocado.. vilket är ovanligt, inte ovanligt att hitta, mn hitta nåra som går å äta.. de stod på förpackningen "mogna, ätbara avocados" haha..

sen bar de hem å börja städa rummet.. ja, de såg inte vackert ut, en hög i fåtöljen, med rena kläder. en på golvet med smutsiga kläder, en "jul-hög" i hörnet... men efter städningen så blev de väldigt fint...!! sen vare in i duschen å fixa sig i ordning..

klockan 17 började vi laga mat tillsammans, eller ja, alla gjorde sina saker.. sen vare dags å äta, gu så gott de va.. spansk omelett, sallad, hembakat bröd, oljestekta champinjoner, oljestekta räkor med massa vitlök.. smakade då inte de två sista men de andra sa att de va gott.. =P=P "spanjoren" hade gjort Sangria till oss å.. så de va riktigt najs.. sen gjorde björn efterrätten, marängsviss.. killen har aldrig hela sitt liv ätit marängsviss!!!! de finns lixom inte.. man måste ha äti de!! han lyckades göra den väldigt god, med hjälp av mej.. ja sa hur kan skulle göra å han la på allt.. haha.... teamwork.. yeeees!!!efter middan började folk drälla in.. kändes lite jobbigt att ingen ja kände kom.. men mina korridorskamrater drog runt mej till sina kompisar.. så de blev inte så ensamt.. men de vare ändå, för alla grupper kände varandra..

vid halv tolv var alla typ borta, alla utom "pluggis-Agge" som va tvungen att tare lugnt om hon ska orka upp å plugga i morron..

Så snart ska ja gå å sova.. de blir en trist helg tillsammans med matteboken, men ett måste, då erik kommer nästa helg å sandra helgen efter.. så då läre inte bli så mkt plugg.. tror inte att de uppskattar de..=P=P

ciao

Fredag den 30/11-07

Plötsligt är jag inte lika taggad för korridorsfesten längre.. På middan kommer de att bli ja å 3 av mina korridorskamrater. på festen efteråt kommer de blir ja, 3 av mina korridorskamrater å deras kompisar... jo, ja är själv.. de kommer att tro att ja antingen är mobbad eller ja vene vad... kanske ska gö som johanna, fly från min egen korridorsfest... hon ska ha i morron, men ingen av de hon bjöd ville komma, förutom jarå..  så hon åkte hem idag, istället..

Men vart ska ja fly nånstans? önskar att ja också kunde sätta mej på bussen å va hemma på 1 timma.. men de går inte.. ska ja åka buss så tare 10 timmar plus att ja måste förbeställa en biljett, lika så till flyget, fast de tar iofs bara 1 timma.. de skulle va skönt att komma ifrån ume ett tag.. men de går inte då ja har dugga på måndag..

duggan är en av anledningarna till att festsuget försvann.. känner inte att ja kan ligga däckad hela helgen, för ja måste verkligen plugga till duggan, då de kan va mina ända hjälp att klara tentan som kommer i januari.. iaf som de ser ut nu, så e ja tacksam för vartända poäng som ja får med mej..

Måste ta mej till ica å handla grönsaker.. vilket ja inte heller ser framemot, för de regnar ute... eller de kanske är snö, ja vene.. ja, tror på de senare, fast de faller för fort.. jaja..

Ciao

Sallad

I morron ere korridorsfest dårå.. ser framemot de.. ja ska då göra salladen till middagen.. de va ganska simpelt.. vilket va tur.. då ja å köket inte är nåe vidare bra kombination.. så ja spar alla svordomar som brukar komma då matlagningen inte går som den ska å mina korridorskamrater slipper äta kolbitar!!! så de va ju bra för alla...

men va ska man ha i en sallad?? :S
de ser lite tråkgit ut med sallad, gurka, tomat... måste liv upp min sallad lite.. kanske majs? oliver? avokado (kan bli svårt, dåre e stehårda)? paprika? ja ska nog gå till grönsaksdisken i morron å se vad ja kan hitta..

man kanske kan hitta ett recept på "fräsch sallad".. de måste ja no leta efter..

Ciao

Bell, Ariel, Snövit

Idag hade vi faktiskt en intressant biologilektion, igen.. men nu ere saker som är försteligt, människan.. fast VP är inte så bra, hon ser ut å va så nervös hela tiden.. så de blir lixom inte bra..
sen vare en lång lunch.. vi hämtade våra biologitentor.. såg väl bra ut.. blev lite förvånade att ja lyckades pricka in så många rätt på sant å falsk.. de brukar ja inte annars va så bra på.. genetik-delen gick inge vidare.. men ja blev godkänd ändå.. så ja är nöjd.. de va de där tomaterna å mammuten som ställde till de för mej..!!

sen vare matte, så otroligt svårt.. ja hann inte mkt på lektionen idag.. 4 tal med a-d... på tre timmar!!! de e ju sjukt svårt.. å vi skulle hinna 2 sidor.. ja hann väl 1/4 av första sidan.. inte bra.. å i morron ere nåe nytt, plus ett test, som inte kommer att gå så bra..

Lunchen idag va välsigt trevligt faktiskt.. david, kalle å björnE satt å prata om snygga tjejer.. inte vilka tjejer som helst - utan tecknade..  Bell (skönheten å odjuret) å ariel (sjöjungfrun) låg väldigt bra till.. även snövit.. inte för att hon va snygg utan för att hon hade dvärgarna å de kan festa, vilket va ett plus... de e svårt å beskriva, men de va sjukt kul!! å alla resonemang, inte helt normala kanske, men de funka.. =P=P

Ciao

Uppe på benen igen..

Efter att mer eller mindre legat däckad i helgen av den så kallade "Stockholmsflunsan" som mina kära klasskompisar påstod att ja hade, så e ja nu på benen.. ja trodde iofs att ja va frisk i lördags så ja tog mej ner till stan, vilket inte va så bra.. för ja mådde inge vidare när ja kom hem..så ja bädda ner mej med datorn å oc-boxen.. vilket inte störde mej alls.. de va ba kul, lite skratt å nåra tårar föll å..

idag gick ja upp tidigt för att gå till skolan.. kändes lite konstigt att börja 8.30, har ju inte gjort de på hela hösten!!! men ja tog mej upp å hade en väldigt bra biologilektion.. mkt bra lärare, pedagogisk å bra.. sen vare matte å ja började förstå vad vikarien gick igenom i torsdags, efter torbjörns beskrivning.. men de nya va inte lätt heller... hann väl 10 tal eller nåe å man skulle hinna 35.. så ja är lite efter, men ja kommer ikapp..

under rasten på matten gick ja till marianne å fårga hur biologitentan gick.. å de gick bra, ja är godkänd iaf å ja är nöjd!! vilket är ovanligt när ja ba får ett G, men de e kanonbra att få ett G i bilogi!! å ja tror att ja inte va långt från VG, å den gränsen va väldigt hög!!!

snabbt hem å byta om.. pubkväll på origo med basårsstudenterna.. vi lyssna på studenter som läser prog på teknat.. va intressant att lyssna, inte på alla kanske.. sen vare mat, tacos.. riktigt gott!! vi satt där tills de bad oss å gå (klockan 20.10!!!!) då gick ja hem å va me på korridorsfikat.. mkt trevlgt.. planera vår fest som vi ska ha i helgen.. hoppas att de blir bra.. men de tror ja..

ja ska göra salladen till middagen, tur är väl de så att ja inte sabbar hela middagen.. ja ska no hålla mej borta från spisen så mkt som möjligt.. råkade bränna mej på den igår, igen.. så kan de gå..

Ciao

erfarenhet --> jobb, jobb --> erfarenhet

Utan erfarenhet får man inget jobb,
utan jobb får man ingen erfarenhet..

vart ska man då börja?? =S=S

TV

läste tidningen igår å såg att tjejen som hade änmält familjen till lyxfällan häromdan hade ångrat sig.. hon borde inte ha änmält dem.. kunde inte läsa hela atrikeln eftersom jag inte är plusmedlem.. hon tyckte att tv hade målat upp en felaktig bild av familjen, att killarna va sjukt lata å gjorde ingenting.. men vad hade hon väntat sig.. tv gör ju alltid allting värre, annars blire ju ingen spänning å då ere ingen som vill se... de borde hon ha vetat innan hon anmälde dem.. å lyxfällan har väl gått minste 1 säsong innan? eller har jag fel?

över till idol... läste att många va väldigt missnöja med att daniel åkte ut i fredags..  (ere ba ja som tyckte att de va bra? han verkade sjukt divig å för självsäker!!) breitholtz hade tydligen sparkat sönder logen för han vart så arg!! e inte de lite att ta i?!?! :S:S visst de e svenska folket som röstar så de e väl dem man ska skylla på.. men igen, vi kansker inte vill ha daniel som vår idol 2007.. även fast juryn vill ha honom så måste inte vi.. förstår inte varför de inte lägger ner programmet de blir ju ändå upprörda när tittarna röstar "fel", dvs inte röstar som juryn vill...

välkommen till verkligheten!!

Tittade nyss på Lyxfällan å blev otroligt arg.. Som vanligt dårå.. =P=P nä, men nu handlade de om en familj som hade 4 barn varav tre bodde hemma, 15, 21, 24 år gamla.. De två äldsta hade jobb å tjänade egna pengar, åt som hästar, å hade sina flickvänner hos sej 24/7 å betala ingenting!!!

De e ju helt sjukt.. De e ju för fan vuxna å borde ta hand om sig själva, de är lixom dags å klippa navelsträngen!! ja menar inte att man måste flytta direkt då man tagit studenten för de är inte alltid de går å få en bostad.. men om man bor hemma å tjänar egna pengar så borde man betala för sig.. å ja förstår inte hur flickvännerna vågar bo där!! ja skulle skämmas som ba den om ja åt upp nån annans pengar!! de vore inte mer än rätt att de också skulle betala då de faktiskt bodde där å.. föräldrar är inte skyldiga att försörja sina barn som har gått ut gymnasiet!! så ere faktiskt.. kanske ska tänka på de..

Ja förstår att man vill sina barns bästa, men om man går back 15 000 varje månad å tvingas springa till sina föräldrar för att ekonomin ska gå ihop, då borde man fundera på vad som är fel!! En kille tjänade ju mer än vad hans föräldrar gjorde.. så de e inte mer än rätt att han ska betala hyra, mat, mm!! även fast de e snällt av föräldrarna så kommer det att stjälpa killarna senare, då de e vana att leva på hela sin lön.. de funkar inte så i verkligheten..

de borde växa upp å skaffa sitt eget liv, ingen kan bo hos mamma hela livet, även fast mamma så gärna vill de..

Sjuk.. :S

Korridorsfika igår.. de va väl trevligt. va ja, kicki, karin å joaquin.. de två sistnämnda hade bakat.. vi pratade om vår julfest, när den skulle va å hur vi skulle gö.. sen snackade vi lite allmänt, eller joaquin snackade å vi andra la in lite saker då å då.. tittade på fotboll.. så nu e sverige vidare till em-spel då.. nästa år, huh??

sen vare dags å sova.. hade feber innan ja gick å la mej.. men ja va faktiskt väldigt pigg... vaknade i morse tittade på tv å sen gick ja till skolan lie halvkrasslig.. men de va lab å ja va tvungen att gå på den.. men de va faktiskt helt okej.. jobbade med en jättetrevlig tjej... de pinsamma va att ja vene va hon heter... =P=P inte så bra..  vi gjored väldigt många olika tester, för vi fick olika hela tin..

sen vare matte, ja har nog aldrig känt mej så dum!!! ja va helt lost att ja slutade å lyssna tillslut.. vikarier är väl sisådär.. vill ha robert tillbaka, han kan iaf förklara så att man förstår.. så ja gick hem, å skulle räkna, men ja har inte kommit längre..

ja har ju faktiskt feber, så ja undrar om de e så bra å räkna matte då.. ja menar de e ju inte bra å träna om man har feber.. så räkning kanske inte heller är så bra.. =P=P ja kör på de, blir bäst så.. vill ju inte att hjärnan ska koka över för matteD.. de vore ju inte bra..

Yees

Då vare bekräftat, 36 p på tentan.. så ja är otroligt nöjd.. missade nån 5 p, men ändå.. ja fick ju VG å de e ju de högsta man kunde få..

Dags å förbereda inför labben i morron då samt å räkna klart..

Ciao

:D

Ja vet inte hur många gånger ja har hållit på å somna på föreläsningarna idag.. men ja vet att de va många gånger för mkt iaf!! å ja gick inte å la mej sent igår heller, eller de va ju inte tidigt, men de va inte heller senare än vanligt.. så ja får väl gå å lägga mej extra tidigt idag, om de nu skulle kunna gå..

fick resultatet från MaC-tentan idag.. ja som har varit sjukt orolig för den i 6 dar nu blev väldigt glatt överraskad!! enligt marianne fick ja 36.. av 46 då.. men de tror ja först på i morron då ja själv får se de med mina egna ögon.. för de e alltid säkrast.. de va många som fick väldigt högt, fast de va sjukt svårt!!

Ciao

Hemma Ume? Hemma Sthlm?

Ja, då va ja hemma då.. Eller? Vart är egentligen hemma? Ja tycker fortfarande att de e svårt.. Men mitt "hemma" borde ju egentligen vara här i Ume, då ja faktiskt har flyttat hemifrån.. Eller? Fast hemma kommer ju ändå att va nere i Sthlm hos mamma å pappa.. De är de som känns mest naturligt..

När jag är här i Ume så åker ja hem till Sthlm, men när jag är nere i Sthlm, så åker ja hem till Ume.. Hmm, ja vene riktigt vad ja ska välja.. De borde ju va så att här i Ume, så ere hemma, medan i Sthlm så ere hemma hos mamma å pappa.. Måste fundera påre ett tag, eller ja har iofs funderat en hel del.. Å ja har inte kommi fram till nåe, utan får väl vänja mej vid att hemma är på flera ställen..


Fick sällskap på flyget upp idag btw, av Ida.. Hon skolkade också från morronlektionen.. Flyget kom lite sent, men flygbussen väntade in oss så vi hann i tid till skolan..

Ciao..

P.s. Kolla in den här http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc&feature=related sjuuukt skön!!!

STOCKHOLM!!!

05.00 klev ja upp igår.. de va inte kul.. hade gärna legat kvar i sängen, eller egentligen inte eftersom jag skulle få en bra helg.. klädde på mej gick in i köket å åt den färigbredda mackan ja gjort kvällen innan.. packade ner de sista å låste rummet å gick till busshållplatsen.. bussen kom å 6 minuter senare va ja på flygplatsen.. checkade in mitt bagage fick veta att vi skulle bli 10 minuter sena.. gick igenom kontrollen å de pep inte om mej som tur va..

kom på flyget va tvungen å fråga om de gick till bromma för de stod gbg/bromma, för ja ville inte hamna i gbg.. ingen höjdare.. men ja va på rätt ställe.. de tog typ 55 minuter å flyga, landade väntade på mitt bagage, de kom typ först!!! har aldrig hänt tidigare!! sen väntade ja på cattis å robin, de kom å hämtade mej å sen åkte vi till dagis å lämna robin å sen körde cattis hem mej till mamma..

de va inte så mkt som hade ändrats, de hade bytt tak på en kyrka i närheten.. å idag såg ja att de hade gjort om ica också.. väl hemma så fikade vi lite, sen pratade ja å mamma, ja tog med mej jissa på en promenad till brevlådorna (typ 100 meter). sen gick ja å la mej å sen åkte vi till gymnasiemässan.. de va för macke, men ja ville följa med i förhoppning att träffa nån gammal lärare från gymnasiet.. gick runt, träffade ingen lärare, men min gamla rektor, å han kände igen mej å pratade lite granna..

sen åkte ja å pappa å handlade innan vi tog färjan hem å då hade mamma fixat maten.. riktigt trevligt faktiskt..

vaknade i morse av att lina skickade ett sms.. hämtade henne vid bussen å sen åkte vi hem till henne å lekte.. riktigt kul å träffa henne igen å linnéa också för den delen!! mina absolut favvo grannar!!!
vi stekte pannkakor å snackade lite granna, tog en promenad, till badstranden å tillbaka...

sen va ja tvungen att åka till ica å handla lite, för min faster skulle komma på besök.. fick träffa henne å kusinen min.. riktigt kul också.. å där e ja nu...

får se vad de blir för planer i morron...

Ciao

Tentafest

Halv tio iår stod jag helt färdig, å de blev inga sista minuten grejer heller, vilket är ovanligt.. klockan 22 skulle ja va nere på stanför att möta sandra, emelie, emma, johanna å de andra.. för att kunna komma inte på O'learys (de har 20 årsgräns). kom till vasaplan nån minut i 22.. då skickar emelie sms å säger att de inte hinner dit till 22.. jaja, de va väl ba å vänta.. ja trodde de skulle komma typ 10 äver eller nåe.. men de kom typ 23(!).. fast då hade ja redan gått in för de va så sjukt kallt!!

de va faktiskt väldigt kul.. många från klassen å från de andra basårsklasserna.. så de blev väldigt lyckat.. grymt bra musik å.. sånt de går å dansa till, de e svårt att gö de på corona.. =P=P
de ända som va jobbigt va när "farfar" började vicka höfterna på dansgolvet bland alla ungdomar... eller när de i pappas ålder kom fram å försökte lägga in en stöt...
vi stanna till de stängde, när vi skulle gå så hittade inte emelie sin garderobslapp.. men hon lyckades få ut sin jacka då hon kom ihåg numret å kunde beskriva sin halsduk...

sandra hade beställt taxi, men de tog jättelång tid innan de kom, för de tog nån annan istället.. men tillslut fick vi en taxi å han körde oss, till ett ställe där de skulle va efterfest.. vi kom dit å de va helt dött.. men de hade gått nån annanstans, så vi gick dit.. de fanns människor där, men de va inte så livat.. så ja stanna inte så länge..

kom hem å la mej i sängen, då va väl klockan runt 4, eller nåe..
sen ringde klockan 7.30 å ja slog på tv:n tittade till 8, sen gick ja upp klädde på mej å gick till skolan... visste inte om vi hade lektion, så ja tog de säkra före de osäkra.. men vi hade ingen lektion.. träffade nåra andra från klassen som också va där, så vi snackade om tentan lite grann, sen gick ja hem å sov 2 timmar till.. grymt skönt.. å nu sitter ja här å väntar på att gå tillbaka till skolan.. börjar klockan ett med matte, D-kursen!!

jaja, ska väl gå å göra mej lite fräsch nu..

Ciao..

Uppdrag: lampbyte

När ja kom hem idag å tände lampan i badrummet så ville den inte funka.. först trodde ja att ja glömt å släcka i morse så ja tröck igen.. men de va fortfarande svart.. frågade erik hur man bytte lampa.. hans första kommentar va: "hur många brunetter krävs det för att byta en glödlampa?" men de e faktiskt inte så lätt då man aldrig har gjort de.. tidigare så har jag sagt till pappa så har vart fixat lite senare.. erik gav mej en beskrivning.. lät lite farligt då ja va tvungen att gå upp å klättra på en stol för att komma åt lampan..
ja klättrade upp, livrädd!! skruvade bort lampbubblan å sen glödlampan.. ringde pappa å frågade va ja skulle ha för lampa.. sen sprang ja till ica å letade, de fanns ju inte ba en sort!! sen vare två som såg typ likadana ut, så ja va tvungen att ringa pappa igen.. sen tog ja en, frågade kassörskan om de va rätt, hon visste inte så hon inte va så bra på sånt... =P=P
sprang hem å monterade ihop allt, å sen börja de lysa!!!! Wheeeee!!! då hade ja lyckats med mitt uppdrag.. =P=P

Tenta 2

Så då va den sista tentan över.. De va faktiskt ganska svårt.. då kändes biologin lättare.. kanske ska bli biolog ändåra.... haha... nje.. men ja bläddrade lite i BiB-boken å den såg faktiskt intressant ut, så ja hoppas att de blir de...
de nya kurserna börjar redan i morron, ja hade tur som fick tag  i sista BiB-boken på akademibokhandeln idag.. vad hade jag gjrot annars lixom..

ut å fira ikväll så.. får se hhur känge ja är ute.. måste ju kunna ta mej hem å ja vene hur nattbussarna går här, om de går.. de e ju trots allt lektion i morron, å den vill man ju gärna gå på.. å sen måste ja städa, packa å sova tidigt för på fredag ere STOCKHOLM som gäller!!!

Va ska man gö nu då, då man inte har nåra läxor?!?! :S:S

Jaja, ska lista ut de..
Ciao

Hm

Varför snögubbar å inte snötanter?
:S

Va?

Å så kom de igen.. från himlen seglade små vita flingor ner å skapade panik på vägarna runt om i landet.. hmm, de i år kom igen? konstigt... nä, faktiskt inte.. de konstiga är att alla blir lika förvånade varje år.. vadå? tror ni inte att de kommer tillbaka, de va ba nåt som har hänt i X antal år å plötsligt upphör.. nä, tyvärr.. å ja lovar er, de kommer nästa år också...

Tenta 1

Okej, satt i två timmar å gick igenom hela provet.. de va en del som skulle fyllas i.. sen satt ja en timma å kompletera.. ja hoppas att de gick br.. ja vågar inte tro nåe än.. blir ba besviken då å de vill ja inte bli.. i värsta fall får ja väl göra om de då.. fast de vore ju skönt å slippa de..

de va en jättestor sal med massa bänkar å ett glasbås som va rökrum å två toaletter längst bak i klassrummet.. men ja vågade inte gå dit, för UCG hade sagt att de va rött ljus därinne så att man inte skulle kunna läsa fusklappar.. under de där tre timmarna kom jag fram att vad jag inte ska bli för nåe när jag blir stor; tentavakt.. de måste va sjukt tråkigt.. ba sitta på en stol flera timmar å kolla på elever som skriver prov, sliter sig i håret, stönar, suckar, å ja allt man gör under en skrivning...

men de e skönt, för nu e ja lite lugnare inför morrondagens prov.. kanske inte borde va de.. men jag ska gå igenom lite granna, lägga mej tidigt så kommer de no att gå bra..

Ciao

Burr

Nu ere kallt här inne, men ja förstår inte varför, för det är 23 grader i rummet, som de har vart hela tin... igår morse när ja å emma vakna vare sjukt kallt här inne, de förstod ja lite senare på kvällen.. för när vi kom hem så öppnade jag fönstret, sen har nån försökt å stänga de, men inte fått igen de.. så de stod öppet hela natten, inte konstigt att de va kallt.. men nu har vart stängt i 1 dygn så de borde inte va så kallt...

tycker att ja har pluggat mkt nu, frågar är om de e tillräckligt... fast de ja inte kan nu de kommer jag inte att hinna lära mej till i morron.. så de kanske är dags å lägga ner pluggandet, innan ja bli frustrerad.. men de blir en stor hög å sova på, så ja lär ju få nackspärr till i morron... jaja, de får ja ta..
ska alldeles strax titta på Andra Avenyn..

Ciao

Skola på en lördag.. :S

vaknade kvart i nio igår å va klarvaken!! ja försökte sova lite till, men de gick inte.. åt frukost å sen tog ja fram matteboken å kollade lite granna... blev lite stresseigt tillslut för 13.30 skulle ja möta upp emma på skolan.. ja vet att de va lördag, men tentaplugg blir mkt effektivare om man sitter i skolan, för då finns de inge som stör... där satt vi i fyra timmar.. sen begav vi oss till ica tillsammans med emelie å jocke å.. handla midda, sen gick vi hit å tillagade de.. de blev tacogratäng, sjukt gott!!! när vi hade äti klart kom sandra å.. hon hade sutti på akuten i 5 timmar för en stukad fot som visade sig va frisk.. vi snacka spela spel å sen började de droppa av, alla utom emma som stanna kvar då hon hade lite svårt å ta sig hem näre inte gå nå bussar på kvällarna...

vakna i morse av klockan, gick upp tog fram biologiboken å läste, sen vare dags å börja tvätta.. när tvätten va klar tog vi en paus å gick till skogis.. kom hem å kom på att ja va tvungen å städa i korridoren.. tog fram dammsugarn, men ställde undan den snabbt, för den ville inte suga upp smutset.. så ja sopade istället... borde kanske byta dammsugarpåse fast ja vene hur man gö..

idag har ja kommit fram till att jumpaskor här i ume, inte är nån höjdare.. borde leta efter ett par skor som tål både kyla å vatten..

Citat:
"Den är inte god på mackan, men den är god i osten."
Sandra förklarar mögel när vi spelar Alias.


Ciao

Den överviktiga fyran


Emma: å nej, fyran blev övervitkig!
Sandra: hur kan en fyra va överviktig?
Emma: då "magen" hänger ner i backen..

Vi spela yatzy


Dröm eller verklighet?

Shit, jag har haft världens märkligaste drömmar i natt!! De har varit väldigt osammanhängande att de inte ens är värt ett försök att förklara..
Nångång i natt så vaknade jag å hade en hostattack.. eller jag vet inte om jag vaknade eller om de va i drömmen.. ja kanske drömde att jag sov å i drömmen så vaknade jag.. eller, hmm, ja vene... har verkligen ingen koll... ja vet att ja blev väldigt bekymrad för de passar sig inte å bli sjuk nu då de e tentatider..
de positiva är att jag nu i vakettillstånd inte har ont i halsen, ja har inte hostat nåe.. de som e negativt är ett ja är snuvig å har lite ont i huvudet... å de e ingen dröm, de e verklighet, för ja är 100% säker att jag är vaken just nu, eller e ja de egentligen?? hela mitt liv kanske är en jättelång dröm.. shit, de va inte nån trevlig tanke.. ska nog sluta fundera påre...

de e så typiskt, i våras va ja sjuk typ hela tiden, eller inte så att ja behövde va hemma från skolan, men ja va konstant förskyld.. sista gången ja va förskyld va nä vi va i oslo i juni... så varför måste ja bli förskyld just nu?? de passar verkligen inte.. ja har kunnat bli sjuk närsom, men så blir ja de nu.. dåli tajming..

börjar klockan 13 idag å då ere frågestund.. innan tror jag att ja ska till ABH för å kolla om BiB-boken har kommi... efter frågestunden tror jag att vi ska till göteborg å fika eller nåe.. får se.. kan va skönt att komma bort från skolan.. jaja... ska öppna BiA-boken nu å läsa..

Ciao

Lite blandat

Igår när jag gick å la mej såg ja att de snöade... därför ställde jag klocka lite tidigare i morse, för om de va snö ute så va ja tvungen att gå.. Å de va snö i morse med, så cykeln fick stå kvar.. tror inte att jag hade fått upp låset ändå.. igår hade de fryset å ja fick kämpa länge innan de gick upp.. men de tog inte så långt att gå, bara 8 minuter å de e väl okej...
hörde på radion att de ska bli snöoväder här nu, så nu lär cykeln få stå ett tag, för de finns inte en chans att ja kommer våga cykla, vill inte riskera mitt liv!! undra om vintern är här för att stanna eller om de ba e ett smakprov.. vi får väl se..

igår när ja blev va på väg hem från skolan höll ja på att bli påkörd av en bil här på gården.. när bilen passerat såg ja att de va en polisbil efter, hade jag upptäckt polisbilen tidigare hade jag stannat på andra sidan trottoaren för att inte va i vägen.. undra va de i bilen hade gjort för nåe.. hmm

gick in på aftonbladet.se och hörde på radionyheterna om skolmassakern i finland, sjukt läskigt!! trodde att de ba hände i usa!! frågan är väl inte om de kan hända här i sverige utan när.. jo, jag tror inte att de är helt omöjligt.. så nu blire läskigare att gå till skolan.. men hur ska man kunna stoppa de? ha kontroller vid in- å utgångarna, de skulle nog bli jobbigt, för på umu är de sjukt många in- å utgångar.. å va skulle inte de kosta?

de va bättre förr!!

Jiiiises vad ja inte gillar windows vista..  de funkar ju inte alls bra.. tom de ja hade på min första dator va bättre å de va väl windows 95 eller någe.. Men där funkade allt iaf.. vene hur mkt ja har bråkat med virusskyddet nu.. har frågat flera människor, men ingen har vetat va man ska gö.. ringde erik för ja behövde stöd då ja skulle testa nåe.. å då funkade de.. så tackar!!! (L)

har inte hänt så mye idag, plugga typ hela dan, vilket börjar trötta ut mej.. men en vecka kvar, sen kan jag vila i nio.. =P=P såg att de hade räknat med att vi ska räkna hela jullovet, vilket inte är så bra... 8 veckors studier i skolan 2 hemma.. sen ere snälla å har en tenta direkt efter...

hade bestämt mej för att gå å lägga mej tidigt, men de blev inte så.. att fixa skyddet tog ju 1,5 h!!!

jajaja.. nu ere fixat iaf..

Ciao

BiA-boken - nattbok?

Så då har jag snart läst 80 sidor i BiA-boken, vilket betyder att de ba är cirka 170 sidor(!) kvar eller nåe... Men de går framåt iaf.. igår kväll läste jag några sidor innan jag gick å la mej.. Å sen när jag inte kunde somna tände jag lampan å började läsa igen.. Läste en hel del, så till slut va jag tvungen att sluta.. De konstiga va att hur mkt jag än läste så blev jag inte trött!!!! Vilket jag brukr bli annars!! De e ju sjukt...

Tittade sedan på Andra Avenyn, å såå spännande... Ni som inte har sett de, har verkligen missat nåe.. Kolla på www.svt.se, så kan ni se de prog som har gått...

Sen gick jag ut å diskade.. Träffade spanjoren, han hade massa kompisar där.. Han kom fram å fråga om jag ville ha nån krovbit, jag tackade nej, eftersom korv inte är nån favorit, ska ja va helt ärlig så ere sjukt äckligt!!!! Men han ville inte ge sig, så jag fick en bit korv å en bit knäckebröd (de skulle bli goare då påstod han), men jag kunde va ta en tugga å sen kunde jag inte äta mer.. De va svårt nog att svälja den tuggan.. Så jag va tvugnen att slänga resten, men jag ville inte göra de i köket för då skulle han ju märka de, så jag gick in i mitt rum å slängde den.. =P=P okej jag är lite kräsen, men de va inte gott!! De va nåe spanskt, ewwww!!!!

Nu ska jag snart sova, men innan dess ska jag läsa BiA-boken, hoppas jag somnar lite fortare idag... Måste få lite mer sömn nu innan tentan..

Ciao

Ett byte kanske?

Bläddrade runt lite på Aftonbladet tidigare idag.. Hamnade på sportbladet å tittade på EM-kvaltruppen (herr fotboll)  till helgen tror ja.. Kollade lite på åldrarna på spelarna å blev chockad!! Ere inte dags å byta ut lite spelare snart?!? Medelålderna va ju på 27 år!! Å då vare en som drog nere för han va 22.. Men resten va där kring 30!! De borde ta in nya färska spelare i truppen.. Gamlingarna börjar ta slut.. Se hur många som är skadade... Ett skadefritt å ungt landslag vore ju toppen!!

Agge söker:

Okej, det är jättesnällt av kompisar som försöker att få en att hitta den rätta... Men jag är inte så säker på att de funkar på mej.. Jag känner mej mer tvingad att umgås med personen, än vad jag egentligen vill... Å de kanske inte är så bra..

Jag vill att han ska vara:
¤ Datakunnig - då jag själv inte är någe höjdare på datorer
¤ Snickare - nån måste ju kunna sköta om hemmet, inte så viktigt, då jag har pappa
¤ Kock - så att jag slipper laga mat hela tiden, vilket är sjukttråkigt
¤ Bra på att städa - det är så sjukt tråkigt, om man inte har plugg förstås, då ere kul!

Jag de va väl nåra saker.. Undra om "han" finns...

Hahaha

Så då har jag börjat läsa BiA-boken, från början.. Har inte kommit så långt, då jag lätt tappar koncentrationen eftersom det är så tråkigt.. Har väl en 200 sidor kvar lite drygt.. Men de går framåt iaf.. De får vara boken som jag läser på kvällarna innan jag somnar nu ett tag framöver.. :P:P

Prata med Macke på MSN tidigare.. Han va väldigt lessen.. Han hade vaknat i natt av att nån hade kraffsat under hans säng, så han tog täcket å gick ner å la sig i soffan, då ljudet störde honom... Så nu ikväll hade han gått upp å kollat vad de hade tuggat på, å till sin förskräckelse så vare hans chokladkalendrar - från förra året!!!
Han hade tänkt å spara dem, undra hur goda de hade vart då.. De va väl tur att nån åt upp dom, tråkigt att de va mössen ba.. Men de straffar sig å reta med syrran.. Jo, jag har försökt i 1 år å få honom å äta upp dem, eller jag kunde göra de åt honom om han inte ville.. Men icke sa Nicke...


Citat från "Andra Avenyn":

- Är du slutmattad eller?
- Utmattad heter det, lär dej svenska!
Hamza har lite svårt med svenskan, å Karim hjälper honom...

- 50 år, nu går det bara utför...
En lärare säger det till Ulla (rektorn på skolan) på hennes 50-årsdag...Ciao

Vart är ärligheten??

I hela livet har jag fått höra "Ärlighet varar längst" de är något som jag har försökt att gå efter, jag ska inte påstå att jag har gjort det, men jag har haft det i baktanken hela tiden iaf...

Men om det nu är så, varför har vi så svårt att vara ärliga mot varandra, de borde ju va det bästa, för då vet man ju vad de andra tycker. Visst det skulle vara hårt i leva i en värld där man alltid var ärlig, men skulle det inte vara mycket bättre?? Jag tror att de skulle bli mindre missförstånd då.. Fast de vet man ju aldrig säkert förän man har provat.. Men de skulle nog va jobbigt att höra allt som man egentligen inte vill höra, men om man får höra de så kan man ju rätta till de... Vi är så otroligt falska mot varandra (ni som inte vill, ta inte till er, men de flesta borde nog). De e ju ba å titta på program som Top Model exempel.. De finns säkert fler, men jag tittar inte på några andra just nu, så jag kan inte uttala mej om de..

Ojsan, blev kanske en luddig blogg, men de jag ville förmedla va att jag är otroligt trött på allt skitsnack hit å dit.. Mycket som jag hör om dagarna är ba bullshit, å jag har lessnat... Så när ska vi börja bli ärliga mot varandra?!?


Snark

Känner mej fortfarande lite sliten från festen i lördags.. Jag har inte lyckas vända tillbaka dygnet än, å de känns.. Jag får försöka lägga mej tidigt idag, men om jag känner mej själv så kommer de inte å bli så.. Å dessutom så behöver jag plugga å.. Frågan är vilket ämne jag ska lägga mest krut på.. Biologin kanske då den är svårast, matten går alltid att klura ut, men till biologin måste jag lära mej massa ord å sånt..

Jaja, de blir eftermiddagen/kvällens problem.. Snart ere matte lektion som gäller, eller ja de e 1,5 timma kvar.. Kanske ska plugga lite nu..

Ciao

"Visst ligger Kanada i Europa?" - Britney Spears
Så bra koll har hon på geografin!!

Lång kväll, eller natt eller morron...

Inflyttningsfest igår då.. Kom faktiskt i tid till mötesplatsen där Emelie skulle plocka upp mej.. Nu vare hon som va sen!! Yeeees!!!  Hoppade in i bilen å sen åkte vi till Berghem, de va inte så lätt att hitta till Sandra, vi va på rätt väg, men i helt fel ände!!!! Jag ringde henne å försökte få vägen förklarad för mej, men de gick inge vidare.. Tillslut fick hon prata med Emelies pappa istället,  å då kom vi rätt...

Vi var först. :P:P inte så kul, men vi hade grejen till henne som hon behövde ha innan alla andra kom.. Träffa henes kompis som numera bor i Sthlm.. Sen kom nåra av Sandras utbytesstudenter å nåra till från klassen.. Så de va alltså engelska som gällde... För att alla skulle kunna förstå varandra...  De va trögt att komma igång, men sen flöt de ba på.. Tror att jag stod i köket i 3 timmar eller mer med en av utbytesstudenterna..

De va lite segt ett tag, å jag hade velat gå vidare til Cornona eller någe.. Men de va ingen annan som ville.. Men festen kom igång sen.. Som tur va... Klockan 4.30 gick jag hem.. Får då började de tunnas ut på folk å jag ville gå innan de blev dött... Fick sällskap av utbytesstudenterna som bor här i närheten.. De borde ha tagit typ 20 minuter å gå.. Men de tog 45!! Jo, men de e inte lätt att gå i högklackat näre e isigt!!! De e en konst!! :P:P

Väl hemma så stöp jag i sängen!! Å somnade på en gång.. Sen vaknade jag 12, men gick inte upp förän 13.. Då va jag tvunge att dra mej upp, för klockan 14 skulle vi va på Skogis å käka frukost, eller någe.. Jag har aldrig vart där förut, men de va trevligt.. Väldigt trångt å väldigt hög ljudnivå...

Tog en macka å fiffiruta å vatten å gick till kassan... "Bra så? 29 kronor då?" sa kassapersonalen.. Jag trodde han hade glömt å ta betalt för mackan.. För 29 kr är va man får betala för fiffirutan nere i Sthlm, om de ens räcker!! Men de va sant... Så de lär ju bli fler Skogisbesök iaf...

Funderar på om ICA har öppet för jag behöver bröd.. Men de ska väl va öppet länge alla dagar tror ja. Får väl gå dit å kolla...

Första gången som jag inte går till gravarna å tänder ljus i år.. Hade gärna velat gö de.. För de är lite mysigt å gå runt å kolla på alla ljus.. Shit, de dä lät lite konstigt.. Men de e ju en tradition som vi har.. Men jag hoppas att min familj har tänt lite ljus iaf...

Ciao

Inflyttningsfest...

Tittade igenom två olika Bi-tentor... De fanns typ en fråga på varje som handlade om de som BC har föreläst om!! Resten av de 100 frågorna va sånt som UCG har föreläst om.. Å grejen är den att jag har i princip bara lärt mej på BC:s lektioner, så nu blire massa å plugga in som måste fastna där...
Sen såg jag att man kan få minuspoäng, om man svarar fel elelr svarar för mkt!! De är helt sjukt.. Okej, om man ger för många svar, de kan jag förstå.. Men inte om man svarar fel!! Då kommer jag ju aldrig våga svara någe...!! De blir som Gerts prov tvåan.. Jag kommer ju va körd!!!

Jaja, skit samma... Inge mer plugg den här kvällen, för nu ere fest som gäller!! Sandra har inflyttnignsfest, å jag är taggad till 1000!!! De ska bli sjukt roligt, hoppas jag iaf... Annars får man väl göra de roligt.. :P:P

Måste äta snart å sen göra mej i ordning innan Emelie kommer.. Ska inte komma försent, för hennes pappa ska köra oss..

Ciao


Tentaplugg..

Hur ska man egentligen plugga till en tenta?? Ere som att plugga till ett vanligt prov??
Till mattetentan gåre bra å plugga, de e ba å räkna de som står i boken å lära sig formlerna lite bättre.. Men till biologin.. Då får jag problem.. Jag kan inte läsa mina antecknigar, för de är alldeles för luddiga å obegripliga. Iaf de mesta, vissa går att få ut någe av.. Visst, kan man läsa i boken.. Men om jag läser den så förstår jag ingeting. Å så blir jag trött efter nån sida.. Jag kan ju titta på gamla tentor, men då inser jag ba hur mkt jag inte kan som jag borde kunna! Å de får mej att bli deppig...

Hmm, de här va ju svårt...

Jag ser de snöar!!

De va lite konstigt å dra upp persienen så se att de snöa ute!!! Iofs äre ju november, så de borde väl börja snöa nu.. Jag trodde att de bara skulle komma lite grann, men de har faktiskt kommit en hel del!!!

image74image75


Undra hure kommer å gå å cykla ikväll.. Är ju lite rädd, nu näre har kommit snö.. Jaja

Ska väl äta frukost snart å sen börja plugga...

Ciao

Nöjda nu?

Så, då vare en kille som fick lämna idol idag, Sam, närmare bestämt.. Så då kan vi sluta gnälla på den sk tjejslakten som har varit... Tycker att de va synd att han fick lämna, han har ju ändå n väldigt speciell röst som jag gillar.. Den är lätt att känna igen, jag tror att han hade kunna gå långt.. Då får jag väl fortsätta hoppads på Mattias då.. Men de är ltie osäkert för han hänger ju löst varje vecka.. Jaja,

Ciao

Hmm, vad ska jag välja nurå?

Föreläsning med BC på morronen, de va sista med han.. Lite synd.. För han har verkligen varit bra, de e på hans lektioner som jag har lärt mej någorlunda iaf...  Sen åkte vi ner till stan å gick på Göteborg, de va väldigt trevligt.. Vi satt väl där i nåra timmar..

Sen for jag hem å gjorde inget spec.. Mormor ringde å vi pratade ett tag.. Hon tyckte att jag skulle fundera på att bli läkare eller psykolog eller någe i den stilen.. Jag kanske inte ska bli byggingnejör.. Tänkt dej en framtid med de yrket.. blabla... Hmm, nu blir jag ju bara osäker... Känns som om jag får lite respons för den utbildning jag har tänkt mej.. Vadå? Varför skulle jag inte klara av de? Visst de e mansdominerat, men jag kan ju klara av de... De vet man ju inte förän då... Men jag vill ju göra någe som jag tycker är kul, jag vill inte göra någe för att andra tycker att jag borde göra de för att man tjänar bra.. För mej funkar de inte riktigt så..  Så nu är jag väldigt kluven igen.. Har ingen aning.. Vene om de va bra eller dåligt... :S:S

Ciao

Biologi, nej tack!!

Mötte Björn i köket näre va dags för midda förut.. Vi snackade lite å han försökte återigen få mej att söka till någe biologprogram nästa höst.. Men han kommer aldrig å lyckas övertala mej, för så fort som B-kursen är slut så tänker jag inte öppna en Biologibok mer!!! Inte ens någe i närheten, vene kanske kemin är någe likanade, hopaps inte de, för jag orkar inte med ett tråkigt ämne till.. Vill ja ha kul när jag pluggar.. Verkar inte så så bra just nu.. Eller jo, matten är kul för tillfället.. Får se hur länge den e de.. Typ tills Lisa ska gå igenom hela boken nästa vecka, då jag inser hur mkt jag inte kan!!

"Man kan därför att man tror att man kan"

1+1? Huh?

Hade tänkt att jag skulle skippa promenaden idag, då de hade blivit för mörkt.. Inte för att jag är mörkrädd utan för att jag inbillar mej för mkt så att jag blir rädd för allt som syns!! De är lite jobbigt faktiskt.. Men ja va tvungen att ta en promenad.. Men de de gick faktiskt bra, ignen fara, men de blåste så sjukt mkt!! Tur att jag var förberedd!!! Hade långisar babyhalsduk, tjocka vantar!!! Jag har letat som en galning efter min underställströja, men den är spårlöst försvunnen!!! Vart kan den va?!? Jag har använt den 1 gång, de vet jag.. Men jag har aldrig lagt den i tvätten, så tvättk´maskinen kan inte ha äti upp den... Å jag har städat i garderoben för inte så länge sen, å där varen inte heller.. De här är väldi skumt, jag kan inte förstå var mina kläder tar vägen!!!

Till skolan, hade matte hela dan idag.. Men nu vare okej, för nu förstår jag vad ja ska använda allt till.. Så nu ere logisk, eller så logiskt som de kan bli.. Men de känns lite degigt i skallen.. De e ju grymt mkt info jag har fått under 8 veckor här!!! Å om de kommer ett tal som vi gjorde i början inte en chans att jag klarar av de.. Har lixom glomt de.. Eller inte glömt.. Men de ligger nånstans i den kladdiga degen, å är lite svår att få fram bara... De tar så otroligt lång tid!! Snart klarar jag inte längre av att räkna 1+1 utan min bästa vän, miniräknaren!! Å då börjar de bli illa...

Lisa skulle förklara ett tal för mej idag, å jag förstod verkligen inte vad hon pratade om.. Hon verkligen försökte, men de var för krångligt.. Tillslut sa hon: "Jag förstår inte heller riktigt vad de vill att man ska göra, så hoppa över den." Å de tackade jag inte nej till.. Sen kom Ida (en tjej i klassen, från Sthlm btw) å förklarade den för mej.. De va ju hur enkelt som helst!! De va självklart att man skulle göra så... Men Lisa förstod inte vad vi gjorde... De va för lätt för att man skulle komma på de.. Då vi gör så krångliga saker... Får man en lätt grej så tror man att man har gjort helt fel!!!

Jaja, dags för midda kanske.. Lagom till "Du är vad du äter" Ewww, inte bra planerat... :P:P

Ciao

RSS 2.0