Melodifestivalen 2012 deltävling 4

Idag var de bra! Gillade Perrelli, Danny å Axel! Dynasty å Hanna var bra.. Lotta å Christer var trallvänlig.. Lisa tyckte jag var lite tråkig, men den va helt okej.. OPA! va väldigt tråkig..

Final
Lisa Miskovsky
Danny Saucedo

Andra Chansen
Lotta Engberg och Christer Sjögren
Dynasty

Ute

Charlotte Perrelli
Axel Algmark
Hanna Lindblad
OPA!


//Angelica

24 feb 12

Igår kom den lilla prinsessan till världen. Det har varit stor uppståndelse i media... Tyckte de va så fint när Daniel berättade om nyheten på presskonferensen igår, blev varm inombords =) Idag kom namnet, Estelle Silvia Ewa Mary.. Estelle tycker jag är fint.. Undra hur många som kommer å döpa sina flickor till de? =P

Nog om den prinsessan, just nu sitter jag bara å väntar på "min" prinsessa =) hon är beräknad till idag, men jag tror de blir på onsdag, skottdagen ;) Vi får väl se.. Snälla lilla T, kom nu, Gudmor vill så gärna träffa dej =)

//Angelica

Melodifestivalen 2012 deltävling 3

Kom på att jag glömt skriva om lördagens Mello.. Va ju inte hemma då så jag kunde inte skriva just då å sen har jag glömt bort de...

Molly var bäst. Andreas å Mattias va väl också bra.. Love Generation var väl okej (bättre förra gången). Youngblood kändes "ute". Björn var bara ett skämt! Resten va tråkiga..

Final
Molly Sandén
Björn Ranelid feat Sara Li

Andra Chansen
Youngblood
Andreas Johnson

Ute
Mattias Andreasson
Love Generation
Carolina Wallin Pérez
Maria BenHajji

//Angelica

17 feb12

Har varit fruktansvärt trött idag, 6 timmar är för lite å sova... Jobb på förmiddagen å möte på eftermiddagen..

På mötet berättade chefen att vi alla ska utbilda oss, i affärsengelska - yey! Längtar verkligen till mina 10 veckor kommer - NOT! Jag som var så lycklig när engelska B betyget skrevs på gymnasiet för att jag äntligen slapp engelska, å så kommer de mer...
Chefen sa att läraren var utmärkt, men han beskrev henne som ruskigt elak. En lärare som är jävlig om man inte kan är en dålig lärare, varför trycka ner de som redan har de svårt?!?
Ser verkligen inte framemot de här påhittet.. Undra om de går å komma undan? Vara sjuk varje onsdag i tio veckors tid? Eller verkar de misstänksamt??

//Angelica


Gör de bara för att

Det fanns två till snälla grannar som ville ha påsar.. Nu kan jag inte gå här mer, för nu har jag glömt vilka jag varit hos... =P

Förstår inte att det är så svårt å köpa, okej att man inte behöver, men man köper väl för att stödja idrotten..!?! Folk som kommer till mej köper jag av, okej, det har bara kommit en person å sålt majblommor.. Men jag köpte två majblommor.. =P Sen köper jag alltid jultidningar av eriks kusinbarn, jag behöver inte allt, men jag gör det för att hjälpa till! Tycker det är dåligt av folk...

//Angelica

14 feb 12 - Alla hjärtansdag

Alla hjärtansdag idag, hur jag har firat? Jobbat, krängt påsar, pysslat.. Väntar på att Erik ska komma hem, men det lär dröja..

Apropå påsarna, vi ska sälja med fotbollslaget, 18 förpackningar var.. Gick en sväng bland mina grannar, tänkte de va enkelt, liten håla, alla vill stödja idrotten, men nej inte de.. En del hade inga kontanter (det kan jag godta), andra hade redan massa (man kan inte ha för många, inget som har bäst-före-datum), några bara tvärt nej, men sen var de dom där 5 snälla människorna som köpte för att hjälpa föreningen =) Tack! Alla var inte hemma när jag gick runt, så jag ska ta en sväng till, hoppas bara jag kommer ihåg vart jag gick ;) 13 kvar å sälja, men det ska väl gå.. Hoppas jag, annars får jag köpa alla själv =P

Ska fortsätta vänta här i min ensamhet...

//Angelica

Byxlös

Böjde mej ner för å plocka upp en grej från golvet då jag hörde "ritsh" - byxan sprack..
Mina favoriter, fan!

Jag som ville ha dom i morron, för förra veckan lärde jag mej att hög midja inte var nå bra när man ska sitta ner i 8 timmar, men vad har jag för val nu??

//Angelica

Snygging

Jag har totalt missat en av Sveriges snyggaste kändis!!

Jag började titta på Elsas värld (i brist på annat) å blev helt fängslad, en av huvudpersonerna var så sjukt snygg! Kollade rollistan å såg att det var Joakim Nätterqvist.. Är inte de Arn? Har inte sett filmen, för jag tycker den verkar tråkig, men nu kanske jag ska göra de för att han är med ;)


(posh24.se)

Måste nog ta å se över mitt frikort.. Men det är svårt, kan man inte ha en för varje kategori? Typ fotbollsspelare, skådis, musiker??

//Angelica

12 feb 11

Har fortsatt mitt pysslande idag, är inte klar än, men jag var tvungen å pausa, får ont i benen av å krypa runt på golvet.. Önskar bara att jag vore klar, för jag börjar bli lite less nu..

Ångar att jag inte har vare ute idag, men jag har inte haft tid.. Tråkigt nog, för de har varit kanonväder.. Sol å nåra minusgrader.. En annan gång..

Nej nu måste jag fortsätta pyssla..

//Angelica

Melodifestivalen 2012 deltävling 2

Ingen direkt favorit.. Ulrik var väl den bästa. Timoteij och Top Cats okej.. David kändes som en kopia. Sonjas var för snarkig. Anderas kommer jag inte ens ihåg. Mimi var nog i fel tävling, hon borde ställa upp i lilla mello. DiLeva ???

Final
Ulrik Munther
David Lindgren

Andra Chansen
Top Cats
Timoteij

Ute
Tomas DiLeva
Sonja Aldén
Andreas Lundstedt
Mimi Oh

//Angelica

Lördag

Har haft en superdag idag!

Fixat de jag ville fixa, är inte klar, så jag måste fortsätta i morron.. Sen kom Pelle förbi, stannade i drygt en timma. Fick höra lite från Usa å massa annat =)

Nu ere Mello på TV, återkommer mer om de snart =)

//Angelica

11 feb 12

Har hållt på å fixat å trixat lite idag, tog en promenad till Ica, annars har de inte varit så spännande.. Ska ta å äta middag.. Lunchen, en banan, mättade inte så länge =P

Ska ta å fixa middagen å kanske titta på film å sen äre Mello, vilka är med ikväll?

//Angelica

BHI

Varför kan det aldrig bli bra? Okej, jag har perioder då det är bättre, men det är aldrig riktigt bra..

De började när jag var 6 år, skulle ta mej upp för trappen hemma, men jag kom inte upp, så mamma å pappa var tvungen å bära mej upp.. Gick till läkaren å fick tabletter, samt var tvungen å vila.. Sen var det bra, eller jag vet inte att jag led av de direkt.. Ibland kunde de komma vid för mycket träning..

Sen minns jag att de kom tillbaka, fick hjälp av damlaget med nån grej som gav stötar med jämna mellanrum å sen gick jag ut å träna, men efter de kunde jag knappt gå å damlagstränaren gav mej spelförbud.. Som tur var så var de sommar, så jag missade inte så mycket matcher, samt att jag hade hela sommaren på mej å vila..

Vi köpte bra skor, gick till en ortoped som gav mej kortison-sprutor i benen, vilket var smärtsamt.. Men de blev aldrig bra. En naprapat tittade hur jag stod å hon sa direkt att hon förstod varför jag hade ont. Jag gick till en annan ortoped som gav mej inlägg till skorna. Körde med värme å kyla på benen, gel, strech. Allt som jag fick tips om... De hjälpte lite, de indrade iaf den värsta smärtan..

Fortsatte med fotbollen, men det var smärtsamt vissa gånger.. Sen började jag å trappa av.. Slutade helt hösten 2007 då jag flyttade.. Vilade hela den hösten, blev nån promenad ibland, men de va sällsynta.. Sen började jag träna lite mer regelbundet, fast med sånt som inte va påfrestande för benen å då gick de bra..

När jag flyttade söderut å såg att de fanns ett lag här i byn där jag bor, så var jag verkligen sugen, hade varit de i flera år i Umeå, men jag vågade aldrig ta steget..

De va tungt å komma tillbaka, men de går.. Benhinnorna värker, men det går ändå å spela, fram till nu. Två träningar å igår kunde jag inte sätta mej på huk utan att det smärtade.. Var dum å tränade idag, men de va en rolig träning.. Blev frågad om jag ville vara med på cupen i helgen, men jag tackade nej, benen behöver vila..

Ska ta å kolla i helgen efter lite tips vad man kan göra, inte för att jag tror att de går över, men de kan ju lindra en del iaf..

Känns drygt att man ska behöva dras med en sån här grej i 12 år å än är de ju inte över, tror aldrig att de kommer att gå över heller, tråkigt nog, men jag måste nog inse de.. De är nog bara å leva med de.. Men verkligen försöka göra så mycket som möjligt för å lindra smärtan..

//Angelica

10 feb 12

Fredag idag, superskönt, har längtat hela veckan efter den här helgen! Erik är borta å jag är helt själv, hur härligt är inte det?!? Älskar å få vara själv hemma.. I morron ska jag ha en pysseldag har jag tänkt, men först ska jag sova länge, ingen klocka som väcker mej å så ska jag stänga av ljudet på telefon, så ingen ringer..

Ska kanske plugga lite, så jag slipper panikplugga nästa helg.. Eller plugga å plugga, men lappa lite i pärmen å lagboken..

Men annars massa roligt pyssel, känner mej taggad! =)

//Angelica


5 feb 12

Idag ångrar jag att jag inte gick ut igår. Eller okej, jag gick ut igår hela 200 meter för att jag var tvungen å göra mej av med soppåsen.. =P

Men jag borde ha varit ute mer.. De va visserligen kallt, men de va solsken å en perfekt dag för å fota.. Idag är de kallt å mulet.. Surt!

Igår frostade jag av frysen, passade på när de va kallt ute.. Så nu är de mycket lättare att öppna fryslådorna å stänga dörren ;) Tvättmaskinen å torktumlaren gick hela dagen, ska nog fortsätta idag så att berget försvinner, känns så skönt.. De jobbiga är att de är tonvis med tvätt å vika.. Har absolut ingen lust, men jag måste är så less på att leta efter kläder varje morron...

//Angelica

Melodifestivalen 2012 Deltävling 1

Då va de dags igen, Mello ;) I år har jag ingen direkt favorit så här innan, får se va som erbjuds.. =)

Marie å Loreen var bäst idag.. Trodde faktiskt att Marie skulle gå längre, inte ens bland de fem bästa! Afro-Dite va väl okej. Tyckte även om Dead By April om de hade skippat de där skriket som kom lite då å då.. Abalone Dots va sega, The Moniker va inte heller nån höjdare, förra året va han mycket bättre, inte för att jag gillade han just då, men den växte.. Men Sean å Thorsten!! Hallå? Vad är detta?!?! Tur att dom bara kom till andra chansen..


Final
Loreen
Dead By April

Andra Chansen
Sean Banan
Thorsten Flinck och Revolutionsorkestern

Ute
Afro-Dite
Marie Serneholt
Abalone Dots
The Moniker

//Angelica

Trädet

Nu så har jag införskaffat mej ett träd å hängt upp mina halsband. De ser iofs ändå stökigt ut, men de e då inte trassligt ;) å så står sen inne i skåpet så nu hoppas jag att de inte blir dammigt. Hittade en del smycken som jag hade glömt bort :P

//Angelica


RSS 2.0