Vecka 25

Måndag 20 juni
Andra arbetsveckan började.. Ritningar, räkning, stämpling, tittning, möten mm

Tisdag 21 juni
Ritningar, räkning, stämpling, tittning, möten mm

Onsdag 22 juni
Ritningar, räkning, stämpling, tittning, möten mm
Efter jobbet kom Erik å Magnus å hämtade mej. Vi åkte till Danderyd där de hoppade av å jag åkte ut till MoP.. Fick mat å ett påkopplat släp.. Vid halv elva åkte jag å hämtade killarna vid Universitetet, dödstrött, men jag hade inget val.. Sen drog vi upp.. Strax efter två var jag i säng.. Sen tog de lite tid innan jag kom ner i varv å somnade..

Torsdag 23 juni
05.20 ringde klockan å jag trodde de skulle va svårt å komma upp, men de va inte så farligt.. Dan på jobbet flöt på, hade massor å göra, så jag hann aldrig känna efter att jag blev trött.. Men när jag åkte hem då kom tröttheten, sista milen va inte rolig.. Plocka iordning lite här hemma å sen gick jag å la mej.. Sov 2,5 timma innan Erik kom hem.. Då packade vi in oss i bilen å drog uppåt.. Stannade i Gävle för att hitta mat å mack, men fann inget så vi fortsatte.. Stannade i Söderhamn å hittade mat å mack.. Vi åt å när vi kom ut på E4an så somnade Erik.. Jag orkade hela vägen till norr om Sundsvall, sen klarade jag inte av att ha ögonen öppna längre, så Erik fick ta över.. Han orkade till strax norr om Övik å där fick jag ta sista biten.. Jobbigt men vi kom fram.. Vid 4 kom vi fram å gick å la oss på en gång..

Fredag 24 juni
Klockan ringde 9, vi gick upp packade in i bilen å släpet.. När vi va klara drog vi ner till Eriks föräldrar för att fira midsommar.. De blev grillning med grannarna..Lördag 25 juni
Efter 10 timmars sömn vaknade jag upp å kände mej pigg.. De senaste dagarna hade varit slitsamma.. De kom folk på dan för att fira ett födelsedagsbarn å sen åkte vi till M&M för att ge bort lite möbler.. Efter de åkte vi tillbaka å åt middag..

Söndag 26 juni
Vaknade å packade in i bilen å sen drog vi ner.. Satt i lite köer innan vi äntligen kom hem..

//Angelica

Vecka 24

Måndag 13 juni til fredag 17 juni
Första dan på jobbet. Först åkte jag till kontoret å pratade med min AC.. Fick gå runt lite på kontoret å hejja på folk.. Sen åkte vi ut till platskontoret.. Träffade PC, AL, M-PC.. Hade iofs redan träffat dom, men nu var det mer på riktigt.. Fcik följa med ut på bygget å kolla, va med på möten, installera mej på kontoret med dator å så.. Halva torsdagen å hela fredagen var jag PC ;) Roade mej med datorn å kolla när de jobbade ;)

Fredag kväll tvingade jag mej upp nåra extra timmar, men jag hade gärna gått å lagt mej vid 20.. Tog de lugnt å njöt av att det var helg..

Lördag 18 juni
Packade upp möbler, diskade upp å sen åkte vi till mamma å fick middag =)

Söndag 19 juni
Åkte från mamma mitt i dan för att handla lite å komma hem i tid för att fortsätta skruva upp möbler å diska..

//Angelica

Vecka 23

Måndag 6 juni
Åkte å handlade mat till bröllopsmiddagen. Hälsade på söta hundar å en söt gris.

 

Tisdag 7 juni
Åkte på en liten shoppingtur å sen till moster för att förbereda bröllopsmiddagen. Hämtade mamma å pappa.. Åt middag å sen åkte vi hem.

Onsdag 8 juni
Åkte till Uppsala för att hälsa på våra nya jobb.. Sen åkte vi å hämtade nyckeln till lägenheten. När vi fått nyckeln åkte vi å tittade på lägenheten.. De va lite annorlunda mot vad vi tänkt oss.. Sen åkte vi till Uppsala för å shoppa lite innan det var dags att åka hem..

Torsdag 9 juni
Åkte till frissan å blev frissad.. Sen blev det kussens student på skolan å sedan hemma.. Efter maten åkte vi hem för vi hade mycket att förbereda.. Erik fick testa på eftermiddags-kvälls-köer i Stockholm.. ;) När vi kom hem gjorde vi smörgåstårtorna å lite annat småfix..

Fredag 10 juni
Fixade det sista.. Sen åkte vi till lillebrors skola å väntade på hans utspring.. Han sprang ut å sen åkte vi hem för att ta emot gästerna.. Folk kom, vi åt mat å tårta.. Blev en sen kväll innan de sista gästerna hade åkt.. Då va de dags att gå å lägga sej..

 

Lördag 11 juni
Klev upp, skrev klart de sista på rapporten, packade bilen å sen for vi till vår nya lägenheten.. MoP följde med och hjälpte till.. Vi åt middag, promenerade å sen åkte de hem å vi stannade kvar..

Söndag 12 juni
Morronen började med strömavbrott, lite obehagligt, för jag trodde de va nå knas med el-abonemanget.. Men sen kom den tillbaka.. Å då for vi till Uppsala å köpte mat å möbler..

//Angelica

Vecka 22

Torsdag 2 juni
När Erik vaknade började vi å packa bilen, tog typ 6 timmar.. Sen duschade vi å slängde in de sista.. Sen for vi å åt innan vi började vår resa ner mot Stockholm.. Var vaken nästan hela tiden.. Men ibland gick de bara inte, var tvungen å sluta ögonen.. Vi kom fram vid 3-4 på natten å då gick vi å la oss på en gång..

Fredag 3 juni
Vaknade upp lite mör efter resan.. Åkte å handlade mat till examensfesten.

Lördag 4 juni
Fixade å donade inför festen.

Söndag 5 juni
Det blåstes ballonger, jirlanger sattes upp, borden dukades, maten rullades, värmdes.. Vi duschade och piffade till oss å sen kom gästerna.. De trillade in gäster lite då å då.. Jag tycker de e jobbigt å va värd.. Man ska se till att de finns mat på bordet samtidigt som man måste mingla med alla gäster..


Den fina och goda tårtan =)


Nåra fina blommor som jag fick =) Fick även presentkort på IKEA, Åhlens, Hemtex, Risen, mugg, klocka, salladsbestick, halsband, mm

//Angelica


Uppdatering

Ojojoj, länge sen sist.. De har kliat i fingrarna länge nu.. Massa saker har dykt upp å jag har tänkt de där ska jag skriva på bloggen.. Dock har ja ginte haft nåt internet sen jag flyttade in i lägenheten.. Tänkte ta å dela med mej lite av tiden som jag gått.. Men jag får nog dela upp inläggen, annars blir det alldeles för långt..

//Angelica

2 juni 11

Hann med allt igår, helt otroligt, kändes som en väldigt lång lista, men det gick.. Dock blev jag inte helt klar med packningen, men det ska jag ta tag i nu.. Känns tungt för nu är det så sjukt mycket saker, men det ska nog gå.

Redovisningen igår gick bra, det var bara fyra elever å min handledare som lyssnade, så de va inte så farligt.. Sen skyndade jag mej ner på stan å sen hem igen.. Lyfte ur madrasserna, duschade, fixade mej å sen skjussade Erik mej till Lisa, så att jag fick sällskap ner, tråkigt å komma själv..

Middagen var väl trevlig, var inte så nöjd med maten, men det gick ner.. De roliga var tävlingar som tjejerna i tvåan hade fixat.. Mitt lag vann! =D Sen drog jag hem, för jag ville fixa lite inför idag..

//Angelica

1 juni 11

Ojojoj, tiden går fort.. Det känns som om de nyss var mars och jag började med Ex-jobbet, men det var 10 veckor sedan, nu är dagen här då det är dags för redovising.. Känns riktigt bra, om några timmar så är jag inte student längre..

Eller de känns både och.. Skönt att jag efter 16 år i skolan ska få fritid.. När jag kommer hem om dagarna så är jag ledig, likaså på helgerna.. De tråkiga är att nu minska ledigheten för nu ere 7-16 som gäller å jag kan inte gå när jag känner för de..

Ska ta å förbereda mej inför redovisningen.. Sen kommer jag å ha fullt upp idag..

Dagens planer:
¤ Måla naglar
¤ Förbereda redovisning
¤ Lämna nycklar
¤ Hämta gästkort
¤ Lyssna på redovisningar
¤ Redovisa
¤ Lyssna på redovisning
¤ Stan
¤ Hem
¤ Duscha
¤ Fixning
¤ Sittning
¤ Skruva möbler
¤ Packa
¤ Sova

//Angelica

RSS 2.0