28 feb 11

Vi hade bokat en sal så att vi kom igång med projektet, så vi höll på med det från 9-13, egentligen gjorde vi inget vettigt.. Men vi pratade igenom det lite iaf.. Sen delade vi upp arbetet å så delade vi på oss.. Jag gick hem å försökte lite, men sen var jag tvungen å packa ihop..

Åkte ner på stan lite tidigare, för jag skulle byta en sjal å köpa lite saker till mej själv.. När jag kom ner på stan så rignde Jocke, för GT hade klagat på mitt jobb.. Blev lite chockad faktiskt.. Inte vad jag hade väntat mej..

Sen gick jag till jobbet å kollade.. Inte så konstigt att råttorna syntes när de hade flyttat på alla lådor, å de står inte att golven ska tas varje gång, utan vid behov.. Lite småaktigt av dom..

Jonas kom å hjälpte mej med golven en stund.. Men sen fick jag klara mej själv.. Gick bra, gick inte sist idag..

Sen kom Erik å hämtade mej =)

//Angelica


Fredag - Lördag - Söndag

Fredag
¤ Efter 21 kom Erik hem
¤ Åt middag
¤ Erik hämtade lill-bilen
¤ Vi packade in
¤ Åkte upp till stor-bilen
¤ Den startade av sej själv
¤ Åkte å tankade upp båda bilarna
¤ Satte kurs söderut i varsin bil
¤ Spelade min egen musik å njöt
¤ Efter 00 kom vi fram
¤ Packade ur bilen
¤ Gick å sov

Lördag
¤ Frulle
¤ Fixade stor-bilen
¤ Åkte runt i stor-bilen
¤ Duschade
¤ Gjorde oss i ordning
¤ Åkte till H-sand
¤ Åt middag på Hamnkrogen
¤ Var på bio - The Green Hornet
¤ Åkte hem
¤ Sov

Söndag
¤ Frulle
¤ Packade
¤ Åkte till M&M å fick lunch
¤ Åkte till Umeå i Stor-bilen

//Angelica

Melodifestivalen 2011 Deltävling 4

Såg inte igår, så jag har inte så mycket att säga.. Ska kolla om man kan kika på Svt nu när alla deltävlingar har varit..

Final
Linda Bengtzing
Nicke Borg

Andra Chansen
Love Generation
Linda Pritchard

Ute
Lasse Stefanz
Julia Alvgard
Melody Club
Anders Fernette

//Angelica

Ex-jobb

Mötet med Annika med Annika gick bra.. Hittar fler å fler pusselbitar varje gång jag pratar om det, vilket är bra.. Å nu är allt spikat, har checkat av med min kontaktperson så nu e de bara å vänta till slutet av mars, sen börjar de på riktigt..

Skrev ut lite ritningar idag, kunde inte öppna på min egen dator så jag passade på när jag var i skolan.. Sen blev de snabbt hem å byta om å sen IKSU.. Sen hem å duscha å fixa här hemma, såg riktigt illa ut..

Jag hade hoppats på att Erik för en gångs skull skulle komma hem i tid en fredag, men jag hoppades för mycket.. Han är minst en timme bort.. Yeey!

//Angelica

Tid

Hur mycket måste man egentligen offra sig för sitt jobb??

Nån timmas övertid i veckan okej, men inte när det blir märkbart, iaf inte när det alltid är samma som måste stanna kvar..

//Angelica

25 feb 11

Jag är ledig idag, men jag gick upp 06.25.. Varför? Jo, för jag måste prata Ex-jobb med Annika å hon sa att ju tidigare desto bättre.. Därför ska jag va på skolan ett par minuter efter att hon anlänt, chansen att nån annan är där då är minimal...

Dags å göra sig i ordning..

//Angelica

Telefonsamtal

Jag pratade med världens trevligaste person idag.. Jag ringde till SI å frågade om en faktura för jag var förvirrad.. Å jag hade lite ont i magen innan.. Men de släppte fort, för han var världens snällaste.. Han förklarade för mej vad jag hade fått å varför.. Han pratade lite väl mycket, men bättre de än att han förklarar snabbt å sen blir irriterade..

Jag vart iaf jätteglad, han gjorde min dag.. Tycker att de borde finnas fler av han =)

//Angelica

Tekniken

Blev lite irriterad idag.. Föreläsaren försökte få igång de trådlösa nätet, men visste inte hur man skulle göra.. Så F frågade en elev som berättade exakt hur han skulle göra..

Men tror ni att han gjorde så??

Nej, han trixade med annat å de funkade så klart inte å skyllde på att han hade så hög säkerhet på sin dator.. Efter 10 minuter så gjorde han som eleven hade sagt, å de tog 1 minut å sen hade han internet..

Att de ska va så svårt?? Kan man inte å ber om hjälp gör man inte då som hjälpen säger??

Dom äldre borde lyssna mer på de yngre, iaf när de gäller teknik..

//Angelica


24 feb 11

Norrporten va å föreläste idag, de va inte riktigt vad jag hade tänkt mej.. De stod å pratade om esj själva i drygt en timma å sen om uppgiften i typ 5min.. Jag trodde de mest skulle prata om uppgiften, vad de ville få ut av den å så.. Men nej..

Sedan fick vi åka ner och titta på lokalen vi blev tilldelad.. Vi ska ju ha en annan, men de va ändå intressant å kika.. Fick upp massor av idéer så jag va lite sugen på den lokalen, för den va i stort behov av en renovering!!

Å när jag ändå va på stan så passade jag på å gå upp på kontoret å prata med dom lite..

Å sen åkte jag hem..

Hade tänkt å köra ett BP-pass idag, men jag känner mej inte helt okej så de får bli ett BB-pass, lite lugnare..

//Angelica

Skoldag

Körde Erik till jobbet å sen till skolan.. Blev nå fel med biljetten, så jag fick ingen heldag utan bara en två timmars.. Hände samma sak för en annan tjej, så hon ringde UPAB och gav dom våra reg-nummer.. Skrev en lapp å la i rutan å sen sprang jag till lektionen, kom nåra minuter försent..

På långrasten gick jag upp till bilen igen, men en bättre lapp å så tänkte jag att jag skulle ta kort på bilen, litar inte på P-Lisor, dom är lömska.. För då skulle jag iaf ha bevis att allt funnits där.. Bättre å ta innan tiden gick ut, för då har jag tiden på kortet..

Sen fortsatte lektionen, å efter den skulle jag prata med Annika, men hon var inte där.. Så jag gick iväg en stund å kom tillbaka efter 10 min, å då va hon där, men då va hon upptagen.. Satt å väntade i nästan 40 min, då gav jag upp, för jag var tvungen å gå..

Gick upp till bilen, å de satt ingen lapp i rutan.. Åkte iväg till bilbes.. Gick inte så bra.. Efteråt passade jag på att utnyttja bilen så de blev lite handling..

De jobbiga är att jag måste iväg å hämta Erik sen när han slutar.. Tyckte han kunde ta bussen, men vi va inte överens..

//Angelica


23 feb 11

06.15 ringde klockan i morse.. Måste skjussa Erik på jobbet, för jag ska på bilbes. idag med den lilla.. Så då måste jag hinna lämna honom å till skolan.. Usch inte alls kul å va uppe så här tidigt..

Å eftersom jag har bilen idag så ska jag passa på å handla..

Nej, nu måste jag skriva ut ett papper som jag ska ta med mej till skolan, för slutar vi tidigare så ska jag prata med Annika om Ex-jobbet..

//Angelica

Ewww

Ringde pappa angående kluckandet i avloppet.. Han sa att de va hyresgästen själv som skulle fixa de om de va i lägenhetens egna rör..

Beskrivningen jag fick lät inte särskilt trevlig, så jag vet ju vad Erik gör ikväll... För jag menar, man ska väl dela på allt i ett förhållande? Å eftersom jag tar hand om äckligheterna i golvbrunnen så får han ta hand om äckligheterna i köket =)

//Angelica

Jag har mina aningar att han kommer protestera å skylla på sin känsliga mage, men han ska inte få komma undan..

I valet och kvalet

Vi vill ha den, men samtidigt vill vi vänta å se om de kommer nåt bättre..

Jobbigt val det här...

//Angelica

22 feb 11

Jag skulle egentligen ha slutat skolan halv fem igår å börjat jobbet klockan fem.. Men skola slutade lite tidigare, å tur va de, för då hann jag hem å slänga i mej lite enrgi innan de var dags att jobba..

Fem över halv fem kom Erik hem med bilen, han hoppade ut å jag hoppade in.. 20 minuter tog det ner på stan!! Skyndade in på kontoret för å hämta en nyckel å sen iväg.. Kom fram precis i tid..

När jag kom hem så hade Erik klippt sej själv, men han nådde inte överallt så jag fick finjustera lite.. Jätterolig överaskning när man kommer hem vid nio å bara vill duscha, äta å sova..


//Angelica

Skor

Jag har de lite jobbigt på skofronten just nu..

Inomhusskor - jag har inte använt dom mycket, det för att mina fötter domnar bort i dom.. Jag har provat att knyta de olika, men det går bara inte.. Eller jo, om jag drar upp snörerna  allt vad de går å inte knyter alls så funkar de, men om jag ska träna så måste jag ha en sko som sitter fast.. Så nu åker de till mamma..

Promenadskor - jag kom ihåg när mamma tvingade mej å köpa dom (pga benen), jag gnällde jättemycket när jag provade ut dom, för jag upplevde att den ena va större än den andra.. Både mamma å han i butiken sa att man kunde uppleva de för ena foten är större än den andre å sen kan den ena skon va mer provad.. Men jag va inte nöjd med de så jag kikade, å då va de faktiskt två olika storlekar.. Mamma tänkte sig att jag skulle använda dom varje dag i skolan, men jag vägrade, de va ju så fruktansvärt fula!! Å jag va tvungen att ha med mej dom på seglingarna för att vi skulle gå mycket. De va när jag flyttade upp till Umeå som jag började använda dom å jag kan inte förstå varför jag tyckte att de va så fruktansvärt fula! Okej, de e världens snyggaste, men de e ett par vanliga skor.. Nu nåra promenader å jobbdagar senare så har sömmarna börja släppa, så de e snart soporna som gäller..

Jumpaskor - köpte dom för två år sen å snart har de gjort sitt.. De har blivit väldigt slitna i tyget, de svarta ser ltie grådassigt ut å de läcker lite..

Frågan är bara vad jag ska köpa för skor.. Jag skulle vilja ha ett par Converse, men de tror jag inte är så bra för mej.. Men jag saknar mina vita som jag hade i åttan.. De va egentligen en storlek för liten, men jag sa inget till mamma, för jag ville verkligen ha dom.. Sen gick jag mycket på grusvägen hemma så att de damma å skorna blev smutsiga.. Man kunde ju inte visa att man hade ett par nya skor!! Även fast de va nya så skulle man tro att de va flera år gamla.. Helt sjukt! Varför smutsa ner ett par nya skor?? Skulle aldrig falla mej in idag, nu vill jag att de ska blänka så länge som möjligt!!

Annars kan jag tänka mej nåt i stilen av va jag har idag, är väldigt nöjd med dom faktiskt.. Jag får se vad de blir.. Träningsskor bryr jag mej inte så mycket om, de få vara vad som helst, inte så viktigt.. De e ju bara träningsskor..

//Angelica

I vår hall...

...finns det:
9 st jackor (A=5, E=4)
9 par skor (A=5, E=4)

Vi är två personer å hade inga gäster igår, men ändå så va de så mycket i hallen..

Men de går inte att hänga bort nåt heller, för de behövs ju..

H/H-jackan - använder jag varje måndag när jag jobbar
Skidjackan - använder jag tre gånger i veckan när jag går till IKSU
Höstjackan - använder jag om det är varmare än -10
Dunjackan - använder jag när det är kallare än -10
Varmjackan - använder jag när de e kallt å jag inte måste va fin

H/H skulle jag kunna hänga undan varje måndag, Skid kan väl få hänga framme, Höst skulle jag kunna plocka bort eftersom de har varit snorkallt den senaste tiden, Dun är den jag använder nu, Varm skulle jag kunna hänga bort mellan gångerna..

Finstövlar - använder jag när jag vill va fin
Finfodradestövlar - använder jag när jag vill va fin å de e lite kallt ute
Fulstövlar - använder jag när de är kallt ute å jag inte behöver bry mej
Promenadskor - använder jag på måndagsjobbet och till IKSU
Jumpaskor - använder jag till vardags då de inte är för kallt

Finstövlarna och finfodradestövlarna skulle jag kunna plocka för de används inte så ofta. De andra tre använder jag ganska så ofta så de behövs framme..


Även fast de ser ut så här så kommer jag inte att plocka undan de onödiga sakerna, för jag kanske ska använda de snart.. Så de kan lika gärna hänga framme ;)

//Angelica

TV-serier


1996-2002
Jag hoppade in i serien nånstans i mitten, eftersom jag bara var 8 år när den började sändas.. Men när jag väl hade börjat titta så kunde jag inte sluta.. Fast de va jobbigt å få ihop en serie som gick varje dag med träningar.. Så de va bättre när de tillslut bara sändes en dag i veckan..2002-2005
Då va den superbra, frågan är om jag skulle tycka de nu. För egentligen är de ingen serie som egentligen passar mej..1994-2004
Eftersom jag inte är uppvuxen med 5an så kunde jag inte följa denna serie.. Men sen jag flyttade ihop med Erik så har jag börjat titta väldigt mycket på Vänner.. Även fast jag inte sett från början så tror jag att jag snart har sett alla avsnitt eftersom de går i repris hela tiden..2007 (Sv:2008) -
Egentligen är serien dålig, men jag är beroende, de går bara inte att sluta titta.. Har dock missat massor av avsnitt..


2007-2010
I början var den bra, men sen så spåra den lite, fast jag var ändå tvungen att se.. Hade ju sett från början å då ville jag ju veta hur de skulle sluta..

Skilda Världar - skulle vilja se den från början till slut en gång, bara för att.. De va ju ändå min favoritserie då..
Tusenbröder - skulle vilja se den igen, bara för att se om den verkligen va så bra som jag tyckte då..
Vänner - skulle vilja ha alla säsonger, för Vänner är en serie man kan se 1000 gånger utan att tröttna..
Gossip Girl - skulle vilja ha alla säsonger här med, för jag har missat så mycket att jag ibland inte hänger med, å de e en serie som passar mej..
Andra Avenyn - sämst serie egentligen, men på nåt sätt så var den bra.. Skulle vilja se den från början igen..

//Angelica


21 feb 11

Kursstart idag, ska bli spännande.. Nu kommer den kursen som jag har väntat på, det är pga av den här kursen som jag tvingade mej igenom installationstekniken.. De va ingen nya böcker, skönt.. Fast vi ska köpa ett kompendium..

Så nu hoppas jag att den här kursen är bra..

//Angelica

Jag vill haaaaa

  

Jag vill ha!!!!! Men jag har för tjocka fingrar =( Jag hoppas att de kommer nya storlekar.. Annars får jag leta nån annanstans efter liknande.. Dessa två kommer från StyleByTyra.

//Angelica


Lgh-visning

När jag såg planritningen så föll jag direkt..
¤ Klk
¤ 3 rum
¤ Tvättmaskin
¤ Balkong i väst
¤ En våning upp

Å när vi va å titta på den föll jag ännu mer..
¤ Lugnt område
¤ Egen ingång
¤ Varmt

De tråkiga är bara att de va så mycket hål i väggen.. Men annars helt perfekt.. Men vi ska ha lite is i magen å vänta.. De borde ju komma ut flera..

//Angelica

20 feb 11

Av gårdagens planer så var det bara Mello som jag kryssade.. Resten blev inte av..

Solen skiner inte idag så de blir inte nå kort tagna.. Måste ju ha solsken om de ska bli fint..

Planer för dagen:
¤ Kolla på en lägenhet
¤ Åka till sopstation
¤ Vattna blommor - ska nog göra de nu på en gång, för de kommer å dö annars..
¤ Åka på MeMa

//Angelica

Melodifestivalen 2011 Deltävling 3

Hela veckan så har jag väntat på en person, Erik Saade å han levererade de jag ville ha.. =) Perfekt, de va väl självklart att han gick först till final.. Ringde å röstade, å då tutade det upptaget å på displyen stod det "nätet är överbelastat".. Måste erkänna att The Playtones faktiskt var bra.. Men fanns de inte så mycket mer att hurra för..

Final
Erik Saade
The Playtones

Andra Chansen
Sara Varga
Shirley's Angels

Ute
Sebastian
Linda Sundblad
Sara Lumholdt
Simon Forsberg

//Angelica

Header

Jag har länge vela göra en ny header.. Men jag har inga nya kort å jag har ingen inspiration.. Vet inte riktigt hur jag vill att den ska se ut.. Ska kika runt lite å förhoppningsvis få inspiration.. De blev inge fotning idag, så jag hoppas att de blir de i morron, för då är chansen större att de blir nån header..

//Angelica

Mums

När vi va på MAXI förut så hittade jag nåt intressant som jag inte sett förut..Jag älskar choklad å jag har blivit lite kär i mango den senaste tiden, så varför inte ihop?!?!

Den är såååå gooood!! Min nya favorit =)

//Angelica

Fredag

I morse när jag vaknade så kände jag mej fruktansvärt bakis!!

Frågan är bara hur är det möjligt!?! Har inte druckit en droppe alkohol på veckor!! Å gårkvällen spenderade jag i en lastbil ner till Gnarp å tillbaka.. Mysko.. Kanske beror på sömnen, den blev väldigt hoppig.. Sov mellan S-vall - Gnarp, Timrå - Ullånger, Skule - Nordmaling, å sen 4,5 timme hemma..


Iaf igår, när jag kom hem från tentan så:
13 - lunch
14 - MAXI
15 - Diska, duscha, packa, fixa picnic
16 - Göreborg med Bas-tjejorna
17.30 - Mot Klockarbäcken

Så de va en stressig eftermiddag.. Men en trevlig en..

//Angelica

19 feb 11

Min "ligga-i-sängen-hela-dagen" är redan sabbad.. Jag har suttit i soffan nu i en timma, typ.. Å solen skiner å de e lagom kallt ute så jag kan inte bara sitta inne idag, måste ut å fota!!! Frågan är bara vad jag ska fota?

Så dagens planer:
¤ fota
¤ hindra att ögonbrynen växer ihop
¤ pyssla?
¤ vattna blommor
¤ MELLO

Typ, listan kanske utökas eller minskas lite, får se vad orken räcker till, till..

//Angelica

OMG! Kursstart på måndag, måste kanske beställa böcker!!!

Helg

Äntligen över!

Nu ska jag ner på MAXI..

Fredag för två veckor sedan var jag nere å fajtades med alla andra som ville handla till helgen.. Efter de lovade jag mej själv att aldrig handla en fredageftermiddag..

Fredag förra veckan så åkte jag ner på MAXI, när jag kom in så kom jag på vad jag lovade mej själv veckan innan.. Denna gång lovade jag verkligen att inte åka dit en fredag..

Fredag idag vill jag egentligen inte åka dit, men jag måste ha lite saker, å MAXI har de bästa..

Men om jag åker nu så kanske jag slipper den värsta ruschen..

//Angelica

18 feb 11

Idag är det dags.. För fem veckor sen kändes de som om de va jääääätteläääänge kvar till tentan, men nu plötsligt är den här.. Känner mej inte alls förberedd.. Nu kan jag iaf en del räkneövningar, men teorin sitter inte, den vill inte sätta sej..

Ska fixa lite picnic nu å sen ska jag läsa igenom lite snabbt, måste kunna lite för- och nackdelar..

//Angelica

Tenta-förberedelse

Nu ska jag nog lägga böckerna under kudden å sen sova på saken.. Ska ta en liten sovmorron i morron, till 0730 ;) Men tentan börjar inte förns 0900, å jag blir bara stressad om jag ska sitta å vänta..

Ska bli så skönt efteråt, längtar verkligen..

På lördag ska jag fira med att ligga i sängen hela dagen.. Erik undrade varför. Svaret är; för att jag kan.. Jag har inge plugg, ingenting.. Så varför inte..? Dock har jag lite sysslor å göra, men de kan jag ta på söndag..

//Angelica

Sista rycket

Har börjat göra om lite uppgifter, för jag samma svar andra gången så borde jag ha gjort rätt, eller så har jag tänkt fel båda gångerna.. =S

Ska klä på mej å räkna lite till å sen vänta på Jenny..

Om 26,5 timma e de över..!

//Angelica

17 feb 11

Jag var i sängen starx efter 22 igår, helt enligt planen.. Men sen ringde telefonen å vi la inte på förns vid 00, inte enligt planen..

Men jag gick upp klockan 07 ändå, enligt planen.. Fast jag är supertrött.. Men jag kommer nog igång snart, de e bra att jag är trött, för förhoppningsvis är jag det ikväll också å då kanske jag somnar snabbt..

Ska ta å plugga lite nu å sen ska jag möta Jenny på skolan, vi ska "plugga"..

//Angelica

Hockey-legend

Hockey har aldrig intresserat mej, okej jag erkänner jag har tittat under OS, men inte mkt mer än så.. Eller jo, okejdå, när jag ser att de visar hockey från Elitserien på nyheterna så blir jag intresserad, inte av själva spelet utan för att veta hur det gick för HV.. ;)

Eftersom hockeyintresset är lågt så har jag inte riktigt följt Foppa å hans framgång, visst jag har sett på tv att han är bra, men inte mer än så.. Jag vet att han kommer från Modo, hans andra spelklubbar har jag ingen aning om.. Åhh, sen har vi ju den fantastiska Foppa-toffeln ;) Väldigt ful, men väldigt skön.. Å så vare ju golfbanan i Övik.. De sista jag vet om honom är att han fyller år på en väldigt fin dag, nämligen samma som mej..

Det är tråkigt att han slutar, men det var väl på tiden? Jag har länge tyckt att han ska lägga skridskorna på hyllan.. För de senaste åren har man inte hört om nån framgång direkt, bara skador.. För mej gjorde det att lite av hans storhet försvann.. Han var inte bra längre, de fanns andra som var mycket bättre..

Men, Foppa är ju Foppa, jag tror ingen som levt under hans hockeytid kommer å glömma honom oavsett vad, för han har väl blivit en legend.. Som sagt tråkigt, men bra.. För hans storhet finns fortfarande kvar hos mej...//Angelica

Idag är en speciell dag...

...idag firar vi 1 år som förlovade å 3 år som par <3


Detta fina halsband fick jag ev Erik idag <3


Å han fick en badrumsmatta av mej ;)
(Sen vi flyttade in har vi haft hjärt-mattor och bilar på duschdraperiet. Nu när vi har en bil på golvet så kanske de blir hjärtan på draperiet ;) )

//Angelica

.

Nu känner jag mej inte lika panikslagen inför tentan, som jag gjorde igår.. Satt å räknade på lektionen idag å kunde fråga Fredrik om alla oklarheter..

Jag känner mej inte säker, men jag känner mej säkrare, å de e då bra.. Nu kan jag lite olika räknesätt, dags å lära sej teorin kanske?

Nej nu får rasten vara slut, dags å fortsätta =)

//Angelica

16 feb 11

Jag orkade inte ta mej upp klockan 06, så jag ställde om klockan till 07.. Känns mycket bättre nu, en timma hit å dit gör inte så mkt..

Ska till skolan nu å överösa Fredrik med alla oklarheter, undra om jag hinner på tre timmar.. =P Måste även gå till El-killen, men jag vet inte vart han sitter.. Ska kanske kolla upp de.. ska även kolla upp vilken sal vi ska vara i..

//Angelica

dygnsvila

Sluta plugga nu, gå å sova 21 å kliva upp 06

eller

fortsätta plugga lite till nu, sova 22 å kliva upp 07

De blir alt1, är helt slut i huvudet efter idag.. 7-8 timmars plugg å huvudet är mos.. Återhämtar mej nu å satsar på i morron istället..

//Angelica

dumt

Varför önskade jag mej huvudvärk?

/Angelica

15 feb 11

Idag är jag ledig, men klockan ringde 06.00!

Hann inte plugga nåt igår, å när jag tänkte att jag kunde plugga lite så var jag supertrött, så jag gick å la mej.. Å gick upp lite tidigare idag istället, men jag är inte människa vid den här tiden så vi får se hure går å plugga..

Kanske blir en nap lite senare, så jag orkar hålla igång hela dan..

//Angelica

Paket


Fick detta söta kort av Erik..


Å en matchande söt mugg


Å en ros ;) De fanns hopp =P


Han fick en ny Elvis-väska av mej, för hans gamla är så sjukt sliten.. Fodret har börjat lossna å ligger här å var i lägenheten..


Detta kom på posten, från mamma å pappa

//Angelica


Alla <3 Dag

Skolan gick bra, fick svar på varför jag inte kunde svara på en uppgift, vi hade inte ens gått igenom de.. =p Sen lärde jag mej en annan uppgift, tror jag.. Ska testa i morron..

"Labben" var väldigt intressant.. De va lärorik å gå å kolla på ventilationen, fick en bättre uppfattning.. När jag kom hem tog jag tag i helgens disk å den vare dags å börja med maten, de blev tacos.. =)

Jobbet gick bra, kom dit lite tidigare så jag kunde gå lite tidigare.. =P När jag kom hem så blev det fika, en väldigt god tårta =)

//Angelica

14 feb 11

De va meningen att jag skulle kliva upp kl7, men jag orkade inte så jag ställde om klockan till halv åtta.. De kändes inte bra, men bättre..

Tänkte att jag ska knata iväg till skolan lite tidigare, för jag måste ha hjälp.. Men först ska jag nog plugga lite här hemma..

//Angelica

Inför Alla <3 dag

Alla <3 dag i morron..

Jag kommer kanske å låta okärleksfull nu, men jag förstår inte varför vi "firar" den dagen.. Eller jo, för att handeln ska tjäna lite extra...

Jag vill "fira" den mest för att jag köpte en vas för ett bra tag sen, men den har aldrig fått nåra blommor, så de e de jag väntar på..  ;) Dock vill jag inte ha blommor bara då, men de kan va en start för Erik å inse att jag förtjänar en blomma ibland..
Dock tror jag att jag får välnta nåra Allahjärtansdag till innan det kommer att ske..

Själv ska jag fira dagen med
10.30-12 skola
14-15 skola
17-20 jobb

Sen får jag väl klämma in lite tid med Erik..

//Angelica

Solsidan

Har inte blivit så mkt plugg idag, men det är ju faktiskt söndag.. Å jag pluggade inatt, så de kanske är godkänt..

Nu ere iaf Solsidan!! =D Sitter redo med en fruktsallad =)

//Angelica

Hemligt

Här åker Erik iväg så att jag kan plugga ifred å så kommer jag på mej själv spela tetris.. Schhhh, säg inget till Erik..

//Angelica

Söndag

Har gjort alla tentor nu, inte alla uppgifter, men alla uppgifter som jag kan.. Måste fråga om lite i morron, eller ganska så mycket.. Just nu känner jag mej orolig inför tentan, men det är fem dagar kvar, så de hinner nog sätta sig på plats till dess.. Jag är mest orolig över att han lägger in nån uppgift som jag aldrig har sett förut...

Har iaf lagt tentorna åt sidan nu å börjat läsa igenom anteckningar å skriver ner lite viktiga saker, de som jag tycker är viktigt iaf.. Å alla formler, så att jag får kolla på dom å enheterna.. Enheterna är ett mörker.. Allt är i olika enheter, så jag måste ordna de, då kan de va bra å veta hur man omvandlar..

Så de blir ett häfte med viktiga anteckningar å ett med formler.. De brukar funka för mej, lär mej bättre när jag får skriva ner..

//Angelica

13 feb 11

Igår:
22.15 - la mej i sängen
22.25 - slutade läsa, då jag insåg att nästa kapitel var för långt
23.25 - klev upp då jag var alldeles för pigg för å sova. Så jag satte mej i soffan å gjorde en tenta
01.00 - pappret tog slut, så jag la plugget åt sidan å gick till sängen istället
01.15-01.30 - somnade

Jag är ju knäpp! Jag trodde att det skulle va sövande å plugga, men inte riktigt.. Men de va kul =) Ställde om klockan till 08.30 istället, för att få lite cred för att jag pluggade mitt i natten.. Trodde jag skulle va dötrött, men faktiskt inte.. Dock blir jag kanske inte så rolig ikväll.. =P

Nu ere dags att ta fram

//Angelica

Film

Sitter å tittar på Du, jag och Dupree.. Tror dock inte att jag ska titta klart på hela filmen, för de blir nog sängen om en liten stund.. Tittar mest för att Kate Hudson är med.. Vart sugen på å se "How to Lose a Guy in 10 Days".. Har varit sugen länge på å köpa den, men jag har inte hittat den.. Jag har iofs inte letat så jättenoga.. Ska kanske börja göra de..

De har blivit många inlägg idag, det här är mitt åttonde om jag inte räknade fel.. Men nu blir de inga fler idag, gonatt!

//Angelica

Melodifestivalen 2011 Deltävling 2

Mycket bättre idag än förra veckan.. Bäst var så klart Sanna! Gillade även Anniela, Babsan å Brolle.. Loreen var väl OK.. Bettan var tråkig, Walz var inte som jag hade förväntat mej, The Moniker; OMG, vad var det egentligen?! Vad hade han på sej?! Kändes typ som DiLeva...

Helt ärligt trodde jag Brolle skulle gå direkt..

Final
Sanna Nielsen
Brolle

Andra Chansen
Loreen
The Moniker

Ute
Christian Walz
Anniela
Babsan
Elisabeth Andeassen

//Angelica

Slut för idag, tack för idag (plugg)

Nu lägger jag ner pluggandet för idag, tror jag.. Iaf för stunden.. Men 5,5 timma en lördag är väl okej?

Nu ska jag kasta in potatisen i ugnen å mej själv i badet.. Ska ta med mej boken så jag kan läsa, annars blir jag så rastlös..

//Angelica

Your SongFin

Underbar

Jag får gåshud när jag lyssnar på den

//Angelica

Plugg

Jag är en människa som typ jämt har huvudvärk, de konstiga är att jag typ aldrig har de under mina plugg-nördar-helger..!! Kan inte minnas nångång då jag legat i sängen å sovit istället för att plugga..

Jag har nu suttit å riktigt känt efter om jag inte har lite huvudvärk så jag få lägga mej i sängen å slippa plugget.. Men nej, ingenting.. Inte ens lite..

De är kanske bra, men ändå.. Varför är det så?


Nu ska jag ut å andas lite luft innan jag fortsätter plugga..

//Angelica

Hmm

Hmm, jag undrar va grannarna håller på med egentligen.. De låter som de håller på å riva hela lägenheten.. De smäller å bankar..

Jag tror att de möblerar om eller packar ihop möbler..

//Angelica

Hundar - kopplade eller okopplade?


Mitt svar: Ja, där det finns andra levande varelser.

Jag tycker det är lite respektlöst av hundägare att inte koppla sina hundar där det vistas folk.. När jag möter kopplade hundar så förflyttar jag mej till andra sidan gångvägen/vägen.. När jag möter okopplade hundar så blir jag stel å får panik! Jag tycker det är riktigt obehagligt med främmande hundar.

När jag gick förbi VC för nån vecka sen så va de en tant som hade sin schäfer lös. Jag var en bit ifrån, men jag blev ändå rädd.. Då springer schäfern fram till en kille (som står å låser upp sin cykel) å börjar skälla på honom å såg hotfull ut.. Är det att ha kontroll på sin hund?

Så, koppel på hundar där det finns folk, andra hundar.. Men de kan få va lösa där man är ensam.. Men kommer de folk, så kallar man in sin hund å kopplar den..

Jag känner mej aldrig trygg när jag möter hundar, men jag känner mej tryggare om de är kopplade, för då vet jag att de tar stopp nångång...

Jag köper inte; "jag har kontroll på min hund". För de säger alla hundägare, å långt ifrån alla har det..

//Angelica

12 feb 11

Idag vill jag:
¤ ta en promenad
¤ ut å fota
¤ städa
¤ rensa garderoben
¤ rensa skolpapper
¤ laga min jacka
¤ fixa bordstabletterna
¤ diska


Idag borde jag:
¤ PLUGGA

//Angelica

Gonatt

Det är fredag, klockan är 22 å min ögon håller på å faller igen..

Jag funderar seriöst på å gå å lägga mej nu.. Känns lite pinsamt, men vadå, ska upp tidigt i morron så varför inte?

Ska iaf gå å borsta tänderna å lägga mej å läsa en av mina nya böcker som jag fick hem idag..

//Angelica

Let's Dance

Sitter å tittar på Let's Dance, i flera år har jag nu försökt å gilla programmet, men det går bara inte.. Visst de dansar jättefint, men dans är inget som intresserar mej.. Å programledarna är inge bra tillsammans.. De är tråkiga å torra.. Skämten är fruktansvärt dåliga.. Nån som skrattar åt dom?

Så frågan är; varför sitter jag här å tittar då?!?
Svar; ingen aning, eller jo, de va de bästa tv hade å erbjuda..

//Angelica

Maaaaaaaaaat

Receptboken: Bakad potatis, 1timma..

Undra vad jag har för potatis för den har varit inne i 1timma å 25 minuter nu, å den är inte klar än.. Å jag håller snart på å dör av svält!!! Stackars lilla mej.. =(

Det blir en lugn kväll ikväll, jag har ju "kastat ut" Erik eftersom jag har en plugg-nördar-helg.. Idag har det inte blivit så mycket plugg, gjorde en uppgift, läste igenom anteckningar å kolla igenom gamla tentor (som såg svåra ut).. Men i morron kör jag igång på riktigt, kan va bra å ha en "ledig" dag också =)

//Angelica

Update:
Potatisen tog 2 timmar!! Ska tänka på de i morron å börja med maten tidigare så jag slipper svälta..

Hmm??Om alla bussar är inställda å man ska lämna bilen hemma, HUR SKA MAN DÅ KOMMA TILL JOBBET?!? =S

Bara för att det snöar ute så kan man inte ställa in jobbet..

//Angelica

11 feb 11

Igår när jag klev upp så tänkte jag, "ohh ingen träningsvärk".. Sen när jag gick från labben, ner för trapporna så kände jag att jag hade lite träningsvärk.. Idag är det lite värre, men det är inte som förra veckan, så jag överlever.. Ska på BB idag å mjuka upp kroppen lite inför helgen..

Måste ta å plugga lite nu innan passet, ska även försöka å göra de efteråt också, men de brukar va svårt å hitta motivationen på eftermiddagarna.. Men man vet aldrig, ibland kan jag få lite plugg-sug.. ;)

//Angelica

Timer

Vi köpte en timer för ett tag sedan för vi ville att elementet skulle starta nåra timmar innan vi vaknade så att det var varmt å skönt när vi gick upp..

Men det har inte gått så bra..

Erik gav sig på den först å då slog den av å på sig lite då och då, men den var inte igång den tiden vi ville..

Igår gav jag mej på den, å de gick inte alls..

Men idag gav jag den ett nytt försök å nu funka den!! Skönt, för jag var såå nära på å gå tillbaka till butiken å klaga, de hade varit lite pinsamt.. =P

Jag vet inte vad som var felet igår, men felet idag när jag försökte första gången var att den hade nollställt sig helt å jag hade glömt ställa in torsdag på klockan så de stod måndag, å timern skulle starta på torsdag.. Men när jag upptäckte de så fixa jag de å då funkade den..

Så nu får jag se om den fortfarande funkar i morron, ska bli spännande å se om de är varmt å skönt när jag kliver upp ;)

Blev kanske lite luddigt, men iaf nu funkar den =)

//Angelica

10 feb 11

Jag har lite träningsvärk i kroppen, men inte lika farligt som förra veckan när jag trodde att jag skulle dö.. Idag ska jag testa pilates, undra hur de e..

Ska labba idag å jag känner mej lite nervös, för jag får inte riktigt ihop kopplingarna, men jag hoppas att de andra kan hjälpa mej, för det är faktiskt en gruppuppgift..

Efter labben är det helg, eller helg å helg, jag kommer ju å få plugga ändå, men jag behöver inte gå till skolan.. Ska kopiera lite tentor idag också, hade jag tänkt så jag har något å roa mej med i helgen..

//Angelica

Nyhet 2


En annan artikel som jag såg var denna. Jag blir lite upprörd.. De finns väl 80- och 90-talister som är lata, men de finns så många som inte är det.

Själv har jag sökt 100 jobb varje sommar, å de e inga lyxjobb utan, restaurang, städ, trädgård, mm..

Nu när jag har kollat på annonser till de yrke som jag i tre år har utbildtat mej till så behöver jag:
flera års erfarenhet av yrket

Hur är det möjligt? Hur ska jag kunna få ett jobb om jag måste ha så mycket erfarenhet? Jag kommer ju aldrig å komma in på arbetsmarknaden.. Det är som en ond cirkel, ingen erfarenhet - inget jobb

Jag har inga kompisar som sitter hemma å latar sej om dagarna.. Utan de flesta pluggar eller jobbar. Vissa är iofs hemma, men det är knappast frivilligt.. De får inga jobb, vad ska de då göra? Plugga bara för att få en sysselsättning? Knappats, de kostar ju att plugga..

Nej, jag tycker det är fel att hänga ut vår generation så, de e inte vårat fel!

Det är vuxenvärldens fel, för de bjuder inte in oss!

//Angelica

Nyhet 1Möttes av den här rubriken på Aftonbladet. Blev väldigt förskräckt! Första tanken var; är de ens lagligt?!?
Ungdomarna är 14 år, vissa har börjat fylla 15.. I Sverige blir man byxmyndig när man är 15.. Inte för att jag har något emot att de pratas sex i skolan, men det här var var över gränsen..Bara tanken på att läraren ska sitta och läsa berättelse 2 å 3 får mej att må illa.. Disgusting! Vissa av eleverna har kanske inte ens debuterat än, hur lätt är det då och skriva? Å vem vill berätta för sin lärare? Det är ju lixom en privat sak, eller? Även nr1 tycker jag känns obekväm att skriva.. Som lärare vet jag inte om jag skulle vilja läsa elevernas berättelser, läraren har inget med det att göra.. Det är för privat..

Å ju bättre inlevelse ju bättre betyg.. Va e de lixom?

Nej den där uppgiften känns bara föööör mycket..

//Angelica

9 feb 11

Blev de nå tidigare sänggång igår?? Hmm, nej. Men jag är inte så trött.. Å de e bara skola i 1,5 timma, de ska jag kanske klara ;) Tänkte sitta kvar lite på skolan å sen traska till IKSU för BP.

Sen blire hem å fortsätta plugga, de närmar sig nu...

//Angelica

I natt jag drömde

I natt drömde jag att jag var på klassåterträff med gymnasieklassen.. I början kändes de okej, men sen fick jag panik.. Å de va så skönt när jag vaknade upp..

Jag känner mej inte redo för å träffa den klassen än.. Eller vissa vill jag jättegärna träffa, medan vissa är jobbigare.. Den dagen de blir verkligen kommer jag å va supernervös.. Längtar inte riktigt än.. Just nu känns de bäst att bara träffa enstaka då å då istället..

//Angelica

Skada

Skar mej på äggskivaren så de började rinna blod bland disken..

Men jag får ingen dispens från diskningen.. Livet är bra orättvist..

//Angelica

=(

Nu hände de som inte fick hända.. Min OC-skiva gick sönder så nu saknar jag nåra avsnitt från säs3.. =( Jag gråter inombords!!! Jag som höll på å säkerhetskopiera, å så händer de nu... Har nåra skivor kvar å fixa med, men varje gång jag börjar så hänger sig datorn.. Har fått stänga av datorn 3 gånger på 30 minuter.. Jag tror inte att den mår så bra av att jag stänger av på knappen.. Men vad ska jag göra? Den är ju helt borta..

Ska ta å säkerhetskopiera allt annat nu, ifall datorn får för sig att ge upp..

Men fortfarande, innanför mina ögon är de krokodiltårar!!! Ska testa på Eriks dator sen, men jag tror den är körd.. Så förmodligen kommer jag å gråta mej själv till sömns inatt, å eftersom Erik jobbar så har jag ingen som kan trösta mej då.. Guu, va synd de e om mej =(

//Angelica

8 feb 11

Usch va jobbigt de e å kliva upp när Erik får ligga kvar.. Hade gärna legat kvar, sjukt trött.. Ska gå å lägga mej tidigare idag..

Ellära idag igen, hoppas att de fortfarande är inressant. Dock är föreläsaren väldigt sövande.. Han pratar lååångsamt å så har han lååånga konstpauser..

//Angelica

Måndag

Jiiiiises va segt mitt internet är.. De känns fel att jag har 100Mbit, eller ja okej 50, eftersom vi har routern.. Men ändå, ska man när man kommer in på en sida se hur sidan laddas genom att bilder kommer fram stegvis?! =S


Dagens ellära va inte så pjåkig ;) Rätt intressant faktiskt, inte allt, men en del.. Vi ska ha de i morron med, hoppas de fortfarande är kul =)

Va å hämtade storbilen idag, nu är hon äntligen fixad.. Dock har jag inge hopp, för den har varit hos bildoktorn för tre stora saker sen mitten av september... De e ganska illa..

Sen vart de stressigt, jag fick ta en matlåda eftersom Erik inte hann klart med maten innan jag drog.. Jobbade, gick fint, har lärt mej å ta det lugnare nu, så ja ginte blir klar så tidig..

//Angelica

7 feb 11

Känner mej väldigt otaggad inför dagens lektion, Ellära.. Men det måste göras.. Ska nog ringa min bror sen å be om hjälp, han borde ju kunna el nu efter tre år på elprogrammet..

Måste göra lite uppgifter hemma sen, tenta nästa fredag ju.. Å sen ere jobb ikväll också.

//Angelica

6 feb 11

När jag väl slutade prata igår (vet inte vad som händer, men när jag har krypit ner under täcket så blir jag som pigg å jättesugen på å prata.. Något Erik inte uppskattar för han vill sova.. Då har vi suttit tysta i soffan hela kvällen, så han förstår inte varför jag inte pratar då, i soffan) så somnade jag nog ganska så fort.. Men jag har sovit rätt dåligt inatt, drömt massa konstiga saker å vaknat upp typ varje timma..

02.30 ringde Eriks telefon (får ont i magen å hjärtat varje gång den ringer å väcker oss, kopplar de med olycka), men de va en arbetskamrat som fylleringde (tror jag).. Somnade om..

05.50 ringde det igen, kramp i magen å hjärtat i 320.. Den här gången var det en annan arbetskamrat, inge fylleringning, utan lite kris.. Han var fast i Storuman med en trasig bil å behövde en ny.. Erik klev upp, klädde på sig, åt frulle å stack iväg..

Efter halv åtta lyckades jag somna om.. Å sen ringde Erik å väckte mej (på beställning) klockan 9 =)

Har pluggat lite idag, klarade faktiskt nåra uppgifter UTAN facit ;) Men det är fortfarande knepigt..

//Angelica


Melodifestivalen 2011 Deltävling 1

Helt ärligt, de här sög! Hade hoppats på Danny, men hans låt gjorde mej besviken, hade hoppats på nå riktig Danny-låt, men nej.. Den jag tyckte var bra var Jonas Matsson, men de gick ju inte så bra.. Swingfly, Jenny Silver å Pernilla Andersson var väl OK..

Final
Danny
Swingfly

Andra Chansen
Pernilla Andersson
Jenny Silver

Ute
Le Kid
Rasmus Viberg
Jonas Matsson
Dilba

Jag hoppas att det blir bättre nästa vecka =)

//Angelica

Semla

Vi tjuvstartade lite idag.. Jag har varit sugen på semlor jättelänge, så vi gick till NK för å fika där, men de va fullt, så vi köpte med oss hem istället. MUMS!!

NK säger att de har stans godaste semlor. Har dock inte prövat nån annanstans, så jag har inget å jämföra med.. Men den var väldigt god, fast jag tror att mina hemmagjorda brukar va godare ;)//Angelica


MELLO!!

Nu ska jag börja laga mat. Ikväll serveras det pitabröd med köttfärsröra + grönsaker här hemma.. Å efter maten är de chirre å gottis å MELODIFESTIVALEN!!! Å så jag har längtat.. Erik är dock inte lika överväldigad, men han kommer se glad ut å låssas att de e bra (hoppas jag iaf)

//Angelica

Träningsvärk

Jag har hört att man bara får tränigsvärk om man är otränad..

Eftersom jag har träningsvärk i HELA kroppen just nu, betyder de att jag inte har en enda tränad muskel i kroppen?! =S

De kändes ju deprimerande =(

//Angelica


Sortering

Idag var vi äntligen på Biltema å de hade äntligen mina backar som jag har vela ha i typ en månad.. =) Det är nämligen så att vi ovanför städskåpet har ett skåp med presentartiklar, å den senaste tiden så har de varit rasrisk om man öppnat skåpet..

Men från å med nu så är det säkert att öppna.. =) Har sorterat upp i mina backar, så nu går faktiskt å hitta saker där också ;)

Tänk vad tre backar kan göra susen =)

//Angelica

5 feb 11

Jag sa igår att jag hade ont av träningsvärken, då vet jag inte vad jag ska säga idag.. Kanske, de gör fruktansvärt ont!! Men jag överlever, eller jag hoppas de iaf.. De bästa är att de kommer å va bättre i morron.. =) Jag lever på de.. ;)

Lördag idag, blir en sväng på stan, kanske lite städning.. Undra om de e fint väder? Isf vill jag ut å fota, de va bra länge sen..

//Angelica

Förklaring

BP - BodyPump
BB - BoBa - BodyBalance

;)

//Angelica

Arbetskläder

Igår när jag jobbade var jag på nån klinik(?), iaf när vi skulle in till operationsdelen (sterila delen) var vi tvugna å slussa genom ett omklädningsrum. Där inne fick vi ta på oss "doktors"-rockar, "skyddsmössa" å skoskydd.. Sen fick vi gå in till den sterila delen..

De va ju bara uppvakning, tvättställe å lite sånt.. Inte ens in i operationssalen, men det var väldigt noga.. Egentligen skulle vi nog haft handskar på oss, för att vara extra rena..

Men iaf, jag kom fram till en sak, tur att jag inte jobbar inom sjukvården..

1. "Doktors"-rocken passade inte mej alls..!
2. Skyddsmössan, kliade å va sjukt osexig!

Tur att jag slipper de problemen.. Fast jag vet inte om varselkläder å hjälm är nå snyggare.. Lite tuffare, kanske?

//Angelica

4 feb 11

Jag kunde ställa mej upp i morse iaf, fast jag känner av BP-passet. Mest i höger armbåge, kan man få träningsvärk där?! =S Dagens BB-pass kommer nog å bli tufft.. De brukar va jobbigt för armarna, så hur blir de inte nu när jag redan har ont i armarna.. Jag kommer å lida mkt första låten, men de ere värt.. Så skönt för kroppen med BB..

Annars finns de inte så mkt mer planer idag, eller jo, lite plugg kanske.. Tenta om två veckor ju..! Känns som om de kommer bli en tuff tenta, men de kanske släpper bara jag sätter mej in i ämnet ordentligt..

//Angelica


BP

BodyPump-passet har tagit kol på mej.. Kan knappt stå upp!! Benen skakade under övningarna för jag var så slut.. Ledaren stod där framme å tjatade om att man minst skulle ha 5 kilo å sedan de dubbla på nästa.. själv höll jag på å dö med mina 2 ;) Jag skulle nog orka mer, men frågan är om min arm pallar, vill inte utmana den riktigt..

Å Jenny vill ut å köra utfall imorron.. Inte troligt, jag är glad om jag kommer upp ur sängen imorron.. Ska försöka å ta mej till BoBa..

//Angelica

3 feb 11

De blev en kort dag idag, skönt.. Ska plugga nu å klockan 12 blir de tvätt.. Ska även hinna med IKSU, frågan är bara vad jag ska göra.. Nåt kul finns de väl..


Bad Erik sortera tvätten igår, i morse när jag kom upp såg jag att mina vita underkläder låg i den röda påsen!! Eftersom de e underkläder så göre inte så mycket, frågan är om jag kan lita på resten??

Somnade väldigt fort igår, åtta gick jag å la mej, läste lite å efter nio somnade jag.. Hörde inte när Erik diskade eller när han gick å la sej.. Antingen var han tyst eller så sov jag som en stock, jag gissar på de senare, för Erik är inte den tystaste =P

//Angelica

2 feb 11

Jag fick skjuss till skolan å jag fick skjuss hem från skolan - fan va lat jag är!

Skolan gick bra, efteråt följde jag med Jenny å guidade henne på UB, hon behövde de ;) Sen lite skolshopping ;)

Har suttit å pluggat lite här hemma, inget överdrivet, men jag kände mej duktig.. Sen kom de självklart massa annat emellan, men de fåre göra..

Va en sväng på Eriks jobb å hämtade lite kläder, som han hade glömt.. Fick kakaokreeeeeeeeeeeeemen ;) *mums*

Ska gå å sova nu, ska jobba i morron, vilket betyder att jag ska upp 05.30! Jag kommer å va död, är inte van å gå upp så tidigt.. Jaja, de blir lite extra klirr i kassan ;)

//Angelica

Ont

Varför skulle jag springa i trappan?!

Jag kan inte ha på mej jeans eller arbetsbyxor, eller jo, bara jag inte böjer på knät så funkar de.. Kände mej som en gubbe när jag drog upp byxbenen varje gång jag skulle sätta mej igår..

Å jag kan inte ha täcket direkt på, för de trycker på..

Nu har de börja skifta i blått, gult å grönt.. Jättetjusigt ;)

//Angelica


1 feb 11

Tiden går fort, nu har det gått en månad på de nya året.. Känns som de nyss va nyårsafton..!

Idag är jag ledig, men de blir plugg hemifrån, å så ska jag hinna med lite träning hade jag tänkt.. Annars är de ganska så lugnt, hela veckan ser typ ut så..

//Angelica

RSS 2.0