Packning

Helt otroligt vad mycket saker man kan få in i ett skåp! Kökssakerna har fått 3 lådor å jag är tveksam om de räcker.. Maten i skafferiet har fått 5 påsar å jag tror de blir lite mer än så...

Vill ni veta hur de ser ut här hemma just nu?Det röda är fortfarande saker på golvet...

Håll ut! Inte långt kvar nu..

//Angelica

Avslutning

Betalade sittningen, kikade på några redovisningar, lämnade tillbaka böcker och tittade på Emmas avslutning.. De e min dag.

Emmas avslutning va jättefin, vill också ha en sån avslutning.. Skulle ha pluggat till syrra istället.. Fick iaf lite sommaravslutningskänsla, dock va de så varmt i Aula Nordica att jag höll på å svimma.. Å nu har jag har ont i huvudet =( De tråkiga var att jag hade med mej kameran, men när jag skulle fota så var den stendöd.. Fattar inte riktigt varför, för de fanns batteri kvar.. =S Men jag fick några med mobilen iaf, men de e ju inte samma kvalitet..

Ska ta å öva lite på redovisningen, så jag vet vad jag ska säga..

//Angelica

31 maj 11

Packade ner ena köksskåpet igår, så nu får vi dricka ur plastglas å äta på plasttallrikar.. Nu börjar skåpen sakta men säkert tömmas.. Men eftersom jag har börjat tömma så är de nu fullt på golvet.. Jag som hade börjat organisera upp de lite.. Till vilken nytta? Nu är de värre än förut...

Dagens planer:
¤ Betala sittningen
¤ Lämna tillbaka böcker
¤ Skriva ut papper
¤ Stan
¤ Emmas avslutning
¤ Öva inför muntliga
¤ Packa

//Angelica


Viktorias liv

Sitter här med tårar i ögonen efter att ha tittat på dokumentären Viktorias liv.. Det handlade om en hjärtsjuk flicka å hennes kamp.. Tycker det är jobbigt att se sjuka barn, gör fruktansvärt ont..

Jag känner att jag är lyckligt lottad, som inte har behövt gå igenom något sådant, iaf inte i den graden..

//Angelica

Stackars mej


som måste tömma frysen ;)

//Angelica

Dagen idag

Idag har jag gjort min sista gång i tvättstugan.. Om jag är lycklig? JAAAAA!!! Kan väl inte va annat nu när jag får tvätta när jag vill och ingen kommer in på min tid.. Kommer nog kännas konstigt, men sjukt skönt!!

Annars har de inte hänt så mycket mer spännande än så idag.. Har försökt å plugga lite, men min dator börjar verkligen strejka nu.. De går tungt... Men den får lov å hålla några dagar till..

Ska ta å duscha nu å sen kanske packa ner lite lådor..

//Angelica

Helgen

Fredag
¤ Erik kom hem med middag
¤ Vi packade bilarna
¤ Ducschade
¤ Åkte
¤ Stannade och tog luft - Eriks pappa trodde att jag var nyvaken när vi hälsade på han på jobbet, då hade jag kört bil i drygt 1 timma..
¤ Fortsatte
¤ Kom fram
¤ Sov

Lördag
¤ Vaknade
¤ Frulle
¤ Plugg
¤ Fixning
¤ Vattenlösa
¤ Cruising i Solle
¤ Hem
¤ Sov

Söndag
¤ Vaknade
¤ Frulle
¤ M&M
¤ Oljefilterbyte
¤ OTM, Greys
¤ Oljefilterbyte forts.
¤ Fika
¤ Hem till Umeå
¤ Lämna släp
¤ Hem
¤ Sov

//Angelica

Stan

De blev en heldag på stan..

Morronen började med en väntan på att bostadsbolaget skulle ringa, men de gjorde dom inte.. Så jag ringde upp, å de skulle återkomma.. Sen var jag tvungen å åka till min lunchdate med basårstjejerna + en kille.. Råkade missa hållplatsen, för jag tänkte att jag skulle till Vasap, men de ska man ju inte när man ska till Göteborg.. Men de gick bra ändå, fick gå en liten bit extra bara..

Åt lunch pratade i nåra timmar å sen blev det stan.. Först lämnade jag tillbaka tapetproverna, för de va så otympliga å bära runt på.. Sen agerade jag smakråd, eller jag köpte lite saker själv också, dock inget till mej..

Sen var jag tvungen å börja röra mej hemåt, tråkigt nog för jag hade gärna spenderat några timmar till med gänget =)

//Angelica

Juste, de ringde upp från bostadsbolaget 2,5 timme sent.. Så nu har vi iaf valt tapeter, blev inte precis så som vi ville ha de, men de går bra ändå =)

26 maj 11

IW va sjukt jobbigt, trodde jag skulle dö efter halva passet.. Men det var ett bra pass för de tränade hela kroppen.. Idag får de bli lite mjukare träning, BoBa.. Behöver de för jag har så ont i kroppen..

Middagen igår var väldigt trevlig! De va kul å träffa alla å höra vad de ska göra framöver.. De låter som om de flesta har fått jobb å de e ju kul! För under vårt första år så var det 5/25 som hade fått jobb när de gick ut.. Å de låter som om de flesta stannar kvar i Umeå..

Maten var supergod, men jag va proppmätt efteråt; vitlökstoast, fläskfilé med klyftpotatis å kladdkaka =)

Idag ska jag hämta hem en tapetkatalog för vi ska få välja nya tapeter till nya lägenheten.. Å sen ska jag prata med min BB =D

Sen tror jag inte att de finns så mycket mer planer förutom rapporten då..

//Angelica

25 maj 11

Idag ska jag testa nåt nytt på IKSU, Indoor Walking.. Tror de kommer å bli jobbigt men kul =) Men de blir nog det enda IW-passet på IKSU, för de e fulbokat i typ en vecka framåt.. Så de får bli något annat, resten av tiden..

Ska läsa igenom rapporten idag också, leta lite konstiga meningar och stavfel å sånt..

Sen är de dags å börja ladda upp för byggmiddagen ikväll..
Måste:
¤ måla naglar
¤ hitta kläder
¤ fixa håret
¤ sminka mej

Jag kommer nog få dan å gå, om inte annat så kan jag ju alltid packa ;)

//Angelica

Packning

Nu har vi plockat ner skrivbordet och packeterat in det så att det inte blir skadat.. Å efter de så kunde vi organisera lite i vardagsrummet så nu går det att röra sig hyfsat fritt här inne.. Nu har jag delat upp vad som är viktigt att få med första omgången så att vi klarar oss ett tag, resten får komma på senare.. Vi ska dumpa lite hos M&M å hos Eriks föräldrar..

Känns som om saker å ting börjar försvinna här inne nu, men samtidigt är de massvis kvar.. Ska bli spännande å få ihop allt..

Nu faller ögonen ihop, dags å sova..

//Angelica

24 maj 11

Jag hatar den här rapporten väldigt mycket just nu, är så fruktansvärt less på den att jag bara vill kräkas.. Men nu är de inte långt kvar, så de e väl bara å stå ut.. Vilken känsla de kommer å va när redovisningen är över.. Inte samma som att ta studenten, men typ.. Kommer å va den lyckligaste människan på jorden den dagen!!

Dagens planer:
¤ skriva klar så jag kan lämna in den
¤ träna?
¤ procurator
¤ packa

//Angelica

Mycket just nu

De har varit väldigt mycket som har snurrat i min hjärna den senaste tiden. Idag kom jag på att jag missade ett seminarium som var i fredags.. Inget superviktigt, men det hade varit kul å gå..

Jaja, nu börjar de mesta lägga sej så jag kan komma tillbaka till mitt vanliga jag.. Men det är lite till å fixa först..

//Angelica

23 maj 11

Lådorna börjar fyllas, hyllor å skåp börjar tömmas.. Erik började skruva ner lite möbler igår.. Idag ska vi fortsätta så att vi kan organisera lite här hemma..

Dagens planer:
¤ c40
¤ rapport
¤ packa
¤ tömma förrådet

//Angelica

22 maj 11

Från igår:
¤ Packa
¤ Bada
¤ Måla naglarna
¤ Fixa rapporten
¤ Städa
¤ Vattna blommor (de va nog nåra veckor sen =S )
¤ Promenad
¤ Fota

Blommorna måste jag verkligen ta tag i idag.. Fota ska jag också göra.. Städa måste jag också, för jag ska visa lägenheten i veckan.. Packa borde jag göra, så att de blir lite ordning här hemma..

Å så ska jag hämta Erik..

//Angelica

Kaos i mitt hem!

Vanligtvis brukar min (vår) lägenhet se ut så här:


Prydligt å fint, så där..

Men nu ser det ut så här:


Det röda är grejer (flyttlådor, mm) som kommit dit pga flytten..

Förut kunde jag gå mellan sovrum å kök, men nu när jag är i sovrummet å ska in i köket så måste jag gå via vardagsrummet, för det är så fullt!!! Ganska så jobbigt..

En riktig bild som verkligen visar, fast det här var innan det blev riktigt kaos, det är lite mer nu..Jaja, inte långt kvar nu, ska väl stå.. ;)

//Angelica

21 maj 11

Idag ska jag va ensam hemma, Erik ska på firmafest..

Så vad ska jag roa mej med då?
¤ Packa
¤ Bada
¤ Måla naglarna
¤ Fixa rapporten
¤ Städa
¤ Vattna blommor (de va nog nåra veckor sen =S )
¤ Promenad
¤ Fota

Jag ska nog fylla dan =)

//Angelica

Skor

Jag har länge varit på jakt efter ett par springskor.. På valborg köpte jag ett par, men jag lämnade tillbaka dom sen för att de var för stora och glappade i hälen.. Idag åkte jag till Stadium för å kolla igen.. Kollade på samma skor fast en storlek mindre, men de glappade också.. Så de fick bli ett annat märke.. Så nu ska jag testa lite här hemma, hoppas att de blir bra så jag kan kasta mina gamla..

Men nu fick det bli utan specialsulorna, för de går inte.. Skorna blir alldeles för låga då, inte bra.. Så jag hoppas att det är bra stötdämpning i de här..

//Angelica


Sista chansen

Idag avgörs de, om vi får lägenheten eller inte.. Dock har jag inte så mycket hopp, för på förra föll vi på målsnöret.. Har inte vågat kolla sen i onsdags, å jag ska inte kolla förns 00.01 i natt, för det är inte förns då som det är säkert..

Kollar jag nu så kommer det bara att förstöra min dag, bättre å förstöra när jag ska sova, för då kan jag gråta mej till sömns.. För idag är en solig å fin dag å den dagen vill man inte förstöra pga en lägenhet..

//Angelica

20 maj 11

Fredag, fredag, fredag!!

Även fast jag inte har så ansträngande om dagarna så är det alltid skönt med helg =)

Dagens planer:
¤ BoBa
¤ Stan

De får nog räcka för idag =) Kanske sitter med rapporten en stund, får se vad jag får lust till..

//Angelica

The moment I met youBlir så glad när jag hör den här låten.. Har gått å trallat på den hela dan =)

The moment I met you
that moment I forgot about everything I've been through
Tell me how could that be, hey baby?
Guess we both know
I'll follow you wherever you go


//Angelica

Matlista

Man ska inte frilansa när man handlar mat för man glömmer alltid det viktigaste.. Som igår, de ända som jag egentligen behövde var smör, mjölk å frukt.. Kom hem med massa annat men inget smör.. Å de va typ de viktigaste.. Så nu måste jag på ICA idag igen, för de är tveksamt till att de räcker i morron..

De e så typiskt.. Jag trodde att jag hade koll, men tydligen inte..

//Angelica

19 maj 11

Klockan ringde kvart i sju, för klockan sju började tvättiden.. Inte alls roligt, men jag hade inge val, fanns inge annat å jag behövde tvätta.. Så de e vad jag ska roa mej med i två timmar till..

Samtidigt så ska jag börja med nästa rapport, känner mej inte alls taggad. Men jag måste ta tag i de för jag ska lämna in i morron, å jag vill att killarna ska va nöjda med det som dom får. Får lite prestationsångest.. Lite illa, för det är egentligen inget allvarligt..

Sen får jag se vad som händer resten av dagen, de är inte planerat än..

//Angelica

SBT

Här kommer bilder på paketet jag "råkade" beställa för 2 veckor sen...

  
Bild 1: ring "Love"
Bild 2: ring "Hope"
Bild 3: earcuffs

Alla fyra från SBT.

//Angelica

18 maj 11

Jag har inte riktigt kommit över chocken på 107 sidor.. Vet inte hur jag ska göra, för jag orkar bara inte läsa.. De va för mycket text och uträkningar som inte intresserar mej.. Men jag måste väl ta tag i de, även fast de tar emot.. Ska nog lägga packningen åt sidan idag å bara fokusera på plugget.. Ska hinna med IKSU också, har bara inte bestämt vad jag ska ta för pass än.. Ska nog kolla upp de.

Nej, dags å ta tag i rapporterna =(

//Angelica

Granskning

Idag fick jag rapporterna som jag ska granska å jag fick en chock! Den ena var på  18 sidor å sen andra på 107!!! Jag orkar inte läsa igenom den långa, tappar lixom intresset..

Å de värsta är att jag måste läsa igenom för jag ska fylla i ett formulär å skicka tillbaka.. Hoppas att jag har mycket energi i morron, på torsdag och på fredag, annars vet jag inte hur det här ska gå =S

//Angelica

Orättvisa

Under våren innan Erik tog studenten så skickade M en annons om ett jobb till mej som jag sen gav till Erik.. Han ringde, åkte dit å träffade dom å fick jobb.. När han sedan var tvungen å sluta så lyfte han luren å ringde ett samtal å fick ett nytt jobb.. Efter några månader ringde den gamla chefen upp honom å Erik fick ett till jobb..

Själv har jag sökte miljarder med jobb, så jag har varit lite bitter..

Så nu när han skulle söka jobb i Uppsala så hoppades jag att han skulle få kämpa lite.. Han skickade in 3 formulär, ringde 4 åkerier å fick ett jobb..!

Livet är bra orättvist! Man kan inte ha sån tur alla gånger..

Önskar att jag kunde få den turen nångång då jag sökte jobb.. När jag börjar nu på mitt jobb så ska jag aldrig sluta så jag slipper hela sökningsprocessen.. =)

//Angelica


17 maj 11

Igår va sista jobbdagen på UR, kändes faktiskt väldigt skönt! Idag var jag ner å lämnade tvätt och nyckel, ska va så skönt å få va ledig på måndag, även fast det inte är så jobbigt så känns de drygt att åka iväg på kvällen..

Dagens planer:
¤ läsa å kommentera andras rapporter
¤ packa

Just hade lite tur igår.. Gick igenom en låda där jag hade sparat massa saker å så hittar jag ett brev från min gudfar från 2007, å där i låg de pengar =) De va värt å öppna varje kuvert å kolla igenom, även fast de kändes drygt.. Hade kvar födelsedagskort från när jag fyllde 12 år å ett inbjudningkort från nåra klasskompisar när de fyllde 10.. Varför? =S Så nu åkte de i soporna, inget jag kommer att sakna direkt..

//Angelica

Anledningen till att jag inte kör bil

Hade de inte varit för alla medtrafikanter så hade jag tyckt de varit asnajs å köra bil, men på grund av dessa så e bilkörning de värsta jag vet..!!

Folk blinkar inte så man har inte en aning om vart de ska
Folk kan inte högerregln så jag måste väja
Folk är inte hjälpsamma vid påfarter
Folk blir ilskna om man kör lagligt
Folk blir frustrerade om man inte kommer iväg fort vid ett trafikljus

Som idag när jag skulle upp på E4an, det var dubbelfilig, men inte en enda bil åkte i vänsterfilen, utan alla låg i höger, så jag kom inte in.. Så jag var tvungen å stanna på påfarten, sen ser jag i backspegeln att de kommer en stor skåpbil i fullfart som också ska på.. Han blinkar ut att han ska köra, men sen stannar han bara.. Jag fatta igenting, men jag tog chansen å trängde mej ut..

Om alla bara vore lite smidigare så skulle inte bilkörningen vara så jobbigt..

//Angelica


16 maj 11

Först vaknade jag efter fem tror jag då Eriks klocka ringde, jag puffade på han så han skulle stänga av den å sen somnade jag om, de gjorde tydligen han med.. För halv sju vaknar jag av att Erik vaknar upp av ett ryck.. Så jag gick upp för att hjälpa honom med frullen, då de va lite bråttom. Sen gick jag å la mej, 20 i sju kom han i väg, så jag tror han kom i tid, men det är alltid jobbigt å stressa..

Sen ringde klockan åtta, jag snoozade sju minuter sen satte jag mej upp i sängen, satte upp håret i en tofs, men sen la jag mej ner igen å ställde klockan på nio, då gjorde jag om processen, men den här gången gick jag upp från sängen också..

Dagens planer:
¤ läsa igenom rapporten
¤ skicka in rapporten
¤ ner på stan
¤ jobba - sista gången =)

//Angelica

ESC - FINAL

Eftersom Sverige va med i ESC så vare värt å titta =) Tittade inte på alla bidrag för de mest intressanta var ju i början å sen gick jag lite till å från.. Kollade lite på röstningen också, men i slutet kunde jag inte resa mej upp ur soffan för då va de så spännande..!!

Tyckte de va kul att han fick va uppe i ledningen ett tag å en tredje plats va ju inte dåligt, typ bästa placeringen på flera år!! Så han va inte så dålig som folk hade förutspått... Å han vann ju semin i torsdags..

//Angelica

Helgen

Lördag
¤ Erik ringde å väckte mej 04.30
¤ Han kom hem kring fem
¤ Vi lyfte in TV-bänken i bilen
¤ Jag satte mej vid ratten å Erik sov efter 20 minuter
¤ Kom fram
¤ Åt frulle
¤ Åkte till M&M
¤ Åkte till Solle
¤ "Hem" å åt middag
¤ Tittade på ESC
¤ Sov

Söndag
¤ Vaknade efter 10 timmars sömn
¤ Åt frulle
¤ Packade väskan
¤ Satte oss i bilen å åkte hem
¤ Grey's
¤ ICA
¤ Förrådsrensning
¤ Gossip
¤ å nu VM-final

//Angelica

13 maj 11

FREDAG DEN 13!! Jag borde kanske stanna i sängen hela dagen idag.. Fast de hinner jag inte, har massor å göra idag. Träna. Skriva. Mäta.

Så jag får hoppas att jag inte har sån otur idag..

Jag pratade med M igår, å helt plöstligt vart de tyst i luren, så jag stängde av samtalet. Aåg då att jag inte hade nån mottagning. Så jag gick runt lite, i början fick jag ingenting, sen kom de nåra pluppar å då försökte jag ringa, men så fort jag hade klickat så försvann mottagningen.. Jätteskumt..

M vart orolig när jag bara försvann så där, å sen fick hon inte tag i mej.. Hon ringde å ringde men kom inte fram, men efter 20 minuter så gick de.. Konstigt..

Dags å göra nån nytta.

//Angelica

Jaaaaa

De va lite pirrigt där ett tag, eller ja, ganska så jättepirrigt!! Men Sverige är iaf vidare, så nu kan jag se på lördag =)

Ganska skönt faktiskt eftersom folk har sagt att han inte kommer att gå vidare.. Samt en liten vinst mot Norge som hånade Saade, å så gick inte ens Norge vidare ;)

//Angelica

ESC

Sitter å kikar på  ESC, hittills är jag inte värst imponerad.. Jag hoppas att de kommer å gå bra för Saade, dock tror typ ingen annan på honom.. Vi får väl se hure går.. GIllar fortfarande låten å vad som jag har sett hittills så borde han gå vidare ;) Annars kommer jag inte å titta på lördag, inte frivilligt iaf..

//Angelica

12 maj 11

De är mycket nu.. Måste börja skriva ner allt för att jag inte ska glömma bort det =P Måste sätta mej å ringa lite om en stund. Tänk att de va så mycket jobb för att man ska flytta.. Bara vi börjar få ordning på lite mer så kommer det nog att gå..

Idag blir de fortsättning med rapporten, så himla mycket småfix..

//Angelica

11 maj 11

Nu börjar jag känna mej klar med rapporten, bara lite småfix kvar, innan jag sa lämna in den för granskning.. Så jag ska väl sitta med småfixet idag hade jag tänkt..

Helt sjukt egentligen, om 3 veckor så är skolan slut, på riktigt! De e inte bara sommarlov utan de är verkligen slut.. Jag har lite svårt å fatta de just nu, jag ju gått i skolan sen jag var sex år, dvs 17 år!!! Ska bli kul å få testa på arbetslivet nu =)

//Angelica

10 maj 11

Råkade missa en föreläsning igår.. Jag visste att den var den 9e, men ändå va jag tvärsäker på att den var idag.. De va inge viktigt, men de hade varit kul å gå, så de va surt när jag kom på det igår 30 minuter efter att den hade börjat..

Idag ska jag tydligen tvätta, gjorde ju de nyss, så de kan inte va nå mycket, å sen måste jag fortsätta skriva, börjar bli dags å lämna in snart..

Annars kommer den här dan inte bli mer spännande än så..

//Angelica

9 maj 11

Måste skynda på lite med pluggandet nu, vill börja få det klart nu.. För vi ska lämna in dom nästa vecka för att få dom granskade av andra kursare.. Känns lite stressigt just nu, men bara jag kommer igång så ska det nog gå bra..

Sen måste jag jobba ikväll också, hade hellre suttit och skrivit, men jag har inge val.. De e ju näst sista gången så de e inte så tungt..

//Angelica

8 maj 11

Sov länge idag, nästan lite för länge, men det var skönt, behövde sova ut.. Sen blev de frulle å sen körde vi tjejorna till bussen för de va dags för dom att åka hem..

Erik å jag for på Biltema å köpte flyttkartonger så nu ere bara å börja..

Känns lite fel å sitta inne en dag som denna, men jag har ingen ork å gå ut, så jag hoppas att de kommer fler fina dagar nu, så jag slipper så sån ångest ;)

//Angelica

7 maj 11

Igår när Erik kom hem så satt vi å pratade lite om framtiden å så.. Sen gick han å la sig å jag skrev lite på rapporten.. När han vaknade, eller jag hade lockat upp han ur sängen med ett O'boy-glas ;) så for vi ner på stan, jag sa upp mej å sen for vi å handla..

Sen åkte vi hem å städade å förberedde oss för besök.. Mot kvällen så kom tjejorna hit å vi hade mys i soffan med film och gottis =)

I morse gick vi upp, åt frulle, for på stan, hem åt lunch, fortet, hem åt middag å nu sitter vi i soffan å myser =)

//Angelica

Diskriminering?

Igår mailade jag på flera olika bostäder som jag hittade på Blocket, så att jag har tak över huvudet när jag flyttar ner..

På eftermiddagen blev jag uppringd av en man som förhörde mej om:
¤ mitt jobb
¤ Eriks jobb
¤ barn
¤ ålder

När han hörde vår ålder (22-23) så blev de tvärnej!
Med anledningen:
"Unga är så flyktiga och bor aldrig kvar länge, så ni passar inte in hos oss"

VA?!?!

Kändes lite som diskriminering, bara för att vi var unga.. Han hade väldigt förutfattade meningar om unga. Okej, jag hade inte tänkt mej bo där hela livet, men i några månader kanske..

Livet som ung är inte lätt, det är svårt att få jobb eftersom man inte har hunnit få 10 års erfarenhet, har man inget jobb så är det svårt att hyra.. Samt att visa hyresvärdar inte godkänner unga par..

Lägenhetsjakten fortsätter...

//Angelica


6 maj 11

Jag råkade beställa nåra smycken igår =P Hoppas att de blir bra nu.. =)

Dagens planer:
¤ Skriva
¤ Städa
¤ Handla
¤ Ner på jobbet
¤ Få besök

Är lite orolig för vart Erik håller hus, han borde va hemma nu tycker jag.. Vågar inte ringa iaf jag skulle störa.. Men han kommer väl snart =)

//Angelica

Smycken

När jag var liten hade jag en ear cuff å jag tyckte den va skitsnygg.. Nu ser jag att de har kommit in massa Ear cuffs på SBT, skulle faktiskt vilja ha en.. Problemet är att jag inte kan bestämma mej för vilken.. Har kikat å kikat, men det är svårt.. Kanske ska betsälla två stycken..

Sen skulle jag vilja ha en ring också, men det är också svårt att välja =P

Vilka bekymmer jag har..

//Angelica

Kaffe

Jag har kommit på ett problem med mitt jobb; JAG MÅSTE LÄRA MEJ ATT DRICKA KAFFE!!! För vem jobbar på ett bygge å dricker inte kaffe? Kan ju inte dricka choklad för det är barnsligt.. Å te känns mesigt.. Måste plocka fram kaffebryggaren så att jag kommer igång med kaffedrickandet, för det där perkulatorkaffet går bara inte, hugah!

De jobbiga är sen att jag kommer å bli beroende av de, de gillar jag inte.. Å dricka kaffe på sommaren är ingen hit, för de brukar va så varmt å då klarar jag inte av å dricka varma saker.. =/

Vilka bekymmer jag har...

//Angelica

5 maj 11

Även fast framtiden med jobb är säkrad så har jag en klump i magen, jag har ju ingen bostad å frågan är om jag kommer lyckas å få nån.. Jag får hålla tummarna.

Har lite saker som jag måste fixa, men jag hoppas att jag hinner skriva lite ex-jobb också.. Börjar bli lite bråttom nu..

Måste på UB å hämta tillbaka min bok jag lämnade för en vecka sen, de va ingen som häntade ut den så nu får jag den =) Bra för jag behöver verkligen den till de sista.. Alltid bra att dubbelkolla källorna..

//Angelica

Jobbjobbjobb =D =D

Igår under dan hade jag världens ångest över framtiden, å när jag skulle sova så låga jag bara å vred å vände på mej.. Va skitjobbigt..

Hela dan igår hoppade jag till å fick ont i magen när telefonen ringde..

Lika så i morse när telefonen ringde, extra jobbigt blev det när jag inte kände igen numret..

Svarade och fick ett jobberbjudande. Fick fundera ett tag.

När jag hade lagt på så ringde jag panikslagen till M, va tvungen å prata av mej.. Satte mej och kollade bostäder å ringde runt till olika bostadsbolag..

När Erik vaknade så berättade jag nyheten för honom. Han kanske inte var världens lyckligaste eftersom jag måste flytta till en annan stad.

Efter lite diskussioner fram å tillbaka så ringde jag å tacka ja till erbjudandet.

Så nu återstår bara boende, inte de lättaste direkt, men de kommer å lösa sej..

Så efter 45 annonsjobb, 42 spontanansökningar och 4 intervjuer senare så har jag fått ett JOBB!!! =D

Nu är det bara att fixa allt inför flytten, massa saker som ska göras..

//Angelica

4 maj 11

Sjukskrivningen höll inte länge. Erik vägrade diska å vi hade inga glas å ingen ledig bänkyta, så jag var tvungen. Hade diskborsten i vänster hand för att inte få vatten på pekis. De va lite omständigt, men det gick..

Idag ska jag tvätta, USCH! Känner mej inte alls pepp på de, men de måste göras.. Sen måste jag skriva också..

//Angelica

Bilder

Fick ett mail i torsdags av foto-läraren att vi var tvugna att komma och plocka ner våra bilder för de ska ha en ny utställning nu.

Så igår innan jobbet så for jag på skolan för att hämta mina bilder, men de fanns inte där. Så i morse mailade jag läraren å frågade om de redan var nerplockade. Men han sa att han plockade ner dom i morse... Gick till läraren idag för han var tvungen å öppna en sal åt mej.. Vi kollade i högarna med bilderna fanns inte där. Sen sprang vi runt å leta i hela teknikhuset, men de är spårlöst försvunna..

Vet inte hur jag ska tolka de, ska jag vara:
Hedrad för att bilderna var så snygga att nån va tvungen å sno dom

eller

Ledsen för att bilderna var så fula att nån kasta i väg dom

Tar alternativ 1, känns bäst ;)

Inte för att de va nå speciella bilder, men de hade varit kul å ha.. Läraren erbjöd sig å skriva ut nya, men jag sa att de inte behövs, för jag kommer ändå att packa ner dom i nån låda, inte så att jag kommer att rama in dom å hänga upp direkt..

Menmen, tråkigt att folk inte kan hålla sig ifrån sånt som de inte äger.. Såg att de va en annan bild som hade fått en mustasch.. =(

 

//Angelica

3 maj 11

Tänkte gå å träna nu på förmiddagen, men kroppen har inte vaknat än, så jag tar det ikväll..

Så nu blir det skriva, skriva, skriva istället. Börjar bli lite nervös nu, för rapporten ska va klar om mindre än två veckor.. Eller inte helt klar, men det ska iaf finnas något att läsa..

Mer spännande än så är de inte.. Är fortfarande sjukskriven från disken då de svider fruktansvärt i vatten.. Dock tror jag inte att Erik kommer å godkänna de..

//Angelica

Det blir bättre

För ett par år sen köpte jag en bok; Det ska bli ett sant nöje att döda dig.

Jag grät sida för sida. Detaljerna gjorde så att det gjorde ont i mej, mej. Det kändes som om det var jag som fick slagen, så bra berättad är boken..

Några år senare läste jag den igen, de gjorde fortfarande ont fast jag visste vad som skulle hända.

Bara tanken att veta att någon har farit så illa helt utan anledning gör ont. Hon var inte skyldig till något men ändå var det hon som blev straffad.

Igår på Det blir bättre så handlade det om Magdalena Graaf och hennes liv kring misshandeln. Såg på det nu å jag fick tårar i ögonen.

Magdalena är en stark person och en bra förebild för utsatta kvinnor. För det går att komma undan våldet och det blir bättre.//Angelica

Arbetsskada

Kan man räkna papercuts som arbetsskada??

Jag papercuttade mej själv väldigt mycket idag, en gång lite djupare så att det började bloda =( De gjorde riktigt ont, å med vatten så svider de riktigt ordentligt.

Ska försöka å sjukskriva mej från diskningen, för jag kan ju inte diska med ett öppet sår! =O

//Angelica

2 maj 11

Vi tog en promenad igår å avslutade promenaden med ett uppfriskande bad =) Sjukt kallt var det, de hade jag iofs kunna lista ut innan, men nu är de gjort, så nu behöver jag inte bada mer i år.. ;)

Dagens planer:
¤ skriva, skriva, skriva
¤ jobba

//Angelica

Humorgalan

Sitter å tittar på Humorglan å de skär i hjärtat på mej när jag ser repotagen..

När jag inte är student lägre utan tjänar mina egna pengar då ska jag bli världsförälder.. Skulle ha köpt nålen, men jag har glömt bort, finns den kvar i maj så ska jag köpa den, om jag kommer ihåg..//Angelica


Det är en sorgens dag

en dag då jag måste göra mej av med förra sommarens favvoskor =(


Först tänkte jag tvätta dom så att de skulle bli vita igen, eller iaf vitare..

Men sen vände jag på skon å upptäckte

Hade glömt bort de, men de va då jag insåg att de inte va nån idé att spara dom..

Fäller en tår för dessa skor finns inte att köpa i år.. Funderar på om jag ska kidnappa Angelicas, problemet är att hon har mindre fötter än mej så jag kommer att få väldigt ont i tårna.. =/

//Angelica

1 maj 11

Gårdagen:
¤ Shoppade nya skor
¤ Letade efter objektivet - fanns inte
¤ Handlade mat
¤ Mat å trevligheter med Basåret
¤ Bras-kikande på Campus

Hann inte med badandet igår, men jag ska göra de idag =)

Ska hinna med å städa idag också.. Börjar se lite grisigt ut..

//Angelica

RSS 2.0