19 juni 12

Igår va jag hos sjukgymnasten, hon böjde foten fram å tillbaka, tröck å typ dödade min fot! Har lite ont idag, värst var de i morse, nu är de nog bara de vanliga ontet.. Snart äre dags för magnetröntgen, vill verkligen veta vad de är för fel.. Hoppas att de kommer å se nåt å att de är lätt å fixa.. Vill inte gå så här längre, vill kunna spela fotboll!!!


Idag har jag vare på kurs, Säkra lyft, så nu får jag koppla grejer i kran, ganska så skönt å slippa fråga nån annan.. Fast jag tycker ändå att de är lite obehagligt, tänk om man gör fel...

//Angelica

Crocs

Såg ett par snygga skor på studentmottagningen jag var på i förra veckan..
Vill också ha ett par.. Har inte sett de här modellerna i nån butik, men jag ska börja hålla ögonen öppna ifall jag bara missat dom.. Annars får jag åkte till Nacka för där finns de en Crocs-butik..

 

   
Alla bilder från crocs.se

//Angelica

16 juni 12

Idag åkte jag å Erik först till Thuns å sen på Rix FM Festival =)

På Thuns hade vi två timmar, men de blev lite knapert.. Skulle kunna vare där typ 1 timma till, men dom stängde så vi va tvugna att åka.. Får väl åka dit igen nån gång... Köpte ett par jeans, två klänningar, två linnen två scarfar..

Sen vare Rix FM Festival på Fyrishov. Erik Hassle, Amanda Fondell, Panetoz, Brooken Door, David Lindgren och Eric Saade uppträdde.. De va kul, tråkigt att de regnade, blev så kallt å blött.. Min regnjacka är inte så vattentät, så min tshirt var blöt efteråt...
Juste, 1 meter ifrån mej stod Idol-André ;) Kände inte ens igen han, utan de va Erik som gjorde de =P

//Angelica

15 juni 12

Sämsta jag är...

Trodde inte att det var så länge sen jag skrev nåt, kollade nu, de va visst den 5 juni... =P

Vad har hänt?

* Blivit gudmor
Har iofs vetat om de sen 11 månader tillbaka och kallat mej för gudmor i 3 månader.. Men på nationaldagen blev de mer på riktigt då de var dags för dopet =) Höll i T under cermonin å hon var så lugn, tur de! Mot slutet va hon så trött så hon somnade =?


Innan dopet

* Firat student
S tog studenten och vi åkte ner till mottagningen, dock stanna vi inte så länge eftersom vi skulle jobba dan efter.. Men vi fick iaf en liten skymt av studenten =)

* Hittat ett till rum här hemma
Röjde ut "lilla sovrummet" för de har bara vare kaos där inne! Men jag ångrade mej ganska snabbt, för de vart kaos i vardagsrummet istället, eller de är fortfarande, har inte fått in allt än.. Men de va bra gjort för efter en ommöbleing så får vi nu plats med dubbelmadrassen där inne, så jag ångar de inte även fast de kändes tungt..

* Lärt mej köra sax-/bomlift
Va på utbildning i måndags, först en massa teori å sen praktik.. Inte de enklaste jag har gjort, men jag klarade mej iaf.. Tur att jag slipper använda sånt här ofta, om jag ens kommer å göra de, men nu får jag iaf..

* Cyklat hem
Hann 1,3 mil innan Erik kom i kapp å plockade upp mej å då var jag helt slut. Men kanske inte så konstigt då jag inte hade cyklat på ett tag...

//Angelica

5 juni 12

Idag är ingen bra dag..
¤ Foten värker nå så fruktansvärt!
¤ Trodde jag skulle få nackspärr, men de släppte
¤ Fick "skällning" av lagbasen när jag gick ut
¤ Tjaffsade med gubbarna

Men snart kommer Erik hem =)

//Angelica

2 juni 12

Igår var det dags för taklagsfest, nu när vi äntligen har fått på taket på huset vilket vi iofs fick för typ månader sen, men bättre sent än aldrig..

Vi fick testa på å åka segway och skjuta lerduva.. Segway va roligt när man fick in tekniken, lerduvan gjorde bara ont.. Är alldeles öm i armen, axeln, ryggen.. Fick tom blåmärken, jag som typ aldrig får de...

Idag var det dags för familjedag med jobbet.. Vi var i Sala Silvergruva på en guidad tur.. Vi gick ner 60 meter och sedan fick vi som tur var ta hissen upp ;) Det var en intressant promenad ner, har lite svårt å förstå hur de kunde jobba där nere..

Sen fick vi lunch och sedan blev det lite lekar.. När vi blev indelade i lagen så blev jag förolämpad.. Det bestämdes att bara de vuxna skulle få en siffra mellan 1-6 och att barnen sedan skulle hänga på..

Lekledaren pekade på folk och gav dom nummer och sedan kom han till mej "5" tvekade lite "eller..?"

Kul att han tvekade om jag var vuxen eller barn...

//Angelica

RSS 2.0