Valborgsfirande

Såg en polis prata med en ung tjej idag.. När jag gick förbi så såg jag en till polis och en till tjej samt två påsar från systembolaget.. Har ingen aning om vad de sa till varandra, men iom kassarna så har jag mina aningar.. För de tjejerna såg inte ut att vara 20år..

Är man så pass ung så kan man väl ändå sköta de snyggt, byta kassar eller stoppa ner i väskan.. För då ser det inte lika misstänktsamt ut..

Tycker det är bra av polisen att kolla, för den här helgen är lite utav en suparhelg. Många tonåringar kommer å göra sin alkoholdebut idag, jag tycker att det är lite obehagligt. De förstår inte riktigt hur farligt det är med alkohol. Så jag hoppas att alla som firar idag tar det lugnt å dricker med måtta eller lämnar alkoholen hemma, de går att ha roligt utan..

Själv ska jag ut på landet idag, så de kommer nog å bli ganska så lugnt.. Jag skulle vilja gå till firande på Campus, var där förra året å de va ganska så mysigt.. Gert Fylking å Robban Ashberg ska tända brasan där.. De är ju ute å liftar å har nu kommit ner till Umeå, bara några mil kvar tills de når Ystad ;)

Träffade på de förra året när de promenera, eller träffa på var kanske å överdriva lite. Jag såg dom på CoverClub/Schlagerklubben..


Bild från förra året

//Angelica

Maat

Min rapport är en katastrof, pga platsbrist så har jag nu tryckt ihop hela texten. Det finns inte ett ända mellanrum så de e skitjobbigt å läsa.. Tur att inte jag ska läsa å bedömma den där.. Men det är iaf bara två sidor.. En rad har jag tillgodo.. Så jag hoppas att jag inte kommer på någe mer å skriva.

Ska snart ta å äta lunch, har vare hungrig i en timma. Frågan är bara vad jag ska äta. De finns inge färdigt å jag orkar inte laga nåt.. Har typ inget hemma, inte ens en liten frukt.. Bara bröd, så de får väl bli nån macka.. Å vilket bra humör jag kommer å va på senare iom min näringsrika lunch.. Stackars Erik...

Jag ska försöka å behärska mej..

//Angelica

30 april 10 - Valborg

Jag var lite överambitiös i morse.. Gick upp kvart i sju för att vara på IKSU kvart över.. Var väldigt trött, men jag piggnade till lite efter några tramp. När jag kom hem så körde jag min rullmaskin, jag tror att jag hade sönder en muskel i magen, efter första utdraget så fick jag sån smärta i magen att jag trodde jag skulle dö.. Så nu har jag jätteont, även fast jag bara sitter här.

Dagens planer:
¤ Plugg
¤ Stan
¤ Plocka tvätt
¤ Byta lampa
¤ Dammsuga?
¤ Vänta på Erik

Såg att Valborgsfirandet redan har börjat, för de låg massa vinflaskor och vinboxar och kassar ute på gräsmattan..

//Angelica

Studiebesök - Dåva

Dagens studiebesök var inte så illa, klarade mej ganska så bra.. Luktade på några ställen, men vi gick bara förbi, å under den tiden kunde jag hålla andan..


Eftersom det bullrar en del så fick vi ha sånna här lurar.. Praktiskt för då kunde man ju höra vad tjejen sa..


Å självklart hjälm, skitsexigt ;)

//Angelica

Vad är skillnaden?

Jag är så himla glad att mina juristdrömmar aldrig blev verklighet! Är så arg på juristläraren nu, i mitt seminarie så hänvisade jag till en juristsida på internet som jag ansåg man kunde lita på.. Fick tillbaka uppgift nu å han nollade mej för att jag inte hade hänvisat till MBL, så jag kikade vad de lagarna sa.. Å de sa precis samma sak som min internetsida!! Så varför funkade inte min sida för?

Ursh, nu föll juristlärarna ännu längre ner på min lista.. Frågan är om de kan sjunka så mkt lägre..

Måste nog anställa någon så förstår juristsvenska till tentan, för när det är för långa och jobbiga meningar då fattar jag ingenting, därför älskar jag internet..

//Angelica

29 april 10

Fick ingen bra start på den här dan..
¤ Eriks alarm ringde å han var långsam med å stänga av de, kändes som om de tog fem minuter (tog nog bara ett par sek).

¤ Erik smällde igen ytterdörren, åtminstonne lät det så, å de va säkert så också.

¤ Min proviva var slut, så de fick bli te, inge gott.

¤ Erik hade stoppat in brödet i frysen, så när jag skulle ta loss några mackor så gick de sönder.

Vad ska jag göra idag då?
¤ Plugga
¤ Studiebesök
¤ Baka

//Angelica

Dagen idag

Idag, vad har jag gjort idag?

¤ Tvättat lite - eller okej, de va ganska så mycket.. Fick de mesta torrt
¤ Tittat på AA - näst sista avsnittet, hur ska jag klara mej utan de?
¤ Skrivit på Tema 2 - fick en kick å kunde inte sluta =P Men sen lessna jag
¤ Vare på IKSU - var slut efter andra låten, så jag va tvungen å dra ner på tempot
¤ Lagat mat - korvstroganoff å ris, mycket gott
¤ Tittat på OC - gör de mellan plugget för att inte lessna allt för mycket

Jag tror de va allt..

//Angelica

28 april 10

Idag är det inte nån spännande dag, jag ska:
¤ plugga
¤ tvätta
¤ gå till IKSU

//Angelica

Vad är det för dag idag?

Det blir alltid så stressigt när jag lagar mat, alltid så mycket som ska göras:
¤ hålla koll på potatisen i ugnen
¤ lägga in bröden i ugnen, vet vilken sort det är, se till att de inte bli svarta
¤ vända köttet fram och tillbaka
¤ koka upp sås å se till att brandlarmet inte går igång
¤ hacka lök å steka
¤ skära gruka, paprika och öppna en majsburk

Å allt ska va klart på samtidigt.. Det gick ganska så bra idag, köttet blev lite väl knaprigt.. Men de gick å äta..

Snart ska vi fika lite å Erik ska öppna paket..
för att fortsäta på sången:
Jo det är ingen vanlig dag, för det är Eriks födelsedag, hurra hurra hurra!!!

//Angelica

MAXI

Så då har jag vare nere på MAXI, de gick bra. Fast de e nå fel med cykeln, nånting tar i.. Jag petade lite på framskärmen å nu låter de ännu mer =P När jag var där nere så ringde Bostaden, de var här å kikade på väggen å skåpet.. Men han hade inge luktsinne så han kunde inte känna nån lukt.. Smart å skicka hit en sån.. Så nu ska de komma tillbaka en rörmokare å kika.. Väggen vare då inge fel på..

Ska ta å äta mellis å sen börja baka å sen börja med maten.. Å så har jag slagit in presenten, riktigt stolt är jag över de jag har köpt.. Eller? Jo, men lite iaf.. Avslöjar senare vad det är i paketet.

//Angelica

Snö!

Inte nog med att det regnar nu snöar de också till å från!! De va ju inte bra.. Jag som ska cykla ner på Strömpilen.. De blir till å ta på sej regnkläder, mössa å vantar å sen fara.

Sitter å väntar på att snickarn ska komma förbi, vet dock inte när han kommer å de e jobbigt.. För jag vågar inte duscha eller gå på toa.. Fast de kan iofs ta ett par dar innan han kommer å ska jag vänta så länge så kommer de ske en olycka å jag kommer inte lukta nå vidare.. =P Fast jag tycker att han borde komma fort, då jag anser att det är brådskande.. Men man vet aldrig..

Ska plugga lite nu å sen äta lunch..

//Angelica

27 april 10

Vaknade halv sex i morse å så tog de minst 45 min innan jag kunde somna om.. Sjukt jobbigt. Sen vaknade jag av Eriks klocka å då gick vi båda upp. Erik kom på att vi glömt lägga om hans finger, så vi gjorde det nu på morronen.. Det går bättre å bättre å lägga om nu, för de ser inte lika illa ut..

Ditchar IKSU idag å tar de i morron istället, dåligt av mej jag vet, men jag ska ju cykla ner till MAXI idag så jag kommer å få motion, inte ner, men när jag ska hem för då ere uppförsbackar..

Sen måste jag plugga, vill komma igång med FEK-uppgiften nu..

Å ikväll ska vi fira födelsedag, så jag måste fixa med presenterna =)

//Angelica

Sängdags

Har suttit med JÖKen nu på kvällen, blir tokig på den. Men nu tror jag att jag har fått lite koll iaf.. Fast jag är inte säker.. Har några dagar på mej å fundera. I morron ska jag ta tag i FEKen, blir nog en tung uppgift, då de är så mkt på engelska.

Å i morron firar vi fördelsedag här hemma.. ska nog ner till MAXI å köpa de sista, har ju en cykel som fungerar nu, så nu gåre fort å åka ner.. Å så vare IKSU också.. Ska försöka å klämma in det i mitt pressande schema ;)

Men nu ere dags för sängen, GONATT!!

//Angelica


IKSU eller inte

Tänkte att jag skulle till IKSU nu, men jag hittar inget pass som passar mej.. Måste göra det nu, för sen har jag en inlämning som jag måste hem till.. Så jag skippar IKSU idag å tar det i morron.. Kanske gå till gymmet på förmiddagen? Vi får se hur det blir med det.

Men iaf, frö att jag inte ska vara helt lat så ska jag nu ta min mobil å gå ut till "Lila Hingsten" å ta en sväng =) Nu när den är nypumpad å allt ;)

//Angelica

Positivt eller negativt?

Så här fort har det nog aldrig gått å handla presenter. Attans, kom nyss på att jag glömde en sak.. Men jag har tills på fredag på mej, så de ska nog va lugnt.. Jag är iaf klar med Erik, bara bror hans kvar då..

Skanska ringde å kom med ett negativt besked, klart det är lite surt att jag inte fick praktik där, men jag är samtidigt glad och lättad, vet inte om jag vill jobba på ett sånt företag. Ett företag som lovar å lovar, men inte håller det.. Å som är tre veckor efter i sin planering. Vad är de för företag egentligen?

Så nu hoppas jag på NCC, inte för att jag tror de nappar bättre där, då intervjun gick å skogen. Men eftersom jag inte ens har fått svar så finns det hopp. Annars blire plugg i sommar, snälla låt mej slippa de!!

Nu ska jag ta å äta mellis, sen kika igenom å skicka in JÖK-uppgiften å sen ere IKSU.

//Angelica

26 april 10

Jag tror att jag somnade väldigt fort igår, jag var så trött.. Är fortfarande väldigt trött.. Men jag piggnar väl till snart. Vaknade i morse av ett flygplan eller nåt likande, mycket ljud var det iaf.. När klockan ringde så vare bara å krypa upp ur sängen..

Dagens planer:
¤ Plugg
¤ Stan
¤ IKSU

//Angelica

Min dag

De blev inte så mycket plugg hos Jenny idag, för att vara helt ärlig, så plockade jag inte ens upp skolsakerna ur väskan =P Men Jenny var inge sugen,  å hon har ev andra planer på G istället.. Så vi skjuter upp balken tills vidare...

Jag pumpade lite luft i cykeln å nu e den inte lika ranglig längre, skönt, för det var lite läskigt å cykla på den innan.. Å de blev lättare att cykla nu också.. När jag kom hem så putsade jag fönster, de blev lite flammigt, men de är då inte smutsiga längre, så nu kan jag titta ut iden =)

//Angelica

25 april 10

De blev ägg å scones idag igen.. Men det är ju så gott!! Iaf med scones. Är faktiskt lite sugen på å baka eget bröd å frysa in. Men det är så tungt eftersom jag inte har en bakmaskin.. Å sist jag gjorde bröd så blev det smaklöst.. Så jag måste hitta nåt bättre recept. Samt hitta massa ledig tid..

Idag ska jag hem till Jenny, vi ska plugga lite eller hon ska plugga å jag ska försöka å hjälpa till.. Ska ta å leta fram lite papper så jag vet hur vi ska göra..

//Angelica

Allstar

Nu har vi varit ute å ätit.. Vi tänkte ta Rött, men ändrade oss till Allstar.. Gillar det stället, trevlig personal och bra service.. Idag satt vi väldigt bra, i hörnet. Sist satt vi mitt i gången, det va lite jobbigt.. Men nu, helt perfekt =)


Menyn


Min mat; Cajun Chicken Champion med bakad potatis. MUMS!

//Angelica


Lite halvdassig bilder, men jag ville inte ha på blixten där inne, tycker det är jobbigt =P

Städning

Nu har jag städat i badrummet, så nu glänser det där inne =) Så nu har jag bara hallen, vardagsrummet, sovrummet och halva köket kvar.. Sen har jag städat hela lägenheten. Men det kommer å ta tid.. =P

Vi ska snart ut å ta en promenad och sen ska vi hem å duscha å sen fara ut å äta.. =)

//Angelica

24 april 10

Har sovit som en gud i natt. Jag gillar å gå å lägga mej på fredagar, för då vet jag att klockan inte kommer å ringa å väcka mej tidigt. =) Men idag så sov jag inte så länge, vaknade av att Erik gick upp typ kvart i nio. Tog mej upp ur sängen å fixade frulle. Kokade ägg å bakade scones =)Dagens planer:
¤ Lilla Nydala - Eriks idé, måste kika så han inte har feber =P
¤ Tvätta bilen
¤ Putsa fönster
¤ Städa badrummet
¤ Rensa skrivbordet
¤ Rensa under sägen
¤ Rensa i byrån
¤ Byta gardiner

Blev lite mkt, jag får se hur mycket som hinns med idag, annars får jag spara det.

//Angelica
¤ Lite vanlig städning, damma, dammsuga, skruva golv, mm

Eye of the Tiger

De sjöng "Eye of the Tiger" på SSDL, de fick mej å tänka tillbaka på nyår då jag å Macke sjöng den på Sing Star.. Det lät gräsligt, för de är en del höga toner å är man tondöv som både jag å min bror, ja då kan ni nog räkna ut resten själva.. =P

Risin' up, back on the street
Did my time, took my chances
Went the distance, now I'm back on my feet
Just a man and his will to survive

So many times, it happens too fast
You change your passion for glory
Don't lose your grip on the dreams of the past
You must fight just to keep them alive

It's the eye of the tiger, it's the cream of the fight
Risin' up to the challenge of our rival
And the last known survivor stalks his prey in the night
And he's watchin' us all in the eye of the tiger


//Angelica

Paella - recept

Du behöver:
¤ Långkorningt ris (jag tog två påsar "boil in bag")
¤ 1 lök
¤ 1 kuvert saffran
¤ vitlökspulver
¤ svartpeppar
¤ 1 kg kyckling
¤ 1 röd paprika
¤ 1 skål ärtor (typ 1,5-2 dl)

Så här gör du:
Bryn löken, stek kycklingen, koka riset. När riset har kokat klart häll det i en stor skål. Blanda i löken och kryddorna. Rör om till riset har fått en gul och fin färg. Häll sedan i kycklingen och ärtorna. Strimla paprikan och häll i, i skålen. Rör om allt och servera!

Vet inte riktigt hur många portioner det blir, men enligt riset är det fyra portioner och 1 kg kyckling är väl ca fem portioner. Så typ 4 portioner. När jag har ätit upp allt så kan ja meddela hur många portioner det blev..

Paella kan göras på flera olika sätt, den riktiga typen innehåller ju skaldjur å sånt, men eftersom jag är allergiskt mot allt som finns i vattnet så skippade jag det. =P Det jag gjorde är en förenklad typ. Men fortfarande lika gott! =)//Angelica

Middag den 23 april

Detta blev min middag kväll, Paella (slänger upp ett recept sen). Det var mycket gott! Kan inte bli så mycket fel när man har kyckling ;) Å saffran är ju sjukt gott!Till detta drack jag Smultron Cider. Kände mej tvungen å köpa den när vi var på MAXI, eftersom den kommer från mina hemtrakter. För egentligen är jag inte så mycket för kolsyrade drycker. De bubblar så mycket å så får jag ont i magen.. Jag brukar föredra dyckerna dagen efter, för då ere inte så mkt kolsyra kvar.. =P


//Angelica

TV-kväll

Nu har jag ätit middag, mkt gott.. Ska titta på "Så ska det låta" =) Det var det bästa som jag kunde hitta en fredag kväll som denna.. Men det är faktiskt kul =) Var det pensionärsvarning på de?!? Nej, men seriöst, jag gillar faktiskt det programmet.. =P

Ska försöka å ladda upp lite bilder som jag har tagit idag, var ett tag sen sist de va bilder här på bloggen, måste bli bättre på de.. Jag gillar å fota, så där är de ingen fara. Problemet är bara att jag tycker det är så jobbigt å koppla in kameran.. Men jag ska försöka å bli bättre..

//Angelica

Middag för en?

Bara för att jag ska anstänga mej i köket idag å göra värsta finmiddagen, då slutar Erik sent å de e inte säkert han äter hem. Tack för den *Eriks jobb*, eller okej, ska kanske skylla på tåget, då de är dom som spårat ur.. Tänkte göra nåt annat lite lättare, men nu är det försent har tagit fram kycklingen, så de får bli enligt planen.

Ska gå iväg å handla nu tänkte jag, frågan är om jag ska äta innan, de borde jag för jag är hungrig, men gör jag de så kommer de å ta ännu längre tid innan jag kommer iväg till ICA..

//Angelica

God gärning

Okej, jag överlevde MEN de va på håret!! Först fick jag fylla i papper å sen prata med en läkare, hon tog blodtryck å sånt, lite högt, men hon sa att det var stresshögt, så inget farligt. Å så kollade hon mina ådror, inga "motorvägar" men de va dugliga..

Sen började det jobbigt - sticken!

Den första människan misslyckades totalt, hon stack å grävde runt å de gjorde ont. Hade jag varit ett lite barn så hade jag börjat gråta! De va inte alls skönt.. Sen tog en annan över, å då kände jag mej trygg, för det var hon jag pratade med tidigare.. Hon fick byta arm å sen gick de hur bra som helst..

Fick plåster på vardera arm å sen saft å bulle. Å sen fick jag gå hem..

Nu ska de bara kika lite:
¤ vad jag har för blodvärde
¤ vilken typ av blod
¤ så att jag intehar nån blodsjukdom
Sen ska jag tillbaka om 2 veckor..
Frågan är: Vågar jag kommer tillbaka?!?

//Angelica

23 april 10

Efter lite strul så kunde jag prata med Emma igår =) Å eftersom jag fixade Skype på min egen dator så började den å krångla nu på morronen. Tror att jag hade en gammal version, men nu har jag installerat en nyare, men den vill ändå inte skärpa sej..

Ska alldeles strax iväg till sjukhuset, jag får se om jag överlever de besöket.. Nu måste jag äta upp frullen å sen borsta tänder å hår å gnugga sömn ur ögonen..

//Angelica

Middag

Å så ont i rumpan de gjorde när jag satte mej på cykeln å for till IKSU..!! Tur att jag inte körde spinning idag, för då hade det varit en ren plåga i 55 minuter!!

Bandet gick bra, dock gick det inte lika bra när jag klev av.. Eller jag stod ju fortfarande upp, men jag vart jättesnurrig å benen var nära å vika sej. Varför blir det så??! De blev ju inte så när jag var med Erik, då stod jag iofs bara hälften av tiden.. Ska kanske bara stå i 15 minuter, ska testa de nästa gång..

Nej, nu ska jag ta å laga mat, ost å skinksås med bandspaghetti står det på matschemat idag..

//Angelica

Träning

Hittade inga roliga pass på IKSU idag som passade in i mitt schema, så jag bestämde mej att det får bli bara Core, men eftersom de e bra å värma upp innan så ska jag gå på bandet lite först.. Får se hur denna kombination går denna gång.. Sist blev det ju svart för ögnonen och jag var tvungen å sätta mej ner.. Är faktiskt lite rädd, eftersom jag inte vet vad som gick fel..

//Angelica


Juste, sockeplasten, har helt glömt bort det, måste kika på det i helgen.. Får bli gympaskor idag..

En god gärning

I morron äre dags, i morron ska jag ta mej i kragen å verkligen göra det. Det som jag har sagt att jag ska göra i typ tre år å som har varit mitt nyårslöfte i 3,5 månad.. Problemet är bara att jag vågar inte å eftersom jag inte vågar så kommer jag på massa ursäkter..

Men nu finns det inga ursäkter kvar, så nu äre bara att ta tag i det.. Ska ju ändå till sjukhuset med Erik i morron så då kan jag lika gärna slinka in på Blodcentralen å få de gjort..

Fick höra en del skräckhistorier när jag träffade mina Basårare och med anledning av detta så har jag också valt att avvakta.. Men för en förstagångare så kan de inte va så elaka, de vill ju att jag ska komma tillbaka.

Jag är faktiskt väldigt rädd å i morron när jag står där utanför så kommer jag å va skräckslagen! Hjärtat kommer å slå i 320, jag kommer å svettas å darra...!!

Tar jag mej bara över tröskeln så kommer de nog å gå bra..

Gör jag gott för världen så gör världen gott för mej, det är iaf vad jag vill tro.

//Angelica

Datorj*piiiiiiiiiiip*l

Usch, vill bara kasta min dator i backen å stampa lite på den å hoppas att den får riktigt ont!!!

För nu har den gått mej på nerverna ett bra tag, ändå sen jag fick tillbaka den från han som lagade den i höstas(?) så har den krånglat. Till en början så försvann bara anslutningen på vissa sidor, men nu är det på typ 9/10 som den försvinner..

Ska ta å prova koppla in den i väggen å se om det blir bättre, för det kanske är nå fel på min trådlösa anslutning. Bra idé!

Ska testa med en gång å sen ska jag kika på OC! Hann inte göra det igår, vart alldeles för mycket, å jag är typ klar med Sem7 som ska va klart på måndag å Tema2 ska inte var klart förns den 5 maj, så jag har ett tag på mej.

//Angelica


De blev inge bättre av å sitta fast i väggen. Måste låta nån ta en kik på det här. För Erik har inga sånna problem, så de är ju fel på min dator.

22 april 10

Kommer inte på vad jag ska skriva, så egentligen borde jag logga ut. Men då kommer jag bara gå å tänka på det sen, så de e lika bra å kladda ner nåt..

Dagens planer:
¤ Plugg
¤ IKSU?
¤ Skypa med Emma! =)

//Angelica


Lyckan är total!

Igår kom jag på att det fanns minitentor för Tema 1 å göra å de stängs 21/4 23.59 (vilket är idag) Så jag testade igår å fick 9/30, inte ens godkänt!! Fick lite dåligt självförtroende å tappade lusten helt, för det var ju omöjligt. Efter det testet gick jag igenom alla frågor jag fick å kunde då hitta en del svar..

Idag gjorde jag testet igen å fick 18/30, det var iaf godkänt, men eftersom det fortfarande var ganska så dåligt så fick jag bara med mej 5p till tentan.. Efter de testet gick jag igenom de frågorna också å hittade en del svar..

Nu gjorde jag testet igen en tredje å sista gång(vi fick tre försök på oss) å då fick jag 27/30, vilket betyder att jag fick 90% som i sin tur betyder att jag nu får med mej 10p till tentan å inte 5p!!

Jag är så lycklig just nu! Inget kan förstöra den här dagen!

//Angelica

IKSU

Försökte hitta en ursäkt till att få skippa IKSU, men jag hittade ingen.. Alla kläder var rena, jag har inte ont i huvudet, kortet hittade jag..

Så det är bara att bege sej dit..  Minns inte sist jag var där!! =O

Först lite mellis å AA =)

//Angelica

21 april 10

Det va så yst igår när jag skulle sova, har inte hänt på en månad.. Men sen började det å tjuta, jag gick upp å lyssnade noga, men det var inget som tjöt, men så fort jag la mej i sängen så tjöt det.. Stängde dörren å då blev det tyst.. Mkt lustigt, jag tror de bara var inbillning..

Måste plugga järnet idag, har en minitenta som jag glömt bort å göra å idag är sista dan.. Så de blir till å sätta sej med det.. Samt fortsätta diskutera i forumet.

//Angelica

Ljudlöst

Nu tjuter det inte längre, KV var här å tittade. Anlednigen att det tjöt var för att det var klegg som satt i för å då blev det stängt vilket leder till pip, det är likadant med ventilationen i badrummet, knips den åt så tjuter det..

Vattnet trodde hon berodde på vår kran (som Erik fick i julklapp) så vi ska byta tillbaka till den gamla å se vad som händer då.. Är lite tveksam, för den nya kranen satt vi dit strax efter jul å detta problem uppstod i mitten av mars.. Men ja, vi ska byta för att se att det inte är det som är problemet.

Det är så lungt å skönt här hemma nu, ska njuta av tystnaden =)

//Angelica

Flytta?

Jag måste härifrån, klarar inte av å bo i den här lägenheten ett år till.

¤ Köksfläkten tjuter så mycket att jag inte kan sova om nätterna om inte dörren är stängd, den stör mej när jag sitter å pluggar (även fast jag sitter i vardagsrummet) å det tjuter i mina öron när jag är ute ur lägenheten! Jag kommer ju å ha tinnitus innan jag har flyttat ut.

¤ De luktar sjukt illa i skåpen under diskbänken att jag faktiskt mår illa, lukten har kommit in i vardagsrummet, så de går inte å sitta där utan å känna det heller. Har plockat ur skåpen, skrubbat, luftat å haft ett doftblock, men lukten går igenom. Antingen så har nån stoppat in massa sopor i väggen eller så bor det en död råtta där, ingen är speciellt troligt då det är en tjock betongvägg. Men det måste sitta i väggen, för mina skåp är tomma å tomma skåp kan inte lukta!

Så fort jag vet hur det blir i sommar så ska jag kolla på lägenheter så kanske jag kan flytta innan hösten. För så länge KV inte gör nåt åt de här så kan jag inte bo kvar..

//Angelica

20 april 10

Vaknade kl 05.55 i morse, när jag såg vad klockan var så morrade jag lite. Gillar inte å vaknade 30 minuter innan klockan ska ringa, för då hinner jag precis somna om å sen ringer den.. Men sen tittade jag lite noggrannare på klockan å såg att det var 1,5 timma kvar tills jag skulle upp, då sken jag upp å somnade om på en gång =)

Dagens planer:
¤ Plugg
¤ Tvätta (eller jag tror de iaf, måste springa ut å kika)
¤ IKSU

//Angelica

Företagskväll

Åkte iväg till PEAB, fick lite information om företaget å sen fick vi middag. Efter middagen var det tävlig, mitt lag kom på en delad sistaplats ;) Vi var inge bra på frågorna å för att slå ner spiken behövde vi 31 slag =P De som var snabbst hade 12, men sen låg resten mellan 25-40.. Så vi var inte så dåligt.. =P

Det fanns lite olika priser, men när mitt lag kom dit så fanns det inte så mkt saker kvar.. Typ kylväska å strumpor.. Så jag tog en kylväska.. Sen fick vi även ett USB-minne.

//Angelica

Kanske inte den bästa starten, slutet blev då desto bättre

Frågan är om det här gick vägen.. Jag är tveksam, fick ingen bra start.. 9 minuter innan kom jag på att jag kanske behövde en besökslapp för att få stå på deras parkering. Så jag gick å fråga i receptionen.. Det tog ett par minuter innan hon hade fixat den, å då sprang jag ut till bilen å satte den i rutan.

Sedan sprang jag in igen, letade vars jag skulle, rusade upp för tre trappor å när jag kom upp så kunde jag knappt andas (dålig kondis!) Å så skulle jag hälsa på henne, hur lätt är det att prata när man kippar efter andan? Dumt drag av mej där. Jag borde ha stannat till trappan under och andats ut och sedan gått försiktigt upp sista biten.. Men i stressen å pressen så funkade inte hjärnan.. När jag kom upp så kom hon fram å presenterade sej:

H: Hej, är det Angelica?
J: Yees, det är jag.
H: Hej, NN heter jag, välkommen till NCC. Vill du ha något? Vatten?
J: Tack! Ja, vatten blir bra.
H: Jag känner igen dig.
J: Öhm, okej.. (står som ett stort frågetecken)
H: Va inte du på Uniaden?
J: Jo, det var jag. Jag vann eran klosstävling.
H: Jaha, okej.

Sen fick jag inte riktigt tillbaka andan under hela intervjun samt att jag var lite (eller rättare sagt mkt) nervös gjorde inte det hela mkt bättre.. Men en del ord fick jag iaf fram å efter 30 minuter var det klart. Ganska skönt, för hon hade bara ett par frågor, blir så jobbigt med 100 st som Skanska hade.. Men det kändes skönt, hon var lättsam att prata med å så var hon ung, de gillar jag.

Även fast det kanske inte går vägen så kommer jag å va väldigt glad, för av 100 sökande i Norrland så var jag en av sex utvalda å de e inte illa.

Nu ska jag trösta mej med mellis å OC, sen är det dags att dra iväg igen.

//Angelica


Pincetten

Sprang runt som en galning å letade efter pincetten, den var spårlöst försvunnen å jag började få panik! Mina bryn såg verkligen illa ut, de är nästan så att jag kan säga mitt bryn!! Eller riktigt så illa var det inte, man kunde se att det var två busar å inte en. =P

Hittade tillslut pincetten i sminkväskan, där ska den inte ligga! Å så började jag å rensa. Fick ett fult jack i vänster, men jag vågade inte peta på höger för då skulle de sluta med att jag inte skulle ha några strån kvar alls.. Så nu ser vänster muppigt ut, gick inte ens å sminka över så det blev fint, men det får va, kommer å växa ut snart. Hoppas bara att ingen lägger märke till det..

Nu sitter jag är i mina finkläder som jag inte alls trivs i, men jag måste ha dom för att se vårdad ut.. När jag kommer hem så ska jag slänga av mej byxorna och dra på mej ett par jeans å dra vidare på nästa grej.. Men nu NCC. Är så himla nervös!!!

//Angelica

19 april 10

Erik uppskattade inte att jag stod å tittade på så jag gick in å fortsatte min städning. Rensade lite papper å organiserade lite i skåpen.. Jag höll på i fem timmar till å från å ända hann jag inte klart med köket som va mitt första rum..!! Ska ta å fortsätta lite under veckan å så kan jag städa även nästa helg.. Ska kanske putsa fönster då..

Är lite stolt över mej själv fakiskt, har inte loggat in på Cambro nånting i helgen! =) Men nu ere dags igen..

//Angelica 

Städning

Jag började flitigt å städa i köket, men jag hann bara med spisen å nu e jag less.. Men det tog typ drygt en timme.. Ska gå å trycka tillbaka spisen på plats å sen ska jag ut å kika när Erik petar dubb. Jag gillar å titta på när andra jobbar =D

//Angelica

18 april 10

Vaknade i morse av att jag blev bländad av solen! Även fast persiennen var nere så fanns det en liten springa där solen kom in.. De va väldigt irriterade, men härligt, gillar när solen skiner =) Dock blev jag inte lika glad när jag öppnade persiennen.. De va snö på backen! =( Men det smälter väl nog under dagen.

Idag måste jag städa, ser inte direkt framemot det, men det måste göras, har iofs städat lite reda med moppen, det var nån (inga namn nämda) som spillde ut sitt mjölkglas vid frullen idag.

//Angelica

You're The One That I Want

I got chills.
They're multiplyin'.
And I'm losin' control.
'Cause the power
you're supplyin',
it's electrifyin'!

You better shape up,
'cause I need a man
and my heart is set on you.
You better shape up;
you better understand
to my heart I must be true


Det blev en till film idag, Grease, det är ju bara för härligt! Jag blir så glad av å se den =)

Nej nu ere dags för sänge, har vart trött sen mitten av Forrest Gump =P

//Angelica

My momma always said...

"Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

Erik vaknade upp å vi åkte ut en sväng, han köpte en nu mobil, lika som jag har.. =P Men det är typ den enda som han kan ha utan att behöva va rädd för å knäcka den. Alla andra är så tunna å med touch.. Sen köpte vi en svart fingertuta åt han också..

Väl hemma så började Erik peta dubb å jag servade cykeln, har satt dit lite lampor å så. Köpte en ny för några månader sedan som jag aldrig hann sätta dit innan det blev snö å kallt, men nu äre varmt å snön är borta från vägarna. =) Men jag hade lite bekymmer, för lampan ville inte funka. Var tvärsäker på att den var trasig då jag såg på kartongen att det skulle va 4 batterier å jag hade bara 2.. Så jag var tvungen å leta reda på var de andra två skulle sitta, de slutade med att ja gplockade sönder hela lampan, sen fick jag den å funka. =)

Sen gick jag in å bakade en drömtårta, men den blev totalt misslyckad, hällde i för mkt socker, hade för låg värme, tog ut den för tidigt, stoppade in den igen, den blev som en skorpa. Men det blev gott ändå, på vissa ställen är det mjukt ;) Efter bakningen blev det matlagning, Flygande Jakob.

Vi har precis tittat på Forrest Gump, han är så söt =)

//Angelica


17 april 10

Sitter här å äter frulle i min ensamhet, Erik ligger fortfarande å sover, undra när han kom hem i natt egentligen för så här länge brukar han inte sova!!

Idag ska jag börja städa lite här inne, men först ska vi ut på en liten shoppingtur tänkte jag fast vi se hure blir med den saken, om Erik inte går upp snart så kommer vi inte å hinna, för affärerna stänger 16 idag å han är lite långsam under helgerna. Det ska ätas frulle å sen ska de drickas kaffe så de tar typ två timmar för han.. =P

//Angelica

Slut för idag, tack för idag!

Jag funderar på om jag har pluggat klart för den här veckan.. Jag har börjat med nästa seminarie i JÖKen har bara lite kvar å de ska in den 26.. Har lämnat in Tema1 i FEK å även diskuterat lite, dock har ingen annan gjort det så det är svårt å diskutera med sej själv..

Undra om jag kan hålla mej ifrån Cambro lördag å söndag? Det skulle va väldigt skönt i så fall, vet inte sista jag hade en helt pluggfri helg.. Jullovet kanske? Jag ska försöka hålla mej borta, men det kommer nog att klia lite i fingrarna..

Så vad ska jag göra nu då? Kika lte OC, ta hand om mej själv?

Jag börjar med OC, sen ska jag ta tag i mina fötter, de mår inte bra just nu..

//Angelica

Strömpilen

Jag är helt slut, den där promenaden tog knäcken på mej.. Jag tänkte inte handla så mkt på MAXI, men det blev det ändå.. Kundkrogen började knaka mot slutet, inte ett gott tecken.. De va lite tungt å bära hem allt, tur att jag hade en ryggsäck, annars hade de inte gått. Nu har vi iaf middag några dagar framöver.

//Angelica

Dålig start

Dagen började inge bra.

¤ Jag nös, snöt mej å började blöda näsblod.

¤ Jag drog ur strömkabeln till datorn precis när den hade värmt upp klart, fick börja om, när den var klar så ville något uppdateras och sedan ville den starta om datorn, startades om, värmt upp, loggade in på cambro, segt som tusan, stängde webläsare, öppnade, inte bättre, startade om datorn igen.. Nu verkar de va okej.

Jag hoppas att en annan person har ite mer tur idag än vad jag har. Jag håller alla mina(två) timmar!!!

Nu ska jag ner på Strömpilen =)

//Angelica

16 april 10

Första dan den här veckan som jag inte vaknar med ett dunkande huvud, långt där bak känner jag att det gör lite ont, men om jag inte tänker på det så ere lugnt.

Idag är planen att jag ska plugga lite nu på morronen å sen ska jag promenera ner till Strömpilen. Promenaden beror lite på vädret, men jag hoppas att solen håller sej framme hela dagen.

//Angelica

Väder

Jag tror att jag börjar gråta, det kan inte va sant.. Nu har det varit fint hela den här veckan med solsken å hyfsat varmt runt typ 10 grader på dagarna (förra veckan också).

Jag tänkte ha mysiga ute dagar nu i helgen, med lite dubbpetning, biltvätt, cykelservning, fönsterputsning, mattpiskning mm.. Men nu ser jag på SMHI att det ska snöa på lördag å va 2 grader varmt å på söndag 6 grader å sol/moln. VARFÖR?!? Det här är inte rättvist, jag som längtade till helgen!

Det är just det är som är sugigt med lägenhet, man blir så fast. Måste plugga om dagarna och jag skulle gärna vilja sitta ute och göra det, men det är så krångligt. För vill jag in å hämta något så måste jag plocka ihop alla mina saker å ta in dom. Vågar inte lämna saker å ting ute hos oss. Nästa lägenhet ska ha en stor balkong, för då kan man iaf sitta ute å inte behöva oroa sej så mkt om man måste gå in en stund.

//Angelica

15 april 10

Två timmar innan FEK-uppgiften skulle vara inne så blev vi klara, snacka om att den här gruppen är seg! Vi kom överens om att vi skulle lämna våra enskilda delar i måndags för att sätta ihop det till ett dokument, men en tjej gjorde inte det, utan hon lämnade in i tisdags..

Å den text hon lämnade in då va en katastrof, jag fattade ingenting å ingen annan heller. Så hon fick chansen att skriva om den. Vilket hon gjorde, men jag fattade fortfarande ingenting. Å när vi satt igår å försökte få ihop allt blev jag så less. Orkade inte ens sätta mej in i vad hon menade med texten så jag skrev om den å tog bort hennes =P

Grejen var den att jag inte hade satt mej in i det ämnet så jag kunde typ inget, men jag lyckades på någe vis få min gruppkamrater å tro att jag kunde massor för de gillade verkligen texten.. Fan va lurade de är.. =P

De dumma med kursen är att de kräver att man ska kunna läsa en bok på engelska och förstå den eftersom man måste ha Engelska A. Samtidigt kräver de Svenska B, å då tycker jag att de borde kräva att man ska kunna skriva en förståelig text på svenska.

//Angelica

Majblomma

De plingade på dörren å jag blev lite rädd att de va mina kära kyrkliga vänner, orkar inte med dom längre.. Men det var det inte. Där utanför stod världens sötaste lilla kille å sålde majblommor. Kunde ju inte bara neka honom, så jag köpte två stycken, en till mej å en till Erik =)

Ville egentligen ha en pin, men de va slut.. Den jag köpte nu är lite tråkig för den kan man inte ha på sej, för regnar det så trasas pappret sönder.. =/

Jaja, jag gjorde nåt gott iaf, eller rättare sagt Erik gjorde nåt gott, för de va han som öppnade plånboken. =P//Angelica

Korv

Kul å läsa den här artikeln när jag har planerat att äta ICAs korv till middag. Tror dock inte att det är farligt för våran tillverkades den 6 april och har utgångsdatum den 4 maj. Men ändå lixom. Man vill ju känns sej säker på det man köper.. Så vare med kycklinglarmen förut, då hade jag köpt just den sorten med hade utgångsdatum lite senare..

//Angelica

14 april 10

Problem å sova? Nä, inte direkt. Jag somnade inte lika fort som jag gjorde i förrgår, men en normal insomningssträcka. Har dock vaknat mycket nu på morronen, Erik har legat med sina armbågar centimeter från mina tinningar å de kändes inte säkert.

Har fortfarande ont i huvudet, hoppades på att de skulle ha gått över nu, men inte de inte.. Hoppas det lättare lite till mitt i dan för då ska jag tvätta.

//Angelica

Gonatt

Känner mej faktiskt trött, hur det nu kan komma sej. Undra om jag kommer att kunna somna nu? De brukar inte va nå problem så varför skulle de va de nu? ;)

Jag tror att jag var en björn i mitt förra liv, för det känns som om jag skulle kunna sova i dygn. Gå i ide vore inte helt fel under vinterhalvan..

//Angelica

Liten blev stor...

...å nu blev han ännu större! Nu är han halvägs mot körkortet =) Kan inte riktigt fatta att lillskiten snart kommer att sitta själv bakom ratten!! Bara en del kvar, uppkörningen. Sen ere klart!

GRATTIS igen Bro'! =D

//Angelica

Nap

Jag tänkte ta en nap, men det tog visst 3,5 timma innan jag vaknade upp igen. Men skönt var det å huvudvärken har släpp lite grann. Frågan är om jag kommer kunna somna ikväll? Men det ska väl inte va nåra problem ;)

Ska gå å ta en dusch, känner mej lite ofräsch.

//Angelica

B&T - Marabou

Tittade nyss på Bella & Tyra Show, de första programmen var en ren plåga att se, men nu har jag typ vant mej vid Bellas röst så nu ere lite lättare att kika.

De avsnittet jag såg nu så var dom på Marabou å så avis jag blev!! Iofs så har jag själv varit där å de var häftigt som helst! Å innan vi åkte därifrån så fick vi proppa fickorna fulla med choklad! Hade jag vetat de innan så hade jag tagit lite bättre kläder på mej så att jag fick ner något. Nu hade jag så små fickor så jag fick inte plats med så mycket..

De jag mest kommer ihåg från besöket var Marabou Kokos, där å då tyckte jag att den var äcklig. Men när den kom ut i butik så blev den min favorit! Men nu har den inte funnits på flera år. Saknar verkligen den!

Ska kanske ta å tillverka den själv. Smälta ner mjölkchoklad och blanda i kokos å låta det stelna.. Hmm, de lät ju faktiskt som en bra idé!

//Angelica

Fresh

När vi va å storhandlade i söndags så tog jag en paprika å vägde den, sen såg jag att den var mjuk å äcklig så jag gick å lämna tillbaka den och tog en ny istället. Vägde och scannade den nya och la ner den i vagnen.

Igår när jag skulle ha den i salladen så öppnade jag upp den från förpackningen så såg att den var luden i toppen, jag delade papriken på hälften för jag tänkte att den kunde vara finare längre ner. Men inte det, hela paprikan var luden innuti.

Hur fräsch är det egentligen?

//Angelica

13 april 10

Jag gick å la mej tidigt igår, å så skönt det var. Enligt Erik somnade jag ganska så fort å de e nog sant. Huvudvärken å allt ljud tog knäcken på mej, så när jag la mej i sovrummet där det var mörkt å tyst så var det så skönt att jag slockande..

Sen vaknade jag halv sex i morse å somnade om å vaknade titt som tätt. Nu är jag iaf uppe, men jag skulle kunna krypa ner under täcket igen, för det känns som en sån dag.

//Angelica


Idag fyller min lillebror 18 år!! GRATTIS! =D
Nu får han ta körkort och gå på krogen. När blev han så stor?!?

Huvudvärk

Har sån fruktansvärd huvudvärk, sån här jobbig som kommer smygandes men som inte släpper även fast man tar en tablett mot det i hyfsad tid..

Normalt sett så brukar jag alltid vänta tills de e så illa att jag inte står ut med mej själv, men idag tog jag direkt när jag kände. De brukar hjälpa, men inte idag.. Usch, ska lägga mej ner i soffan nu å slappa.

Erik ska få massera mej med hans Orgasmatron Mini. =)

//Angelica 


Har inte riktigt fattat varför jag har fått ont i huvudet idag, för jag har ätit frulle, mellis, lunch, mellis å middag. Å druckit två glas vatten. Så de borde inte va nå problem.

Skola

Den här juridiken går mej på nerverna, det är så sjukt svårt att jag inte vet vad jag ska göra. Tur att det är ett grupparbete, annars hade jag dött på riktigt.. Nångång ska det väl gå vägen.

Sen är jag irriterad på FEKen, för boken är på engelska och minitentorna är på engelska, men det är en svensk kurs, jo tjena! Hade jag vetat allt det här innan jag sökte så hade jag aldrig sökt. Men nu har jag kommit halvvägs å kan inte lägga av. Men jag är fortfarande arg.

//Angelica

12 april 10

De hände inte så mycket igår. Tog det bara lugnt å njöt att jag äntligen var hemma. Å nu ska jag vara här hemma ett tag å de ska bli skönt för vi har varit ute å flängt så mycket nu att jag är trött på att vara borta..

Dagens planer:
¤ plugg
¤ plugg
¤ plugg

//Angelica

Nytt yrke?

Jag vet ju varför jag inte blev sjuksköterska iaf.. Vi öppnade upp Eriks finger, ewww! De lukta å såg så illa ut att de vände sej i magen på mej.. Så jag var tvungen å avbryta mitt uppdrag, Erik fick kirra de själv.. Kollade mej själv i spegeln å va lite blek.. Sen gick jag tillbaka å hjälpte honom å plåstra om.

Som sagt, vården är ingenting för mej. Men jag får väl vänja mej, för jag kommer att få göra det här några gånger gissar jag. Men förhoppningsvis så blir det bättre med tiden. Bara de läker ihop så luktar de nog inte lika mycket.

//Angelica

Val här i livet?   

Dessa kursval..

//Angelica

11 april 10

Fredag
¤ "Grannarna" kom å vi åt middag
¤ Sen vet jag inte riktigt vad som hände på kvällen

Lördag
¤ Vaknade
¤ Gick å duschade
¤ Åt frulle
¤ Åkte till M&M
¤ Fick fika, lunch, fika
¤ Åkte tillbaka till Eriks föräldrar
¤ Grannarna kom på besök
¤ Åt middag
¤ Åkte till Daniel å CO
¤ Åkte tillbaka till Eriks föräldrar
¤ Sov

Söndag
¤ Vaknade
¤ Åt frulle
(¤ en period som inte va så spännande)
¤ Åt lunch
¤ Packade
¤ Åkte till Umeå
¤ Packade ur bilen
¤ Åkt ner på MAXI å storhandlade
¤ Hem igen
¤ Erik lagade mat!
¤ Soffan =)

//Angelica

9 april 10

Erik stack upp till Övik tidigt i morse för att byta något till bilen, själv låg jag kvar i sängen =) Gick upp efter halv nio å åt frulle.. Sen kom Erik tillbaka.. Jag hann precis börja plugga innan det blev fullt hus. Eriks morfar kom förbi å då var jag tvungen å va lite social å inte sitta å plugga. Å så lessen jag blev att ja ginte fick plugga =P

När de åkte så fick jag chansen att plugga lite granna, har dock inte gjort så mkt. Eller jo, jag har skickat in mina lärdommar, hade tre veckor i rest.. =P Lite seg jag är. Men det har vare så mkt annat. Men nu ere iaf inskickat.

Snart ska vi äta middag med "grannarna" de ska bli gott. =)

//Angelica

Torsdag

Snart kommer allt att bli som vanligt igen.. Erik är på jobbet och jag är ensam hemma om dagarna =) Ska bli skönt å få lite lugn å ro ;) Nej, men det var faktiskt varit kul att han har vare hemma, det är så tråkigt å va ensam i typ 12 timmar..

Ska ta å fixa iordning lite här hemma nu. Å sen förbereda inför kvällen FEK-konferens.

//Angelica

8 april 10

Jag fick en hjärtinfarkt i morse när jag kom ut i vardagsrummet, min dator var borta! När jag kikade lite närmre så hittade jag den. Den låg på golvet.. Den hade alltså tippat cirka en halvmeter ner på golvet. Jag som alltid brukar säkra den mot soffan på kvällarna, men det glömde jag visst igår..

Tror inte att den har fått några men, men för säkerhetsskull så har jag säkerhetskopierat mina skolsaker nu, vill inte att det försvinner, för då kommer jag å dö..

//Angelica


Uppdat: tydligen så hörde jag något som small igår kväll, enligt Erik. Jag hade frågat vad det var som lät å sen inte brytt mej mer om det å somnat.. Men det är inget jag minns.
Så jag gissar att jag hörde när datorn for i golvet. =P

Strömlöst

Strömavbrottet varade bara i 1,5 timma så de va inte så farligt.. Blev superglad när jag gick ut i tvättstugan å skulle hämta tvätten, för i morron ska de stänga av där ut, tur att jag hade tvättid idag. =)

Annars har det inte hänt så mkt, sitter å tokpluggar nu, har MSN-konferens ikväll å jag började titta å svara på frågorna idag. =P Å i morron har jag en till å jag har inte ens börjat!

//Angelica

7 april 10

Hade gärna kunnat sovit lite längre idag, men det är vardag å jag måste ta tag i mitt skolarbete. Måste göra så mycket som möjligt nu på morronen, för ikväll så ska vi i JÖK-gruppen ha MSN-konferens.. Å mellan 10-13 så ska vi tydligen ha strömavbrott.. De va inte bra tajmat, för vi har tvättid kl12..

//Angelica

22 TV-themes

Jag är helt fascinerad!
Har hört att det är en å samma kille också.//Angelica

6 mars 10

Lördag
Hände inte så mycket mer på kvällen efter vårat kalas. Vi tittade på Millenium-serien å sen på nåt annat innan vi gick å la oss.

Söndag
Vi for till Ropsten å lämnade bilen å tog T-banan in till stan, mötte upp Eriks familj och fikade med dom. Sen följde vi med dom ut på Lidingö där vi fick middag =) Efter middagen så åkte vi hem till MoP.

Måndag
Erik familj kom ut till oss, vi hade gett dom en karta å vägbeskrivning så de kom rätt =) De blev lite lunch å sen fika.. När de åkte så for jag å Erik till Lina å Ammi å tittade på film =)

Tisdag
I morse gick vi upp i tid, för vi skulle komma iväg nångång. Vi stannade en snabbis vid min gamla skola å jag blev lite nostalgisk. Sen satte vi kurs mot Umeå.. Vi hade Eriks familj på släptåg. Sen skildes vi åt i Sundsvall. Strax innan Övik så började bilen å krångla å i Övik la den av. Eriks pappa kom upp å fick igång den å så åkte han hem i den å vi tog hans bil.. Så nu är vi iaf hemma å Eriks pappa lika så =)

//Angelica

3 april 10

Det blev faktiskt trevligt hos kusinerna igår.. Vi åt påskmiddag med allt vad det innebär och strax innan fikat så skulle Macke dra. Erik åkte å lämnade Macke vid bussen, å jag var tvungen å följa med så Erik skulle hitta tillbaka =P

Så när jag å Erik kom tillbaka fick vi fika.. Efter ett par timmar kände vi oss nöjda och åkte hem.. Jag var supertrött när vi var hos faster, ändå stannade jag uppe till tre!!

Å så sova vi till 11 i morse, väldigt skönt..!

Idag har inte hänt så mycket.. Jag å Erik gick till bryggan, sen har jag vare ute med katten lite å så har vi äte påskmiddag =)

Vi ska snart ta å ha lite kalas här å även leta påskägg ;)

//Angelica

2 april 10

Onsdag
¤ Följde med Erik till sjukhuset
¤ Gick ner till bilen
¤ Fick panik när jag såg lapplisorna
¤ Sprang mot bilen
¤ Körde iväg med den feta bilen! =O (Chevan)
¤ Ställade mej på en annan parkering å väntade på Erik
¤ Erik kom, vi åkte hem å lämnade lite
¤ Åkte å tankade
¤ Satte kurs mot Stockholm
¤ Stannade i Birsta å hälsade på familjen G
¤ Fortsatte mot Sthlm
¤ Stannade i Gävle
¤ Åt mat
¤ Fortsatte mot Sthlm
¤ Kom fram
¤ Fikade
¤ Pratade
¤ Sov

Torsdag
¤ Vaknade
¤ Åt frulle
¤ Rulla tummarna
¤ Åkte till Ante
¤ Åkte hem
¤ Fikade
¤ Pratade
¤ Sov

Fredag
¤ Vaknade
¤ Duschade
¤ Åkte till Emma
¤ Stannade på konsum
¤ Fortsatte till Emma
¤ Bakade muffins
¤ Drack kaffe å åt muffins
¤ Åkte hem
¤ Åt lunch

Nu ska jag göra ett klädbyte å sen ska vi åka till kussarna =)

//Angelica

RSS 2.0