För lite bilder..

titta in här http://baggeboo.bilddagboken.se/p/main.html?#0

//Angelica

Tillbaka till bänken

Usch, det var segt att sitta å lyssna på föreläsaren idag.. Jag var alldeles för trött för att sitta där.. Förhoppningsvis somnar jag tidigt idag så det blir lite fler timmars sömn..

Det som var bra idag jämfört med andra föreläsningar med samma föreläsare var att vi fick ut en kopia på föreläsningen, så mkt att enklare att hänga med då.. Å så slipper man skriva så mkt.. =P

När jag kom hem la jag ner täcken å kuddar i mina nya superpåsar.. Men jag har inte tömt dom på luft än, för jag vill inte väcka Erik.. Tänkte ta det när han vaknar, så kan jag dammsuga under sängen också, å lägga ner väskorna i lådan.. =)

//Angelica

31 aug 09

Hade lite svårt å sova igår, å då blev jag stressad för jag var ju verkligen tvungen å sova!! Så jag somnade typ efter tolv.. Å så vaknade jag kvart i 6 när Erik kom hem.. Jippi!! Eller inte, känner att jag har sovit alldeles för lite!! Så ikväll ska jag lägga mej tidigt. Eller iaf försöka.

Skulle egentligen ha plockat ihop mina skolsaker igår, men det hann jag inte.. Så det får jag göra nu på morronen, å förhoppningsvis så hittar jag allt jag behöver..

Nu, dags för frulle..

//Angelica

Upps

Hur duktig är jag då? Här sitter jag å glömmer bort klockan, det börjar ju faktiskt å bli sent! Börjar ju skolan i morron, ser inte fram emot det.. Usch..

Dags att gå mot sängen, kan behövas nåra timmars sömn..

//Angelica

30 aug 09

Erik fick äran att köra ner igår, för jag ville inte köra den stora bilen.. Å så trodde jag att jag kunde sova lite till, men det gick inte.. Det är en hemskt oskön bil!! När vi kom hem till hans föräldrar åt vi frukost å sen fortsatte vi neråt mot IKEA. Satt fem stycken i bilen, så de va lite trångt, men de gick bra..

Vi började med IKEA, å det gick bra, fick med mej allt jag ville ha plus lite till.. =P I slutet började alla tjata om att de va hungriga, det vart lite stressande, för jag ville göra klart IKEA å sen äta.. Å så blev det också, för jag sa hela tiden att det inte är så mycket kvar.. =P

Mat blev det på MAX å sen en MAXI-snabbis.. Sen drog jag å Erik på MeMa å Biltema medan de andra drog till City.. Efter det åkte vi hem i en fullpackad bil..

På kvällen började jag å lägga över mina saker från datorn på den externa hårddisken å nu har jag lämna den till nån som förhoppningsvis kan fixa den..

Vi tittade även på film på kvällen, Män som hatar kvinnor. En sjukt hemsk film, men man måste se den!

I morse sov vi väldigt länge! De är inte vanligt, för i normala fall så vaknar Erik typ 7-8!! Så vi duschade å gjorde oss iordning å sen åt vi frulle..

Sen packade vi bilen å for till M&M, för MM fyller år idag.. Är där å åt lunch å fikade innan vi drog upp till Umeå igen.. Väl hemma gick Erik å la sej å jag monterade IKEA-saker.. Det nya bordet är rangligt, får inte till benen, men jag har kilat lite, så det vart lite bättre. Dokument-hållaren är helt sne å skruven har hamnat fel.. Tavlan va de som vart bra.. =P

Jag å IKEA-saker = dålig combo!

//Angelica

29 aug 09

Är uppe alldeles för tidigt.. Jag kunde ha sovit till kl6, men istället gick jag upp 5.35.. Det var för att jag vaknade av mej själv då, å då ere lika bra att gå upp, för klockan skulle ringa 10 min senare..

Det för att jag måste diska, packa å så vill jag se uppskjutningen, om det nu blir någon.. Dags att göra lite nytta..

//Angelica

Den nya influensan

Har faktiskt inte varit orolig för den nya influensan, för det känns bara dumt å ora sej i onödan. Jag ligger inte i nån riskgrupp direkt, så det ska inte vara farligare än en vanlig insluensa.. Så det kommer nog att gå bra. Peppar peppar, så slipper jag helt.. =)

Funderade på om jag skulle vaccinera mej mot det ifall att.. Men det är nog ganska svårt å få vaccinet för det är nog ganska många som vill ha det. Jag såg att vi Västerbottningar skulle få det gratis, å gratis är inte fel för en student.. Så jag hoppas att de håller kvar vid det löftet sen..

Såg idag i AF vilka biverkningar man kunde få av vaccinet. Det fanns en liten, liten risk för förlamning!! Det skrämde mej mer än själva influensan!! =P Men det är nog ingen fara, var ju en ganska så liten chans.. Peppar, peppar..

//Angelica

DEV

Jag som trodde på uppehåll, för det va va SMHI hade lovat under dan.. Men så blev det inte.. När vi satt där på vår station under Den enda vägen så började det å regna.. Tur att jag var utrustad med paraply.. =) Hade även en stol å sitta i så jag hade det väldigt najs.. Har fått se en del spex idag å fått höra nåra fina låtar..

Nu ska jag ta å hoppa i badet, det ska bli härligt!!

//Angelica

28 aug 09

Jag fick lite massage å komplimanger igår under brännbollen, men annars vare dåligt med mutor.. =( Men de va kul å titta på dom, när de vinglade fram.. De e inte så lätt att sitta ihoptejpad med nån annan å kunna springa i samma takt.. Har vart där själv, å de gick inte alls bra.. Jag tror att man ska välja nån som har lika långa ben å tar samma steglängd.. Men så långt tänkte inte jag..

Sen drog jag hem en snabbis för å byta tröja.. Å så drog jag till Blomman.. De va lite Phösar-människor där så vi umgicks med varandra.. Kom hem efter ett, var dödstrött, men släkte inte lampan förns efter två..

Känner mej inte direkt pigg just nu, men jag måste upp. För kl13 är det "den enda vägen"

//Angelica

Kärlek vid första ögonkastet

Hittade mina skolsaker som jag letade efter när jag var nere på stan.. Samt ett par bra byxor som man kan träna i.. Alla jag har är så stela.. Men nu har jag två par, så då hinns det med att tvättas. Sen hittade jag även mina svarta leggings som jag såg i Stockholm å var bara tvungen att ha dom!!

När jag kom hem kastade jag mej i duschen, det blev lite varmt efter cyklingen hem, usch vad jag hatar Svingen!! Har precis ätit, ska snart dricka lite kaffe å sen ska jag iväg.. Idag är det brännboll som står på schemat.. Ska bli kul.. Jag ska vara kon. =)

//Angelica

27 aug 09

Hade ingen lust alls att gå på spinningen igår, men det var inte en bra anledning till att inte gå, så jag tvingade mej iväg till IKSU.. Å de va ganska så kämpigt, fick en del mjölksyra i benen!! Å då hade jag inte så jätte mycket motstånd på, för då hade jag dött..!!

Idag ska jag dra ner på stan å kolla lite saker..

//Angelica

26 aug 09

Vaknade innan klockan idag så himla skönt.. Iofs så va den ställd väldigt sent, men vadå?! Lite måste man ju få sova, är ju sista veckan nu innan verkligheten kommer igång.. Idag äre inge aktivitet för nollorna, så idag ska jag bara slappa..

Eller nej det ska jag inte.. Ska försöka få Erik å följa med mej till MeMa, å sen kanske jag ska satsa på ett spinningpass.. Sen måste jag ta tag i en till sak - städning, oh så osugen jag är på det! Men det är lika bra å göra det innan skolan börjar.. Det var så mycket bättre i korridoren för då vare bara två rum å städa, nu ere fem!! Men det måste ju göras..

Jag måste även fylla på vatten i min ljusanordning, ser att det saknas 2-3 cm vatten!! Hur har det kunna ske?!? Nån har typ druckit det, eller så måste de ha vart varmt här inne så det har dunstat..

//Angelica

Ojojoj

Haha, lite galna är dom ändå.. Tur att jag inte är general så att jag har det största ansvaret, för då hade jag vare nervös hela tiden!! Usch, så jobbigt.. Nu har jag bara lite ansvar så jag kan känna mej rätt lugn..

Blev inga lekar idag utan bara grillning å prat. Sen drog de vidare till Origo, men jag skippadee det.. Var i stort behov av en toalett så jag orkade inte köa.. Kändes ovärt de.. Hade nog inte ens kommit in heller, för det var ganska så många i kön..

//Angelica

Stadsvandring

Spinningen var över ganska fort kändes det som, men det var lite jobbigt där i slutet.. Ledaren var trevlig, hon gick runt å kolla oss så att vi mådde bra fortfarande.. =P Sen fick jag skynda mej hem, hade 20 minuter på mej.. Å halv ett var jag vid skolan. Det var fyra stycken som behövde vägvisning, så jag tog med mej dom..

Nere på stan vare ganska segt, satt på torget i 2 timmar å väntade på att de skulle bli klara.. Sen kom dom å lämnade in sina saker.. Alla tror stenhårt på att de kommer å vinna.. Helt ovetande om att de här bara kommer rinna ut i sanden som alla andra tävlingar.. =P

Sen tog jag med mej ett gäng upp till Uni. igen.. Kom hem strax efter fyra.. Å klockan fyra skulle jag ha vart på Liljansberget.. Blev lite tajt så jag hoppade det.. Var tvungen att gå igenom duschen igen.. Å nu orkar jag inte resa mej från soffan..

//Angelica

25 aug 09

Hade tänkt gå på ett spinningpass idag, å det kommer å bli väldigt stressigt.. För passet slutar 12 å halv 1 ska jag va vid skolan.. Men så får det bli, för det finns inget annat pass som passar. Å jag kan inte skjuta på det heller.. För då måste jag upp så tidigt i morron, å de orkar jag inte. =P

Iofs så skulle jag kunna satsa på stan kl1, så får jag en kvart extra.. =P Om jag ens ska dit, eller jo det ska jag.. För de va ingen annan somskulle dit å de behövde lite hjälp. Sen måste jag stressa hem från stan, för å byta om å sen åka iväg igen..

//Angelica

Nolle-start

Då var det igång, nolleperioden..Det är väldigt skönt att man inte är nolla i år.. Livet är så osäkert då.. Nu vet jag ju precis vad som kommer å hända å då mår jag mycket bättre.. =P Tjejen med kontrollbehov det är jag det.. ;)

Det var massa namnlekar å sånt ikväll bara för att de ska lära känna varandra.. Är lite dålig på å komma ihåg namn, för alla ser så lika ut.. Det var enklare i vår klass, för vi hade ändå nåra tjejer å de är lättare att lära sej.. Nu är det bara 3 tjejer å typ 30 killar!! =O=O

De fick även göra sina Nolle-skyltar.. De trodde att de skulle slippa skyltar, tji fick dom.. =P=P

//Angelica

Jag är värdelös...

..på att ta hand om blommor. Nu äre verkligen bevisat. För min kaktus har dött.. Å då menar jag verkligen dött.. Det går inte att få liv i den igen.. Den har knäckts å är helt mjuk.. Tycker att den borde ha torkat, för den har nog inte fått vatten på 3 veckor..

Får väl ta å köpa mej en ny.. Å förhoppningsvis får den inte samma utgång..


=(

//Angelica

24 aug 09

Det blev inte så mkt läsande igår för ögonen föll igen.. =P Å jag somnade väldigt fort, vaknade inget i natt!

Vet inte vad jag ska hitta på nu innan Erik vaknar. Kanske läsa lite i boken, måste bli klar snart med den, helst innan skolan. Sen när han vaknar måst vi dra ner på Strömpilen.. Vågar inte ta bilen själv, för den är alldeles förstor för att jag ska kunna parkera med den! Så jag måste invänta Erik.. =P

Måste ta reda på vad som ska hända ikväll å när man ska vara på plats.. Har ingen aning om något!

//Angelica

Pricken

Ska snart ta å sova, ska bli så härligt, för jag har nybäddade lakan är nyduschad, renare kan man nästan inte känna sej!! Ska kanske läsa lite i min bok, har inte gjort de så mkt sen Erik kom ner..

Sen ska jag försöka å somna utan å klia ihjäl mej!! Det var iaf nåra som blev glada igår på parkeringsfickan.. Alla MYGGEN!!! Är helt rödfläckig om benen, hur fult som helst..

Igår kväll när jag skulle sova kändes det som om massa saker kröp på mej.. De va jätteobehagligt.. Tände lampan å tittade men kunde inte se nåt.. Hoppas att det inte är så inatt, för då börjar jag bli orolig!!

//Angelica

Efter en sån här resa funderar jag på att bara cykla i fortsättningen..

Jag vill inte påstå att jag var särskilt pigg igår när jag klev upp. Men jag piggnade till å va på bra humör, för vi skulle stanna till i Birsta på vägen hem.. Å Birsta betyder IKEA!! De enda som var tråkigt var att det regnade, så ingen ville packa bilen eller stänga grinden.. =P

Men tillslut så va allting gjort vi sa hejdå till MoP å rullade iväg. Macke hade vi med oss i bilen, för han skulle på träning. Erik tankade i Brommaplan å så släppte vi Macke i Solna, han höll på å glömma kvar sin mobil i bilen, men han kom på de tillslut.. Sen rullade vi ut på E4:an..

Strax norr om Gävlebro tog jag upp min dricka å tyckte att det var lite konstigt att den var så blöt, men vadå, de va kalla när jag tog dem ur kylen, så de va nog bara lite kondens eller något. Sedan satte jag foten i något blött, men det var inte heller nåra konstigheter för jag hade ju vart ute i regnet å sen flyttat runt tofflorna. Sedan skulle jag ställa ner min dricka på golvet å såg att det var blött där den andra oöppnade flaskan låg. Först trodde jag att den hade gått sönder. Men den var fortfarande fylld å hel.

Jag tog upp min väska för å kolla om jag hade nåt däri som läckte, men det var ingen vätska där i. Eftersom det var en tygkasse ville jag inte ha den där i det blöta så jag la det i baksätet, då såg jag att det inte var blött bara framme hos mej. Bakom mej var det vatten från golvet å 5 cm upp!!! Jag sa till Erik å han bromsade till å då forsade vattnet fram.. Vi stannade till vid en rastplats för att ösa ut allt vatten.

I regnet plockade vi ut alla mattor, Erik tog kaffemuggen å började ösa. Han öste så mkt det gick å sen satte vi oss för att åka igen, men vi kom ingenstans för bilen startade inte!! Efter 3,5-4 timmar kom det en bärgre å bogserade igång oss.. Å då startade bilen. Så då kunde vi åka vidare. Eftersom kom det in mera vatten i bilen. Jag satt bakom Erik så att jag kunde sitta normalt. Men strax innan Sundsvall satte jag mej fram eftersom vi skulle ha med oss Angelica hem. Så då fick jag sitta ihoppackad i framsätet, skönare har man väl suttit.. =P

Det blev inget Birsta för mej, då vi var så sena i vår planering, men främst för att Erik inte vågade stänga av bilen.. Tillslut kom vi fram till Eriks föräldrar å då stängde han av bilen å sen gick den inte att starta mer..

Usch, vilken resa. Hela Stockholmsresan har varit så bra, synd att det fick ett så tråkigt slut.

//Angelica

23 aug 09

Torsdag kväll
¤ Familjen beställde pizza och jag en sallad, men min sallad kom aldrig med hem. Som tur var hade de fått med sej en extra pizza hem, eftersom den ena gick sönder.
¤ Städade upp på Altanen

Fredag
¤ Åkte å vac. djuren. Tog Eriks bil eftersom den andra inte va hemma. Jissa fick sitta fram med mej, lite trångt. Mrs va väldigt gosig ett tag, jag tror hon var rädd!!
¤ Städade, lagade mat
¤ Väntade på att faster å kusiner skulle komma
De vart lite sena, så när de kom åt vi direkt, vi alla va vrålhungriga! Det vart en trevlig kväll

Lördag
¤ Klev upp kl 6
¤ Åkte kl8
¤ Bilen dog
¤ Bärgare kom
¤ Vi kom fram kl 5
¤ Kräftskiva i regnet, åkte hem vid 9 då somnade jag på soffan. Sen gick jag å la mej i sängen kl10..

Söndag
¤ Åkte hem till Umeå, äntligen efter 3 veckor!!

//Angelica

20 aug 09

Igår va en ospännande dag. M sydde ett överkast till mej å så va vi iväg en sväng. Killarna var ute med båten, hade också velat följa med..

I morse drog vi till blå lagunen, det var kallt i vattnet å blåsigt, så vi stannade bara i nåra timmar. När vi kom hem så kom Emma förbi å vi åkte iväg på en liten tur för att visa Erik våran ö.. =P Vi åkte så långt ut man kunde till ett naturreservat. Där började vi gå en bit å vi gick tillslut runt hela ön. När vi kom tillbaka såg jag att det var 6 km!!

De trodde jag inte, men man blev lite trött. Foppatofflor å strandklänning var ingen bra utrustning.. Men häftigt var det, gick på nåra stigar å genom hagar, nässelhav å sånt.. Men det var så skönt när vi kom tillbaka till bilen!!

//Angelica

19 aug 09

Igår satte vi oss i bilen å for ner till Västervik. Det var lite längre än vad vi hade trott, men tillslut så kom vi fram. Vi fick kolla i Pelles nya lägenhet å sen guidade han oss på stan.. =P Efter fyra timmar åkte vi hem.. Så sju timmars bilresa kanske va lite saftigt, men vi hade inget annat för oss ändå. =P

//Angelica

Pics

         
Lite bilder hemifrån


     
Jissa å MrsEmma å Åsa


Under biljardkvällen


  
GRÖNAN!!

                 
Från GrönanPappa vann!


Blev lite blöt, för det kom in vatten i bilen.. =P

//Angelica

17 aug 09

Oj, nu vare ett tag sen sist. Har då inte hänt så jättemycket att jag behövt skriva något. Kör en liten sammanfattning.

Lördag:
¤ Ute med båten en snabbis
¤ Åkte å handla
¤ Emma kom förbi
¤ Erik kom hit

Söndag:
¤ Grönan
Blev lite åksjuk, tror inte att sån där är så bra för mej.. Vi började med "insane" å ja, den va helt insane!! Åkte även massa annat. Blev en sockaervadd också, självklart!! Typ de viktigaste.. =P

Måndag:
¤ Stan
¤ Middag på Lidingö
Lite stolt att jag lyckades guida oss ut på Lidingö samt därifrån.. =P

//Angelica

Running Up That Hill

Skjussade en kompis idag, å de va inte så svårt.. Åkte halv nio.. Halv elva skulle hon hämtas igen.. Skönt att det inte blev en sen natt, för det hade jag inte orkat. Brukar ju typ gå å lägga mej nu.. =P Men det kändes lite ovärt att åka, men det är min åsikt.

Har inte gjort så mkt idag, men det är skönt.. Har läst lite i min bok..

Ska kika runt lite på internet nu å lyssna på lite OC-låtar..

//Angelica

14 aug 09

Solen skiner idag, kanske att jag ska ta vara på det.. Vad ska jag annars hitta på idag? Vet inte, fortsätta läsa min bok kanske. Det går lite trögt.. Ibland får jag läsperioder å läser väldigt mkt å ibland tappar jag lusten helt.

//Angelica

13 aug 09

Träffade Lina, Linnéa, Ammi å Annina igår.. De tvingade med mej på Salsa-kväll.. Å jag ångrar inte att jag följde med.. Det var faktiskt väldigt kul, även fast jag är stel å osmidig!! Det blev iaf en trevlig kväll med trevligt sällskap.

I morse gick jag upp tidigt, för att vi skulle åka iväg.. Efter en timmas bilåkning kom vi fram å fick reda på att det var felbokat, lite surt. Sen skulle vi kolla på tyg. Just den sorten jag ville ha fanns i alla färger förutom den färgen som jag ville ha, svart.. Hallå? Det är ju typ den vanligaste färgen!!

Sen körde vi på nåt så de small, trodde att vi fått punka. Men det visade sej att vi kört på en uppblåst festis-förpackning.. Sen yrde det ut nån byggnadsskiva från en annan bil.. Som skrapade under våran.. Trodde den skulle dra sönder lite saker under bilen.

Hur kan man lyckas å klaffa allt så dåligt under bara nåra timmar?!?

//Angelica

12 aug 09

Va inne i stan igår.. Å gick typ vilse inne på Topshop.. Kunde inte hitta rulltrappan som skulle ner!! Hehe, efter lite spaning så fann jag den.. Hittade inget speciellt, letade efter en BikBok, men det kunde jag inte hitta!! Å jag tror att jag har sprungit förbi ett par stycken, jag måste va blind!!

Jag å pappa sjösatte båten på kvällen, men den funkdae inte riktigt som den skulle så vi kunde inte åka..

//Angelica

11 aug 09

Jag å M skulle ta en snabb promenad igår kväll. Träffade på M's kompis så vi gick ut i skogen en runda så vi kunde kolla svamp. HIttade nåra stycken, å efter drygt en timma kom vi hem.. Snabbis, huh? De va sjukt jobbigt å gå i skogen, inte för att vi gick så långt, men det var upp och ner, massa grenar å träd..

Sämre väder idag, eller ja, det regnar då inte. Men det är inte soligt.. Får se vad det blir idag. Skulle vilja åka till stan nån dag innan Erik kommer.. Men det kanske blir svårt att hinna. Har dagarna uppbokade framöver, det är idag isf..

//Angelica

10 aug 09

Jag plockade vinbär igår med M.. Jag var så duktig att jag lyckades välta ut min bunke när den var halvfull, så att en massa åkte ut.. Så de va bara att börja om från början.. Tur att det fanns mycket. Satt sedan å rensade dom å så gjorde vi saft. =)

På kvällen plockade vi blåbär, tyckte de va lite dåliga. Det fanns en massa, men de va små å skruttiga.. Men vi fick ihop ½ liter, så vi gjorde blåbärspaj. =)

HJälpte även pappa att polera båten igår, körde med nån maskin så de skakade i händerna, sjukt obehagligt. Efteråt kändes det som om jag fick "vita fingrar" för jag hade ingen känsel i mina fingrar å de stack å va jätteobehagligt!! Det ska jag tänka på sen när jag är ute på byggen!! För stackars de som jobbar med sånt varje dag, jag stod i max fem minuter!

Det är fortfarande fint väder, tror att de e bland de sista dagarna nu, så man kanske ska g¨ut å njuta lite.. =)

//Angelica

9 aug 09

Somnade tidigt igår, försökte å läsa en tidning, men det gick inte. Ögonen bara föll igen.. =P Jaja, har sovit lite lite de senaste nätterna. Även fast jag har sovit 9 timmar i natt så är jag fortfarande trött.. =P

Ska gå ut i solen nu, typ den sista dan innan regnet kommer..

//Angelica

Nattinatt

Det känns inte som om jag har gjort nånting idag.. Eller jo, jag rensade lite i trädgården.. Å ändå känner jag mej så himla seg.. Skyller på värmen!! =P Nä, men seriöst, jag orkar inte göra nånting..

Nu ska jag nog ta å sova.

//Angelica

8 aug 09

Va å spela biljard med Lina, Linnéa å nåra andra igår.. Jag har aldrig spelat biljard i hela mitt liv, men jag var inte så kass.. Tror det va mycket nybörjartur.. För jag lyckdes å vinna alla mina 4 matcher/omgångar.. =)=)

Sen drog vi vidare till nåt ställe å satt å snacka, åkte hem hyfsat tidigt, för jag kände att det var dags. Var ganska så trött vid det laget..

Har fått ett antagningsbesked från studera, men jag kommer inte ihåg mitt lösenord!! Måste klura på det nu..

//Angelica

7 aug 09

MoP kom hem igår, å jag hade förberett med middag. Köttfärssås a la Emma. De va lite smaklöst med M kirra biffen å kryddade.. Satt ute på altan för det var där det var svalt å skönt.

Sen blev det kyligt så vi tog efterrätten inomhus. Kladdkaka, de går alltid hem..

Var uppe till 3, å så vaknade jag 9 i morse. Så jag är lite trött.. Ska dra iväg å handla nu.

//Angelica

6 aug 09

Vaknade tidigt i morse men jag hade inga planer på å gå upp.. Så jag försökte somna om, hörde att jag fick ett sms, men det orkade jag inte läsa. Så tillslut somnade jag om, å vaknade upp igen när klockan ringde. Läste smset som va från Lina, så jag svarade å vi bestämde oss för en promenad så snart jag vaknat till liv.

Så efter lite frulle å Blue Water High så var jag redo. VI gick en liten bit å goush så varmt de va!! Sen gick vi till Lina å drack vatten å spelade kort, de känns som gamla dar! =) =)

Ska nu åka iväg å handla, ska få skjuss av Linnéa. Eller hon ska köra Lina till jobbet å jag hänger med. =)

//Angelica

En dag med BB

Det var en hemsk resa med bussen de första 10 minutrarna.. Det kändes som om jag satt inuti en bastu!! Fanns ju ingen som helst fläkt eller något annat som kylde ner.. När jag bytte buss blev det betydligt svalare. Jag gissar att det var nån form av AC. Hemresan var också jobbig. För de första stänger busschauffören takluckorna så jag blir arg. Men sen kommer det lite kyla från nån AC. Nästa buss är samma som jag började dagen med, dvs varmt!! Sen kom Macke med moppen å då fläktade det..

Men däremellan. Ammi stod vid busshållplatsen när jag hoppade av. Vi gick ner till kanalen på en gång å köpte oss en varsin mjukglass å dricka. Jag som inte skulle äta mjukglass nå mer efter förra gången då jag fick så ont i magen!! Men de gick inte att hindra, de e ju så gott.. Men det var inte så farligt den här gången, överlevde ju..

Sen promenerade vi hem till Ammi en sväng å sedan tillbaka till centrum, vi gick in å handla å sen sprang jag till bussen.. Det vart ingen lång stund, men jag fick ändå lite tid med henne. Men mer ska det bli. Vi har inte setts färdigt än!

//Angelica

5 aug 09

Vaknade innan klockan ringde idag, det är härligt. Dock hade jag fortfarande ont i huvudet, men jag tror att det har gått över, iaf lite. Jag är ju då uppe på benen så de kan inte va så illa.

Har precis duschat, ska hitta nåra kläder å sen ska jag iväg å träffa Ammi!! =)=) Måste väcka lillebror till liv så jag får skjuss till bussen, skulle kunna cykla, men i den här värmen är det inte lockande.. Kommer va sjöblöt när jag kommre fram å de e inte så fräscht.

//Angelica

Varmt + för lite vatten = inte bra

På eftermiddan kände jag att det var huvudvärk på väg.. Va inte så farligt i början, hoppades på att det skulle gå över, vilket det inte gjorde.. Så jag kollade i medicinväskan efter något. Efter de blev det lite bättre, men det är fortfarande inte bra. Mår lite illa å så också.. Tror att det beror på värmen å för lite vätska..

Så, en kom-ihåg-lapp till mej själv:
DRICK VATTEN!!

Ska nog ta å krypa till sängs nu, ska träffa min BB den yngre i morron =)=) Så då vill jag inte ha huvudvärk.

//Angelica

Väderomslag

Det har vare så varmt hela dan. Har legat ute å solat, sjukt härligt. Men det har nästan varit för varmt.. Men nu har det börjat regna istället, å inte lite heller. Det bara vräker ner!! Känns inte som om det kommer å sluta nångång, men det hoppas jag att det gör.. Bara det inte börjar åska så e jag nöjd.

//Angelica

4 aug 09

Jag var jättetrött igår, så jag orkade inte vara vaken till Macke kom hem.. Men jag tänkte att jag kanske inte hinner somna så djupt innan han kommer hem.. Å så brukar han inte vara så ljudlös. Jo tjena, nio vaknade jag, så jag hade helt missat att han kommit hem. Men hemma var han, för hans dörr va stängd å han slog i väggen.. =P

Jag trodde att jag skulle träffa Ammi idag, men det va visst i morron.. =P Så idag ska jag stanna hemma. Sola lite kanske, för de e väldigt varmt å skönt!! Måste bättra på brännan på ryggen, har nu fått fina märken från min sport-topp när jag höll på å kratta i söndags.. =P

//Angelica

Ajajaj

Jag har så ont överallt.. Fick blåsor i händerna igår när jag krattade, samt på fötterna.. För foppatofflor är inte bra utan strumpor. Sen har jag fått in nåt i foten, så jag inte kan gå riktigt. Måste försöka att få ut de, men jag vågar inte "operera" själv. Sen när jag klev ur duschen igår glömde jag att det var en kant så jag har ont i pektån.. Samt armen efter krattningen å påsbärningen.

Stackars mej!

//Angelica

Lunch

Har haft en lunch-dejt med Åsa å Emma. Vi träffades på konsum å handlade mat, det blev ingredienser till en pastasallad.. Mycket gott blev det! Sen satt vi å pratade nåra timmar. Sen körde Emma hem mej =)

Macke kom hem en snabbis, han ska på bio ikväll så jag är ensam. Undra vad jag ska hitta på? Nåt bra på teve?

//Angelica

3 aug 09

Jag började dan igår med att frisera vindruvebuskarna.. De växte som ogräs å tog sej in på altan å på plattorna.. Klippte även bort blad så att druvorna kom fram å ska få lite sol.. Sen kom Macke å började klippa gräset, jag krattade upp allt, det var sjukt mkt gräs, å de måste klippas en gång till!!

Sen drog vi ner å badade, var väl inte supervarmt, men det gick att doppa sej. När vi kom upp igen, så lagade vi mat. De blev en mindre lyckad pastasås, usch så äcklig! Macke vägra äta å tog skinksås istället, men jag åt ändå.. Blanade skinksås, tomatsås, pasta å banan.. Hehe.. Bananen gjorde att det inte blev så starkt, för de va så man knappt kunde äta den..

Sen hoppade jag in i duschen, för jag skulle iväg.. Emma å jag åkte in till stan åt å sen bio. Vi såg "Sommaren med Göran". Den var faktiskt bra.. Man fick sej ett par goda skratt. När vi åkte hem så missade vi bussen med ett par minuter så vi fick sitta å vänta i en timma.

När Emma hade hoppat av var det bara jag kvar på bussen, efter ett par stationer så släckte chauffören lyset, då blev jag lite orolig att hon trodde det var tomt och inte skulle åka hela vägen. Men det gjorde hon, så jag vet inte varför hon släckte.. Hon skrämde mej när hon körde för det gick väldigt fort tyckte jag.. Men jag kom fram hel iaf.. När jag kom fram hade inte Macke kommit än, så jag började å gå, men ag hann inge långt innan han kom..

Idag då, lunch med Emma å Åsa.

//Angelica

2 aug 09

Hade en hemsk dröm i natt å jag fick panik när jag vaknade!! Jag vaknde upp flera gånger, men jag kom ändå in i samma dröm hela tiden.. Sjukt jobbigt.. Tillslut så klev jag upp istället, kände att det var bättre. Fast jag hade gärna sovit lite till, de blir inte alltid som man vill..

Undra vad jag ska hitta på idag? Ska nog träffa Emma å Åsa ikväll iaf, men till dess då..

//Angelica

Barndomskompisar

Åkte iväg å träffade Emma å Åsa.. Har inte sett dom på typ 2 år, men vi började där vi slutade, så de gick bra.. Behöver sällan vara orolig för de.. Emma visade massa bilder från USA , hur avis blev man inte då?!? Sen fikade vi å snacka. Emma skjussade sina föräldrar nånstans så vi hängde på å så skjussade hon hem Åsa, som skulle iväg.

När vi kom tillbaka fortsatte jag å Emma å prata innan vi började med middag. Blev supergod köttfärssås, (den måste jag göra hemma sen.) Sen blev det kaffe å fika å sen efterrätt.. =P

Spelade lite spel innan det var dags för mej att åka hem.. KOm nu på att jag hade ju kameran med mej, men tror ni att jag plockade fram den?? Nop..

//Angelica

1 aug 09

Jises de e redan augusti!! Skolan närmar sej, känns inte alls bra.. Fast det är iofs 4 veckor kvar, men ändå!! Grejen är den att det känns inte som om jag har gjort något i sommar! Eller, jag har pluggat, haft Macke på besök, samt lite andra släktingar, varit hos MoP, å nu Sthlm.. Så lite har jag ändå att skriva på listan. =P

Ska ta å springa igenom duschen nu å göra mej iordning, ska till Emma så jag har en buss att passa.

//Angelica

RSS 2.0