Gårdagen

Skrivet den 2009-01-24, klockan 11:32:52
Jag hade superkul igår!! =D Jag kilade iväg till Johanna innan sju nångång.. Var där först, men de gjorde inget.. Vi valde musik å jag gosa med hennes katt, så söööt.. =) Sen började de droppa in folk Björn x 2, David, Millan, Sandra + kompis, Kalle.. Typ de gamla vanliga..

Efter nio så tog jag på mej jackan å sprang över till Jenny, de bodde bara nåra hundra meter ifrån varandra.. Å jag lyckades att gå vilse.. =P Men kom tillslut rätt.. Där var alla tjejerna i klassen utom två.. Det var väldigt trevligt, mkt prat om allt å inget..

Innan ett bestämde vi oss för att gå ut.. Å vi hamnade på Origo, inte mitt favoritställe, men det va faktiskt okej.. Träffade lite annat folk från klassen där, samt basårarna jag va hos tidigare.. =)

Traskade hem vid två när det stängde.. Kom hem tog av mej de osköna skorna, jag förstår inte varför jag plågar mej själv så.. Å igår så va de faktiskt ett riktigt dåligt skoval, för de va halt som %#&¤& å ännu halare med klackar..!!

Tog även bort sminket å drack lite vatten, tittade lite snabbt på datorn å sen gick jag å la mej, somnade på en gång då jag la ner huvudet på kudden.. Sen vaknade jag när Erik kom hem... Somnade om å vaknade till när han gick upp, men somnade om igen å sov till 20 över 10..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0