Natt

Skrivet den 2009-01-15, klockan 10:02:03
Det var omöjligt att sitta uppe länge igår.. För det första fanns de inget bra på teven som kunde underhålla mej å för de andra så var min dator för seg så att den inte gick att använda..

Så jag kröp till sängs, pratade lite med Erik.. När han somnade blev jag pigg, tände lampan å börja läsa.. Tillslut var jag för okoncentrerad så jag gav upp.. Men jag kände mej inte trött, men det måste jag ha varit.. För jag kommer ihåg att jag släckte å låg inte vaken så länge..

Sen hörde jag: Ba ba ba ba ba.. Å min första tanke var att Erik måste ha ställt klockan helt fel, för den kan ju inte ha varit mer än halv 12, 12, typ.. Men så fel jag hade.. Det var faktiskt morron å dags för honom att gå upp.. Blev så förvånad å samtidigt glad, jag hade fått sovit en hel natt utan att vakna!! =)

Lika glad blev jag inte när jag rest mej upp, tusan så det dunkade i huvudet.. Gick å la mej igen å vaknade lite då å då, men somnade snabbt om igen.. Till klockan 9, sen var jag pigg, fast huvudvärken hade hållit i sej.. =/

Får väl ta det lugnt nu på dan då jag ska städa, så att det inte blir värre till i kväll..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0