Veckan som gått

Skrivet den 2009-01-05, klockan 10:59:15
Söndag
Jag å Erik åkte å tittade på en bil på dagen, sen körde han mej till M&M där MoP var.. Sedan åkte erik hem till sej å jag med MoP.. Vad jag gjorde på kvällen minns jag inte..

Måndag
M slingade mitt hår, känns lite annorlunda, men bra..

Tisdag
Va nere i Birsta.. Inne på IKEA köpte lite saker till lägenheten.. Hittade inget på rean, tyckte att den va ganska dålig..

Onsdag, Nyårsafton
Kände mej lite hängig hela dagen.. M tror att jag hade feber.. Jag å broder åt lite tidigare än resten av de som va hemma hos oss, för att vi skulle iväg.. Kan inte påstå att jag va så peppad när jag satte mej i bilen påväg till Erik.. Plockade upp honom å fortsatte vidare till hans kompis.. Det var skönt att jag kände fler än bara Macke å Erik på festen, det gjorde att det blev roligare.. Det jag trodde skulle bli en jobbig kväll blev en väldigt bra kväll.. =) Körde hem Erik å sen åkte jag å Macke hem till oss..
Mina nyårslöften:
¤ Träna lite
¤ Plugga lite hårdare
¤ Aldrig mer vara chaufför åt E
¤ Vara lite snällare

Torsdag
Hade världens huvudvärk när jag vaknade å jag kom inte upp ur sängen förns efter 13.. Gjorde inte mycket nytta den dan, läste lite å sov mycket.. Skruvade iofs ihop en hallmöbel, det var väl de..

Fredag
Det var tungt att komma upp på fredagen också.. Jag å Macke skulle ha åkt skidor, men det var för kallt så då planerade vi att åka till Övik istället, men jag klarade inte av det.. Hade alldeles för ont i huvudet.. Kvicknade till på eftermiddan, hjälpte pappa att skruva ihop det sista, sen tog jag en dusch å på kvällen åkte jag till Erik en stund.. Vi spelade Rummy.. Åkte å hämtade upp pappa å Macke å sen åkte vi hem..

Lördag
Det var en kall dag, när jag gick upp 11 så var det -19(!) ute.. Vattnet å bilen hade frusit.. Erik kom å hämtade mej på kvällen, när vi åkte så var det -21.. När vi åkt en mil så var det -24 å hemma hos honom -14.. Det skiljer en del på en sträcka som inte är allt för lång, de handlar ju om nåra mil..

Söndag
Var hemma hos Linkan en stund, sen åkte vi hem åt lunch.. Tittade på en film, spelade Rummy.. Sen började vi packa ihop oss.. Det var knökfullt i bilen, jag hade dragit fram mitt säte längst fram för att få plats med allt.. Kom hem packade ut bilen å nu står allt på golvet i hallen å vardagsrummet - KAOS!!

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0