Inte riktigt klar..

Skrivet den 2009-01-12, klockan 14:12:31

Att somna igår var inte så lätt.. När vi sagt gonatt så vände sej Erik om, å efter ett par minuter så började han andas tungt.. Jag vände mej om också å försökte sova.. Men de gick inte, låg å rullade runt.. Tillslut gick jag upp å hämtade min bok.. Kröp tillbaka till sängen å tände lampan..

Efter en stund vände sej en yrvaken person till mej å sa: Varför är lampan tänd? Hur kunde den tändas?
Hehe, jag tror att hjärnan fortfarande sov å att det bara var läpparna som rörde sej.. =P Jag gav han en enkel förklaring som: Jag tände den för jag kan inte sova så jag ska läsa lite..

Efter att ha läst en 15 sidor så var jag fortfarande pigg.. Men jag la ifrån mej boken å släkte lampan, var ju tvungen å sova.. Låg ett tag å tittade i mörkret.. Sen minns jag inget mer..

Erik började tidigt i morse, å när han hade åkt så kunde jag inte somna om, så jag gick upp halv sju, inte nog med att jag gick upp tidigt, jag var oförskämt pigg!!! Tog det lugnt, läste, år frulle, letade kläder, klädde på mej, läste å sen gick jag till skolan..

I skolan kom straffet för att jag inte kunde somna igår å för att jag gick upp tidigt idag.. Satt å nickade föreläsningen igenom..

Ciao


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0