3 april 09

Skrivet den 2009-04-03, klockan 07:45:23
Jag är helt ledig idag å hade planerat att jag skulle sova till kl9, men de gick inte.. Vaknade kl7 å kunde inte somna om igen.. Varför kan jag inte va så pigg när jag ska till skolan?!? Har vaknat massor inatt å drömt en massa konstiga saker!! Tur att de bara var drömmar.. =P

Ska försöka å hinna ner på stan en sväng idag.. "Lovade" MM att jag skulle fixa en sak åt henne, men jag glömde bort de igår, samt att jag skulle vilja ha ett par jeansleggings.. Har letat efter de i månader å nu när de slog igenom så finns de lite mer alternativ..

Senare kommer M&M å GF på besök.. Så vi ska bjuda på lite fika å så.

Kl14 idag är de tentaåterlämning som jag inte kan gå på, då jag får mina gäster precis då.. Typiskt, M&M kommer typ aldrig hit å så kommer de just idag näre e återlämning.. Jaja.. Charlotta ska kolla min tenta, de viktiga är bara om jag blivit godkänd eller ej.. Vilket jag inte tror att jag har.. Finns inte en chans..

Ska gå å baka nu å sen äta frulle..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0