Skola

Skrivet den 2009-10-19, klockan 16:38:03
Jag blir galen på CADen!! I morse så var min kontorsritning borta, eller den fanns kvar, vissa delar. Men jag hade ju hunnit längre å jag var inge sugen på å göra om det.. Men jag fick tillslut fram det. När jag satte ihop alla våningar såg det inte klokt ut! De gick inte ihop riktigt rätt.. Så jag va tvungen å bråka med det. Efter lunchen gav jag upp å fortsatte med mitt hus istället.

Gick väl sådär, har iaf delat upp i projekt å så började jag att inreda lite, mycket roligare.. Men jag har ju allt de jobbiga kvar.. Ska försöka köra stenhårt den här veckan å förhoppningsvis bli klar vilket jag tvivlar på, men jag hoppas. Har nästa vecka på mej också, men eftersom de tar sån lång tid att skriva ut så vill jag få det överstökat så jag slipper va i skolan söndagen innan redovisningen kl 23 och ringa efter läraren för bläcket är slut.. (som de gjorde förra året)

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0